Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
Docenione sukcesy kampanii KUPS "5 porcji warzyw, owoców lub soku"
Barbara Groele
nr katalogowy: 50128
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Kampania KUPS "5 porcji warzyw, owoców lub soku" rozpoczęta!
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 42372
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-2
Programy promocyjne w branży owoców i warzyw
Julian Pawlak
nr katalogowy: 58022
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-10
Wpływ kampanii "5 porcji warzyw, owoców lub soku" na świadomość konsumenta
Barbara Groele
Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 101723
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-8
Warzywa i owoce przeciwdziałają chorobom cywilizacyjnym
nr katalogowy: 108790
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Pozytywne efekty kampanii promocyjno-edukacyjnej
nr katalogowy: 67199
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
I Ogólnopolski Dzień Soku i Wielki Finał Konkursu "Piję sok przez cały rok"
nr katalogowy: 70375
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Soki – przedstawiamy fakty
Barbara Groele
nr katalogowy: 134173
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
5 razy dziennie warzywa i owoce
Danuta Chyłek
nr katalogowy: 27216
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
(Nie)bezpieczne warzywa i owoce
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 38050
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Soki – przedstawiamy fakty
Barbara Groele
nr katalogowy: 134173
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
XII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw w Łodzi
Krzysztof Kołodziejczyk
nr katalogowy: 122483
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Wykorzystanie kulinarne mrożonek warzywnych Warzywa na talerze!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 103519
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Jakość i promocja podstawą rozwoju branży sokowniczej
Barbara Groele
nr katalogowy: 142842
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
Ocena realizacji programu "Mrożonki pełne natury"
Barbara Przybylska
nr katalogowy: 23832
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-6
Prozdrowotne trendy konsumenckie – jak je wykorzystać w komunikacji?
Barbara Groele
nr katalogowy: 126837
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
Wspólna kampania "Czas na polskie superowoce" w 2020 r.
nr katalogowy: 125124
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
Podsumowanie działań KUPS w 2019 r. dla branży sokowniczej
Barbara Groele
nr katalogowy: 125123
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Co dzieci wiedzą o zdrowym odżywianiu się?
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 41655
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Czy należy pić soki owocowe?
Agnieszka Kozioł-Kozakowska
nr katalogowy: 122482
10.15199/64.2019.8-9.4
sok owocowy
składniki odżywcze
polifenole
choroby cywilizacyjne
fruit juice
nutrients
polyphenols
civilization diseases
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
"Fakty i mity o żywności i żywieniu"
nr katalogowy: 72842
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Rynek produktów z całego ziarna rozwija się
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 45167
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Zastosowanie wysokich ciśnień do utrwalania soków NFC
Justyna Szczepańska
Krystian Marszałek
Sylwia Skąpska
nr katalogowy: 111191
10.15199/64.2017.11-12.3
wysokie ciśnienie hydrostatyczne
soki owocowe i warzywne
drobnoustroje
enzymy
5-HMF
bezpieczeństwo
jakość
high hydrostatic pressure
fruit and vegetable juices
microorganisms
enzymes
5-HMF
safety
quality
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Przeciwnowotworowe właściwości warzyw i owoców
Joanna Danielczuk
nr katalogowy: 122484
10.15199/64.2019.8-9.5
aktywność antynowotworowa
związki o działaniu antynowotworowym
warzywa
owoce
anticancer activity
compounds with antitumour action
vegetable
fruits
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Sok przez cały rok
nr katalogowy: 85464
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Jakość i promocja podstawą rozwoju branży sokowniczej
Barbara Groele
nr katalogowy: 142842
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Trudna walka z pozataryfowymi barierami na unijnym rynku żywności
nr katalogowy: 114714
CHŁODNICTWO 2010-4
Air Products wprowadza w całej Europie nowy tunel zamrażalniczy Freshline DM
nr katalogowy: 51205
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Konferencja szkoleniowa dla przedstawicieli branż zbożowo-piekarskiej, cukierniczej i tłuszczowej
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 111482
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-8
Dobre opakowanie ma znaczenie - kampania edukacyjna
nr katalogowy: 108769
OPAKOWANIE 2021-1
Pakowanie przekąsek z suszonych owoców z Ishida
nr katalogowy: 130152
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Znakowanie wyrobów piekarskich i ciastkarskich na podstawie prawa unijnego i krajowego (cz. III)
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 100567
OPAKOWANIE 2008-8
Kampania "Czyste Plaże" 2008 IX edycja
nr katalogowy: 37320
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Jak zwiększyć konsumpcję warzyw i owoców
nr katalogowy: 110553
OPAKOWANIE 2007-10
Wakacyjne kampanie edukacji recyklingowej
nr katalogowy: 30697
GAZETA CUKROWNICZA 2004-4
Kampania 2003-2004 w cukrowniach Pfeifer & Langen Polska
S. Jórdeczka
P. Małkowski
nr katalogowy: 1446
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Talerz zamiast Piramidy
dr Katarzyna Wolnicka
nr katalogowy: 130445
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-8
Dzień bezpieczeństwa w STOCK POLSKA
Mariusz Łapiński
nr katalogowy: 108955
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Drodzy Czytelnicy
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 109902
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Certyfikowany Produkt (CP) potwierdzeniem walorów zdrowotnych i odżywczych produktów z owoców i warzyw, w tym soków
Barbara Groele
nr katalogowy: 111190
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Zbożowe produkty z całego ziarna w żywieniu studentów
nr katalogowy: 73462
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-8
O co walczymy, czyli wakacyjny przegląd kampanijny
Robert Kozela
nr katalogowy: 92872
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Produkty firmy WEBER
Włodzimierz Dolata
nr katalogowy: 56893
OPAKOWANIE 2009-8
Wakacyjne kampanie edukacji recyklingowej 2009
nr katalogowy: 46273
GAZETA CUKROWNICZA 2007-5
Kampania 2006/2007 w Republice Czeskiej
nr katalogowy: 25765
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Zastosowanie wysokiego ciśnienia do utrwalania soków z jabłek i buraków ćwikłowych
Agnieszka Jankowska
Karolina Bałdyga
nr katalogowy: 105831
10.15199/65.2017.5.6
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Gość jest królem
nr katalogowy: 88296
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Młodzi profesjonaliści
nr katalogowy: 32380
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-20
Zdrowiejący w zbożu
Ewa Sicińska
nr katalogowy: 86813
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
NOWOŚCI RYNKOWE
nr katalogowy: 47546
OPAKOWANIE 2014-7
Znakowanie żywności - świadomość zakupowa przeciętnego konsumenta część II
MARIUSZ S. KUBIAK
TOMASZ BOROWY
nr katalogowy: 85451
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Produkty firmy WEBER
Włodzimierz Dolata
nr katalogowy: 61706
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
XIII Międzynarodowy Kongres Promocji Owoców i Warzyw AIAM5 po raz pierwszy w Polsce
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 111174
GAZETA CUKROWNICZA 2004-9
Kampania ruszyła
Barbara Marjankowska
nr katalogowy: 1494
OPAKOWANIE 2006-9
Kampania "Czyste plaże" 2006 - VII edycja
nr katalogowy: 17904
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-1
Światowy i europejski rynek mrożonych owoców i warzyw
Anna Jaworowska
nr katalogowy: 49502
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. VI. Znakowanie – jego możliwe oddziaływanie na wybór produktów przez konsumentów
Witold Płocharski
Janusz Ciokb
Barbara Groele
Jarosław Markowski
Krzysztof Rutkowski
nr katalogowy: 83791
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-4
Soki i napoje w zaleceniach żywieniowych różnych krajów
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
nr katalogowy: 98016
10.15199/64.2016.4.2
GAZETA CUKROWNICZA 2005-3
Kampania 2004-2005 w cukrowniach Grupy BSO
J. Branicki
M. Dziadowiec
nr katalogowy: 9388
GAZETA CUKROWNICZA 2004-4
Kampania 2003-2004 w cukrowniach Grupy BSO
J. Branicki
J. Klimaszewski
nr katalogowy: 1434
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kimchi – fermentowany przysmak warzywny o właściwościach funkcjonalnych – szansa na nowy asortyment żywności funkcjonalnej w Polsce
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 139107
10.15199/64.2022.4.3
żywność funkcjonalna
warzywa
fermentacja mlekowa
warzywa fermentowane
functional foods
vegetable
lactic acid fermentation
fermented vegetables
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
3. Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2. Tematyka plakatów
Dariusz Piotrowski
Ewa Rembiałkowska
nr katalogowy: 131479
10.15199/64.2021.2.6
Sesje
książka ze streszczeniami plakatów
problemy badawcze
metody technologiczne
zrównoważony rozwój
zagrożenia
wyzwania
Sessions
poster abstract book
research issues
technological methods
sustainability
risks
challenges
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
3. Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2. Tematyka plakatów
Dariusz Piotrowski
Ewa Rembiałkowska
nr katalogowy: 131479
10.15199/64.2021.2.6
Sesje
książka ze streszczeniami plakatów
problemy badawcze
metody technologiczne
zrównoważony rozwój
zagrożenia
wyzwania
Sessions
poster abstract book
research issues
technological methods
sustainability
risks
challenges
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-7
Bhp w sieci
nr katalogowy: 53201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 77307
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Biała Lilia
nr katalogowy: 27088
GAZETA CUKROWNICZA 2010-5
Kampania sokowa w Cukrowni Cerekiew
Bogdan Mardofel
nr katalogowy: 54628
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-11
Podziękuj siedzeniu
nr katalogowy: 31226
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-2
Bhp w sieci
nr katalogowy: 41613
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-9
Aktualności
nr katalogowy: 46577
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-6
Kampania "Dobry Beton" nadal cieszy się uznaniem
Zdzisław B. Kohutek
nr katalogowy: 106551
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Postępy w technologii i ocenie produktów z owoców i warzyw
Krzysztof Kołodziejczyk
nr katalogowy: 70379
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Pożegnanie doc. dr. inż. Eugeniusza Rembowskiego (1921-2010)
nr katalogowy: 56563
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Rynek mrożonych owoców i warzyw
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 54142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Produkty tradycyjne i regionalne - kampania zakończona
Marta Stus
nr katalogowy: 30221
GAZETA CUKROWNICZA 2007-9
Nowości
nr katalogowy: 29827
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Ruszyła kampania informacyjna "Wiem, co wybieram"
Marta Stus
nr katalogowy: 38738
GAZETA CUKROWNICZA 2008-4
Kampania 2007/2008 w KSC
nr katalogowy: 35260
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Żywność ekologiczna - ruszyła kampania informacyjna
Marta Stus
nr katalogowy: 23331
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-7
BHP W SIECI
nr katalogowy: 60930
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Kolejny rok z Systemem QAFP
nr katalogowy: 81271
GAZETA CUKROWNICZA 2009-1-2
Cukrownie w Polsce - kampania 2008/2009
nr katalogowy: 41422
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-10
Z Prasy Technicznej - Cynk, Badania korozyjne
nr katalogowy: 30582
GAZETA CUKROWNICZA 2007-3
Kampania 2006/2007 w Grupie BSO Glinojeck na europejskim szczeblu
Mirosław Dziadowiec
Józef Klimaszewski
nr katalogowy: 24961
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Bhp w sieci
nr katalogowy: 74502
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-1
Zmniejsz ciężar - nowa kampania
nr katalogowy: 124516
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-8
bhp w sieci
nr katalogowy: 92888
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-7
Bezpieczne maszyny
Robert Kozela
nr katalogowy: 85420
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Projekt Rezolucji Parlamentu Europejskiego w sprawie sytuacji w sektorze owoców miękkich i wiśni przeznaczonych do przetworzenia
nr katalogowy: 20554
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
M jak Martell
DG
nr katalogowy: 11924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Wiosna na talerzu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 148436
nowalijki
rodzaje
wartość odżywcza
wykorzystanie kulinarne
zanieczyszczenia
spring vegetables
types
nutritional value
culinary use
contamination
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Konferencja KSPOiW dla producentów mrożonych owoców i warzyw
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 121513
OPAKOWANIE 2019-6
Nowa kampania Coca-Cola wspiera zbiórkę zużytych opakowań
nr katalogowy: 120835
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2014-2
Wpływ parametrów mikroklimatu w komorze chłodniczej na skład chemiczny owoców i warzyw Część 2. Badania owoców i warzyw
KATARZYNA GŁADYSZEWSKA-FIEDORUK
DOROTA ANNA KRAWCZYK
Iwona Skoczko
ANDRZEJ GAJEWSKI
TOMASZ CHOIŃSKI
nr katalogowy: 82400
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2015-6
Wpływ parametrów mikroklimatu w chłodni na jakościowe wskaźniki owoców i warzyw Zawartość cukrów i dwutlenku węgla
KATARZYNA GŁADYSZEWSKA-FIEDORUK
TOMASZ TELESZEWSKI
DOROTA KRAWCZYK
ANDRZEJ GAJEWSKI
IWONA SKOCZKO
nr katalogowy: 91791
10.15199/9.2015.6.6
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-7
Uwagi praktyczne dotyczące projektowania mieszanek betonowych
S. Leśniak
nr katalogowy: 17430
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-4
Porcjowanie wagowe świeżych elementów mięsa bez kości
nr katalogowy: 1611
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-10
Bhp w sieci
nr katalogowy: 71662
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Efekty kampanii informacyjnej Pork Quality System (PQS)
nr katalogowy: 79238
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-4
Oznakowanie CE
nr katalogowy: 53860
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Produkcja całoziarnowych produktów na świecie i w Polsce
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 41643
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-5a
Z życia SEP
Jerzy Barglik
nr katalogowy: 67817
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kimchi – fermentowany przysmak warzywny o właściwościach funkcjonalnych – szansa na nowy asortyment żywności funkcjonalnej w Polsce
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 139107
10.15199/64.2022.4.3
żywność funkcjonalna
warzywa
fermentacja mlekowa
warzywa fermentowane
functional foods
vegetable
lactic acid fermentation
fermented vegetables
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kimchi – fermentowany przysmak warzywny o właściwościach funkcjonalnych – szansa na nowy asortyment żywności funkcjonalnej w Polsce
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 139107
10.15199/64.2022.4.3
żywność funkcjonalna
warzywa
fermentacja mlekowa
warzywa fermentowane
functional foods
vegetable
lactic acid fermentation
fermented vegetables
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Pozycja polskich owoców, warzyw i ich przetworów na rynkach unijnym i światowym
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 61766
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Zmrożona świeżość
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 83915
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Warzywne co nieco
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143647
warzywa
wartość odżywcza
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
surówki/sałatki warzywne
vegetables
nutritional value
health values
culinary use
vegetable salads.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Warzywne co nieco
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143647
warzywa
wartość odżywcza
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
surówki/sałatki warzywne
vegetables
nutritional value
health values
culinary use
vegetable salads.
OPAKOWANIE 2023-4
Zrównoważone rozwiązania do pakowania małych porcji
nr katalogowy: 143060
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
listy do redakcji Kampania przeciw SIP
nr katalogowy: 82027
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-10
Okrągły jubileusz Związku Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego - Browary Polskie
nr katalogowy: 123042
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Jakość mikrobiologiczna mieszanek sałat w czasie przechowywania chłodniczego
Monika Trząskowska
Małgorzata Rosikiewicz
nr katalogowy: 118715
10.15199/64.2019.1-2.2
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-10
Klipsownice
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 101173
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-6
Wymagania jakościowe soków
Barbara Groele
nr katalogowy: 106756
soki
owoce
warzywa
dyrektywa sokowa
juices
fruits
vegetables
Juice Directive
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-12
WYDARZENIA
nr katalogowy: 48628
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-10
Tylko "Pewny Cement"
Danuta Kostrzewska-Matynia
nr katalogowy: 54693
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-11
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 140522
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Skażenie mikrobiologiczne warzyw oraz metody ich ograniczania
Beata Kowalska
nr katalogowy: 146036
10.15199/65.2023.11.4
bakterie
grzyby pleśniowe
Salmonella
Listeria
praktyki rolnicze
zmiany klimatu
bacteria
mould
Salmonella
Listeria
good agricultural practice
climate change
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-11
Młodzi na start
nr katalogowy: 21349
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2017/18
Anna Bugała
nr katalogowy: 116713
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruit and vegetables
production
exports
imports
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-4
Spożycie owoców, warzyw i ich przetworów w Polsce i w krajach UE
Weronika Czerwińska
nr katalogowy: 150166
10.15199/64.2024.4.5
konsumpcja
świeże owoce i warzywa
przetwory
soki
consumption
fresh fruits and vegetables
preserves
juices
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
3. Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 1. Prezentacje ustne
Dr hab. inż. Dariusz Piotrowski
prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska
nr katalogowy: 130559
10.15199/64.2021.1.6
sesje
główni wykładowcy
problemy badawcze
metody technologiczne
zrównoważony rozwój
zagrożenia
wyzwania
sessions
keynote speakers
research issues
technological methods
sustainability
risks
challenges
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
3. Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 1. Prezentacje ustne
Dr hab. inż. Dariusz Piotrowski
prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska
nr katalogowy: 130559
10.15199/64.2021.1.6
sesje
główni wykładowcy
problemy badawcze
metody technologiczne
zrównoważony rozwój
zagrożenia
wyzwania
sessions
keynote speakers
research issues
technological methods
sustainability
risks
challenges
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-4
Młodzi pracownicy
nr katalogowy: 15712
GAZETA CUKROWNICZA 2012-2
Cukrownie w Polsce - kampania 2011/2012
nr katalogowy: 67262
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Spotkanie producentów mrożonych owoców i warzyw
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 85134
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. 5. Spożycie składników odżywczych w owocach, warzywach i przetworach z owoców i warzyw
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Bożena Nosecka
Urszula Pytasz
Krzysztof Rutkowski
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 76236
AURA 2010-8
Skończyła się kampania wyborcza - czekamy na orędzie
Edward GARŚCIA
nr katalogowy: 53454
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-12
Ceny skupu owoców i warzyw
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 32216
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-11
Ceny skupu owoców i warzyw
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 31545
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-2
Handel zagraniczny suszonymi warzywami w Polsce
Anna Bugała
nr katalogowy: 104085
10.15199/64.2017.2.2
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
GMO - kampania strachu
nr katalogowy: 20130
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Skutki planowanej podwyżki VAT na nektary i napoje owocowe i warzywne dla sadowników i przetwórców
nr katalogowy: 118708
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Handel zagraniczny suszonymi warzywami w Polsce
Anna Bugała
nr katalogowy: 121511
10.15199/64.2019.7.2
eksport
import
suszone warzywa
export
import
dried vegetables
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-10
Kampania "Bezpieczeństwo pracy w budownictwie - zagrożenie upadkiem z wysokości”
nr katalogowy: 47358
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-1
Przepisy dietetyka
nr katalogowy: 89085
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Znaczenie organizacji producentów i programów operacyjnych w rozwoju sektora owoców i warzyw
nr katalogowy: 124138
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Nowa kampania CONSTARU
nr katalogowy: 9618
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Słodka kampania
nr katalogowy: 136712
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Sektor owocowo-warzywny wymaga zrównoważonego rozwoju Walne Zgromadzenie Członków Stowarzyszenia KUPS
nr katalogowy: 118710
OPAKOWANIE 2012-6
Owoce dla szkół pakowane w folię kompostowalną
nr katalogowy: 68640
GAZETA CUKROWNICZA 2004-10
KSC zainaugurowała kampanię
Ł. Wróblewski
nr katalogowy: 1503
OPAKOWANIE 2005-8-2
Kampania Czyste Plaże 2005
nr katalogowy: 11395
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2019-3
Sterowanie procesem mikrofalowego suszenia wybranych owoców i warzyw
Bogusława ŁAPCZYŃSKA-KORDON
Stanisław LIS
Marcin TOMASIK
nr katalogowy: 118963
10.15199/48.2019.03.18
suszenie mikrofalowe
modelowanie
sterowanie automatyczne.
microwave drying
modeling
automatic control.
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-12
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 95685
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 14508
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 14508
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-1
Największa kampania bhp
nr katalogowy: 49326
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-3
Kampanie PIPS w roku 2020
Mrek GÓRECKI
nr katalogowy: 125652
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-12
Handel zagraniczny owocami i warzywami
Paweł Smoliński
nr katalogowy: 102825
10.15199/64.2016.12.2
GAZETA CUKROWNICZA 2006-1
Cukrownie w Polsce kampania 2005-2006 (I-XX)
nr katalogowy: 16661
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
Opakowalnictwo owoców i warzyw. Aktualne tendencje rozwoju systemów pakowania owoców i warzyw
M. Ucherek
nr katalogowy: 6833
GAZETA CUKROWNICZA 2013-5-6
"50 lat Cukrowni Werbkowice"
nr katalogowy: 81027
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Opakowalnictwo owoców i warzyw (1). Aktualne tendencje rozwoju systemów pakowania owoców i warzyw
M. Ucherek
nr katalogowy: 6753
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
Konferencja producentów mrożonych owoców i warzyw
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 89760
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
90 dni po...
S. Pietrzak
nr katalogowy: 6891
GAZETA CUKROWNICZA 2005-4
Kampania 2004 w grupie Nordzucker
P. Wawro
nr katalogowy: 9398
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Słodka kampania
nr katalogowy: 136712
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Cele i zadania Stowarzyszenia Przetwórców Owoców i Warzyw
nr katalogowy: 47533
OPAKOWANIE 2009-9
Pakowanie świeżych owoców i warzyw
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 46565
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Z kraju i ze świata
CD
nr katalogowy: 6745
OPAKOWANIE 2004-5
Sprzątanie Świata - Polska 2004
Izabela Kawka-Tomczak
nr katalogowy: 3212
GAZETA CUKROWNICZA 2004-4
Kampania 2003-2004 w Grupie Nordzucker
P. Wawro
nr katalogowy: 1435
GAZETA CUKROWNICZA 2006-5
Kampania 2005-2006 w Grupie Pfeifer & Langen
J. Pytlewski
nr katalogowy: 16622
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. 1. Kaloryczność i mit o wpływie na otyłość
Jarosław Markowski
Witold Płocharski
Urszula Pytasz
Krzysztof Rutkowski
nr katalogowy: 71064
OPAKOWANIE 2006-10
Wakacyjna kampania edukacyjna "CZYSTE PLAŻE" 2006 - podsumowanie VII edycji
nr katalogowy: 21891
GAZETA CUKROWNICZA 2004-4
Kampania 2003 w polskich spółkach należących do Grupy Sudzucker
N. Bucherl
nr katalogowy: 1445
GAZETA CUKROWNICZA 2006-1
Słodka kampania w KSC
Ł. Wróblewski 37
nr katalogowy: 16663
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji dożynkowej
nr katalogowy: 127663
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Akademia Wieprzowiny
nr katalogowy: 131717
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Zimno i zdrowo
nr katalogowy: 120186
frozen vegetables
nutritional value
heat treatment
culinary preparation
dishes.
mrożonki warzywne
wartość odżywcza
obróbka termiczna
wykorzystanie kulinarne
potrawy.
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
Konferencja KSPOiW dla producentów mrożonych owoców i warzyw
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 143873
GAZETA CUKROWNICZA 2006-6
Kampania 2005-2006 w Nordzucker Polska S.A.
P. Wawro
nr katalogowy: 16618
OPAKOWANIE 2005-2
Targi EmbaxPrint już za 2 miesiące
Elżbieta Mularska
nr katalogowy: 11088
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Świętomięs Polski w Bydgoszczy
nr katalogowy: 101052
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Pierwsza kampania skupu według zasad wolnorynkowych już za nami
nr katalogowy: 6437
GAZETA CUKROWNICZA 2005-3
Kampania 2004-2005 w grupie polskich cukrowni Sudzucker
M. Dobrowolski
nr katalogowy: 9389
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Roślinny Przewodnik Cukierniczy
nr katalogowy: 133971
CHŁODNICTWO 2023-3
Najlepsze chłodnie na owoce i warzywa
Stanisław Wójcik
nr katalogowy: 143885
AURA 2014-7
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 85247
GAZETA CUKROWNICZA 2005-4
Kampania 2004 w Pfeifer & Langen Polska
S. Jórdeczka
nr katalogowy: 9397
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Sytuacja na krajowym i światowym rynku mrożonych owoców i warzyw na początku sezonu 2011/2012
Mariusz Ryszard Dziwulski
nr katalogowy: 61773
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Warzywa na talerz!
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131663
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Produkcja i eksport mrożonych owoców i warzyw
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 79248
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Produkcja i handel zagraniczny mrożonkami owocowymi i warzywnymi w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 75481
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-10
Wytwarzanie i właściwości fizyczno-chemiczne granulatu paszowego z dodatkiem odpadów selera
Paweł Cwalina
Sławomir Obidziński
Sebastian Majewski
nr katalogowy: 151027
10.15199/62.2024.10.10
odpady warzywne
granulacja
pasza
jakość granulatu
vegetable waste
granulation
fodder
granulate quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-10
Wpływ obecności fosfolipidów w olejach rzepakowym i sojowym na kinetykę i chemizm reakcji uwodornienia tych olejów
EWA SZUKALSKA
nr katalogowy: 42799
AUTO MOTO SERWIS 2020-3
Turbosprężarka – element specjalnej troski
nr katalogowy: 135456
AURA 2014-1
Wspólnie o gazie łupkowym
nr katalogowy: 81792
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Kampania "Tradycja, jakość i europejski smak" podczas Winter Fancy Food Show
nr katalogowy: 66936
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Kampania „Biała Lilia”
nr katalogowy: 128009
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Kampania „Biała Lilia”
nr katalogowy: 128009
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Informacje Biznesowe
nr katalogowy: 29275
OPAKOWANIE 2008-9
Opakowania do pakowania owoców i warzyw
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37932
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Piekarnie Cukiernie Putka z nową kampanią wizerunkową
nr katalogowy: 116904
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Podsumowanie kampanii
nr katalogowy: 136227
OPAKOWANIE 2022-11
Woda w ekologicznym opakowaniu od Tetra Pak
nr katalogowy: 140520
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Rynek mrożonych owoców i warzyw w Polsce
BOŻENA NOSECKA
nr katalogowy: 38037
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Rola rodziców we wspieraniu spożywania warzyw i owoców przez dzieci
Barbara Groele
Dominika Głąbska
Krystyna Gutkowska
Dominika Guzek
nr katalogowy: 129640
10.15199/64.2020.9–10.4
warzywa
owoce
matki
dzieci
preferencje żywieniowe
konsumpcja
vegetables
fruit
mothers
children
food preferences
consumption
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Rola rodziców we wspieraniu spożywania warzyw i owoców przez dzieci
Barbara Groele
Dominika Głąbska
Krystyna Gutkowska
Dominika Guzek
nr katalogowy: 129640
10.15199/64.2020.9–10.4
warzywa
owoce
matki
dzieci
preferencje żywieniowe
konsumpcja
vegetables
fruit
mothers
children
food preferences
consumption
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH