Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Zachowania konsumentów na rynku cukru i wyrobów cukierniczych
nr katalogowy: 27072
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Trendy w zachowaniach konsumentów
nr katalogowy: 65767
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Zachowania konsumenckie kobiet i mężczyzn
Paweł Jurowczyk
nr katalogowy: 111720
10.15199/65.2018.1.3
zachowania konsumentów
płeć
produkty spożywcze
consumer behavior
gender
food products
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Jak usprawnić recykling tektury falistej
nr katalogowy: 130576
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Jak usprawnić recykling tektury falistej
nr katalogowy: 130576
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Klienci - znani i nieznani
Henryk Mruk
nr katalogowy: 44529
OPAKOWANIE 2022-12
Makrotrendy w opakowaniach dla e-handlu
nr katalogowy: 141134
GAZETA CUKROWNICZA 2006-12
Zachowania współczesnych konsumentów na rynku cukru i produktów cukierniczych w Polsce
M. Piekut
nr katalogowy: 22711
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-11
Determinanty zachowań konsumentów indywidualnych i cechy rynku suplementów diety w Polsce
Katarzyna HYS
nr katalogowy: 123578
10.15199/46.2019.11.1
suplementy diety
zachowania konsumentów
cechy rynku
dietary supplements
consumer behaviours
features of the Polish dietary supplements market
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-10
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 35206
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Zmiany w konsumpcji żywności w Polsce
KRYSTYNA KUŚMIERCZYK
DOROTA SZEPIENIEC-PUCHALSKA
nr katalogowy: 40036
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-9
Targi szyte na miarę
nr katalogowy: 38021
OPAKOWANIE 2018-3
Pomyśl o wewnętrznej stronie opakowania!
nr katalogowy: 112810
OPAKOWANIE 2022-12
Makrotrendy w opakowaniach dla e-handlu
nr katalogowy: 141134
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Fresco Max - jeszcze dłużej świeże
nr katalogowy: 113036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Nowe segmentacje rynku konsumentów i nowe strategie zakupowe
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 141115
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Chleb dla Niej i Chleb dla Niego - produkty idealnie dopasowane
nr katalogowy: 80085
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Produkt i opakowanie
nr katalogowy: 72373
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-5
Nadruk fleksograficzny od wewnętrznej strony opakowania
FILIP BORUSZAK
nr katalogowy: 113990
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-3
Deter minanty kształtujące zachowania konsumenckie na r ynku ser wetek papierowych w Polsce
Dorota Szymańska
nr katalogowy: 83417
OPAKOWANIE 2023-6
Tektury z włókien pierwotnych – fakty i mity
nr katalogowy: 143908
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Krajowi producenci płytek ceramicznych alarmują w sprawie rosnących kosztów produkcji
Ferdynand Gacki
nr katalogowy: 132434
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
Zarządzanie budżetem gospodarstwa domowego
Barbara Olbrych
nr katalogowy: 71529
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Wykorzystanie badań konsumenckich w projektowaniu nowych wyrobów
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 82202
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Wody butelkowane dlaczego rośnie ich spożycie?
Anna Gątarska
Bożena Garbowska
Monika Radzymińska
nr katalogowy: 110543
10.15199/65.2017.11.2
wody butelkowane
spożycie
zachowania konsumentów
bottled waters
consumption
consumers’
behaviour
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Działania segmentacyjne producentów żywności
Joanna Szwacka-Mokrzycka
nr katalogowy: 82182
OPAKOWANIE 2014-3
Spada satysfakcja z funkcjonalności opakowań
nr katalogowy: 83298
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Jakość żywności sprytnie przemyślana
Bogdan SZPONAR
Piotr KSIĄŻEK
nr katalogowy: 47644
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Tajniki perfekcyjnych lodów - Tworzenie sorbetów: kluczowe aspekty produkcji lodów na bazie wody
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 150319
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Nowe segmentacje rynku konsumentów i nowe strategie zakupowe
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 141115
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Determinanty jakości
nr katalogowy: 124874
gastronomia
jakość usług
czynniki determinujące jakość
food service
quality of service
factors determining the quality
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Napoje funkcjonalne - maj 2009 r.
nr katalogowy: 45300
OPAKOWANIE 2019-3
Twój osobisty napój? Tak, to już możliwe dzięki elastycznej produkcji z ACOPOStrak
Stefan Hensel
nr katalogowy: 119332
OPAKOWANIE 2017-12
Dobre opakowanie ma znaczenie
nr katalogowy: 111358
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Wsparcie programów promocji produktów rolno-spożywczych
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 52485
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Opakowania dla przemysłu mięsnego
Halina Makała
nr katalogowy: 90912
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Alfa. Przyszłe pokolenie konsumentów
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 146306
CHŁODNICTWO 2012-11
Zachowania konsumentów na rynku lodów w województwie lubuskim
Stanisław Urban
Mariola Michałowska
nr katalogowy: 72836
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Świadomość konsumentów dotycząca zdrowego odżywiania
Magdalena Siuba-Strzelińska
nr katalogowy: 124145
10.15199/65.2019.12.5
dieta
zachowania konsumentów
bezpieczeństwo żywności
diets
consumer behavior
food safety
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-6
Stabilność przechowalnicza kiełbasy parzonej, peklowanej bez użycia azotanów
Anna Bagnowska
Radosław Mostowski
Lucjan Krala
nr katalogowy: 60575
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Skrobia jest trendy
Marcin Szmajter
nr katalogowy: 71979
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Nowe czasy i nowi konsumenci
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 133285
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-10
Wiadomości
nr katalogowy: 140123
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Triki Marketingowe
nr katalogowy: 70288
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-11
Nowości Grupy Mondi
nr katalogowy: 95222
OPAKOWANIE 2023-6
Tektury z włókien pierwotnych – fakty i mity
nr katalogowy: 143908
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Sprzedawcy. Znaczenie dla nowoczesnych procesów sprzedaży
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 147187
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Lojalność i konsumencki patriotyzm a działalność przemysłu mięsnego
Stanisław Urban
nr katalogowy: 62723
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-3
Analiza polskiego rynku bielizny ze szczególnym uwzględnieniem województwa łódzkiego. Cz. II
Monika Malinowska -Olszowy
Dorota Wnuk
nr katalogowy: 58674
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Zawartość niklu (Ni) w przetworach zbożowych
Bohdan ACHREMOWICZ
Joanna KASZUBA
Czesław PUCHALSKI
nr katalogowy: 99943
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Żywność mrożona a zachowania nabywcze konsumentów
Hanna Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 62557
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Hydrokoloidy - substancje stabilizujące żywność Cz. I. Funkcje, modyfikacje i uwarunkowania prawne
Agnieszka Anna Pilarska
Jolanta Gawałek
nr katalogowy: 97378
10.15199/65.2016.3.5
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Trendy w europejskim piekarstwie
nr katalogowy: 52409
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-12
Finansowe wsparcie promocji żywności wysokiej jakości Środki z UE dla producentów wyrobów tradycyjnych, regionalnych i ekologicznych
nr katalogowy: 56210
CHŁODNICTWO 2015-4-5
Wysokociśnieniowa technologia obróbki i konserwacji oraz jej wykorzystanie w zamrażaniu i rozmrażaniu żywności
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Marek Domin
Dariusz Góral
nr katalogowy: 91393
10.15199/8.2015.4-5.6
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-10
Społeczna odpowiedzialność biznesu w branży odzieżowej – perspektywa polskiego konsumenta
Ewa MARJAŃSKA
Piotr GRUDOWSKI
Anna WENDT
Mateusz MUCHLADO
nr katalogowy: 128729
10.15199/46.2020.10.2
społeczna odpowiedzialność biznesu
zrównoważony rozwój
przemysł odzieżowy
fast fashion
Corporate Social Responsibility
Sustainable Development
apparel industry
fast fashion
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Podwieczorki z Akademią Mistrza, czyli Kruszwica inspiruje do rozwoju
nr katalogowy: 89109
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-6
Przyszłość opakowań żywności: cztery scenariusze na 2030 r.
nr katalogowy: 126941
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Nowe czasy i nowi konsumenci
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 133285
OPAKOWANIE 2021-8
Targi FACHPACK ponownie na żywo
nr katalogowy: 133062
CHŁODNICTWO 2013-11
Czynniki wpływające na zachowania konsumentów w zakresie wyboru sprzętu chłodniczego w świetle przeprowadzonych badań w województwie lubuskim
Stanisław Urban
Mariola Michałowska
nr katalogowy: 80666
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-5
Nieliniowa analiza sprężystego zachowania się pianek
Romańska J.
Korbel K.
Pęcherski R.
nr katalogowy: 20932
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 104882
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-10
Grzyby pleśniowe w żywności przechowywanej w obniżonej temperaturze
Małgorzata Piotrowska
nr katalogowy: 72040
AURA 2022-6
„Krótki kurs zachowania zwierząt”
Kinga BONENBERG
nr katalogowy: 137946
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-10
Promocja ciepła sieciowego jako wyraz zachowania rynkowego
MAREK DEC
nr katalogowy: 30154
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Analiza ryzyka systemów zaopatrzenia w wodę z uwzględnieniem bezpieczeństwa konsumentów wody
BARBARA TCHÓRZEWSKA-CIEŚLAK
GALINA KALDA
nr katalogowy: 35046
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-8
"Młynarstwo tradycyjne - wczoraj, dziś, jutro. Problemy zachowania ginącego dziedzictwa" - międzynarodowa konferencja w C horzowie - retrospekcje
nr katalogowy: 92755
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Koszt etycznej żywności i napojów główną barierą dla konsumentów w Europie
nr katalogowy: 135245
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-10
Współczesne problemy oraz oczekiwania związane z produkcją makaronu w Polsce
Wiktor Obuchowski
Miłosz Łuczak
nr katalogowy: 71464
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-9
Głos w dyskusji dotyczącej zasadności zastosowania inteligentnych liczników energii elektrycznej
Mirosław Gajer
nr katalogowy: 70425
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-8
Opis procesu przemian termicznych ortofosforanów w wielofosforany
Barbara Cichy
Stanisław Foleka
Józef Hoffmann
Mariusz Nowaka
nr katalogowy: 53327
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-10
Rosnąca rola zielonych zamówień publicznych
Beata Michaliszyn
nr katalogowy: 55035
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-7
Różnica między wypadkiem przy pracy a w czasie podróży służbowej
Aleksandra Lejko
nr katalogowy: 114870
OPAKOWANIE 2017-5
Kierunki rozwoju opakowań uwzględniające potrzeby konsumentów
Agnieszka Cholewa-Wójcik
Agnieszka Kawecka
nr katalogowy: 106041
10.15199/42.2017.5.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Smaczna i zdrowa żywność - zgodnie z oczekiwaniami konsumentów
nr katalogowy: 32542
OPAKOWANIE 2009-9
Oczekiwania i potrzeby konsumentów w zakresie informacyjności opakowań do czekolady mlecznej
Małgorzata Lisińska-Kuśnierz
nr katalogowy: 46561
OPAKOWANIE 2016-5
Potrzeby i wymagania konsumentów w zakresie opakowań do żywności
AGNIESZKA CHOLEWA-WÓJCIK
nr katalogowy: 98748
10.15199/42.2016.5.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Psychologiczne aspekty prowadzenia przetargów w zamówieniach publicznych
Stanisława MIELIMĄKA
nr katalogowy: 48733
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-4
Wymagania norm na zaprawy murarskie
Roman Jarmontowicz
nr katalogowy: 51454
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Patologiczne zachowania pracowników w aspekcie jakości środowiska pracy
Dawid SZOSTEK
nr katalogowy: 97118
10.15199/47.2016.3.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-3
Znaczenie wieku oraz płci w procesie oceny jakości usług realizowanych na pokładach samolotów
Beata GIERCZAK-KORZENIOWSKA
nr katalogowy: 119282
10.15199/46.2019.3.4
płeć
wiek
jakość usług
samolot
transport lotniczy
usługi turystyczne
sex
age
quality of services
aircraft
air transport
tourist services
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Substancje krioochronne w chłodniczej obróbce żywności wygodnej i funkcjonalnej
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Dariusz Góral
nr katalogowy: 87607
CHŁODNICTWO 2012-4
Listeria monocytogenes jako wskaźnik stanu higienicznego domowych lodówek
Anna Szosland-Fałtyn
Beata Bartodziejska
Joanna Królasik
Milena Krępska
Beata Paziak-Domańska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 67248
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
Środki transportu żywności - wymogi w zakresie dezynfekcji
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 118342
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Przerwanie łańcucha chłodniczego a jakość żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 101006
10.15199/65.2016.9.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Zanieczyszczenia mleka i produktów mlecznych
Aneta Brodziak
Paulina Złotek
Jolanta Król
nr katalogowy: 90738
10.15199/65.2015.4.5
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Mycie komorowe stosowane w zakładach przetwórstwa mięsa
Joanna Piepiórka -Stepuk
Mariusz Wlazło
nr katalogowy: 92608
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-1
Wnioski z badań stosunku opinii publicznej do żywności modyfikowanej genetycznie
nr katalogowy: 40833
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-11
Badania przemysłowe oraz modelowanie matematyczne kształtowania się menisku stali i ciekłego żużla w krystalizatorze do ciągłego odlewania wlewków płaskich
Marcin BIELNICKI
Jan JOWSA
Piotr PRZEGRAŁEK
nr katalogowy: 102669
10.15199/24.2016.11.4
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
W jaki sposób kadra kierownicza powinna kształtować bezpieczne zachowania pracowników?
Włodzimierz Biel
nr katalogowy: 138226
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-3
Mocowanie próżniowe
nr katalogowy: 2229
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Wykorzystanie badań konsumenckich w projektowaniu nowych wyrobów (cz. II)
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 82610
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-7
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 45930
OPAKOWANIE 2006-5
Wpływ ekologicznych funkcji opakowań na postawy rynkowe konsumentów
Lucyna Witek
nr katalogowy: 17975
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
Zarządzanie jakością a koncepcja społecznej odpowiedzialności
Patrycja Hąbek
Paweł Szewczyk
nr katalogowy: 18243
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Jakość soków pitnych w opinii konsumentów
K. Pasternak
A. Strychalska-Rudzewicz
nr katalogowy: 14943
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Magazynowanie produktów świeżych
P. Broniecki
nr katalogowy: 14893
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Ekologia a opakowanie
A. Piotrowicz
nr katalogowy: 14874
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-10
Ocena bezpieczeństwa pożarowego elewacji
Michał Wieczorek
Krzysztof Nosal
nr katalogowy: 122908
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Koszt etycznej żywności i napojów główną barierą dla konsumentów w Europie
nr katalogowy: 135245
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Burza w mózgu
Ewa Górska
nr katalogowy: 18123
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-8
Czy opakowanie jest ważne dla konsumentów?
nr katalogowy: 127737
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania kartonowe Tetra Pak - w odpowiedzi na potrzeby konsumentów
nr katalogowy: 99607
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Identyfikacja i ocena wybranych produktów żywnościowych
Mariola Grzybowska-Brzezińska
nr katalogowy: 86667
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Kompetencje menedżera. Cz. 3. Społeczne kompetencje menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 128988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Kompetencje menedżera. Cz. 3. Społeczne kompetencje menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 128988
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Czystość krok po kroku
nr katalogowy: 12121
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XIX)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12091
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-5
Gdzie uzyskać tytuł technika bhp
nr katalogowy: 8037
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-4
Gdzie uzyskać tytuł technika bhp
nr katalogowy: 7994
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-8
Czy opakowanie jest ważne dla konsumentów?
nr katalogowy: 127737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 54437
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Analiza rynku opakowań w przemyśle mięsnym
Małgorzata Nowacka
Edyta Szulc
nr katalogowy: 100637
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-2
Struktura organizacyjna w konecpcji TQM
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 18232
GOSPODARKA WODNA 2004-4
Jan Winter-Wpływ statku na drogę wodną
nr katalogowy: 1838
GAZETA CUKROWNICZA 2006-8
Konduktometryczne określanie gęstości mleka wapiennego
M. Ludwicki
nr katalogowy: 16592
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Doświadczenie i rozwaga-cechy dobrego kierowcy
Jadwiga Bąk
nr katalogowy: 8103
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-11
Instytut Transportu Samochodowego
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 378
AURA 2005-10
GOSPODARKA ODPADAMI KOMUNALNYMI W KRAKOWIE
Tadeusz Trzmiel
nr katalogowy: 8526
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-2
Wyjątkowy § 4 art. 42 k.p.
joa
nr katalogowy: 7918
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Dynia – składnik innowacyjnej żywności prozdrowotnej i suplementów diety w świadomości konsumentów
Julia Pucała
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 140175
10.15199/65.2022.10.7
dynia
żywność prozdrowotna
suplementy diety
właściwości prozdrowotne
innowacja
pumpkin
functional food
dietary supplements
pro-health properties
innovation
OPAKOWANIE 2010-2
Oczekiwania konsumentów w zakresie użyteczności wprowadzanych do obrotu opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 50114
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Wymagania konsumentów dotyczące jakości soków owocowych wprowadzanych do obrotu i ich opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 57202
SZKŁO I CERAMIKA 2004-1
Przegląd patentów zgłoszonych w Urzędzie Patentowym RP
nr katalogowy: 7423
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-8
Systemy Bestmanna - nowoczesne, ekologiczne, skuteczne
L. Iwanowski
nr katalogowy: 2650
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
ABC marketingu. Zachowania nabywców i segmentacja
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12667
AURA 2005-2
LASY I OCHRONA ŚRODOWISKA - UKŁAD SYMBIOZY
Małgorzata Falencka-Jabłońska
nr katalogowy: 8361
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 34585
OPAKOWANIE 2006-11
Materiały drzewne w opakowaniach
Aleksandra Szostak
Ewa Ratajczak
nr katalogowy: 21911
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Suplementy diety w ochronie zdrowia konsumenta
K. Stoś
L. Szponar
nr katalogowy: 20803
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
nr katalogowy: 7043
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-3
Symulacyjne pomiary geodezyjne z wykorzystaniem projekcji optycznej
Kazimierz Ćmielewski
Krzysztof Kowalski
nr katalogowy: 12207
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Biorąc na cel konsumentów Wiedza z pierwszej ręki siłą napędową innowacji
nr katalogowy: 41832
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Napoje funkcjonalne - listopad 2009 r.
nr katalogowy: 48984
OPAKOWANIE 2009-8
Innowacyjność rozwiązań w zakresie opakowań w opinii konsumentów na wspólnym rynku europejskim
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 46260
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
PIWO ROKU 2014 20 lat działalności Towarzystwa Promocji Kultury Piwa Bractwo Piwne
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 91479
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
Nowe kierunki ochrony konsumenta w Polsce
Jan Macias
nr katalogowy: 58055
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Napoje funkcjonalne - sierpień 2010 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 54448
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2006-10
Janusz IGIELSKI - Analiza zachowań hamulców elektromagnetycznych ciernych w warunkach nieustalonych
Janusz IGIELSKI
nr katalogowy: 21961
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-5
Badania elementów prefabrykowanych z zastosowaniem stali o podwyższonej ciągliwości w gatunku B500SP
nr katalogowy: 17502
GAZETA CUKROWNICZA 2008-12
Ogólnopolski program edukacyjny znakowania wartością odżywczą "Wybieraj z GDA"
nr katalogowy: 39888
OPAKOWANIE 2011-10
Europejczycy zaproszeni do gry "Podaj butelkę"
nr katalogowy: 63196
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Informacja o imprezach dla młynarzy, organizowanych przez EFMA w 2019 roku
nr katalogowy: 118504
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-12
Korelacja między wskaźnikami oceny alweograficznej a ekstensograficznej
Danuta ABRAMCZYK
Sylwia STĘPNIEWSKA
nr katalogowy: 14190
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XXII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12174
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-6
Elektrochemiczna spektroskopia impedancyjna w badaniu korozji stopu Fe78Si9B13
D. Szewieczek
O. Baron
G. Nawrat
nr katalogowy: 10883
OPAKOWANIE 2012-5
Wino w "miniaturowej beczce"
nr katalogowy: 67897
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
Wkrocz w erę NON GMO z SGS Polska!
nr katalogowy: 119414
AURA 2006-11
TAJEMNICE ZDROWIA SIŁA SPRAWCZA ZACHOWANIA…
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 21396
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-3
Wrażliwość w układach trójfazowej kompensacji pasywnej
Dawid Buła
Marcin Maciążek
Marian Pasko
nr katalogowy: 21142
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-5
Własności fizyczne brykietowanych zasypek krystalizatorowych
NOWACKI K.
LIS T. KANIA H.
SIWIEC G
nr katalogowy: 16968
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Ważna treść oświadczeń zdrowotnych
nr katalogowy: 30217
CHŁODNICTWO 2008-12
Konsumenci będą lepiej poinformowani Rusza ogólnopolski program edukacyjny dotyczący znakowania wartością odżywczą "Wybieraj z GDA"
nr katalogowy: 40279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Żeby handel był bardziej uczciwy
Marta Stus
nr katalogowy: 24446
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Konsument XXI wieku
EWA BABICZ-ZIELIŃSKA
ROMUALD ZABROCKI
nr katalogowy: 23588
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Ulotka promująca spożycie pieczywa
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 62772
OPAKOWANIE 2013-11
Tetra Pak- rośnie popyt na odnawialne materiały i etykiety
nr katalogowy: 80606
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-8
Borówka z historycznym rekordem ilości konsumentów
nr katalogowy: 144659
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 141586
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Zainteresowanie pieczywem z dodatkiem błonnika wśród polskich konsumentów
Marzena Jeżewska-Zychowicz
nr katalogowy: 97764
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2011 r.
nr katalogowy: 64646
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-10
The Poles on the path towards sustainable consumption
Ewa Mazur-Wierzbicka
nr katalogowy: 101715
10.15199/65.2016.10.3
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-2
Każdy jest w czymś najlepszy - przegląd tendencji rozwojowych na europejskim rynku papierów higienicznych
Krzysztof Głowacki
nr katalogowy: 96870
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-2
Wpływ wybranych parametrów włókien decydujących o jakości formowanych przędz
T. Jackowski
D. Cyniak
J. Czekalski
nr katalogowy: 19957
AURA 2006-3
KOŚCIÓŁ ŚW. SEBASTIANA WSTRZELCACH WIELKICH I JEGO WŁASNOŚCI AKUSTYCZNE
Zbigniew Engel
Krzysztof Kosała
nr katalogowy: 16007
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Temperament i osobowość a motywowanie pracowników
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132064
OPAKOWANIE 2011-2
Działalność proekologiczna w zakresie opakowań w świadomości konsumentów
MARZENA UCHEREK
nr katalogowy: 57708
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 34584
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Nowe regulacje prawne w obszarze żywności wzbogaconej
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 27433
OPAKOWANIE 2008-9
Opakowanie jako autoprezentacja produktu spożywczego w opinii konsumentów
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 37930
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-3
Zmiany klimatu największą troską europejskich konsumentów
nr katalogowy: 147987
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Wykorzystanie badań eye trackingowych do oceny postrzegania wzrokowego znakowania produktów spożywczych
Maria Sielicka-Różyńska
Joanna Brzezińska
nr katalogowy: 130593
10.15199/65.2021.2.3
eye tracking
okulografia
uwaga wzrokowa
znakowanie
ciastka zbożowe
eye tracking
oculography
visual attention
labeling
cereal cookies
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Wykorzystanie badań eye trackingowych do oceny postrzegania wzrokowego znakowania produktów spożywczych
Maria Sielicka-Różyńska
Joanna Brzezińska
nr katalogowy: 130593
10.15199/65.2021.2.3
eye tracking
okulografia
uwaga wzrokowa
znakowanie
ciastka zbożowe
eye tracking
oculography
visual attention
labeling
cereal cookies
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Dynia – składnik innowacyjnej żywności prozdrowotnej i suplementów diety w świadomości konsumentów
Julia Pucała
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 140175
10.15199/65.2022.10.7
dynia
żywność prozdrowotna
suplementy diety
właściwości prozdrowotne
innowacja
pumpkin
functional food
dietary supplements
pro-health properties
innovation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Dynia – składnik innowacyjnej żywności prozdrowotnej i suplementów diety w świadomości konsumentów
Julia Pucała
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 140175
10.15199/65.2022.10.7
dynia
żywność prozdrowotna
suplementy diety
właściwości prozdrowotne
innowacja
pumpkin
functional food
dietary supplements
pro-health properties
innovation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Dynia – składnik innowacyjnej żywności prozdrowotnej i suplementów diety w świadomości konsumentów
Julia Pucała
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 140175
10.15199/65.2022.10.7
dynia
żywność prozdrowotna
suplementy diety
właściwości prozdrowotne
innowacja
pumpkin
functional food
dietary supplements
pro-health properties
innovation
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Konsumenci nieufni wobec biosłodyczy?
A. Ł.
nr katalogowy: 44993
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Wołowina kulinarna QMP kontra wołowina nieznanej jakości
nr katalogowy: 67962
OPAKOWANIE 2005-1
Ocena właściwości folii z tworzyw sztucznych, w tym wielowarstwowych barierowych folii giętkich (WBFG), wykorzystywanych w przemyśle spożywczym
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 11061
OPAKOWANIE 2005-1
Ocena właściwości folii z tworzyw sztucznych, w tym wielowarstwowych barierowych folii giętkich (WBFG), wykorzystywanych w przemyśle spożywczym
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 11061
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Poziom stężenia dwutlenku węgla w magazynie zbożowym wskazuje na aktywność szkodników
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 128429
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Poziom stężenia dwutlenku węgla w magazynie zbożowym wskazuje na aktywność szkodników
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 128429
OPAKOWANIE 2008-2
Wpływ informacji o certyfikowanych systemach zarządzania, umieszczonych na opakowaniach jednostkowych, na decyzje nabywcze konsumentów indywidualnych
Magdalena Ankiel-Homa
Alina Matuszak-Flejszman
Justyna Górna
nr katalogowy: 33274
OPAKOWANIE 2015-7
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 92400
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Rozwiązania opakowaniowe dla żywności, napojów, produktów mlecznych i alternatywnych produktów mlekozastępczych
nr katalogowy: 150989
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-6
Wpływ warunków wykonania oznaczania na wynik oceny farinograficznej i alweograficznej ziarna pszenicy i mąki pszennej
Danuta ABRAMCZYK
Jadwiga ROTHKAEHL
nr katalogowy: 6327
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-4
Wybrane zagadnienia Teologicznego zachowania się drutów ze stopu AlMgSi w warunkach zmiennego naprężenia i temperatury
Smyrak B.
Knych T.
Mamala A.
nr katalogowy: 15008
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Higiena transportu
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 94486
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-2
Opakowania handlowe - między wygodą a ekologią
nr katalogowy: 125055
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Konsumenci a produkty z recyklingu – nowe badanie Stena Recycling?
nr katalogowy: 145686
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-1
Technologie informacyjne w predykcji pogodowych zagrożeń w ruchu drogowym
Andrzej W. Mitas
Marcin Bernaś
Marcin Bugdol
Artur Ryguła
nr katalogowy: 65215
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-10
Problem nieświadomości użytkownika jako koszt usługi przenoszenia numerów
Ewa Galewska
nr katalogowy: 63472
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-9
Zaprawy tynkarskie do murów wg PN-EN 998-1
Roman Jarmontowicz
nr katalogowy: 54330
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-4
Żywnościowe innowacje produktowe
Szczepan Figiel
nr katalogowy: 113389
10.15199/65.2018.4.2
trendy
innowacje produktowe
rynki żywnościowe
trends
product innovations
food markets
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH