Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Skuteczność innowacyjnych rozwiązań w zakresie pakowania wyrobów mięsnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 133024
techniki i systemy pakowania wyrobów mięsnych
innowacyjne opakowania i materiały opakowaniowe
pakowanie w modyfikowanej atmosferze gazów
pakowanie próżniowe
meat products packaging techniques and systems
innovative packaging and packaging materials
modified gas atmosphere packaging
vacuum packing
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Zastosowanie materiałów opakowaniowych poddanych modyfikacjom fizycznym a jakość i bezpieczeństwo produktów mięsnych
nr katalogowy: 71041
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Nowe techniki pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Marek Cierach
Agnieszka Bilicka
nr katalogowy: 53795
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w atmosferze gazów ochronnych
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 38219
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Katarzyna Śmiecińska
Dorota Kubiak
nr katalogowy: 133026
mięso
przetwory mięsne
systemy pakowania
meat
processed meat products
packaging systems
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Katarzyna Śmiecińska
Dorota Kubiak
nr katalogowy: 133026
mięso
przetwory mięsne
systemy pakowania
meat
processed meat products
packaging systems
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-9
Metody pakowania mięsa i wyrobów mięsnych
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Daniel Tokarski
Izabela Adamowicz-Łogwińska
nr katalogowy: 116035
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w kontrolowanej atmosferze
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 39094
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie próżniowe
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 37282
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Przegląd maszyn i urządzeń do pakowania mięsa i wyrobów mięsnych
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 122019
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Uwarunkowania dotyczące zamykania opakowań surowców i wyrobów mięsnych
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 139142
zamykanie opakowań
systemy pakowania i zamykania
zamykanie klipsowe
zamykanie puszek i konserw
packaging closing
packaging and closing systems
clip closing
can and can closing
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Uwarunkowania dotyczące zamykania opakowań surowców i wyrobów mięsnych
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 139142
zamykanie opakowań
systemy pakowania i zamykania
zamykanie klipsowe
zamykanie puszek i konserw
packaging closing
packaging and closing systems
clip closing
can and can closing
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Uwarunkowania dotyczące zamykania opakowań surowców i wyrobów mięsnych
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 139142
zamykanie opakowań
systemy pakowania i zamykania
zamykanie klipsowe
zamykanie puszek i konserw
packaging closing
packaging and closing systems
clip closing
can and can closing
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych w opakowania aktywne, inteligentne i biodegradowalne
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 71040
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-10
Współczesne metody i technika nadziewania surowców i farszów mięsnych
Marian K. Panasiewicz
Grzegorz Łysiak
nr katalogowy: 134011
metody i technika nadziewania
procesy napełniania i formowania
wymagania techniczno-technologiczne
filling methods and techniques
filling and forming processes
technical and technological requirements
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-5
Aspekty mikrobiologiczne pakowania w zmodyfikowanej atmosferze
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 76752
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-6
Detekcja metali w surowcach i przetworach mięsnych
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 60576
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Cryovac Slicepak tworzy nowe możliwości pakowania świeżej żywności
nr katalogowy: 9567
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
SPIS TREŚCI ROCZNIKA
nr katalogowy: 88586
OPAKOWANIE 2012-10
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 71904
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Maszyny do pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Mariusz S. Kubiak
Radosław Grala
Tom asz Borowy
nr katalogowy: 61711
OPAKOWANIE 2015-12
Pakowanie próżniowe jako metoda przedłużenia trwałości mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
JOANNA ŁOPACKA
URSZULA RAFALSKA
ANNA SAKOWSKA
nr katalogowy: 95537
10.15199/42.2015.12.1
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Produkcja roślinnych alternatyw mięsnych przy wykorzystaniu techniki inżynierii tkankowej
PIOTR JANISZEWSKI
nr katalogowy: 148323
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Produkcja przetworów mięsnych z dodatkiem surowców niemięsnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 104726
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Opakowania dla przemysłu mięsnego
Halina Makała
nr katalogowy: 90912
OPAKOWANIE 2012-1
ROZWIĄZANIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE
nr katalogowy: 65315
OPAKOWANIE 2013-3
Nowoczesne systemy pakowania mięsa wołowego
JOANNA ŁOPACKA
ANDRZEJ PÓŁTORAK
nr katalogowy: 75712
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Najnowszy system pakowania mięsa
Marek Zin
Rafał Miazga
nr katalogowy: 1661
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Chłodnictwo w zakładach mięsnych
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 104153
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Wybrane metody pakowania mięsa i produktów mięsnych
Ewa Burczyk
Iwona Chwastowska -Siwiecka
Jacek Kondratowicz
nr katalogowy: 90911
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Nowoczesne technologie pakowania dla przemysłu mięsnego
Patrycja Sumińska
Marek Kotowicz
Małgorzata Mizielińska
Sławomir Lisiecki
nr katalogowy: 90148
OPAKOWANIE 2017-1
Warsaw Pack 2017 i Centralne Targi Spożywcze 2017
nr katalogowy: 103724
OPAKOWANIE 2017-2
Targi Techniki Pakowania i Opakowań
nr katalogowy: 104215
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-12
Wartość rzeźna tusz wieprzowych i ceny wybranych wyrobów mięsnych
Dariusz Lisiak
Agnieszka Pater
Karol Borzuta
nr katalogowy: 9660
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Analiza zmian wartości rzeźnej tusz oraz cen wyrobów mięsnych
Dariusz Lisiak
Agnieszka Pater
Karol Borzuta
nr katalogowy: 9541
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-3
Wysokowydajne linie produkcji chusteczek z firmy SENNING
nr katalogowy: 104769
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Wartość rzeźna tusz wieprzowych i ceny wybranych wyrobów mięsnych
Dariusz Lisiak
Agnieszka Pater
Karol Borzuta
nr katalogowy: 9611
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-2
Targi Warsaw Pack 2017 tuż tuż
nr katalogowy: 104247
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Postęp w pakowaniu produktów spożywczych
Helena Panfil-Kuncewicz
Andrzej Kuncewicz
Monika Mieczkowska
nr katalogowy: 61898
OPAKOWANIE 2013-1
URZĄDZENIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE - OFERTA
nr katalogowy: 73765
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-1
Naturalne przeciwutleniacze - dodatki funkcjonalne przedłużające trwałość wyrobów mięsnych
Natalia Krzemińska
nr katalogowy: 103666
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
Aspekty produkcji wyrobów mięsnych typu light
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 75372
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Kultury starterowe w produkcji surowo dojrzewających wyrobów mięsnych
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Katarzyna Neffe-Skocińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 100992
10.15199/65.2016.8.5
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-12
SPIS TREŚCI ROCZNIKA
nr katalogowy: 95695
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
Komponowanie mieszanek funkcjonalnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 94526
OPAKOWANIE 2016-1
Warsaw Pack 2016: nowości w branży maszyn pakujących
nr katalogowy: 96374
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-2
Targi opakowań WarsawPack tuż tuż
nr katalogowy: 125053
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-2
MODERN PACKAGING - ekotransformacja techniki pakowania i znakowania produktów
nr katalogowy: 118773
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-10
SecureCheck: innowacja JohnsonDiversey w zakresie bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 30745
OPAKOWANIE 2005-1
Nowoczesne techniki pakowania
Andrzej Woźniak
nr katalogowy: 11069
OPAKOWANIE 2005-1
Nowoczesne techniki pakowania
Andrzej Woźniak
nr katalogowy: 11069
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Komory chłodnicze i mroźnicze w dystrybucji wyrobów mięsnych
Mariusz Kijko
nr katalogowy: 16142
OPAKOWANIE 2006-1
Automatyczne systemy pakowania ładunków paletowych
Mariola Maćko
nr katalogowy: 18083
CHŁODNICTWO 2014-1
Technologie przechowywania mięśni piersiowych (musculus pectoralis) gęsi w warunkach chłodniczych
JOANNA LEWANCKA
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 82226
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-10
Skrobia jako dodatek funkcjonalny stosowany w przetwórstwie mięsa
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 80008
CHŁODNICTWO 2014-5
Przegląd technik analitycznych ON-LINE w kształtowaniu jakości chłodzonego mięsa i produktów mięsnych
Jacek Kondratowicz
Ewa Burczyk
Marta Drożdżal
nr katalogowy: 84402
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-3
Sposoby obniżenia zawartości soli w przetworach mięsnych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 50783
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
Uplastycznianie mięsa
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 78755
CHŁODNICTWO 2011-3
Efekty utrwalania produktów mięsnych przez doskonalenie metod technologii i techniki chłodzenia oraz zamrażania
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 58373
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Pieprz - jedna przyprawa, wiele smaków
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 41445
CHŁODNICTWO 2005-8
Nowe tendencje w systemach pakowania żywności przechowywanej w niskich temperaturach. Część 2
Jacek Kondratowicz
Ewa Kościelak
nr katalogowy: 8687
CHŁODNICTWO 2005-7
Nowe tendencjew systemach pakowania żywności przechowywanej w niskich temperaturach. Część l
Jacek Kondratowicz
Ewa Kościelak
nr katalogowy: 8675
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-12
Wędzenie - zabieg technologiczny
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 95687
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-5
Nowe możliwości - dotacje w praktyce
Wiesław Wasilewski
nr katalogowy: 59762
OPAKOWANIE 2013-1
Zgrzewanie, owijanie, pakowanie próżniowe
nr katalogowy: 73761
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-6
Nowe kierunki w zakresie stosowania dodatków
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 85156
OPAKOWANIE 2018-8
TAROPAK 2018 coraz bliżej!
nr katalogowy: 115543
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Maszyny i urządzenia wspomagające do nadziewania i klipsowania wyrobów mięsnych
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
Karol Panasiewicz
nr katalogowy: 123397
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-9
Mieszanki funkcjonalne. Część 1
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 150473
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-2
Opakowania do mrożonych produktów mięsnych
Beata Grabowska
nr katalogowy: 89621
OPAKOWANIE 2017-9
Elastyczna koncepcja Flowmodul
nr katalogowy: 109692
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
U GRABOWSKICH w województwie zachodniopomorskim
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 37286
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-3
Naturalne przedłużenie trwałości produktów mięsnych
nr katalogowy: 24915
OPAKOWANIE 2016-3
Targi Warsaw Pack: udany start w Nadarzynie
nr katalogowy: 97977
OPAKOWANIE 2015-3
Maszyny pakujące - wymagania na rynku UE
JERZY STĘPIEŃ
nr katalogowy: 90347
10.15199/42.2015.3.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-5
KRONIKA
nr katalogowy: 91539
OPAKOWANIE 2006-6
Materiały przeciwwstrząsowe z tworzyw sztucznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 17956
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Wybrane systemy opakowań do mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 100638
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 65708
OPAKOWANIE 2012-7
Technologia flekso Kodaka pomaga przemysłowi rolno-spożywczemu
nr katalogowy: 69024
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-6-7
Sztuka pakowania
nr katalogowy: 119260
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Technika kontrolno-pomiarowa do rejestracji i monitoringu temperatury w przetwórstwie surowców mięsnych
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 130542
technika kontrolno-pomiarowa temperatury
dobór i użytkowanie
przetwórstwo mięsa
temperature control and measurement technique
selection and use
meat processing
OPAKOWANIE 2018-9
Targi TAROPAK 2018. Spotkajmy się w gronie liderów!
nr katalogowy: 116077
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
WALDI - tradycja i nowoczesność
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 33861
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-10
PODSTAWOWE SYSTEMY ZAPEWNIENIA HIGIENY W ZAKŁADACH MIĘSNYCH
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 145525
higiena
systemy kontroli
jakość żywności
hygiene
control systems
food quality
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-2
Opakowania stosowane do chłodzonej żywności wygodnej
Joanna Lewancka
nr katalogowy: 118695
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
ZRĘBKI WĘDZARNICZE I DYM Z ICH SPALANIA – istotne elementy procesu wędzenia
Halina Makała
nr katalogowy: 138459
zrębki wędzarnicze
wędzenie
bezpieczeństwo
smoking chips
smoking
safety
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
ZRĘBKI WĘDZARNICZE I DYM Z ICH SPALANIA – istotne elementy procesu wędzenia
Halina Makała
nr katalogowy: 138459
zrębki wędzarnicze
wędzenie
bezpieczeństwo
smoking chips
smoking
safety
OPAKOWANIE 2011-4
Opakowania cienkościenne jako wyraz dążenia do redukcji masy opakowań
MARIAN FELDMAN
nr katalogowy: 59284
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Nowe trendy, nowe możliwości
nr katalogowy: 88297
OPAKOWANIE 2008-12
26. edycja Salonu TAROPAK za nami...
nr katalogowy: 40421
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Z glutaminianem sodu czy bez?
Joanna Szaciło
Kamil Szaciło
nr katalogowy: 104155
OPAKOWANIE 2010-11
Trendy na rynku opakowań do żywności.Opakowania aktywne i inteligentne
Halina Makała
nr katalogowy: 55421
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-11
Preferencje konsumenckie przy wyborze i zakupie wędlin podrobowych
Iwona Chwastowska -Siwiecka
Natalia Skiepko
Iwona Baryczka
nr katalogowy: 72541
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Przyprawy warzywne - naturalne bogactwo smaku i aromatu
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 42100
OPAKOWANIE 2005-12
Targowe podsumowania
nr katalogowy: 11367
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-3
Byliśmy na Warsaw Pack 2019
nr katalogowy: 119375
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
Osłonki do wędlin naturalne i sztuczne
Hanna Gajewska-Szczerbal
nr katalogowy: 47489
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Opakowanie musi umożliwiać właściwą prezentację produktu - podkreśla Zbigniew Zdunek, prezes zarządu MULTIVAC Sp. z o.o. oddziału w Polsce firmy MULTIVAC Sepp Haggenmueller G mbH & Co.KG, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 66935
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
ZIOŁA I PRZYPRAWY PODNOSZĄCE wartość użytkową wyrobów mięsnych
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 141557
jakość wyrobów mięsnych
walory zdrowotne
wartość użytkowa
związki funkcjonalne
przyprawy i zioła
meat products quality
health benefits
added value
functional compounds
spices and herbs
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
ZIOŁA I PRZYPRAWY PODNOSZĄCE wartość użytkową wyrobów mięsnych
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 141557
jakość wyrobów mięsnych
walory zdrowotne
wartość użytkowa
związki funkcjonalne
przyprawy i zioła
meat products quality
health benefits
added value
functional compounds
spices and herbs
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Złoto dla zuchwałych
nr katalogowy: 78784
OPAKOWANIE 2004-4
Zaproszenie na FORUM POLIGRAFICZNE
nr katalogowy: 3182
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 75369
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-10
Rola i znaczenie barwników w przetwórstwie mięsa
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 101638
OPAKOWANIE 2010-1
Normy PN dotyczące maszyn pakujących
Jerzy Stępień
nr katalogowy: 49223
CHŁODNICTWO 2011-1-2
Zmiany jakości mikrobiologicznej wybranych wyrobów mięsnych w czasie przechowywania w warunkach chłodniczych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Julia Walos
nr katalogowy: 57681
OPAKOWANIE 2024-8
Kompleksowa oferta folii PE dla przemysłu
nr katalogowy: 150224
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-10
Mieszanki funkcjonalne. Część 2
Jerzy WAJDZIK
nr katalogowy: 151150
OPAKOWANIE 2019-11
Ishida usprawnia procesy naważania i kontroli jakości
nr katalogowy: 123443
OPAKOWANIE 2019-3
Innowacyjne rozwiązania do pakowania z oferty Avargraf
nr katalogowy: 119329
OPAKOWANIE 2011-6
Świeże sposoby pakowania
nr katalogowy: 60134
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Mięsne artykuły tradycyjne w województwie podkarpackim
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 38223
OPAKOWANIE 2005-11
PakStar 2006
nr katalogowy: 11329
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-5
Migawki z Warsaw Pack 2022
nr katalogowy: 137713
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-6
Migawki z Warsaw Pack 2023
nr katalogowy: 143841
OPAKOWANIE 2022-3
Przyszłość branży life science
nr katalogowy: 136896
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Deklaracja ilościowej zawartości składników mięsnych
Jolanta Joanna Sienkiewicz
Andrzej Wesołowski
nr katalogowy: 93116
10.15199/65.2015.8.5
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-5
Nowoczesny magazyn logistyczny w ZM Gzella - gwarancja bezbłędnych dostaw i pewnego pochodzenia wyrobów
nr katalogowy: 76754
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Charakterystyka pasztetów
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 9610
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-6
Zachowanie łańcucha chłodniczego w przetwórstwie mięsa
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 132234
magazynowanie
kontrola
mięso
temperatura
storage
control
meat
temperature
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-1
Nowe normy zharmonizowane z Dyrektywą 89/106/EWG
Małgorzata Głowacz
nr katalogowy: 40651
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-12
NOWOCZESNY CENTRALNY SYSTEM WYTWARZANIA PRÓŻNI DO PAKOWANIA wędlin drobiowych
nr katalogowy: 117681
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
TAROPAK coraz bliżej
nr katalogowy: 139219
OPAKOWANIE 2012-1
Maszyny pakujące
STEFAN JAKOWSKI
nr katalogowy: 65322
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-10
TAROPAK 2004
Michał Jakubiszyn
nr katalogowy: 4680
OPAKOWANIE 2005-8-2
3. Konferencja Opakowaniowa Krajów Europy Środkowej i Wschodniej
nr katalogowy: 11403
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-2
Crustfreezing - nowoczesna metoda szybkiego schładzania
Stefan Gőransson
Gőran Lőndahl
nr katalogowy: 16781
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Wędzenie wyrobów mięsnych
Włodzimierz Dolata
nr katalogowy: 9609
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-10
TAROPAK 2006 - impresje targowe
Andrzej Struszczak
nr katalogowy: 22082
OPAKOWANIE 2005-7
Konferencja 3. Konferencja Opakowaniowa Krajów Europy Środkowej i Wschodniej
nr katalogowy: 11241
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-11
Taropak 2005
J.W.
nr katalogowy: 12536
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
PRODUKTY SOJOWE FIRMY CARGILL JAKO FUNKCJONALNE l EKONOMICZNE DODATKI W PRODUKCJI WYROBÓW MIĘSNYCH
nr katalogowy: 1584
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Taropak po raz 25.
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 23000
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-1
Taropak 2005 - techniki pakowania i logistyka
M. Kizyn
A. úazarowicz
nr katalogowy: 20871
OPAKOWANIE 2006-2
konferencja opakowaniowa krajów Europy Środkowej i Wschodniej
Hanna Żakowska
nr katalogowy: 18059
OPAKOWANIE 2018-12
Rozpakuj swoją przyszłość na Warsaw Pack 2019
nr katalogowy: 117920
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
IRPOL. Systemy krojenia i pakowania
nr katalogowy: 19019
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Higiena uboju
Michał Kundicz
nr katalogowy: 16721
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
TAROPAK coraz bliżej
nr katalogowy: 139219
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
OPAKOWANIE 2005-9
Folie skrętne do pakowania cukierków. Przegląd możliwości
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 11283
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Folie skrętne do pakowania cukierków (cz. I)
Mirosław Bogdan
nr katalogowy: 44380
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
TAROPAK 2004 Międzynarodowy Salon Techniki Pakowania i Logistyki
D. Chyłek
nr katalogowy: 14748
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
TAROPAK 2004 Międzynarodowy Salon Techniki Pakowania i Logistyki
D. Chyłek
nr katalogowy: 14748
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-6
Migawki z Warsaw Pack 2023
nr katalogowy: 143841
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-10
Opakowania, dziś i jutro polskiej poligrafii - Konferencja Poligraficzna 2006
Elżbieta Włodarczyk
nr katalogowy: 22085
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-1
Departament Wyrobów Budowlanych informuje:
nr katalogowy: 40650
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Taropak 2006 - oferta z całego świata
A. Karwowska
nr katalogowy: 23146
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Opakowania w przemyśle mięsnym
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Marta Kozak
nr katalogowy: 105282
OPAKOWANIE 2004-12
TAROPAK 2004
Stefan Jakowski
Elżbieta Mularska
nr katalogowy: 3409
OPAKOWANIE 2005-12
TAROPAK 2005
Stefan Jakowski
Elżbieta Mularska
nr katalogowy: 11366
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
Czy warto produkować wyroby ze znakiem unijnym
nr katalogowy: 78750
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-1
Taropak 2005 - techniki pakowania i logistyka
M. Kizyn
A. úazarowicz
nr katalogowy: 20870
OPAKOWANIE 2006-12
TAROPAK 2006
Stefan Jakowski
Elżbieta Mularska
nr katalogowy: 22862
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-6
wiadomości * wydarzenia
nr katalogowy: 126890
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-6
wiadomości * wydarzenia
nr katalogowy: 126890
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
Maszyny pakujące w przemyśle spożywczym
Jerzy Stępień
nr katalogowy: 67530
OPAKOWANIE 2004-1
Maszyny pakujące na poznańskich targach "Międzynarodowy Salon Techniki Pakowania i Logistyki TAROPAK 2003
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 3090
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2018-2
ANALIZA MOŻLIWOŚCI BUDOWY WYSOKOWYDAJNYCH ELASTYCZNYCH LINII PAKOWANIA W OPARCIU O KONSTRUKCJE MODUŁOWE
Jacek DOMIŃCZUK
nr katalogowy: 114020
linie montażowe
zespoły modułowe
projektowanie
assembly lines
modular systems
designing
OPAKOWANIE 2020-1
Mosca prezentuje maszyny wiążące z serii Evolution Sonixs
nr katalogowy: 124645
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Smak, zapach, barwa i trwałość wyrobu...
nr katalogowy: 121370
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zastosowanie aktywnych opakowań i powłok zawierających postbiotyki do biokonserwacji mięsa i wyrobów mięsnych
Marcelina Karbowiak
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 136891
10.15199/65.2022.3.6
mięso
wyroby mięsne
postbiotyki
aktywne opakowania
biokonserwacja
meat
meat products
postbiotics
active packaging
biopreservation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zastosowanie aktywnych opakowań i powłok zawierających postbiotyki do biokonserwacji mięsa i wyrobów mięsnych
Marcelina Karbowiak
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 136891
10.15199/65.2022.3.6
mięso
wyroby mięsne
postbiotyki
aktywne opakowania
biokonserwacja
meat
meat products
postbiotics
active packaging
biopreservation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zastosowanie aktywnych opakowań i powłok zawierających postbiotyki do biokonserwacji mięsa i wyrobów mięsnych
Marcelina Karbowiak
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 136891
10.15199/65.2022.3.6
mięso
wyroby mięsne
postbiotyki
aktywne opakowania
biokonserwacja
meat
meat products
postbiotics
active packaging
biopreservation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zastosowanie aktywnych opakowań i powłok zawierających postbiotyki do biokonserwacji mięsa i wyrobów mięsnych
Marcelina Karbowiak
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 136891
10.15199/65.2022.3.6
mięso
wyroby mięsne
postbiotyki
aktywne opakowania
biokonserwacja
meat
meat products
postbiotics
active packaging
biopreservation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zastosowanie aktywnych opakowań i powłok zawierających postbiotyki do biokonserwacji mięsa i wyrobów mięsnych
Marcelina Karbowiak
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 136891
10.15199/65.2022.3.6
mięso
wyroby mięsne
postbiotyki
aktywne opakowania
biokonserwacja
meat
meat products
postbiotics
active packaging
biopreservation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zastosowanie aktywnych opakowań i powłok zawierających postbiotyki do biokonserwacji mięsa i wyrobów mięsnych
Marcelina Karbowiak
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 136891
10.15199/65.2022.3.6
mięso
wyroby mięsne
postbiotyki
aktywne opakowania
biokonserwacja
meat
meat products
postbiotics
active packaging
biopreservation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zastosowanie aktywnych opakowań i powłok zawierających postbiotyki do biokonserwacji mięsa i wyrobów mięsnych
Marcelina Karbowiak
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 136891
10.15199/65.2022.3.6
mięso
wyroby mięsne
postbiotyki
aktywne opakowania
biokonserwacja
meat
meat products
postbiotics
active packaging
biopreservation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zastosowanie aktywnych opakowań i powłok zawierających postbiotyki do biokonserwacji mięsa i wyrobów mięsnych
Marcelina Karbowiak
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 136891
10.15199/65.2022.3.6
mięso
wyroby mięsne
postbiotyki
aktywne opakowania
biokonserwacja
meat
meat products
postbiotics
active packaging
biopreservation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zastosowanie aktywnych opakowań i powłok zawierających postbiotyki do biokonserwacji mięsa i wyrobów mięsnych
Marcelina Karbowiak
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 136891
10.15199/65.2022.3.6
mięso
wyroby mięsne
postbiotyki
aktywne opakowania
biokonserwacja
meat
meat products
postbiotics
active packaging
biopreservation
OPAKOWANIE 2016-12
II edycja targów WARSAW PACK 2017
MARCIN NOWAK
nr katalogowy: 102905
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-5
Migawki z Warsaw Pack 2022
nr katalogowy: 137713
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-1
Produkcja wyrobów mięsnych z owocami
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 124495
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-10
Funkcje technologiczne i żywieniowe dodatków stosowanych w przetwórstwie mięsa
Katarzyna Śmiecińska
Dorota Kubiak
nr katalogowy: 140128
mięso
przetwory mięsne
dodatki funkcjonalne
meat
processed meat products
functional additives
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
POLAGRA edycja 2021
nr katalogowy: 134026
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
POLAGRA – podsumowanie edycji 2021
nr katalogowy: 134176
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
POLAGRA – podsumowanie edycji 2021
nr katalogowy: 134156
OPAKOWANIE 2016-9
PackSynergy jest TĄ siecią do pakowania, wysyłek i logistyki
nr katalogowy: 101416
OPAKOWANIE 2023-5
Innowacje i rozwój biznesu: 8. edycja Warsaw Pack za nami
nr katalogowy: 143397
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-12
Nazewnictwo roślinnych zamienników produktów mięsnych
Agnieszka Szymecka-Wesołowska
nr katalogowy: 152029
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-7-8
Zasady funkcjonowania polskiego rynku wyrobów budowlanych w Unii Europejskiej
nr katalogowy: 7629
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Alergeny w przetworach mięsnych
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 74703
OPAKOWANIE 2023-5
Innowacje i rozwój biznesu: 8. edycja Warsaw Pack za nami
nr katalogowy: 143397
OPAKOWANIE 2016-1
URZĄDZENIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE
nr katalogowy: 96370
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Substancje smakowo-zapachowe w przetwórstwie mięsa
Halina Makała
nr katalogowy: 51871
OPAKOWANIE 2017-5
Dobór folii do rodzaju produktu i sposobu jego pakowania
nr katalogowy: 106026
OPAKOWANIE 2005-10
Upominkowe pudełka kartonowe do pakowania wyrobów firmy Zaro
L F.
nr katalogowy: 11301
OPAKOWANIE 2004-12
Wywiad z Januszem Mazurczakiem - Dyrektorem Projektu Międzynarodowego Salonu Techniki Pakowania i Logistyki TAROPAK, organizowanego przez Międzynarodowe Targi Poznańskie - TAROPAK wczoraj i dziś
nr katalogowy: 3411
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Weryfikacja wielkopolskich wyrobów mięsnych
nr katalogowy: 31761
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-3
Wpływ nowoczesnych metod nastrzykiwania na wybrane cechy jakościowe wyrobów mięsnych
Marian K. Panasiewicz
Grzegorz Łysiak
nr katalogowy: 125702
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Czas na wędzonki
Mariusz S. Kubiak
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 66909
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-2
Nadziewarki - podział i charakterystyka
Maciej Borzyszkowski
nr katalogowy: 57878
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH