Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Tradycyjna żywność z państw trzecich
Grażyna Osęka
Marta Zawadka
nr katalogowy: 111721
nowa żywność
tradycyjna żywność z państw trzecich
rozporządzenie 2015/2283
prawo unijne
novel food
traditional foods from third countries
Regulation 2015/2283
EU law
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Produkty chronione z krajów trzecich, zarejestrowane w UE
Elżbieta Biller
Mieczysław Obiedziński
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 99234
10.15199/65.2016.6.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Propozycje zmian w rozporządzeniu o nowej żywności
Katarzyna Stoś
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 51877
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Żywność regionalna i tradycyjna
Katarzyna Majewska
nr katalogowy: 66219
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-2
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 32932
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Na granicy
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 110918
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-3
Surowce dla przemysłu rybnego w UE – sytuacja aktualna i przyszłość
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 125596
10.15199/65.2020.3.3
przemysł rybny
UE
ryby
połowy
fishing industry
EU
fish
fishing
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-6-7
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 97540
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Kontrola ekologicznej żywności
Urszula GIERAŁTOWSKA
Sylwia CHUDY
nr katalogowy: 31720
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Kontrola ekologicznej żywności
Urszula GIERAŁTOWSKA
Małgorzata SOBCZAK
Sylwia CHUDY
nr katalogowy: 34755
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-12
Handel zagraniczny owocami i warzywami
Paweł Smoliński
nr katalogowy: 102825
10.15199/64.2016.12.2
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
Czynniki wpływające na jakość mikrobiologiczną tradycyjnych wyrobów mięsnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
Iwona Wolska
nr katalogowy: 102861
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-9
Jak zatrudnić cudzoziemca w gastronomii?
nr katalogowy: 115761
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-4
Legalne zatrudnianie cudzoziemców w Polsce
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 133264
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Kontrole żywności – u producenta, w sklepie i na granicy
nr katalogowy: 149060
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-7-8
Certyfikacja jakości powietrza w budynkach użyteczności publicznej – utopia czy konieczność?
JERZY SOWA
nr katalogowy: 45835
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Produkty tradycyjne i regionalne w regulacjach prawnych UE i krajowych
nr katalogowy: 55959
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Co warto wiedzieć o granicznej kontroli żywności
nr katalogowy: 148167
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-6
Import zbóż i przetworów zbożowych do Unii Europejskiej
Paweł Smoliński
nr katalogowy: 102710
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-3
Co warto wiedzieć o granicznej kontroli żywności
nr katalogowy: 148939
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Znakowanie żywności regionalnej i tradycyjnej
Emilia Waleriańczyk
Maciej Przeździak
nr katalogowy: 73944
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego mięsa i przetworów mięsnych
Marian Gil
Elżbieta Głodek
nr katalogowy: 109015
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Zmiany cen produktów rolnych i detalicznych w Unii Europejskiej
AGNIESZKA JUDZIŃSKA
nr katalogowy: 38039
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-1
Uznawanie podpisów elektronicznych w krajach Unii Europejskiej
ŁUKASZ STROIŃSKI
BARTOSZ NAKIELSKI
MARCIN FIJAŁKOWSKI
nr katalogowy: 57447
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kimchi – fermentowany przysmak warzywny o właściwościach funkcjonalnych – szansa na nowy asortyment żywności funkcjonalnej w Polsce
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 139107
10.15199/64.2022.4.3
żywność funkcjonalna
warzywa
fermentacja mlekowa
warzywa fermentowane
functional foods
vegetable
lactic acid fermentation
fermented vegetables
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-9
GMO
nr katalogowy: 54206
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-5
Przemoc w pracy
Robert Kozela
nr katalogowy: 59440
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Produkty funkcjonalne w żywieniu osób starszych
Anna Jędrusek-Golińska
Danuta Górecka
Krystyna Szymandera-Buszka
nr katalogowy: 98615
10.15199/65.2016.5.9
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-12
Niech jagnięcina zagości na polskich stołach - namawia Roman Niżnikowski, przewodniczący komisji zarządzającej Funduszem Promocji Mięsa Owczego, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 64452
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Five o’clock Tradycyjna godzina herbaty, to również świetna pora na podwieczorek
DG
nr katalogowy: 18618
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-6
Materiał iniekcyjny do (prawie) wszystkiego. Żel Akrylowy WEBAC 240
Sławomir Skoworodko
nr katalogowy: 98855
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. II
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 60519
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Ocena zgodności dronów w świetle nowych przepisów
nr katalogowy: 141043
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-7
Przemysł rolno-spożywczy w Deklaracji Państw Grupy Wyszehradzkiej
Eugeniusz K. Chyłek
nr katalogowy: 108060
10.15199/65.2017.7.2
przemysł rolno-spożywczy
Deklaracja Państw Grupy Wyszehradzkiej
Horyzont 2020
Strategia na rzecz Odpowiedzialnego Rozwoju
zaplecze naukowo-badawcze
innowacje
rozwój
Agri-food industry
Declaration of the Visegrad Group Countries
Horizon 2020
Strategy for Responsible Development
scientific-research background
innovations
development
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-1
Spożycie produktów zbożowych w Polsce w warunkach spowolnienia gospodarczego
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 81771
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-13
ERA współpracy
nr katalogowy: 45236
OPAKOWANIE 2020-5
Recykling w Polsce na fali wzrostu
nr katalogowy: 126485
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-22
Maria Curie zaprasza
nr katalogowy: 5590
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-12
Ultra słaba luminescencja (USL) jako potencjalna metoda oceny jakości żywności tradycyjnej
Maciej OZIEMBŁOWSKI
Magdalena DRÓŻDŻ1
Paweł KIEŁBASA
Tomasz DRÓŻDŻ Aleksander GĄSIORSKI Piotr NAWARA Sylwester TABOR
nr katalogowy: 111043
ultra słaba luminescencja
jakość
żywność tradycyjna
fotony
ultra weak luminescence
quality
traditional food
photons
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Żywność, zdrowie i pieniądze
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 65289
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-11
Konsumpcja żywności na ścieżce wzrostu
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 87956
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-12
Możliwości wykorzystania instrumentów Wspólnej Polityki rolnej w stabilizacji zaopatrzenia przedsiębiorstw w ziarno zbóż - kontyngenty importowe
Marian Borek
nr katalogowy: 23098
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
Produkcja mięsa w Unii Europejskiej w 2011 roku
Agnieszka Judzińska
nr katalogowy: 69411
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-3
Import zbóż do Unii Europejskiej - opłaty celne
RoJ
nr katalogowy: 14014
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-4
Na sucho taniej i czyściej
nr katalogowy: 17253
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Tradycyjna goloneczka w piwie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 114697
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Prospona. Tradycyjna masa makowa w świątecznych wypiekach
nr katalogowy: 23009
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-5
Czasowo-częstotliwościowa analiza sygnałów (Encyklopedia Przeglądu Elektrotechnicznego
Remigiusz J. RAK
Andrzej MAJKOWSKI
nr katalogowy: 3742
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-1
Duża kuchnia z akcentem miedzi
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 136936
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne novel food – wiodący trend ostatnich lat
Joanna Markowska
Agnieszka Tyfa
Anna Drabent
nr katalogowy: 150454
10.15199/65.2024.9.3
nowa żywność
bezpieczeństwo zdrowotne
ustawodawstwo
fermentacja precyzyjna
mięso hodowlane
glony
mykoproteiny
owady
novel foods
health safety
legislation
precision fermentation
cultured meat
algae
mycoproteins
insects
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kimchi – fermentowany przysmak warzywny o właściwościach funkcjonalnych – szansa na nowy asortyment żywności funkcjonalnej w Polsce
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 139107
10.15199/64.2022.4.3
żywność funkcjonalna
warzywa
fermentacja mlekowa
warzywa fermentowane
functional foods
vegetable
lactic acid fermentation
fermented vegetables
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kimchi – fermentowany przysmak warzywny o właściwościach funkcjonalnych – szansa na nowy asortyment żywności funkcjonalnej w Polsce
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 139107
10.15199/64.2022.4.3
żywność funkcjonalna
warzywa
fermentacja mlekowa
warzywa fermentowane
functional foods
vegetable
lactic acid fermentation
fermented vegetables
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-5
"MADE IN", czyli dlaczego warto znakować produkty krajem ich pochodzenia
Marek Górecki
nr katalogowy: 120432
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-5
Tendencje mody
T. Ibek
nr katalogowy: 13710
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
„Organicity. Taste the wellness of EU organic food!“
nr katalogowy: 145617
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-8
Problemy związane z zawieraniem z firmami zagranicznymi porozumień typu joint venture co do wspólnej budowy zakładów chemicznych w kraju trzecim
TADEUSZ DIETRICH
nr katalogowy: 106864
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-19-20
Arabia dla inżyniera
nr katalogowy: 109226
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Kresowe inspiracje
nr katalogowy: 4285
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-11
Możliwości ekspansji produktów branży owocowo-warzywnej
nr katalogowy: 39527
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-1
Duża kuchnia z akcentem miedzi
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 136936
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-2
Wpływ naświetlania światłem białym lub niebieskim na wielkość emisji fotonów w wybranych produktach spożywczych
Maciej OZIEMBŁOWSKI
Magdalena DRÓŻDŻ
Tadeusz JULISZEWSKI
Karolina TRZYNIEC
nr katalogowy: 111980
10.15199/48.2018.02.25
ultra słaba luminescencja
jakość
żywność tradycyjna
fotony
ultra weak luminescence
quality
traditional food
photons
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-8
Nowe możliwości komunikacyjne w panelach operatorskich GE Fanuc QuickPanel View
nr katalogowy: 36929
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Marnowanie żywności w sieciach handlowych
Bartłomiej Kulisz
nr katalogowy: 114463
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Co piszą inni - z kraju i ze świata
nr katalogowy: 33853
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-6
Moja Torebka
Konrad Klepaczewski
nr katalogowy: 99032
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-8
Deklaracja GV4+3 oczekiwane efekty w sektorze rolno-spożywczym
Eugeniusz K. Chyłek
nr katalogowy: 108779
10.15199/65.2017.8.2
przemysł rolno-spożywczy
Deklaracja Państw Grupy Wyszehradzkiej
Horyzont 2020
nauka
badania
innowacje
rozwój
agri-food industry
Declaration of States of the Visegrad Group
Horizon 2020
science
research
innovation
development
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
Handel zagraniczny alkoholem etylowym pochodzenia rolniczego
Paweł Smoliński
nr katalogowy: 95664
10.15199/64.2015.11-12.6
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
Metody budowy ergonomicznych systemów nawigacji WWW
K. Przybyszewski 40
nr katalogowy: 8964
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
Metody budowy ergonomicznych systemów nawigacji WWW
K. Przybyszewski 40
nr katalogowy: 8964
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
LIBELLA - tradycja i nowoczesność
nr katalogowy: 12789
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-4
Modułowy system elewacyjny
Matylda Garbolińska
nr katalogowy: 10481
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Pracodawca będzie mógł prowadzić prewencyjną kontrolę trzeźwości
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139662
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-4
Handel zagraniczny produktami sektora wieprzowiny
Paweł Smoliński
nr katalogowy: 97945
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-1
Wsparcie eksportu zbóż i produktów ich przetwórstwa w ramach Wspólnej Polityki Rolnej
Marian Borek
nr katalogowy: 23490
ELEKTROINSTALATOR 2018-5
Ochrona danych osobowych przez elektroinstalatora
Przemysław Gogojewicz
nr katalogowy: 115644
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Vitafoods 2012
Bożena Nosecka
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 71065
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Do Wisły po doskonałe wypieki
Wiesław Radwański
nr katalogowy: 19219
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Malejąca konsumpcja żywności
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 81356
AURA 2007-3
Projekt efektywnego wykorzystania energii
nr katalogowy: 24697
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1999-3
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 43584
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-7
Co możemy zrobić na rzecz ochrony klimatu?
Henryk Dębicki
nr katalogowy: 36282
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-6
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 99382
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Nobilitacja Normy ISO 22000:2005
Janusz B. Berdowski
Agnieszka Zagroba
nr katalogowy: 53602
OPAKOWANIE 2013-6
WSTĘP
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 77375
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
„Organicity. Taste the wellness of EU organic food!“
nr katalogowy: 140244
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 105100
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
Marnotrawstwo żywności w kontekście problemów ze sprzedażą polskich jabłek
Milena Lipińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 95650
10.15199/64.2015.11-12.2
AURA 2008-4
Ciepło z otoczenia
ZBIGNIEW SZPIL
nr katalogowy: 34227
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Pizza
nr katalogowy: 37747
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-1
Handel zagraniczny przetworami owocowymi i warzywnymi
Paweł Smoliński
nr katalogowy: 96244
10.15199/64.2016.1.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
Tradycyjne roślinne napoje fermentowane o działaniu prozdrowotnym
Monika Zielińska
Monika Hoffmann
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 91473
10.15199/64.2015.5.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Co zakaz używania plastiku oznacza dla cukierni i lodziarni? – ROZMOWA Z EWĄ KRASOŃ-BÓJKO, WICEPREZES GALAGO POLAND
nr katalogowy: 130793
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Marynowanie surowców mięsnych
Katarzyna Tkacz
Monika Modzelewska -Kapituła
Iwona Zadroga
Ryszard Żywica
Adam Więk
Joanna K. Banach
nr katalogowy: 109013
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-1
Aspekty jakościowe standardów obsługi klienta jako indywidualnego użytkownika instalacji elektrycznej i odbiorcy energii elektrycznej
Bogusław WĘGRZYN
nr katalogowy: 32345
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
„Organicity. Taste the wellness of EU organic food!“
nr katalogowy: 140244
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Nowe oblicza kawy
EWA SZULĘCKA
nr katalogowy: 30195
OPAKOWANIE 2013-12
WSTĘP
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 81148
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-11
Inauguracja roku akademickiego we WSZOP
nr katalogowy: 87872
AURA 2008-5
W słowniku przyrody - kwas szczawiowy
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 35392
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-2
Tradycyjna marka w innowacyjnym wydaniu
Ireneusz Chabrowski
nr katalogowy: 82553
CHŁODNICTWO 2023-3
Tradycyjna chłodnia z płyt warstwowych
nr katalogowy: 143890
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-8
Tradycyjne produkty mięsne Podkarpacia
Marek Zin
Karolina Mroczek
Janusz R. Mroczek
nr katalogowy: 115605
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-12
Poszukiwanie nowych źródeł światła
nr katalogowy: 31995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Eliminacje do Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Piekarz i Cukiernik
nr katalogowy: 24462
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Poznaj Dobrą Żywność
nr katalogowy: 20574
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-8
Wiecha nad Maltą
Danuta Kossobudzka
nr katalogowy: 37541
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-11-12
Zmobilizowani przez bariery
Henryk Piekut
nr katalogowy: 98653
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Komisja występuje do państw członkowskich o zwrot 57 mln euro z wydatków na WPR
nr katalogowy: 85721
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Novel Foods - nowa żywność w UE oraz możliwości jej zastosowania w przemyśle mięsnym
Dariusz Nowak
Michał Gośliński
nr katalogowy: 122546
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność ekologiczna - rynek z perspektywą
Marta Stus
nr katalogowy: 18998
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Na co dzień i od święta
nr katalogowy: 94681
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Nowe regiony na szlaku
nr katalogowy: 129542
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Żywność minimalnie przetworzona - owoce i warzywa
H. Kowalska
nr katalogowy: 20786
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-6
Demonstrator biometrycznego systemu wjazdu/wyjazdu do strefy Schengen - badania eksperymentalne
Norbert PAŁKA
Elżbieta CZERWIŃSKA
Mieczysław SZUSTAKOWSKI
Leon JODŁOWSKI
Marek PISZCZEK
Jarosław MŁYŃCZAK
Michał WALCZAKOWSKI
Marcin KOWALSKI
Artur GRUDZIEŃ
Wiesław CIURAPIŃSKI
Janusz WRÓBEL
Jacek OLEJNIK
Bartosz KOŚCIUG
Iwona BADACZEWSKA
Konrad PIOTROWSKI i inni
nr katalogowy: 114172
10.15199/48.2018.06.21
system wejścia wyjścia
weryfikacja wizerunku twarzy
weryfikacja odcisku palca
biometria.
entry exit system
facial image verification
fingerprint verification
biometrics.
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-12
X Krajowa Konferencja Pomiary Korozyjne w Ochronie Elektrochemicznej - 17-19.09.2008 Jurata
nr katalogowy: 39974
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-5
Czy tradycyjna żarówka może być energooszczędna?
Bogdan ŚLĘK
nr katalogowy: 25699
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-4
"Tradycyjna książka nie umiera" - rozmowa z Michałem Sawką, prezesem Arctic Paper Polska
nr katalogowy: 76070
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
35 mln euro na promocję produktów rolnych
nr katalogowy: 80677
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-4
Legalne zatrudnianie cudzoziemców w Polsce
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 133264
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-4
Legalne zatrudnianie cudzoziemców w Polsce
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 133264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-8
ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA 2016
nr katalogowy: 99723
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Biotechnologia i nanotechnologia w produkcji żywności
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 67953
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-11
Perspektywy rozwoju przemysłu paszowego
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 80317
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Nowa żywność aktualny stan prawny
Justyna Cieślak
nr katalogowy: 95672
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-7
Texprocess 2017
Anna Zakrzewska
nr katalogowy: 108363
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-21-22
Karuzela z fizykami
Irena Fober
nr katalogowy: 47510
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-5
30 lat współpracy państw członkowskich RWPG w zakresie nieorganicznego przemysłu chemicznego
PAWEŁ ROZWADOWSKI
nr katalogowy: 107631
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-5
VIII Szkoła - Konferencja "Metrologia Wspomagana Komputerowo",tradycyjna forma - nowatorska treść
Andrzej Michalski
nr katalogowy: 34941
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-2
Porażenie prądem o napięciu 20 kV
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 41611
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2004-10
Impreza targowa i konferencja Wasser+ Gas Berlin Spezial 2004
Bogumiła Nawrocka-Fuchs
nr katalogowy: 1377
GOSPODARKA WODNA 2015-8
INFORMACJE NOWOŚCI INFORMACJE
nr katalogowy: 92837
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Diosna PSPVW - nowoczesne rozwiązanie dla dużych cukierni i piekarni
nr katalogowy: 74639
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-7
W Gdańsku miło i pożytecznie
nr katalogowy: 45804
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Planowania eksperymentu. Szacowanie wielkości próbki dla uzyskania optymalnej mocy testu statystycznego
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 139835
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 61704
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-6
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
nr katalogowy: 106698
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Polska - Unia - Świat
nr katalogowy: 24751
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Żywność ekologiczna kontra konwencjonalna
nr katalogowy: 43850
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Polskie Forum Żywności Ekologicznej
nr katalogowy: 145170
GOSPODARKA WODNA 2015-8
ROK RZEKI WISŁY 2017 Ukochać Wisłę Port Czerniakowski
Wojciech Jastrzębiec Kuczkowski
nr katalogowy: 92827
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Perspektywy rynku żywnościowego Cz. II. Zmiany popytu na żywność
Jadwiga Seremak-Bulge
nr katalogowy: 74711
CHŁODNICTWO 2009-9
Żywność genetycznie modyfikowana - szanse i zagrożenia dla konsumentów
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
PAULINA DĄBROWSKA
nr katalogowy: 46822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 110848
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-12
Sesja Generalna Światowej Organizacji Zdrowia Zwierząt
Henryk Lis
nr katalogowy: 48689
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-19-20
Mechanika osobliwa i rynkowa
nr katalogowy: 109248
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Co zakaz używania plastiku oznacza dla cukierni i lodziarni? – ROZMOWA Z EWĄ KRASOŃ-BÓJKO, WICEPREZES GALAGO POLAND
nr katalogowy: 130793
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-2-3
Innowacyjna technologia produkcji prozdrowotnych wyrobów mięsnych
nr katalogowy: 103843
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Żywność funkcjonalna - dyskusyjnie
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 32764
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-3
Koła zamachowe stabilizują częstotliwość sieci w USA
nr katalogowy: 66126
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność funkcjonalna - żywność poszukiwana
Marta Stus
nr katalogowy: 18989
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-7-8
Wełniane wyroby wspomagające leczenie niektórych schorzeń człowieka
ZDZISŁAW CZAPLICKI
nr katalogowy: 61876
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-7
Wskaźnik cyfryzacji gospodarki i społeczeństwa w 2016 r.
Roman NIEREBIŃSKI
nr katalogowy: 108076
10.15199/59.2017.7.5
wskaźnik cyfryzacji gospodarki i społeczeństwa 2016
Europejska Agenda Cyfrowa
Internet
nowe technologie informacyjno-komunikacyjne
Unia Europejska
Polska
The Digital Economy and Society Index
DESI 2016
Digital Agenda for Europe
Internet
new technologies
ICT
European Union
Poland
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Ocena stanu produkcji oraz ceny żywca rzeźnego w Polsce w 2014 roku
Robert Mroczek
nr katalogowy: 87486
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Tradycyjna Medycyna Chińska (TMC) o zbożach
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 87982
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Piknik "Poznaj Dobrą Żywność" w ogrodach SGGW
nr katalogowy: 68852
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Żywność zmodyfikowana genetycznie - podstawy prawne (1)
I. Tańska
nr katalogowy: 22399
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-14
Dyrektywa to nie wszystko
jaz
nr katalogowy: 5447
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-1
Wykrywanie defektów rdzeni maszyn prądu przemiennego
Michał RAD
Witold RAMS
Wojciech KANDORA
nr katalogowy: 81925
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1994-1
Organizacja i działalność Regionalnego Centrum Ekologicznego dla państw Europy Środkowej i Wschodniej w Budapeszcie
Wiesław Werbliński
nr katalogowy: 43076
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-2
Bogaty program BUDMY 2007
Krystyna Wiśniewska
Ewelina Kowałko
nr katalogowy: 24227
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Żywność light coraz nardziej popularna
nr katalogowy: 4991
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. I
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 59550
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
Ocena możliwości wykorzystania proszku buraczanego jako substancji barwiącej do produkcji kiełbas homogennych
Karol Kostecki
Marta Woźniak
Ryszard Kowalski
nr katalogowy: 120395
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wyroby mięsne jako żywność wygodna
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 88577
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Promocja i wsparcie polskiego eksportu wyrobów czekoladowych i cukierniczych
nr katalogowy: 60696
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Promocja, promocja… promocja!
Marta Stus
nr katalogowy: 51655
AURA 2016-10
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 101269
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-1
Wydarzenia
nr katalogowy: 49322
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
Produkty mleczne nośnikami składników prozdrowotnych
Justyna Żulewska
nr katalogowy: 76482
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Wielkanocna pascha
nr katalogowy: 50351
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-8
Komisja Europejska nie rozpatrzy skargi Fakro
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 115463
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
XIV Ogólnopolski Turniej - rozstrzygnięty
Lidia Nestoruk
nr katalogowy: 44387
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Przewidywane przekształcenia przemysłu cukierniczego na świecie
nr katalogowy: 65771
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-3
Zabezpieczenia terenu budowy
Joanna Klimczak
nr katalogowy: 142393
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-2
Zarządzanie jakością w Polsce na tle pozostałych państw Unii Europejskiej
Tomasz BRZOZOWSKI
Piotr ROGALA
nr katalogowy: 112055
10.15199/48.2018.2.3
zarządzanie jakością
Polska
Unia Europejska
quality management
Poland
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Projektowanie termicznej obróbki żywności kwaśnej i zakwaszonej. Cz. I
Richard Podolak
Piotr Kołakowski
nr katalogowy: 75465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Poznaj Dobrą Żywność - na dziedzińcu SGGW
Marta Stus
nr katalogowy: 62009
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Piknik "Poznaj Dobrą Żywność"
nr katalogowy: 92052
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-11
Ryzyko zawodowe telepracowników
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 48210
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-26
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 73445
AURA 2005-5
PTAKI NA FLAGACH IW HERBACH PAŃSTW
Jerzy Wrona
nr katalogowy: 8435
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Wymagania higieniczne dotyczące ścian, podłóg i sufitów w zakładach produkujących żywność
MARCIN KOZŁOWSKI
nr katalogowy: 22552
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Znakowanie i reklama żywności funkcjonalnej - czyli jak zgodnie z przepisami podkreślić właściwości prozdrowotne żywności
Izabela Tańska
nr katalogowy: 119340
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Żywność funkcjonalna - co to dziś oznacza?
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 59552
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Święto polskiej kuchni
nr katalogowy: 46090
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Substancje dodatkowe w produktach ekologicznych
Aneta Brodziak
Jolanta Król
nr katalogowy: 102844
10.15199/65.2016.12.4
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-10
Żywność funkcjonalna
nr katalogowy: 62914
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Nie demonizowałbym zjawiska szarej strefy - stwierdza Janusz Związek, Główny Lekarz Weterynari w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk i Małgorzatą Witek
nr katalogowy: 63860
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Poznaj Dobrą Żywność
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 61436
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Drożdże Organiczne-BIO EKOrewolucja na rynku drożdży
nr katalogowy: 124725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Drożdze Organiczne - EKOrewolucja na rynku drożdży
nr katalogowy: 119908
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
GMO w Unii Europejskiej
Izabela Błaszkiewicz
nr katalogowy: 67532
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Żywność funkcjonalna - aspekty prawne
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 41091
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-2
GMO to poważny problem czy "gonimy" króliczka?
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 104092
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
"Zmiany prawa w UE i przepisach krajowych w zakresie wyrobów winiarskich"
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 41076
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Żywność koszerna. Cz. 1
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 47053
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-9
Żywność genetycznie modyfikowana w Polsce: gdy histeria zalewa fakty
Krzysztof Grygier
nr katalogowy: 29979
AURA 2019-1
Pakiet katowicki przyjęty
Elżbieta Koniuszy
nr katalogowy: 118260
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Obrona żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 88292
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-4
Jakie efekty przynosi zagraniczna promocja mięsa i jego przetworów?
nr katalogowy: 76017
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH