Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Przełamując stereotypy Ingredion i rewolucja czystej etykiety
nr katalogowy: 79247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Czysta etykieta, czyli chwal się krótką listą składników
Justyna Stefańska
nr katalogowy: 122166
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-8
Stabilizatory bez numeru E dla mleczarstwa
Anita Bondarczyk
nr katalogowy: 115594
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-5
Stabilizatory bez numeru E dla mleczarstwa
Anita Bondarczyk
nr katalogowy: 113834
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Stabilizatory bez numeru E dla mleczarstwa
Anita Bondarczyk
nr katalogowy: 120370
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Stabilizatory bez numeru E dla mleczarstwa
Anita Bondarczyk
nr katalogowy: 98606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Teraźniejszość i przyszłość cukiernictwa. Rozmowa z Agatą Baldwin, specjalistą ds. marketingu firmy Barry Callebaut Polska
nr katalogowy: 138269
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Czysta etykieta a dodatki do żywności
Małgorzata Pasternak
nr katalogowy: 121104
10.15199/65.2019.6.8
czyszczenie etykiet
dodatki do żywności
jakość żywności
cleaning labels
food additives
food quality
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Właściwości transglutaminazy i jej rola w piekarstwie
Aleksandra Sadowska
Anna Diowksz
nr katalogowy: 106080
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Clean label nowy kierunek w znakowaniu żywności
Joanna Olszak
nr katalogowy: 67945
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Obowiązkowa etykieta
Marco Silano
nr katalogowy: 130952
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Obowiązkowa etykieta
Marco Silano
nr katalogowy: 130952
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Kaak. Świeżość pieczywa kluczowa w obrocie e-commerce
nr katalogowy: 131659
OPAKOWANIE 2005-6
Etykieta - element strategii marketingowej
nr katalogowy: 11217
OPAKOWANIE 2019-2
Etykieta wizytówką produktu
nr katalogowy: 118792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Domaine Wardy – wielkie wino inne niż wszystkie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142160
OPAKOWANIE 2004-3
Etykieta- charakterystyka i osobliwości produkcji
Eduard Lazarenko
Świetłana Chadżynowa
nr katalogowy: 3154
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-4
Etykiety w programie Audytor SET
MICHAŁ STRZESZEWSKI
nr katalogowy: 131508
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Etykieta mówi wszystko
nr katalogowy: 80671
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Standardowa etykieta logistyczna GS1 - dlaczego warto ją stosować
nr katalogowy: 100972
OPAKOWANIE 2023-12
Branża druku etykiet – stale rozwijający się rynek
nr katalogowy: 146665
OPAKOWANIE 2013-3
Inteligentna etykieta: kolor prawdę Ci powie
nr katalogowy: 75703
GOSPODARKA WODNA 2024-5
INFORMACJE • NOWOŚCI
nr katalogowy: 148758
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-3
ETYKIETY ŻYWNOŚCI
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 136729
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-3
ETYKIETY ŻYWNOŚCI
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 136729
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-5
Barwna żywność - czy zawsze z dodatkiem barwnika?
Joanna Olszak
nr katalogowy: 84430
OPAKOWANIE 2013-4
Etykieta fleksograficzna a etykieta cyfrowa - sukces tkwi w dopasowaniu...
nr katalogowy: 76097
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Nowości
nr katalogowy: 51066
ELEKTROINSTALATOR 2021-5
NOWE ETYKIETY ENERGETYCZNE
nr katalogowy: 131827
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Co to jest "czysta etykieta" - CLEAN LABEL?
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 84842
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności – wrzesień 2010 r.
nr katalogowy: 54923
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-10
SPIS TREŚCI
nr katalogowy: 101645
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-3
ETYKIETY ŻYWNOŚCI
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 136729
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-1
Treść rocznika PFiOW 2014 Spis artykułów według działów
nr katalogowy: 89223
OPAKOWANIE 2012-8
"Winna" i nieprzemakalna etykieta od Avery Dennison
nr katalogowy: 70242
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Informacje na etykietach produktów spożywczych - jakie i dla kogo?
nr katalogowy: 56033
GOSPODARKA WODNA 2016-7
Konferencja Amerykańsko-Polska "Czysta woda i czysta energia" oraz budowa mostów współpracy Doliny Krzemowej z Polską
Marek Gromiec
nr katalogowy: 99689
OPAKOWANIE 2006-3
Znaczenie szaty graficznej opakowań
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 18028
GOSPODARKA WODNA 2010-3
Czysta woda - Konferencja i I Międzynarodowe Forum
Marek Jerzy Gromiec
nr katalogowy: 50321
GOSPODARKA WODNA 2010-1
I Ogólnopolski Konkurs "Czysta Woda dla Polski"
Marek Jerzy Gromiec
nr katalogowy: 49186
AURA 2011-1
Ruszyła oczyszczalnia ścieków Płaszów II w Krakowie
Grażyna SOŚNICKA
nr katalogowy: 56881
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Dwie nagrody dla polskich opakowań
nr katalogowy: 7029
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Mrożone pieczywo nie jest świeże
nr katalogowy: 118419
OPAKOWANIE 2013-8
Niestandardowe etykiety samoprzylepne część I
EWA WOJCIECHOWSKA
STEFAN JAKUCEWICZ
nr katalogowy: 78678
OPAKOWANIE 2010-10
Nowe osiągnięcia w zadrukowywaniu etykiet IML
Barbara Kozielska
nr katalogowy: 54761
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-7
Producenci napojów optymalizują i standaryzują logistykę
Piotr Frąckowiak
nr katalogowy: 115039
10.15199/65.2018.7.4
standardy GS1
etykieta logistyczna GS1
zarządzanie magazynem
analiza procesowa
usprawnianie procesów
system automatycznego gromadzenia danych
ADC
producenci napojów
GS1 standards
GS1 logistic label
warehouse management
process analysis
process improvement
automatic data collection system
ADC
beverage producers
OPAKOWANIE 2018-3
Jak powstają etykiety, które sprzedają
nr katalogowy: 112805
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-13
Gdzie woda czysta i trawa zielona
fi
nr katalogowy: 5415
OPAKOWANIE 2006-7
Lepsza higiena- zerwij nalepkę i umieść butlę na urządzeniu do chłodzenia
L. F.
nr katalogowy: 17932
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Czysta woda
kd
nr katalogowy: 10247
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Mleczna pełnia smaku
A. P.
nr katalogowy: 4237
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Czysta woda
kd
nr katalogowy: 10247
CHŁODNICTWO 2018-1
Czysta sprawa - serwis i czyszczenie klimatyzacji
nr katalogowy: 112350
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
Etykieta w biznesie, czyli jak ułatwić sobie życie w pracy to praktyczny poradnik poświęcony dobremu wychowaniu w sferze zawodowej
nr katalogowy: 118348
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Czekolada czysta z natury
nr katalogowy: 138267
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Czekolada czysta z natury
nr katalogowy: 138267
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Dlaczego etykieta logistyczna GS1?
ANNA KOSMACZ-CHODOROWSKA
nr katalogowy: 39229
OPAKOWANIE 2022-8
Innowacyjna etykieta do recyklingu od CCL Label
nr katalogowy: 139129
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Lśniąca i higienicznie czysta kuchnia...W SUMIE to nie takie trudne
nr katalogowy: 18578
OPAKOWANIE 2022-8
Innowacyjna etykieta do recyklingu od CCL Label
nr katalogowy: 139129
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Domaine Wardy – wielkie wino inne niż wszystkie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142160
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-11
Ciepło sieciowe - czysta energia w Energetyce Cieplnej Opolszczyzny
Tomasz Piętka
Marcin Porzycki
nr katalogowy: 21445
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-8
Taniej uczyć się na błędach innych
RENATA KAROLEWSKA
nr katalogowy: 29408
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-11
POLEKO 2014
Adam Kuźmicki
nr katalogowy: 88276
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
Etykieta logistyczna GS1 nie zawsze doskonała
Piotr Frąckowiak
nr katalogowy: 122460
10.15199/65.2019.9.8
standardy GS1
etykieta logistyczna GS1
GS1-128
systemy automatycznego gromadzenia danych
ADC
GS1 standards
GS1 logistic label
GS1-128
automatic data collection systems
ADC
OPAKOWANIE 2007-4
Nowe etykiety rękawowe z folii rozciągliwej o żywym blasku
nr katalogowy: 25383
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Carrefour pomaga konsumentom segregować odpady
nr katalogowy: 131482
OPAKOWANIE 2024-3
Papierowe etykiety tamper-evident od Faller Packaging
nr katalogowy: 147932
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
NOWOŚCI
nr katalogowy: 36858
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Czysta robota
nr katalogowy: 128655
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-1
Czysta woda dla Afryki
nr katalogowy: 118064
OPAKOWANIE 2018-11
Rozwiązania do druku etykiet Primera - dotyk luksusu
nr katalogowy: 117102
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-4
Czysta woda pitna
nr katalogowy: 36970
AURA 2008-6
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 36116
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Czysta robota
nr katalogowy: 128655
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-3
Wybór źródeł energii odnawialnej na obszarze województwa podlaskiego
CEZARY PIEŃKOWSKI
nr katalogowy: 24814
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
"Złote Medale" POLAGRA 2016
nr katalogowy: 101051
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Carrefour pomaga konsumentom segregować odpady
nr katalogowy: 131482
OPAKOWANIE 2014-9
Badania parametrów użytkowych etykiet wypukłych
SVITLANA HAVENKO
SVITLANA KHADZHYNOVA
SVITLANA SHELUDKO
nr katalogowy: 86737
OPAKOWANIE 2012-3
Przełom w rozwoju klejów do etykiet
nr katalogowy: 66351
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-10
Zawód inżynier - ponownie
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 30168
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-9
Czysta modyfikacja powierzchni elastomerów w celu poprawy adhezji z zastosowaniem plazmy niskotemperaturowej
JACEK TYCZKOWSKI
IWONA KRAWCZYK
BOGUSŁAW WOŹNIAK
nr katalogowy: 37673
OPAKOWANIE 2018-12
Inteligentne etykietowanie artykułów gospodarstwa domowego
nr katalogowy: 117930
GOSPODARKA WODNA 2008-7
Z dofinansowaniem Narodowego Funduszu. Czysta woda dla Otwocka
Krzysztof Walczak
nr katalogowy: 36377
OPAKOWANIE 2016-9
Etykieta pod lupą
nr katalogowy: 101429
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
Standardy GS1 do usprawniania procesów magazynowych
Grzegorz Sokołowski
nr katalogowy: 92517
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-17
Kto zarobi na słońcu?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 37416
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-11
PORADNIK Wino dla inżyniera (201) Wina bratanków
winny maniak
nr katalogowy: 113969
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 42380
OPAKOWANIE 2012-7
Etykieta cyfrowa sposobem na optymalizację kosztów
MACIEJ WOJTASZEK
nr katalogowy: 69027
OPAKOWANIE 2017-2
Druk przemysłowy na elementach płaskich i cylindrycznych
Zbigniew Karapuda
nr katalogowy: 104228
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-6
Etykieta produktu wobec nowych wymagań znakowania żywności
nr katalogowy: 126805
OPAKOWANIE 2015-4
Etykieta pomaga kreować markę
ANDRZEJ KORNACKI
nr katalogowy: 90868
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-10
Smart Wash
nr katalogowy: 110212
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-3
Cele Zrównoważonego Rozwoju w działalności producentów betonu komórkowego
Joanna Nowaczyk
nr katalogowy: 147856
OPAKOWANIE 2016-4
Etykieta, która ułatwia recykling
nr katalogowy: 98074
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-10
Identyfikowalność w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 134014
GOSPODARKA WODNA 2023-3
Światowy Dzień Wody 2023
Wojciech Majewski
nr katalogowy: 142186
OPAKOWANIE 2014-8
Etykieta mówi wszystko
nr katalogowy: 86139
OPAKOWANIE 2009-1
Etykietowanie opakowań w systemie IML (etykietowanie w procesie formowania)
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 41185
OPAKOWANIE 2011-2
Sekret w butelce
nr katalogowy: 57693
AUTO MOTO SERWIS 2019-TS-1
Nowości
nr katalogowy: 133790
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-7
Badanie skuteczności odczytu danych z etykiet HF i UHF w systemach RFID
Kamil Janeczek
Konrad Futera
Grażyna Kozioł
Tomasz Serzysko
Krzysztof Lipiec
Aneta Araźna
Wojciech Stęplewski
nr katalogowy: 91917
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-3
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 112973
OPAKOWANIE 2019-9
Gracja i elegancja: włoskie perfumy w kartonie Sappi
nr katalogowy: 122565
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Zmywarki wózkowe Somengil - czysta praca
nr katalogowy: 98566
AURA 2015-4
Matka Ziemia
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 90311
GOSPODARKA WODNA 2023-3
Światowy Dzień Wody 2023
Wojciech Majewski
nr katalogowy: 142186
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-10
Leraclen® ATR i Lerabilt® 268 – niskotemperaturowe, alkaliczne produkty do odtłuszczania przed cynkowaniem ogniowym i galwanicznym
Tomasz Świerczyński
nr katalogowy: 139913
AURA 2024-6
Wolontariusze zebrali setki ton śmieci
Iza SAŁAMACHA
nr katalogowy: 149229
OPAKOWANIE 2018-8
Redukcja kosztów etykiet o 50%
Zbigniew Karapuda
nr katalogowy: 115556
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-3
Katalog materiałów paszowych
Waldemar Korol
nr katalogowy: 50393
OPAKOWANIE 2012-12
Etykieta promocyjna, czyli minimum kosztów przy maksimum efektów
JUSTYNA KIERZKOWSKA-GRZYB
nr katalogowy: 73621
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-23-24
Leśne certyfikaty
Henryk Piekut
nr katalogowy: 72239
OPAKOWANIE 2019-1
Redukcja kosztów etykiet o 50% z maszyną SHIKI
nr katalogowy: 118293
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Przejrzyście i pewnie kontrola pochodzenia przy wsparciu CSB-System
nr katalogowy: 100985
AUTO MOTO SERWIS 2019-TS-1
Nowości
nr katalogowy: 133790
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-18
Górnicze ekowynalazki
nr katalogowy: 108815
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Czysta rewolucja
nr katalogowy: 50341
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-1
Niezbędnik trapera
nr katalogowy: 40811
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Czysta, czarna przyjemność
nr katalogowy: 83919
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Czysta energia
nr katalogowy: 46602
AURA 2010-5
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 51909
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-2
Filtr
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 130301
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-2
Filtr
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 130301
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-3
Marketing albo śmierć!
nr katalogowy: 50792
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-8
Etykietowanie energetyczne stolarki budowlanej
Jerzy Żurawski
nr katalogowy: 92964
10.15199/33.2015.08.12
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-1
Siarka
Ryszard Szozda
nr katalogowy: 49340
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2014-10
Innowacyjna metoda strumieniowo-ścierna do usuwania zgorzeliny z wałów korbowych
nr katalogowy: 87414
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Czysta misja
nr katalogowy: 47232
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Rola poczty w świecie gastronomii
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 59492
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-4
Ku ekokopalnictwu
nr katalogowy: 118633
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-3
Dieta bezglutenowa - ograniczenia, ale i szanse dla sektora piekarskiego
Monika Kajze
Anna Diowksz
nr katalogowy: 119595
dieta bezglutenowa
pieczywo bezglutenowe
czysta etykieta
surowce naturalne
gluten free diet
gluten free bakery products
clean label
E-free ingredients
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-1
teksty-preteksty
nr katalogowy: 65011
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Kwasy tłuszczowe omega-3 i nie tylko, czyli dlaczego etykieta ma znaczenie
nr katalogowy: 51878
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-26
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 56816
OPAKOWANIE 2019-3
Accurio Label 90 cyfrowe drukowanie etykiet w drukarni Poli-Plus
nr katalogowy: 119322
AURA 2017-11
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 110389
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-1
Własności drutów z wysokoprzewodzącego stopu miedź-nikiel po różnych wariantach technologii ich uzyskiwania
Tadeusz Knych
Paweł Kwaśniewski
Andrzej Mamala
nr katalogowy: 40938
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-1
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ - CZYSTA ENERGIA, PRODUKTY CHEMICZNE I PALIWA Z WĘGLA. OCENA POTENCJAŁU ROZWOJOWEGO
Jacek Molenda
nr katalogowy: 40847
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-6
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 44931
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Czysta woda, zdrowia doda
Monika Hoffmann
nr katalogowy: 44854
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-11
Wnikanie wodoru do żelaza w ługu sodowym po nałożeniu polaryzacji anodowej
IWONA FLIS-KABULSKA
nr katalogowy: 47983
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-8
Pralnia "szpitalna" - co to takiego???
nr katalogowy: 46304
AURA 2016-9
Ekologicznie w Wodociągach Krakowskich Czysta co do kropelki
nr katalogowy: 100667
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-2
ZŁOTY INŻYNIER 2022
nr katalogowy: 142098
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-9
Proces konsultacji planów gospodarowania wodami dla obszarów dorzeczy na terenie działania RZGW w Krakowie
Barbara Chammas
nr katalogowy: 46647
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Dzielarki Benier - ekstremalnie luźne ciasta
Jacek Szczepaniak
nr katalogowy: 54822
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-8
Branża papiernicza w „Polityce Przemysłowej Polski”
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 133142
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
”Papier z gumy”
Magdalena Kmiotek
Tomasz P. Olejnik
Marta Pietras
Katarzyna Śliżewska
nr katalogowy: 139444
10.15199/54.2022.9.2
papier
celuloza bakteryjna
przepuszczalność powietrza
paper
bacterial cellulose
air permeability
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
”Papier z gumy”
Magdalena Kmiotek
Tomasz P. Olejnik
Marta Pietras
Katarzyna Śliżewska
nr katalogowy: 139444
10.15199/54.2022.9.2
papier
celuloza bakteryjna
przepuszczalność powietrza
paper
bacterial cellulose
air permeability
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
”Papier z gumy”
Magdalena Kmiotek
Tomasz P. Olejnik
Marta Pietras
Katarzyna Śliżewska
nr katalogowy: 139444
10.15199/54.2022.9.2
papier
celuloza bakteryjna
przepuszczalność powietrza
paper
bacterial cellulose
air permeability
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
”Papier z gumy”
Magdalena Kmiotek
Tomasz P. Olejnik
Marta Pietras
Katarzyna Śliżewska
nr katalogowy: 139444
10.15199/54.2022.9.2
papier
celuloza bakteryjna
przepuszczalność powietrza
paper
bacterial cellulose
air permeability
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
”Papier z gumy”
Magdalena Kmiotek
Tomasz P. Olejnik
Marta Pietras
Katarzyna Śliżewska
nr katalogowy: 139444
10.15199/54.2022.9.2
papier
celuloza bakteryjna
przepuszczalność powietrza
paper
bacterial cellulose
air permeability
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Tendencje na rynku przetworów owocowo-warzywnych z udziałem roślin rzadkich i mało znanych
Andrzej Cendrowski
Dorota Grzeszczak
nr katalogowy: 121095
10.15199/65.2019.6.3
rynek
przetwórstwo
rośliny dziko rosnące
rośliny egzotyczne
owoce
warzywa
market
preserves
wild plants
exotic plants
fruits
vegetables
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Czysta niespodzianka
nr katalogowy: 84365
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-2
Badanie skuteczności napowietrzania wody w aeratorze rurowym
Marek Kalenik
Dariusz Morawski
nr katalogowy: 41417
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-8
Wytwarzanie pary czystej
Jarosław Janów
nr katalogowy: 70136
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Stanowisko GIS - Rozdział tzw. dróg czystej i brudnej
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 75340
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2023-2
Transformacja ciepłownictwa w kierunku OZE w przedsięwzięciu „Elektrociepłownia w lokalnym systemie energetycznym” prowadzonym przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju
nr katalogowy: 141778
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2023-1
Gala Laureatów konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2022
nr katalogowy: 142554
AUTO MOTO SERWIS 2023-8
Ford Bronco – czysta terenowa technologia
nr katalogowy: 146076
OPAKOWANIE 2012-8
100 nowości na Labelexpo Americas 2012
nr katalogowy: 70233
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Znakowanie, etykietowanie - jak zarządzać bezpieczeństwem produktów i towarów w łańcuchu produkcyjno-logistycznym?
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 118825
OPAKOWANIE 2021-10
Więcej uszlachetnień – większa uwaga
nr katalogowy: 133818
OPAKOWANIE 2023-11
Opakowania jednorodne i ekologiczne etykiety od DTM Print
nr katalogowy: 146018
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-26
Polskie meble z duszą
Marek Bielski
nr katalogowy: 123914
AURA 2021-11
Zła rzeka
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 134401
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
Wymagania prawne znakowania w ramach trendu "clean label"
Marta Zawadka
nr katalogowy: 119411
10.15199/65.2019.3.3
czysta etykieta
znakowanie
rozporządzenie 1169/2011
clean label
labelling
Regulation 1169/2011
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-11
XVII Forum Ciepłowników Polskich - Międzyzdroje 15-18 września 2013 r.
Barbara Rubik
nr katalogowy: 80371
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Czysta atmosfera
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 90556
OPAKOWANIE 2018-5
Etykiety IML i rola elektryczności statycznej
nr katalogowy: 113720
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-5
Kalejdoskop ze świata napojów - kwiecień 2010 r
Paweł Bogacz
nr katalogowy: 51972
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-8
Szlachectwo z herbem A+++
nr katalogowy: 97641
ELEKTROINSTALATOR 2022-1
NOWA ETYKIETA ENERGETYCZNA DLA SPRZĘTU OŚWIETLENIOWEGO
nr katalogowy: 135969
AURA 2018-7
CIEKAWOSTKI TECHNOLOGICZNE ZE ŚWIATA
Adam Wieczorek
nr katalogowy: 114803
AURA 2017-3
Ile powinniśmy zapłacić bobrom?
Piotr Skubała
nr katalogowy: 104471
10.15199/2.2017.3.3
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-1
PERŁY CERAMIKI dla najpiękniejszych kolekcji płytek ceramicznych w 2021 roku
nr katalogowy: 136921
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-3
Młyny Południowej Holandii Pomyłka na brodzie
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 148951
AURA 2022-4
Zero-emisyjne budynki
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 137088
AURA 2022-4
Zero-emisyjne budynki
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 137088
OPAKOWANIE 2014-9
FINAT: Etykieta to skomplikowana konstrukcja
nr katalogowy: 86702
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-10
Leraclen® ATR i Lerabilt® 268 – niskotemperaturowe, alkaliczne produkty do odtłuszczania przed cynkowaniem ogniowym i galwanicznym
Tomasz Świerczyński
nr katalogowy: 139913
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-14-15
Ponowne spojrzenie na biogaz w Polsce
Jan CEBULA
Izabela KONKOL
nr katalogowy: 121340
azot amonowy
biogaz
energetyka odnawialna
ochrona środowiska
ammonia nitrogen
biogas
renewable energy
environmental protection.
OPAKOWANIE 2021-11
Nadruk bezpośredni czy może etykieta?
nr katalogowy: 134618
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2012-3
Cięcie wodą
nr katalogowy: 68445
AURA 2013-3
Ekologiczna krzywa Kuznetsa
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 75500
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2015-11
XIX Forum Ciepłowników Polskich Międzyzdroje, 13-16 września 2015 roku
Barbara Rubik
nr katalogowy: 94634
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-8
Pochwała starości (map)
®Szczutek
nr katalogowy: 132871
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-2
Posadzki z kamieni naturalnych wewnątrz i na zewnątrz obiektów – wybrane problemy
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 138342
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-2
Posadzki z kamieni naturalnych wewnątrz i na zewnątrz obiektów – wybrane problemy
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 138342
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2023-6
Z PRASY TECHNICZNEJ
nr katalogowy: 143575
OPAKOWANIE 2012-4
DOSTAWCY URZĄDZEŃ I MATERIAŁÓW DO PRODUKCJI OPAKOWAŃ I ETYKIET
nr katalogowy: 67108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Etykiety win (c.d.)
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 54836
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-11
Outsourcing w praktyce
Zofia Lejko
nr katalogowy: 87855
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-9-10
Jak elektryczne nietoperze
Maciej Kamyk
nr katalogowy: 98232
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-4
Porotherm 25 K P+W – proste rozwiązanie na trudne przypadki
nr katalogowy: 131317
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Produkty tłuszczowe nieprawidłowo oznakowane
Magdalena Zychnowska
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 82585
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH