Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Barman - znaczy wiele
Piotr Dominik
nr katalogowy: 48035
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Polityka cenowa
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 36857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Centrum każdego hotelu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 61445
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Badanie metodą tajemniczego klienta
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 138217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Tajemniczy Gość
Jan Marek Mołoniewicz
Marcin Dyrda
nr katalogowy: 51059
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Trochę zimy latem
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 18505
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-1
Pościel z "Selsina"
Bogdan Nowak
nr katalogowy: 23809
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Hotel od kuchni
Piotr Dominik
nr katalogowy: 37922
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Historia ze smakiem
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 64517
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Jak przyjąć stałego gościa?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 123655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Gość niezadowolony
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 29158
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Gość gospodarzowi świętym
Piotr Dominik
nr katalogowy: 39720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Gość w dom
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 42482
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-6
Oświetlenie części wypoczynkowej hotelu
nr katalogowy: 60191
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Kłopotliwy gość
nr katalogowy: 120191
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Wielka czwórka
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 42282
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Pisemne potwierdzenie
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 41520
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Klient nasz Pan
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 58745
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Człowiek uczy się całe życie
Piotr Dominik
nr katalogowy: 44864
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Nowości
nr katalogowy: 18515
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Gość ściśle określony
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4357
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Na każdą kieszeń
Piotr Dominik
nr katalogowy: 48029
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Gość w dom, Bóg w dom
WITOLD BOCHO
nr katalogowy: 12020
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
VIP w hotelu
nr katalogowy: 22021
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Jak zatrzymać gościa w hotelu?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 118552
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Lunch box na wynos
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 142328
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Rozmowa na odległość
WITOLD BOCHO
nr katalogowy: 12139
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Wypadki nadzwyczajne
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11957
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
Kropka nad i Wyjazd gościa z hotelu
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 22047
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Wiadomości
nr katalogowy: 143996
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 31739
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-10
Natury nie da się oszukać
nr katalogowy: 39203
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-11
Bata w Chełmku
TERESA IBEK
nr katalogowy: 31153
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Gwiazdki w Polsce
Piotr Dominik
nr katalogowy: 36855
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Bezpiecznie, jak w hotelu
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 23303
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Wina dla restauratorów
nr katalogowy: 34411
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Uśmiech przez telefon
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 39719
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-5
60 LAT Oddziału Warszawskiego - Polskiego Zrzeszenia Inżynierów i Techników Sanitarnych
Grażyna Lechman
nr katalogowy: 25666
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Strefy wejściowe w hotelach – projektowanie pierwszego wrażenia
nr katalogowy: 150899
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Test tajemniczego klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 30201
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Po pierwsze: spokojnie
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 29656
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Wiadomości
nr katalogowy: 143996
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Pakiet higieny
nr katalogowy: 51051
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-13
Świata obywatel
nr katalogowy: 78204
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Dobre maniery
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 109872
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-11
o czym że dumać
nr katalogowy: 120159
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Cenne powroty
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 104424
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Książę Wilhelm IV zasiadałby z kuflem w Bierhalle
nr katalogowy: 81722
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Rezerwuj pokój
nr katalogowy: 115008
agent turystyczny
digitalizacja
dystrybucja
globalne systemy dystrybucji
gość hotelowy
hurtownik
kanały dystrybucji
konsument
marketing internetowy
pośrednik
producent
touroperator.
travel agent
digitalization
distribution
global distribution systems
hotel guest
wholesaler
distribution channels
consumer
internet marketing
broker
producer
tour operator
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Idealne przyjęcie
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 104725
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Gdy gość się skarży
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 49893
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Przez standard do jakości
Piotr Dominik
nr katalogowy: 41521
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Na gościnnej fali
nr katalogowy: 48584
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Sztuka obsługi gości
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 46089
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Domówka u Kuroniów
nr katalogowy: 136715
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Usługi dodatkowe
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 147599
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Sałatkowy raj
nr katalogowy: 54789
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Zgodnie z regulaminem
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 105509
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Krakowskie trio
nr katalogowy: 49038
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Savoir-vivre przez Internet
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 40682
AURA 2009-3
Jak intuicja uczonego ocaliła zwierzę
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 42023
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Między butelką a kieliszkiem
winny maniak
nr katalogowy: 102074
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Służba pięter
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 146350
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Akademia Marketingu dla Kawiarni (cz. 4) Spójna całość
nr katalogowy: 89962
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
Zasypany w wykopie
Andrzej Nowak
nr katalogowy: 144927
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Dzieci w hotelu
Piotr Dominik
nr katalogowy: 42283
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Klucz do sukcesu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 62233
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-1
Wisła zbożem płynąca...
Jerzy Jan Miller
nr katalogowy: 130215
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Pakiet jako nowoczesny produkt hotelarski
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 149488
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-3
Wypadek w podróży służbowej
Aleksandra Lejko
nr katalogowy: 97154
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Na zdrowie, czyli jak wydać zdrowe przyjęcie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 97323
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
Smaki dzieciństwa
nr katalogowy: 117491
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-4
Ludzie i anioły
Ewa Górska
nr katalogowy: 51043
OPAKOWANIE 2011-4
Metal w centrum uwagi
nr katalogowy: 59273
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-6
Święto włókienników w CMW
J. Zakrzewski
nr katalogowy: 121044
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-7
Nagrodzono polskie firmy
Rafał Kawecki
nr katalogowy: 99708
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-6
SGP w Gdańsku postanowiło SCALAĆ...
Ryszard Rus
nr katalogowy: 143622
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Czystość w hotelach
dr Arletta Kowalik
nr katalogowy: 130944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Czystość w hotelach
dr Arletta Kowalik
nr katalogowy: 130944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Odpowiedzialność za zatrucie się gościa
Mikołaj Ostrowski
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 116443
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-4
Informacja o przebiegu obrad Walnego Zgromadzenia Delegatów Oddziału Olsztyńskiego SEP w Olsztynie
Dariusz Stecki
Jan Chojecki
nr katalogowy: 83557
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Tak wygląda najlepszy Hotel i RESTAURACJA w Polsce. Kraków zaprasza
nr katalogowy: 87671
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-2
XVI Ogólnopolskie Sympozjum Korozyjne "APCS-2012" Jastrząb/Poraj, 28-30.XI.2012
Henryk Bala
nr katalogowy: 74467
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
Konferencja KSPOiW dla branży zamrażalniczej
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 125125
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Menu pod ostrzałem
nr katalogowy: 54781
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-2
Boże, Ty na to patrzysz i nie grzmisz! Chamy nami rządzą - powiedziałby dzisiaj Pan Zagłoba
Zdzisław Adamczewski
nr katalogowy: 89549
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Kocham karmić!
Jarek Uściński
nr katalogowy: 112571
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-3
Potrawy i trunki z XV wieku!
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 58078
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Higiena to nie tylko mycie, higiena to sposób na życie
Jerzy Głowacki
nr katalogowy: 55868
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Uwaga, złodziej!
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 119625
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
S&OP, IBP, SIOP. Rebranding? Czy zupełnie inne procesy?
nr katalogowy: 150444
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Gość jest królem
nr katalogowy: 88296
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-10
Bezpieczeństwo przy produkcji piwa
Robert Kozela
nr katalogowy: 87057
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-12
Forum Ekologiczne Branży Chemicznej
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 56298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Lambrusco - najbardziej niedoceniane wino świata
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 102536
OPAKOWANIE 2023-10
Przemysł opakowaniowy wobec wyzwań rynku
nr katalogowy: 145598
GOSPODARKA WODNA 2016-7
Konferencja Amerykańsko-Polska "Czysta woda i czysta energia" oraz budowa mostów współpracy Doliny Krzemowej z Polską
Marek Gromiec
nr katalogowy: 99689
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-9
Numer
®Szczutek
nr katalogowy: 133412
AUTO MOTO SERWIS 2019-2
Naprawiamy rozrząd
Mariusz Leśniewski
nr katalogowy: 135680
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Gdy klient dostaje rabat...
Marcin Pietraszek
nr katalogowy: 143108
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Szczep winorośli a smak wina
winny maniak
nr katalogowy: 112144
OPAKOWANIE 2016-10
Opakowania na napoje: doskonałe połączenie indywidualizmu i wydajności
nr katalogowy: 101462
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-4
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 148523
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-6
Etos pracy
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 114580
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-7
IV Kongres "Polska Chemia"
Jerzy Polaczek
Jan Szyprowski
nr katalogowy: 108297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Ryzyko hotelarza Odpowiedzialność za rzeczy wniesione do hotelu
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 105516
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-12
Z prasy zagranicznej
Marian Paszkowski
nr katalogowy: 64573
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-11
Rozwój pojazdów autonomicznych w kolejnictwie
Jacek Nowicki
nr katalogowy: 134444
10.15199/74.2021.11.2
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-4
Niedyspozycyjność pracownika związana ze stanem zdrowia jako przyczyna zwolnienia z pracy
Piotr Wąż
nr katalogowy: 137108
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-9
Mapa „bez zmian” - czyli czy można zabronić produkcji podróbek.
Agnieszka BILIŃSKA
Andrzej ŻYLIS
nr katalogowy: 144946
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Niedrzewne roślinne surowce włókniste stosowane współcześnie do produkcji przemysłowej papieru. Cz. 2. Słoma zbożowa, ryżowa i kukurydziana, esparto, bambus i trzcina pospolita
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 128768
10.15199/54.2018.9.2
rośliny niedrzewne
surowce włókniste
właściwości
słoma zbożowa
słoma ryżowa
słoma kukurydziana
esparto
bambus
trzcina pospolita
non-wood plants
fibrous raw materials
characteristics
cereal straw
rice straw
corn straw
esparto
bamboo
common reed
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Niedrzewne roślinne surowce włókniste stosowane współcześnie do produkcji przemysłowej papieru. Cz. 2. Słoma zbożowa, ryżowa i kukurydziana, esparto, bambus i trzcina pospolita
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 128768
10.15199/54.2018.9.2
rośliny niedrzewne
surowce włókniste
właściwości
słoma zbożowa
słoma ryżowa
słoma kukurydziana
esparto
bambus
trzcina pospolita
non-wood plants
fibrous raw materials
characteristics
cereal straw
rice straw
corn straw
esparto
bamboo
common reed
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2024-4
WPŁYW METOD AKTYWACJI URZĄDZEŃ PRACUJĄCYCH W SIECI LORAWAN NA BEZPIECZEŃSTWO SYSTEMU
Joanna Szewczyk
Piotr Remlein
Mariusz Nowak
Wojciech Cieślak
nr katalogowy: 150424
10.15199/59.2024.4.35
DoS
LoRaWAN
LPWAN
Szyfrowanie
Bezpieczeństwo Komunikacji
DoS
LoRaWAN
LPWAN
Encryption
Com- munication Security
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-7
Właściwości betonu w temperaturach pożarowych w świetle nowelizacji Eurokodów
Wojciech Szymkuć
Janusz Dębiński
Justyna Grzymisławska
Michał Malendowski
nr katalogowy: 144129
10.15199/33.2023.07.05
odporność ogniowa
pożar
beton
właściwości betonu
Eurokody
fire resistance
fire
concrete
concrete properties
Eurocode
OPAKOWANIE 2011-3
Analiza nacisków pomiędzy wałkami w arkuszowej offsetowej maszynie drukującej
AGNIESZKA JURKIEWICZ
YURIY PYRYEV
nr katalogowy: 58456
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-10
Wpływ technologii wymiany dynamicznej na kształt kolumn w warunkach laboratoryjnych
Sławomir Kwiecień
Siergey Ihnatov
nr katalogowy: 145650
10.15199/33.2023.10.07
wymiana dynamiczna
geoinżynieria
wzmocnienie podłoża
kolumny kamienne
grunt słaby
dynamic replacement
geotechnical engineering
ground improvement
stone columns
soft soil
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Struktura produktu hotelowego
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 119007
istota produktu
potrzeba
produkt
produkt fakultatywny
produkt podstawowy
produkt potencjalny
produkt poszerzony
produkt rzeczywisty
produkt wzbogacony
rdzeń produktu
struktura produktu
usługa
usługa hotelarska
product essence
need
product
optional product
basic product
potential product
extended product
real product
enriched product
product core
product structure
service
hotel service
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH