Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-1
Kultura bezpieczeństwa żywności w świetle standardów uznanych przez GFSI
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Tomasz GRYBEK
nr katalogowy: 130121
10.15199/46.2021.1.1
kultura bezpieczeństwa żywności
standardy GFSI
pomiar kultury bezpieczeństwa żywności
food safety culture
GFSI standards
food safety culture assessment
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-11
Kultura bezpieczeństwa żywności w teorii i praktyce
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Ewa MALINOWSKA
Kinga PIEKARSKA
nr katalogowy: 116997
10.15199/48.2018.11.1
kultura organizacyjna
kultura bezpieczeństwa żywności
pomiar
organizational culture
food safety culture
assessment
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-5
Jak zmierzyć bezpieczeństwo pracy?
Robert Kozela
nr katalogowy: 126203
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Kultury starterowe w przemyśle mięsnym Bakteriocyny - związki peptydowe produkowane przez kultury starterowe stosowane w celu zwiększania bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 91369
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-8
Kultura bezpieczeństwa w przedsiębiorstwie
Zofia Lejko
nr katalogowy: 53574
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-4
w zakładzie dużego ryzyka. Trening komunikacji w środowisku zawodowym
Robert Pich
Brygida Gwiazda-Rzepecka
Agnieszka Gonciarz
nr katalogowy: 119544
10.15199/62.2019.4.1
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-8
wydarzenia
nr katalogowy: 92874
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Kultury starterowe w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego
M. Ziarno
nr katalogowy: 14940
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-4
Kultura bezpieczeństwa to zysk
Guenther Kirschstein
Justyna Kostka
nr katalogowy: 75820
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Dlaczego w pracy ludzie stosują się do zasad bhp, a w domu – nie zawsze?
Włodzimierz Biel
nr katalogowy: 139063
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Kultury starterowe w produkcji surowo dojrzewających wyrobów mięsnych
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Katarzyna Neffe-Skocińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 100992
10.15199/65.2016.8.5
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-5
O kulturze bezpieczeństwa w obliczu polityki bhp
Aleksandra Wilk
nr katalogowy: 148693
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-2
Jak wdrożyć „Złote zasady bhp”, aby stały się rzeczywistym fundamentem silnej kultury bezpieczeństwa pracy?
Włodzimierz Biel
nr katalogowy: 147207
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Kultury starterowe w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego
M. Ziarno
nr katalogowy: 14805
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-3
Wspólny język komunikowania zamierzeń strategicznych w dążeniu do wizji „Zero Wypadków”
Aleksandra Wilk
nr katalogowy: 147678
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
Power Safety – nowe podejście do edukacji bhp i rozwijania kultury bezpieczeństwa
Katarzyna Gulanowska
nr katalogowy: 144928
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-11
Zastosowanie spektroskopii w zakładach przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 47929
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Bhp przy organizacji i realizacji widowisk
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 63755
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-6
Kampania dotycząca kultury bezpieczeństwa w czasie ograniczonych kontaktów? To możliwe!
Ewelina Niemiec
nr katalogowy: 131965
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Kultura bezpieczeństwa pracy w przemyśle piekarskim i ciastkarskim
Monika Zagórska
Elżbieta Biniszewska
nr katalogowy: 65754
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
U źródeł etosu i kultury pracy na ziemiach polskich Część I
Roman Adler
nr katalogowy: 61477
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-12
Czynniki wpływające na bezpieczeństwo podczas prac spawalniczo-konstrukcyjnych - studium przypadku
Krzysztof NOWACKI
nr katalogowy: 117600
10.15199/24.2018.12.11
bezpieczeństwo pracy
prace spawalnicze
modele bezpieczeństwa
statystyka
work safety
welding works
safety models
statistics
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Zarządzanie zdrowiem psychicznym w przedsiębiorstwie
nr katalogowy: 142612
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-1
bhp w sieci
nr katalogowy: 111593
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Higiena w zakładach produkcji sierpień 2024 l tom 78 żywności – na co zwrócić szczególną uwagę?
Anna Niepsuj-Wójkowska
nr katalogowy: 150097
10.15199/65.2024.8.3
bezpieczeństwo żywności
higiena produkcji
strefy higieniczne
monitoring środowiska
food safety
production hygiene
hygienic zoning
environmental monitoring
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Żywność to element naszej tożsamości i kultury
nr katalogowy: 37593
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności
PAWEŁ MIROSZ
IRENA OZIMEK
nr katalogowy: 35504
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-10
Kultura bezpieczeństwa w przemyśle chemicznym w Polsce
Katarzyna Piwowar-Sulej
nr katalogowy: 122851
10.15199/62.2019.10.24
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Akocheese innowacyjny składnik roślinny produktów typu ser
nr katalogowy: 38793
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-10
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 101183
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Zarządzanie zdrowiem psychicznym w przedsiębiorstwie
nr katalogowy: 142612
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
X Kongres Bezpieczeństwa Żywności
Anna Wilcz
nr katalogowy: 146654
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Spotkanie członków Zespołu Zadaniowego ds. Bezpieczeństwa i Jakości Żywności
nr katalogowy: 108629
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
II Targi Lecznictwa Weterynaryjnego i Nadzoru nad Bezpieczeństwem Żywności WETERYNARIA 2007
nr katalogowy: 32572
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Unijne kontrole zapewniają bezpieczeństwo naszej żywności
Marta Angrocka-Krawczyk
nr katalogowy: 70529
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-6
Wydarzenia
nr katalogowy: 120522
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej i możliwości ich aplikacji
Ewa Nebesny
Dorota Żyżelewicz
nr katalogowy: 19189
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego mięsa i przetworów mięsnych
Marian Gil
Elżbieta Głodek
nr katalogowy: 109015
OPAKOWANIE 2017-12
Nowe standardy bezpieczeństwa żywności w Metsä Board Simpele
nr katalogowy: 111367
GAZETA CUKROWNICZA 2006-2
Uwarunkowania prawne bezpieczeństwa żywności na podstawie nowego prawa żywnościowego UE oraz polskich aktów prawnych
M. Mucha
nr katalogowy: 16657
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-7
1 Pomorskie Forum Liderów Bezpieczeństwa, czyli czas na dyskusję o bhp
Wioletta Golas
nr katalogowy: 99535
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-9
Państwowa Inspekcja Bezpieczeństwa Żywności, jako nowy organ kontroli Zintegrowane podejście
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 109192
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Novel Foods - nowa żywność w UE oraz możliwości jej zastosowania w przemyśle mięsnym
Dariusz Nowak
Michał Gośliński
nr katalogowy: 122546
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Nowe narzędzia wspomagania programów bezpieczeństwa żywności
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 24318
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-3
Kultury starterowe dla przemysłu mięsnego
Mariusz S. Kubiak
Łukasz Łamejko
Ewa Czerwińska
Magdalena Polak-Śliwińska
nr katalogowy: 83235
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Rola przywództwa w kształtowaniu zachowań pracowników
Justyna Oleksy
nr katalogowy: 104157
DOZÓR TECHNICZNY 2010-3
Promieniowanie rentgenowskie - obecne zastosowania
Grzegorz Jezierski
nr katalogowy: 51930
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-7
Nowe regulacje prawne Wspólnoty Europejskiej w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności i pasz
Krzysztof KWIATEK
nr katalogowy: 14083
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-4
I Ogólnopolskie Mistrzostwa Służby BHP
nr katalogowy: 137118
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
Czym jest klimat bezpieczeństwa?
Waldemar Jaskółowski
nr katalogowy: 136649
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Modelowanie mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
Anna Sylwia Tarczyńska
Jarosław Kowalik
Adriana Łobacz
nr katalogowy: 68731
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Obecne możliwości rozwoju etosu i kultury pracy.Część 4
Roman Adler
nr katalogowy: 63733
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 31131
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Świadomy wybór
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104997
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-11
Pieniądze wydane, efekty marne
Robert Kozela
nr katalogowy: 146168
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Na razie nie będzie jednej inspekcji bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 118516
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-12
Podsumowanie konkursu „Służba bhp – najlepszy doradca pracodawcy”
Paulina Kaca-Urbanek
nr katalogowy: 134915
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Zapewnienie bezpieczeństwa żywności w sytuacji zmieniającego się rynku pracy
MAREK R. ZADERNOWSKI
ANNA ZADERNOWSKA
MIECZYSŁAW OBIEDZIŃSKI
RYSZARD ZADERNOWSKI
nr katalogowy: 33021
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 78749
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Standardy bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 9536
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
VIII Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 135254
DOZÓR TECHNICZNY 2011-4
Europejski Kongres Gospodarczy w 2011 r. Sesja Energetyka atomowa - Bezpieczeństwo eksploatacji elektrowni jądrowych
nr katalogowy: 61103
GAZETA CUKROWNICZA 2006-1
Nowa strategia UE zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
K. Mokrosińska
nr katalogowy: 16662
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Ewolucja standardów bezpieczeństwa żywności: od tradycji do nowoczesności
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 146433
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Relacja z "Akademii PFPŻ ZP - jakość i bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 92613
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Noty o książkach
nr katalogowy: 48956
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Rola czynnika ludzkiego w funkcjonowaniu systemów bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 48950
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
System HARPC - nowy oręż w służbie bezpieczeństwa żywności
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 100740
10.15199/47.2016.9.2
CHŁODNICTWO 2008-1-2
Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności
ROBERT HEAP
nr katalogowy: 33181
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
VIII Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 135254
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Turystyka Kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 39715
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Noack Polen - szybkie wykrywanie obecności drobnoustrojów patogennych w żywności
nr katalogowy: 29256
OPAKOWANIE 2016-12
Prędkość realizacji i optymalizacja
nr katalogowy: 102915
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-1
Zasady identyfikacji i identyfikowalności w przemyśle spożywczym
Justyna Górna
nr katalogowy: 96220
10.15199/65.2016.1. 5
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-5
Kierunki zmian prawa Unii Europejskiej w zakresie bezpieczeństwa żywności
Elżbieta NITECKA
nr katalogowy: 6312
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Propozycje zmian w ustawodawstwie Unii Europejskiej z zakresu bezpieczeństwa żywności
E. Nitecka
nr katalogowy: 7019
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-10
ludzie i wydarzenia > kto jest kim - Elżbieta Minicka
nr katalogowy: 54719
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-12
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 102899
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
EUREPGAP standard jakości i bezpieczeństwa żywności na etapie produkcji pierwotnej Droga do certyfikatu
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 21939
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
IX Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 141051
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Polsko-fińskie seminarium nt. bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 80914
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-5
Wydarzenia
nr katalogowy: 59422
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Bezpieczeństwo i ochrona żywności
Andrzej Kłodawski
nr katalogowy: 76240
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-6
Wsparcie emocjonalne w miejscu pracy
Robert Kozela
nr katalogowy: 149035
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Jedzenie godne zaufania
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91205
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Aspekty bezpieczeństwa żywności w sklepach mięsnych
Wioletta Kłopotek
nr katalogowy: 87481
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Bezpieczeństwo żywności: łańcuch dostaw jako kluczowa strefa odpowiedzialności
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 146889
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Bezpieczeństwo barwników stosowanych w produkcji żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Martyna Mirkowska
Kazimierz Karłowski
nr katalogowy: 53792
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2018-4
Wsparcie systemów na poziomie mikro Pomiar przyspieszeń z wykorzystaniem czujnika MM5.10
nr katalogowy: 113462
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-4
Wsparcie systemów na poziomie mikro: pomiar przyspieszeń z wykorzystaniem czujnika MM5.10
nr katalogowy: 119705
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-1
Zagrożenia mikrobiologiczne żywności
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
nr katalogowy: 89202
10.15199/65.2015.1.3
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Recenzje
Paweł Nowicki
nr katalogowy: 53614
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Czarne chmury zbierają się nad dodatkami do żywności z numerami "E" - najlepszym antidotum jest żywność barwiąca
nr katalogowy: 123398
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Polska na tle Francji i Czech w aspekcie zapewniania bezpieczeństwa żywności
Dobrochna Sztajerska
nr katalogowy: 61299
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-10
Przywództwo a poziom kultury bezpieczeństwa w firmie budowlanej
Bartosz Wiśniewski
nr katalogowy: 122920
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Cyfryzacja bezpieczeństwa przemysłowego – 100% bezpieczeństwa dzięki rzeczywistości wirtualnej
Ruusu Kallio
nr katalogowy: 130568
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
Systemy bezpieczeństwa żywności
Marzena Popis
nr katalogowy: 74536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Kryteria bezpieczeństwa żywności i higieny produkcji
Krystyna Kowal
nr katalogowy: 80060
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Nowe zagrożenia w łańcuchu żywnościowym
nr katalogowy: 31945
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-3
Innowacyjne metody szkoleniowe w dziedzinie bezpieczeństwa pracy
Patrycja Kabiesz
Joanna Bartnicka
nr katalogowy: 125343
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
IX Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 141051
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Priorytety w zakresie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
Halina Makała
nr katalogowy: 116675
10.151.99/65.2018.10.9
bezpieczeństwo żywnościowe
ochrona konsumentów
bezpieczna żywność
food safety
consumer protection
safe food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Ponowna ocena substancji dodatkowych przez EFSA i jej konsekwencje dla producentów żywności
Joanna Gajda‑
Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 116118
10.15199/65.2018.9.5
dodatki do żywności
EFSA
ponowna ocena bezpieczeństwa
ustawodawstwo UE
food additives
EFSA
re-evaluation
EU legislation
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 68388
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Inżynieria bezpieczeństwa żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 62209
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Cyfryzacja bezpieczeństwa przemysłowego – 100% bezpieczeństwa dzięki rzeczywistości wirtualnej
Ruusu Kallio
nr katalogowy: 130568
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności w zakładach żywienia zbiorowego w Polsce i UE
Dorota Miarka
Monika Stanisławek
Jolanta Kowalska
nr katalogowy: 105830
10.15199/65.2017.5.5
OPAKOWANIE 2019-1
Systemy rentgenowskie gwarancją bezpieczeństwa żywności
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 118294
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
HACCP i BRC porównanie systemów
Krzysztof Przystupa
nr katalogowy: 92516
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Problemy bezpieczeństwa dodatków do żywności
K. Krygier
nr katalogowy: 14882
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Odpowiedzialność cywilna za szkodę wyrządzoną przez niebezpieczny środek spożywczy
ŁUKASZ BOBEŁ
KATARZYNA LEŚKIEWICZ
nr katalogowy: 24746
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
III Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 103648
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-1
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 57259
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Bezpieczeństwo aspartamu potwierdził Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności
J. Gajda
nr katalogowy: 20753
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania dla przemysłu spożywczego. Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 66357
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
System HACCP a jakość żywności
Marzena POPIS
nr katalogowy: 56160
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-12
Prewencja przynosi efekty
nr katalogowy: 64384
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
Czym jest klimat bezpieczeństwa?
Waldemar Jaskółowski
nr katalogowy: 136649
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-6
Plastyczny pomysł na bezpieczeństwo
nr katalogowy: 126589
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
System zapewnienia bezpieczeństwa żywności - HACCP w praktyce
Krzysztof Bałkowiec
nr katalogowy: 36082
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Zgodnie z prawem
Joanna Obara
nr katalogowy: 94683
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Partnerstwo dla prewencji
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 65124
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Nowe możliwości badawcze w Laboratorium Bezpieczeństwa i Właściwości Funkcjonalnych Żywności
Włodzimierz Grajek
Marcin Schmidt
Anna Olejnik
nr katalogowy: 41836
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Nobilitacja Normy ISO 22000:2005
Janusz B. Berdowski
Agnieszka Zagroba
nr katalogowy: 53602
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
III Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 103066
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Rynek świeżych owoców i warzyw - wybrane wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności
Monika Czarnecka-Partyka
Hanna Wachowska
nr katalogowy: 76239
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
VARIA
nr katalogowy: 106575
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Chronimy zdrowie ludzi i zwierząt od 35 lat
nr katalogowy: 85724
OPAKOWANIE 2018-9
Nowy poziom bezpieczeństwa żywności: Technomelt Supra Pro
nr katalogowy: 116091
OPAKOWANIE 2015-10
Ishida AirScan- laserowy pomiar szczelności opakowań
nr katalogowy: 94386
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
"Dodatki do żywności z uwzględnieniem aromatów" Konferencja PFPŻ nt. przepisów dotyczących dodatków do żywności
Marta Stus
nr katalogowy: 59103
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-2
Dezynfekcja UV w przemyśle mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 96668
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Bezpieczeństwo żywności nowe podejście Unii Europejskiej
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 41825
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Zagrożenia związane z żywnością Sondaż konsumencki EFSA
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 57738
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9490
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9534
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9490
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Część l
L. Owczarek
M. Karaś
U. Jasińska
nr katalogowy: 14771
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
W zamrażarce. Zamrażanie i przechowywanie zamrażalnicze żywności w gastronomii
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 98391
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Krzywa DLN
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 54396
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
EUREPGAP - standard dla producentów rolnych
Bogumił Kabulski
nr katalogowy: 7104
CHŁODNICTWO 2005-12
Ecolab technologie utrzymania higieny
nr katalogowy: 8736
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Nowoczesne laboratorium w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 33026
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 31133
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Jakość i bezpieczeństwo żywności nowe podejście
nr katalogowy: 49531
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-3
Przegląd systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 41913
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Zastosowanie ozonu w przemyśle mięsnym
Monika Trząskowska
nr katalogowy: 127260
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Jednolita interpretacja przepisów prawnych problemem mleczarstwa
E. Nitecka
nr katalogowy: 22426
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Nowe wymagania prawne Unii Europejskiej w 2006 roku
nr katalogowy: 20128
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-11
Wiedza, innowacje i dobre praktyki – czyli o 15. ogólnopolskiej konferencji miesięcznika ATEST
nr katalogowy: 151434
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-12
Bakterie fermentacji mlekowej w technologii mięsa
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 73015
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-7
Dzień Bezpieczeństwa w firmie Recticel
Justyna Pokładnik
nr katalogowy: 114863
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
ISO 22000 - Krok dalej niż HACCP
nr katalogowy: 36648
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Warsztaty firmy Silliker "Bezpieczeństwo i jakość żywności"
Marta Stus
nr katalogowy: 56333
OPAKOWANIE 2010-12
Zastosowanie chromatografi i gazowej i spektrometrii mas do badania migracji benzofenonu i 4-metylobenzofenonu z zadrukowanych opakowań do żywności
Karol Bal
Zbigniew Mielniczuk
Małgorzata Pawlicka
nr katalogowy: 56148
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 106589
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Nieznajomość prawa szkodzi
Joanna Obara
nr katalogowy: 94073
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
EUREGAP - standard dla producentów owoców i warzyw
Bogumił Kabulski
nr katalogowy: 7204
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
V Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 118711
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością
Ewa Czarniecka-Skubina
Joanna Trafiałek
nr katalogowy: 103656
10.15199/65.2017.1.7
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Znaczenie procesu pakowania dla bezpieczeństwa żywności
K. Olborska
P. P. Lewicki
nr katalogowy: 14894
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Jakość żywności sprytnie przemyślana
Bogdan SZPONAR
Piotr KSIĄŻEK
nr katalogowy: 47644
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Rozszerzona odpowiedzialność producenta
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 88510
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 39243
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125144
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Regulacje prawne z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności
Michał Kundzicz
nr katalogowy: 9550
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 110966
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Postępy Biotechnologii i Techniki Produkcji Żywności
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 82777
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Nowe podejście do bezpieczeństwa żywności
BARBARA ROBAK
JAKUB DOMAGALSKI
nr katalogowy: 13999
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-12
Człowiek znowu w centrum
Robert Kozela
nr katalogowy: 48640
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Błyskawiczny pomiar zawartości wilgoci w rezonatorach mikrofalowych
MIROSŁAW BOHDAN
nr katalogowy: 24740
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-4
Kultura bezpieczeństwa i prewencji zagrożeń to linia horyzontu, do której dążymy wszystkimi możliwymi środkami
nr katalogowy: 97920
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola sieci handlowych w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego: wyzwania i rozwój możliwości (cz. 1)
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 147271
CHŁODNICTWO 2005-12
Drobnoustroje w produktach spożywczych mrożonych i przechowywanych w warunkach chłodniczych
MAŁGORZATA PIOTROWSKA
AGNIESZKA NOWAK
nr katalogowy: 8739
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Żywność zmodyfikowana genetycznie - wymagania legislacyjne i systemy bezpieczeństwa
ZBIGNIEW OCZADŁY
nr katalogowy: 27946
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Skuteczne rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa żywności - JohnsonDiversey Consulting
nr katalogowy: 35134
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
W opakowaniu czy bez?
nr katalogowy: 126616
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Opracowywanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz. II
Janusz Czapski
nr katalogowy: 66176
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
Monika Żmudzka
Danuta Juszczakiewicz
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 57740
OPAKOWANIE 2015-8
Ishida AirScan: laserowy pomiar szczelności opakowań
nr katalogowy: 94309
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-11
Realizacja strategii bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
M. Korzycka-lwanow M.R. Zadernowski
M.W. Obiedziński
nr katalogowy: 7216
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Zanieczyszczenia chemiczne żywności - krytyczne wyróżniki jakości i bezpieczeństwa żywności
M.W. Obiedziński
M. Korzycka-lwanow
nr katalogowy: 14761
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Kwestia przekazywania konsumentom informacji na temat żywności na opakowaniach jednostkowych
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 115376
10.15199/48.2018.8.4
opakowanie jednostkowe
konsument
znakowanie żywności
system RASFF
system AAC & EU FFN
urzędowa kontrola żywności
individual packaging
consumer
food labelling
RASFF system
AAC & EU FFN system
food control
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Wydziały Nauk o Żywności oraz Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie realizują projekt pn. Innowacyjność technologii żywności wysokiej jakości w ramach RPO Województwa Warmińsko-Mazurskiego (2014-2020
nr katalogowy: 127259
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-3
Powtarzanie jest matką nauki
Zbigniew Jóźwiak
nr katalogowy: 97137
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-10
O kulturze bhp
Edyta Bączek
nr katalogowy: 151091
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH