Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Konsument XXI wieku
EWA BABICZ-ZIELIŃSKA
ROMUALD ZABROCKI
nr katalogowy: 23588
OPAKOWANIE 2017-5
Kierunki rozwoju opakowań uwzględniające potrzeby konsumentów
Agnieszka Cholewa-Wójcik
Agnieszka Kawecka
nr katalogowy: 106041
10.15199/42.2017.5.1
OPAKOWANIE 2013-8
Opakowania aktywne, funkcjonalność i wygoda użytkowania
MARIUSZ S. KUBIAK
TOMASZ BOROWY
nr katalogowy: 78682
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Składniki żywności i wymagania prawne
nr katalogowy: 97377
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Oferta FMC BioPolymer dla Piekarnictwa i mleczarstwa
nr katalogowy: 7078
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Nowe wymagania w znakowaniu żywności
R. Wierzejska
nr katalogowy: 20850
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Nowe wymagania prawne Unii Europejskiej w 2006 roku
nr katalogowy: 20128
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-10
BHP W SIECI
nr katalogowy: 21303
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Sukces w piekarstwie jest możliwy
nr katalogowy: 146334
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-6
Sukces w piekarstwie jest możliwy
nr katalogowy: 146320
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Wymagania higieniczne dotyczące ścian, podłóg i sufitów w zakładach produkujących żywność
MARCIN KOZŁOWSKI
nr katalogowy: 22552
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 136293
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 136293
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 136293
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 136293
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-10
Znakowanie lodów wartością odżywczą
Iwona Kasprzyk
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 87251
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Koszty jakości w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego
URSZULA BALON
nr katalogowy: 24319
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Nowoczesne dodatki dla piekarnictwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 44564
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-7
System zapewnienia jakości w Instytucie Ciężkiej Syntezy Organicznej "Blachownia"
Halina Poskrobko
nr katalogowy: 28407
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-9
Wymagania dotyczące zawartości metali w wyrobach użytkowych w świetle obowiązujących przepisów
Dorota Kolasa
Katarzyna Samsonowska
nr katalogowy: 100750
10.15199/62.2016.9.2
OPAKOWANIE 2016-5
Potrzeby i wymagania konsumentów w zakresie opakowań do żywności
AGNIESZKA CHOLEWA-WÓJCIK
nr katalogowy: 98748
10.15199/42.2016.5.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Zmiany w konsumpcji żywności w Polsce
KRYSTYNA KUŚMIERCZYK
DOROTA SZEPIENIEC-PUCHALSKA
nr katalogowy: 40036
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Właściwości fizyczne wybranych produktów zbożowej galanterii śniadaniowej
Justyna Tom iło
nr katalogowy: 49668
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Konferencje
nr katalogowy: 57033
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
"Nowe wymagania w zakresie jakości handlowej produktów spożywczych"
Małgorzata Kamińska
nr katalogowy: 41874
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Modyfikacje tłuszczów przeestryfikowanie i inne metody
MAŁGORZATA KOWALSKA
ANNA ŻBIKOWSKA
KRZYSZTOF KRYGIER
BOLESŁAW KOWALSKI
nr katalogowy: 38796
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Duże wahania cen i coraz wyższe wymagania konsumentów wymuszają zastępowanie karminu
nr katalogowy: 99230
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Wpływ wybranych czynników żywieniowych na jakość mięsa wołowego
Agnieszka Kalinowska-Dohojda
Teresa Banaszkiewicz
nr katalogowy: 68838
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Wymagania konsumentów dotyczące jakości soków owocowych wprowadzanych do obrotu i ich opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 57202
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Produkty firmy WEBER
Włodzimierz Dolata
nr katalogowy: 61706
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Chleby pełnoziarniste - charakterystyka, spożycie, wartość odżywcza
Gabriela Potapowicz
nr katalogowy: 118413
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-8
Ekonomiczne i bezpieczne wędzenie surowej kiełbasy
nr katalogowy: 93162
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Wymagania wobec opakowań wód butelkowanych przeznaczonych dla starszych konsumentów
Jarosław Świda
Ewa Jaracz
nr katalogowy: 103659
10.15199/65.2017.1.8
OPAKOWANIE 2012-2
Znaczenie opakowań w marketingu
STEFAN JAKOWSKI
nr katalogowy: 65820
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Zmiany w znakowaniu produktów spożywczych
nr katalogowy: 82586
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Nowe technologie w służbie Pest Control
Norbert Wszoła
nr katalogowy: 90736
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-2
Formowanie półprzetworów i przetworów mięsnych
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 57877
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Produkty firmy WEBER
Włodzimierz Dolata
nr katalogowy: 56893
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
Ocena możliwości wykorzystania proszku buraczanego jako substancji barwiącej do produkcji kiełbas homogennych
Karol Kostecki
Marta Woźniak
Ryszard Kowalski
nr katalogowy: 120395
ELEKTROINSTALATOR 2023-2
NIE DAĆ SIĘ CZADOWI
nr katalogowy: 142133
OPAKOWANIE 2022-3
Makrotrendy w druku wymagają wszechstronnych systemów maszynowych
nr katalogowy: 136902
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Na najwyższym poziomie
nr katalogowy: 84674
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Żywność, żywienie a zdrowie
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 44689
OPAKOWANIE 2011-9
Pakowanie żywności
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 62642
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-9
Zmiany w logistyce w wyniku pandemii COVID-19
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 139484
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-10
Ocena bezpieczeństwa kosmetyków
Agnieszka Kulawik-Pióro
nr katalogowy: 101506
10.15199/62.2016.10.13
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
Jakość produktu kosmetycznego
Radosław Wolniak
Agata Moskaluk-Grochowicz
nr katalogowy: 89968
10.15199/46.2015.3.5
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Opakowania dla przemysłu mięsnego
Halina Makała
nr katalogowy: 90912
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2010-3
Ryzyko awarii sieci wodociągowej
Barbara Tchórzewska-Cieślak
nr katalogowy: 50307
OPAKOWANIE 2010-2
Znaczenie działań marketingowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 50112
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Dodatek E - wróg czy przyjaciel konsumenta
nr katalogowy: 49793
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 42536
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Jakość żywności sprytnie przemyślana
Bogdan SZPONAR
Piotr KSIĄŻEK
nr katalogowy: 47644
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Żywność koszerna. Cz. 1
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 47053
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-8
Analiza wodo- i tłuszczoszczelności materiałów opakowaniowych
V. Lasheva
K. Todorova
nr katalogowy: 46484
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Tradycyjne i z automatu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 66907
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Jak optyczny czujnik odległości O1D zmienia procesy produkcji żywności?
nr katalogowy: 137264
OPAKOWANIE 2016-8
Przegląd aktywności patentowej i publikacyjnej w zakresie opakowań aktywnych i inteligentnych
RYSZARD CIERPISZEWSKI
nr katalogowy: 100429
10.15199/42.2016.8.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Mięso i przetwory nowe wymagania w znakowaniu
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 66708
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-7
I jak instrukcja obsługi maszyny
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 69383
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Prawne wymagania uczciwej reklamy
Piotr Zawadzki
nr katalogowy: 68732
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
Zaawansowany system sortowania optycznego
nr katalogowy: 98710
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
Ogólne zasady wprowadzania do obrotu produktów mięsnych
Agata Szpunar
Kamil Stolarski
nr katalogowy: 102863
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
WYDARZENIA Unia-Polska-Świat
nr katalogowy: 61905
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-1
Korzyści z zastosowania naturalnych antyoksydantów
Natalia Piaskowska
Katarzyna Śmiecińska
nr katalogowy: 89082
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Polska na tle Francji i Czech w aspekcie zapewniania bezpieczeństwa żywności
Dobrochna Sztajerska
nr katalogowy: 61299
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-11
System gwarantowanej jakości żywności QAFP
Mieczysław Wiesław Obiedziński
Andrzej Pisula
Stanisław Płonka
Marian Różycki
Karol Węglarzy
Andrzej Czubała
Tomasz Florowski
Mieczysław Marek Obiedziński
nr katalogowy: 47920
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
II Forum Technologii Napojowych
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 95655
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-10
Certyfikacja dobrowolna wyrobów użytkowych na polskim rynku
Anna MICHALSKA
Alicja MALESZKA
nr katalogowy: 101335
10.15199/47.2016.10.1
OPAKOWANIE 2018-5
Inspekcja w linii: kontrola jakości opakowań
nr katalogowy: 113721
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Czyste zasady
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 129529
gastronomia
bezpieczeństwo zdrowotne żywności
higiena osobista
odzież robocza
środki dezynfekujące
SARS-CoV-2
ozonowanie
promieniowanie UV
gastronomy
food health safety
personal care
workwear
disinfectants
SARS-CoV-2
ozone
UV radiation
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Czyste zasady
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 129529
gastronomia
bezpieczeństwo zdrowotne żywności
higiena osobista
odzież robocza
środki dezynfekujące
SARS-CoV-2
ozonowanie
promieniowanie UV
gastronomy
food health safety
personal care
workwear
disinfectants
SARS-CoV-2
ozone
UV radiation
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Specjalne wymagania
nr katalogowy: 114539
OPAKOWANIE 2015-1
Najnowsze wymagania dla opakowań papierowych
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 89196
10.15199/42.2015.1.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-1
Wpływ wybranych informacji o produktach spożywczych na decyzje zakupowe konsumentów: badanie różnic w zależności od płci i wykształcenia kupujących
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 118174
10.15199/46.2019.1.4
żywność i żywienie
jakość i bezpieczeństwo żywności
food and nourishment
quality and safety of food
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Nadawanie barwy peklowniczej - Nowe trendy w produkcji
Barbara Szmyt
Marta Woźniak
Adam Kostecki
nr katalogowy: 105277
OPAKOWANIE 2019-3
Trendy na rynku opakowań w kontekście aktualnych trendów na rynku konsumenckim
nr katalogowy: 119321
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-11
Uregulowania prawne w produkcji ekologicznej
Ilona Błaszczyk
nr katalogowy: 72605
OPAKOWANIE 2011-4
Zapewnienie bezpieczeństwa opakowań oraz zapakowanych produktów
MAŁGORZATA LISIŃSKA-KUŚNIERZ
nr katalogowy: 59296
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Postęp w stosowaniu dodatków w przemyśle mięsnym
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 91368
10.15199/65.2015.5.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-7
Wykorzystanie crowdsourcingu w przemyśle spożywczym - doświadczenia i perspektywy
Katarzyna Kosior
nr katalogowy: 121441
10.15199/65.2019.7.6
crowdsourcing
otwarte innowacje
przemysł spożywczy
cyfrowa transformacja
crowdsourcing
open innovations
food industry
digital transformation
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Powrót do wnętrz
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 132089
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
Wymagania prawne znakowania w ramach trendu "clean label"
Marta Zawadka
nr katalogowy: 119411
10.15199/65.2019.3.3
czysta etykieta
znakowanie
rozporządzenie 1169/2011
clean label
labelling
Regulation 1169/2011
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Analiza ryzyka systemów zaopatrzenia w wodę z uwzględnieniem bezpieczeństwa konsumentów wody
BARBARA TCHÓRZEWSKA-CIEŚLAK
GALINA KALDA
nr katalogowy: 35046
OPAKOWANIE 2012-8
Problem bezpieczeństwa materiałów opakowaniowych i opakowań w ocenie podmiotów łańcucha dostaw
MAŁGORZATA LISIŃSKA-KUŚNIERZ
nr katalogowy: 70253
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
System HACCP w produkcji żywności
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 77149
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-4
Badania mikrostacji uzdatniania wody w systemie eSpring
Witold Olszewski
Ewa Zborowska
Rafał Grochowski
nr katalogowy: 58832
OPAKOWANIE 2017-1
Wyróżnij się, ale nie za wszelką cenę
nr katalogowy: 103729
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 81136
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-5
Rozwój branży opakowań w kolejnych latach
TOMASZ ŻEBROWSKI
nr katalogowy: 84542
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-2
"Być albo nie być" polskiego jabłka na międzynarodowym rynku - warunek: jakość!
nr katalogowy: 58023
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-10
Aspekty prawne dopuszczenia wyrobów z papieru i tektury do żywności
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 145756
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-2
Na czym polega profesjonalny rozlew piwa w Browarach Kraftowych i Regionalnych?
Mateusz Kinda
nr katalogowy: 148465
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Opakowania giętkie nowe materiały i rozwiązania
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 53796
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Analiza zastosowania aromatów w produktach spożywczych
Emilia Janiszewska-Turak
Natalia Roman
nr katalogowy: 120365
10.15199/65.2019.5.5
aromaty spożywcze
produkty spożywcze
analiza rynku
badanie konsumenckie
food flavors
food products
market analysis
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Koszt etycznej żywności i napojów główną barierą dla konsumentów w Europie
nr katalogowy: 135245
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-5
Jakość w odkostnianiu - mięso MOM
Fabian Magda
nr katalogowy: 51699
CHŁODNICTWO 2015-4-5
Wysokociśnieniowa technologia obróbki i konserwacji oraz jej wykorzystanie w zamrażaniu i rozmrażaniu żywności
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Marek Domin
Dariusz Góral
nr katalogowy: 91393
10.15199/8.2015.4-5.6
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
Monika Żmudzka
Danuta Juszczakiewicz
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 57740
OPAKOWANIE 2020-11
Bezpieczne kleje do opakowań i dla poligrafii
Arkadiusz Bloda
nr katalogowy: 129038
10.15199/42.2020.11.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-7
Charakterystyka żywności ekologicznej pochodzenia zwierzęcego i czynników jej wyboru przez konsumentów
Halina Makała
nr katalogowy: 121442
10.15199/65.2019.7.7
żywność ekologiczna
konwencjonalna
jakość mięsa i ekologicznych wyrobów mięsnych
ecological
conventional food
quality of meat and organic meat products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Smaczna i zdrowa żywność - zgodnie z oczekiwaniami konsumentów
nr katalogowy: 32542
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-8
Lód w przemyśle mięsnym
Fabian Magda
nr katalogowy: 70135
OPAKOWANIE 2011-8
Zapakuj żywność na targach w Poznaniu
nr katalogowy: 61725
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Procesy wstępne stosowane przed suszeniem owoców i warzyw
Małgorzata Nowacka
Dorota Witrowa-Rajchert
nr katalogowy: 60528
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Trendy w europejskim piekarstwie
nr katalogowy: 52409
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-8
Szlachectwo z herbem A+++
nr katalogowy: 97641
OPAKOWANIE 2021-2
Europejska premiera ekologicznej łyżki z tektury
nr katalogowy: 130639
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-2
Świadomość ekologiczna Polaków rośnie
nr katalogowy: 142022
OPAKOWANIE 2009-9
Oczekiwania i potrzeby konsumentów w zakresie informacyjności opakowań do czekolady mlecznej
Małgorzata Lisińska-Kuśnierz
nr katalogowy: 46561
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Trendy w zachowaniach konsumentów
nr katalogowy: 65767
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Certyfikowany Produkt (CP) potwierdzeniem walorów zdrowotnych i odżywczych produktów z owoców i warzyw, w tym soków
Barbara Groele
nr katalogowy: 111190
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Napoje mleczne kierunki ich rozwoju
Tadeusz Grega
Grażyna Jaworska
nr katalogowy: 55109
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-9
Przegląd regulacji prawa paszowego w UE
Piotr Włodawiec
nr katalogowy: 93460
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-3
Wpływ jakości surowca na właściwości odżywcze wybranych olejów jadalnych
Marta Kołodziej
Katarzyna Szczurko
Wojciech Golimowski
Ryszard Konieczny
nr katalogowy: 119077
10.15199/62.2019.3.3
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Kruchość i soczystość marynowanej wołowiny
Katarzyna Tkacz
Monika Modzelewska-Kapituła
Weronika Zduńczyk
Dominika Detmer
nr katalogowy: 127264
marynowanie
wołowina
kruchość
soczystość
marinating
beef
tenderness
juiciness
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-11
Analiza i ocena jakości energii elektrycznej jako efektu monitoringu jej parametrów w wybranych punktach sieci zasilającej odbiorców indywidualnych
Małgorzata Łatka
nr katalogowy: 87650
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-3
Jak powinno być oznakowane piwo?
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 58627
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2024-9
Certyfikacja bez tajemnic, czyli jak bada się jakość pomp ciepła?
nr katalogowy: 150497
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Wykorzystanie badań konsumenckich w projektowaniu nowych wyrobów (cz. II)
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 82610
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-7
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 45930
OPAKOWANIE 2006-5
Wpływ ekologicznych funkcji opakowań na postawy rynkowe konsumentów
Lucyna Witek
nr katalogowy: 17975
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Techniki mroźnicze oraz pakowanie w technologii MAP stosowane w produkcji piekarskiej dla wydłużenia trwałości wyrobów
Przemysław Kopeć
Anna Diowksz
nr katalogowy: 120565
techniki mroźnicze
pakowanie w atmosferze modyfikowanej (MAP)
biokonserwacja
zakwas piekarski
ekstrakty warzywne
freezing techniques
packaging in modified atmosphere (MAP)
biopreservation
sourdough
vegetable extracts
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
Zarządzanie jakością a koncepcja społecznej odpowiedzialności
Patrycja Hąbek
Paweł Szewczyk
nr katalogowy: 18243
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Jakość środowiskowa produktów w kontekście ich zrównoważenia
Magdalena PAŹDZIOR
nr katalogowy: 117605
10.15199/48.2018.12.3
jakość
środowisko
wymagania konsumentów
produkt zrównoważony
quality
environment
consumer requirements
sustainable product
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Jakość soków pitnych w opinii konsumentów
K. Pasternak
A. Strychalska-Rudzewicz
nr katalogowy: 14943
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Pest control – ochrona przed szkodnikami w zakładach mięsnych
Dagmara Prasek
nr katalogowy: 127257
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Koszt etycznej żywności i napojów główną barierą dla konsumentów w Europie
nr katalogowy: 135245
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Świat osłonek w przemyśle mięsnym
Maciej Borzyszkowski
nr katalogowy: 63176
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-11
Inteligentne rozdzielnice dla podstacji średniego napięcia
nr katalogowy: 94805
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-3
Rynek piwa w Polsce w 2015 r. i jego znaczenie dla gospodarki europejskiej
nr katalogowy: 97390
CHŁODNICTWO 2023-3
Inteligentna technologia chłodnicza DC w detalicznym handlu artykułami spożywczymi
nr katalogowy: 143883
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-8
Czy opakowanie jest ważne dla konsumentów?
nr katalogowy: 127737
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania kartonowe Tetra Pak - w odpowiedzi na potrzeby konsumentów
nr katalogowy: 99607
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Identyfikacja i ocena wybranych produktów żywnościowych
Mariola Grzybowska-Brzezińska
nr katalogowy: 86667
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-8
Czy opakowanie jest ważne dla konsumentów?
nr katalogowy: 127737
OPAKOWANIE 2010-2
Oczekiwania konsumentów w zakresie użyteczności wprowadzanych do obrotu opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 50114
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Klienci - znani i nieznani
Henryk Mruk
nr katalogowy: 44529
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Zachowania konsumenckie kobiet i mężczyzn
Paweł Jurowczyk
nr katalogowy: 111720
10.15199/65.2018.1.3
zachowania konsumentów
płeć
produkty spożywcze
consumer behavior
gender
food products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 34585
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Biorąc na cel konsumentów Wiedza z pierwszej ręki siłą napędową innowacji
nr katalogowy: 41832
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Napoje funkcjonalne - listopad 2009 r.
nr katalogowy: 48984
OPAKOWANIE 2009-8
Innowacyjność rozwiązań w zakresie opakowań w opinii konsumentów na wspólnym rynku europejskim
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 46260
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
PIWO ROKU 2014 20 lat działalności Towarzystwa Promocji Kultury Piwa Bractwo Piwne
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 91479
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
Nowe kierunki ochrony konsumenta w Polsce
Jan Macias
nr katalogowy: 58055
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Napoje funkcjonalne - sierpień 2010 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 54448
GAZETA CUKROWNICZA 2008-12
Ogólnopolski program edukacyjny znakowania wartością odżywczą "Wybieraj z GDA"
nr katalogowy: 39888
OPAKOWANIE 2011-10
Europejczycy zaproszeni do gry "Podaj butelkę"
nr katalogowy: 63196
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Informacja o imprezach dla młynarzy, organizowanych przez EFMA w 2019 roku
nr katalogowy: 118504
OPAKOWANIE 2012-5
Wino w "miniaturowej beczce"
nr katalogowy: 67897
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
Wkrocz w erę NON GMO z SGS Polska!
nr katalogowy: 119414
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Ważna treść oświadczeń zdrowotnych
nr katalogowy: 30217
CHŁODNICTWO 2008-12
Konsumenci będą lepiej poinformowani Rusza ogólnopolski program edukacyjny dotyczący znakowania wartością odżywczą "Wybieraj z GDA"
nr katalogowy: 40279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Żeby handel był bardziej uczciwy
Marta Stus
nr katalogowy: 24446
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Ulotka promująca spożycie pieczywa
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 62772
OPAKOWANIE 2013-11
Tetra Pak- rośnie popyt na odnawialne materiały i etykiety
nr katalogowy: 80606
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-8
Borówka z historycznym rekordem ilości konsumentów
nr katalogowy: 144659
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 141586
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Zainteresowanie pieczywem z dodatkiem błonnika wśród polskich konsumentów
Marzena Jeżewska-Zychowicz
nr katalogowy: 97764
OPAKOWANIE 2012-3
Przełom w rozwoju klejów do etykiet
nr katalogowy: 66351
OPAKOWANIE 2024-11
O przyszłości flekso na rynku polskim w kontekście globalnych zmian
nr katalogowy: 151678
OPAKOWANIE 2011-2
Działalność proekologiczna w zakresie opakowań w świadomości konsumentów
MARZENA UCHEREK
nr katalogowy: 57708
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 34584
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Nowe regulacje prawne w obszarze żywności wzbogaconej
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 27433
OPAKOWANIE 2008-9
Opakowanie jako autoprezentacja produktu spożywczego w opinii konsumentów
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 37930
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-3
Zmiany klimatu największą troską europejskich konsumentów
nr katalogowy: 147987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Konsumenci nieufni wobec biosłodyczy?
A. Ł.
nr katalogowy: 44993
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Wołowina kulinarna QMP kontra wołowina nieznanej jakości
nr katalogowy: 67962
OPAKOWANIE 2008-2
Wpływ informacji o certyfikowanych systemach zarządzania, umieszczonych na opakowaniach jednostkowych, na decyzje nabywcze konsumentów indywidualnych
Magdalena Ankiel-Homa
Alina Matuszak-Flejszman
Justyna Górna
nr katalogowy: 33274
OPAKOWANIE 2015-7
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 92400
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Rozwiązania opakowaniowe dla żywności, napojów, produktów mlecznych i alternatywnych produktów mlekozastępczych
nr katalogowy: 150989
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-2
MOBILNE SAMOCHODY I PRZYCZEPY GASTRONOMICZNE TYPU food truck jako bary szybkiej obsługi
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 142112
food trucki
bary szybkiej obsługi
wymagania sanitarne i techniczno-technologiczne
food trucks
fast food restaurants
sanitary and technical and technological-requirements
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Dobrze zapakowane
nr katalogowy: 114530
opakowania żywności
bezpieczeństwo zdrowotne
materiały opakowaniowe
zastosowanie opakowań.
food packagings
health saftey
packing materials
packing use
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
Zarządzanie budżetem gospodarstwa domowego
Barbara Olbrych
nr katalogowy: 71529
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Zachowania konsumentów na rynku cukru i wyrobów cukierniczych
nr katalogowy: 27072
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-2
Opakowania handlowe - między wygodą a ekologią
nr katalogowy: 125055
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Konsumenci a produkty z recyklingu – nowe badanie Stena Recycling?
nr katalogowy: 145686
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-4
Żywnościowe innowacje produktowe
Szczepan Figiel
nr katalogowy: 113389
10.15199/65.2018.4.2
trendy
innowacje produktowe
rynki żywnościowe
trends
product innovations
food markets
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Zmiana mentalności konsumentów kształtuje tendencje na rynku żywności
nr katalogowy: 115687
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Wyzwania dla piekarzy
nr katalogowy: 140909
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 95671
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Wiedza polskiego konsumenta o higienie i bezpieczeństwie żywności
Małgorzata Ziarno
Dorota Zaręba
Karolina Pełka
nr katalogowy: 82184
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 51679
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 141586
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Co wiemy o żywności genetycznie modyfikowanej?
Monika Pytka
Monika Kordowska-Wiater
Anna Stój
nr katalogowy: 82584
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH