Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Analiza i ocena jakości obsługi klienta
Marcin Jakubiec
nr katalogowy: 82390
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zarządzanie procesem logistycznej obsługi klienta
Monika Jedynak
nr katalogowy: 57419
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Profesjonalna obsługa klienta
nr katalogowy: 124330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 23772
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Efektywna obsługa klienta jako czynnik sukcesu firm branży mięsnej
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 63866
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Trudni klienci - klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 29591
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
ABC marketingu. Obsługa klienta
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19244
AUTO MOTO SERWIS 2022-4
FINAŁ XXIII OLIMPIADY TECHNIKI SAMOCHODOWEJ
nr katalogowy: 137508
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Biznes
nr katalogowy: 134263
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 56928
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Ocena dostawców i obsługa klientów w MAN Star Trucks & Busses Sp. z o. o.
Magdalena Dąbrowska-Mitek
nr katalogowy: 3605
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Profesjonalna obsługa klienta (2)
nr katalogowy: 124735
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Profesjonalna obsługa klienta
P.K.
nr katalogowy: 44980
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
Znaczenie jakości w budowaniu pozytywnego wizerunku placówki zdrowotnej
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
Aleksandra FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 27395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Trudne sytuacje - jak reagować na zastrzeżenia klienta, np. "za wysoka cena..."
nr katalogowy: 62014
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-12
Normalizacja świadczenia usług przez centra kontaktu z klientem
Aleksander LOTKO
nr katalogowy: 40400
AUTO MOTO SERWIS 2019-7
Kasy fiskalne online – korzyści czy problemy?
nr katalogowy: 135916
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie (2)
Hanna Jodłowska
nr katalogowy: 24457
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Trudni klienci - kiedy klient jest agresywny lub się niecierpliwi...
nr katalogowy: 27797
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Tajemniczy klient
nr katalogowy: 148162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie (2)
nr katalogowy: 57903
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
BMS-G - Twój sprawdzony Partner
nr katalogowy: 124333
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Gdy klient pojawia się z reklamacją
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 74654
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-8
Kompleksowa obsługa klienta w laboratorium chemicznym. Implikacje systemowe, proceduralne i narzędziowe
Bożena Gajdzik
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 61503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Triki Marketingowe
nr katalogowy: 70288
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Dobra i wszechstronna obsługa klienta, to priorytet firmy Promat
nr katalogowy: 132433
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Jak trafić do klienta online?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 130235
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-4
Naszym priorytetem jest obsługa klienta na najwyższym poziomie
nr katalogowy: 48113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Fenomen słowa "polecam"
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 88780
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Ochrona tajemnicy przedsiębiorstwa oraz innych informacji prawnie chronionych
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 139948
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Jak trafić do klienta online?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 130235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Trudni klienci Kiedy klient jest agresywny lub się niecierpliwi...
Credin Polska
nr katalogowy: 60695
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Napiwki a podatki
nr katalogowy: 121411
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Obsługa klienta to sztuka
nr katalogowy: 43760
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
Ocena jakości oferty handlowej z perspektywy klienta indywidualnego
Paweł Dobski
nr katalogowy: 47492
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Uśmiech nie gwarantuje sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 92636
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Dobra i wszechstronna obsługa klienta, to priorytet firmy Promat
nr katalogowy: 132433
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Budowanie wartości wyrobu w oparciu o design
Magdalena Kochanowska
nr katalogowy: 86327
AUTO MOTO SERWIS 2021-2
PassThru krok po kroku (cz. 25) – Mercedes-Benz
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134534
AUTO MOTO SERWIS 2020-4
Nasze doświadczenia z procedurą PassThru
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135484
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-11
FILOZOFIA POJĘĆ TECHNICZNYCH (198)
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 146157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Profesjonalna obsługa klienta
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 104275
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
ENTER - i już "u źródła pochodzenia"
nr katalogowy: 83577
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
ENTER - i już "u źródła pochodzenia"
nr katalogowy: 83135
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Narzędziownia menedżera Część 2: Strategia i marketing Odc. 10. Gdy pojawia się potrzeba nowych rozwiązań - Design Thinking (4)
nr katalogowy: 113039
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-12
Kryteria oceny jakości obsługi imprez masowychv-vklasyfikacja i działania doskonalące
Joanna WOŹNIAK
nr katalogowy: 111453
10.15199/48.2017.12.5
jakość usług
logistyczna obsługa klienta
imprezy masowe
quality service
logistics customer service
mass events
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Wymiarowość jakości usług elektronicznych. Przegląd literatury światowej
Aleksander LOTKO
nr katalogowy: 116067
10.15199/48.2018.9.25
usługi elektroniczne
e-usługi
jakość
wymiarowość
obsługa klienta online
digital services
e-services
quality
dimensionality
online customer service
OPAKOWANIE 2021-9
Wartość dodana kryje się we wnętrzu
nr katalogowy: 133437
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-10
Zmiany w procesie obsługi reklamacji w hutach
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 101633
10.15199/24.2016.10.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
JAMIR frontem do klienta
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 59067
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Kłopotliwy gość
nr katalogowy: 120191
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-2
W grupie siła
nr katalogowy: 130317
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Jakość w procesie świadczenia usług wewnętrznych
Andrzej KŁOSOWSKI
nr katalogowy: 92675
10.15199/46.20157-8.8
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-25-26
Parlament 434 milionów
nr katalogowy: 129363
DOZÓR TECHNICZNY 2016-6
Diagnostyka 4.0 wspierająca przedłużanie eksploatacji bloków 100 MW - 360 MW
Jerzy Trzeszczyński
nr katalogowy: 102779
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-1
Mikrokontrolery PIC w zastosowaniach badawczych. Część 1. Podstawy
PAWEŁ BORKOWSKI
nr katalogowy: 57451
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2020-9
Certyfikacja internetowa online
nr katalogowy: 128105
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-9
Rozwiązania cyfrowe dla części suchej tekturnicy
nr katalogowy: 128283
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2019-7
Zmiany w przedsiębiorstwach hutniczych w kierunku Przemysłu 4.0
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 121558
10.15199/24.2019.7.2
przedsiębiorstwo hutnicze
zmiany
Przemysł 4.0.
steel enterprise
changes
Industry 4.0
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Optymalizacja procesu online dzięki technologii NIR firmy Bühler
nr katalogowy: 96588
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
KYB Szkolenia online
nr katalogowy: 139804
AUTO MOTO SERWIS 2020-4
Nasze doświadczenia z procedurą PassThru
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135484
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-5
Nowa linia do obróbki zabezpieczającej w istniejącym budynku mieszczącym suwnicę Ulepszona obsługa klienta, zoptymalizowane procesy produkcyjne i lepsze wykorzystanie zasobów
Doris Schulz
nr katalogowy: 148645
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-11
Obsługa reklamacji
Katarzyna Szczepańska
nr katalogowy: 31567
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2008-7
Obsługa montażu budynków w aspekcie procesu on-line uzgadniania i wytyczania obiektów budowlanych
JERZY GAJDEK
nr katalogowy: 36556
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-2
Nowości
nr katalogowy: 34853
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
KYB Szkolenia online
nr katalogowy: 139804
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Kelner czy samoobsługa?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 114527
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Online - sposób na sukces
nr katalogowy: 61712
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-9
Nowatorska konstrukcja rozdzielnicy SN - aspekty bezpieczeństwa
Aneta Szydłowska
nr katalogowy: 70446
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Nie daj się ograniczeniom - sprzedawaj online!
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 126089
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Targi WorldFood Poland online
nr katalogowy: 130938
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-2
Zakres oraz kanały komunikowania w zakresie społecznej odpowiedzialności biznesu w czeskich firmach branży chemicznej
Jan Vavra
Atle Midttun
Oskar Bakes
nr katalogowy: 136441
10.15199/62.2022.2.11
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-2
Zakres oraz kanały komunikowania w zakresie społecznej odpowiedzialności biznesu w czeskich firmach branży chemicznej
Jan Vavra
Atle Midttun
Oskar Bakes
nr katalogowy: 136441
10.15199/62.2022.2.11
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2017-1
NOWE WYDAWNICTWA Czasopisma związane z tematyką korozji
nr katalogowy: 103464
AUTO MOTO SERWIS 2021-3
PassThru krok po kroku (cz. 25) – Ford
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134516
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Targi WorldFood Poland online
nr katalogowy: 130938
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Kasy online nie dla wszystkich
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 120497
AUTO MOTO SERWIS 2022-3
Procedury wymiany oleju w automatycznych skrzyniach biegów – jak skutecznie je realizować?
Mariusz Leśniewski
nr katalogowy: 137063
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2013-1
Nowa generacja sterowników swobodnie programowalnych SIMATIC S7-1500
nr katalogowy: 74800
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2020-7-8
Wiadomości IMN, SITMN, IGMNiR
Mieczysław Woch
nr katalogowy: 127724
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2020-7-8
Wiadomości IMN, SITMN, IGMNiR
Mieczysław Woch
nr katalogowy: 127724
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-7a
ANFIS Approach for Noise Reduction of Lightning Current Online Monitoring System
Nannan YAN
Zhengcai FU
Junfeng LI
nr katalogowy: 69213
AUTO MOTO SERWIS 2021-2
PassThru krok po kroku (cz. 25) – Mercedes-Benz
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134534
OPAKOWANIE 2019-10
O przyszłości produkcji opakowań w Poznaniu
nr katalogowy: 122975
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Jak odnieść sukces online? Dowiedz się, jak działać na swoją korzyść!
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 114702
DOZÓR TECHNICZNY 2021-5
Manipulatory przeładunkowe dla logistyki
nr katalogowy: 134076
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-6
PANDEMIA UKSZTAŁTOWAŁA NOWE ZACHOWANIA W SIECI
nr katalogowy: 132393
DOZÓR TECHNICZNY 2021-2
XIV Międzynarodowe Targi Wynalazków i Innowacji INTARG® 2021 Online
nr katalogowy: 131532
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
Od restrukturyzacji do certyfikacji SZJ
Damian Szymanek
nr katalogowy: 52389
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-1
Aluminiowe konstrukcje specjalne dla branży kolejowej
nr katalogowy: 118250
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-6
Nowy system monitoringu korozji zastosowany w zakładzie produkcyjnym PKN Orlen SA
Radosław Gospoś
Anna Plis
Iwona Łuksa
Kazimierz Darowicki
Juliusz Orlikowski
nr katalogowy: 138114
10.15199/62.2022.6.5
korozja
kruchość wodorowa
korozja kwaśna typu wet H2S
dualny system monitoringu korozji
system monitoringu korozji w czasie rzeczywistym (online)
rafineria
corrosion
hydrogen embrittlement
wet H2S corrosion
dual corrosion monitoring system
corrosin monitoring system in real time (online)
refinery
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-6
Nowy system monitoringu korozji zastosowany w zakładzie produkcyjnym PKN Orlen SA
Radosław Gospoś
Anna Plis
Iwona Łuksa
Kazimierz Darowicki
Juliusz Orlikowski
nr katalogowy: 138114
10.15199/62.2022.6.5
korozja
kruchość wodorowa
korozja kwaśna typu wet H2S
dualny system monitoringu korozji
system monitoringu korozji w czasie rzeczywistym (online)
rafineria
corrosion
hydrogen embrittlement
wet H2S corrosion
dual corrosion monitoring system
corrosin monitoring system in real time (online)
refinery
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-6
Nowy system monitoringu korozji zastosowany w zakładzie produkcyjnym PKN Orlen SA
Radosław Gospoś
Anna Plis
Iwona Łuksa
Kazimierz Darowicki
Juliusz Orlikowski
nr katalogowy: 138114
10.15199/62.2022.6.5
korozja
kruchość wodorowa
korozja kwaśna typu wet H2S
dualny system monitoringu korozji
system monitoringu korozji w czasie rzeczywistym (online)
rafineria
corrosion
hydrogen embrittlement
wet H2S corrosion
dual corrosion monitoring system
corrosin monitoring system in real time (online)
refinery
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-7
Przegląd norm
nr katalogowy: 15613
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-10
Nowe narzędzie internetowe firmy igus umożliwia dokonanie szybkiej konfiguracji oraz kalkulacji żywotności systemów prowadników QuickChain.100: Skonfiguruj prowadnik oraz okablowanie online w zaledwie kilku krokach
nr katalogowy: 110103
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Wracaj do działania – rusz z marketingiem online
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 132506
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Charakterystyka polskiego rynku internetowego olejów tłoczonych na zimno
Natalia Goździk
Małgorzata Wroniak
nr katalogowy: 133591
10.15199/65.2021.9.5
oleje tłoczone na zimno
handel elektroniczny
polski rynek internetowy
cold-pressed oils
e-commerce
Polish online market
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Charakterystyka polskiego rynku internetowego olejów tłoczonych na zimno
Natalia Goździk
Małgorzata Wroniak
nr katalogowy: 133591
10.15199/65.2021.9.5
oleje tłoczone na zimno
handel elektroniczny
polski rynek internetowy
cold-pressed oils
e-commerce
Polish online market
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Charakterystyka polskiego rynku internetowego olejów tłoczonych na zimno
Natalia Goździk
Małgorzata Wroniak
nr katalogowy: 133591
10.15199/65.2021.9.5
oleje tłoczone na zimno
handel elektroniczny
polski rynek internetowy
cold-pressed oils
e-commerce
Polish online market
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Charakterystyka polskiego rynku internetowego olejów tłoczonych na zimno
Natalia Goździk
Małgorzata Wroniak
nr katalogowy: 133591
10.15199/65.2021.9.5
oleje tłoczone na zimno
handel elektroniczny
polski rynek internetowy
cold-pressed oils
e-commerce
Polish online market
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Inteligentna optymalizacja procesów w przemiale zbóż za pomocą pomiaru online wielkości cząstek
nr katalogowy: 79012
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Ocena poziomu zadowolenia klienta przedsiębiorstwa hutniczego
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 80395
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Norma ISO 10004/2012
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 77143
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Podstawowe wyznaczniki jakości systemu obsługi klienta w przedsiębiorstwie hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 38313
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2020-5
NOWOŚCI
nr katalogowy: 126383
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Wracaj do działania – rusz z marketingiem online
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 132506
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-10
Wiadomości
nr katalogowy: 140123
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-11
Ile kosztuje obsługa behapowska firmy
nr katalogowy: 21345
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Poziom orientacji na klienta w organizacjach z województwa lubelskiego1)
Grzegorz Grela
nr katalogowy: 72367
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Monoporcje w ofercie online
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 126101
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Jak zwiększać swoje zasięgi i sprzedaż online?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 127883
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Jak zwiększać swoje zasięgi i sprzedaż online?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 127883
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Żywienie a praca online
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 136595
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-3
Obsługa protokołu HART
nr katalogowy: 17268
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-5
WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 76403
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Dlaczego warto zainwestować w wizerunek nowoczesnej cukierni internetowej?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 106089
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Nowe systemy NIR mogą (prawie) wszystko
nr katalogowy: 99949
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Żywienie a praca online
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 136595
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-6
Analiza działań doskonalących w przedsiębiorstwie wytwarzającym łożyska stożkowe
Edyta KARDAS
nr katalogowy: 114504
10.15199/24.2018.6.3
doskonalenie
efektywność
łożyska
analiza
improvement
effectiveness
bearings
analysis
OPAKOWANIE 2006-12
Konferencja Prasowa w Banku Ochrony Środowiska BOŚ S. A.
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 22850
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Metoda CSI w badaniu satysfakcji klienta indywidualnego usług ubezpieczeń majątkowych
Jarosław Wenancjusz PRZYBYTNIOWSKI
nr katalogowy: 118682
10.15199/46.2019.2.2
CSI
jakość usług
ubezpieczenia majątkowe
satysfakcja
CSI
quality of services
property insurance
satisfaction
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-7-8
Najlepsi kształcą (się) online Navoica - pierwsza polska platforma typu MOOC z nowymi kursami
nr katalogowy: 121862
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-5
Adaptacyjne sterowanie neuronowym regulatorem prędkości dla napędu bezpośredniego z silnikiem PMSM
Tomasz PAJCHROWSKI
Wojciech KOGUT
nr katalogowy: 98171
10.15199/48.2016.05.07
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Wizjonerskie studium projektowe maszyny papierniczej
nr katalogowy: 134055
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-12
Produkcja makaronu też bywa niebezpieczna
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 401
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Analiza poziomu spełnienia oczekiwań pacjentów
Robert KARASZEWSKI
Justyna PTASZYŃSKA
Kamila SKRZYPCZYŃSKA
nr katalogowy: 30885
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Satysfakcja i lojalność klienta w konkurencyjnym otoczeniu
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 28044
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-7
Ciężki wypadek w mleczarni
Wojciech Dębski
nr katalogowy: 92311
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-7
Platforma sprzętowa dla systemów operacyjnych i aplikacji wbudowanych do zastosowań przemysłowych
LESZEK KSIĄŻEK
nr katalogowy: 61140
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-12
Obsługa reklamacji od strony zakładu
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 129670
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Ochrona tajemnicy przedsiębiorstwa oraz innych informacji prawnie chronionych
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 139948
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Czynniki determinujące satysfakcję klienta wewnętrznego
Katarzyna Siemońska
nr katalogowy: 86467
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Czynniki kształtujące satysfakcję klienta urzędu gminy - studium przypadku
Magdalena DUDEK
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 108409
10.15199/48.2017.7.3
satysfakcja klienta
urząd gminy
customer satisfaction
commune office
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
SYSTEM PŁATNOŚCI MOBILNYCH WYKORZSYTUJĄCY BIOMETRYCZNĄ IDENTYFIKACJĘ UŻYTKOWNIKÓW ORAZ INFRASTRUKTURĘ KLUCZA PUBLICZNEGO
Grzegorz Górski
nr katalogowy: 93827
10.15199/59.2015.8-9.117
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach zarządzanych przez jakość
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 32716
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 67367
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Zadbaj o ofertę dla biznesu w swojej E-Cukierni
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 116349
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Promocja E-cukierni na Instagramie
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 115186
OPAKOWANIE 2021-3
Heidelberg bada potencjał projektowania kartonów online
nr katalogowy: 130899
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-6
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 152180
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
SUBIEKTYWNY POMIAR JAKOŚCI PROGRAMÓW RADIOWYCH STRUMIENIOWANYCH W SIECI METODĄ CROWDSOURCINGU
Przemysław Falkowski-Gilski
nr katalogowy: 139048
10.15199/59.2022.4.115
pomiary jakości
radiofonia
simulcast
streaming
transmisja multimediów.
broadcasting
multimedia transmission
quality evaluation
simulcast
streaming.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
SUBIEKTYWNY POMIAR JAKOŚCI PROGRAMÓW RADIOWYCH STRUMIENIOWANYCH W SIECI METODĄ CROWDSOURCINGU
Przemysław Falkowski-Gilski
nr katalogowy: 139048
10.15199/59.2022.4.115
pomiary jakości
radiofonia
simulcast
streaming
transmisja multimediów.
broadcasting
multimedia transmission
quality evaluation
simulcast
streaming.
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-9
Obsługa geodezyjna Metra Warszawskiego jako przykład kompleksowej obsługi geodezyjnej inwestycji w zmiennych warunkach ekonomicznych
Janusz Wernik
nr katalogowy: 12300
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-5
Lepsza obsługa klientów
nr katalogowy: 143344
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zgodnie z oczekiwaniami
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 108487
bezpieczeństwo żywności
reklamacja
działania korygujące
satysfakcja klienta
niezgodność.
food safety
complaint
corrective actions
customer satisfaction
non-compliance.
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-11
Obsługa stacji redukcyjno-pomiarowych gazu ziemnego
Maciej Witek
nr katalogowy: 63660
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-9
Zapobieganie awariom urządzeń rozdzielczych SN poprzez nieinwazyjne pomiary wyładowań niezupełnych
Grzegorz Zyśko
Sylwester Ludwig
Krzysztof Sitkiewicz
Marek Krupa
nr katalogowy: 53957
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Doskonałe do każdej profesjonalnej kuchni
nr katalogowy: 66295
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Bühler. Pomiar jakości online dla młynów kukurydzianych
Thomas Ziolko
nr katalogowy: 127386
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-6
Adidas to najczęściej błędnie określana marka modowa
www.joor.com
nr katalogowy: 146611
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-1
Dynamic Ruleset Based Online Concurrent Testing of Functional Faults for Embedded Controllers
Philemon Daniel
Rajeevan Chandel
nr katalogowy: 81885
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-7a
Online Control of SVC Using ANN Based Pole Placement Approach
Ercan KÖSE
Kadir ABACI
Saadettin AKSOY
nr katalogowy: 69197
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-11
Detecting the usage of a mobile phone during an online test using AI technology
Ahmad F. Al-allaf
Bashar H. Asker
nr katalogowy: 140341
10.15199/48.2022.11.11
YOLOv5
cell phone detection
Cheating in the online exam
Jetson nano
telefon komórkowy
egzamin online
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-11
Detecting the usage of a mobile phone during an online test using AI technology
Ahmad F. Al-allaf
Bashar H. Asker
nr katalogowy: 140341
10.15199/48.2022.11.11
YOLOv5
cell phone detection
Cheating in the online exam
Jetson nano
telefon komórkowy
egzamin online
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Rezerwuj pokój
nr katalogowy: 115008
agent turystyczny
digitalizacja
dystrybucja
globalne systemy dystrybucji
gość hotelowy
hurtownik
kanały dystrybucji
konsument
marketing internetowy
pośrednik
producent
touroperator.
travel agent
digitalization
distribution
global distribution systems
hotel guest
wholesaler
distribution channels
consumer
internet marketing
broker
producer
tour operator
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Satysfakcja i lojalność klientów
Krystyna LISIECKA
Agnieszka KAŃKA
nr katalogowy: 94140
10.15199/46.2015.10.4
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-9
Automatyczna weryfikacja klienta bankowego w oparciu o multimodalne technologie biometryczne
Andrzej Czyżewski
Piotr Hoffmann
Georgis Bogdanis
nr katalogowy: 93951
10.15199/13.2015.9.8
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Rapujący laureat
nr katalogowy: 126745
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Sztuka ekspedycji
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 82357
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Ishida wspiera procesy ważenia i kontroli jakości
nr katalogowy: 126097
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-12
KOSZMAR TYCZENIOWY, czyli o tym jak wszyscy wykonali poprawnie swoją robotę, a geodeta został z gorącym kartoflem
Przemysław Zalewski
nr katalogowy: 140964
OPAKOWANIE 2005-8-2
Ferag Polska - maszyny optymalnie dostosowane do potrzeb klienta
nr katalogowy: 11399
OPAKOWANIE 2012-10
Magnes na klienta
JANUSZ KUZIOŁA
nr katalogowy: 71917
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
ISO/TS 10004:2010(E) Quality management - Customer satisfaction - Guidelines for monitoring and measuring, czyli wytyczne do monitorowania i pomiaru satysfakcji klienta
Olaf Henrykowski
nr katalogowy: 71537
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Monitorowanie percepcji klienta
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 11579
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-6
PRZEGLĄD PUBLIKACJI
nr katalogowy: 2918
DOZÓR TECHNICZNY 2015-1
Dozór podnosnika to byc albo nie byc warsztatu samochodowego
Łukasz Klekowski
nr katalogowy: 89803
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Nagrody dla Transgourmet Polska
nr katalogowy: 127633
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-10
Serwis online
J. Grębowski
nr katalogowy: 6106
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Bühler. Pomiar jakości online dla młynów kukurydzianych
Thomas Ziolko
nr katalogowy: 127386
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Analiza i ocena wybranych aspektów satysfakcji klienta na przykładzie usług hotelarskich
Marcin JAKUBIEC
Monika MIKA
nr katalogowy: 96842
10.15199/47.2016.2.4
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-3
Online Calibration of Strain Gauge Based Force/Torque Sensor used for simple interaction human - manipulator
Mariusz KLIMEK
Adam KURNICKI
nr katalogowy: 147746
10.15199/48.2024.03.24
czujnik siła/moment
skalowanie online
metoda najmniejszych kwadratów
czujnik nisko kosztowy
Force Torque Sensor
Online Calibration
Least Squares Method
Low-Cost sensor
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Inteligentna technologia
nr katalogowy: 31189
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH