Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Owoce do zadań specjalnych
Maria Pawlik
nr katalogowy: 137381
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Ciemna słodycz
WOJCIECH KOLAMOWSKI
nr katalogowy: 4303
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Dla ochłody
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 11978
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Słodycz tradycji
DG
nr katalogowy: 11953
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Zmrożona słodycz
WIESŁAWA GRZESIŃSKI
nr katalogowy: 4082
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Owoce do zadań specjalnych
Maria Pawlik
nr katalogowy: 137381
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. Świat czekolady według Pomati
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131211
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Expo Sweet 2014 Sama słodycz
nr katalogowy: 83442
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Słodycz z Andaluzji Zapomniana malaga
winny maniak
nr katalogowy: 97703
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Malaga - słodycz słońca Andaluzji
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 91510
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Cupcakes - słodycz popkultury
nr katalogowy: 109753
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Przyjazna słodycz - przyjazna cukiernikom i konsumentom
nr katalogowy: 61401
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Zdrowa słodycz
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 82377
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-6-7
PORADNIK Wino dla inżyniera (145) Słodycz po włosku
winny maniak
nr katalogowy: 90548
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-11
Jak zapakować słodycze? – przykłady projektów opakowań
AGNIESZKA ANDRUSZKIEWICZ
nr katalogowy: 151661
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Zależności sensoryczne - analiza korelacji pomiędzy wyróżnikami sensorycznymi w różnych gatunkach piwa (cz. 2)
nr katalogowy: 67227
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Miodowy miesiąc
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 48580
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. Świat czekolady według Pomati
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131211
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Strzał w dziesiątkę
nr katalogowy: 63542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Podział i charakterystyka substancji intensywnie słodzących stosowanych w żywności (cz. I)
Karolina Miśkiewicz
Ewa Nebesny
Justyna Rosicka-Kaczmarek
nr katalogowy: 68248
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Viennoiserie, croissant, monoporcje, rzemieślnicze lody i kremy – niezmiennie trendy w 2023
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 145344
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-2
Z sukralozą coraz bardziej słodko i klarownie od strony prawnej
Adam Bogacz
nr katalogowy: 41731
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Podział i charakterystyka substancji intensywnie słodzących stosowanych w żywności (cz. II)
Karolina Miśkiewicz
Ewa Nebesny
Justyna Rosicka-Kaczmarek Politechnika Łódzka
nr katalogowy: 69081
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Alzacja na słodko Prawie jak w bajce
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 96692
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Domowy trening sensoryczny
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 82615
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
CO NOWEGO IV 2014
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 84849
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Liban – wina z doliny Bekaa
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 141126
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Cukry w ganaszu
nr katalogowy: 145346
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Baltic-Style Porter - polska specjalność na światowym rynku piwa
Marek Suliga
nr katalogowy: 90900
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część trzecia – jeśli nie cukier to co? Znane i mniej znane zamienniki stosowane w cukiernictwie
nr katalogowy: 131990
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Bilansowanie receptury ganaszu
nr katalogowy: 145844
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Wino i potrawy (c.d.)
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 51674
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-24-25
Gorzka słodycz
Irena Fober
nr katalogowy: 81664
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Beerenauslese i trockenbeerenauslese - słodycz stworzona przez pleśń
nr katalogowy: 112509
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część trzecia – jeśli nie cukier to co? Znane i mniej znane zamienniki stosowane w cukiernictwie
nr katalogowy: 131990
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Wytworna słodycz w kieliszku
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 63466
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Półsyntetyczne wypełniacze w żywności
Katarzyna Świąder
Bożena Waszkiewicz-Robak
Franciszek Świderski
nr katalogowy: 60526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Liban – wina z doliny Bekaa
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 141126
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Grüner veltliner - wizytówka winiarstwa Austrii
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 116359
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Roussillon - wina z krainy, gdzie Pireneje oddzielają błękit nieba od lazuru morza
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 80936
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
Zamienniki cukru. Czy luo han guo stanie się alternatywą dla stewii?
Katarzyna Świąder
Danuta Gajewska
Karolina Wegner
nr katalogowy: 123534
10.15199/65.2019.11.5
naturalne substancje intensywnie słodzące
glikozydy stewiolowe
mogrozyd
stewia
luo han guo
natural highintensity sweeteners
steviol glycosides
mogrozide
stevia
Luo Han Guo
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Źródła cukrów prostych w żywności
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 147588
cukry proste
dwucukry
słodycz
spożycie
otyłość
cukrzyca
próchnica
zamienniki cukrów
poliole
sztuczne substancje słodzące
simple sugars
disaccharides
sweetness
consumption
obesity
diabetes
tooth decay
sugar substitutes
polyols
artificial sweeteners
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Soki owocowe i warzywne Soczyste menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 113102
soki
owoce
warzywa
wartość odżywcza
substancje bioaktywne
właściwości zdrowotne
juices
fruits
vegetables
nutritional value
bioactive substances
health properties
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Boski dar
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 115009
pomidory
przetwory pomidorowe
potrawy z pomidorów
walory zdrowotne
likopen
tomatoes
tomato products
nutrition value
tomatoes dishes
health benefits
lycopene
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH