Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-6
Książeczka sanepidowska online
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 151839
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-5
Jakość dziecięcych wyrobów odzieżowych
RENATA KUJAWA
ANDRZEJ WŁOCHOWICZ
nr katalogowy: 35485
OPAKOWANIE 2022-2
Nowe farby MGA CONTACT do kontaktu z żywnością
nr katalogowy: 136518
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Substancje szkodliwe dla zdrowia pochodzące z powierzchni maszyn
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
nr katalogowy: 94949
10.15199/65.2015.11.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18487
OPAKOWANIE 2011-11
Bezpieczne opakowanie - to nie takie proste...
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 63958
OPAKOWANIE 2015-3
Niemieckie Rozporządzenie w sprawie farb drukarskich w ostatniej fazie przygotowań
nr katalogowy: 90341
OPAKOWANIE 2015-3
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 90322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Oleje smarne
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 73947
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Materiały opakowaniowe do kontaktu z żywnością
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 129754
10.15199/65.2020.12.6
tworzywa polimerowe
materiały do kontaktu z żywnością (FCM)
migracja
opakowania
polymer
Food Contact Materials (FCM)
migration
packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Materiały opakowaniowe do kontaktu z żywnością
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 129754
10.15199/65.2020.12.6
tworzywa polimerowe
materiały do kontaktu z żywnością (FCM)
migracja
opakowania
polymer
Food Contact Materials (FCM)
migration
packaging
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Bezpieczeństwo zdrowotne opakowań stosowanych w przemyśle piekarskim i cukierniczym
Marzena Pawlicka
nr katalogowy: 88776
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-3
Wiadomości Wydarzenia
nr katalogowy: 125698
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-11
Jednorazowe rękawice ochronne dla przemysłu spożywczego
Tomasz Dajerling
nr katalogowy: 116954
OPAKOWANIE 2011-10
O bezpiecznych opakowaniach w Warszawie
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 63190
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-10
Gwarantujemy dobry kontakt... z żywnością
MACIEJ DOLIWA
nr katalogowy: 123103
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Zawartość szkodliwych substancji w papierowych opakowaniach do żywności w świetle wymagań krajowych i europejskich
MACIEJ CIEPLIŃSKI
IZABELA PODAWCZYK
DOROTA KAŹMIERCZAK
JADWIGA STUFKA-OLCZYK
nr katalogowy: 146293
10.15199/54.2023.11.2
papier
tektura
kontakt z żywnością
szkodliwe substancje
paper
cartboard
contact with food
harmful substances
OPAKOWANIE 2013-12
Wybrane specyficzne zastosowania etykiet samoprzylepnych część I
EWA WOJCIECHOWSKA
STEFAN JAKUCEWICZ
nr katalogowy: 81153
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Wymagania jakościowe dla papierowych opakowań do żywności
Ewa Kopania
nr katalogowy: 146284
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Automatyka Festo dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 41830
OPAKOWANIE 2021-3
Toyo Printing Inks: farby dla opakowań spożywczych
nr katalogowy: 130912
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-12
Wypadek podczas… usuwania przyczyny wypadku
Andrzej Nowak
nr katalogowy: 151830
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Kontrole żywności – u producenta, w sklepie i na granicy
nr katalogowy: 149060
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-3
Techniki drukowania opakowań artykułów spożywczych
Agata Ruszkowska
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 104686
10.15199/65.2017.3.9
OPAKOWANIE 2015-9
Xeikon CX3 - szybko, coraz szybciej
nr katalogowy: 94349
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Problemy producentów napojów z butelkami PET
Anna Karwowska
nr katalogowy: 52617
OPAKOWANIE 2011-9
Farby dla bezpiecznych opakowań
Anna Naruszko
nr katalogowy: 62636
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Migracja toksycznych metali z papierowych i tekturowych wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Maciej Ciepliński
Izabela Podawczyk
nr katalogowy: 141600
10.15199/54.2023.1.1
papier
tektura
kontakt z żywnością
toksyczne metale
absorpcyjna spektrometria atomowa
paper
board
contact with food
toxic metals
atomic absorption spectrometry
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Migracja toksycznych metali z papierowych i tekturowych wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Maciej Ciepliński
Izabela Podawczyk
nr katalogowy: 141600
10.15199/54.2023.1.1
papier
tektura
kontakt z żywnością
toksyczne metale
absorpcyjna spektrometria atomowa
paper
board
contact with food
toxic metals
atomic absorption spectrometry
OPAKOWANIE 2016-2
Oczyszczanie bisfenolu A w opakowaniach celulozowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością
KAROL BAL
ALICJA KASZUBA
AGNIESZKA KWIECIEŃ
nr katalogowy: 96983
10.15199/42.2016.2.3
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Elektrolizowana woda - nowa broń w walce z mikroorganizmami w przemyśle spożywczym
Mirosław Maziarka
nr katalogowy: 120727
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Nieprawidłowości w branży mięsnej jest niestety dużo - stwierdza Stanisław Kowalczyk, Główny Inspektor Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 61124
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-4
Szkolenia dotyczące higieny
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 125974
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-6
Wytyczne dotyczące artykułów i materiałów z papieru i tektury przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 126939
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-11
Wymagania i obowiązki producentów papierów i tektur przeznaczonych do kontaktu z żywnością
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 55396
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Opakowania do żywności dokumenty, potwierdzenie zgodności
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Renata Barbarska
nr katalogowy: 103973
10.15199/65.2017.2.9
OPAKOWANIE 2007-9
Wymagania higieniczno-sanitarne w zakresie materiałów i wyrobów, przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Bohdan Czerniawski
Zbigniew Mielniczuk
nr katalogowy: 29737
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Bezpieczne materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
ZOFIA POGORZELSKA
nr katalogowy: 37398
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-8
Ocena jakości zdrowotnej papierów i tektur przeznaczonych do kontaktu z żywnością
MACIEJ CIEPLIŃSKI
nr katalogowy: 29489
AURA 2006-4
SPOTKANIE Z WĘŻEM - PRAKTYCZNE RADY IWSKAZÓWKI
Anna Parfieniuk
Magdalena Rogalska
Anatol Panasiuk
nr katalogowy: 15990
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Adhezja mikroorganizmów do powierzchni stykających się z żywnością
K. Czaczyk
nr katalogowy: 14768
OPAKOWANIE 2005-2
Ocena higieniczno-sanitarna folii z tworzyw sztucznych przewidzianych do kontaktu z żywnością
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 11096
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-1
Prasy zbierające
Włodzimierze Łabanowski
nr katalogowy: 146881
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-7
Prezesi Oddziałów Stowarzyszenia Geodetów Polskich w kadencji 2017-2021
nr katalogowy: 106704
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
IMP Polowat - producent rPET do kontaktu z żywnością
nr katalogowy: 68858
OPAKOWANIE 2004-9
Wymagania dotyczące jakości zdrowotnej materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, wynikające z dyrektyw UE
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 3349
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-3
Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością - wymagania w świetle obowiązujących regulacji prawnych
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 18929
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Ocena czystości mikrobiologicznej powierzchni produkcyjnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 104727
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-5
Bezpieczeństwo papierowych opakowań zadrukowanych
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 113992
papier
tektura
farby
materiały do kontaktu z żywnością
opakowania
opakowania do żywności
paper
board
ink
materials for food contact
packaging
food packaging
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Jakość w procesie pakowania
Antonina Małgorzata KOŁOWSKA
Małgorzata GOTOWSKA
nr katalogowy: 97117
AURA 2007-2
Kult kwitnącej wiśni
KINGA BONENBERG
nr katalogowy: 24025
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Bezpieczeństwo zdrowotne opakowań żywności - wymagania prawne
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 121093
10.15199/65.2019.6.2
materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
opakowania żywności
przepisy UE
migracja
materials and products for contact with food
food packaging
EU legislation
migration
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Problem olejów mineralnych w wyrobach z makulatury
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 146286
papier
tektura
oleje mineralne MOSH
MOAH
POSH
MOH
materiały do kontaktu z żywnością
opakowania
opakowania do żywności
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Problem olejów mineralnych w wyrobach z makulatury
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 146286
papier
tektura
oleje mineralne MOSH
MOAH
POSH
MOH
materiały do kontaktu z żywnością
opakowania
opakowania do żywności
OPAKOWANIE 2014-7
Materiały i wyroby z metali i stopów do kontaktu z żywnością - nowe zalecenie dot. badań
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 85442
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-7
Światowa standaryzacja płodów rolnych
STANISŁAW TYSZKIEWICZ
nr katalogowy: 36742
OPAKOWANIE 2005-9
Wymagania dotyczące oceny jakości zdrowotnej materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością wynikające z aktów prawa UE i ustawodawstwa polskiego
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 11277
OPAKOWANIE 2006-7
Wymagania w zakresie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zawarte w dyrektywach UE oraz w przepisach krajowych
Bohdan Czerniawski
Zbigniew Mielniczuk
nr katalogowy: 17933
OPAKOWANIE 2012-10
Badania sensoryczne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
MAŁGORZATA NOWACKA
DOMINIKA NIEMCZUK
nr katalogowy: 71930
OPAKOWANIE 2007-9
Opakowania papierowe do żywności
Maciej Ciepliński
nr katalogowy: 29743
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-12
Badania zadrukowanej tektury falistej przeznaczonej do kontaktu z żywnością – metodologia FEFCO
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 135095
OPAKOWANIE 2013-4
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w świetle aktualnych przepisów
ZOFIA POGORZELSKA
nr katalogowy: 76107
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-11
Bezpieczeństwo wyrobów gumowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 87965
OPAKOWANIE 2008-9
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w świetle aktualnych przepisów
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 37931
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Bloki procesowe - alternatywa dla schematów czynnościowych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 46846
OPAKOWANIE 2007-7
Aktualne wytyczne CEPI dotyczące papieru i tektury do kontaktu z żywnością
Krystyna Szadowiak
nr katalogowy: 28036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
Renata Gasparska
nr katalogowy: 34888
OPAKOWANIE 2023-5
HolyGrail 2.0: przydatność w recyklingu
nr katalogowy: 143410
GAZETA CUKROWNICZA 2011-4
Biofilm w aspekcie przemysłu cukrowniczego
Jan Iciek
Joanna Biernasiak
Ilona Błaszczyk
nr katalogowy: 61686
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-11
"Materiały do kontaktu z żywnością – uregulowania prawne krajowe i UE"
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 55399
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Dobrze zapakowane
Joanna Obara
nr katalogowy: 102075
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Czyste wytyczne
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 86442
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-5
Szanse i bariery w handlu zagranicznym żywnością
nr katalogowy: 16740
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-12
"Nowoczesne i bezpieczne opakowania"
M. Żubrzak
nr katalogowy: 88834
OPAKOWANIE 2019-4
Bezpieczeństwo kontaktu opakowań z żywnością
nr katalogowy: 119863
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-10
Materiały i wyroby z papieru w UE przeznaczone do kontaktu z żywnością
Martin Messner
nr katalogowy: 140059
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-10
Materiały i wyroby z papieru w UE przeznaczone do kontaktu z żywnością
Martin Messner
nr katalogowy: 140059
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Aspekty związane z kontaktem z żywnością
BEATA FRĄCKOWSKA
nr katalogowy: 146285
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Czyste zasady
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 129529
gastronomia
bezpieczeństwo zdrowotne żywności
higiena osobista
odzież robocza
środki dezynfekujące
SARS-CoV-2
ozonowanie
promieniowanie UV
gastronomy
food health safety
personal care
workwear
disinfectants
SARS-CoV-2
ozone
UV radiation
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Czyste zasady
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 129529
gastronomia
bezpieczeństwo zdrowotne żywności
higiena osobista
odzież robocza
środki dezynfekujące
SARS-CoV-2
ozonowanie
promieniowanie UV
gastronomy
food health safety
personal care
workwear
disinfectants
SARS-CoV-2
ozone
UV radiation
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Wymagania jakościowe dla papierowych opakowań do żywności
Ewa Kopania
nr katalogowy: 146284
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Polskie firmy chemiczne w Internecie
nr katalogowy: 59839
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-5
Opakowania do kontaktu z żywnością
ROMAN IMBIEROWICZ
ANNA WITKOWSKA
nr katalogowy: 113989
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-6
Zagrożenia dla zdrowia człowieka, ustawodawstwo Bisfenol A w wyrobach do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 85104
CHŁODNICTWO 2015-4-5
Koktajl bakteriofagowy - skuteczne narzędzie w zapewnianiu bezpieczeństwa mikrobiologicznego żywności chłodzonej
Anna Szosland-Fałtyn
Joanna Królasik
nr katalogowy: 91392
10.15199/8.2015.4-5.5
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-3
Zawartość węglowodorów olejów mineralnych w ziarnie pszenicy i mące pszennej
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 114128
OPAKOWANIE 2023-5
HolyGrail 2.0: przydatność w recyklingu
nr katalogowy: 143410
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
Nowe wymagania UE dotyczące zanieczyszczeń mięsa i wędlin WWA
Piotr Szymański
Andrzej Borys
nr katalogowy: 77431
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-10
Aspekty prawne dopuszczenia wyrobów z papieru i tektury do żywności
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 145756
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Metody oceny przydatności papierowych opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością
JANINA LEKS-STĘPIEŃ
nr katalogowy: 146292
10.15199/54.2023.11.1
opakowania papierowe do żywności
metody badań
NIAS
IAS
paper food packaging
test methods
NIAS
IAS
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Metody oceny przydatności papierowych opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością
JANINA LEKS-STĘPIEŃ
nr katalogowy: 146292
10.15199/54.2023.11.1
opakowania papierowe do żywności
metody badań
NIAS
IAS
paper food packaging
test methods
NIAS
IAS
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-5
Technika na co dzień
nr katalogowy: 44295
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-6
Wpływ warstwy przyelektrodowej na parametry czujnika rezystancyjnego
KAMIL WIŚNIEWSKI
MIROSŁAW MALEWICZ
HELENA TETERYCZ
nr katalogowy: 52284
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Barman - znaczy wiele
Piotr Dominik
nr katalogowy: 48035
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
"CO2 zapewnia bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 101044
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-3
"CO2 zapewnia bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 97358
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Skażenie WWA mięsa i wędlin nowe regulacje prawne
Piotr Szymański
Andrzej Borys
nr katalogowy: 73466
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Polonijni z krajowymi razem
nr katalogowy: 77154
OPAKOWANIE 2015-1
Najnowsze wymagania dla opakowań papierowych
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 89196
10.15199/42.2015.1.1
OPAKOWANIE 2011-9
Pakowanie żywności
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 62642
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-4
Odporność płytek ceramicznych na oddziaływanie związków chemicznych
Michał Nowakowski
nr katalogowy: 48120
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Dwutlenek węgla zapewnia bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 100987
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Dwutlenek węgla zapewnia bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 97375
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Warto kupować produkty ze znakiem jakości
nr katalogowy: 80675
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-3
Przegląd systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 41913
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-8
Opakowania do żywności z papieru i tektury
nr katalogowy: 61808
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych w opakowania aktywne, inteligentne i biodegradowalne
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 71040
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Aktywne i inteligentne materiały do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka
Maria Wojciechowska-Mazurek
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 79258
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-6
Ochrona rąk przed chemikaliami
nr katalogowy: 8058
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
„Materiały z papieru i tektury przeznaczone do kontaktu z żywnością” – udane seminarium Stowarzyszenia Papierników Polskich
nr katalogowy: 146275
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-1
Wrocław w przeglądarce
nr katalogowy: 19563
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Aktywne i inteligentne opakowania żywności – przepisy prawne
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 49525
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Żywność ekologiczna kontra konwencjonalna
nr katalogowy: 43850
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Polskie Forum Żywności Ekologicznej
nr katalogowy: 145170
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-11
Środek do impregnacji wodoodpornej
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 8289
GAZETA CUKROWNICZA 2004-7
Zastosowanie dobrej praktyki higienicznej w cukrownictwie
A. Baryga
nr katalogowy: 1474
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-6
Jakość obsługi klienta w banku
Magdalena Cichoń
nr katalogowy: 11497
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Pozytywne relacje
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 12152
CHŁODNICTWO 2009-9
Żywność genetycznie modyfikowana - szanse i zagrożenia dla konsumentów
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
PAULINA DĄBROWSKA
nr katalogowy: 46822
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-9
Duda Łatwy kontakt z szefem firmy
T. Szczepkowicz
nr katalogowy: 15504
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-1
Proces doskonalenia jakości w placówkach opieki zdrowotnej
Katarzyna Krot
nr katalogowy: 3459
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-3
Nie tylko w serialu
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 110
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Zaproszenie do stołu
WITOLD BOCHO
nr katalogowy: 12085
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-4
Tektura falista idealna dla technologii jutra
nr katalogowy: 113482
GAZETA CUKROWNICZA 2006-10
Powietrze jako czynnik wtórnego zakażenia mikrobiologicznego cukru białego
A. Baryga
K. Prochacki
nr katalogowy: 21540
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-6
Obróbka wstępna i barwienie skór barwnikami OSTACOLOR POLSKA Sp. z o.o.
M. Przybył
nr katalogowy: 13735
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-6
Analiza czułości w rezystancyjnych czujnikach wielowarstwowych w obecności amoniaku
Grzegorz HALEK
Helena TETERYCZ
Kamil WIŚNIEWSKI
Patryk HALEK
Patrycja SUCHORSKA
nr katalogowy: 68586
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-4
Angielski dla behapowców - Lekcja 40
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 75834
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-2
Tapety w łazience
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 120991
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
Wymagania prawne dotyczące opakowań z tworzyw sztucznych do żywności
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
nr katalogowy: 122462
10.15199/65.2019.9.9
opakowania żywności
tworzywa sztuczne
migracja globalna
migracja specyficzna
food packaging
plastics
overall migration
specific migration
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Systemy jakości w agrobiznesie
Ewa Matyjaszczyk
nr katalogowy: 18117
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-2
Przydatność do recyklingu zadrukowanych wyrobów z papieru
Hans-Joachim Putz
Jórg Wagner
Samuel Schabel
Andreas Faul
nr katalogowy: 18943
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-12
Badania kontrolne po kwarantannie?
nr katalogowy: 129320
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Food Machines. Proszek kakaowy naturalny i alkalizowany
Andrzej KOCZNOROWSKI
nr katalogowy: 4748
OPAKOWANIE 2005-9
Papierowe opakowania żywności - ustawodawstwo U.E. i Polski
Wiktorian Tarnawski
nr katalogowy: 11276
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Przegląd norm
nr katalogowy: 286
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Żywność funkcjonalna - aspekty prawne
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 41091
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
"Kontrola" talerza
nr katalogowy: 117500
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
Zmiana metody stanowienia prawa
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 141060
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-8-9
Wptyw adhezji na kontakt warstw lepkosprężystych
N.V. Balabanava
S. A. Chizhik
Z. Rymuza
nr katalogowy: 1132
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Produkcja i handel żywnością organiczną w Holandii
nr katalogowy: 7119
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
MERJOT. Samoobsługowy regał na pieczywo niepakowne
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 12618
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-4
TARGI, WYSTAWY, KONFERENCJE
nr katalogowy: 9044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 85209
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Zalecenia żywieniowe a specyfika żywności wytwarzanej w Polsce
H. Kunachowicz
nr katalogowy: 7128
OPAKOWANIE 2015-10
Zapraszamy na 5. edycję konferencji Bezpieczne Opakowanie
nr katalogowy: 94369
OPAKOWANIE 2015-8
Zapraszamy na 5. edycję konferencji Bezpieczne Opakowanie
nr katalogowy: 94291
OPAKOWANIE 2015-7
Konsumpcja z czystym sumieniem podczas spaceru
nr katalogowy: 92410
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-12
Badania zadrukowanej tektury falistej przeznaczonej do kontaktu z żywnością – metodologia FEFCO
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 135095
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
OGŁOSZENIA DROBNE szukaj także na www.ppic.pl
nr katalogowy: 83786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 74662
OPAKOWANIE 2006-6
Elementy systemu HACCP w dystrybucji opakowań do kontaktu z żywnością dla sektora gastronomicznego
Jerzy Luberda
nr katalogowy: 17960
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-7
Badania procesu przetwarzania folii laminowanych otrzymywanych z recyklatów tekturowych opakowań typu Tetra Pak
SZYMON WOJCIECHOWSKI
MATEUSZ DATA
nr katalogowy: 149574
10.15199/54.2024.7.1
recykling wielomateriałowych opakowań tekturowych
recykling opakowań typu Tetra Pak
przetwarzanie laminatów LDPE-Al
odzysk LDPE z folii laminowanych
recycling of multi-material cardboard packaging
recycling of Tetra Pak packaging
processing of LDPE-Al laminates
recovery of LDPE from laminated foils
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-11
Zakłucia i zranienia w sektorze opieki zdrowotnej cz. 1
Elżbieta Tarczoń
nr katalogowy: 102476
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Na granicy
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 110918
OPAKOWANIE 2012-6
Nowoczesne materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością oraz ich wpływ na bezpieczeństwo żywności
MAŁGORZATA NOWACKA
DOMINIKA NIEMCZUK
nr katalogowy: 68642
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Bezpieczne opakowania a bezpieczna żywność
Agnieszka Mężyńska
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 86468
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Znakowanie i reklama żywności funkcjonalnej - czyli jak zgodnie z przepisami podkreślić właściwości prozdrowotne żywności
Izabela Tańska
nr katalogowy: 119340
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2012-1
Doradztwo techniczne w automatyce przemysłowej
Michał Urliński
nr katalogowy: 66197
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Naturalne czynniki chłodnicze – wybór czy konieczność?
nr katalogowy: 144000
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Tektury Metsä Board z certyfikatami kompostowalności w warunkach domowych
nr katalogowy: 128755
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Migracja toksycznych metali z papierowych i tekturowych wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Maciej Ciepliński
Izabela Podawczyk
nr katalogowy: 141600
10.15199/54.2023.1.1
papier
tektura
kontakt z żywnością
toksyczne metale
absorpcyjna spektrometria atomowa
paper
board
contact with food
toxic metals
atomic absorption spectrometry
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-2
Opakowania z tworzyw sztucznych pochodzących z recyklingu
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 112325
10.15199/65.2018.2.6
materiały do kontaktu z żywnością
opakowania żywności
tworzywa sztuczne pochodzące z recyklingu
recykling mechaniczny
food contact materials
food packaging
recycling plastics
mechanical recycling
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-6
Aspekty środowiskowe i jakości zdrowotnej butelek PET z udziałem surowców z recyklingu
Hanna Żakowska
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 60649
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Kanały dystrybucji żywności ekologicznej
R. Nestorowicz
nr katalogowy: 23151
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Tacki nadające się do recyklingu
nr katalogowy: 133597
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-6
Ochrona rąk przed chemikaliami
Andrzej Stańczak
nr katalogowy: 26885
AURA 2007-3
Wspólnie z dziećmi
nr katalogowy: 24715
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Opakowania do żywności z papieru i tektury
Katarzyna Samsonowska
Alicja Kaszuba
Monika Kaczmarczyk
nr katalogowy: 97371
10.15199/65.2016.3.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kodeks Etyki Żywnościowej pod Honorowym Patronatem Prezydenta RP
nr katalogowy: 132381
OPAKOWANIE 2014-1
Zagrożenia żywności pochodzące z materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
MAŁGORZATA NOWACKA
ALEKSANDRA FIJAŁKOWSKA
DOMINIKA NIEMCZUK
nr katalogowy: 82143
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-11
Nowoczesne opakowania CRYOVAC
nr katalogowy: 21578
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2008-12
Nowoczesny system telekomunikacyjny
nr katalogowy: 40133
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
OPAKOWANIE 2013-12
Deklaracja zgodności i dokumentacja potwierdzająca bezpieczeństwo opakowań do żywności
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 81164
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Niebezpieczne skrzyżowania
nr katalogowy: 39485
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Zagrożenia związane z żywnością Sondaż konsumencki EFSA
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 57738
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 91514
OPAKOWANIE 2022-2
Nowe farby MGA CONTACT do kontaktu z żywnością
nr katalogowy: 136518
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-6
Bezpieczeństwo w Twoich rękach
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 91735
OPAKOWANIE 2014-5
Zmienność grubości ścianek w termoformowanym opakowaniu
DARIUSZ KRAWCZUK
nr katalogowy: 84334
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Automatyka Festo dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 33027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Automatyka Festo dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 31127
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Automatyka Festo dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 29261
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Bezpieczeństwo materiałów silikonowych stosowanych w przemyśle spożywczym
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 116115
10.15199/65.2018.9.4
materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
silikony
polisiloksany
przemysł spożywczy
food contact materials and articles
silicones
polysiloxanes
food industry
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-1
Opracowanie i zastosowanie nowej, szybkiej laboratoryjnej metody pomiaru retencji
Wolfgang Falkenberg
Jurgen Belle
nr katalogowy: 12360
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-1
Opracowanie i zastosowanie nowej, szybkiej laboratoryjnej metody pomiaru retencji
Wolfgang Falkenberg
Jurgen Belle
nr katalogowy: 12360
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-11
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 39525
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-8
Polskie firmy chemiczne w internecie. część XLI
nr katalogowy: 78573
DOZÓR TECHNICZNY 2023-6
Łożysko ślizgowe odporne na chemikalia
nr katalogowy: 146462
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Od pola do stołu
nr katalogowy: 137468
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 61906
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-2
Bezprzewodowy kontakt
nr katalogowy: 33248
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
Ozon w przemyśle mięsnym
Robert Muszański
nr katalogowy: 36084
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-3
Malujemy łazienkę
Marcin Lanc
nr katalogowy: 100947
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH