Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Budowanie silnej pozycji marki na rynku poprzez właściwe wyznaczanie trwałości produktów Przegląd badań stosowanych do oceny trwałości Cz. III. Znaczenie badań sensorycznych w badaniach trwałości żywności
Wojciech Piasecki
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 92017
CHŁODNICTWO 2023-4
Co wiemy o kontenerach chłodniczych
nr katalogowy: 144652
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
CHŁODNICTWO 2023-4
Jak i co przechowywać w chłodniach
Adam Kwiatkowski
nr katalogowy: 144656
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Opakowania zbiorcze i transportowe w przemyśle spożywczym
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 149399
10.15199/65.2024.7.1
opakowania zbiorcze
transportowe
handlowe
bezpieczeństwo
przemysł spożywczy
packaging
collective
transport
commercial
safety
food industry
OPAKOWANIE 2018-6
Sokpol rozlewa aseptycznie
nr katalogowy: 114308
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Jak skutecznie szukać miejsca dla nowych produktów?
HENRYK MRUK
nr katalogowy: 33020
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Convenience
Andrze j Piętka
nr katalogowy: 125809
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-11
Technika i technologia produkcji ryżu oraz zbożowych kasz i płatków błyskawicznych
nr katalogowy: 55364
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-8
Wczesne wykrywanie procesu psucia się magazynowanego ziarna poprzez monitorowanie zawartości dwutlenku węgla (CO2)
nr katalogowy: 61312
CHŁODNICTWO 2023-3
Zalety chłodni
Jan Wiśniewski
nr katalogowy: 143889
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Sukces nie jest dziełem przypadku
nr katalogowy: 35904
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Linie piekarskie Kaak – przemysłowa ilość, rzemieślnicza jakość
nr katalogowy: 133280
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Nowe kierunki pakowania warzyw i owoców
Natalia Czaja-Jagielska
nr katalogowy: 75467
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Podlaski młyn "Bracia Górscy" animatorem atrakcyjnych imprez integracyjnych
nr katalogowy: 109915
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Firma Dawn Foods na polskim rynku - nowe marki w ofercie mieszanek słodkich wypieków
nr katalogowy: 37757
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-1
Targi CEVISAMA 2008 ocenia
Janusz Wójcik
nr katalogowy: 33807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Defekty w kawie
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 85199
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Linie piekarskie Kaak – przemysłowa ilość, rzemieślnicza jakość
nr katalogowy: 133280
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Indeks glikemiczny pieczywa
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 88781
CHŁODNICTWO 2023-4
Statki chłodnie
Jerzy Augusiak
nr katalogowy: 144650
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
PLACKI I PYZY zawojują rynek HoReCa
Elżbieta Wójcik
nr katalogowy: 67380
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2023-2
Rodzaje i podział klejów do płytek oraz zasady ich doboru
Tomasz Jefimow
nr katalogowy: 143859
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Produkty nagrodzone Złotym Medalem MTP na Międzynarodowych Targach Techniki Pakowania i Etykietowania TAROPAK 2018
nr katalogowy: 116209
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-6
Membrany dachowe nowej generacji
Łukasz Targosz
nr katalogowy: 132149
OPAKOWANIE 2019-11
Czy systemy kodujące i znakujące uchronią nas przed fałszerstwami?
nr katalogowy: 123438
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-11
Szybko reagujemy na potrzeby rynku
Ewelina Kowałko
nr katalogowy: 123467
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 110312
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Technologia termoformowania w Clean Design
nr katalogowy: 80059
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Przekąski - smacznie i zdrowo
nr katalogowy: 59330
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Meatologia – sztuka prawdziwego mięsa
nr katalogowy: 140907
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-5
Kronika
nr katalogowy: 44263
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-5
IFA 2014 - Światowa Konferencja Prasowa
nr katalogowy: 84074
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
WEBOMATIC - Technologia termoformowania w Clean Design
nr katalogowy: 78760
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-7
Nowości techniki
nr katalogowy: 45510
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-11
Jak wycisnąć sok ze swojej firmy?
nr katalogowy: 48270
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-1
Programy do projektowania wnętrz wspomagające sprzedaż płytek
Marcin Pietrzyk
Just yna Drogowska
nr katalogowy: 75635
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Pełne ziarno, pełnoziarnisty chleb – a cóż to takiego? O nazwach produktów razowych
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 146300
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Napoje funkcjonalne - kwiecień 2009 r.
nr katalogowy: 44690
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2011-4
Klinkier we wnętrzach
Mariusz Olas
nr katalogowy: 64670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Warsaw Academy of Pastry Arts
nr katalogowy: 120492
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Mała gastronomia w piekarni
nr katalogowy: 121619
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-1
Światowy i europejski rynek mrożonych owoców i warzyw
Anna Jaworowska
nr katalogowy: 49502
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-2
Konferencja "Część elektryczna elektrowni jądrowej w świetle wymagań międzynarodowych - wytyczne dla polskiego przemysłu"
Olga Górczak-Żaczek
nr katalogowy: 112082
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-10
Gładzie - rodzaje, właściwości i zastosowanie
Sławomir Chłądzyński
Sławomir Stosik
nr katalogowy: 47339
OPAKOWANIE 2011-3
I opakowania, i reklama
nr katalogowy: 58445
ELEKTROINSTALATOR 2018-1
Innowacyjne oprawy oświetleniowe LED LEDVANCE
nr katalogowy: 111737
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-2
Opakowania transportowe - zastosowanie opakowań z tektury falistej w łańcuchu dostaw
Bogumił Bombola
nr katalogowy: 57722
CHŁODNICTWO 2023-1
Amerykańskie wagony chłodnie
nr katalogowy: 142003
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Żywność przyszłości
nr katalogowy: 133652
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
Nazewnicze wpadki w branży mięsnej
nr katalogowy: 119298
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-4
Cyfrowi marzyciele
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 96750
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 129240
CHŁODNICTWO 2011-1-2
Rewolucja na miarę nowego stylu życia
nr katalogowy: 57675
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Dynamiczne kształtowanie inteligentnych cen będzie głównym źródłem przewagi konkurencyjnej w przyszłości
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 138726
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Przechowywanie warzyw
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 127413
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Przechowywanie warzyw
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 127413
OPAKOWANIE 2021-8
Diet-Food i cyfrowy druk opakowań z OKI Pro9542EC
nr katalogowy: 133071
OPAKOWANIE 2021-4
Tradycyjnie i nowocześnie, szybko i elastycznie
nr katalogowy: 131392
ELEKTROINSTALATOR 2018-2
NOWE PRODUKTY
nr katalogowy: 112775
OPAKOWANIE 2022-2
Jak zapakować cegłę
nr katalogowy: 136511
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Nawet viagra nie pomoże
nr katalogowy: 85481
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-12
Najważniejsze w Polsce i Europie Centralnej wydarzenie branży tekstylnej
nr katalogowy: 123896
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Wpływ obróbki termicznej na walory żywieniowe makaronów
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 79016
OPAKOWANIE 2022-3
Trudne chwile branży etykietowej
nr katalogowy: 136900
OPAKOWANIE 2022-2
Jak zapakować cegłę
nr katalogowy: 136511
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Chleb razowy lub z całego ziarna, a nie - pełnoziarnisty
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 64105
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-11
Nowe szczepy bakterii o właściwościach probiotycznych
Dorota Zielińska
Anna Rzepkowska
Aleksandra Ołdak
Aleksandra Szydłowska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 102270
10.15199/65.2016.11.7
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-10
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
nr katalogowy: 107151
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-3
Europejski rynek papierów na tekturę falistą i tektury falistej w 2018 r.
nr katalogowy: 119363
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Dobry czas dla rzemieślniczej, wegańskiej czekolady
nr katalogowy: 129756
CHŁODNICTWO 2009-12
Zmiany parametrów fizykochemicznych i histologicznych produktów rybnych w wyniku chłodzenia i mrożenia oraz przechowywania
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 48671
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-15-16
Pomoc w promocji
Henryk Piekut
nr katalogowy: 53650
OPAKOWANIE 2019-10
Niewielki dodatek, ogromne korzyści
nr katalogowy: 122983
OPAKOWANIE 2024-9
Prima Cheese stawia na rozwój z Ishidą
nr katalogowy: 150698
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Oszustwa żywności - fałszowanie marek
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 90739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Wygoda w kuchni
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 94059
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-9
O nowych nazwach produktów razowych
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 62036
OPAKOWANIE 2022-2
Rynek tworzyw sztucznych w dobie pandemii
nr katalogowy: 136499
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-5
Papiernicze nowinki prasowe z lat 30. XX wieku. Cz. 1.
Marzanna Marcinkowska
nr katalogowy: 137716
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-5
Papiernicze nowinki prasowe z lat 30. XX wieku. Cz. 1.
Marzanna Marcinkowska
nr katalogowy: 137716
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Zarządzanie ryzykiem w rosnącej produkcji marek własnych – procesy podzlecone
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 150091
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Konserwanty - niebezpieczne substancje w produktach spożywczych
nr katalogowy: 84841
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-4
Jubileusz 35-lecia JM-TRONIC Sp. z o.o.
nr katalogowy: 97785
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-6
Rodzina Uni-Maty ISOVER z tradycjami i potencjałem
Marek Kolarz
nr katalogowy: 69124
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Nanoprodukty - co wiedzą o nich studenci
Natalia Chomaniuk
Piotr Przybyłowski
nr katalogowy: 85717
AURA 2014-4
Pielęgnacja ciała ...balsamy
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 83371
SZKŁO I CERAMIKA 2013-6
"Paxton vobiscum", czyli Joseph Paxton i fenomen Kryształowego Pałacu
PAWEŁ HAMERA
nr katalogowy: 81449
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
Wyposażenie techniczne magazynów w zakładach mięsnych
Adam Wojciechowski
nr katalogowy: 80782
ELEKTROINSTALATOR 2020-2
PRODUKTY
nr katalogowy: 125069
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-7
Nostalgia smaku
Henryk Piekut
nr katalogowy: 51109
AURA 2011-4
Uwaga na oznakowanie kosmetyków
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 58777
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-1
Pomiar zniekształceń TIM wzmacniaczy akustycznych metodą odwracanego przebiegu piłokształtnego
ANDRZEJ DOBRUCKI
GRZEGORZ GRZESIAK
nr katalogowy: 57435
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
„Rośniemy Mądrze” – Cukiernia Sowa ogłosiła strategię rozwoju do 2026 r.
nr katalogowy: 150903
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Kontenery chłodnicze transport towarów szybko psujących się
Ludmiła Filina
nr katalogowy: 47071
OPAKOWANIE 2020-11
MetPack – supermarket tektur powlekanych ekstruzyjnie
Anna Naruszko
nr katalogowy: 129016
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-9
PRODUCENCI FARB POLECAJĄ
nr katalogowy: 100720
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-8
Samodoskonalenie zawodowe
Teresa Szczepkowicz-Duda
nr katalogowy: 28942
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 129240
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
SUSZENIE, USZLACHETNIANIE I FUNKCJONALIZACJA w jednym kroku
nr katalogowy: 123531
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Ładunki o kontrolowanej temperaturze
Vladimir M. Stefanovsky
Lyudmyla Filina
nr katalogowy: 62561
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Wykwintne, choć pracochłonne
Grzegorz Russak
nr katalogowy: 78855
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-6
Wykorzystanie substancji słodzących w produkcji dżemów i przetworów owocowych na polskim rynku
Piotr Sałek
Marlena Pielak
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 126835
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-9
Polskie środki dla włókiennictwa
nr katalogowy: 71576
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2010-4
Numeryczna analiza zachowania się strugi ciekłego metalu podczas wtrysku do formy ciśnieniowej
JACE K SAWICKI
MAREK GÓRECKI
ZBIGNIEW GAWROŃSKI
ŁUKASZ KACZMAREK
nr katalogowy: 57169
OPAKOWANIE 2021-11
Cyfryzacja w branży opakowaniowej
nr katalogowy: 134604
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-4
W drodze do inteligentnego młyna z systemem Pluto PCS
nr katalogowy: 144374
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-10
Syntetyczne kompozyty tlenkowe typu ZnO-SiO2 o dużym stopniu zdyspergowania
AGNIESZKA LAURENTOWSKA
FILIP CIESIELCZYK
KAROL JÓŹWIAK
TEOFIL JESIONOWSKI
nr katalogowy: 54896
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2016-9
SYSTEM ORGANIZACJI GOSPODARKI ZUŻYTYM SPRZĘTEM ELEKTRYCZNYM I ELEKTRONICZNYM ORAZ ZUŻYTYMI BATERIAMI W POLSCE
JAROSŁAW OSIAK
PATRYK KOĆ
nr katalogowy: 100736
10.15199/67.2016.9.4
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Żury, żurki, żureczki
Grzegorz Russak
nr katalogowy: 75775
CHŁODNICTWO 2020-6
Zmiany zapisów umowy ATP dotyczącej transportu szybko psujących się artykułów żywnościowych, a aktualna wersja regulacji (lata 2015 – 2020
Dorota Niedojadło
Bogdan Szczepański
nr katalogowy: 129739
10.1599/8.2020.6.2
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-3
Grzejniki do nowoczesnych wnętrz
Anna Kowalewska
nr katalogowy: 109386
OPAKOWANIE 2023-9
Opakowania zapobiegają stratom żywności
nr katalogowy: 145032
DOZÓR TECHNICZNY 2023-2
5 typów robotów AGV/AMR
nr katalogowy: 142974
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-10
Przemysł makaronowy w Polsce: kilka uwag na temat możliwości wytwarzania produktów o poszukiwanych cechach smakowych i żywieniowych
Wik tor Obuchowski
nr katalogowy: 54863
OPAKOWANIE 2020-8
Fidia Macchine Grafiche wkracza na polski rynek
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 127783
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
Innowacyjne rozwiązania IT CSB-System dla przemysłu mięsnego
nr katalogowy: 77436
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 139366
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Bezpieczeństwo transportu i magazynowania w zakładach mięsnych
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 101042
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2020-10
Japońskie konglomeraty odradzają strategię sektora energetycznego
Witold Bobrowski
nr katalogowy: 128536
CHŁODNICTWO 2024-5
Usterki w chłodniach
nr katalogowy: 151282
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Wybrane enzymy pochodzenia mikrobiologicznego stosowane w przemyśle spożywczym
Monika Pytka
Piotr Janas
Monika Kordowska-Wiater
nr katalogowy: 124144
10.15199/65.2019.12.4
enzymy spożywcze
amylazy
ksylanazy
celulazy
pektynazy
ß-glukanazy
food enzymes
amylases
xylanases
cellulases
pectinases
ß-glucanases
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Tajemnice Zielonej Wyspy
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 60148
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-5
Substancje chemiczne w e-papierosach i ich wpływ na zdrowie człowieka
Jarosław Chmielewski
nr katalogowy: 126283
10.15199/62.2020.5.15
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Integrowane metody ochrony produktów przechowywanych przed szkodnikami
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 108644
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Światowy kryzys finansowy implikacje dla producentów żywności
Roman Urban
nr katalogowy: 41082
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-7
Zastosowanie produktów interkalacji minerałów ilastych
TADEUSZ SŁONKA
nr katalogowy: 107089
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-5
Zawory szybko zamykające i wydmuchowe zawory upustowe dła gazowych stacji redukcyjnych
WITALIS RATASIEWICZ
nr katalogowy: 9270
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską. Wycinanie na szybko
nr katalogowy: 136057
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Przetwórstwo żywności oczekiwania i perspektywy
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 54145
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-6
Przegląd zgłoszeń Patentowych
Miroslawa Koperska
nr katalogowy: 6589
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-4
Sieciowa odzież bywa passé
Renata Karolewska
nr katalogowy: 84558
OPAKOWANIE 2016-9
Szybki, precyzyjny i efektywny- FIT7A
nr katalogowy: 101424
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-1
Przyszłość w plantacjach papierówki
Wiktorian Tarnawski
nr katalogowy: 18962
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Lotne związki aminowe wskaźnikiem świeżości ryb i mięsa
Natalia Radomska
Mariusz Tichoniuk
Ryszard Cierpiszewski
Ewa Biazik
nr katalogowy: 96822
10.15199/65.2016.2.4
AURA 2024-7
Jak groźne są zmiany klimatu?
Eugeniusz Baranowski
nr katalogowy: 149581
AURA 2012-11
Obecność wsi w edukacji społecznej
Adam KOWALAK
nr katalogowy: 72193
AUTO MOTO SERWIS 2021-3
Przez Internet
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134511
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Edukacja to ciągłe monitorowanie zmian technologicznych
A. Andruszkiewicz
nr katalogowy: 130577
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-4
Kieszonkowe komputery
nr katalogowy: 17245
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-9
Jak po maśle
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 100605
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2020-10
Japońskie konglomeraty odradzają strategię sektora energetycznego
Witold Bobrowski
nr katalogowy: 128536
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-3
Holenderska jakość i innowacyjność
LESZEK MOŚCICKI
nr katalogowy: 14009
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Wyposażenie techniczne magazynów przetwórstwa spożywczego
Adam Wojciechowski
nr katalogowy: 78785
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Wygoda i bezpieczeństwo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 131702
żywność wygodna
metody utrwalania
koronawirus
gotowe dania restauracyjne
zestawy do samodzielnego przygotowania
oferta sklepowa gastronomii
convenience food
preservation methods
coronavirus
ready-made restaurant dishes
do it yourself kits
gastronomy offer for stores
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Wygoda i bezpieczeństwo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 131702
żywność wygodna
metody utrwalania
koronawirus
gotowe dania restauracyjne
zestawy do samodzielnego przygotowania
oferta sklepowa gastronomii
convenience food
preservation methods
coronavirus
ready-made restaurant dishes
do it yourself kits
gastronomy offer for stores
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Stoliczku nakryj się!
nr katalogowy: 18638
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-4
Insektycydy fosforoorganiczne i ich znaczenie we współczesnej ochronie roślin
JÓZEF KROCZYŃSKI
BOHDAN ŚLEDZIŃSKI
SŁAWOMIR WNUK
nr katalogowy: 107615
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-10
Prawie wszystko o przetwórstwie ziarna kukurydzy
Roman Jurga
nr katalogowy: 62929
AUTO MOTO SERWIS 2024-5
NOWOŚCI
nr katalogowy: 150911
GOSPODARKA WODNA 2004-10
ODRZAŃSKA DROGA WODNA
Wojciech Kuczkowski
nr katalogowy: 1922
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-7
Współczesne papiery gazetowe
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 12458
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-4
Recykling zużytych opon
kd
nr katalogowy: 10317
AUTO MOTO SERWIS 2021-3
Przez Internet
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134511
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-7-8
Przegląd tygodnikiem
nr katalogowy: 19431
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-11
NOWE WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 3002
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-2
Edukacja na XXI wiek
Zbigniew Przyrowski
nr katalogowy: 12914
CHŁODNICTWO 2005-6
Ochrona systemu chłodniczego a wskazanie wziernika
Robert Grejcz
nr katalogowy: 8659
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-3
Na równi pochyłej
Grażyna Milewska
nr katalogowy: 19524
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Edukacja to ciągłe monitorowanie zmian technologicznych
A. Andruszkiewicz
nr katalogowy: 130577
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-5
Dynamic performance evaluation of ultra-fast SiC MOSFET power module – a comprehensive approach
Dawid Zięba
Jacek Rąbkowski
nr katalogowy: 143222
10.15199/48.2023.05.33
SiC MOSFET
fast-switching
power modules
dynamic performances.
SiC MOSFET
szybko przełączające
moduły tranzystorowe
parametry dynamiczne.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-5
Dynamic performance evaluation of ultra-fast SiC MOSFET power module – a comprehensive approach
Dawid Zięba
Jacek Rąbkowski
nr katalogowy: 143222
10.15199/48.2023.05.33
SiC MOSFET
fast-switching
power modules
dynamic performances.
SiC MOSFET
szybko przełączające
moduły tranzystorowe
parametry dynamiczne.
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-5
Taśmy, liny, sznurki
nr katalogowy: 5929
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 4871
AURA 2004-10
CZY CZEKA NAS WYBUCH BOMBY WODOROWEJ W MOTORYZACJI
EDWARD GARŚCIA
nr katalogowy: 613
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-13
Jeszcze szybszy kompost
jaz
nr katalogowy: 13174
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 138677
CHŁODNICTWO 2013-6
Spotkanie szkoleniowe Berling Refrigeration Group
nr katalogowy: 77414
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-8
Zmiany strukturalne młynarstwa w P olsce
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 92760
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2023-2
Rodzaje i podział klejów do płytek oraz zasady ich doboru
Tomasz Jefimow
nr katalogowy: 143859
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Dobrze wysmażone
nr katalogowy: 123644
tłuszcze smażalnicze
stałe tłuszcze zwierzęce i roślinne
olej palmowy
tłuszcze utwardzone
mieszanki tłuszczów
wykorzystanie kulinarne.
frying fats
solid animal and vegetable fats
palm oil
cured fats
mixtures of fats (blends)
culinary use.
OPAKOWANIE 2004-4
Prezentacja firmy Nilpeter na rynku rosyjskim
nr katalogowy: 3189
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-2
Problemy planowania zadań robotów manipulacyjnych
Gabriel G. Kost
nr katalogowy: 21154
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2006-2-3
Recenzje - Tadeusz Łuba - Synteza układów logicznych
Bogdan Zbierzchowski
nr katalogowy: 19713
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-20
Hit trakcyjny
wmb
nr katalogowy: 5547
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-10
GUFI gumożerca
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 5340
GOSPODARKA WODNA 2004-7
ODRZAŃSKA DROGA WODNA
Wojciecha Kuczkowskiego
nr katalogowy: 1882
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-4
Na dobrej fali
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 7989
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
W dobie kryzysu stawiamy na jakość, a nie na zamienniki i agresywne reklamy
nr katalogowy: 50724
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-3
Rosja. Czy nastąpi upadek imperium naftowego?
Ludwik M. Bednarz
nr katalogowy: 42359
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-20
CO PISZĄ INNI - efekty - defekty
nr katalogowy: 47044
GOSPODARKA WODNA 2020-1
Rozmowa z Krzysztofem Wosiem, wiceprezesem Wód Polskich, koordynatorem "Akcji Ratowania Wisły"
nr katalogowy: 124558
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-4
Najczęściej występujące zagrożenia mikrobiologiczne w mrożonych produktach spożywczych
Aleksandra Antoszewska
Joanna Kowalska
Maja Ławrynowicz-Paciorek
Dorota Korsak Elżbieta Maćkiw
nr katalogowy: 126051
10.15199/65.2020.4.6
żywność
produkty mrożone
zagrożenia mikrobiologiczne
patogeny
food
frozen products
microbiological hazard
pathogens
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Jak należy rozumieć sformułowanie: wysoki/niski indeks glikemiczny środka spożywczego?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 103065
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Niemcy od A do Z
nr katalogowy: 114711
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-9
Wpływ nowoczesnej technologii piekarstwa na młynarstwo
nr katalogowy: 6393
AUTO MOTO SERWIS 2021-5
Bez PassThru
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134472
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2011-2
Komputery przemysłowe
nr katalogowy: 58243
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-9
Szybkozmienne przepięcia łączeniowe w rozdzielnicach izolowanych gazem SF6 (GIS)
Janusz Karolak
nr katalogowy: 122214
10.15199/74.2019.9.5
rozdzielnice izolowane gazem (GIS)
bardzo szybko zmienne przepięcia (VFTO)
napięcia przejściowe w osłonach (TEV)
operacje łączeniowe
gas insulated substation (GIS)
very fast transient overvoltage (VFTO)
transient enclosure voltage (TEV)
switching operations
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Innowacja i zróżnicowanie
nr katalogowy: 22592
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH