Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
CHŁODNICTWO 2006-8
Trwałość przechowalnicza soku jeżynowego
JOLANTA KLIMCZAK
ZBIGNIEW IRZYNIEC
nr katalogowy: 16080
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Źródła cukrów prostych w żywności
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 147588
cukry proste
dwucukry
słodycz
spożycie
otyłość
cukrzyca
próchnica
zamienniki cukrów
poliole
sztuczne substancje słodzące
simple sugars
disaccharides
sweetness
consumption
obesity
diabetes
tooth decay
sugar substitutes
polyols
artificial sweeteners
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Miód - cud
nr katalogowy: 31736
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-5
Dojrzewanie pożniwne ziarna pszenicy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 145397
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Znakowanie pieczywa
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 53346
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
Miody pitne sycone, a może lepiej niesycone?
Janusz Luty
nr katalogowy: 46205
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Jak nie dać się wirusom?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 126609
AURA 2017-7-8
CIEKAWOSTKI TECHNOLOGICZNE ZE ŚWIATA
Adam Wieczorek
nr katalogowy: 108391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Słodkości na chlebek
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 104864
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-8
Wartość odżywcza i walory zdrowotne kiełków zbożowych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 69714
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
Naturalne dodatki do piwa Cz. 2. Piwa rozgrzewające
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 75887
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Substancje słodzące w produktach słodzących
Karolina Miśkiewicz
Justyna Rosicka-Kaczmarek.
Ewa Nebesny
nr katalogowy: 65770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Piekarzu, czy wiesz, że...
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 105329
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
Gorzka strona miodu
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 77101
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część trzecia – jeśli nie cukier to co? Znane i mniej znane zamienniki stosowane w cukiernictwie
nr katalogowy: 131990
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Drożdże piekarskie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 134799
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Cukry w ganaszu
nr katalogowy: 145346
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-11
Suszenie biomasy
nr katalogowy: 80311
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Kombucha - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 118722
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Wpływ obróbki termicznej na walory żywieniowe makaronów
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 79016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część trzecia – jeśli nie cukier to co? Znane i mniej znane zamienniki stosowane w cukiernictwie
nr katalogowy: 131990
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-3
Zastosowanie chemicznej i enzymatycznej obróbki wstępnej biomasy lignocelulozowej w celu poprawy wydajności procesu fermentacji metanowej. Cz. 2
Katarzyna Kotarska
Anna Świerczyńska
Wojciech Dziemianowicz
nr katalogowy: 104719
10.15199/64.2017.3.6
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-2
Węglowodany w ziarnie pszenicy (cz. 2). Cukry złożone - skrobia
Henryk GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 6245
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Znakowanie wędlin wartością odżywczą w świetle obowiązujących przepisów UE
Piotr Szymański
nr katalogowy: 105284
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-9
Z prasy zagranicznej
Marian Paszkowski
nr katalogowy: 70913
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2015-12
Badanie procesu spalania wybranych rodzajów biomasy z wykorzystaniem spektrofotometrii FTIR
MAŁGORZATA WRONA
nr katalogowy: 95421
10.15199/9.2015.12.1
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-4
Methods for pretreatment of lignocellulose raw materials in second-generation bioethanol production Metody wstępnej obróbki surowców lignocelulozowych w procesie produkcji bioetanolu drugiej generacji
Marta Wilk
Małgorzata Krzywonos
nr katalogowy: 90671
10.15199/62.2015.4.20
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-7
Fotosynteza - gigantyczna wytwórnia celulozy
PAWEŁ WANDELT
nr katalogowy: 92718
10.15199/54.2015.7.2
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-7
Prawie wszystko o enzymatycznym poprawianiu jakości mąki pszennej
nr katalogowy: 92246
GAZETA CUKROWNICZA 2008-7
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 36761
OPAKOWANIE 2022-9
Cukier z powietrza – docelowo materiały opakowaniowe
nr katalogowy: 139584
OPAKOWANIE 2022-9
Cukier z powietrza – docelowo materiały opakowaniowe
nr katalogowy: 139584
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Ocena wybranych cech jakościowych handlowych nierafinowanych cukrów trzcinowych
Agnieszka Salamon
Marek Napiórkowski
Małgorzata Piecyk
Hanna Kowalska
nr katalogowy: 138574
10.15199/65.2022.7.4
cukier trzcinowy nierafinowany
cechy jakościowe
produkty ekologiczne
unrefined cane sugar
quality characteristics
organic products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Ocena wybranych cech jakościowych handlowych nierafinowanych cukrów trzcinowych
Agnieszka Salamon
Marek Napiórkowski
Małgorzata Piecyk
Hanna Kowalska
nr katalogowy: 138574
10.15199/65.2022.7.4
cukier trzcinowy nierafinowany
cechy jakościowe
produkty ekologiczne
unrefined cane sugar
quality characteristics
organic products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Ocena wybranych cech jakościowych handlowych nierafinowanych cukrów trzcinowych
Agnieszka Salamon
Marek Napiórkowski
Małgorzata Piecyk
Hanna Kowalska
nr katalogowy: 138574
10.15199/65.2022.7.4
cukier trzcinowy nierafinowany
cechy jakościowe
produkty ekologiczne
unrefined cane sugar
quality characteristics
organic products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Ocena wybranych cech jakościowych handlowych nierafinowanych cukrów trzcinowych
Agnieszka Salamon
Marek Napiórkowski
Małgorzata Piecyk
Hanna Kowalska
nr katalogowy: 138574
10.15199/65.2022.7.4
cukier trzcinowy nierafinowany
cechy jakościowe
produkty ekologiczne
unrefined cane sugar
quality characteristics
organic products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Ocena wybranych cech jakościowych handlowych nierafinowanych cukrów trzcinowych
Agnieszka Salamon
Marek Napiórkowski
Małgorzata Piecyk
Hanna Kowalska
nr katalogowy: 138574
10.15199/65.2022.7.4
cukier trzcinowy nierafinowany
cechy jakościowe
produkty ekologiczne
unrefined cane sugar
quality characteristics
organic products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Ocena wybranych cech jakościowych handlowych nierafinowanych cukrów trzcinowych
Agnieszka Salamon
Marek Napiórkowski
Małgorzata Piecyk
Hanna Kowalska
nr katalogowy: 138574
10.15199/65.2022.7.4
cukier trzcinowy nierafinowany
cechy jakościowe
produkty ekologiczne
unrefined cane sugar
quality characteristics
organic products
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-10
Wpływ czasu fermentacji gnojowicy świńskiej na wytwarzanie i skład chemiczny biogazu
Edyta Wrzesińska-Jędrusiak
Andrzej Myczko
Kamila Klimek
Agnieszka Najda
nr katalogowy: 122832
10.15199/62.2019.10.5
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-15-16
Co się kryje w napojach?
Ewa Sicińska
nr katalogowy: 37455
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Czy jest miejsce dla lodów w "zdrowej diecie"?
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 35920
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-4
Production of bioethanol from sweet sorghum juices with varying content of mineral compounds Produkcja bioetanolu z soku sorga cukrowego o zróżnicowanej zawartości składników mineralnych
Joanna Chmielewska
Józef Sowiński
Barbara Foszczyńska
Ewelina Szydełko-Rabska
Joanna Kawa-Rygielska
Ewelina Dziuba
nr katalogowy: 83704
10.12916/przemchem.2014.565
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Związki smakowo-zapachowe oraz prozdrowotne i antyseptyczne występujące w miodach pszczelich
Elżbieta Baca
Krzysztof Baranowski
Dorota Zielińska
Agnieszka Salamon
nr katalogowy: 61798
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Substancje aromatyczne odpowiedzialne za smak i zapach win owocowych premium niearomatyzowanych
Robert Wieprzkowicz-Rzewuski
nr katalogowy: 142078
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-5
Otrzymywanie i właściwości zespolonego zwiqzku lakłobionianu wapniowego z chlorkiem wapniowym
BOGUSŁAW WOJCIECH KRÓL
nr katalogowy: 108129
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Przerób sorga cukrowego na bioetanol
Joanna Chmielewska
Józef Sowiński
Piotr Nowakowski
nr katalogowy: 68140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Nauka przeczy mitom na temat cukrów
nr katalogowy: 103593
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
NATURALNA BARWA I AROMAT UZY SKANY DZ IĘKI ZASTOSOWANIU SCANGOLD
Paweł Pełka
nr katalogowy: 94528
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2023-11
Proces destylacji a możliwość przedostania się niebezpiecznych substancji do powietrza oraz metody ich detekcji i pomiaru
PATRYCJA WIERCIŃSKA
ROBERT CICHOWICZ
nr katalogowy: 145992
10.15199/9.2023.11.5
niebezpieczne substancje
gorzelnie
etanol
zanieczyszczenie powietrza
pył zawieszony
jakość powietrza
ekspozycja na środowisko
metody pomiarowe
hazardous substances
distillery
ethanol
air pollution
particulate matter
air quality
environmental exposure
measurement methods
AURA 2014-10
Zioła w diecie zwierząt gospodarskich
Czesława Trąba
Krzysztof Rogut
nr katalogowy: 87017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Stop GDA
nr katalogowy: 44525
OPAKOWANIE 2011-3
Heinz w butelkach Coca-Coli
nr katalogowy: 58452
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Ocena zawartości HMF w sorbetach owocowych
Anna Rój
Piotr Przybyłowski
nr katalogowy: 85716
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Sklepiki szkolne
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 94673
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-2-3
Bezpieczne i proste połączenie śrubowe
nr katalogowy: 82310
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Konferencja prasowa projektu Innowacje - to proste!
nr katalogowy: 64115
AURA 2014-4
RECENZJE
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 83375
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Sposoby zmniejszania zawartości akryloamidu w produktach skrobiowych
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 45699
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-11
BioEnzym Technology s. c. – Danisco partnerstwo w biznesie Młynarskie i Piekarskie Innowacje – część 2
nr katalogowy: 48394
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-7
Biorafineria zbożowa - substancje czynne w otrębach pszennych i metody ich otrzymywania
Joanna Harasym
nr katalogowy: 92249
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Wpływ cukrów redukujących mąki na kolor wyrobów makaronowych
nr katalogowy: 47100
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-4
Soki i napoje w zaleceniach żywieniowych różnych krajów
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
nr katalogowy: 98016
10.15199/64.2016.4.2
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-12
KĄCIK ZADAŃ GEODEZYJNYCH
nr katalogowy: 117423
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-2
Pumpernikiel - połączenie tradycji i współczesnych oczekiwań
Dominika Olszak-Ossowska
Małgorzata Majcher
Marek Gierlik
nr katalogowy: 125850
pumpernikiel
pieczywo
zakwas
fermentacja
wypiek
mąka pełnoziarnista
błonnik
pumpernickel bread
bread
leaven
fermentation
baking
wholegrain flour
fibre
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Czy zalecenie redukcji soli w żywności to biurokratyczny bezsens przychodzący z Brukseli?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 45411
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Laboratorium Kulinarne w SGGW
nr katalogowy: 138823
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-5
Silniki piezoelektryczne - regulacja i sterowanie
nr katalogowy: 7564
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-1
Czujniki cienkowarstwowe
nr katalogowy: 2196
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-6
Panele dachowe HMS
nr katalogowy: 17481
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-3
Elastyczne złącza klejone
nr katalogowy: 2230
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
Alicja w krainie kulinariów
nr katalogowy: 68305
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-10
Prostota - łatwiejszy sposób wykończania skór
nr katalogowy: 6119
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-7
NOWOŚCI TECHNIKI III
nr katalogowy: 9099
AURA 2018-10
CIEKAWOSTKI TECHNOLOGICZNE ZE ŚWIATA
Adam Wieczorek
nr katalogowy: 116433
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
MIKROBIOLOGICZNE PSUCIE SIĘ ŻYWNOŚCI
Antoni Gibowicz
Robert Palka
nr katalogowy: 141559
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Odkurzacz w plecaku
nr katalogowy: 22020
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-6
Wykorzystanie substancji słodzących w produkcji dżemów i przetworów owocowych na polskim rynku
Piotr Sałek
Marlena Pielak
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 126835
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-1
Kontrola mikrobiologiczna w browarze
J. Baranowska
nr katalogowy: 20705
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Stoliczku nakryj się!
nr katalogowy: 18469
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-4
Skaner laserowy, Nowy system odsalania, Bariera bezpieczeństwa
nr katalogowy: 2264
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-1
Linkowe czujniki odległości, Światłowodowe czujniki naprężeń
nr katalogowy: 2198
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-4
Optyczny Internet terabitowy
Ryszard S. ROMANIUK
Krzysztof T. POŹNIAK
nr katalogowy: 13494
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Kawa w kolorze blue
nr katalogowy: 12047
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-3
Napędy elektromechaniczne II okł
kd
nr katalogowy: 10279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 138283
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 138283
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-20
Wytrychem do innowacji
Irena Fober
nr katalogowy: 5544
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Królewskie przystawki
BARBARA POKORSKA
nr katalogowy: 4211
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-1
Wytwarzanie płaskich struktur z kompozytów
nr katalogowy: 2202
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-23
Sztuka innowacji
Waldemar Marek Bielski
nr katalogowy: 22221
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-10
Badania korozyjne
nr katalogowy: 21850
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-6
Co to jest klimatyzacja
nr katalogowy: 16197
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 135327
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Koń uratował życie
Jacek Kostka
nr katalogowy: 243
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-8
Wpływ sposobu infiltracji na stopień wypełnienia kapilar
Leżański J.
nr katalogowy: 15057
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-4
Systemy budowlane Xella - koszty budowy
Robert Janiak
nr katalogowy: 10484
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2006-6
Anteny inteligentne o rekonfigurowanej elektronicznie apreturze
E. JASZCZYSZYN
J. MODELSKI
nr katalogowy: 19685
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-11
Wzmacnianie wielkiej płyty może być proste i tanie
M. Krala
nr katalogowy: 2776
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-2
Małe Miejsca Mocy
IWONA KUBIS
nr katalogowy: 15442
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-10
Płyty RIGIMETR PRO w świetle europejskiej normy PN-EN 520
P. Kocemba
nr katalogowy: 21777
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Mycie naczyń w zmywarce nigdy nie było tak proste i tanie
nr katalogowy: 18606
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-2
Łazienka dla młodych
Anna Szyszka
nr katalogowy: 84798
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
1-3 na głowę, a 2-3 na korpus - jakież to proste
Lucyna Kubicka
nr katalogowy: 12657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 135327
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-9
FILOZOFIA POJĘĆ TECHNICZNYCH (197)
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 145065
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-5
Badania statycznej nośności ścinanych spoin pachwinowych w złączach widełkowych
nr katalogowy: 84052
DOZÓR TECHNICZNY 2011-4
Spawanie zbiorników ciśnieniowych - zapewnienie jakości produkcji
Jacek Słania
Tadeusz Kaczor
nr katalogowy: 61099
AURA 2011-3
Utylizacja odpadów - alternatywne surowce do produkcji bioetanolu
Magdalena BRODA
Katarzyna LEJA
nr katalogowy: 57924
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 122475
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Z prasy zagranicznej
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 134660
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Trwałość wyrobów czekoladowych (2)
nr katalogowy: 144844
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-6
Czyszczenie na mokro jeszcze nigdy nie było tak proste - BÜFA Care 4.0 nareszcie w Polsce
nr katalogowy: 106835
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-10
Nowości firmy olan
nr katalogowy: 63303
OPAKOWANIE 2023-3
Arkusze slip sheets: tektura zamiast palet
nr katalogowy: 142539
AUTO MOTO SERWIS 2021-1
Praktyka warsztatowa – Naprawy blacharsko-lakiernicze
nr katalogowy: 134565
AURA 2024-4
Ziemia, błękitna oaza w kosmosie
nr katalogowy: 148191
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-1
Ogniwa paliwowe zasilane gazem ziemnym w warunkach zdecentralizowanej gospodarki energetycznej- stan techniki, rynki i perspektywy
MATHIAS PURMANN
nr katalogowy: 9225
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-1
Ogniwa paliwowe zasilane gazem ziemnym w warunkach zdecentralizowanej gospodarki energetycznej- stan techniki, rynki i perspektywy
MATHIAS PURMANN
nr katalogowy: 9225
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-6
Gwinciarki
nr katalogowy: 40073
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Niezbędne jak powietrze
nr katalogowy: 97164
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-7
Nagrzewnica indukcyjna cylindryczna, wzory na parametr tłumienia i dobroć
Roman KIEROŃSKI
nr katalogowy: 92127
10.15199/48.2015.07.29
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-7
Beton FRC – rola włókien w betonie ze zbrojeniem strukturalnym
Przemysław Lemann
nr katalogowy: 144136
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-9
Rusztowanie ramowe BLITZ
nr katalogowy: 29888
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-6
Rozszerzenie łącz abonenckich
nr katalogowy: 40060
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-3
Mlewnik kamienny nadal stosowany
nr katalogowy: 119599
SZKŁO I CERAMIKA 2014-4
LIST OD REDAKTORA NACZELNEGO
Dariusz Osiński
nr katalogowy: 85886
OPAKOWANIE 2019-9
Proste i skuteczne wykrywanie nieszczelności
Krzysztof Czerwiński
nr katalogowy: 122563
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Jak optyczny czujnik odległości O1D zmienia procesy produkcji żywności?
nr katalogowy: 137264
AUTO MOTO SERWIS 2022-TS-1
Od redakcji
Rafał Dmowski
nr katalogowy: 139817
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
Konferencja firmy Cargill
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 83792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Podstawowe parametry określające jakość lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 55910
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Podstawowe surowce w piekarni (cz. 2)
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 125800
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-1
Piwo bezalkoholowe a opłata od środków spożywczych
Dawid Siedlecki
nr katalogowy: 147563
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-6
BHP W SIECI
nr katalogowy: 77225
OPAKOWANIE 2013-3
Drukarki CIJ - szybkie, proste, niezawodne
nr katalogowy: 75705
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-1
Minimalistyczna łazienka w rozsądnej cenie
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 136934
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-3
Kryteria doboru składników mieszanin cieczy izolacyjnych do badań elektryzacji statycznej
Maciej ZDANOWSKI
nr katalogowy: 33578
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
KwintESENCJA tego, co najlepsze
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 31181
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-17-18
Zbrodnie w Photoshopie
Irena Fober
nr katalogowy: 30909
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-9
Zasady stosowania tynków renowacyjnych
Józef Adamowski
Włodzimierz Wydra
nr katalogowy: 29887
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-4
Rubi radzi jak wykonać cięcie ukośne
nr katalogowy: 39309
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Bezpieczna żywność - skuteczna walka z zakażeniami mikrobiologicznymi
nr katalogowy: 25372
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-3
50 lat temu pisaliśmy
nr katalogowy: 24910
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-2-3
Mobilny stacjonarny
nr katalogowy: 24499
GAZETA CUKROWNICZA 2007-2
Automatyzacja procesów pakowania z wykorzystaniem robotów przemysłowych
Michał Redźko
nr katalogowy: 24102
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-1
Mobilny stacjonarny
nr katalogowy: 23796
AUTO MOTO SERWIS 2024-5
Ubezpieczenie komunikacyjne Redclick od października na polskim rynku
nr katalogowy: 150919
OPAKOWANIE 2021-11
Sukces BOBST-em pisany
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 134610
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-4-5
Agresywność korozyjna wód użytkowych
PIOTR FALEWICZ
IZYDOR DRELA
SCHOLASTYKA KUCZKOWSKA
nr katalogowy: 34297
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2007-4
Dlaczego Czasami konieczny jest remont powierzchni pokrytej płytkami
TOMASZ WITCZAK
nr katalogowy: 31623
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-8
IV Kongres "Nowego Przemysłu"
Zbigniew Krawczyk
nr katalogowy: 29241
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
PORADNIK Wino dla inżyniera
winny maniak
nr katalogowy: 39083
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Niezbędne ustalenia
Witold Bocho
nr katalogowy: 38478
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-9
Aspekty środowiskowe w projektowaniu elewacji szklanych
Katarzyna Zielonko-Jung
nr katalogowy: 38185
AURA 2008-9
Przeworsk - nasza mała ojczyzna
MARTA MORAWSKA
PAWEŁ RUSINEK
nr katalogowy: 37957
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-6
Budowa cząsteczki gazu a parametry rezystancyjnych czujników gazu
HELENA TETERYCZ
PATRYK HALEK
JULITA SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 35644
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-5
Obuwie męskie
TERESA IBEK
nr katalogowy: 35481
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Ocena metod pomiaru jakości usług
Wiesław URBAN
nr katalogowy: 34747
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-5
Wzorce i warunki geometryczne stosowane w pomiarach połysku zwierciadlanego
Jerzy PIETRZYKOWSKI
nr katalogowy: 25700
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-8
Technika na codzień
nr katalogowy: 25367
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-3
Rynek papierów drukowych w Polsce
MARIA ŻUBRZAK
nr katalogowy: 24977
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Magiczne makaroniki (cz. II)
nr katalogowy: 85200
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Utylizacja kolagenu z odpadów skór garbowanych
ANITA PRZEPIÓRKOWSKA
MIROSŁAWA STAŃCZAK
nr katalogowy: 28822
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2013-3
Warstwy dyfuzyjne
nr katalogowy: 77046
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-11
Antologia z chlebem w tle
nr katalogowy: 123171
AUTO MOTO SERWIS 2021-1
Praktyka warsztatowa – Naprawy blacharsko-lakiernicze
nr katalogowy: 134565
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Hybrydowe piece Revent z serii 700-H
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139350
AUTO MOTO SERWIS 2022-TS-1
Od redakcji
Rafał Dmowski
nr katalogowy: 139817
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Składniki funkcjonalne napojów energetycznych i energetyzujących
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 77515
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Piekarzu, czy wiesz, że...
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 118404
AURA 2017-1
Glebowa materia organiczna - skarb niedoceniony
Krystyna CIARKOWSKA
nr katalogowy: 103495
10.15199/2.2017.1.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Współczesna sztuka składników Odkrywanie tajemnic produkcji lodów z wykorzystaniem zdrowych i naturalnych składników (cz. 1)
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 145850
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-2
Programowany automat
nr katalogowy: 51181
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-2
Sieć czujników bezprzewodowych oparta na standardzie 802.15.4*
DARIUSZ ELJASZ
PIOTR POWROŹNIK
nr katalogowy: 33481
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-2
INOX - dzianina antystatyczna - nowość dedykowana dla odzieży ochronnej i zawodowej
nr katalogowy: 33464
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Wina prestiżowe
nr katalogowy: 30203
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Proste rozwiązania do kontroli jakości wody w przemyśle spożywczym
Małgorzata Rybińska-Gacek
nr katalogowy: 29264
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-9
Zastosowania cewek Rogowskiego w energetyce
Zygmunt Kuran
Emil Tomczak
Grzegorz Kubiak
nr katalogowy: 37640
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-8
Forma i barwa
TERESA IBEK
nr katalogowy: 37372
OPAKOWANIE 2011-9
Nowe produkty z HMB
nr katalogowy: 62633
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-2
Obróbka płytek wielkoformatowych
nr katalogowy: 99119
AURA 2007-12
Konstruktywizm - Zastosowanie na lekcjach przyrody
KRZYSZTOF KOCHAN
nr katalogowy: 31657
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-10
Budowa inteligentnego modelu procesu roztapiania złomu w piecu łukowym z wykorzystaniem sieci neuronowo-rozmytych
TADEUSZ WIECZOREK
MARCIN BLACHNIK
nr katalogowy: 38823
SZKŁO I CERAMIKA 2013-4
Patrik Illo - inteligentny design
ANITA BIALIC
nr katalogowy: 78421
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-8
B jak balustrady ochronne część 2
Marcin Korta
Dariusz Kulesza
nr katalogowy: 78364
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
Pora na Prosecco
winny maniak
nr katalogowy: 77114
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-10
Dzień Geodety w Krakowskim Oddziale Stowarzyszenia Geodetów Polskich
nr katalogowy: 122699
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-8
ARCO 400 - uniwersalny tester sterowników reklozerów
Mirosław Branczewski
nr katalogowy: 100078
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-5
Nowe silniki poinformują użytkownika o koniecznym serwisie
nr katalogowy: 98624
DOZÓR TECHNICZNY 2021-2
Fluke wprowadza na rynek proste kamery termowizyjne TiS55+ i TiS75+
nr katalogowy: 131529
DOZÓR TECHNICZNY 2021-2
Czujniki z certyfikacją ATEX oraz SIL2/ PLd
nr katalogowy: 131527
AURA 2007-11
Czy nadszedł czas na budowę spalarni odpadów?
nr katalogowy: 30943
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-12
Łódź przemijająca... Pończochy z "Murzynem"
nr katalogowy: 81347
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-14
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 53141
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-18
Rewolucja nie tylko przemysłowa
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 121903
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-4
Ekonomika produkcji a zdrowy rozsądek
Piotr Karpiński
nr katalogowy: 119738
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Piekarzu, czy wiesz, że...
Piekarzu
czy wiesz
że…
..
nr katalogowy: 104265
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-11
KALENDARIUM "nie tylko GEODEZJA" - ciąg dalszy
nr katalogowy: 102149
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-8
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 97653
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-6-7
Gadżet
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 97537
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH