Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Zielona baza
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 75776
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
Piramida Zdrowego Żywienia i Aktywności Fizycznej
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 98698
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-14-15
Kawa w piramidzie
Irena Fober
nr katalogowy: 99501
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Zmiany w piramidzie żywieniowej
nr katalogowy: 96827
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 119297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Narodowy Kongres Żywieniowy "Żywność, żywienie w prewencji i leczeniu chorób - postępy 2015" Po pierwsze zapobiegać
nr katalogowy: 97696
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Nowe zasady. Zdrowa dieta(II)
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 98395
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Dieta Polaków a zalecenia żywieniowe część 1
Diana Wolańska-Buzalska
Klaudia Wiśniewska
nr katalogowy: 121983
10.15199/65.2019.8.5
dieta
zalecenia żywieniowe
piramida żywienia
zachowania żywieniowe
diets
nutritional recommendations
food guide pyramid
nutrition behavior
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Podstawa żywienia
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 99748
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Wykorzystanie kulinarne mrożonek warzywnych Warzywa na talerze!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 103519
AURA 2013-9
Produkty zbożowe podstawą piramidy zdrowego żywienia
Dorota LITWINEK
Halina GAMBUŚ
nr katalogowy: 79188
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-5-6
Piramida długowieczności
Irena Fober
nr katalogowy: 112666
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Pieczywo specjalne w naszej diecie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 120482
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Pieczywo specjalne w naszej diecie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 93893
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-2
Kapsuła w masie spadkowej
Irena Fober
nr katalogowy: 32914
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
Dieta Polaków a zalecenia żywieniowe część 2
Klaudia Wiśniewska
Diana Wolańska-Buzalska
nr katalogowy: 122459
dieta
zalecenia żywieniowe
piramida żywienia
zachowania żywieniowe
diets
nutritional recommendations
food guide pyramid
nutrition behavior
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Produkt
Jan Kowalski
nr katalogowy: 75353
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Nowa ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia - uchwalona
M. Taczanowski
nr katalogowy: 20750
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-12
"Karta Żywienia i Aktywności Fizycznej Dzieci i Młodzieży w Szkole"
nr katalogowy: 32222
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Konferencje w Instytucie Żywności i Żywienia
nr katalogowy: 105833
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-9
Mikroklimat pomieszczeń produkcyjnych zakładów żywienia zbiorowego
Agnieszka Isańska-Ćwiek
nr katalogowy: 16160
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-6
Anna M. Brzozowska
hp
nr katalogowy: 13034
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Aktualizacje w zaleceniach żywieniowych – piramidy, talerze i promocja zdrowego żywienia społeczeństwa
prof. dr hab. Witold Płocharski
dr inż. Katarzyna Stoś
dr inż. hab. Monika Mieszczakowska-Frąc
dr inż. Barbara Groele
nr katalogowy: 130555
10.15199/64.2021.1.2
polityka żywieniowa
owoce
warzywa
zaktualizowane zalecenia
nutrition policy
fruit
vegetables
updated recommendations
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Aktualizacje w zaleceniach żywieniowych – piramidy, talerze i promocja zdrowego żywienia społeczeństwa
prof. dr hab. Witold Płocharski
dr inż. Katarzyna Stoś
dr inż. hab. Monika Mieszczakowska-Frąc
dr inż. Barbara Groele
nr katalogowy: 130555
10.15199/64.2021.1.2
polityka żywieniowa
owoce
warzywa
zaktualizowane zalecenia
nutrition policy
fruit
vegetables
updated recommendations
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Chleb i przetwory zbożowe w modelach optymalnego żywienia
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 19226
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Nowa ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 23307
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Znowelizowana Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 4729
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Olimpijczycy żywienia
Iwona Lipiec
nr katalogowy: 113666
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Kreuj żywność na miarę XXI wieku Nowe kierunki studiów w SGGW w Warszawie
nr katalogowy: 137850
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Talerz zamiast Piramidy
dr Katarzyna Wolnicka
nr katalogowy: 130445
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Przyszłość tradycyjnego modelu żywienia
nr katalogowy: 130951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Przyszłość tradycyjnego modelu żywienia
nr katalogowy: 130951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Przyszłość tradycyjnego modelu żywienia
nr katalogowy: 130951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Uważaj, by nie przesolić!
nr katalogowy: 97697
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
Instrumenty geodezyjne
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 115280
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia wchodzi w życie
M. Taczanowski
nr katalogowy: 22428
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Dlaczego warto studiować dietetykę? Zawód z przyszłością
nr katalogowy: 96451
AURA 2008-7
Mięso w diecie człowieka
WŁADYSŁAW MIGDAŁ
nr katalogowy: 36318
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-7
Jakość żywności, produkcja i obrót w definicjach projektu ustawy. Projekt ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia
M. Taczanowski
nr katalogowy: 20778
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Talerz zamiast Piramidy
dr Katarzyna Wolnicka
nr katalogowy: 130445
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-1
Zmiana ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia - nowe uregulowania prawne w zakresie HACCP
Roman Jurga
nr katalogowy: 6225
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Powstrzymajmy falę cukrzycy
nr katalogowy: 98398
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Szpital od kuchni
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 31729
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Lecznicze menu
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 35777
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Niektóre uwagi o zmianach w ustawie o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia, dokonanych ustawą z 30 X 2003 r.(III)
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4112
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Ile soli w diecie (i w chlebie)
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 50841
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
75 lat „Przeglądu Gastronomicznego”
Anna Wilczyńska
nr katalogowy: 134029
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Zdrowa dieta(I) Zdrowie na talerzu
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 97692
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Międzynarodowe Targi Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarnictwa i Cukiernictwa INTERNORGA w Hamburgu
nr katalogowy: 33384
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Ewolucja znaczenia chleba w żywieniu człowieka
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 29559
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Dokonania Ogólnopolskiej Platformy ds. Żywności, Aktywności Fizycznej i Zdrowia
Renata Gasparska
nr katalogowy: 28960
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Niektóre uwagi o zmianach w ustawie o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia, dokonanych ustawą z 30 X 2003 r.
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4033
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-11
"Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia – suplementy diety w żywieniu i profilaktyce"
Jerzy Bertrandt
Adam Bogacz
nr katalogowy: 48286
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Niektóre uwagi o aktach wykonawczych do ustawy z 11 V 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia po jej zmianie dokonanej ustawą z 30 X 2003 r.
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4158
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Referencyjne Wartości Spożycia Odżywcze referencje
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 104412
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Międzynarodowe zalecenia żywieniowe
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 103654
10.15199/65.2017.1.5
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Nowe przepisy
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 94058
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Jadłospis przedszkolaka
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 92440
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
Nowa ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia chroni zdrowie i życie konsumenta
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 23841
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Bezpieczne grzybobranie
nr katalogowy: 116456
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-9
Powrót drożdżówki
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 100606
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-7
Edukacja wsparciem w walce z nadwagą i otyłością
nr katalogowy: 69902
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-12
Stawiamy na dobre praktyki
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 56170
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 118425
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-12
Promocja drożdżówki o obniżonej zawartości cukru i zdrowego żywienia wśród dzieci przedszkolnych i wczesnoszkolnych
nr katalogowy: 117677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Zdrowe pożegnanie szkoły
nr katalogowy: 115017
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Żyjmy dłużej
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 74951
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Reklama żywności w prawie żywnościowym
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 57884
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Menu na co dzień. Planowanie jadłospisu w oparciu o zasady zdrowego żywienia
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 97172
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
Warsztaty zdrowego żywienia w IŻŻ
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 75890
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-11
Zdrowe żywienie
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 55460
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
HACCP w służbie zdrowia
nr katalogowy: 46506
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
WYDARZENIA Konferencje
nr katalogowy: 78789
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
I Narodowy Kongres Żywieniowy - Warszawa 20 stycznia 2016 r.
nr katalogowy: 96677
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Konsumenci są skłonni zaakceptować pieczywo i makaron z udziałem błonnika owsianego
Marzena Jeżewska-Zychowicz
nr katalogowy: 93647
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
75 lat „Przeglądu Gastronomicznego”
Anna Wilczyńska
nr katalogowy: 134029
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
„Przypomnieć zapomniane”
nr katalogowy: 136720
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Wartość odżywcza żywności
Robert Palka
nr katalogowy: 49791
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Gospodynie z Dobronia
Teresa Dąbrowska
nr katalogowy: 43721
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Zmiana prawa żywnościowego
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 48982
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-9
ludzie i wydarzenia > kto jest kim. Anna Świątek
nr katalogowy: 79061
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
UWM w Olsztynie bada żywność z myślą o zdrowiu i rozwoju społeczeństwa
nr katalogowy: 134737
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-10
Wpływ kampanii "5 porcji warzyw, owoców lub soku" na świadomość konsumenta
Barbara Groele
Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 101723
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Na zachodzie zmiany
nr katalogowy: 12043
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Nowości dla uzdrowisk
nr katalogowy: 18498
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Wielki finał
DG
nr katalogowy: 12007
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Podróże kształcą
JOANNA ŻEBROWSKA
nr katalogowy: 22024
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Soki – przedstawiamy fakty
Barbara Groele
nr katalogowy: 134173
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Bemary pod kontrolą Ocena zgodności elektrycznych bemarów z dyrektywą niskonapięciową 2014/35/UE.
Piotr Kamiński
nr katalogowy: 105502
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
Koniec zakazu stosowania mączek zwierzęcych i co dalej?
Piotr Kołodziej
nr katalogowy: 68047
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zmiany organizacji pracy wynikające z wdrożenia systemu HACCP
Bożenna Kromer
Anna Rychły-Lipińska
nr katalogowy: 57425
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Cena zdrowia
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 96444
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
SIRHA 2007
nr katalogowy: 18477
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-8
Żywność, żywienie a zdrowie
nr katalogowy: 1691
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Szkolna promocja
RENATA UŹNIAK
nr katalogowy: 4354
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-5
Zmiany w żywieniu trzody chlewnej zapewniające ograniczenie emisji związków azotowych do środowiska
EUGENIUSZ R. GRELA
EDYTA KOWALCZUK
KAROL RUDNICKI
nr katalogowy: 44477
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
„Przypomnieć zapomniane”
nr katalogowy: 136720
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-1
Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia znowelizowana
M.P. Stus
nr katalogowy: 6985
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Higiena absolutna coś całkiem prostego (XV)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11965
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-6
Alternative solutions for texturization of silicon solar cells
Karolina Drzymała
nr katalogowy: 68599
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-5
Nowelizacja ustawy o środkach żywienia zwierząt
Andrzej BOROWSKI
nr katalogowy: 14047
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Konkurs wielkanocny
RENATA UŹNIAK
nr katalogowy: 11985
OPAKOWANIE 2005-4
Pół wieku naszego czasopisma
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11139
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-1
AUTOMATION OF DAIRY COW FEEDING AS THE METHOD FOR REDUCTION OF GREENHOUSE GAS EMISSION, ORIGINATING IN ANIMAL PRODUCTION
Kamil SIATKA
nr katalogowy: 137156
10.15199/180.2022.1.1
automatic feeding
cow
greenhouse gas
animal production
milk
automatyczne żywienie
krowa
gazy cieplarniane
produkcja zwierzęca
mleko
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-1
AUTOMATION OF DAIRY COW FEEDING AS THE METHOD FOR REDUCTION OF GREENHOUSE GAS EMISSION, ORIGINATING IN ANIMAL PRODUCTION
Kamil SIATKA
nr katalogowy: 137156
10.15199/180.2022.1.1
automatic feeding
cow
greenhouse gas
animal production
milk
automatyczne żywienie
krowa
gazy cieplarniane
produkcja zwierzęca
mleko
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-1
AUTOMATION OF DAIRY COW FEEDING AS THE METHOD FOR REDUCTION OF GREENHOUSE GAS EMISSION, ORIGINATING IN ANIMAL PRODUCTION
Kamil SIATKA
nr katalogowy: 137156
10.15199/180.2022.1.1
automatic feeding
cow
greenhouse gas
animal production
milk
automatyczne żywienie
krowa
gazy cieplarniane
produkcja zwierzęca
mleko
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-1
AUTOMATION OF DAIRY COW FEEDING AS THE METHOD FOR REDUCTION OF GREENHOUSE GAS EMISSION, ORIGINATING IN ANIMAL PRODUCTION
Kamil SIATKA
nr katalogowy: 137156
10.15199/180.2022.1.1
automatic feeding
cow
greenhouse gas
animal production
milk
automatyczne żywienie
krowa
gazy cieplarniane
produkcja zwierzęca
mleko
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Nauka usługiwania
Elżbieta Sell
nr katalogowy: 108506
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Wzbogacanie wartości żywieniowej pieczywa
Małgorzata Mielcarz
nr katalogowy: 4765
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-9
Oszczędne zużycie gazu do ogrzewania kotłów warzelnych
EDMUND NOWAKOWSKI
nr katalogowy: 16475
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Cicha woda Wody butelkowane - aktualne wymagania jakościowe i technologiczne
TERESA LATOUR
nr katalogowy: 18495
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-5
Ocena ryzyka zawodowego (instruktor higieny
I. Romanowska-Słomka
nr katalogowy: 15690
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Wartość odżywcza pieczywa i jego przeznaczenie dla konsumentów wymagających określonych diet
nr katalogowy: 12703
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Dlaczego zapominamy o owocach?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 105338
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
WYDARZENIA
nr katalogowy: 61903
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-1
Kuchnia - miejsce wtórnego zanieczyszczenia żywności Campylobacter
E. Daczkowska-Kozon
nr katalogowy: 20872
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-4
Widziane z Wiejskiej (50). Nowa ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia
T. Pokrywka
nr katalogowy: 20644
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Mąka przeznaczona do celów dietetycznych i żywienia dzieci
nr katalogowy: 6435
GAZETA CUKROWNICZA 2004-12
Zaawansowanie zakładów cukrowniczych we wdrażaniu systemu HACCP
K. Mokrosińska
T. Andrysiak
nr katalogowy: 1531
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Jakość żywności w XXI w. - czy mamy powody wyłącznie do zadowolenia
E. Mrówka
nr katalogowy: 23152
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-2
Potencjalne funkcje żywności a jakość ziarna zbóż i nasion oleistych
Łucja FORNAL
Witold KOZIROK
Daniela ROTKIEWICZ
nr katalogowy: 6249
CHŁODNICTWO 2005-12
Drobnoustroje w produktach spożywczych mrożonych i przechowywanych w warunkach chłodniczych
MAŁGORZATA PIOTROWSKA
AGNIESZKA NOWAK
nr katalogowy: 8739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Wiedeński staż
nr katalogowy: 123652
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
II Kongres Żywność, Żywienie a Zdrowie w Polsce zintegrowanej z Unią Europejską
Renata Gasparska
nr katalogowy: 5107
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Na starcie do systemu HACCP
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 4833
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Widziane z Wiejskiej (56). Bezpieczeństwo żywności a znakowanie
T. Pokrywka
nr katalogowy: 23144
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Jak przedłużyć trwałość wyrobów cukierniczych i ciastkarskich
Renata Gasparska
nr katalogowy: 22155
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-2
System HACCP - wskazówki dotyczące wdrażania jego zasad
nr katalogowy: 6227
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Warsztaty z Okrasą
nr katalogowy: 90566
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Projekt informacyjno-edukacyjny „Mitożercy”
nr katalogowy: 140724
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 116718
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-7
Małe i wielkie pragnienie
Irena Fober
nr katalogowy: 51108
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-7
Suplementy diety pochodzenia roślinnego i zwierzęcego - limity zanieczyszczeń chemicznych i mikrobiologicznych
D. Czajkowska
nr katalogowy: 20771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-2
Wykaz wybranych aktów prawnych dotyczących produkcji żywności
nr katalogowy: 12583
GAZETA CUKROWNICZA 2005-7
Zakażenie cukru w aspekcie wymagań higieniczno-sanitarnych dla zakładów przemysłu spożywczego
M. Kowalska
nr katalogowy: 9431
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Zdrowa dieta dla zdrowego życia
Witold Płocharski
nr katalogowy: 93085
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Fast food czy slow food? Jaki kierunek powinna obrać technologia piekarska w dobie kryzysu rynku konsumenta
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 82191
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Bezpieczeństwo żywności i żywienia jako problem zdrowia publicznego w Polsce w przededniu integracji z Unią Europejską
Renata Gasparska
nr katalogowy: 4761
CHŁODNICTWO 2004-5
Kształtowanie się zawartości zanieczyszczeń nitrozoaminanli mięsa zróżnicowanych gatunkowo ryb surowych, solonych, z askorbinianem sodu, mrożonych i rozmrożonych
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 718
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-12
Znowelizowana ustawa o warunkach zdrowotnych żywności już obowiązuje
Roman Jurga
nr katalogowy: 14183
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Internorga - bogaty program
nr katalogowy: 76280
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Projekt informacyjno-edukacyjny „Mitożercy”
nr katalogowy: 140724
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Rozszerzona odpowiedzialność producenta
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 88510
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Żywienie a odporność
Beata Bondyra-Wiśniewska
Izabela Przybysz
nr katalogowy: 127636
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Na granicy
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 110918
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Sposób na szalbierstwo
nr katalogowy: 113672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Specjalne wymagania
nr katalogowy: 114539
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-1
Nutrigenomika nowe narzędzie spersonalizowanego żywienia
Tomasz Czernecki
nr katalogowy: 73847
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Stara prawda - Rewolucja żywieniowa w szkole - próba interpretacji(I)
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 95504
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Gastronomia najmłodszych
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 37900
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Konferencje
nr katalogowy: 36852
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-4
Jakość mięsa i poziom kwasów tłuszczowych w słoninie
Stanisław Wajda
Tomasz Daszkiewicz
Zenon Tratwal
Karol Borzuta
Danuta Puchalska
nr katalogowy: 1607
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Jeszcze o zmianach ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz o niektórych innych przepisach
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4193
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Noworoczne zmiany diety
nr katalogowy: 130446
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Znowu o aktach wykonawczych do ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz do innych ustaw
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4296
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
UWM w Olsztynie bada żywność z myślą o zdrowiu i rozwoju społeczeństwa
nr katalogowy: 134737
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-12
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 140756
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Organy Urzędowej Kontroli Żywności Inspekcje kontrolne
Joanna Obara
nr katalogowy: 99773
AURA 2015-7
Dlaczego pastwisko?
Jacek Kostuch
Ryszard Kostuch
nr katalogowy: 92225
10.15199/2.2015.7.4
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Szpital od kuchni
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 33371
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Nasz chleb powszedni źródłem zdrowia
Anna Diowksz
nr katalogowy: 32298
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Z duchem czasów
nr katalogowy: 36849
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Na dobrym smaku się nie kończy
nr katalogowy: 24637
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-9
Najnowsze wymagania sanitarno-techniczne dla zakładów produkujących żywność do obrotu, ze szczególnym uwzględnieniem zakładów makaronowych
BARBARA ROBAK
WIKTOR OBUCHOWSKI
nr katalogowy: 6377
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Krynica - chłonna wiedzy i nowości Jak najlepiej przygotować się do funkcjonowania w nowej rzeczywistości i w pełni wykorzystać szansę, jakie niesie za sobą nasze członkostwo w UE
DG
nr katalogowy: 4203
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
STOP nadwadze
nr katalogowy: 98899
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Kreuj żywność na miarę XXI wieku Nowe kierunki studiów w SGGW w Warszawie
nr katalogowy: 137850
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-6
Piramidalna triangulacja, czyli geodeta w Egipcie
Mariusz MEUS
nr katalogowy: 148895
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Producenci żywności mogą i powinni wpływać na zdrowe żywienie Polaków
nr katalogowy: 110819
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-3
Historia i przyszłość przemysłu paszowego w Niemczech
nr katalogowy: 114143
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Norma dobrowolna
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 32362
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Dobre praktyki
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 31169
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 31131
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Ręka rękę myje
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 29639
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Konsument pieczywa a konsument ciasta
nr katalogowy: 131983
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Od redakcji
nr katalogowy: 134017
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Duma szkoły
nr katalogowy: 108501
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Edukacja żywieniowa dzieci w Polsce
nr katalogowy: 110321
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w aspekcie prawnym
Janusz Salwa
Ewelina Pacyga
nr katalogowy: 34182
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-9
Uwaga na mykotoksyny w paszach!
nr katalogowy: 29983
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-6
Produkcja wyrobów makaronowych z wykorzystaniem alternatywnych surowców
nr katalogowy: 35954
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Spotkanie branży piwowarskiej i napojowej w Norymberdze (2)
nr katalogowy: 25005
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-1
Oznaczanie zawartości pestycydów chloroorganicznych brojlerów kurzych o różnych genotypach i sposobach żywienia
Ewelina Węsierska
Agnieszka Raj
nr katalogowy: 23522
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Mali roślinożercy
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 82359
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
O niektórych aktach wykonawczych do ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia, które weszły w życie l V 2004 r.
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4266
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Niektóre uwagi o zmianach w ustawie o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia, dokonanych ustawą z 30 X 2003 r.
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4076
OPAKOWANIE 2012-6
Owoce dla szkół pakowane w folię kompostowalną
nr katalogowy: 68640
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Konsument pieczywa a konsument ciasta
nr katalogowy: 131983
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-25-26
Kawa na ławę
Irena Fober
nr katalogowy: 117472
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności - kto nas chroni? co nam zagraża?
Anna Karwowska
nr katalogowy: 88494
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Bezpardonowy atak na chleb - Czy Grzegorz Lewicki to truciciel?
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 80075
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Wpływ żywienia trzody chlewnej na jakość mięsav
Joanna Brzozowska
nr katalogowy: 74699
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Noworoczne zmiany diety
nr katalogowy: 130446
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Soki – przedstawiamy fakty
Barbara Groele
nr katalogowy: 134173
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-2
Targi VICTAM LatAm 2023 odniosły spektakularny sukces
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 148056
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Certyfikowany Produkt (CP) potwierdzeniem walorów zdrowotnych i odżywczych produktów z owoców i warzyw, w tym soków
Barbara Groele
nr katalogowy: 111190
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-4
Kolejna nowelizacja ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia
Maciej Taczanowski
nr katalogowy: 51256
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. VI. Znakowanie – jego możliwe oddziaływanie na wybór produktów przez konsumentów
Witold Płocharski
Janusz Ciokb
Barbara Groele
Jarosław Markowski
Krzysztof Rutkowski
nr katalogowy: 83791
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Substancje dodatkowe i aromaty zmiany w znakowaniu żywności
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 57022
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-5
Soczewica jadalna (Lens culinaris) korzystna dla środowiska oraz żywienia ludzi i zwierząt
Beata Marchand
nr katalogowy: 101323
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH