Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
NOWE KIERUNKI w stosowaniu dodatków
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 141556
substancje dodatkowe
nowe kierunki stosowania dodatków
innowacyjne technologie
additional substances/additional food ingredients
new directions of food additives usage
innovative technologies
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
NOWE KIERUNKI w stosowaniu dodatków
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 141556
substancje dodatkowe
nowe kierunki stosowania dodatków
innowacyjne technologie
additional substances/additional food ingredients
new directions of food additives usage
innovative technologies
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-6
Nowe kierunki w zakresie stosowania dodatków
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 85156
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
Unijny wykaz dodatków do żywności - nowe przepisy dla branży mięsnej
Piotr Szymański
nr katalogowy: 77752
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-3
Nowe rozporządzenie w sprawie dodatków do żywności a koncentraty barwiące EXBERRY
nr katalogowy: 50745
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1995-4
Nowe kierunki badań technicznych układów rozproszonych
MAREK H. MARCIŃSKI
BRONISŁAW NARANIECKI
nr katalogowy: 42960
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Nowe wymagania Unii Europejskiej dotyczące stosowania wybranych dozwolonych substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa
Piotr Szymański
nr katalogowy: 86268
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Wkrótce nowe wspólnotowe wykazy substancji dodatkowych i substancji aromatycznych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Martyna Mirkowska
nr katalogowy: 51876
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-3
Kierunki rozwoju spoiw mineralnych - geopolimerowe kompozyty budowlane
GRZEGORZ ADAMCZEWSKI
PIOTR WOYCIECHOWSKI
KRZYSZTOF SARAMOWICZ
nr katalogowy: 112629
10.15199/40.2018.3.1
geopolimery
kompozyty
właściwości
geopolymer
composites
properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-2
Zmiany załączników do Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady nr 1333/2008 w sprawie dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 66078
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Mniej azotynów i azotanów
nr katalogowy: 146041
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Nowe przepisy dotyczące substancji dodatkowych do żywności (cz. I)
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 76964
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Walne Zebranie POLBISCO
Jolanta Matuska
nr katalogowy: 69082
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Nowe przepisy w zakresie substancji dodatkowych do żywności, aromatów i enzymów
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 51651
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-6
Klasyka i nowoczesność w chemicznej obróbce metali
ELŻBIETA BŁACHOWICZ
nr katalogowy: 77091
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Polska Izba Dodatków do Żywności - dorobek i zadania
nr katalogowy: 7122
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Aktualny stan prawny i perspektywy zmian przepisów dotyczących stosowania dozwolonych substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa
Piotr Szymański
nr katalogowy: 54641
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Dodatki paszowe jako potencjalna perspektywa dla przemysłu chemicznego
Mariusz Korczyński
Sebastian Opaliński
nr katalogowy: 68159
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-10
Kierunki modyfikacji betonu
Paweł Szymański
nr katalogowy: 38865
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-2
Fosforany w przetwórstwie mięsa
Halina Makała
Barbara Cichy
nr katalogowy: 24115
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Aktualne problemy dotyczące stosowania azotynów w przetwórstwie mięsa w aspekcie zmian prawa żywnościowego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 101043
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-3
Kleje żelowe GEOFLEX firmy Atlas
Przemysław Świercz
nr katalogowy: 122342
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1993-4
Aktualne tendencje wykorzystania surowców kopalnych w światowej gospodarce półproduktami przemysłu chemicznego
JERZY WASILEWSKI
nr katalogowy: 42582
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
CHŁODNICTWO 2008-3
Charakterystyka substancji dodatkowych stosowanych w przetwórstwie chłodzonego mięsa i przetworów mięsnych (część 1)
JACEK KONDRATOWICZ
MAGDALENA LICHTOROWICZ
nr katalogowy: 34120
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-10
Działanie dodatków i domieszek w suchych mieszankach gipsowych
Jacek Urban
nr katalogowy: 38855
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-3
Nowe kierunki zastosowania dzianin
J. Grębowski
nr katalogowy: 19925
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-6
Substancje dodatkowe w piekarstwie i ciastkarstwie
Alicja Ceglińska
Grażyna Cacak-Pietrzak
Paulina Karczewska
nr katalogowy: 91997
10.15199/65.2015.6.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 92680
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Kategoryzacja produktów owocowo-warzywnych, w tym produktów wegetariańskich i wegańskich, pod kątem stosowania dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 142847
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Dodatki do żywności naturalne = bezpieczne?
Janusz Czapski
nr katalogowy: 51867
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-4
Technologie mikrokapsułkowania - nowe trendy
Damian Kawka
Elżbieta Dłużewska
Magdalena Maszewska
nr katalogowy: 113393
10.15199/65.2018.4.3
metody mikrokapsułkowania
suszenie rozpyłowe
cyklodekstryny
gaz w stanie nadkrytycznym
microencapsulation methods
spray drying
cyclodextrins
supercritical gas
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-10
Stosowanie dodatków typu II w składzie betonu wg normy PN-EN 206:2014
Zbigniew Giergiczny
Katarzyna Synowiec
Maciej Batog
nr katalogowy: 94197
10.15199/33.2015.10.33
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
Unijny wykaz dodatków do żywności problemy z jego stosowaniem
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 76639
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-7
Problemy dotyczące produkcji i stosowania środków smarnych w Polsce
WOJCIECH CHWAJA
nr katalogowy: 107678
CHŁODNICTWO 2005-9
Kierunki rozwoju myśli technicznej w zakresie mrożenia gazami
Grzegorz Pawlonka#
nr katalogowy: 8697
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury: przyszłość należy do naturalnych alternatyw!
nr katalogowy: 43995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Od kiedy zakaz stosowania E 171?
nr katalogowy: 134231
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Przełom w pracach KE z zakresu substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
nr katalogowy: 59549
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Kierunki zmian przepisów Unii Europejskiej dotyczące substancji dodatkowych do żywności
J. Gajda
nr katalogowy: 20752
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-4
Postulowane kierunki zmian zapisów norm zharmonizowanych z CPR
Jadwiga Tworek
nr katalogowy: 90774
10.15199/33.2015.04.23
OPAKOWANIE 2006-5
Kierunki stosowania i oszacowanie zużycia drewna na produkcję opakowań drewnianych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 17979
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-11
Powłoki metalowe
nr katalogowy: 140498
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-10
Polifosfazeny: synteza, właściwości, nowe kierunki zastosowania
ALEKSANDRA BURCZYK
DARIUSZ BOGDAŁ
JAN PIELICHOWSKI
nr katalogowy: 28600
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-11
Nowe podejście do projektowania i produkcji cienkościennych prefabrykowanych wyrobów betonowych
Witold Chodyń
Tomasz Pużak
nr katalogowy: 88060
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-6
Margaryna współczesne kierunki produkcji
Karolina Kramek
Paweł Glibowski
nr katalogowy: 77384
OPAKOWANIE 2005-3
Współczesne technologie i materiały w druku opakowaniowym -kierunki rozwoju, nowe zadania i możliwości
Janusz Cymanek
Małgorzata Pawela
nr katalogowy: 11128
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Zmiany w przepisach dotyczących substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Martyna Mirkowska
nr katalogowy: 52619
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-12
Nowe kierunki i wyzwania w elektrochemii
Pier Luigi Bonora
nr katalogowy: 48571
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Glikozydy stewiolowe - nowa substancja słodząca
Katarzyna Kuźma
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 68729
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Najciekawsze nowe produkty i przeboje 2006 r. w kategorii aromatów i dodatków
Adam Bogacz
nr katalogowy: 30045
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Wymagania prawne i projekt przewodnika Komisji Europejskiej Zasada przenoszenia substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 98607
10.15199/65.2016.5.3
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-11
Projekty nowych przepisów Unii Europejskiej w zakresie substancji dodatkowych
nr katalogowy: 55359
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
Barwniki stosowane w żywności - obowiązujące przepisy prawne
Katarzyna Kuźma
nr katalogowy: 92078
OPAKOWANIE 2011-11
Petycja "Plastic bag campaign"
nr katalogowy: 63983
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Nowe zagrożenia w łańcuchu żywnościowym
nr katalogowy: 31945
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-6
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 107272
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-11
Edukacja dotycząca zintegrowanego projektowania i wykorzystania technologii BIM
nr katalogowy: 80769
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-4
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 83588
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-11
Powłoki metalowe
nr katalogowy: 140498
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Dodatek E - wróg czy przyjaciel konsumenta
nr katalogowy: 49793
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-3
OD REDAKCJI
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 42342
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Postęp w stosowaniu dodatków w przemyśle mięsnym
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 91368
10.15199/65.2015.5.3
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-3
25. Poligraficzne Konfrontacje SAIP
nr katalogowy: 75552
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Czarne chmury zbierają się nad dodatkami do żywności z numerami "E" - najlepszym antidotum jest żywność barwiąca
nr katalogowy: 123398
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-8-9
ELSINCO Signature firmy Anritsu - nowa era analizy sygnałów
nr katalogowy: 5772
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-5
WYDARZY SIĘ
nr katalogowy: 148508
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-3
Tendencje w technologii wytwarzania papierów bezdrzewnych
KLAUS-PETER OLTROGGE
JOHN BERGMAN
nr katalogowy: 24991
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Nowe surowce dla przemysłu farb i tworzyw sztucznych z solwolizy PET
TADEUSZ SPYCHAJ
nr katalogowy: 28766
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-2-3
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 118223
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-5
Nowe kierunki w rozwoju maszyn mielących
Tomasz Tyralski
Alicja Biel-Tyralska
nr katalogowy: 4602
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-11
Wysokotemperaturowe tlenkowe ogniwa paliwowe - nowe kierunki badań
Janina Molenda
Konrad Świerczek
Wojciech Zając
nr katalogowy: 14458
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-11
Stosowanie substancji dodatkowych do surowych wyrobów mięsnych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
Katarzyna Kuźma
nr katalogowy: 87958
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Najnowsze zmiany przepisów dotyczących substancji dodatkowych - glikozydy stewiolowe oraz barwniki z Southampton
Joanna Gajda-Wyrębek
Katarzyna Kuźma
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 70384
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Zmiany przepisów w zakresie dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 79006
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Możliwości wykorzystania wyników oceny alweograficznej w piekarni
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 147652
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-11
Nowe rozwiązania materiałowo-konstrukcyjne do sprężania oraz wzmacniania silosów i zbiorników
Paweł Lewiński
nr katalogowy: 95072
10.15199/33.2015.11.10
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-8
Środki smarowe 2018
Zofia Machowska
nr katalogowy: 115497
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Stosowanie preparatów białkowych w przetwórstwie mięsnym
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 79233
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - listopad 2006 r.
nr katalogowy: 23138
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Projekty nowych przepisów Unii Europejskiej w zakresie dodatków do żywności
J. Gajda
nr katalogowy: 14802
OPAKOWANIE 2007-8
Kierunki i perspektywy rozwoju produkcji i stosowania opakowań w Polsce
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 29112
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Niech pan sobie coś znajdzie
J. Knyziak
nr katalogowy: 15818
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-7
PROSYS - innowacje w garbarskiej automatyce przemysłowej
H. Geissłer
J. Baćmaga
nr katalogowy: 19807
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Wszechobecne dodatki
Joanna Obara
nr katalogowy: 101287
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-7
Konferencja "Nowe kierunki rozwoju systemów nadzoru, sterowania i automatyki"
Zbigniew Kurdybelski
nr katalogowy: 21075
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-7
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - czerwiec 2005 r.
nr katalogowy: 14636
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-10
Postępy technologii formulacji postaci wyrobów chemicznych
MARIAN KWIATKOWSKI
nr katalogowy: 108252
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-12
Etery alkilowe gliceryny jako efektywne dodatki do paliw silnikowych
Witold Tęcza
Jacek Kijeński
Małgorzata E. Jamróz
nr katalogowy: 23113
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-4
Kierunki rozwoju nawierzchni asfaltowych
Krzysztof Błażejowski
Marta Wójcik-Wiśniewska
nr katalogowy: 105621
10.15199/33.2017.04.15
CHŁODNICTWO 2006-3
Nowe kierunki w ustanawianiu prawa żywnościowego w UE i w Polsce
Katarzyna Mokrosińska
nr katalogowy: 16129
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Widziane z Wiejskiej (39). Traceability i nowe prawo żywnościowe
T. Pokrywka
nr katalogowy: 14572
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-2
Aspekty prawne stosowania dodatków do żywności
BOŻENA WASZKIEWICZ-ROBAK
nr katalogowy: 24362
GAZETA CUKROWNICZA 2004-7
Nowe kierunki rozwoju cukrownictwa na świecie - sprawozdanie z międzynarodowej konferencji cukrowniczej - Atlanta 4-7 kwietnia 2004
M. Wojtczak
nr katalogowy: 1475
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-3
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 106647
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-3
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 106646
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-8
Nowe przepisy Unii Europejskiej w zakresie substancji dodatkowych
Joanna Gajda -Wyrębek
nr katalogowy: 61306
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Levain - bioaktywny zakwas pszenny
nr katalogowy: 64985
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-10
Nowe rozwiązania w dziedzinie domieszek do betonu
Paweł Łukowski
nr katalogowy: 109928
10.15199/33.2017.10.01
beton
domieszka
kierunki rozwoju
użyteczność
admixture
concrete
directions of development
performance.
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-2
Widziane z Wiejskiej (37). Nowe opłaty za odzysk i kolejna nowelizacja prawa żywnościowego
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 14527
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Jak odróżnić barwnik od żywności barwiącej?
Joanna Gajda-Wyrębek
Katarzyna Kuźma
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 91365
10.15199/65.2015.5.1
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-12
Nowe kalibrowanie walców walcowni dużej z uwzględnieniem stosowania wsadu z COS
Stanisław TURCZYN
Zbigniew KUŹMIŃSKI
Michał DZIEDZIC
nr katalogowy: 88605
CHŁODNICTWO 2008-5
Informacje
nr katalogowy: 35541
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-1
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 73745
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-5
Substancje dodatkowe w wyrobach winiarskich i napojach spirytusowych - przewidywane zmiany w ustawodawstwie
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
nr katalogowy: 60283
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Znajomość prawa żywnościowego chroni przed kosztownymi błędami
nr katalogowy: 87591
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1995-5
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 42977
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-9
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 108251
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Zmiany dyrektyw w sprawie substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 46496
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Nowe przestrzenie, świeże pomysły na biznes
nr katalogowy: 69595
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-20-21
Zmieniać się i tworzyć zmiany
nr katalogowy: 71495
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Kreuj żywność na miarę XXI wieku Nowe kierunki studiów w SGGW w Warszawie
nr katalogowy: 137850
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-5
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 35463
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
V SEMINARIUM LODOWE
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 23354
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Technologiczne aspekty produkcji wędlin premium
Jerz y Wajdzik
nr katalogowy: 83130
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-9
Nowe formy wielokondygnacyjnej zabudowy mieszkaniowej w Polsce
Andrzej Kiciński
nr katalogowy: 29915
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-4
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 48433
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1998-4
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 43420
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-7
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 51105
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-1
Inżynieria materiałowa - aktualne i przyszłe kierunki badań
JAN KUSIŃSKI
nr katalogowy: 32689
AURA 2007-10
Transfer nowych technologii
nr katalogowy: 30446
CHŁODNICTWO 2008-10
Nieuchronne zmiany oraz nowe kierunki rozwoju branży chłodniczej
WITOLD SKRZYPULEC
nr katalogowy: 38809
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-2
Seminarium szkoleniowe kadry inżynieryjno-technicznej "Nowe kierunki rozwoju urządzeń SN w odniesieniu do aktualnych wymagań standardów grup energetycznych"
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 103915
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-3
Jak chronić się przed ryzykiem w eksporcie?
Tomasz Rodak
nr katalogowy: 90206
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
"Dodatki do żywności z uwzględnieniem aromatów" Konferencja PFPŻ nt. przepisów dotyczących dodatków do żywności
Marta Stus
nr katalogowy: 59103
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-7
Use of renewable raw materials for improving petroleum products Zastosowanie surowców odnawialnych do uszlachetniania produktów naftowych
Michał Wojtasik
Grażyna Żak
Jarosław Markowski
nr katalogowy: 92483
10.15199/62.2015.7.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-11
Nowe wymagania Unii Europejskiej w zakresie stosowania azotynów i azotanów w przetwórstwie mięsnym
Piotr Szymański
nr katalogowy: 21568
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Nowe przepisy Unii Europejskiej w zakresie substancji dodatkowych
JOANNA GAJDA-WYRĘBEK
nr katalogowy: 35492
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-4
Okno dachowe FTP-V Electro wygodne życie
nr katalogowy: 34685
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-10
Sztuczne sieci neuronowe i kierunki ich zastosowań w przemyśle. Kierunki zastosowań sztucznych sieci neuronowych we włókiennictwie wykorzystywane przy klasyfikacji błędów w płaskich wyrobach włókienniczych i użytkowaniu odzieży
Stanisław Lewandowski
Robert Drobina
Aneta Grecka
nr katalogowy: 101399
10.15199/60.2016.10.4
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Zasady stosowania oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych dotyczących produktów spożywczych – nowe regulacje Wspólnoty Europejskiej (cz. II) - OŚWIADCZENIA ŻYWIENIOWE I WARUNKI ICH STOSOWANIA
Janusz Ciok
nr katalogowy: 27049
AURA 2007-12
Paliwa i generatory energii wspólnot wodorowych
nr katalogowy: 31641
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Nowe kierunki produkcji żywności funkcjonalnej i instrumenty jej promocji
DANUTA GÓRECKA
nr katalogowy: 27215
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Technologia gumy w XXI wieku
WANDA PARASIEWICZA
LUDOMIR ŚLUSARSKI
nr katalogowy: 28757
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Nowe kierunki modyfikacji żywic epoksydowych
PIOTR CZUB
JAN PIELICHOWSKI
WOJCIECH MAZELA
nr katalogowy: 28746
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-1
Seminarium szkoleniowe kadry inżynieryjno-technicznej "Budowa oraz nowe kierunki rozwoju urządzeń SN i nN"
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 64953
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-8
Projekty przewodników Komisji Europejskiej w obszarze dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dłużewska
nr katalogowy: 108775
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-10
Wybrane właściwości betonów nowej generacji z dodatkiem popiołu lotnego wapiennego
Tomasz Ponikiewski
Jacek Gołaszewski
nr katalogowy: 71737
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-12
Produkcja wyposażenia instalacji biotechnologicznych w VEB Chemieanlagenbau Erfurt-Rudisleben
HOLGER HERMANN
nr katalogowy: 108014
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Aktualne wymagania krajowe dotyczące stosowania dozwolonych substancji dodatkowych
Piotr Szymański
nr katalogowy: 42099
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Nowe przepisy UE w zakresie dodatków do żywności
nr katalogowy: 40773
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-5
Badania w dziedzinie żywic akrylowych rozpuszczalnych w wodzie
JANUSZ BEREŚ
nr katalogowy: 107241
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-1
DODATKI FUNKCJONALNE NA BAZIE BIAŁEK WYKORZYSTYWANE W TECHNOLOGII PRZETWÓRSTWA MIĘSA
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 146999
białkowe dodatki funkcjonalne
wykorzystywanie białek roślinnych i zwierzęcych
cechy funkcjonalne i fizyczne
essential oils
nanoemulsions
antimicrobial effect
antioxidant effect
OPAKOWANIE 2017-10
Nowe farby otwierają nowe rynki! - część III
nr katalogowy: 110043
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - maj 2009 r.
nr katalogowy: 45299
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-3
Zalety i wady bezołowiowych powłok ochronnych płytek drukowanych
JERZY BIELIŃSKI
ANETA ARAŹNA
GRAŻYNA KOZIOŁ
ALICJA BIELIŃSKA
nr katalogowy: 33955
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Nowe kierunki rozwoju firm InterYeast Sp. z o.o. oraz Leiber GmbH
Bartłomiej Podpora
nr katalogowy: 31130
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-4
Nowe nietoksyczne inhibitory korozji i odkładania się osadów dla układów wodnych
IZYDOR DRELA
PIOTR FALEWICZ
ALEKSANDRA ZARYCKA
nr katalogowy: 25504
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-4
Digital Materials - nowe kierunki rozwoju symulacji numerycznej procesów przetwórstwa metali
ŁUKASZ RAUCH
ŁUKASZ MADEJ
JERZY GAWĄD
JAN KUSIAK
MACIEJ PIETRZYK
nr katalogowy: 25340
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Nowe kierunki Targów HORECA w Krakowie
nr katalogowy: 101281
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Kierunki doskonalenia systemu zarządzania jakością ISO 9001
Piotr Rogala
nr katalogowy: 61289
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
WPŁYW DODATKÓW PASZOWYCH O DZIAŁANIU IMMUNOMODULUJĄCYM, PRE- I PROBIOTYKÓW ORAZ ZIÓŁ na status zdrowotny i jakość uzyskiwanego mięsa drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 135925
dodatki paszowe
żywienie drobiu
status zdrowotny
jakość mięsa
feed additives
poultry nutrition
health status
meat quality
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-4
ATLAS Sztuka Elewacji
Barbara Kończewska
nr katalogowy: 113311
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Nowoczesne dodatki dla piekarnictwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 44564
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-5
Seminarium szkoleniowe kadry inżynieryjno-technicznej "Nowe kierunki rozwoju urządzeń SN i nN w odniesieniu do aktualnych wymagań standardów grup energetycznychę
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 105538
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-8-9
Osieciowany moto-świat
Erwin Halentz
nr katalogowy: 113277
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-6
Wzrost kosztów działalności przedsiębiorstw - nowe regulacje dotyczące gospodarowania opakowaniami i odpadami opakowaniowymi
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 36244
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-1
Seminarium szkoleniowe kadry inżynieryjno-technicznej "Budowa oraz nowe kierunki rozwoju urządzeń SN i nN"
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 73650
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-6
Informacje
nr katalogowy: 60586
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-8
New environmentally safe plasticizers and coalescing agents for paints and varnishes based on isobutyl aldehyde Nowe bezpieczne dla środowiska plastyfikatory i koalescenty farb oraz lakierów wodorozcieńczalnych na bazie aldehydu izomasłowego
Wilhelm J. Tic
Joanna Guziałowska-Tic
nr katalogowy: 100385
10.15199/62.2016.8.22
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-4
Koncepcja technologii wytwarzania biologicznych dodatków paszowych z mikroelementami na bazie glonów morskich
IZABELA MICHALAK
KATARZYNA CHOJNACKA
nr katalogowy: 51362
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-7
Chemical-biological evaluation of foragers mineral supplements Chemiczno-biologiczna ocena stosowanych paszowych dodatków mineralnych
Robert Kupczyński
Kinga Śpitalniak
Agnieszka Śmieszek
Jarosław Popiel
nr katalogowy: 85702
10.12916/przemchem.2014.1219
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Trendy w aromatach spożywczych Aromat sposobem na sukces produktu
Sylwia Pabiś
Radosław Bonikowski
Józef Kula
nr katalogowy: 91367
10.15199/65.2015.5.2
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-11-12
Nowe syntezy dla nowego przemysłu
nr katalogowy: 105987
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-4
Firma Durst wytycza nowe kierunki w przemyśle druku ceramicznego
nr katalogowy: 117534
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-8
Rozciągliwy papier – nowe możliwości
nr katalogowy: 133160
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-22
Nowe stanowiska hamowniane do badań silników spalinowych w Instytucie Badań i Rozwoju Motoryzacji BOSMAL w Bielsku-Białej
Piotr Bielaczyc
nr katalogowy: 64475
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Konserwy sterylizowane klasy premium
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 105285
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 140275
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-4
Tendencje rozwojowe stali konstrukcyjnej o specjalnych właściwościach(HPS)
Marek Łagoda
Tomasz Wierzbicki
nr katalogowy: 67291
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-2
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
T. Brzozowski
nr katalogowy: 106964
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Staramy się wyprzedzać kierunki rozwoju budownictwa
nr katalogowy: 138096
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Dodatki do żywności w koncentratach spożywczych
Elżbieta Dłużewska
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 120364
10.15199/65.2019.5.4
dodatki do żywności
koncentraty spożywcze
food additives
food concentrates
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-8
Innowacyjność motorem rozwoju
nr katalogowy: 78531
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-3
Zagrożenia związane z żywnością - wyniki badań przeprowadzonych w 2010 r. przez Eurobarometr
nr katalogowy: 58638
CHŁODNICTWO 2011-8
Nowe technologie spożywcze na wyciągnięcie ręki
nr katalogowy: 61694
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Z lodem Ci się upiecze
nr katalogowy: 50244
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-12
Ocena efektywności domieszek i dodatków redukujących odkształcenia skurczowe kompozytów cementowych
Maciej Gruszczyński
nr katalogowy: 48859
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-10
Dodatki do żywności a prozdrowotne tendencje w przetwórstwie mięsa
Aneta Cegiełka
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 101639
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Kategoryzacja produktów owocowo-warzywnych, w tym produktów wegetariańskich i wegańskich, pod kątem stosowania dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 142847
SZKŁO I CERAMIKA 2009-3
Współczesne kierunki rozwoju produkcji szkła
LESZEK STOCH
nr katalogowy: 44935
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-3
Nowy MiCOM P139 - Schneider Electric rozwija platformę MiCOM
Wojciech Bim
nr katalogowy: 75034
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-12
Seminarium szkoleniowe kadry inżynieryjno-technicznej "Nowe kierunki rozwoju urządzeń nN i SN w odniesieniu do aktualnych wymagań standardów grup energetycznych"
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 95447
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-14-15
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 99512
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-3
Zawartość fosforu (dodanego) w aspekcie stosowania mięsa odkostnionego mechanicznie jako surowca w przemyśle mięsnym
Hanna Wachowska
nr katalogowy: 83236
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-12
SPIS TREŚCI ZA ROK 2005
nr katalogowy: 10988
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-5
Obiekt mostowy w środowisku naturalnym
Grażyna Łagoda
Anna Leniak-Tomczyk
nr katalogowy: 25952
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Substancja dodatkowa czy wzbogacająca?
Joanna Olszak
nr katalogowy: 78773
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 110192
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-2
Seminarium szkoleniowe kadry inżynieryjno-technicznej "Nowe kierunki rozwoju urządzeń nN i SN w świetle nowych standardów grup energetycznych"
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 82289
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-4
Przemysłowa synteza ozonu w wyładowaniach elektrycznych
KRZYSZTOF SCHMIDT-SZAŁOWSKI
nr katalogowy: 42732
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-10
Kierunki rozwoju prefabrykacji
Grzegorz Adamczewski
Piotr Woyciechowski
nr katalogowy: 122915
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-6
Perspektywy ogniw wodorkowych (Ni-MH)
ANDRZEJ CZERWIŃSKI
ZBIGNIEW ROGULSKI
JUSTYNA DŁUBAK
ANGELIKA GUMKOWSKA
MAŁGORZATA KARWOWSKAb
nr katalogowy: 44914
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-10
Kodeks dobrej praktyki etykietowania mieszanek paszowych
Waldemar Korol
nr katalogowy: 71467
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-3
Co dodać i z czym podać mięso i wędliny
Mariusz S. Kubiak
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 50785
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-6
Nowe trendy w dodatkach
nr katalogowy: 85155
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2018-6
ROZWIĄZANIA TECHNICZNO-TECHNOLOGICZNE W PIROMETALURGII CYNKU I OŁOWIU NA ŚWIECIE
ANDRZEJ CYBULSKI
RYSZARD PRAJSNAR
SEBASTIAN KULAWIK
nr katalogowy: 114500
10.15199/67.2018.6.4
pirometalurgia cynku i ołowiu
kierunki rozwoju w metalurgii cynku i ołowiu
zinc and lead pyrometallurgy
modern technologies in zinc and lead metallurgy
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-11
Bogata oferta Centrum Techniki Okrętowej S.A.
nr katalogowy: 95135
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH