Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Konsument na rynku ryb i przetworów rybnych
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 25856
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Delikatne procesy wymagają szybkości i precyzji działania
nr katalogowy: 65710
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Rybne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 92439
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Odkrywamy smaki Pomorza i Kaszub
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 61426
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Zdrów jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134937
ryby morskie i słodkowodne
wartość odżywcza
wielonienasycone kwasy tłuszczowe
witaminy
zdrowie
świąteczne dania rybne
marine and freshwater fish
nutritional value
polyunsaturated fatty acids
vitamins
health
Christmas fish dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Zdrów jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134937
ryby morskie i słodkowodne
wartość odżywcza
wielonienasycone kwasy tłuszczowe
witaminy
zdrowie
świąteczne dania rybne
marine and freshwater fish
nutritional value
polyunsaturated fatty acids
vitamins
health
Christmas fish dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Zdrów jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134937
ryby morskie i słodkowodne
wartość odżywcza
wielonienasycone kwasy tłuszczowe
witaminy
zdrowie
świąteczne dania rybne
marine and freshwater fish
nutritional value
polyunsaturated fatty acids
vitamins
health
Christmas fish dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Festiwal Smaków w Cieszanowie
nr katalogowy: 132670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Ryby - jeść czy nie jeść, oto jest pytanie...
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 106820
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Festiwal Smaków w Cieszanowie
nr katalogowy: 132670
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Najlepsi w Małopolsce
Iwona Kwapiszewska
nr katalogowy: 103533
AURA 2010-5
Jedz ryby nie tylko od święta
Władysław MIGDAŁ
Joanna TKACZEWSKA
Piotr KULAWIK
Łukasz MIGDAŁ
Arkadiusz OSIECKI
Karolina LATOS
Maciej PRZYBYŁKO
nr katalogowy: 51904
AURA 2014-7
Ile gatunków czeka na odkrycie w Europie?
Piotr Skubała
nr katalogowy: 85241
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Kontenery chłodnicze transport towarów szybko psujących się
Ludmiła Filina
nr katalogowy: 47071
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
GOSPODARKA WODNA 2009-3
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
Anita Radziszewska
Katarzyna Tyczko
nr katalogowy: 41960
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Zdrowy jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 102062
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
SZKOŁY
nr katalogowy: 54044
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Druga strona biodegradowalności. Czy biodegradowalne butelki i słomki są takie rzeczywiście?
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 131497
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Czas na karpia
Robert Trzaska
Paweł Czerenko
nr katalogowy: 124225
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Druga strona biodegradowalności. Czy biodegradowalne butelki i słomki są takie rzeczywiście?
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 131497
GOSPODARKA WODNA 2010-11
Relacje pomiędzy koncentracjami metali ciężkich w tkankach miękkich mięczaków słodkowodnych a stężeniami tych metali w wodzie i osadach dennych w obszarze estuarium Odry i wybranych jezior Pomorza Zachodniego
St anisław Piotro wski
nr katalogowy: 55659
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Nowe zasady. Zdrowa dieta(II)
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 98395
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-4
Morskie opowieści
M. Porębska
nr katalogowy: 19871
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Zdrowy jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 80323
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2024-9
MORSKIE FARMY WIATROWE
nr katalogowy: 150336
AURA 2010-3
Ryby w skażonym środowisku
BEATA OTYLIA SOBIECKA
SZYMON SOBIECKI
nr katalogowy: 50281
AURA 2011-4
Dieta bogata w ryby - korzyści i zagrożenia
Klaudia OLEKSIUK
Marta KUBASIAK
Edyta LETKA
nr katalogowy: 58776
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Ryby górą
nr katalogowy: 18650
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Pod znakiem ryby
nr katalogowy: 12060
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-11
Ryby elektryczne
Stefan Gierlotka
nr katalogowy: 72164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Ryby
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 141613
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Ryby
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 141613
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-9
Charakterystyka surowców pozyskiwanych z tuszy rekina
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Karol Bartoszewicz
nr katalogowy: 145289
10.15199/65.2023.9.4
rekiny
tusza
mięso
płetwy
skóra
chrząstki
wątroba
sharks
carcasses
meat
fins
skin
cartilage
liver
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-11
Wybrane problemy projektowania elektrowni falowej
Volodymyr S. Blintsov
Aleksander V. Blintsov
Piotr Szymczak
nr katalogowy: 80290
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
Prozdrowotne aspekty grillowania
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 98640
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Na ryby
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 12031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Kaszubski stół
Łukasz Długoński
nr katalogowy: 47118
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Sushi funkcjonalne danie gotowe
Ewa Dybkowska
Małgorzata Żebrowska-Krasuska
Justyna Serwatka
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 81365
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Sposób na rybę
nr katalogowy: 46080
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Ryba z grilla
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 106245
ryby
wartość odżywcza
obróbka termiczna
grillowanie
potrawy
zdrowie
fish
nutritional value
heat treatment
grilling
grilled dishes
health
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-1
Topograficzne i geodezyjne aspekty sporu o Morskie Oko w Tatrach
Piotr Bąk
nr katalogowy: 141436
10.15199/50.2023.01.4
Morskie Oko
Tatry
spór graniczny
Fridolin Becker
międzynarodowy trybunał
kataster
Morskie Oko
Tatra Mountains
border dispute
Fridolin Becker
international tribunal
cadastre
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-1
Topograficzne i geodezyjne aspekty sporu o Morskie Oko w Tatrach
Piotr Bąk
nr katalogowy: 141436
10.15199/50.2023.01.4
Morskie Oko
Tatry
spór graniczny
Fridolin Becker
międzynarodowy trybunał
kataster
Morskie Oko
Tatra Mountains
border dispute
Fridolin Becker
international tribunal
cadastre
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
teksty-preteksty
nr katalogowy: 62152
AURA 2010-6
Jedz ryby nie tylko od święta
Władysław MIGDAŁ
Joanna TKACZEWSKA
Piotr KULAWIK
Łukasz MIGDAŁ
Arkadiusz OSIECKI
Karolina LATOS
Maciej PRZYBYŁKO
nr katalogowy: 52185
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-20-21
Polskie ryby w Unii
nr katalogowy: 71496
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Czas na ryby
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 46079
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Żywność mrożona a zachowania nabywcze konsumentów
Hanna Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 62557
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-20-21
BALTEXPO 2011
nr katalogowy: 62972
AURA 2017-3
Ryby zagrożone wyginięciem na znaczkach Poczty Polskiej
Andrzej ŻARCZYŃSKI
nr katalogowy: 104481
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
Spożycie i preferencje nabywcze konsumentów ryb i ich przetworów w Polsce
Joanna Tkaczewska
Władysław Migdał
nr katalogowy: 76649
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Pstrąg to zdrowie!
nr katalogowy: 138214
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Zdrowy jak ryba
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 23282
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Światowy rynek surowców rybnych
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 73461
AURA 2004-2
DWIE KATASTROFY MORSKIE
Sylwia Bzdon
Andrzej Żarczyński
nr katalogowy: 448
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-10
NORMY
nr katalogowy: 21854
GOSPODARKA WODNA 2018-9
Relacje pomiędzy koncentracjami metali ciężkich w muszlach mięczaków słodkowodnych a stężeniami tych metali w wodzie i osadach dennych w obszarze estuarium Odry i wybranych jezior Pomorza Zachodniego
STANISŁAW PIOTROWSKI*
nr katalogowy: 116245
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-9
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 2079
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
XII Konferencja w Krynicy Morskie
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 12730
AURA 2010-9
Jedz ryby nie tylko od święta (5)
Władysław MIGDAŁ
Joanna TKACZEWSKA
Piotr KULAWIK
Łukasz MIGDAŁ
Arkadiusz OSIECKI
Karolina LATOS
Maciej PRZYBYŁKO
nr katalogowy: 53990
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Ryby pod kontrolą
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 86991
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-8
Ochronić ląd
T. Marcinkowski
M. Szmytkiewicz
nr katalogowy: 2655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Wakacyjne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 132658
wakacyjne potrawy
ryby
pizza
smażone ziemniaki
burgery
kebab
sushi
chłodniki
sałatki
napoje
desery
holiday food
fish
pizza
fried potatoes
burgers
kebab
sushi
cold soups
salads
drinks
desserts
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Wakacyjne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 132658
wakacyjne potrawy
ryby
pizza
smażone ziemniaki
burgery
kebab
sushi
chłodniki
sałatki
napoje
desery
holiday food
fish
pizza
fried potatoes
burgers
kebab
sushi
cold soups
salads
drinks
desserts
AURA 2010-7
Jedz ryby nie tylko od święta
Władysław MIGDAŁ
Joanna TKACZEWSKA
Piotr KULAWIK
Łukasz MIGDAŁ
Arkadiusz OSIECKI
Karolina LATOS
Maciej PRZYBYŁKO
nr katalogowy: 53944
GOSPODARKA WODNA 2004-1
50-lecie Zakładu Ochrony Wód Przymorza, Oddziału Morskiego Instytutu Meteorologii i Gospodarki Wodnej
Elżbieta Niemirycz
nr katalogowy: 1791
AURA 2006-3
TAJEMNICE ZDROWIA UNOSIĆ SIĘ NA WODZIE
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 16014
GOSPODARKA WODNA 2022-1
IN FORMACJE
nr katalogowy: 135674
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-4
Liczba linii profi lowych niezbędna do oceny chropowatości przełomów betonowych
JAUSZ KONKOL
GRZEGORZ PROKOPSKI
nr katalogowy: 17040
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Wielkie rybobranie
nr katalogowy: 46081
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-8
Comparison of antimicrobial activity of aqueous and organic extracts from Baltic algae Porównanie mikrobiologicznych właściwości wodnych i organicznych ekstraktów z alg bałtyckich
Izabela Michalak
Monika Marędziak
Katarzyna Basińska
nr katalogowy: 93034
10.15199/62.2015.8.37
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Spokój mazurskich uroczysk
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 12017
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Poznaj Poznań od kuchni
nr katalogowy: 22015
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Francuskie ryby
nr katalogowy: 22952
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Dary morza
nr katalogowy: 11975
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Pstrąg to zdrowie!
nr katalogowy: 138214
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-1
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia 2007
nr katalogowy: 32404
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Smakosze glonów
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 12096
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Sielawa Blues
D. G.
nr katalogowy: 4065
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-9
Przetwórstwo ryb
R. Kozela
nr katalogowy: 15521
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Wartości odżywcze mięsa karpia
Joanna Tkaczewska
nr katalogowy: 129757
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-8
Bioadsorpcja jonów ołowiu na wybranych złożach bioadsorbentów.Studia literaturowe
JÓZEF NASTAJ
ANNA HNAT
nr katalogowy: 37046
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Kraje bałtyckie nowymi członkami Unii Europejskiej
nr katalogowy: 6412
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-11
Górnictwo morskie gwarantem przyszłości hutnictwa
RICHARD SABELA
nr katalogowy: 39162
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-15-16
Kraina wielkich podróży
Marek Bielski
nr katalogowy: 37478
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Konkurs Śledź Norweski 2011
nr katalogowy: 65478
AURA 2006-6
ZWIERZĘTA NA FLAGACH I W HERBACH PAŃSTW
Jerzy Wrona
nr katalogowy: 15936
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-11
ARTYKUŁ MIESIĄCA - WRZESIEŃ 2015
Marcin Karabin
nr katalogowy: 94620
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-7
Rozwój morskich pływających elektrowni wiatrowych
nr katalogowy: 107451
10.15199/74.2017.7.8
AURA 2005-5
PTAKI NA FLAGACH IW HERBACH PAŃSTW
Jerzy Wrona
nr katalogowy: 8435
GOSPODARKA WODNA 2006-8
Eutrofizacja- toksyczne wpływy amoniaku, azotynów i szkodliwe wpływy hypoksji na ryby
Marek Jerzy Gromiec
nr katalogowy: 16815
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Nowa ryba na warsztat
nr katalogowy: 4286
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-9
Badania kwalifikacyjne ochronnych systemów malarskich na konstrukcje morskie (offshore) według PN-EN ISO 12944-9
Izabela Kunce
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 139498
10.15199/40.2022.9.1
korozja
badania kwalifikacyjne
powłoki malarskie
offshore
odwarstwienie katodowe
corrosion
classification tests
paint coatings
offshore
cathodic delamination
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-9
Badania kwalifikacyjne ochronnych systemów malarskich na konstrukcje morskie (offshore) według PN-EN ISO 12944-9
Izabela Kunce
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 139498
10.15199/40.2022.9.1
korozja
badania kwalifikacyjne
powłoki malarskie
offshore
odwarstwienie katodowe
corrosion
classification tests
paint coatings
offshore
cathodic delamination
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-9
Badania kwalifikacyjne ochronnych systemów malarskich na konstrukcje morskie (offshore) według PN-EN ISO 12944-9
Izabela Kunce
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 139498
10.15199/40.2022.9.1
korozja
badania kwalifikacyjne
powłoki malarskie
offshore
odwarstwienie katodowe
corrosion
classification tests
paint coatings
offshore
cathodic delamination
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-7-8
Ryba jest cięższa od wody
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 5307
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Paluszki i inne rybne przysmaki
JÓZEF ANDRZEJ NARÓĆ
nr katalogowy: 12024
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Ryba w butelce, czyli historie o sardynkach
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 52070
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Walka na ryby i skorupiaki
nr katalogowy: 66311
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-1-2
Elektryczność w medycynie do czasów
Michaela Faradaya Przemysław Berowski
Arkadiusz Miaskowski
nr katalogowy: 7490
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Morskie pożegnanie lata
nr katalogowy: 31180
AURA 2006-11
WIADOMOŚCI Z INTERNETU
Adam Wieczorek
nr katalogowy: 21397
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Szwedzki rytuał
TERESA KOKOCIŃSKA
LINDA ADNIL
nr katalogowy: 12072
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Szybka rybka
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4146
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-7
Morskie farmy wiatrowe – wymagania dla elektroenergetycznej automatyki zabezpieczeniowej układów wyprowadzenia mocy
Mateusz Szablicki
Piotr Rzepka
Stanisław Pokora
nr katalogowy: 144048
10.15199/74.2023.7.2
morska farma wiatrowa
układ wyprowadzenia mocy
wymagania techniczne
elektroenergetyczna automatyka zabezpieczeniowa
offshore wind farm
power evacuation system
technical requirements
power system protection
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-7
Morskie farmy wiatrowe – wymagania dla elektroenergetycznej automatyki zabezpieczeniowej układów wyprowadzenia mocy
Mateusz Szablicki
Piotr Rzepka
Stanisław Pokora
nr katalogowy: 144048
10.15199/74.2023.7.2
morska farma wiatrowa
układ wyprowadzenia mocy
wymagania techniczne
elektroenergetyczna automatyka zabezpieczeniowa
offshore wind farm
power evacuation system
technical requirements
power system protection
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-11
Ławeczka z torebki
fi
nr katalogowy: 5366
CHŁODNICTWO 2005-3
Mięso ryb jest nie tylko źródłem białka
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 8634
GOSPODARKA WODNA 2012-8
Zakup przez RZGW w Szczecinie statków do pracy przy utrzymaniu śródlądowych dróg wodnych
Łukasz Kolanda
nr katalogowy: 69951
AURA 2014-2
PARAGRAF I ŚRODOWISKO - Połów ryb na zalanym gruncie
Wojciech RADECKI
nr katalogowy: 82241
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2021-9
Morskie farmy wiatrowe nie należą do łatwych przedsięwzięć
nr katalogowy: 133541
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-11
Dżon jedzie na ryby albo Panel Ekspertów
®Szczutek
®Dżon
®Krzysztof Wilk
nr katalogowy: 151314
GOSPODARKA WODNA 2008-10
Aby ryby odzyskały głos
nr katalogowy: 38497
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-11
Listeria monocytogenes w żywności metody wykrywania i oznaczania
Agnieszka Nowak
Elżbieta Ołtuszak-Walczak
nr katalogowy: 72613
GOSPODARKA WODNA 2014-8
Badania ichtiofauny jako podstawa racjonalnej gospodarki rybackiej i zarządzania zbiornikiem zaporowym na przykładzie zbiornika goczałkowickiego
BARTOSZ ŁOZOWSKI
EUGENIUSZ MAŁKOWSKI
ANDRZEJ WOŹNICA
PIOTR ŁASZCZYCA
ROBERT KOPROWSKI
ZYGMUNT WRÓBEL
ANDRZEJ PASIERBIŃSKI
PAWEŁ MIGULA
ROBERT GWIAZDA
ŁUKASZ PSZCZELIŃSKI
ANDRZEJ SIUDY
nr katalogowy: 85991
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-7
Drogie surowce hamują rozwój branży rybnej
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 69899
GOSPODARKA WODNA 2011-11
Możliwości naturalnego rozrodu troci wędrownej (Salmo trutta m. trutta L.) w rzece Wołczenica
ADAM TAŃSKI
MICHAŁ KARPUK
TOMASZ RAFTOWICZ
JOANNA SZULC
RAFAŁ PENDER
nr katalogowy: 63625
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Konkursowe ryby
nr katalogowy: 57398
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 132924
CHŁODNICTWO 2023-4
Co wiemy o kontenerach chłodniczych
nr katalogowy: 144652
AURA 2012-3
Pielęgnacja i leczenie morzem
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 66248
OPAKOWANIE 2019-8
Papierowa alternatywa dla plastiku
nr katalogowy: 122052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Rybna wieczerza
nr katalogowy: 31734
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Na dobry początek lata
nr katalogowy: 29152
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
W kolorze łososiowym
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 38466
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Przechowywanie wyrobów czekoladowych, nalot i najczęstsze problemy
nr katalogowy: 141617
GOSPODARKA WODNA 2022-8
INFORMACJE I NOWOŚCI
KATARZYNA TYCZKO
ROBERT RADZISZEWSKI
nr katalogowy: 139080
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Łososiowe sekrety
nr katalogowy: 36839
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Zdrowy jak ryba
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 23956
AURA 2018-8
Zanieczyszczenie ryb rtęcią
ADAM MIROWSKI
ANETA JACHNIS
nr katalogowy: 115299
10.15199/2.2018.8.5
rtęć
ryby
zanieczyszczenie
żywienie.
mercury
contamination
food.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Gościnna Polana
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 94060
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Niemcy - szansa zdobycia rynku przez polską żywność
nr katalogowy: 30026
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Ryby modne i wygodne
PIOTR J. BYKOWSKI
nr katalogowy: 29140
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Nie tylko karp i śledzie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 95505
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-9
WAGO-I/O-SYSTEM - ekstremalnie wytrzymały standard
nr katalogowy: 86515
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Rybny akcent na wigilijnym stole
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 64514
GOSPODARKA WODNA 2007-3
Szlak NBKA (Narew-Biebrza--Kanał Augustowski) Przez bagna basenu południowego Doliny Biebrzy - cz. II
Wojciech Kuczkowski
nr katalogowy: 24780
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-1
Podmorskie (nie)wiadome głębinowej eksploatacji
Marek Bielski
nr katalogowy: 135790
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-9
Neptun otwiera skarbiec
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 133351
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2024-9
Morskie linie transgraniczne a zielona energia
Aleksandra Rakowska
nr katalogowy: 150322
10.15199/74.2024.9.1
morskie linie kablowe
połączenia transgraniczne
zielona energia
submarine cable lines
cross-border/interconnector connections
green energy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Apetyt na grilla
nr katalogowy: 52072
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-19
Kotwica
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 118933
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2024-9
Potencjał eutrofizacyjny wód opadowych i ich wpływ na wzrost glonów słodkowodnych Desmodesmus subspicatus
Małgorzata Jędrzejczak
Wojciech Kotaś
nr katalogowy: 150722
10.15199/17.2024.9.2
wody opadowe
spływy deszczowe z dachu
biogeny
glony słodkowodne
rainwater
roof runoff
nutrients
freshwater algae
GOSPODARKA WODNA 2008-6
Ryby płaczą w polskich rzekach.Deklaracje a praktyka.
Roman Żurek
nr katalogowy: 35709
AURA 2017-11
Walory przyrodnicze i krajoznawcze Rozewia i Lisiego Jaru (2)
Andrzej ŻARCZYŃSKI
Marcin ZABOROWSKI
nr katalogowy: 110426
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-12
Pora na karpia
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 56172
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
Łubin, jako alternatywa dla soi
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 105081
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-2
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 66521
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-10
System rozgłaszania informacji dotyczących bezpieczeństwa i ochrony statków morskich w paśmie MF (NAVDAT)
Karol Korcz
nr katalogowy: 94554
10.15199/13.2015.10.14
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-6
Z półki księgarskiej - Wacław Królikowski Polimerowe kompozyty konstrukcyjne
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 68508
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Krewetki festiwalowe
nr katalogowy: 54047
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Aktywność wody ważny parametr trwałości żywności
ZBIGNIEW PAŁACHA
nr katalogowy: 34573
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Przechowywanie wyrobów czekoladowych, nalot i najczęstsze problemy
nr katalogowy: 141617
GOSPODARKA WODNA 2008-11
Ryby płaczą w polskich rzekach Deklaracje a praktyka
Roman Żurek
nr katalogowy: 39141
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Ryby w roli głównej
nr katalogowy: 143653
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Świeże ryby z własnej hodowli i system informatyczny podstawą sukcesu w skali europejskiej
Jakub Szablewski
Hermann Schalk
nr katalogowy: 24316
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Trwałe, zdrowe i wygodne
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 78105
CHŁODNICTWO 2023-1
Amerykańskie wagony chłodnie
nr katalogowy: 142003
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Krewetki z karpiem w ryżu
nr katalogowy: 58735
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-6
Odporność korozyjna powłok organicznych na blachach stalowych ocynkowanych
Magdalena Rolbiecka
nr katalogowy: 45050
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-9
Wczoraj, dziś i jutro systemu GMDSS
Karol KORCZ
nr katalogowy: 46040
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2012-11
Morskie pomoce nawigacyjne - definicja, podział i klasyfikacja
Adam WEINTRIT
nr katalogowy: 73582
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-18
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 93212
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-19
Bioniczne mątwy i ryby
nr katalogowy: 70815
GOSPODARKA WODNA 2020-8
INFORMACJE, NOWOŚCI
nr katalogowy: 127707
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-23
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 116615
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Otwarcie nowej hali Selgros Cash&Carry
nr katalogowy: 110320
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Sekrety rybnych zup
Grzegorz Russak
nr katalogowy: 76503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 133986
GOSPODARKA WODNA 2014-9
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 86465
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Trasa koncertowa Lata z Radiem 2010
nr katalogowy: 54040
GOSPODARKA WODNA 2016-1
INFORMACJE NOWOŚCI INFORMACJE NOWOŚCI
nr katalogowy: 96208
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Zastosowanie analizy cyklu życia (LCA) do obliczania śladu środowiskowego - działania UE a przemysł spożywczy
Barbara Gworek
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 121979
10.15199/65.2019.8.3
analiza cyklu życia (LCA)
ślad środowiskowy
ekoznakowanie
kategoria produktów spożywczych
polityka UE
life cycle analysis (LCA)
environmental footprint
eco-labeling
food category
EU policy
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
nr katalogowy: 67217
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 132924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Dieta śródziemnomorska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136717
dieta śródziemnomorska
zdrowie
właściwości prozdrowotne
Mediterranean diet
health
health-promoting properties
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Dieta śródziemnomorska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136717
dieta śródziemnomorska
zdrowie
właściwości prozdrowotne
Mediterranean diet
health
health-promoting properties
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-18
Kosmiczna wizyta w Adelajdzie
Marek Bielski
nr katalogowy: 115344
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-26
Śmigłowiec już bez pilota
Maciej Kamyk
nr katalogowy: 111211
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-7
Czy bać się stacji bazowych?
Wojciech Wiktorowski
nr katalogowy: 45789
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Zasady sprzedaży
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 44983
GOSPODARKA WODNA 2019-2
Wspomnienie pośmiertne
nr katalogowy: 118618
AURA 2015-1
Treści ekologiczne i z ochrony przyrody w części matematyczno-przyrodniczej egzaminu gimnazjalnego (2)
Elżbieta Tyralska-Wojtycza
nr katalogowy: 88863
AURA 2020-3
Życie w morzach dwukrotnie bardziej wrażliwe na zmiany klimatu niż na lądzie
Piotr Skubała
nr katalogowy: 125330
10.15199/2.2020.3.2
oceany
zmiany klimatu
różnorodność biologiczna
gatunki morskie
oceans
climate change
biodiversity
marine species
CHŁODNICTWO 2021-2
Nowa solarna maszyna do produkcji lodu
nr katalogowy: 131367
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-9
Metale ciężkie (ołów, kadm i rtęć) oraz cyna w żywności pochodzenia morskiego
Agnieszka Leszczuk-Piankowska
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 109279
10.15199/65.2017.9.5
cyna
konserwy rybne
metale ciężkie
zagrożenie
canned fish product
hazard
heavy metals
tin
GOSPODARKA WODNA 2019-5
INFORMACJE - NOWOŚCI
nr katalogowy: 120256
AURA 2023-7
Polscy naukowcy wymyślą recykling zużytych łopat
nr katalogowy: 144224
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Mistrz Szkolnej Patelni
nr katalogowy: 84684
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH