Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-1
Chemiczny terroryzm żywnościowy i metoda CHEM-CARVER+Shock
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 81945
10.12916/przemchem.2014.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-7
Terroryzm żywnościowy i tarcza żywności
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 69909
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Czym jest Kodeks Żywnościowy?
nr katalogowy: 47079
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Książki
nr katalogowy: 25478
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125144
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Terroryzm żywnościowy - wytyczne WHO
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 47391
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Modelowanie mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
Anna Sylwia Tarczyńska
Jarosław Kowalik
Adriana Łobacz
nr katalogowy: 68731
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Nieznajomość prawa szkodzi
Joanna Obara
nr katalogowy: 94073
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8a
Jak uzyskać bezpieczny sok NFC?
Bożenna Pałacha
nr katalogowy: 93103
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-13
Łańcuch
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 99062
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Straty w łańcuchu mleczarskim
Renata Grochowska
Jadwiga Seremak-Bulge
nr katalogowy: 95673
10.15199/65.2015.12.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Obowiązki i odpowiedzialność
Joanna Obara
nr katalogowy: 95515
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
Rzetelna informacja o produktach głównym elementem polityki społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstw łańcucha żywnościowego
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 100741
10.15199/47.2016.9.3
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-2
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9504
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Polski przemysł żywnościowy - raport 2003
OB
nr katalogowy: 6744
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Biologiczne zanieczyszczenia żywności powiadomienia w RASFF
Krystyna Rybińska
Jacek Postupolski
Ewa Ledzion
Jolanta Kurpińska-Jaworska
Małgorzata Szczęsna
nr katalogowy: 61896
CHŁODNICTWO 2011-1-2
Walne Zebranie Członków UPPCH w Łodzi
Janina Jędrzejewska
Lidia Wąsowicz
nr katalogowy: 57677
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Łańcuch żywnościowy to bardzo wrażliwy i podatny cel ataku terrorystycznego
nr katalogowy: 103327
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-8
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1694
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Aktualny stan prawny w zakresie opakowań oraz odpadów opakowaniowych
H. Żakowska
nr katalogowy: 14936
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Higiena żywności w Kodeksie Żywnościowym. Komisja Kodeksu Żywnościowego
A. Skrzyńska
nr katalogowy: 7022
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Wymagania systemu HACCP w firmach realizujących obrót zbożowo-paszowy
Stanisław Gutowski
nr katalogowy: 14130
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Rynek żywnościowy w latach 2000-2003
K. Świetlik
nr katalogowy: 7093
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Protest organizacji przemysłu żywnościowego w sprawie regulacji Komisji Europejskiej w zakresie nadmiernych zapasów produktów rolnych i cukrowych
nr katalogowy: 6748
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Nieprawidłowości w branży mięsnej jest niestety dużo - stwierdza Stanisław Kowalczyk, Główny Inspektor Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 61124
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-10
Nowe źródła insuliny
KAZIMIERZ DZIĘGIELEWSKI
LIDIA PAŚŚ-DZIĘGIELEWSKA
MAREK NAGIĘĆ
nr katalogowy: 107989
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-7
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 36753
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Sukcesy i porażki opracowywania nowych produktów spożywczych
BOHDAN ACHREMOWICZ
STANISŁAW KOWALSKI
nr katalogowy: 32541
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Promocja polskiej żywności w świecie: kiedy wreszcie?
nr katalogowy: 37594
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-3
Maszyny do zbioru ziemniaków
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 130714
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bony ratunkiem dla gastronomii?
Redakcja
nr katalogowy: 130933
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Łańcuch chłodniczy żywności a drobnoustroje
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 125175
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Najważniejsze czynniki wpływające na poziom cen ziarna pszenicy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 33726
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Logistyczny łańcuch drobiarstwa mięsnego
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 49792
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2010-10
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO - Rys historyczny pomiarów podstawowych kraju
STANISŁAW KRYŃSKI
nr katalogowy: 54800
OPAKOWANIE 2012-8
Problem bezpieczeństwa materiałów opakowaniowych i opakowań w ocenie podmiotów łańcucha dostaw
MAŁGORZATA LISIŃSKA-KUŚNIERZ
nr katalogowy: 70253
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bony ratunkiem dla gastronomii?
Redakcja
nr katalogowy: 130933
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Pest control – ochrona przed szkodnikami w zakładach mięsnych
Dagmara Prasek
nr katalogowy: 127257
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Łańcuch chłodniczy w produkcji i przechowywaniu żywności
Joanna Markowska Elżbieta Polak
nr katalogowy: 121991
10.15199/65.2019.8.9
łańcuch chłodniczy
produkcja
przechowywanie
żywność
środowisko
cold chain
production
storage
foods
environment
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-7
Z DZIAŁALNOŚCI FIG-u
nr katalogowy: 114734
DOZÓR TECHNICZNY 2009-3
Analiza zużycia mechanicznego elementów podnoszenia wózków jezdniowych podnośnikowych
SłAWOMIR MIELCZAREK
nr katalogowy: 44234
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-1
Łańcuch marketingowy na przykładzie sektora zbożowego
nr katalogowy: 6222
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
Co powinna zawierać strategia rozwoju polskiego sektora żywnościowego?
nr katalogowy: 77748
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Zgodnie z łańcuchem logistycznym
A. Krzywiński
H. Schalk
nr katalogowy: 20785
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-4
Na zielono...
J. Perlińska- Szebesta
nr katalogowy: 5923
OPAKOWANIE 2009-9
Opakowania produktów ogrodniczych jako ważny element obrotu wielkotowarowego
Andrzej Hejduk
Tadeusz Cąderek
Antonius Hendriks
Monika Wańtuchowicz
nr katalogowy: 46566
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-1
Tezy wystąpienia Komitetu Technicznego Rady Gospodarki Żywnościowej
Mieczysław Jankiewicz
nr katalogowy: 6226
CHŁODNICTWO 2006-11
Problemy Funkcjonowania łańcucha chłodniczego teraz i w Przyszłości
R.D. HEAP
nr katalogowy: 21430
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Kontrola pochodzenia surowca i produktu w przemyśle piekarniczym
A. Krzywiński
H. Schalk
nr katalogowy: 14792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Jakość surowca warunkiem jakości produktu finalnego
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 76267
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-11
Modelowanie awarii typu efekt domina
Janusz Rak
Barbara Tchórzewska-Cieślak
nr katalogowy: 9341
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-8
Elektryczne zabawy i pierwsze odkrycia
Ryszard Tadeusiewicz
nr katalogowy: 139194
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-9
IMPACTPapeRec
ULRICH LEBERLE
nr katalogowy: 109581
CHŁODNICTWO 2020-1
Rola łańcucha chłodniczego w utrzymaniu jakości żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 125114
10.1599/8.2020.1.2
łańcuch chłodniczy
produkcja
przechowywanie
żywność
środowisko
cold chain
production
storage
foods
environment
CHŁODNICTWO 2005-5
Wskaźniki temperatury i indykatory czas-temperatura (trzecia nota informacyjna MICh na temat chłodnictwa i żywności)
Franciszek Kluza
nr katalogowy: 8652
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-10-11
P-ST firmy Prialtex s.r.l. Parownik po druku
nr katalogowy: 129233
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-9
Transport chłodniczy półtusz, mięsa i wyrobów gotowych
Beata Grabowska
nr katalogowy: 86625
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Środki i urządzenia w transporcie zewnętrznym mięsa i jego wyrobów
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 104152
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
VIII Forum 100 Doroczna Gala Przemysłu Żywnościowego
nr katalogowy: 110554
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Terroryzm żywnościowy - czynniki zagrożenia
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 47077
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Wprowadzanie na rynek żywnościowy wzbogacanych środków spożywczych
Monika Zagrajek
nr katalogowy: 98688
CHŁODNICTWO 2008-3
Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności
ROBERT HEAP
nr katalogowy: 34121
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Paleta UPAL-U
nr katalogowy: 127233
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Idealne naczynia jednorazowe
nr katalogowy: 38486
OPAKOWANIE 2022-3
Recykling mechaniczny na fali wzrostowej
nr katalogowy: 136920
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-11
KRONIKA
nr katalogowy: 110538
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-11
Identyfikacja radiowa - RFID
JANUSZ DOBROWOLSKI
nr katalogowy: 31077
OPAKOWANIE 2022-9
Mocna, poręczna i lekka... uniwersalna europaleta UPAL-U
nr katalogowy: 139579
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-4
NAJNOWSZE ROZWIĄZANIA automatyki przemysłowej w przetwórstwie mleka
nr katalogowy: 119829
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-1
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego, nr 21 i 22 z 2014 r.)
nr katalogowy: 88954
CHŁODNICTWO 2019-2
ColdChain Poland 2019
nr katalogowy: 120114
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-5
Łańcuch dostaw na rynku owoców i warzyw w Polsce
Łukasz Zaremba
nr katalogowy: 145711
10.15199/64.2023.5.4
łańcuch dostaw
organizacja rynku
owoce
warzywa
przetwory
supply chain
market organization
fruit
vegetable
preserves
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
Projekt ustawy o funduszach promocji artykułów rolno-spożywczych - zatwierdzony do prac legislacyjnych
JADWIGA ROTHKAEHL
nr katalogowy: 41873
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - sierpień 2009 r.
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 47065
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Międzynarodowe rynki rolne - co dalej?
Janusz Rowiński
nr katalogowy: 46493
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Rynek i produkcja żywności a światowy kryzys gospodarczy
Roman Urban
nr katalogowy: 46492
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
Nowości i bestsellery branży chłodniczej
nr katalogowy: 136296
OPAKOWANIE 2022-3
Recykling mechaniczny na fali wzrostowej
nr katalogowy: 136920
OPAKOWANIE 2023-1
Produkcja opakowań – trendy i prognozy na rok 2023
Tomasz Kropiński
nr katalogowy: 141673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Gwarancje bezpieczeństwa
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 126726
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Jakość mikrobiologiczna mieszanek sałat w czasie przechowywania chłodniczego
Monika Trząskowska
Małgorzata Rosikiewicz
nr katalogowy: 118715
10.15199/64.2019.1-2.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-8
Konsultacje Komisji Europejskiej
nr katalogowy: 108789
ELEKTROINSTALATOR 2023-6
ŁAŃCUCH DOSTAW BĘDZIE KLUCZOWY DLA PRZEMYSŁU W 2023 R.
nr katalogowy: 143716
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-10
Precyzja działania - mechanizm rozrządu Synchronizacja silnika
nr katalogowy: 110107
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Biogospodarka w sektorze rolno-spożywczym
Eugeniusz K. Chyłek
nr katalogowy: 71074
OPAKOWANIE 2022-5
Jak druk cyfrowy optymalizuje łańcuch dostaw opakowań
nr katalogowy: 137825
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-8
Elektryczne zabawy i pierwsze odkrycia
Ryszard Tadeusiewicz
nr katalogowy: 139194
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Procedury w USA na wypadek epidemii ASF
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 143491
ELEKTROINSTALATOR 2019-10
Czy wykwalifikowani elektrycy muszą aż tyle robić ręcznie?
nr katalogowy: 124253
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Zrównoważony produkt żywnościowy w systemie prawa - fakt czy życzenie?
Monika ŻUCHOWSKA-GRZYWACZ
nr katalogowy: 117604
10.15199/48.2018.12.2
produkt zrównoważony
zrównoważony rozwój
doskonalenie
wartości dodane
sustainable product
sustainable development
improvement
added values
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-2
Ręczny wciągnik łańcuchowy
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 57552
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 98693
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Przemysłowa analiza obrazu CSB-Vision "okiem" Państwa fabryki
nr katalogowy: 113035
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Zarządzanie krótkimi łańcuchami dostaw
Sebastian Jarzębowski
Natalia Bezat
nr katalogowy: 111729
10.15199/65.2018.1.10
zarządzanie łańcuchem dostaw
zrównoważony rozwój
krótki łańcuch dostaw żywności
alokacja marż
efektywność
supply chain management
short food supply chain
sustainable development
profit allocation
efficiency
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Bez niespodzianek
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 112132
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Znaczenie organizacji producentów i programów operacyjnych w rozwoju sektora owoców i warzyw
nr katalogowy: 124138
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-7
Smutny felieton o Ważnych Producentach
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 99442
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Efektywna obsługa klienta jako czynnik sukcesu firm branży mięsnej
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 63866
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Troska o jakość w łańcuchu dostaw
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 76457
OPAKOWANIE 2011-1
Czynniki kształtujące rozwój branży opakowań
MAŁGORZATA LISIŃSKA-KUŚNIERZ
nr katalogowy: 57286
CHŁODNICTWO 2018-3
Łańcuch chłodniczy a zmiany klimatyczne
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Urszula Stęplewska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 114897
10.15199/8.2018.3.1
łańcuch chłodniczy
produkcja żywności
bezpieczeństwo żywności
zmiany klimatu
wpływ na środowisko
cold chain
food production
food safety
climate changes
environmental impact
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Niezbędne i niezastąpione
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 51612
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Współpraca dostawcy - sieci
Marta Stus
nr katalogowy: 54412
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Przetwórstwo produktów rolnictwa ekologicznego - nowa regulacja prawna w rolnictwie ekologicznym
Urszula Sołtysiak
nr katalogowy: 41066
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
Deutsch für Logistikfachleute/Niemiecki dla specjalistów ds. logistyki
nr katalogowy: 77758
OPAKOWANIE 2019-10
Lżejsze opakowanie: wyższa wydajność, mniej opakowań i ilości odpadów
nr katalogowy: 122990
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-3
CCE International 2019 i ICE Europe 2019
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 119370
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Jak wpływać na jakość poprzez innowacje?
Jan Szałas
nr katalogowy: 119343
OPAKOWANIE 2016-10
Okiem praktyka: impresje na temat ekologii opakowań
NICHOLAS BLOCH
nr katalogowy: 101472
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-16-17
Żywność po inżyniersku
Henryk Piekut
nr katalogowy: 100135
ELEKTROINSTALATOR 2023-6
ŁAŃCUCH DOSTAW BĘDZIE KLUCZOWY DLA PRZEMYSŁU W 2023 R.
nr katalogowy: 143716
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-4
Łańcuch dostaw kreowany przez zapotrzebowanie. Planowanie i harmonogramowanie w przemyśle chemicznym
Lara Rokhol
nr katalogowy: 66985
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Aspekt ekonomiczny Marnotrawienie żywności w Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 110542
10.15199/65.2017.11.1
marnotrawienie żywności
koszty
gospodarstwa domowe
wydatki
food waste
costs
households
expenditur
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-2
Systemy zapewniania jakości pieczywa
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 74245
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Przemysł 4.0 - rozwiązania dla sektora spożywczego
nr katalogowy: 100981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Metody wytwarzanie ciasta na wyroby piekarskie. Ciasta żytnie i mieszane
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 129429
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-5
Wieprzowina PQS mie,so z certyfikatem
nr katalogowy: 105805
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-1
Approaches to a mathematical modelling of heterogeneous electrical circuits
Olga BEZNESOVA
Evelina SEMAGINA
nr katalogowy: 49745
OPAKOWANIE 2019-5
Mniej plastiku w opakowaniach Procter & Gamble
nr katalogowy: 120412
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-3
Kolejne spotkanie w ramach projektu COST Action
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 148941
OPAKOWANIE 2018-4
Wygoda i niezawodność z pojemnikami składanymi bekuplast
nr katalogowy: 113134
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Kontenery chłodnicze transport towarów szybko psujących się
Ludmiła Filina
nr katalogowy: 47071
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Państwa fabryka może widzieć - przemysłowa analiza obrazu CSB VISION
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 123395
AUTO MOTO SERWIS 2020-2
Silnik EA888 koncernu Volkswagen w warsztacie (cz. 2)
Mariusz Leśniewski
nr katalogowy: 135406
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-2
Foaming of modified polylactide Spienianie polilaktydu modyfikowanego
Andrzej Stasiek
Aneta Raszkowska-Kaczor
Katarzyna Janczak
nr katalogowy: 82428
10.12916/przemchem.2014.217
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-9
Wpływ wilgoci na właściwości mechaniczne papieru
Krzysztof Głowacki
nr katalogowy: 54573
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Jakość mrożonych owoców w kontekście zapewnienia bezpieczeństwa żywności i konsumenta
Joanna Markowska
Anna Drabent
Agnieszka Tyfa
nr katalogowy: 147266
10.15199/65.2024.2.3
mrożone owoce
standardy jakościowe
środki kontroli
bezpieczeństwo żywności
frozen fruit
quality standards
control measures
food safety
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
Z zielonych, górskich hal
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 70510
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-2
Przemysłowa analiza obrazu CSB-Vision "okiem" Państwa fabryki
nr katalogowy: 112322
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2009-5
Góra Karmel i Nizina Jizreel
ADAM LINSENBARTH
nr katalogowy: 44349
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-5
Wiadomości ? Wydarzenia
nr katalogowy: 126410
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-3
Standardowe komponenty firmy norelem zapewniają nieprzerwany łańcuch korzyści
nr katalogowy: 132118
OPAKOWANIE 2022-3
Pojemniki contecline: testowane na magazynach
nr katalogowy: 136915
OPAKOWANIE 2019-3
Rekordowe targi CCE International i ICE Europe 2019
nr katalogowy: 119310
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
W pełni zautomatyzowane procesy umożliwiające nieprzerwany łańcuch chłodniczy
nr katalogowy: 97369
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-8
Rozwój energetyki w Ekwadorze
Stefan Gierlotka
nr katalogowy: 92910
10.15199/74.2015.8.7
CHŁODNICTWO 2024-4
Chłodziwo do reaktora jądrowego
Paweł Piotrowski
nr katalogowy: 150186
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Mąka będzie nadal drożała. Dlaczego?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 57888
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
METODY WYTWARZANIA CIASTA NA WYROBY PIEKARSKIE. CIASTA ŻYTNIE I MIESZANE Część 7.
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 96679
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Gorąca sprawa
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 128541
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 133090
10.15199/65.2021.8.3
substancja pomocnicza w przetwórstwie
prawo UE
Kodeks Żywnościowy
processing aid
EU legislation
Codex Alimentarius
OPAKOWANIE 2018-10
Kodak wprowadza na rynek Flexcel NX Ultra Solution
nr katalogowy: 116765
AURA 2011-7
WIADOMOŚCI Z INTERNETU
Adam WIECZOERK
nr katalogowy: 61095
OPAKOWANIE 2019-3
Pojemniki bekuplast usprawniają logistykę magazynową
nr katalogowy: 119334
AUTO MOTO SERWIS 2019-2
Naprawiamy rozrząd
Mariusz Leśniewski
nr katalogowy: 135680
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-4
Power Buoy represented by the kinematic chain of a robot Abstract. The aim of this paper is to present possibility of description the Power Buoy movement as an kinematic chain of
Joanna BIJAK
Tomasz TRAWIŃSKI
Marcin SZCZYGIEŁ
nr katalogowy: 125669
10.15199/48.2020.04.14
energy harvesting
homogenous transformation
point absorber wave energy harvester
buoy movement
odzysk energii
transformacja jednorodna
punktowy odzysk energii z fal
ruch boi
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Kryzys finansów publicznych i ich wpływ na sektor żywnościowy
Roman Urban
nr katalogowy: 64628
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Metody wytwarzanie ciasta na wyroby piekarskie. Ciasta żytnie i mieszane
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 129429
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
NOWE KIERUNKI w stosowaniu dodatków
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 141556
substancje dodatkowe
nowe kierunki stosowania dodatków
innowacyjne technologie
additional substances/additional food ingredients
new directions of food additives usage
innovative technologies
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
NOWE KIERUNKI w stosowaniu dodatków
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 141556
substancje dodatkowe
nowe kierunki stosowania dodatków
innowacyjne technologie
additional substances/additional food ingredients
new directions of food additives usage
innovative technologies
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Wykorzystanie systemów informatycznych w logistyce
Magdalena Kownacka
nr katalogowy: 127237
10.15199/65.2020.7.5
logistyka
łańcuch żywnościowy
zarządzanie
systemy informatyczne
ERP
logistics
food chain
management
IT systems
ERP
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
X 2013 Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 81135
OPAKOWANIE 2022-6
Integracja procesów z ePS Corrugated Business System
nr katalogowy: 138054
CHŁODNICTWO 2023-4
Co to jest statek chłodnia?
Andrzej Tyll
nr katalogowy: 144653
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-12
NAJ…[II] TEODOLITy GIGAnty
Ryszard RUS
nr katalogowy: 146261
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Dobre praktyki w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 130543
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-5
Rozwój branży opakowań w kolejnych latach
TOMASZ ŻEBROWSKI
nr katalogowy: 84542
AURA 2012-8
Park Narodowy Katmai wulkaniczny tygiel
Sebastian R. BIELAK
nr katalogowy: 69864
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-4
Smart MEAT Factory CSB-System na targach IFFA 2016
nr katalogowy: 97872
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-2
Produkcja spirytualiów wciąż mniejsza niż przed podwyżką akcyzy
Leszek Wiwała
nr katalogowy: 96859
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-11
Automatyzacja zwiększa wydajność
nr katalogowy: 129159
OPAKOWANIE 2021-4
Pojemniki contecline: kostki domina w projekcie Onninen
nr katalogowy: 131381
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-3
Standardowe komponenty firmy norelem zapewniają nieprzerwany łańcuch korzyści
nr katalogowy: 132118
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2023-2
WYZWANIA W ZAKRESIE KSZTAŁCENIA DLA POTRZEB BRANŻY HUTNICZEJ
Janusz Szpytko
nr katalogowy: 143949
CHŁODNICTWO 2024-3
Co to są systemy chłodnicze
Adriano Francisco Ronzoni
nr katalogowy: 149168
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2012 r.
nr katalogowy: 73472
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-10
Reformulacje produktów żywnościowych
Andrzej Gantner
Marta Tomaszewska-Pielacha
Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 94281
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Okres przechowywania mąki, na bazie prób przechowalniczych wykonanych w ZPZiP IBPRS
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 97837
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Odpowiedzialność za szkodę
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 93128
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Choco Tec 2014
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 89111
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Gorąca sprawa
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 128541
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Analityka Big Data w zarządzaniu łańcuchem dostaw żywności
Katarzyna Kosior
nr katalogowy: 116113
10.15199/65.2018.9.2
Big Data
zarządzanie łańcuchem dostaw
sektor rolno-spożywczy
Big Data
supply chain management
agri-food sector
OPAKOWANIE 2018-11
Inteligentne nośniki ładunków: optymalizacja procesów
nr katalogowy: 117110
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-3
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 112849
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-9
Wybrane ekologiczne aspekty wykonywania zabezpieczeń antykorozyjnych
MAREK KOPROWICZ
nr katalogowy: 54062
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-3
Międzynarodowa Rada Zbożowa wzywa do unikania niepotrzebnej paniki na rynku ziarna zbóż
nr katalogowy: 126421
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Mój bohater papier. Cz. 1. Papier a ekologia
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 129813
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-10
TPM (Total Productive Maintenance) – krok trzeci. Wpływ smarowania i regulacji maszyn na jakość produktu
Agnieszka FONFARA
nr katalogowy: 128732
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-2
Twój towar w drodze - zasady odpowiedzialności przewoźników morskich i drogowych
Adw. Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 131226
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
Nowości i bestsellery branży chłodniczej
nr katalogowy: 136296
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-6
ILE ZA REKLAMĘ i... kto zapłaci?
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 138121
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
HEURYSTYCZNY ALGORYTM ULOKOWANIA ŁAŃCUCHÓW FUNKCJI OBSŁUGI W PROGRAMOWEJ SIECI 5G
Jerzy Martyna
nr katalogowy: 138962
10.15199/59.2022.4.39
Łańcuch funkcji obsługi
sieć komórkowa 5G
niezawodność k-tego terminala
alokacja zasobów radiowych
sieć zdefiniowana programowo.
Service Function Chain
5G cellular network
k-terminal reliability
radio resource allocation
software defined network.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
HEURYSTYCZNY ALGORYTM ULOKOWANIA ŁAŃCUCHÓW FUNKCJI OBSŁUGI W PROGRAMOWEJ SIECI 5G
Jerzy Martyna
nr katalogowy: 138962
10.15199/59.2022.4.39
Łańcuch funkcji obsługi
sieć komórkowa 5G
niezawodność k-tego terminala
alokacja zasobów radiowych
sieć zdefiniowana programowo.
Service Function Chain
5G cellular network
k-terminal reliability
radio resource allocation
software defined network.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
HEURYSTYCZNY ALGORYTM ULOKOWANIA ŁAŃCUCHÓW FUNKCJI OBSŁUGI W PROGRAMOWEJ SIECI 5G
Jerzy Martyna
nr katalogowy: 138962
10.15199/59.2022.4.39
Łańcuch funkcji obsługi
sieć komórkowa 5G
niezawodność k-tego terminala
alokacja zasobów radiowych
sieć zdefiniowana programowo.
Service Function Chain
5G cellular network
k-terminal reliability
radio resource allocation
software defined network.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
HEURYSTYCZNY ALGORYTM ULOKOWANIA ŁAŃCUCHÓW FUNKCJI OBSŁUGI W PROGRAMOWEJ SIECI 5G
Jerzy Martyna
nr katalogowy: 138962
10.15199/59.2022.4.39
Łańcuch funkcji obsługi
sieć komórkowa 5G
niezawodność k-tego terminala
alokacja zasobów radiowych
sieć zdefiniowana programowo.
Service Function Chain
5G cellular network
k-terminal reliability
radio resource allocation
software defined network.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
HEURYSTYCZNY ALGORYTM ULOKOWANIA ŁAŃCUCHÓW FUNKCJI OBSŁUGI W PROGRAMOWEJ SIECI 5G
Jerzy Martyna
nr katalogowy: 138962
10.15199/59.2022.4.39
Łańcuch funkcji obsługi
sieć komórkowa 5G
niezawodność k-tego terminala
alokacja zasobów radiowych
sieć zdefiniowana programowo.
Service Function Chain
5G cellular network
k-terminal reliability
radio resource allocation
software defined network.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2014 r.
nr katalogowy: 88433
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Obrona żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 88292
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH