Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-9
Rozwiązanie do zarządzania serwisem
nr katalogowy: 128073
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-9
Rozwiązanie do zarządzania serwisem
nr katalogowy: 128073
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Doskonalenie procesów produkcji i funkcji wsparcia w przedsiębiorstwie hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 48749
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-11
Doskonalenie funkcjonowania systemu wytwarzania w przedsiębiorstwie branży metalowej z wykorzystaniem narzędzi Lean
Monika GÓRSKA
nr katalogowy: 102680
10.15199/24.2016.11.15
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Niezawodny partner
nr katalogowy: 83247
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Ekstrakty przypraw naturalnych w płynie
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 45678
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Zrównoważony produkt żywnościowy w systemie prawa - fakt czy życzenie?
Monika ŻUCHOWSKA-GRZYWACZ
nr katalogowy: 117604
10.15199/48.2018.12.2
produkt zrównoważony
zrównoważony rozwój
doskonalenie
wartości dodane
sustainable product
sustainable development
improvement
added values
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 37174
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 36183
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142960
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-14-15
Ciągłe doskonalenie
BARBARA GRABOWSKA
nr katalogowy: 19389
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Droga Citibanku Handlowego do wyróżnienia EFQM. Uznanie za doskonalenie
Joanna Woźniakowska
nr katalogowy: 11439
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 143454
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
4evergreen: Doskonalenie cyrkularności opakowań z surowców włóknistych
nr katalogowy: 139224
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-2
Proces reklamacji jako narzędzie doskonalenia produktu na przykładzie wyrobu medycznego
Paulina PSZCZÓŁKOWSKA
nr katalogowy: 130483
10.15199/46.2021.2.2
proces reklamacji
doskonalenie wyrobu medycznego
cykl Deminga – PDCA
complaint process
medical device improvement
Deming cycle – PDCA
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Doskonałość w zarządzaniu - istota i modele
Piotr Rogala
nr katalogowy: 43965
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-12
Audity zewnętrzne doskonalenie systemów zarządzania
Agnieszka MICHALAK
nr katalogowy: 40403
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Auditowanie metodą podejścia procesowego
Tadeusz GODULA
nr katalogowy: 37167
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
4evergreen: Doskonalenie cyrkularności opakowań z surowców włóknistych
nr katalogowy: 139224
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142960
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
VARIA
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 52390
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Benchmarking narzędziem doskonalenia jakości wybranego produktu
Magdalena PAŹDZIOR
nr katalogowy: 114112
10.15199/48.2018.6.3
benchmarking
konkurencja
jakość
doskonalenie produktu
benchmarking
competition
quality
product improvement
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-6
Doskonalenie kwalifikacji rynkowych w budownictwie
Jadwiga Fangrat
Małgorzata Głowacz
Jan Bobrowicz
Jan Sieczkowski
nr katalogowy: 143804
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-12
Doskonalenie jako szansa na sukces rynkowy organizacji
Adam SKRZYPEK*
nr katalogowy: 124115
10.15199/46.2019.12.1
doskonalenie
doskonałość
metody doskonalenia
przywództwo
improvement
excellence
methods of improvement
leadership
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-5
Papier - aktualizacja 4.0
MACIEJ DOLIWA
nr katalogowy: 113984
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Audity - doskonalenie systemów zarządzania
Agnieszka MICHALAK
nr katalogowy: 40660
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-6
Naszym priorytetem jest doskonalenie zawodowe członków
nr katalogowy: 45064
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-9
"Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności"
nr katalogowy: 62807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 141116
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Doskonalenie konstrukcji urządzeń procesowych stosowanych do wytwarzania soków i koncentratów na przykładzie pras koszowo-tłokowych IPS 5000, 10000 i 15000 - nowej generacji
nr katalogowy: 140169
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Doskonalenie konstrukcji urządzeń procesowych stosowanych do wytwarzania soków i koncentratów na przykładzie pras koszowo-tłokowych IPS 5000, 10000 i 15000 - nowej generacji
nr katalogowy: 140169
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Doskonalenie konstrukcji urządzeń procesowych stosowanych do wytwarzania soków i koncentratów na przykładzie pras koszowo-tłokowych IPS 5000, 10000 i 15000 - nowej generacji
nr katalogowy: 140169
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-5
Prezentacja stosowanych rozwiązań organizacyjnych zespołowego doskonalenia przy wykorzystaniu koncepcji Kaizen
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 105586
10.15199/48.2017.5.3
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
Doskonalenie zarządzania organizacją
Jerzy KOWALCZYK
nr katalogowy: 50326
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-8
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 46186
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-7
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 46171
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Finał na Mazowszu
nr katalogowy: 103535
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Proces ciągłego doskonalenia jakości usług medycznych na przykładzie Szpitali Pomorskich Sp. z o.o.
Małgorzata Z. Wiśniewska
Aneta Muzolf
nr katalogowy: 114874
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-13
Innowacyjny Turów
nr katalogowy: 19661
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Zastosowanie benchmarkingu w praktyce
Krystyna Lisiecka
nr katalogowy: 18125
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Wyselekcjonowane kultury starterowe jako uniwersalna metoda wpływania na jakość pieczywa
Katarzyna Piasecka-Jóźwiak
Joanna Rozmierska
nr katalogowy: 69070
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Ekonomia behawioralna a doskonalenie jakości
Marek Bugdol
nr katalogowy: 21938
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Recenzje - Dr hab. inż. Radosław Wolniak Wymiary kulturowe polskich organizacji a doskonalenie zarządzania jakością Wyd. CeDeWu Warszawa 2012
Anna Sędek
nr katalogowy: 76464
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-1-2
Doskonalenie metod badania zabezpieczeń
Zygmunt Kuran
Sławomir Skrodzki
nr katalogowy: 7492
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Odzież i sprzęt ochronny
M.W
nr katalogowy: 8123
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-14-15
Droga do jakości
JAN BAGIŃSKI
IWONA GŁAŻEWSKA
nr katalogowy: 19388
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Public relations w firmach przemysłu spożywczego
M. Świątkowska
nr katalogowy: 20762
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Wdrażanie, nadzorowanie i doskonalenie procesów
Piotr Grudowski
nr katalogowy: 3522
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Strategie marketingowe na rynku produktów spożywczych
B. Pilarczyk
nr katalogowy: 14877
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Ogólnopolski projekt szkoleniowy dla pracowników firmy Makro Cash and Carry Polska S.A.
nr katalogowy: 23128
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-8
Doskonalenie jakości usług medycznych w szpitalach
Anna Wągrodzka
nr katalogowy: 3576
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-3
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 11458
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-6
Perspektywy rozwoju produkcji papieru i tektury w Polsce do 2013 roku
Zbigniew Fornalski
nr katalogowy: 18876
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-4
Wyłącznik próżniowy SN typu VD4 z napędem EL
Piotr Lachowski
nr katalogowy: 21126
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, GMP, GHP
nr katalogowy: 7032
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-11
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 3624
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-6
Doskonalenie kwalifikacji zawodowych przez rzeczoznawców majątkowych. Może również już czas na geodetów?
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 114076
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-10
Kształcenie i doskonalenie zawodowe geodetów i kartografów
Robert Łuczyński
nr katalogowy: 71630
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 141116
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
Czy przedsiębiorstwa zwiększają nakłady na innowacje?
Jerzy Baruk
nr katalogowy: 56162
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-8
AIB Państwa partnerem w produkcji okien i drzwi
nr katalogowy: 17401
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-12
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 3638
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-3
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, GMP, GHP
Jacek Łasak
nr katalogowy: 3492
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Jakość żywności w XXI w. - czy mamy powody wyłącznie do zadowolenia
E. Mrówka
nr katalogowy: 23152
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-3
Pomiary, analiza i doskonalenie jako kryteria auditu systemu zarządzania jakością
Piotr Grudowski
nr katalogowy: 18221
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-2
Recenzja- Romuald Kolman, Zdobywanie wiedzy. Poradnik podnoszenia kwalifikacji (magisteria, doktoraty, habilitacje)
Elżbieta SKRZYPEK
nr katalogowy: 3481
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-7
Ogólnopolski projekt szkoleniowy dla pracowników firmy "real,- Sp. z o.o i Spółka" Spółka komandytowa
nr katalogowy: 16706
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-4
Ciepło emitowane przez nieizolowane piony grzewcze w budynku wielorodzinnym
Wojciech Mueller
Paweł Michnikowski
Magdalena Niwińska
nr katalogowy: 16222
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Przepływ strumienia informacji a doskonalenie jakości procesu
Magdalena Wierzbicka
Jacek Mazurkiewicz
nr katalogowy: 11599
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-9
Doskonalenie sposobów odprowadzania i oczyszczania ścieków z małych miejscowości
JAN KLUGIEWICZ
nr katalogowy: 9303
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
Kompendium wdrożeniowe - Doskonalenie
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 73033
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Klient wewnętrzny a doskonalenie jakości w firmach świadczących usługi finansowo-księgowe
Małgorzata Litwińska- Żaczek
nr katalogowy: 11587
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2013-1
WŚRÓD KSIĄŻEK
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 74119
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2011-6
Nowoczesna wiertnica KGHM
nr katalogowy: 63678
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-1
Oprogramowanie Simcenter System Analyst
nr katalogowy: 124619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Dobre relacje z pracownikami
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 143929
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-12
Quality & Management 2011
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 64421
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Recenzje
nr katalogowy: 67370
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
Doskonalenie systemu zarządzania jakością
Piotr Rogala
nr katalogowy: 55324
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Warsaw academy of pastry arts - nauka z mistrzami
nr katalogowy: 125820
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Innowacje i ekologia
nr katalogowy: 118561
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Wybrane koncepcje zarządzania jakością
Anita Fajczak- Kowalska
nr katalogowy: 81987
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
Uwarunkowania podejścia procesowego w przedsiębiorstwie
Bogusław Węgrzyn
nr katalogowy: 65686
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-11
Zarządzanie ryzykiem w systemach zarządzania jakością, środowiskiem, bezpieczeństwem i higieną pracy – praktyczne rozwiązania
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 63633
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Utrwalanie mięsa i jego wyrobów poprzez schładzanie i zamrażanie
Marian Panasiewicz
nr katalogowy: 95371
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Żywienie a jakość życia
nr katalogowy: 82365
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-3
Doskonalenie konstrukcji urządzeń procesowych stosowanych do wytwarzania soków i koncentratów na przykładzie pras koszowo-tłokowych IPS 10 000 – nowej generacji
nr katalogowy: 138249
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Doskonalenie konstrukcji urządzeń procesowych stosowanych do wytwarzania soków i koncentratów na przykładzie pras koszowo-tłokowych IPS 5000, 10000 i 15000 – nowej generacji
nr katalogowy: 140073
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Doskonalenie jakości żywności z owoców, warzyw i grzybów
Piotr Gębczyński
Jacek Słupski
nr katalogowy: 70380
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Badanie zależności między długotrwałością systemowego zarządzania jakością a podejściem do identyfikacji i oceny niezgodności
Milena DRZEWIECKA-DAHLKE
nr katalogowy: 108411
10.15199/48.2017.7.5
system zarządzania jakością (SZJ)
ciągłe doskonalenie
quality management system (QMS)
continuous improvement
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Doskonalenie jakości centrum logistycznego
Jan TWARÓG
nr katalogowy: 28046
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-1
Doskonalenie ogniw paliwowych
nr katalogowy: 24038
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Z prasy zagranicznej
Piotr Rogala
nr katalogowy: 139099
GOSPODARKA WODNA 2012-8
Zastosowanie współczesnych metod hydrologii w inżynierii i gospodarce wodnej
nr katalogowy: 69939
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Audity wewnętrzne w ocenie innowacji
Bartosz KALINOWSKI
nr katalogowy: 32952
AURA 2007-9
Doskonalenie biologicznego oczyszczania ścieków
KLAUDIUSZ GRŰBEL
ALICJA MACHNICKA
JAN SUSCHKA
nr katalogowy: 29535
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-11
Filozofia TQM szansą na skuteczne zarządzanie organizacją
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Tadeusz SIKORA
nr katalogowy: 39182
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
Łączy nas jakość
nr katalogowy: 39075
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Barbara Dróżyńska
nr katalogowy: 36131
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Doskonalenie konstrukcji urządzeń procesowych stosowanych do wytwarzania soków i koncentratów na przykładzie pras koszowo-tłokowych IPS 5000, 10000 i 15000 – nowej generacji
nr katalogowy: 140073
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Doskonalenie usług administracyjnych
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 32951
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Doskonalenie relacji z dostawcami (studium badań empirycznych)
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 31717
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-9
Doskonalenie procesów (studium badań empirycznych)
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 29547
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Bezpieczeństwo osobowe pracowników - problemy w zarządzaniu ludźmi
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 29394
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Uwarunkowanie wdrażania
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 29391
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-10
Proces doskonalenia kadr i jego składniki w zarządzaniu przedsiębiorstwem hutniczym
BOżENA GAJDZIK
nr katalogowy: 38829
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-7
Doskonalenie ochrony ziemnozwarciowej w sieciach kompensowanych SN
nr katalogowy: 36301
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Ogólnopolski projekt szkoleniowy dla pracowników firmy Makro Cash and Carry Polska S.A.
MAGDALENA JANICKA
nr katalogowy: 23973
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-12
Co z tą innowacyjnością
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 23606
GOSPODARKA WODNA 2012-7
Zastosowanie współczesnych metod hydrologii w inżynierii i gospodarce wodnej
nr katalogowy: 68998
GOSPODARKA WODNA 2013-8
Zastosowanie współczesnych metod hydrologii w inżynierii i gospodarce wodnej
nr katalogowy: 78408
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 62218
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-5
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 91255
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 143454
AURA 2018-9
W trosce o czystszą produkcję
nr katalogowy: 115742
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-5
SCHAEFFLER - Profesjonalizm - wiedza i doświadczenie
nr katalogowy: 76950
CHŁODNICTWO 2011-3
Efekty utrwalania produktów mięsnych przez doskonalenie metod technologii i techniki chłodzenia oraz zamrażania
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 58373
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-7-8
Podejście procesowe a jakość funkcjonowania organizacji
Wiesław ŁUKASIŃSKI
nr katalogowy: 100035
10.15199/47.2016.7-8.3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Akademia Mistrza ma 10 lat!
nr katalogowy: 116357
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Doskonalenie kompetencji auditora - zadawanie pytań
Marzena BARYLUK
nr katalogowy: 36175
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Czy jest miejsce dla lodów w "zdrowej diecie"?
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 35920
GOSPODARKA WODNA 2011-8
Zastosowanie współczesnych metod hydrologii w inżynierii i gospodarce wodnej
nr katalogowy: 61460
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Regionalne smaki
nr katalogowy: 75787
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Seminarium "Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności"
nr katalogowy: 60738
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-2
Nauczanie w szkole wyższej i jego jakość
Seweryn CICHOŃ
nr katalogowy: 56785
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-12
wydarzenia
nr katalogowy: 72970
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Nauczyciel obróbki mięsa w szkole XXI wieku
nr katalogowy: 67056
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Jakość z tradycją
nr katalogowy: 74948
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-4
Innowacyjne konstrukcje linii przesyłowych WN
Piotr Olszowiec
nr katalogowy: 137134
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-3
Doskonalenie konstrukcji urządzeń procesowych stosowanych do wytwarzania soków i koncentratów na przykładzie pras koszowo-tłokowych IPS 10 000 – nowej generacji
nr katalogowy: 138249
OPAKOWANIE 2023-11
Nowa era wydajności i innowacji
nr katalogowy: 146014
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
Centrum Szkoleniowe i Innowacji MULTIVAC: przestrzeń tworzenia dla branży spożywczej
nr katalogowy: 151609
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-11
EKSPERCKI SYSTEM DOSKONALENIA PROCESÓW WYTWARZANIA CZĘŚCI SILNIKÓW LOTNICZYCH Z WYKORZYSTANIEM STRATEGII SIX SIGMA
TOMASZ SIEŃKO
STANISŁAW NOWAK
ADAM SURY
BOGUSŁAW ŚWIĄTEK
MAREK SIBIELAK
WALDEMAR RĄCZKA
KRZYSZTOF ŻABA
AGATA LIS
nr katalogowy: 31353
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-3
wydarzenia
nr katalogowy: 75126
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-10
Doskonalenie obsługi odbiorców energii elektrycznej
nr katalogowy: 54254
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 86474
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Oszczędność i poprawianie usług - doskonalenie przekłada się na konkretne pieniądze
nr katalogowy: 73960
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 79032
AURA 2011-5
Udział techniki i ludzi techniki w rozwoju cywilizacyjnym
Bogdan NEY
nr katalogowy: 59707
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
DOSKONALENIE PROCESU AUDITOWANIA – 9
nr katalogowy: 55330
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-9
Suitability of colostrum for the production of probiotics Możliwości wykorzystania siary krów do produkcji naturalnych probiotyków
Ewa Pecka
Andrzej Zachwieja
Jowita Kaszuba
Marta Ćwiertniewska
nr katalogowy: 86564
10.12916/przemchem.2014.1565
OPAKOWANIE 2010-5
LCA jako narzędzie oceny metod postępowania z odpadami opakowaniowymi
Konrad Nowakowski
Grzegorz Ganczewski
nr katalogowy: 51730
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Nauczyciele zawodu, to coś dla Was.Projekt "Od ziarenka do bochenka"
nr katalogowy: 73316
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
FILOZOFIA, NAUKA, JAKOŚĆ ZA GRANICĄ
nr katalogowy: 67358
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-5
Detekcja
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 82894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Przyjemne z pożytecznym
Iwona Ogórkiewicz
Wiesława Rutkowska
nr katalogowy: 78895
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-5
VARIA
nr katalogowy: 91256
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142517
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Przegląd systemu zarządzania jakością w szpitalu
Lidia Sierpińska
nr katalogowy: 75855
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-6
Doskonalenie kwalifikacji rynkowych w budownictwie
Jadwiga Fangrat
Małgorzata Głowacz
Jan Bobrowicz
Jan Sieczkowski
nr katalogowy: 143804
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-2-3
Atuty doskonalenia
Marek Bielski
nr katalogowy: 112158
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-6
Głosy z Polski
nr katalogowy: 120513
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Efektywny proces sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 93318
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Doskonalenie jakości usług logistycznych z wykorzystaniem metody Bow-Tie - na przykładzie procesu magazynowania
Joanna JASIŃSKA
Andrzej ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 116051
10.15199/48.2018.9.10
usługa logistyczna
doskonalenie jakości
zarządzanie jakością
logistics service
quality improvement
quality management
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Zakład Technologii Fermentacji
nr katalogowy: 70388
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Łosoś z warzywami w roli głównej
Marta Stelmasińska
nr katalogowy: 51627
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Lozamet - Profesjonalna kuchnia na miarę Twoich oczekiwań
nr katalogowy: 104418
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-6
Junior Waiter 2015 Dzień Kelnera
nr katalogowy: 91747
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 91252
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Ewolucja systemów zarządzania jakością produktów w przedsiębiorstwach hutniczych
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 81989
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-5
Bariery systemowego zarządzania jakością w przedsiębiorstwach
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 84095
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 70501
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Doskonalenie systemu zarządzania jakością
Piotr ROGALA
nr katalogowy: 69437
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Projakościowe aspekty doskonalenia zarządzania zasobami niematerialnymi
Zbigniew Kłos
nr katalogowy: 66280
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
Zarządzanie jakością produktów a jakość zarządzania organizacją
Krystyna Lisiecka
nr katalogowy: 74533
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
TQM a jakość życia
Bolesław Goranczewski
Daniel Puciato
nr katalogowy: 52377
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-4
Zastosowanie podejścia procesowego w ciągłym doskonaleniu systemów zarządzania
Karol Domiński
nr katalogowy: 138883
10.15199/60.2022.4.1
zarządzanie
system
podejście procesowe
pętla Deminga
PDCA
ciągłe doskonalenie
Lean Management
management
system
process approach
Deming cycle
PDCA
continuous improvement
Lean Management
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-4
Zastosowanie podejścia procesowego w ciągłym doskonaleniu systemów zarządzania
Karol Domiński
nr katalogowy: 138883
10.15199/60.2022.4.1
zarządzanie
system
podejście procesowe
pętla Deminga
PDCA
ciągłe doskonalenie
Lean Management
management
system
process approach
Deming cycle
PDCA
continuous improvement
Lean Management
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-4
Zastosowanie podejścia procesowego w ciągłym doskonaleniu systemów zarządzania
Karol Domiński
nr katalogowy: 138883
10.15199/60.2022.4.1
zarządzanie
system
podejście procesowe
pętla Deminga
PDCA
ciągłe doskonalenie
Lean Management
management
system
process approach
Deming cycle
PDCA
continuous improvement
Lean Management
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-4
Zastosowanie podejścia procesowego w ciągłym doskonaleniu systemów zarządzania
Karol Domiński
nr katalogowy: 138883
10.15199/60.2022.4.1
zarządzanie
system
podejście procesowe
pętla Deminga
PDCA
ciągłe doskonalenie
Lean Management
management
system
process approach
Deming cycle
PDCA
continuous improvement
Lean Management
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Pomiar gęstości produktu on-line kontrola jakości, przeliczanie stężenia
nr katalogowy: 41087
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-3
Sortowanie wg barwy - receptą na wysoką jakość produktu
nr katalogowy: 58131
OPAKOWANIE 2006-2
Możliwość wykorzystania opakowań w strategii rozwoju produktu
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 18053
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Proces planowania produktu w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego
E. Szczepańska
L. Nieżurawski
nr katalogowy: 14820
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-7
Doskonalenie procesu produkcyjnego w nurcie koncepcji Przemysłu 4.0
Sandra GRABOWSKA
nr katalogowy: 114816
10.15199/24.2018.7.6
Przemysł 4.0
proces produkcyjny
diagram Ishikawy
Industry 4.0
production process
Ishikawa diagram
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-7
Doskonalenie procesu produkcyjnego w nurcie koncepcji Przemysłu 4.0
Sandra GRABOWSKA
nr katalogowy: 114815
10.15199/24.2018.7.6
Przemysł 4.0
proces produkcyjny
diagram Ishikawy
Industry 4.0
production process
Ishikawa diagram
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-6
Jedna z cech zawodu behapowca: ciągłe doskonalenie się
nr katalogowy: 114559
GOSPODARKA WODNA 2010-4
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 51015
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Zarządzanie procesami
Piotr ROGALA
nr katalogowy: 40659
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-6-7
Warsztaty pod Wiedniem
nr katalogowy: 45265
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-8
Zarabiać na czystszej produkcji
nr katalogowy: 48460
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 46857
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-1
Doskonalenie diamentu
nr katalogowy: 73688
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Zakład Technologii Przetworów Owocowych i Warzywnych
nr katalogowy: 70390
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-3
Doskonalenie kadry dydaktycznej w zakresie geodezji rolnej i urządzeń rolnych
nr katalogowy: 75203
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Staż dobrze zaprojektowany
nr katalogowy: 89409
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Mój bohater papier. Cz. 4. Tektura falista jako materiał twórczy
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 131503
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2017-10
DZIAŁALNOŚĆ BADAWCZO-WDROŻENIOWA I PRODUKCYJNA ODDZIAŁU IMN W LEGNICY
RYSZARD CHAMER
nr katalogowy: 110125
10.15199/67.2017.10.6
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-10
Kompleksowo o filarach Produkcji Klasy Światowej w hutnictwie stali − WCM
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 71865
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Wykorzystanie Kaizen w przedsiębiorstwie produkcyjnym
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 77148
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 76462
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 57739
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Co nowego w klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 53611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz Odc. 8. Zaopiekowanie się nowym pracownikiem - onboarding
nr katalogowy: 119901
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
Wdrażanie innowacyjnych wyrobów w przedsiębiorstwie
Andrzej S. POLAK
nr katalogowy: 96196
10.15199/47.2016.1.3
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Doskonalenie jakości (wyrobów) konsekwencją nowelizacji prawa konsumenckiego cz. 2
Janusz ZĄBEK
nr katalogowy: 94693
10.15199/46.2015.11.3
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-7-8
Wielkość przedsiębiorstwa jako kryterium różnicujące zaangażowanie pracowników w proces identyfikacji niezgodności
Milena DRZEWIECKA-DAHLKE
nr katalogowy: 100036
10.15199/47.2016.7-8.4
OPAKOWANIE 2012-6
Wpływ opakowania na kształtowanie wizerunku produktu
MAŁGORZATA MIKA-MĘTEL
nr katalogowy: 68641
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-11-12
Standaryzacja działań jako metoda doskonalenia na przykładzie przedsiębiorstwa produkcyjnego
Anna MAZUR
Agnieszka BARCKA
Joanna CHWALNA
nr katalogowy: 135162
10.15199/46.2021.11–12.4
standaryzacja
doskonalenie procesów
metody i narzędzia zarządzania jakością
diagram Ishikawy
diagram Pareto-Lorenza
standardization
process improvement
methods and tools of quality management
Ishikawa diagram
Pareto-Lorenz diagram
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Jakość w procesie rozwoju innowacji produktowych
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 28045
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH