Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Technologia odroczonego wypieku pieczywa
Grażyna Cacak-Pietrzak
Aleksandra Rakocka
nr katalogowy: 136191
pieczywo
odroczony wypiek
wymagania surowcowe
zalety
wady
bread
postponed baking
raw material requirements
advantages
disadvantages
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Technologia odroczonego wypieku pieczywa
Grażyna Cacak-Pietrzak
Aleksandra Rakocka
nr katalogowy: 136191
pieczywo
odroczony wypiek
wymagania surowcowe
zalety
wady
bread
postponed baking
raw material requirements
advantages
disadvantages
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Badanie wiedzy i opinii konsumentów na temat pieczywa z odroczonego wypieku
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 137885
pieczywo
jakość
odroczony wypiek
badania ankietowe
preferencje konsumentów
bread
quality
postponed baking
survey
consumer preferences
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Badanie wiedzy i opinii konsumentów na temat pieczywa z odroczonego wypieku
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 137885
pieczywo
jakość
odroczony wypiek
badania ankietowe
preferencje konsumentów
bread
quality
postponed baking
survey
consumer preferences
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Badanie wiedzy i opinii konsumentów na temat pieczywa z odroczonego wypieku
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 137885
pieczywo
jakość
odroczony wypiek
badania ankietowe
preferencje konsumentów
bread
quality
postponed baking
survey
consumer preferences
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Badanie wiedzy i opinii konsumentów na temat pieczywa z odroczonego wypieku
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 137885
pieczywo
jakość
odroczony wypiek
badania ankietowe
preferencje konsumentów
bread
quality
postponed baking
survey
consumer preferences
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Technologia odroczonego wypieku
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 62777
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-3
Wpływ metody wytwarzania ciasta na kształtowanie jakości pieczywa żytniego
Sylwia Stępniewska
nr katalogowy: 126428
kultury starterowe
mąka żytnia
metody wypieku
starter culture
rye flour
baking methods
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Osiągnięcia i dalsze zamierzenia projektu EU Freshbake
Marek Sikora
nr katalogowy: 44518
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Od wypieku do punktu sprzedaży, czyli wpływ zabiegów powypiekowych na jakość pieczywa
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 27779
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-9
Stosowane technologie wypieku pieczywa a jakość mąki
Alicja CEGLIŃSKA
nr katalogowy: 6381
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-9
Próbny wypiek laboratoryjny - ostatnie ogniwo sprawdzania jakości mąki
MAŁGORZATA MIELCARZ
nr katalogowy: 47013
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Zasady dobrego wypieku (cz. II)
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 27058
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Zasady dobrego wypieku (cz. I)
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 25603
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-6
Wyniki oceny alweograficznej ziarna pszenicy i mąki pszennej uzyskiwane w systemie HA i HC
Danuta Abramczyk
nr katalogowy: 44895
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Z dziejów chleba
Ewa Koralewska
nr katalogowy: 103067
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Sercem piekarni jest piec
nr katalogowy: 116903
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Chleb pracą nabyty bywa smaczny i syty
Ewa Koralewska
nr katalogowy: 80913
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termoolejowe
nr katalogowy: 138264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termo olejowe
nr katalogowy: 137855
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-6
Wpływ rodzaju zboża i metody prowadzenia ciasta na cechy jakościowe pieczywa
PAULNA KARCZEWSKA
ALICJA CEGLIŃSKA
JOANNA ROLCZYK ANNA RAJKOWSKA
nr katalogowy: 77117
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Czym skorupka za młodu...
Iwona Oleniuch
nr katalogowy: 56368
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Odroczony wypiek pieczywa Część II. Metoda odroczonego rozrostu
Magdalena Mart
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 76262
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Wartość wypiekowa mąki pszennej
Roman Jurga
nr katalogowy: 67463
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Najstarsze muzeum chleba na świecie
Beata Marchand
nr katalogowy: 99141
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Przełom w wypieku pieczywa francuskiego Wykorzystanie preparatu PolselviaTM
Beata Marchand
nr katalogowy: 87979
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Nowoczesna piekarnia w starym opakowaniu
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 43749
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Ocalić od zapomnienia...
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 66212
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Jakość skórki pieczywa - jak ją uzyskać i utrzymać?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 92619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Kwaśne ciasto Część I. Podstawowe informacje i definicje
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 85184
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Ocena jakości surowca i produktu w zakładzie młynarskim (cz. 7)
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 133694
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Italmarco. Miesiarka - najważniejszy element piekarni
nr katalogowy: 5123
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-11
Święty Marcin i "świętomarcińskie rogale"
nr katalogowy: 72183
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
WYPIEK PIECZYWA - TRADYCJA I NOWOCZESNOŚĆ. Część 11.
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 99135
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Warzone i sycone
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 12142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Odroczony wypiek w kontekście technologii MIWE smartproof
nr katalogowy: 72851
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Automatyczna linia piekarska według filozofii – projekt „pod klucz”
nr katalogowy: 132749
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Co nowego w technologii wypieku sklepowego?
nr katalogowy: 139352
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Spowalnianie i odraczanie fermentacji ciasta - rozmowa z Yves'em Musialowskim
Henryk Piesiewicz
Magdalena Mart
nr katalogowy: 4885
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Promieniowanie podczerwone jako źródło ciepła w procesach technologicznych. Część l
D. Nowak
nr katalogowy: 14833
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Winkler-Wachtel. System grzewczy STIR i możliwości jego zastosowania do wypieku pieczywa
nr katalogowy: 19212
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Co nowego w technologii wypieku sklepowego?
nr katalogowy: 139352
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Prezentacja możliwości wykorzystania preparatu POLSEVIA zawierającego transglutaminazę do wypieku pieczywa we Francji
Beata Marchand
nr katalogowy: 86245
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek pieczywa
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 131193
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Tradycyjny, polski żytni chleb - zagrożony. 100 dni żyta
Kazimierz Czekaj
nr katalogowy: 19165
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Winkler Wachtel Polska. System STIR w piecach winklerowskich - rewolucyjny przełom w wypieku pieczywa
Jerzy Kownacki
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 5053
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
NOWOŚCI KOMPLET
nr katalogowy: 104276
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Chleb na świecie na przestrzeni dziejów
nr katalogowy: 83160
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek pieczywa
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 131193
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Twój nowy Piecowy!
nr katalogowy: 29575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Wypiek chleba formowego - właściwy wybór jest tylko jeden!
Piotr Kulik
nr katalogowy: 53354
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-11
Święty Marcin i "świętomarcińskie rogale"
nr katalogowy: 55365
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
W tym roku postawmy na Polskę – naszą kulturę i tradycję. Odkrywamy Muzeum Chleba, Szkoły i Ciekawostek w Radzionkowie
Edwina Bojkiw
Barbara Lis
nr katalogowy: 127418
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Rewolucyjny okrągły piec Revent ONE
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 131657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Cz. I. Pieczywo zapiekane
Magdalena Mart
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 75345
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Z wizytą w Kolonii i Kościanie
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 66210
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
Rozwój analityki zbożowej
MIECZYSŁAW JANKIEWICZ
nr katalogowy: 36645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Zawsze świeże i pachnące
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 112122
mrożenie
pieczywo
jakość
odroczony wypiek
gastronomia
freezing
bread
quality
postponed baking method
gastronomy
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
HEUFT - najwyższa jakość wypieku, maksymalne oszczędności, stuprocentowa satysfakcja.
nr katalogowy: 33744
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Prawdziwa historia piernika
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 31737
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-8
Wartość technologiczna odmian pszenicy wg cOBOrU
JÓZEF ZYCH
nr katalogowy: 29202
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Jaki piec do sklepu?
nr katalogowy: 38994
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Chleby regionalne Francji
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 38743
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-8
Wartość technologiczna odmian pszenicy
JÓZEF ZYCH
nr katalogowy: 37054
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Technologia gwarantująca najwyższą jakość pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 36579
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Drobne pieczywo pszenne
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 35898
CHŁODNICTWO 2007-4
Charakterystyka mikrofalowego rozmrażania pieczywa mieszanego
KATARZYNA KOZŁOWICZ
FRANCISZEK KLUZA
nr katalogowy: 25580
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Nowe piece rurkowe LEONARDO
nr katalogowy: 71368
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
93 metry słodkiej tradycji w Rzeszowie
Iwona Oleniuch
nr katalogowy: 77300
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Nowe możliwości w świecie piekarskim
nr katalogowy: 90803
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Rewolucyjny okrągły piec Revent ONE
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 131657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termoolejowe
nr katalogowy: 138264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
W tym roku postawmy na Polskę – naszą kulturę i tradycję. Odkrywamy Muzeum Chleba, Szkoły i Ciekawostek w Radzionkowie
Edwina Bojkiw
Barbara Lis
nr katalogowy: 127418
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
HEUFT - najwyższa jakość wypieku, maksymalne oszczędności, stuprocentowa satysfakcja
nr katalogowy: 34440
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Technologia odroczonego wypieku pieczywa z zastosowaniem spowalniania fermentacji kęsów ciasta (cz.II)
Magdalena Kot
nr katalogowy: 34436
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Zmniejszenie ilości soli a jakość wypieku
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 37739
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-9
Procesy fermentacyjne
Katarzyna Dobrosz-Teperek
Beata Dasiewicz
nr katalogowy: 37660
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
EU-FRESHBAKE - europejski projekt dotyczący optymalizacji technologii odroczonego wypieku pieczywa
Marek Sikora
nr katalogowy: 36572
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-6
Produkcja mąki żytniej o podwyższonym wyciągu
nr katalogowy: 35950
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
O technologiach w piekarnictwie - dla Twojego biznesu Bądź konkurencyjny!
nr katalogowy: 87297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Sukcesu nie osiąga się samemu
nr katalogowy: 94690
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Wydajność na medal!
nr katalogowy: 140149
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
NAJWIĘKSZY PIERNIK WYKONALI UCZNIOWIE Z ZSS W BYDGOSZCZY
Mirosława Czarnecka-Kowalska
Małgorzata Kendziora-Ptasznik
Barbara Morawska
nr katalogowy: 33761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Technologia odroczonego wypieku pieczywa z zastosowaniem spowalniania fermentacji kęsów ciasta (cz.I)
Magdalena Kot
nr katalogowy: 33737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Małe jest piękne - Piece konwekcyjne Eurofours
Krzysztof Lis
Mieszko Stubiński
nr katalogowy: 27785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Automatyczna linia piekarska według filozofii – projekt „pod klucz”
nr katalogowy: 132749
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Jak wypracować przewagę konkurencyjną w piekarni i cukierni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 142505
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Wielofazowa fermentacja ciasta - zmiany parametrów technologicznych
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 82608
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Czynniki obniżające jakość pieczywa - część I
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 65582
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Metody oznaczania ilości i jakości glutenu
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 97761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Tropicana
nr katalogowy: 23779
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-4
Wysoka jakość ziarna zbóż podstawą produkcji żywności wysokiej jakości
Andrzej Markowski
nr katalogowy: 66841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Polskie termoolejowe piece piekarskie Termosystem - technologia przyszłości
nr katalogowy: 126604
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
IBIS. Polskie termoolejowe piece piekarskie. Termosystem – technologia przyszłości
nr katalogowy: 128978
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Ibis. Polskie termoolejowe piece piekarskie. Termosystem – technologia przyszłości
nr katalogowy: 131195
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Piekarstwo ekologiczne
nr katalogowy: 143443
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Piec Revent – wszechstronny tytan pracy
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 148917
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
IBIS. Polskie termoolejowe piece piekarskie. Termosystem – technologia przyszłości
nr katalogowy: 128978
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Ibis. Polskie termoolejowe piece piekarskie. Termosystem – technologia przyszłości
nr katalogowy: 131195
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Jak obniżyć zawartość glutenu w pieczywie?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 132503
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
O piekarskiej tradycji i trendach. Rozmowa z Mariolą Chiczewską, technologiem warszawskiej Galerii Wypieków Lubaszka
nr katalogowy: 127403
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Ocena jakości surowca i produktu w zakładzie młynarskim (cz. 7)
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 133694
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
INWESTYCJE w technikę chłodniczą MIWE
nr katalogowy: 105336
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
VAPOR firmy TAGLIAVINI - nowoczesny piec do tradycyjnych wypieków
nr katalogowy: 71377
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Dwumilionowy Pasterski
nr katalogowy: 101613
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Jak obniżyć zawartość glutenu w pieczywie?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 132503
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termo olejowe
nr katalogowy: 137855
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Ocena jakości bułek do domowego odpieku
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 137884
pszenica
bułki
odroczony wypiek
ocena organoleptyczna
tekstura
wheat
rolls
par baking
organoleptic evaluation
texture
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Ocena jakości bułek do domowego odpieku
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 137884
pszenica
bułki
odroczony wypiek
ocena organoleptyczna
tekstura
wheat
rolls
par baking
organoleptic evaluation
texture
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Ocena jakości bułek do domowego odpieku
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 137884
pszenica
bułki
odroczony wypiek
ocena organoleptyczna
tekstura
wheat
rolls
par baking
organoleptic evaluation
texture
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Ocena jakości bułek do domowego odpieku
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 137884
pszenica
bułki
odroczony wypiek
ocena organoleptyczna
tekstura
wheat
rolls
par baking
organoleptic evaluation
texture
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Polskie termoolejowe piece piekarskie Termosystem - technologia przyszłości
nr katalogowy: 116900
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Polskie termoolejowe piece piekarskie Termosystem - technologia przyszłości
nr katalogowy: 124729
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Polskie termoolejowe piece piekarskie Termosystem - technologia przyszłości
nr katalogowy: 122156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Piece sklepowe MIWE z najnowszym sterowaniem MIWE go!
nr katalogowy: 99137
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-3
Czynniki obniżające jakość pieczywa - część II
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 66128
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-5
Mąki niechlebowe i ich zastosowanie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 51682
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
WYPIEK PIECZYWA Część 10.
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 98564
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Magiczny świat pierników
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 95052
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Wypiek pieczywa – tradycja i nowoczesność
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 131653
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Innowacyjność 2018 w firmie
nr katalogowy: 112494
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Dlaczego pieczywo czerstwieje?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 74636
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Punkty sprzedaży detalicznej pieczywa
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 54817
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Dzieje chleba, dzieje świata
nr katalogowy: 72879
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Brioszki w nowej odsłonie
nr katalogowy: 106085
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Mała piekarnia czy punkt sprzedaży pieczywa - podstawowe wymagania
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 105332
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Nadzienia Lauretta: smaczna nowość od Kandy
nr katalogowy: 83766
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Twój nowy Piecowy!
nr katalogowy: 45421
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Jubileusz Angeliki
nr katalogowy: 63537
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Polagra-Tech 2010 - dla piekarzy i cukierników z kraju i ze świata
nr katalogowy: 53362
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-11
Czas na rogale świętomarcińskie
nr katalogowy: 151401
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Wady pieczywa wynikające z jakości mąki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 64984
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-3
"Czynniki wpływające na trwałość pieczywa"
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 75010
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Właściwości fermentacyjne mąki, jako element wartości wypiekowej
Tomasz Piechowiak
nr katalogowy: 101134
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Ocena wartości wypiekowej mąki za pomocą mixolabu
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 127872
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Wartość odżywcza pieczywa wzbogaconego produktami naturalnymi
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 49662
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-11
Historia Rogali Świętomarcińskich
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 87638
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Trzy pytania do przedstawicieli firm sprzedających piece piekarskie i cukiernicze
nr katalogowy: 45420
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Słodka strona gastronomii
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 43708
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-10
IX Święto Chleba w Dźwiniaczu Dolnym
Iwona Oleniuch
nr katalogowy: 47596
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-8
Możliwość zastosowania produktów przemiału pszenżyta do produkcji wyrobów ekstrudowanych
AGNIESZKA MAKOWSKA
HANNA STACHOWIAK
nr katalogowy: 45899
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-8
Wartość technologiczna odmian pszenicy
Józef Zych
nr katalogowy: 45893
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Piec w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 96420
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Kwas piekarski w produkcji pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 90798
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Przełom w wypieku pieczywa francuskiego przy użyciu preparatu POLSELVIATM (cz. II)
Beata Marchand
nr katalogowy: 90797
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Obliczanie ilości składników według receptury przy wytwarzaniu ciasta
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 129960
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Ciekawe nowości i udoskonalenia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 145835
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-3
Kolejne spotkanie w ramach projektu COST Action
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 148941
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Ocena wyników przemiału
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 70532
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-8
Wartość technologiczna odmian pszenicy
Andrzej Najewski
nr katalogowy: 69712
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-8
Wartość technologiczna odmian pszenicy
Andrzej Najewski
nr katalogowy: 61301
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-12
Wartość wypiekowa mąki żytniej
Magdalena Kot
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 72898
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-3
Technologia produkcji mąki żytniej o wysokim wyciągu
Roman Jurga
nr katalogowy: 50399
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Chlebek św. Klemensa
Henryk Piesiewicz
Bogdan Mamaj
Andrzej Szydłowski.
nr katalogowy: 44369
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Systemy odkładania i przeładunku bułek na blachy
Piotr Kulik
nr katalogowy: 42471
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Piekarnia z kawiarnią w jednym miejscu
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 98575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
Szwajcaria różnorodnością pieczywa słynie (cz. 1)
Beata Marchand
nr katalogowy: 92066
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Obliczanie ilości składników według receptury przy wytwarzaniu ciasta
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 129960
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Wypiek pieczywa – tradycja i nowoczesność
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 131653
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Woda w piekarstwie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 135309
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Ocena jakości surowca i produktu w zakładzie młynarskim (cz. 9)
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 136184
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Mąka standaryzowana – czy na pewno wiemy, co to jest?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 143475
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Wartość technologiczna odmian pszenicy ozimej
Andrzej Najewski
nr katalogowy: 108643
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Drożdże specjalistyczne Lallemand Polska - gwarancja udanych wypieków
nr katalogowy: 115672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Chleba ci u nas dostatek
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 40670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Przygotowanie ciasta chlebowego
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 68238
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Koniec ery ręcznych żelazek do wypieku wafli
Marek Chodnicki
nr katalogowy: 62015
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Nasz niepowszedni
nr katalogowy: 79799
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Święto piekarzy i cukierników na targach w Poznaniu
nr katalogowy: 54420
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Papieska Kremówka po raz dziewiąty
Małgorzata Słowińska
nr katalogowy: 92639
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Polskie termoolejowe piece piekarskie Termosystem – technologia przyszłości
nr katalogowy: 129963
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Revent: ekologia połączona z ekonomią i jakością
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 149414
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-1
Badanie jakości pieczywa pszennego z dodatkiem śruty owsianej
Emilia Sykut-Domańska
Aldona Sobota
Piotr Zarzycki
Anna Wirkijowska
Zbigniew Rzedzicki
nr katalogowy: 111947
owies oplewiony
wydajność pieczywa
całkowita strata wypiekowa
objętość pieczywa
common oat
bread yield
total baking loss
bread volume
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Wpływ dodatku enzymu transglutaminazy na jakość pieczywa pszennego
Marianna Raczyk
Katarzyna Just
nr katalogowy: 127384
transglutaminaza
mąka pszenna
wydajność ciasta
tekstura miękiszu
transglutaminase
wheat flour
dough performance
crumb texture
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Ocena wartości wypiekowej mąki za pomocą mixolabu
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 127872
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Ocena jakości surowca i produktu w zakładzie młynarskim (cz. 9)
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 136184
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Revent - Ewolucja Premiera najnowszego modelu: Revent Round Oven na targach IBIE w Las Vegas
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 81749
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Nowa technologia zaparowania MIWE atmo-jet w termoolejowych piecach wózkowych nagrodzona główną nagrodą Südback Trend Award
nr katalogowy: 80917
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Ciasto drożdżowe maślane, Ciasto orkiszowe z orzechami
nr katalogowy: 44979
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Czas na czasie, czyli o obecnej walucie
nr katalogowy: 56393
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Prezentacje
nr katalogowy: 71827
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Automatyczne termoolejowe piece HEUFT VATO
nr katalogowy: 64113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
MIWE thermo-static
nr katalogowy: 68233
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
OBLICZANIE ILOŚCI SKŁADNIKÓW WEDŁUG RECEPTURY PRZY WYTWARZANIU CIASTA.
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 96410
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Konkurs Master Baker – promocja pieczywa najwyższej jakości
nr katalogowy: 133281
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Jakość pieczywa ma zachęcać do jego spożywania. Ale czy tak jest?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 72838
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Jak produkować pieczywo specjalne wysokiej jakości
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 75347
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Skąd się biorą dziury w chlebie?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 52408
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Chleb "na rurce" i w "cyklotermiku"
nr katalogowy: 122157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
SIŁA marki MIWE
nr katalogowy: 109751
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Między kuchnią a laboratorium
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 67389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Data Science w diagnostyce awarii
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 119423
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Jak funkcjonuje technologia studzenia próżniowego?
nr katalogowy: 118406
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Technologia, dzięki której wysokiej jakości makaron dostępny jest na całym świecie
nr katalogowy: 128439
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Dramatyczna sytuacja w firmach piekarskich i cukierniczych
nr katalogowy: 136586
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Piekarzu, czy wiesz, że...
nr katalogowy: 106081
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH