Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Zakwas piekarski - od tradycji do innowacji
Anna Diowksz
nr katalogowy: 24436
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Zakwas piekarski w nowoczesnym ujęciu. II Międzynarodowe Sympozjum nt. Zakwasów Piekarskich, Bruksela 2003
Anna Diowksz
nr katalogowy: 4732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Levain - bioaktywny zakwas pszenny
nr katalogowy: 64985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Kwas piekarski
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 139345
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Piekarzu, czy wiesz, że... kwas piekarski nie zawsze jest wystarczająco i właściwie zakwaszony? Jak osiągnąć dobry rezultat i jaki to ma wpływ na jakość wyrobu końcowego?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 110814
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Zakwas. Technologia w piekarni
nr katalogowy: 93313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Piekarzu, czy wiesz, że... pieczywo na zakwasie, które obecnie jest lansowane jako najzdrowsze (zresztą słusznie), nie zawsze powinno się tak nazywać?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 122154
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-4
Modernizacja systemu kształcenia zawodowego
nr katalogowy: 75665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Elementy mikrobiologii ciasta żytniego
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 141606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
IX Ogólnopolski Konkurs Cukierniczy, IX Ogólnopolski Konkurs Piekarski
Izabela Różanska
nr katalogowy: 19074
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-4
Marian Szczepan Piekarski (1935-2010) – specjalista telekomunikacji, cyfrowego przetwarzania sygnałów i syntezy układów mikroelektronicznych
Andrzej Marusak
nr katalogowy: 137129
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
XX Ogólnopolski Turniej Piekarski im. Anny Butki
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 106106
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Nowy piec piekarski - nowy komin
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 102512
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Rynek piekarski - liczby, fakty, tendencje
Paulina Kania-Lentes
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 34896
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-4
Marian Szczepan Piekarski (1935-2010) – specjalista telekomunikacji, cyfrowego przetwarzania sygnałów i syntezy układów mikroelektronicznych
Andrzej Marusak
nr katalogowy: 137129
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-8
Rynek piekarski Unii Europejskiej: produkty, uczestnicy, trendy i perspektywy
nr katalogowy: 53667
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
XIX Ogólnopolski Turniej Piekarski im. Anny Butki
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 98585
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
XVII Ogólnopolski Turniej Piekarski im. Anny Butki
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 84378
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 82215
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Kwas piekarski
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 139345
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-6
"XV Ogólnopolski Turniej Piekarski im. Anny Butki - Poznań 2012"
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 68278
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Kwas piekarski w produkcji pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 90798
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Otworzyć minipiekarnię...
nr katalogowy: 131984
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Dobre pieczywo to zdrowie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 137378
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Zakwas zamiast soli
nr katalogowy: 144327
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
XII OGÓLNOPOLSKI TURNIEJ PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 45002
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Smak średniowiecza w rocznicę bitwy
nr katalogowy: 149847
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
"Jedz chleb - żyj zdrowo"
Jarosław Gajda
nr katalogowy: 87321
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Biofilm - mikrobiologiczna strategia przetrwania
Joanna Królasik
nr katalogowy: 12824
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-5
Alergie pracowników zatrudnionych w przemyśle zbożowo-młynarskim
BOHDAN ACHREMOWICZ
MARCIN ŁUKASIEWICZ
nr katalogowy: 20078
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Kierowanie procesem fermentacji i kształtowanie smaku chleba
Elżbieta Staszewska
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 12876
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Tradycyjne wytwarzanie ciast żytnich i mieszanych
Elżbieta Staszewska
Henryk Piesi
nr katalogowy: 12823
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Ogólnopolski Konkurs Cukierniczy i Piekarski w Poznaniu
Paulina Kania-Lentes
Izabela Różań
nr katalogowy: 12725
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-3
Opis zużycia żeliwa chromowego strumieniem ścierniwa
ANDRZEJ DROTLEW
BOGDAN PIEKARSKI
MIECZYSŁAW WYSIECKI
nr katalogowy: 17188
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
ABC marketingu. Strategie cenowe
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12827
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Zastosowanie słodu w produkcji piekarskiej na Białorusi
Irina Tabolicz
nr katalogowy: 12556
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Zastosowanie słodu w produkcji piekarskiej na Białorusi
Irina Tabolicz
nr katalogowy: 12556
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-3
Mikrostruktura wysokokrzemowego staliwa austenitycznego w stanie lanym
MAŁGORZATA GARBIAK
BOGDAN PIEKARSKI
nr katalogowy: 17191
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-10
Wykorzystanie procesu sorpcji do podczyszczania poprodukcyjnych ścieków z przetwórstwa kawy
JACEK PIEKARSKI
TADEUSZ PIECUCH
nr katalogowy: 9318
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-9
Energia i Środowisko
Zofia Machowska
nr katalogowy: 93559
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Otworzyć minipiekarnię...
nr katalogowy: 131984
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Jakie substancje konserwujące można stosować do wyrobów ciastkarskich?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 67461
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-11
Chleb z niejednego pieca
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 72590
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Diamant Polska Sp. z o.o. - Naturalny Przyjaciel Piekarza i Cukiernika!
nr katalogowy: 53353
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Święto Chleba w Jarosławiu
Urszula Machaj
nr katalogowy: 38988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Producenci pieczywa w Polsce
Piotr Dziugan
nr katalogowy: 36571
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Unijny znak jakości dla kołocza śląskiego
nr katalogowy: 62781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 116363
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Ambasador - od 20 lat kreuje rynek. ROZMOWA Z WICEPREZESEM KRZYSZTOFEM JAKUBOWSKIM
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 72852
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Drożdże aromatyczne Wyrazisty smak w przemyśle piekarskim
nr katalogowy: 112505
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-7
Kurtyny dymowe
Andreas Piekarski
nr katalogowy: 27999
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Przestało pachnieć świeżymi bułeczkami...
KRYSTYNA CZARNECKA
nr katalogowy: 27051
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji
nr katalogowy: 127880
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Jak wykorzystać piec piekarski do klimatyzacji? Piece MIWE i odzysk ciepła
nr katalogowy: 88774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Podstawowe surowce piekarskie:Mąka (cz. I)
nr katalogowy: 34455
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
X Ogólnopolski Turniej Piekarski w Poznaniu
Anna Butka
nr katalogowy: 27078
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Fundusze unijne - panel
Adam Łaski
nr katalogowy: 38975
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-10
Rynki nowych produktów zbożowych
BOHDAN ACHREMOWICZ
WIKTOR BERSKI
RAFAŁ ZIOBRO
nr katalogowy: 38774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
"Inwestuję w maszyny, by usprawnić produkcję"
nr katalogowy: 37744
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Rynek piekarski w Unii Europejskiej
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 35890
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Kwas i chleb na kwasie w ujęciu niemieckich definicji
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 23763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
BakerLink - młoda firma, ciekawe rozwiązania
nr katalogowy: 76969
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
IEG: Sigep 2020 w samym centrum świata i innowacji
nr katalogowy: 123764
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127398
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127398
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji
nr katalogowy: 127880
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127370
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Piekarzu, czy wiesz, że...najlepszym sprzymierzeńcem piekarza jest dobry, świadomy sprzedawca?
nr katalogowy: 117382
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Hamburg Global Bake
Paulina Kania-Lentes
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 25598
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Kolejna udana impreza w Centrum Polska
Elżbieta i Ryszard Dominiakowie
nr katalogowy: 92625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
XIV Ogólnopolski Turniej Cukierniczy i Piekarski
Zuzanna Szmyt
Izabela Różańska
nr katalogowy: 60710
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
XVIII Ogólnopolski Turniej Piekarski im. Anny Butki
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 92083
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA w Jaworze
nr katalogowy: 92071
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127370
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127370
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Nowy piec - nowy komin - nowe kłopoty
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 40330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Piekarski fenomen, czyli śmiałość wizji i rzemieślnicza perfekcja
Jarosław Gajda
nr katalogowy: 38987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
60 lat "Przeglądu"
nr katalogowy: 66756
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Alpejskie doliny, piernikowe miasta...
L.K.
nr katalogowy: 56944
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Guggenberger - myjka do wszystkiego
nr katalogowy: 121158
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-11
Sprzedawca pieczywa przyjazny konsumentowi… i piekarzowi
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 151392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Sernik dziadka Hilarego
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 56371
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Czeladnik piekarski - bohater Elbląga
Marek Perzyński
nr katalogowy: 103585
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Konferencja naukowo-techniczna dla piekarzy
nr katalogowy: 140718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Zaliczka na PIT powyżej 1000 zł
nr katalogowy: 111932
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Szef, kolega, podwładny
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 56396
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Grudzień - nie płacisz, korygujesz koszty
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 73965
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Konferencja naukowo-techniczna dla piekarzy
nr katalogowy: 140718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Jakość kwasu i kształtujące ją czynniki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 91490
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Zapłata za media - kiedy można odliczyć podatek naliczony, uwaga na faktury pro forma
nr katalogowy: 83783
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
JAWOR - Miasto Chleba Miasto Pokoju zaprasza na Święto Chleba i Piernika Pod honorowym patronatem Małżonki Prezydenta RP Pani Anny Komorowskiej 29-31 SIERPNIA 2014 r.
nr katalogowy: 85522
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
30 lat Piekarni -Cukierni Putka
nr katalogowy: 80089
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Poznańskie zmagania uczniów – piekarzy i cukierników
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 53116
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Jak przywrócić godność zawodowi piekarza
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 79463
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-7
Zamknięcia przeciwpożarowe systemów transportowych
Andreas Piekarski
nr katalogowy: 45732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
RINGOPLAST - produkty z tworzywa dla piekarni i cukierni
Piotr Kulik
nr katalogowy: 56379
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Puchar Europy w Piekarstwie
Zuzanna Putka-Twardowska
nr katalogowy: 60035
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Dziesiąte, jubileuszowe Święto Chleba w Krakowie
Anna Korfel
nr katalogowy: 78291
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Punkty sprzedaży detalicznej pieczywa
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 54817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Rozliczenie w firmie samochodu osobowego małżonków
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 120498
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Szansa dla Polaków w Lodziarskim Pucharze Świata w Rimini 2018
nr katalogowy: 102533
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA 26-28 SIERPNIA 2016 r.
nr katalogowy: 99142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Piekarnia z ofertą kawiarni staje się konkurencją dla restauracji
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 142955
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
Smakowity biznes
nr katalogowy: 145622
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Nowe trendy. Sklep piekarski z ofertą Bistro Coffee
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 85527
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-1
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 73858
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
MARTEX laureatem rankingu Firm Rodzinnych
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 66223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Piekarski gigant z backaldrin Polska
Zbigniew Miazga
nr katalogowy: 74644
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Przekąski - smacznie i zdrowo
nr katalogowy: 59330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
XV Międzynarodowe Mistrzostwa Piekarzy w Piłce Nożnej w Nowym Sączu
Zbigniew Miazga
nr katalogowy: 54425
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
System Fresh Bake – świeże pieczywo o każdej porze dnia i nocy
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 138664
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Techniki mroźnicze oraz pakowanie w technologii MAP stosowane w produkcji piekarskiej dla wydłużenia trwałości wyrobów
Przemysław Kopeć
Anna Diowksz
nr katalogowy: 120565
techniki mroźnicze
pakowanie w atmosferze modyfikowanej (MAP)
biokonserwacja
zakwas piekarski
ekstrakty warzywne
freezing techniques
packaging in modified atmosphere (MAP)
biopreservation
sourdough
vegetable extracts
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Co wolno umieszczać na opakowaniu pieczywa
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 87971
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2010-1
Węgliki eutektyczne w staliwie austenitycznym
MAŁGORZATA GARBIAK
Bogdan Piekarski
nr katalogowy: 49842
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Poradnik informatyczny dla piekarzy i cukierników - Niebezpieczeństwa sieci internetowej
PAWEŁ LIPKA
nr katalogowy: 45419
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Odwracanie złej passy
nr katalogowy: 45413
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2009-2
Inżynieria materiałowa a proces kształcenia polskiego inżyniera
JOLANTA BARANOWSKA
BOGDAN PIEKARSKI
MIECZYSŁAW WYSIECKI
nr katalogowy: 44184
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Aspekty technologiczne produkcji pieczywa na naturalnych zakwasach
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 43743
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2009-3
Wykorzystanie biomasy jako element bezpieczeństwa energetycznego
Joanna Szyszlak-Bargłowicz
Wiesław Piekarski
nr katalogowy: 41848
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Żur na bazie kultur starterowych drogą do sukcesu
nr katalogowy: 53352
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Święta pamięci zmarłych
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 101614
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Przemysł piekarski produkcja, nowe technologie
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 105821
10.15199/65.2017.5.2
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-6
Produkcja skrobi z ziarna sorgo, ryżu, żyta i jęczmienia Część II. Produkcja skrobi z ziarna żyta i jęczmienia
Wiktor Berski
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 60160
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-5
Właściwości betonów lekkich na bazie regranulatu polistyrenu ekspandowanego
Paweł Piekarski
Łukasz Mrozik
Agnieszka Grzybowska
nr katalogowy: 105678
10.15199/33.2017.05.42
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Piec piekarski w punkcie sprzedaży detalicznej pieczywa
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 50842
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-3
POLAGRA-TECH 2010 – arena spotkań biznesowych dla profesjonalistów z branży technologii spożywczych
nr katalogowy: 50394
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Czy warto inwestować?
nr katalogowy: 50242
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
HUG AG zwiększa wydajność produkcji i efektywność kompletacji
nr katalogowy: 86238
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Sprzedaż lodów gałkowych
nr katalogowy: 45004
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Rollmatic - wałkowarki do ciast dla wymagających!
Piotr Kulik
nr katalogowy: 44976
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Niezwykły międzynarodowy kongres piekarski w Warszawie
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 44516
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Zagospodarowanie pieczywa ze zwrotów metodą fermentacji w zakwasie
nr katalogowy: 42458
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
E-Manager. Skuteczne zarządzanie sieciami sklepów.
Sylwia Krębuszewska-Kozieł
nr katalogowy: 47766
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Zmiany w ULDO Polska
nr katalogowy: 55253
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Polagra Tech dla piekarzy i cukierników
nr katalogowy: 101607
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-2
Dodawanie enzymów bezpośrednio do ziarna przyszłością skutecznego kondycjonowania i przemiału
nr katalogowy: 142586
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-5
Recovery of fatty substances from post-frying waste materials by extraction with hexane Odzysk substancji tłuszczowej przez ekstrakcję heksanem z posmażalniczych produktów odpadowych w aspekcie produkcji substytutu oleju napędowego
Marek Szmigielski*
Wiesław Piekarski
Dariusz Andrejko
Beata Ślaska-grzywna
Andrzej Masłows ki
Grzegorz Zając
Agnieszka Sagan
Teresa Jaśkiewicz
Ireneusz Rachańczyk
nr katalogowy: 84168
10.12916/przemchem.2014.649
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2013-6
Filtracja z tworzeniem osadu ściśliwego na złożu bez kolmatacji
Tadeusz Piecuch
Jacek Piekarski
Grażyna Malatyńska
nr katalogowy: 77632
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Kierunki rozwoju przemysłu przetwórstwa zbóż w Polsce na bazie doświadczeń pięciu lat funkcjonowania Polski w strukturach UE
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 45412
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
BAKEPOL - targi z przyszłością
P.K.
nr katalogowy: 44985
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2013-2
Sprawozdanie z konferencji naukowo-technicznej pt. "Rozwój infrastruktury sanitarnej i energetycznej na terenach wiejskich" Lublin - Urzędów - Borki
Krzysztof Jóźwiakowski
Wiesław Piekarski
Krzysztof Czernaś
Grzegorz Zając
nr katalogowy: 74513
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Polskie hity eksportowe
nr katalogowy: 100577
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Chleb Dobry to nasza wspólna sprawa
nr katalogowy: 97312
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
O trzech takich, co ukradli... Irlandię
nr katalogowy: 93311
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Tradycyjne smaki Podkarpacia
Iwona Oleniuch
nr katalogowy: 56385
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Wielki sukces polskich piekarzy
Zuzanna Putka-Twardowska
nr katalogowy: 57883
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Skład podany na etykiecie musi być zgodny z prawdą
nr katalogowy: 93915
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Koncept z kawą, wypiekami i delikatesami. O kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Dobre pieczywo to zdrowie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 137378
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Branżowe targi na Śląsku
Lucyna Kubicka
Angelika Jędryka
nr katalogowy: 66762
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Kiedy pracodawca odpowie za nieprzestrzeganie przepisów bhp
Monika Zagórska
Elżbieta Biniszewska
nr katalogowy: 66206
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Europejski wieczór piekarski Bruksela - 14 listopada 2016 roku
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 103068
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Koncept z kawą, wypiekami i delikatesami. O kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Piekarnia z ofertą kawiarni staje się konkurencją dla restauracji
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 142955
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
System Fresh Bake – świeże pieczywo o każdej porze dnia i nocy
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 138664
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-12
Prefabrykaty ścienne z kompozytów styrobetonowych - od idei do prototypu
Maria Wesołowska
Łukasz Mrozik
Jarosław Gajewski
Agnieszka Grzybowska
Paweł Piekarski
Paula Szczepaniak
Jerzy Janicki
nr katalogowy: 117771
10.15199/33.2018.12.10
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Wystawianie faktur i odliczanie podatku VAT przed rejestracją
nr katalogowy: 111504
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Śmierć pracownika - rodzinie trzeba wypłacić nie tylko zaległą pensję
nr katalogowy: 71393
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
O piernikach raz jeszcze
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 123746
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Zniszczenie towarów przeterminowanych, a koszt uzyskania przychodu
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 94508
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
70-lecie Cukierni Sowa
nr katalogowy: 101622
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-7
Estakada nowej linii tramwajowej w Bydgoszczy
Paweł Piekarski
Jarosław Gajewski
Paweł Kula
Piotr Stejbach
nr katalogowy: 99791
10.15199/33.2016.07.15
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-12
Inwestycje Polskiej chemii w kierunku zielonej transformacji
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 129558
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Dobry kwas piekarski to skarb naszego chleba codziennego
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 134220
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
FRITSCH. Serenada z ciastem. Już niemal od 100 lat
nr katalogowy: 137380
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Nie tylko pieczywo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 129535
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-5
Problemy związane z rewitalizacją historycznych konstrukcji wsporczych na przykładzie Chaty Chrystkowskiej
Agnieszka Grzybowska
Dariusz Bajno
Teresa Kallas
Łukasz Mrozik
Paweł Piekarski
Jarosław Gajewski
nr katalogowy: 105651
10.15199/33.2017.05.15
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
VAT od towarów używanych
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 82213
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Tajemnica służbowa
nr katalogowy: 65007
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 69089
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Cukiernictwo na rozdrożu
nr katalogowy: 79481
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Sprzedaż środka trwałego sfinansowanego dotacją - minister finansów rozstrzyga wątpliwości
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 101628
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-12
Inwestycje Polskiej chemii w kierunku zielonej transformacji
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 129558
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-7
Moduły IoT do monitorowania wybranych parametrów środowiska pracy w strefach zagrożenia czynnikami szkodliwymi
Piotr GUZDEK
Grzegorz KOŁASZCZYŃSKI
Jacek PIEKARSKI
Ewa KLIMIEC
Krzysztof ZARASKA
nr katalogowy: 138301
10.15199/48.2022.07.16
internet rzeczy
komunikacja bezprzewodowa
czujniki
odzysk energii z otoczenia.
internet of things
wireless communication
sensors
harvesting energy.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-7
Moduły IoT do monitorowania wybranych parametrów środowiska pracy w strefach zagrożenia czynnikami szkodliwymi
Piotr GUZDEK
Grzegorz KOŁASZCZYŃSKI
Jacek PIEKARSKI
Ewa KLIMIEC
Krzysztof ZARASKA
nr katalogowy: 138301
10.15199/48.2022.07.16
internet rzeczy
komunikacja bezprzewodowa
czujniki
odzysk energii z otoczenia.
internet of things
wireless communication
sensors
harvesting energy.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Faktura otrzymana z opóźnieniem a prawo do odliczenia podatku VAT
nr katalogowy: 85206
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Harmonijne połączenie tradycji i innowacji Hack AG stawia na rozwiązania informatyczne firmy CSB-System
nr katalogowy: 72841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Czy pracownika zawsze można "próbować"?
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 71844
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Piekarnia Cukiernia AK Otrębusy optymalizuje procesy poprzez wprowadzenie rozwiązania informatycznego CSB-System
Adam Steć
nr katalogowy: 93307
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Okazuj wdzięczność pracownikom
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 113437
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-10
Chorleywood Bread Process - technologia sporządzania ciasta, która zmieniła Anglię
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 86958
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-11
Zastosowanie dedykowanych układów scalonych w systemach wyszukiwania punktu mocy maksymalnej
Wojciech Grzesiak
Jacek Piekarski
Michał Cież
Paweł Grzesiak
nr katalogowy: 72764
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 65010
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Pijanego nie wolno dopuścić do pracy
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 64138
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Zadania pracowników służby bhp
Monika Zagórska
Elżbieta Biniszewska
nr katalogowy: 63521
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Elastyczny czas pracy
nr katalogowy: 79490
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Odroczony wypiek pieczywa Część II. Metoda odroczonego rozrostu
Magdalena Mart
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 76262
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Polskie wyspy na mapie targowej USA
nr katalogowy: 57904
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Modułowe Smart Bake Factory
nr katalogowy: 100571
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Spokojny rytm pracy Rischart´s Backhaus postawił na integrację
nr katalogowy: 104860
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Kontynuacja działalności firmy po śmierci właściciela
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 115202
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 85208
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Sprzedaż przedsiębiorstwa lub jego części - skutki w podatku VAT
nr katalogowy: 71845
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-9
Hybrydowy system autonomicznego bezprzerwowego zasilania rozproszonego
Wojciech Grzesiak
Michał Cież
Jacek Piekarski
Piotr Maćków
nr katalogowy: 71003
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2012-2
Ślazowiec pensylwański sposobem na ograniczenie rozprzestrzeniania niklu ze źródeł motoryzacyjnych
Joanna Szyszlak-Bargłowicz
Tomasz Słowik
Wiesław Piekarski
nr katalogowy: 65630
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
MIWE athlet
nr katalogowy: 62776
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Jakość niższym kosztem - relacja z Seminarium ADM
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 61396
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-5
Wybrane zagadnienia dotyczące projektowania betonów z kruszywem recyklingowym
Paweł Piekarski
Piotr Acalski
Łukasz Mrozik
nr katalogowy: 91435
10.15199/33.2015.05.25
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Jak wykorzystać piec piekarski do klimatyzacji? (część 2) Woda, sól i próżnia, czyli jak działa absorpcyjny agregat chłodniczy
nr katalogowy: 90792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Nota korygująca, jako instrument do poprawiania pomyłek na fakturach
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 89613
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH