Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Wskaźniki struktury
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 34432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Pomocna analiza
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 34401
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Wartości średnie
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 33732
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Tempo wzrostu
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 33553
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Sposoby analizowania obrotów w zakładach gastronomicznych
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 33378
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Wskaźniki tempa wzrostu
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 32756
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Sposoby analizowania obrotów w piekarni
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 32302
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Decyzje a pułapki myślowe
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 31367
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
W opinii pracowników
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 30194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Jasny przekaz
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 29649
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Rozpoznanie siebie oraz innych
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 29566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Zgrana załoga
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 29159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Prowadzenie do celu
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 28965
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Wyrozumiały przewodnik
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 27093
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Zasady odzwierciedlenia
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 27056
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Zasada 5P
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 39711
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
W sezonie
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 38473
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Co mówią liczby?
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 37910
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Sztuka przewidywania
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 36840
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Wskaźniki natężenia
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 35147
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Dostroić się do gościa
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 25741
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Defi niowanie i osiąganie celów
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 25600
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Indywidualna doskonałość
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 24625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Trendy w zachowaniach konsumentów a działalność zakładów piekarsko-ciastkarskich
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 23332
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Sukces zaplanowany
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 23285
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
ABC marketingu. Tworzenie i wdrażanie strategii rozwoju zakładów piekarskich
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 22994
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Trochę socjotechniki i człowiek się gubi
HENRYK MRUK JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 22935
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
ABC marketingu. Dystrybucja pieczywa i wyrobów cukierniczych
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 22145
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
ABC marketingu. Zarządzanie asortymentem w piekarniach i cukierniach
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 22116
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
Zgrany zespół
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 22039
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
ABC marketingu. Rola lidera w pracy zespołowej
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19284
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
ABC marketingu. Obsługa klienta
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19244
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
ABC marketingu. Badania marketingowe na rynku piekarskim i cukierniczym. Cz.I
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19203
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
ABC marketingu. Badania marketingowe na rynku piekarskim i cukierniczym (2)
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19169
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
ABC marketingu. Reklama (1)
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19125
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
ABC marketingu. Reklama (cz.II)
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19088
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
ABC marketingu. Otoczenie zakładu
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19051
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
ABC marketingu. Jak zwiększać sprzedaż
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19017
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Markowe znaczy lepsze Budowa i zarządzanie marką na rynku usług gastronomicznych
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 18671
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Ponegocjujmy.W procesie negocjacji trzeba pamiętać o tym, iż nic nie zostało uzgodnione, dopóki nie zostanie uzgodnione wszystko
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 18610
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Skuteczne zaproszenie Sposoby pozyskiwania nowych gości
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 18591
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W dobrych relacjach Public Relations zakładu gastronomicznego
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 18561
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Informacje na wagę złota. Badanie jakości usług gastronomicznych.
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 18535
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Rady w cenie Ceny i marże w gastronomii
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 18497
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Wypromuj się! Działania promocyjne
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 18466
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
ABC marketingu. Motywowanie pracowników
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12852
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
ABC marketingu. Strategie cenowe
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12827
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-10
ABC marketingu. Etapy procesu negocjacji handlowych (cz. II)
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12809
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
ABC marketingu. Negocjacje handlowe
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
ABC marketingu. Budowa marki i wizerunku firmy
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12711
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
ABC marketingu. Merchandising
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12695
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
ABC marketingu. Zachowania nabywców i segmentacja
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12667
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
ABC marketingu. Znaczenie psychologii w zarządzaniu marketingowym
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12647
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
ABC marketingu. Marketingowe zarządzanie piekarnią i cukiernią
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12617
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Pozytywne relacje
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 12152
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Rozpoznać i ugościć
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 12126
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Goście starannie wybrani
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 12097
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Preferencje gości ponad wszystko
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 12071
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Produkt fi rmowy a pozycja piekarni
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 54818
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Lekcja asertywności
Lekcja asertywności Reklamacje i trudny klient#HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 22013
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH