Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-3
Zastosowanie proszku z owadów jadalnych celem zwiększania wartości odżywczej produktów zbożowych
Radosław Bogusz
Małgorzata Latoszewska
Agata Marzec
Małgorzata Nowacka
nr katalogowy: 148950
10.15199/61.2024.3.6
owady jadalne
produkty na bazie zbóż
wzbogacanie żywności
wartość odżywcza
edible insects
cereal-based products
food fortification
nutritional value
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Owady jadalne jako składnik nowych produktów spożywczych: stan i perspektywy
Radosław Bogusz
Małgorzata Latoszewska
Karolina Szulc
Małgorzata Nowacka
nr katalogowy: 149066
10.15199/65.2024.6.4
owady jadalne
produkty na bazie owadów
nowe produkty spożywcze
wartość odżywcza
edible insects
insect-based products
novel food products
nutritional value
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-3
Owady - żywność przyszłości
Anna Florowska
Tomasz Florowski
nr katalogowy: 125599
10.15199/65.2020.3.6
owady jadalne
entomofagia
novel food
edible insects
entomophagy
novel food
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-4
BIOGOSPODARKA
nr katalogowy: 90984
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-9
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 108250
AURA 2014-6
Kupuj odpowiedzialnie, zostań pszczelim bohaterem!
nr katalogowy: 84620
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-IP
Napoje na bazie piwa - innowacyjna kategoria wzrostu na rynku piwa
nr katalogowy: 57195
AURA 2023-4
Robot do hodowli owadów
Lech Kryszałowicz
nr katalogowy: 142630
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Właściwości funkcjonalne białek owadów jadalnych i ich wykorzystanie w przemyśle spożywczym
Dorota Nałęcz
nr katalogowy: 149403
10.15199/65.2024.7.5
owady jadalne
alternatywne białka
właściwości funkcjonalne
nowa żywność
edible insects
alternative proteins
functional properties
novel food
AURA 2023-4
Robot do hodowli owadów
Lech Kryszałowicz
nr katalogowy: 142630
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-8
Zagrożenia ze strony owadów
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 53573
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-8
Pułapki monitorujące w piekarniach, ciastkarniach, zakładach zbożowo-młynarskich ważnym elementem skutecznego zwalczania owadów
nr katalogowy: 99734
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Integrowane metody ochrony produktów przechowywanych przed szkodnikami
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 108644
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-5
Lampy owadobójcze w zakładach zbożowo-młynarskich - praktyczne uwagi dotyczące ich wykorzystania
nr katalogowy: 35243
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Krupnioki śląskie i inne produkty posiadające Chronione Oznaczenie Geograficzne
Marlena Piekut
nr katalogowy: 104156
AURA 2019-7
Owady alternatywnym źródłem białka dla ludzi i zwierząt gospodarskich
Janusz R. Mroczek
Mariusz Rudy
Karolina Mroczek
nr katalogowy: 121445
10.15199/2.2019.7.1
gospodarka żywnościowa
białko
owady
food economy
protein
insects
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-12
Nowe książki
nr katalogowy: 48614
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-10
Utrzymywanie higieny w młynie podstawą ochrony przed szkodnikami
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 14158
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-1
Produkty Antygraffiti
nr katalogowy: 17844
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-9
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii
nr katalogowy: 47197
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-3
Wełna mineralna szklana URSA
J. Kulesza
nr katalogowy: 17586
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Jubileuszowa, 50. edycja Międzynarodowych Targów Słodyczy i Przekąsek ISM 2020
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 127419
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-9
Ammonium ionic liquids containing an ester group as stored product insect antifeedants Amoniowe ciecze jonowe zawierające grupę estrową jako deterenty pokarmowe owadów magazynowych
Kamil Czerniak
Rafał Giszter
Michał Niemczak
Filip Walkiewicz
Tomasz Klejdysz
nr katalogowy: 86579
10.12916/przemchem.2014.1632
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-10
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego, nr 14 i 15 z 2013 r.)
nr katalogowy: 79871
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Absolut - współczesny fenomen on-line
nr katalogowy: 57403
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-11
Technika i technologia produkcji ryżu oraz zbożowych kasz i płatków błyskawicznych
nr katalogowy: 55364
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-3
Linia produktów AQUA PROTECT rekomendowana przez Polskie Stowarzyszenie Dekarzy
nr katalogowy: 125423
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-4
Niektóre aspekty stosowania insektycydów związane z powstawaniem oporności u owadów
HENRYK MALINOWSKI
nr katalogowy: 107620
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-4
Perspektywy przemysłu młynarskiego w Unii europejskiej
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 149815
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-5
PRODUKTY WEBAC W RENOWACJI I MODERNIZACJI OBIEKTÓW
nr katalogowy: 105593
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-21-22
Pszczoły wracają do lasu
Henryk Piekut
nr katalogowy: 116377
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-12
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 108295
AURA 2014-5
Przychylmy pszczołom nieba - Hotele dla dzikich zapylaczy
Jolanta Zientek-Varga
nr katalogowy: 84529
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-6
EKOLBITY - ekologiczne produkty na dachy
nr katalogowy: 26991
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-12
Szlakiem smaku
nr katalogowy: 81049
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-3
OWADY – pokarm przyszłości?
nr katalogowy: 136731
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-10
Produkty gipsowe SOLBET
Tomasz Rybarczyk
nr katalogowy: 101567
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-3
System EKOLBIT - ekologia i innowacyjność
nr katalogowy: 24871
OPAKOWANIE 2014-8
Kangur Electronics - ekspert w dziedzinie znakowania
nr katalogowy: 86149
OPAKOWANIE 2021-7
Nowa generacja zrównoważonych farb wodnych
nr katalogowy: 132608
AURA 2019-4
Owady w świecie kryzysu klimatycznego
Piotr Skubała
nr katalogowy: 119617
10.15199/2.2019.4.3
owady
zmiany klimatu
wymieranie
rolnictwo wielkoobszarowe
insects
climate change
extinction
large-scale agriculture
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Alergeny w żywności Lista obowiązkowa
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91207
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-2
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego, nr 23 i 24 z 2014 r.)
nr katalogowy: 89488
AURA 2014-4
Mordercze owady
Mirosław Twardowski
nr katalogowy: 83369
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-2
NANOTECHNOLOGIA zaprawy do spoinowania
Bartosz Polaczyk
nr katalogowy: 68742
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-3
Jastrychy i wylewki samopoziomujące Kreisel idealne na nierówne podłoża
nr katalogowy: 78652
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-3
OWADY – pokarm przyszłości?
nr katalogowy: 136731
GAZETA CUKROWNICZA 2005-5
Urządzenie do zwalczania owadów
nr katalogowy: 9407
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-3
Pestycydy jako źródło zagrożenia środowiskowego dla owadów zapylających. Edukacja ekologiczna
Jolanta Bąk-Badowska
Ilona Żeber-Dzikowska
Barbara Gworek
Jarosław Szajner
Bożena Wójtowicz
Irena Suwara
Jarosław Chmielewski
nr katalogowy: 130839
10.15199/62.2021.3.9
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-3
Pestycydy jako źródło zagrożenia środowiskowego dla owadów zapylających. Edukacja ekologiczna
Jolanta Bąk-Badowska
Ilona Żeber-Dzikowska
Barbara Gworek
Jarosław Szajner
Bożena Wójtowicz
Irena Suwara
Jarosław Chmielewski
nr katalogowy: 130839
10.15199/62.2021.3.9
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-4
Uwaga na odymka pszenicznika (Anguna tritici)
WITOLD KARNKOWSKI
nr katalogowy: 14041
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Krok w kierunku bezcukrowych słodyczy
Sussane Roelle
nr katalogowy: 58722
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2023-9
Z PRASY TECHNICZNEJ
nr katalogowy: 144993
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-2
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego nr 23 i 24 z 2016 r.)
nr katalogowy: 103997
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Słodkie dwa lata
nr katalogowy: 40678
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-10
Koncepcje trendów w kategoriach wzrostowych
nr katalogowy: 72033
AURA 2006-7
TAJEMNICE ZDROWIA JEDWABNIKI I SYBERYJSKI GIE
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 15916
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Budowa ziarna pszenicy - ważne też dla piekarzy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 60021
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Brazylia - kraj partnerski
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 83775
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-9
Ekologiczne rozpuszczalniki i plastyfikatory do wyrobów powłokowych na bazie poli(octanu winylu)
Wilhelm J. Tic
nr katalogowy: 127944
10.15199/62.2020.9.25
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-9
Ekologiczne rozpuszczalniki i plastyfikatory do wyrobów powłokowych na bazie poli(octanu winylu)
Wilhelm J. Tic
nr katalogowy: 127944
10.15199/62.2020.9.25
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-2
DISBON - systemy posadzkowe
Marek Niańkowski
nr katalogowy: 66015
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Napoje funkcjonalne
nr katalogowy: 92034
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Chleb z robakami?
nr katalogowy: 132759
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 123893
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-10
Gładzie na bazie spoiwa gipsowego
Mariusz Hynowski
Sebastian Czernik
nr katalogowy: 101566
10.15199/33.2016.10.04
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-2
Zabytki na podłożu papierowym jako środowisko życia owadów
JOANNA KARBOWSKA - BERENT
nr katalogowy: 96884
10.15199/54.2016.2.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Pułapki owadobójcze dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 20853
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
Hybrydowe masy uszczelniające
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 136764
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
Hybrydowe masy uszczelniające
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 136764
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
Hybrydowe masy uszczelniające
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 136764
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
Hybrydowe masy uszczelniające
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 136764
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
Hybrydowe masy uszczelniające
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 136764
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-3
Kemira przyspiesza przejście na odnawialne rozwiązania – wprowadzenie żywicy wodotrwałej o zrównoważonej zawartości biomasy
nr katalogowy: 147980
OPAKOWANIE 2020-11
MetPack – supermarket tektur powlekanych ekstruzyjnie
Anna Naruszko
nr katalogowy: 129016
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-9
Ciecze jonowe jako deterenty pokarmowe szkodników magazynowych
Jan Nawrot
Tomasz Klejdysz
nr katalogowy: 79423
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Białko przyszłości
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 110903
bezpieczeństwo żywności
owady jadalne
wartość odżywcza
zagrożenie bezpieczeństwa żywności.
food safety
edible insects
nutritive value
food safety hazards.
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 92048
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-11
Prefabrykowane budownictwo drewniane
Wojciech Nitka
nr katalogowy: 129079
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-11
Procesy wykończalnicze z zastosowaniem nowoczesnych środków w celu nadawania tekstyliom cech barierowych przed owadami, kleszczami oraz mikroorganizmami
Izabela Oleksiewicz
Romualda Koźmińska
Elżbieta Duńska
nr katalogowy: 72645
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
Jagoda Kępińska-Pacelik
Wioletta Biel
nr katalogowy: 139168
10.15199/65.2022.8.6
owady
białko
żywność
insects
protein
food
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-9
Lampy owadobójcze ważnym elementem zintegrowanego systemu ochrony przed owadami w młynie
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 6382
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-5
Karaczany zagrożeniem dla właściwych warunków sanitarno-higienicznych w młynie
nr katalogowy: 35244
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-10
Lampy owadobójcze BEST PEST i ich zastosowanie
Artur Grotnik
nr katalogowy: 30762
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-10
Kobieta wynalazca 2007 - kandydatki
nr katalogowy: 26254
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Wyznaczanie trendów dzięki innowacjom WILD
nr katalogowy: 78953
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Nowa umowa handlowa USA, Meksyku i Kanady
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 131284
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
ISM 2023
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 143937
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Nowe smaki, ciekawe historie
nr katalogowy: 150836
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-9
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego, nr 12 i 13 z 2013)
nr katalogowy: 79441
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1995-7
Środki wspomagające działanie pestycydów - światowe kierunki rozwoju a sytuacja w kraju
BRONISŁAW NARANIECKI
MAREK H. MARCIŃSKI
nr katalogowy: 42991
AURA 2007-6
Rola edukacji w kształtowaniu świadomości ekologicznej, dotyczącej zrównoważonej gospodarki leśnej
BEATA GURGUL
nr katalogowy: 27339
AURA 2008-12
Program ochrony podkowca małego
ANNA BATOR
nr katalogowy: 39851
AURA 2008-11
Tajemnicza zagłada rojów pszczelich
STANISŁAW ABRAMCZYK
nr katalogowy: 39351
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-2-3
POLSKA I ŚWIAT- Wydarzenia
nr katalogowy: 82312
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-6
Próby wykorzystania do produkcji pasz białka pochodzącego z owadów
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 102723
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
ISM 2023
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 143937
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Chiny. Rynek zbożowy i młynarski
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 123777
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Sposoby restauratorów na owady
nr katalogowy: 138826
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-6-7
Produkty kompleksotwórcze firmy ZSM służące optymalizacji mokrych procesów wykończania tekstyliów
ANTJE MEHLHORN
NICOLAI WICKERT
nr katalogowy: 45260
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Nowa umowa handlowa USA, Meksyku i Kanady
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 131284
AURA 2023-2
Co zagraża koronom drzew leśnych?
Artur Rutkiewicz
nr katalogowy: 141756
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-9
PRODUCENCI FARB POLECAJĄ
nr katalogowy: 100720
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-1
Co zamiast bromku metylu? Debata trwa.
nr katalogowy: 23486
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
Hybrydowe masy uszczelniające
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 136764
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-7
Badania nad nowymi składnikami pasz
nr katalogowy: 77661
OPAKOWANIE 2023-8
Gama rozwiązań Fujifilm na targach Labelexpo Europe 2023
nr katalogowy: 144632
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności – wrzesień 2010 r.
nr katalogowy: 54923
OPAKOWANIE 2016-6
Biodegradowalne tacki na bazie otrębów pszennych otrzymywane w procesie wypiekania
IGA CHODZYŃSKA
MAREK JOTKO
MAŁGORZATA MIZIELIŃSKA
SŁAWOMIR LISIECKI
ARTUR BARTKOWIAK
AGNIESZKA MELJON
ANDRZEJ K. BŁĘDZKI
TOMASZ JAMROŻY
nr katalogowy: 99095
10.15199/42.2016.6.1
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-2
Chleb z robakami? – Nie, dziękuję!
nr katalogowy: 142587
AURA 2007-4
Rola zadrzewień w krajobrazie rolniczym
ANDRZEJ LATOS
nr katalogowy: 25557
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-3
Dezynsekcja młynów wysoką temperaturą
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 24528
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-3
Dezynsekcja młynów wysoką temperaturą
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 24528
AURA 2022-12
Uczynić las odpornym
Tadeusz Zachara
nr katalogowy: 140882
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-3
MIĘDZYNARODOWE BRANŻOWE TARGI PRZEMYSŁU TWORZYW SZTUCZNYCH WARSAW PLAST EXPO 2024
Małgorzata Jamróz
nr katalogowy: 147819
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Zrównoważona produkcja mięsa rozpoczyna się poprzez akceptację odpowiedzialności
nr katalogowy: 127261
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Dobra współpraca to podstawa sukcesu
nr katalogowy: 96415
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
Kontrola temperatury ziarna niezbędnym elementem bezpiecznego przechowywania zbóż
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 105097
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-12-13
Mały zabójca dębów
nr katalogowy: 36611
AURA 2007-5
Od tysiąclecia wśród barci i pasiek
TOMASZ KOWALIK
nr katalogowy: 26021
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Ekonomiczna konieczność zabezpieczania magazynowanego ziarna
nr katalogowy: 99939
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-11
Z prasy zagranicznej
Marian Paszkowski
nr katalogowy: 94997
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1995-11
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 43052
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Trojszyki w piekarni i cukierni oraz ich zwalczanie
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 33731
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-1
Światowy i europejski rynek mrożonych owoców i warzyw
Anna Jaworowska
nr katalogowy: 49502
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-11
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii
nr katalogowy: 63700
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
BIAŁKOWE DODATKI PASZOWE i wykorzystanie owadów w żywieniu drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 136299
białkowe dodatki paszowe
śruty poekstrakcyjne
owady
żywienie drobiu
protein feed additives
post-extraction meal
insects
poultry feeding
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
BIAŁKOWE DODATKI PASZOWE i wykorzystanie owadów w żywieniu drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 136299
białkowe dodatki paszowe
śruty poekstrakcyjne
owady
żywienie drobiu
protein feed additives
post-extraction meal
insects
poultry feeding
AURA 2022-10
Las
nr katalogowy: 139892
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-12
Makarony oraz wyroby śniadaniowe i przekąskowe z innych niż mąka pszenna surowców zbożowych
nr katalogowy: 48620
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2014-6
Mikrostruktura i właściwości cienkich powłok węglowych modyfikowanych borem
ANDRZEJ CZYŻNIEWSKI
nr katalogowy: 88463
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-3
Świerszcze na talerzu
Martyna Jachimowicz
nr katalogowy: 142454
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-10
Cutting fluids based on cardanol etoxylates. Zastosowanie oksyetylatów kardanolu do wytwarzania cieczy obróbkowych
Elżbieta Rogoś
Andrzej Urbański
Marek Lukosek
Bronisław Naraniecki
Jacek Kosno
nr katalogowy: 79846
AURA 2014-7
W trosce o pszczoły
Stanisław Abramczyk
nr katalogowy: 85242
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-2
Innowacyjność polskiego przemysłu chemicznego i jej perspektywy
Irena Łącka
nr katalogowy: 112279
10.15199/62.2018.2.5
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-12
Posadzki o podwyższonym komforcie chodzenia Sika - Comfortfloor Systems
nr katalogowy: 81381
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-16-17
Solidarni z kornikiem
nr katalogowy: 108593
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2012-3
ZAKŁAD INŻYNIERII MATERIAŁOWEJ I METALURGII PROSZKÓW IMN LATA 2006÷2011
MIECZYSŁAW WOCH
nr katalogowy: 66501
OPAKOWANIE 2019-1
BASF wdraża w życie projekt "chemcyklingu"
nr katalogowy: 118300
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-3
Preparation and evaluation of the quality of granulated phosphate fertilizers based on microbiologically activated renewable sources of phosphorus Otrzymywanie oraz ocena jakości granulowanych nawozów fosforowych na bazie aktywowanych mikrobiologicznie odnawialnych źródeł fosforu
Maciej Rolewicz
Przemysław Malinowski
Małgorzata Wyciszkiewicz
Piotr Rusek
Michał Dawidowicz
nr katalogowy: 90071
10.15199/62.2015.3.18
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Chleb z robakami? – Nie, dziękuję!
nr katalogowy: 142509
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-4
Postęp w poznawaniu chemicznych zależności między roślinami a owadami
JURAJ HARMATHA
JAN NAWROT
nr katalogowy: 108114
AURA 2020-7-8
Produkty pszczele w ochronie zdrowia i suplementacji żywienia człowieka
Janusz R. MROCZEK
Karolina MROCZEK
nr katalogowy: 127269
10.15199/2.2020.7–8.3
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Napoje owocowe - wpływ hydrokoloidów na smak, aromat i konsystencję
nr katalogowy: 56550
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-10
Neutralizacja czynników szkodliwych oraz uciążliwych dla mieszkańców powstałych w pomieszczeniach mieszkalnych w wyniku pożaru
Anna Prędecka
Robert Piec
Michał Sowa
Przemysław Wysoczyński
nr katalogowy: 87565
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-10
Polifungina i jej półsyntetyczne pochodne - oryginalny polski antybiotyk o działaniu przeciwgrzybiczym
ZUZANNA KOWSZYK-GINDIFER
MARIA HORODECKA
nr katalogowy: 107145
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-4
Ocena bezpieczeństwa dla pszczół w procesie rejestracji środków ochrony roślin
Danuta Maciaszek
Barbara Gworek
nr katalogowy: 67010
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-3
Jak zminimalizować ryzyko pojawienia się szkodników wewnątrz obiektu zbożowo-młynarskiego?
nr katalogowy: 114140
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-25
Farba
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 123570
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-2
Ocena możliwości wykorzystania popiołów wapiennych do produkcji autoklawizowanego betonu komórkowego
Agnieszka Różycka
Marek Petri
Katarzyna Łaskawiec
nr katalogowy: 74734
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-3
Ochrona przed mrówkami i muchami istotną częścią zapewnienia właściwego stanu sanitarno-higienicznego zakładu produkcyjnego
nr katalogowy: 106431
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Uczulenie na jedzenie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 41507
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Alkaloidy tropanowe – co młynarze powinni o nich wiedzieć
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 137881
AURA 2009-11
RECENZJE
KINGA BONENBERG
nr katalogowy: 47899
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część pierwsza – mąki bezglutenowe
nr katalogowy: 131208
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-6
Nowe substancje aktywne insektycydów stosowane w Polsce
Ewa Matyjaszczyk
Joanna Sobczak
nr katalogowy: 107076
10.15199/62.2017.6.30
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Opakowania jadalne na bazie polimerów
Joanna Kulikowska
nr katalogowy: 123396
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-6
Fotowoltaika Polska 2011
nr katalogowy: 60615
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-12
30 Years of semiochemicals in the Institute of Industrial Organic Chemistry 30 Lat badań nad związkami semiochemicznymi w Instytucie Przemysłu Organicznego
Jacek Grodner
nr katalogowy: 103101
10.15199/62.2016.12.7
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Synteza i aktywność antyfidantna pochodnych farnezolu
Anna Gliszczyńska
Dorota Masłowiec
Maryla Szczepanik
Jan Nawrot
Czesław Wawrzeńczyk
nr katalogowy: 59857
AURA 2015-12
Ochrona różnorodności owadów piękna idea - smutna rzeczywistość
Kazimierz Wiech
nr katalogowy: 95323
CHŁODNICTWO 2012-10
Instalacje chłodnicze dla marketów.Część 4
Bartosz Nowacki
nr katalogowy: 72008
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Desery mleczne innowacje produktowe
Jarosław Kowalik
nr katalogowy: 80049
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Herbaty ready-to-drink - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 120736
10.15199/64.2019.5-6.3
herbata
rtd
rynek napojów herbacianych
trendy herbaciane
właściwości naparów herbaty
tea
ready-to-drink
tea-based beverages
trends in tea
tea characteristics
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2014-3
Wytwarzanie i właściwości geopolimerów na bazie tufu wulkanicznego
JANUSZ MIKUŁA
MICHAŁ ŁACH
nr katalogowy: 85038
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-6
Ochrona zabytków na podłożu papierowym pr zed mikroorganizmami i owadami
JOANNA KARBOWSKA-BERENT
nr katalogowy: 99397
10.15199/54.2016.6.2
AURA 2023-2
Co zagraża koronom drzew leśnych?
Artur Rutkiewicz
nr katalogowy: 141756
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Jak wyżywić ludność świata do 2050 roku?
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 99227
10.15199/65.2016.6.1
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-14-15
Smaczne robactwo
Irena Fober
nr katalogowy: 78224
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Sposoby restauratorów na owady
nr katalogowy: 138826
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-1
Uprawy roślin odmian modyfikowanych genetycznie i stosowanie w żywieniu ludzi i jako pasze dla zwierząt, drogą do poprawy jakości życia czy zagrożeniem dla zdrowia i środowiska? Część II.
Tadeusz Piotr Żarski
Henryka Żarska
nr katalogowy: 64968
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 119354
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 95669
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Powłoki jadalne do minimalnie przetworzonych owoców i warzyw
Sabina Galus
nr katalogowy: 67209
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Nanoprodukty - co wiedzą o nich studenci
Natalia Chomaniuk
Piotr Przybyłowski
nr katalogowy: 85717
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-10
Products of catalytic oxyethylation of lard triglyceride fractions. Produkty katalitycznego oksyetylenowania frakcji triglicerydów wydzielonych z farmakopealnego smalcu wieprzowego
Michał J. Nachajski
Michał K. Kołodziejczyk
Justyna Kołodziejska
Marek Lukosek
Jacek Kosno
Bronisław Naraniecki
Marian M. Zgoda
Ewa Zajszły-Turko
nr katalogowy: 79845
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-1
Siarka w produkcji rolnej. Aspekt technologiczny, środowiskowy i rynkowy
Arkadiusz Piwowar
nr katalogowy: 118329
10.15199/62.2019.1.13
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-9
"Libijskie peregrynacje" - fragment książki
Stefan BAJER
nr katalogowy: 122197
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
Pasztety wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 119301
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Spirulina - niedoceniony składnik żywności
Agnieszka Kaźmierska
nr katalogowy: 91375
10.15199/65.2015.5.7
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Rynek produktów z aronii czarnoowocowej i jagody kamczackiej
Stanisław Kalisz
Natalia Polak
Alicja Turowska
nr katalogowy: 137302
10.15199/64.2022.2.5
aronia czarnoowocowa
jagoda kamczacka
asortyment
rynek
black chokeberry
blue honeysuckle
assortment
market
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Rynek produktów z aronii czarnoowocowej i jagody kamczackiej
Stanisław Kalisz
Natalia Polak
Alicja Turowska
nr katalogowy: 137302
10.15199/64.2022.2.5
aronia czarnoowocowa
jagoda kamczacka
asortyment
rynek
black chokeberry
blue honeysuckle
assortment
market
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-3
Wybrane właściwości pian metalowych na bazie kompozytu AlSi9-SiC
JANUSZ GRABIAN
KATARZYNA GAWDZIŃSKA
nr katalogowy: 17159
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH