Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-12
Zmiana stawek VAT - problemy z nią związane
Radosław Maćkowski
nr katalogowy: 56223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Piekarzu, zarabiaj na kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 115188
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. 3. Możliwości poprawy wartości odżywczej i zdrowotnej soków i ich rynkowego wizerunku a znakowanie produktów
Witold Płocharski
Janusz Ciok
Jarosław Markowski
Urszula Pytasz
Krzysztof Rutkowski
nr katalogowy: 75891
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Rynek wódki w Polsce
Paweł Dołęga
nr katalogowy: 61789
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Listeria monocytogenes jako kryterium bezpieczeństwa żywności
Michał Tracz
Agnieszka Jackowska-Tracz
nr katalogowy: 142076
10.15199/65.2023.2.5
Listeria monocytogenes
RTE
bezpieczeństwo żywności
Listeria monocytogenes
RTE
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Listeria monocytogenes jako kryterium bezpieczeństwa żywności
Michał Tracz
Agnieszka Jackowska-Tracz
nr katalogowy: 142076
10.15199/65.2023.2.5
Listeria monocytogenes
RTE
bezpieczeństwo żywności
Listeria monocytogenes
RTE
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Listeria monocytogenes jako kryterium bezpieczeństwa żywności
Michał Tracz
Agnieszka Jackowska-Tracz
nr katalogowy: 142076
10.15199/65.2023.2.5
Listeria monocytogenes
RTE
bezpieczeństwo żywności
Listeria monocytogenes
RTE
food safety
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-6
ZŁOTY INŻYNIER 2013
nr katalogowy: 83270
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-4
złoty inżynier 2019 - Laureaci XXVI Plebiscytu Czytelników "Przeglądu Technicznego"
nr katalogowy: 124936
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-4
Laureaci XXIV Plebiscytu Czytelników "Przeglądu Technicznego"
nr katalogowy: 112239
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-2
LAUREACI XXIX PLEBISCYTU CZYTELNIKÓW „PRZEGLĄDU TECHNICZNEGO”
nr katalogowy: 142083
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-4
Przegląd rynku soków na Ukrainie
nr katalogowy: 34808
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-5
ZŁOTY INŻYNIER 2012
nr katalogowy: 74967
OPAKOWANIE 2009-9
Opakowania transportowe produktów spożywczych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 46556
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-5
Stanowisko wobec projektu ustawy o funduszach promocji produktów rolno-spożywczych
nr katalogowy: 35241
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-6
System oceny przydatnych do upowszechnienia zaawansowanych technologii i wyrobów włókninowych
JAN WOJTYSIAK
nr katalogowy: 27127
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-4
Laureaci XXV Plebiscytu Czytelników "Przeglądu Technicznego"
nr katalogowy: 118624
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
LAUREACI XXVIII PLEBISCYTU CZYTELNIKÓW „PRZEGLĄDU TECHNICZNEGO”
nr katalogowy: 136802
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
"Nowe wymagania w zakresie jakości handlowej produktów spożywczych"
Małgorzata Kamińska
nr katalogowy: 41874
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Światowy rynek słodzików a napoje "Better for You"
Michał Linowski
nr katalogowy: 37622
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Urządzenia do napowietrzania produktów spożywczych
nr katalogowy: 83765
OPAKOWANIE 2005-9
Wytyczne ogólne dotyczące pakowania żywności
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11273
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Jakość produktów spożywczych determinantą konsumpcji - studium przypadku
Marzena Góralczyk
nr katalogowy: 21945
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Śledzenie pochodzenia produktów spożywczych
G. Sokołowski
nr katalogowy: 14898
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-3
XIII Wystawa produktów spożywczych
Roman Jurga
nr katalogowy: 14021
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w aspekcie prawnym
Janusz Salwa
Ewelina Pacyga
nr katalogowy: 34182
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-3
Wyniki drugiej edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2020
nr katalogowy: 128379
OPAKOWANIE 2006-8-2
Bezpieczeństwo produkcji opakowań produktów spożywczych - wybrane aspekty prawne
Mateusz Mrzygłód
nr katalogowy: 17883
OPAKOWANIE 2004-7
MaxiLIN - nowy, przenośny dispenser rozciągliwej folii do pakowania produktów spożywczych
E.M.
nr katalogowy: 3291
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Bühler. Możliwości wykorzystania roślin strączkowych. Okazały się bardzo obiecującymi składnikami w odżywianiu nowych pokoleń
Alexandra Londoño Baderschneider
nr katalogowy: 133705
CHŁODNICTWO 2006-12
Znakowanie chłodzonych produktów spożywczych jako instrument stymulujący ich jakość (część 1)
JACEK KONDRATOWICZ
IZABELA BRAKONIECKA
nr katalogowy: 22638
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Nowoczesne metody badań autentyczności produktów spożywczych i regionu pochodzenia
A. Kubiak
nr katalogowy: 14828
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-4
III edycja konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2014 rozstrzygnięta
nr katalogowy: 88364
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-4
Rozstrzygnięcie trzeciej edycji konkursu Perły Ceramiki UE 2012
nr katalogowy: 72714
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-3
Rozstrzygnięcie drugiej edycji konkursu Perły Ceramiki UE 2012
nr katalogowy: 70454
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Skutki rosyjskiego embarga na import produktów rolno-spożywczych
Łukasz Ambroziak
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 86654
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-3
Rozstrzygnięto II edycję konkursu Perły Ceramiki UE 2013
nr katalogowy: 78643
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Sukcesy i porażki opracowywania nowych produktów spożywczych
BOHDAN ACHREMOWICZ
STANISŁAW KOWALSKI
nr katalogowy: 32541
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
System ochrony regionalnych i tradycyjnych produktów rolnych oraz artykułów spożywczych w świetle obowiązującego wspólnotowego prawa
Wiesława Szafulera
Justyna Zwolińska
nr katalogowy: 5040
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
LAUREACI XXVIII PLEBISCYTU CZYTELNIKÓW „PRZEGLĄDU TECHNICZNEGO”
nr katalogowy: 136802
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
LAUREACI XXVIII PLEBISCYTU CZYTELNIKÓW „PRZEGLĄDU TECHNICZNEGO”
nr katalogowy: 136802
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
LAUREACI XXVIII PLEBISCYTU CZYTELNIKÓW „PRZEGLĄDU TECHNICZNEGO”
nr katalogowy: 136802
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-4
LAUREACI XXIII EDYCJI PLEBISCYTU CZYTELNIKÓW "PRZEGLĄDU TECHNICZNEGO"
nr katalogowy: 104376
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Konferencja szkoleniowa PFPŻ
nr katalogowy: 95036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
Nowa kadencja Komisji Zarządzających Funduszami Promocji
nr katalogowy: 108417
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Prawidłowe znakowanie produktów spożywczych
nr katalogowy: 95376
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Najpiękniejsze kolekcje płytek nominowane w II edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2014
nr katalogowy: 86324
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Działania IJHARS - ułatwianie dostępu polskich artykułów rolno-spożywczych do rynku Federacji Rosyjskiej
M. Żelazna
nr katalogowy: 6893
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-3
Wyniki drugiej edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2020
nr katalogowy: 128379
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-6
Nowa kadencja Komisji Zarządzających Funduszy Promocji
nr katalogowy: 106772
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Biorąc na cel konsumentów Wiedza z pierwszej ręki siłą napędową innowacji
nr katalogowy: 41832
OPAKOWANIE 2009-12
PAKFOOD 2009
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 48337
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Tłuszcze od podszewki
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 62225
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-3
Konkurs PERŁY CERAMIKI UE 2017- II edycja rozstrzygnięta
nr katalogowy: 109372
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-4
Nominacje w III edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2013
nr katalogowy: 81098
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Nowelizacja ustawy o ochronie nazw i oznaczeń produktów rolnych, spożywczych i tradycyjnych
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 45319
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Nowa kadencja Komisji Zarządzających Funduszy Promocji
nr katalogowy: 108623
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Napoje funkcjonalne - maj 2009 r.
nr katalogowy: 45300
CHŁODNICTWO 2007-9
Badania jakości i przydatności opakowań do chłodzonych produktów spożywczych
JACEK KONDRATOWICZ
ANNA BRODACKA
nr katalogowy: 29936
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Znakowanie produktów spożywczych - nowe wymagania unijne od grudnia 2014 r.
nr katalogowy: 86276
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-2
Wyniki I edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2014
nr katalogowy: 84784
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Nagrody Beverage Innovation Awards @ drinktec
Adam Bogacz
nr katalogowy: 80280
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Escherichia coli w produktach spożywczych
IRENA MOLSKA
nr katalogowy: 30676
GAZETA CUKROWNICZA 2007-9
Dokumentowanie eksportu z dopłatami produktów rolno-spożywczych
Paweł Smoliński
nr katalogowy: 29826
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Opakowania giętkie z nadrukiem do pakowania produktów spożywczych
MIROSŁAW BOHDAN
nr katalogowy: 29265
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-2
Zmodyfikowany projekt ustawy o funduszach promocji produktów rolno-spożywczych
nr katalogowy: 24135
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Błonnik i stewia nowej generacji - rewolucja cukru w produktach spożywczych
nr katalogowy: 132273
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Kalendarz targów
2005
nr katalogowy: 11909
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Chemometria w kontroli jakości produktów spożywczych Cz. I. Żywność pochodzenia zwierzęcego
Magdalena Efenberger-Szmechtyk
Agnieszka Nowak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 97380
10.15199/65.2016.3.7
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-4
III edycja konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2015 rozstrzygnięta
nr katalogowy: 95453
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Chemometria w kontroli jakości produktów spożywczych Cz. II. Napoje i żywność pochodzenia roślinnego
Magdalena Efenberger-Szmechtyk
Agnieszka Nowak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 98611
10.15199/65.2016.5.5
OPAKOWANIE 2018-6
Bezpieczeństwo żywności na FachPack 2018
nr katalogowy: 114306
AURA 2014-7
Nowy pochłaniacz tlenu - wynalazek badaczy z UEP
nr katalogowy: 85237
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych w Poznaniu
nr katalogowy: 70395
OPAKOWANIE 2004-9
Opakowania transportowe produktów spożywczych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 3331
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-4
Bilans po półtora roku obowiązywania rosyjskiego embarga
Łukasz Ambroziak
nr katalogowy: 97864
10.15199/65.2016.4.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Zastosowanie metody PCR do wykrywania patogenów w żywności
Piotr Walczak
Elżbieta Ołtuszak-Walczak
Dorota Merlak
nr katalogowy: 48948
OPAKOWANIE 2006-4
Opakowania środków spożywczych i używek. Część II
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 18010
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
W reakcji na brak pieczywa w projekcie ustawy o funduszach promocji produktów rolno-spożywczych, Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP wystosowało list do premiera Donalda Tuska.
nr katalogowy: 44515
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-7
Informacje
nr katalogowy: 16710
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-3
Nominacje w II edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2015
nr katalogowy: 93496
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
Komisja Europejska - promocja produktów rolno-spożywczych
nr katalogowy: 123537
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania transportowe produktów spożywczych
STEFAN JAKOWSKI
nr katalogowy: 66358
OPAKOWANIE 2011-8
Bezpieczne włókna pierwotne
nr katalogowy: 61741
CHŁODNICTWO 2004-11
Periodyczne zamrażanie produktów o dużej zawartości wody. Dotychczasowe badania eksperymentalne
Joachim Kozioł
Krzysztof Banasiak
nr katalogowy: 775
OPAKOWANIE 2020-9
Tester szczelności opakowań
nr katalogowy: 128125
CHŁODNICTWO 2007-4
Znakowanie chłodzonych produktów spożywczych jako instrument stymulujący ich jakość (część II)
JACEK KONDRATOWICZ
IZABELA BRAKONIECKA
nr katalogowy: 25581
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-12
Jak zdobyć rynek rosyjski - wymagania dla produktów rolno-spożywczych przeznaczonych na eksport
A. Karwowska
nr katalogowy: 14729
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-11
Dawne sposoby konserwowania mięsa w słojach
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 47924
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Olej palmowy w ocenie technologów żywności i ekologów
nr katalogowy: 109766
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Olej palmowy w ocenie technologów żywności i ekologów
nr katalogowy: 109756
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Biologiczne utrwalanie żywności Bakterie kwasu mlekowego o właściwościach przeciwgrzybiczych
Urszula Błaszczyk
Paweł Satora
nr katalogowy: 101011
10.15199/65.2016.9.8
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-12
Druk wielkoformatowy na drodze wzrostu
Sabine Slaughter
nr katalogowy: 141075
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Wykorzystanie odpadów poubojowych
JERZY WAJDZIK
nr katalogowy: 148322
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Trendy w aromatach spożywczych Aromat sposobem na sukces produktu
Sylwia Pabiś
Radosław Bonikowski
Józef Kula
nr katalogowy: 91367
10.15199/65.2015.5.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Tendencje rozwoju opakowań produktów żywnościowych
A. Korzeniowski
N. Czaja
nr katalogowy: 7136
GAZETA CUKROWNICZA 2004-10
Cukrownie - pozwolenie zintegrowane - część II
D. Fienko
nr katalogowy: 1505
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Nowelizacja ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 41826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Kaak. Świeżość pieczywa kluczowa w obrocie e-commerce
nr katalogowy: 131659
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Fundusze promocji żywności do poprawienia...
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 67214
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
Działania w celu ochrony nazw produktów charakterystycznych dla branży mięsnej
BOŻENA PŁAWSKA
nr katalogowy: 149200
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Aktualny stan prawny dotyczący produkcji środków spożywczych
nr katalogowy: 41644
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Jubileuszowy Dom Technika
HENRYK PIEKUT
nr katalogowy: 18642
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Zmiany w znakowaniu produktów spożywczych
nr katalogowy: 82586
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Błonnik i stewia nowej generacji - rewolucja cukru w produktach spożywczych
nr katalogowy: 132273
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-3
Rośnie eksport mięsa i przetworów z Polski
Barbara Mikusińska
nr katalogowy: 147895
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-8
Kontrola atmosfery oraz jakości pakowania produktów spożywczych
Michał Bogaty
Phillippe Girardon
nr katalogowy: 115598
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Poziom jakości jako wyznacznik markowego charakteru produktów spożywczych
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 47636
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Fundusze promocji na start?
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 47539
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Lepkość jako pośrednia cecha jakości surowca lub produktów zbożowych
MARIAWACHOWIAK
JAN KIRYLUK
nr katalogowy: 20062
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Wpływ parametrów mrożenia na charakterystykę żywności
Adrien Agoulon
nr katalogowy: 80270
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-6
Nagrodzono Polskie Produkty Przyszłości
nr katalogowy: 125490
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2018-3
LAUREACI XXIV PLEBISCYTU ZŁOTY INŻYNIER
nr katalogowy: 112835
CHŁODNICTWO 2008-3
Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności
ROBERT HEAP
nr katalogowy: 34121
OPAKOWANIE 2019-10
Lakiery dyspersyjne do uszlachetniania opakowań artykułów spożywczych - część 2.
nr katalogowy: 122988
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Międzynarodowe Targi Branżowe Maszyn i Urządzeń do Obróbki i Przetwórstwa Produktów Rolnych
nr katalogowy: 7140
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Jakość żywieniowa wybranych grup mrożonych produktów warzywnych
E. Polak
K. Ćwiertniewski
K. Egierski
nr katalogowy: 7186
CHŁODNICTWO 2005-4
Analiza teoretyczna termodynamicznych uwarunkowań krystalizacji lodu w produktach o dużej zawartości wody
Krzysztof Banasiak
Joachim Kozioł
nr katalogowy: 8644
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Wyniki Konsumenckiego Konkursu Piw – Chmielaki Krasnostawskie 2012
nr katalogowy: 71055
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Substancje dodatkowe w produktach spożywczych. Cz. I
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 61886
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Autentyczność i kontrola rynku soków w Polsce
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
nr katalogowy: 103966
10.15199/65.2017.2.2
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Bühler. Możliwości wykorzystania roślin strączkowych. Okazały się bardzo obiecującymi składnikami w odżywianiu nowych pokoleń
Alexandra Londoño Baderschneider
nr katalogowy: 133705
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 34587
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Drukowanie żywności w 3D
Ewa Jakubczyk
nr katalogowy: 103647
10.15199/65.2017.1.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Znakowanie produktów spożywczych - najwyższa pora na zapoznanie się z unijnym prawem, które wkrótce będzie obowiązywać
nr katalogowy: 80910
CHŁODNICTWO 2012-3
Nowy tunel kriogeniczny Freshline QS firmy Air Products zapewnia przetwórcom żywności szybkie i łatwe mrożenie produktów spożywczych
nr katalogowy: 66791
OPAKOWANIE 2019-5
Plastik i kauczuk: małżeństwo doskonałe?
nr katalogowy: 120407
CHŁODNICTWO 2024-6
Nowoczesne rozwiązania dla sklepów i gastronomii
Marek Tomaka
nr katalogowy: 151960
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
Marketingowe aspekty jakości produktów spożywczych
Mariola GRZYBOWSKA-BRZEZIŃSKA
nr katalogowy: 37158
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-5
LAUREACI XXII EDYCJI PLEBISCYTU CZYTELNIKÓW "PRZEGLĄDU TECHNICZNEGO"
nr katalogowy: 97097
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-4
VARIA
nr katalogowy: 113223
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-4
Trzecia, ostatnia tegoroczna edycja konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2019
nr katalogowy: 124004
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-3
Nominacje w konkursie PERŁY CERAMIKI UE 2019 Wyniki II edycji
nr katalogowy: 122333
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2024-2
Pierwsza edycja konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2024 rozstrzygnięta
nr katalogowy: 149884
OPAKOWANIE 2017-9
Po nowości, wiedzę i kontakty biznesowe do Poznania
nr katalogowy: 109679
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Wysoka jakość produktu uzyskiwana w niskiej temperaturze
Laurent Guerindon
nr katalogowy: 31938
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Ważne dla konsumenta informacje o wartości odżywczej
Alicja Walkiewicz
Hanna Kunachowicz
nr katalogowy: 71081
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-12
Oświadczenia zdrowotne dotyczące probiotyków
nr katalogowy: 88428
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Chłodno, coraz chłodniej
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 112123
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Wykrywanie zafałszowań żywności
Izabela Przetaczek-Rożnowska
Monika Rosiak
nr katalogowy: 57743
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 135260
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Regulacje unijne a preferencje konsumentów
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 50248
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Piknik Poznaj Dobrą Żywność
łęk
nr katalogowy: 45687
CHŁODNICTWO 2009-3
Nowe trendy w zabezpieczaniu produktów spożywczych
nr katalogowy: 42298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
nr katalogowy: 73302
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Jak nazwać produkt mięsny
nr katalogowy: 122544
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Kategoryzacja produktów owocowo-warzywnych, w tym produktów wegetariańskich i wegańskich, pod kątem stosowania dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 142847
OPAKOWANIE 2011-11
WSTĘP
nr katalogowy: 63956
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Spożywcze laury
nr katalogowy: 11958
OPAKOWANIE 2007-9
Wymagania stawiane opakowaniom do produktów spożywczych i metody badania tych opakowań
Dorota Świątecka
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 29744
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 125143
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Cała ta mąka...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 137860
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Kaak. Świeżość pieczywa kluczowa w obrocie e-commerce
nr katalogowy: 131659
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Z marką HoReCa Select
nr katalogowy: 51620
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
IRPOL Ultradźwiękowe krojenie ciast
nr katalogowy: 90353
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
„Organicity. Taste the wellness of EU organic food!“
nr katalogowy: 145617
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 98696
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Konserwanty - niebezpieczne substancje w produktach spożywczych
nr katalogowy: 84841
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
Dobra promocja krajowych produktów spożywczych
nr katalogowy: 6954
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
Dobra promocja krajowych produktów spożywczych
nr katalogowy: 6933
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Case study: Efektywne sortowanie produktów spożywczych
nr katalogowy: 121996
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Reklama żywności- branżowa specyfika
Aleksandra Kuc
nr katalogowy: 71083
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-2
Wpływ naświetlania światłem białym lub niebieskim na wielkość emisji fotonów w wybranych produktach spożywczych
Maciej OZIEMBŁOWSKI
Magdalena DRÓŻDŻ
Tadeusz JULISZEWSKI
Karolina TRZYNIEC
nr katalogowy: 111980
10.15199/48.2018.02.25
ultra słaba luminescencja
jakość
żywność tradycyjna
fotony
ultra weak luminescence
quality
traditional food
photons
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
Relacja z konferencji PFPŻ ZP pt.: "Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa"
nr katalogowy: 123071
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-6
PCS 7 Route Control
Szymon Paprocki
nr katalogowy: 23209
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Pewniejsze niż skorupka
nr katalogowy: 12092
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Enzymy - bez których nie ma ani chleba ani bułeczek
Andrzej Dadas
nr katalogowy: 44964
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Czy piekarze będą mogli korzystać ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 44514
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Jakość i bezpieczeństwo żywności
A.Ł.
nr katalogowy: 68228
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Polska żywność na rynkach Europy i świata
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 93104
10.15199/65.2015.8.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Polscy producenci żywności na rynkach Europy i świata
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 71070
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Oświadczenia zdrowotne i żywieniowe
IZABELA TAŃSKA
nr katalogowy: 20536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
XIII Wystawa Krajowy produkt - przyszłością Polski
T.D.
nr katalogowy: 14794
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-9
Czy wiesz, że... Metsä Board ulepsza karton na opakowania?
nr katalogowy: 79171
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-5
Zamówienia publiczne na dostawy artykułów spożywczych
nr katalogowy: 113842
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-7
Polacy opracowali system monitorowania temperatury w transporcie produktów wrażliwych
nr katalogowy: 108071
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Przyprawy do żywności charakterystyka i właściwości
Halina Makała
nr katalogowy: 56030
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-11
Sprawozdanie z konferencji pt. "Szanse eksportowe produktów spożywczych"
nr katalogowy: 22322
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Nowy, skuteczny strażnik jakości (trwałości) produktów spożywczych
nr katalogowy: 7047
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Oryginalnie włoskie
ROMA GÓRNICKA
nr katalogowy: 4168
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
Krajowy Produkt Przyszłością Polski
Paulina Lentes
nr katalogowy: 12639
CHŁODNICTWO 2005-7
Centrum Chłodnictwa, Klimatyzacji i Pomp Ciepła Politechniki Koszalińskiej
nr katalogowy: 8669
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Nowe kryteria mikrobiologiczne dla żywności
Halina Ścieżyńska
Elżbieta Maćkiw
Łukasz Mąka
Kamila Pawłowska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 66166
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-11
Identyfikacja pochodzenia produktów (traceability) w przetwórstwie zbożowo-młynarskim
SEBASTIAN JARZĘBOWSKI
nr katalogowy: 39054
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Włoskie produkty regionalne i tradycyjne Cz. I. Parmigiano-Reggiano
nr katalogowy: 25850
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Alergonomika - propozycja nowej gałęzi nauki
BARBARA WRÓBLEWSKA
nr katalogowy: 24311
OPAKOWANIE 2007-2
Badania opakowań produktów spożywczych dla dzieci
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 24298
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-4
Środki transportu w przemyśle mięsnym
Joanna Kulikowska
nr katalogowy: 131405
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Biosłodycze - szansa na poprawę wizerunku
nr katalogowy: 19069
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Rynek zbożowo-młynarski i paszowy w Holandii
nr katalogowy: 6449
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Anuga FoodTec 2006 targi ponadbranżowe
nr katalogowy: 14949
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Kontrola temperatury - z klasą
nr katalogowy: 14576
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Solidny partner
nr katalogowy: 11917
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Marek Marzec – nowo wybrany Prezes Zarządu Głównego Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Przemysłu Spożywczego
nr katalogowy: 136894
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-1
Wnioski z badań stosunku opinii publicznej do żywności modyfikowanej genetycznie
nr katalogowy: 40833
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Przejęcie Eko-Lab zwiększa globalny zasięg firmy Intertek
nr katalogowy: 41095
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH