Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Wieprzowina PQS
nr katalogowy: 105281
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-12
System gwarantowanej jakości żywności QAFP
Mieczysław Wiesław Obiedziński
Andrzej Pisula
Stanisław Płonka
Marian Różycki
Karol Węglarzy
Andrzej Czubała
Tomasz Florowski
Mieczysław Marek Obiedziński
nr katalogowy: 48688
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Niektóre aspekty jakościowe w produkcji pelletów paszowych
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 132061
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Niektóre aspekty jakościowe w produkcji pelletów paszowych
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 132061
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-4
Przemiany poubojowe a mięso wysokiej jakości
nr katalogowy: 42881
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-11
Zagospodarowanie i przetwarzanie odpadów poubojowych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 87946
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Żywienie a jakość życia
nr katalogowy: 82365
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
XXXVIII Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 73868
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Światowy przemysł paszowy widziany okiem IFIF
Beata Marchand
nr katalogowy: 99952
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Junior-Edu-Żywienie
nr katalogowy: 140918
AURA 2015-7
Dlaczego pastwisko?
Jacek Kostuch
Ryszard Kostuch
nr katalogowy: 92225
10.15199/2.2015.7.4
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Junior-Edu-Żywienie
nr katalogowy: 140918
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Wytwarzanie preparatu mikroelementowego z cynkiem do pasz w skali półtechnicznej. Część II. Ocena właściwości użytkowych produktu
Zuzanna Witkowska
Katarzyna Chojnacka
Agnieszka Zielińska
Michał Zdunek
nr katalogowy: 59925
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing - Cz. 7. Napoje funkcjonalne korzystne dla serca
Adam Bogacz
nr katalogowy: 29441
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
"Żywność i żywienie w XXI wieku – wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego"
nr katalogowy: 50130
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Problemy z wagą
nr katalogowy: 124884
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Bożonarodzeniowe wędzonki
Łukasz Grabowski
nr katalogowy: 88576
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Żywienie a aktywność tarczycy
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 54409
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-6
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ - Praca zbiorowa (red. jan Gawęcki i Wojciech Roszkowski) ŻYWIENIE CZłOWIEKA A ZDROWIE PUBLICZNE
Iwona Wawer
nr katalogowy: 52481
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-11
Zdrowe żywienie
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 55460
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
75 lat „Przeglądu Gastronomicznego”
Anna Wilczyńska
nr katalogowy: 134029
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-7
Chemical-biological evaluation of foragers mineral supplements Chemiczno-biologiczna ocena stosowanych paszowych dodatków mineralnych
Robert Kupczyński
Kinga Śpitalniak
Agnieszka Śmieszek
Jarosław Popiel
nr katalogowy: 85702
10.12916/przemchem.2014.1219
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Drodzy Czytelnicy
nr katalogowy: 50232
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Żywność i żywienie w XXI w.
nr katalogowy: 50157
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
75 lat „Przeglądu Gastronomicznego”
Anna Wilczyńska
nr katalogowy: 134029
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-8
Żywność, żywienie a zdrowie
nr katalogowy: 1691
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Żywienie uzdrowione
nr katalogowy: 18588
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Suplementy diety w ochronie zdrowia konsumenta
K. Stoś
L. Szponar
nr katalogowy: 20803
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Wyzwania dla polskiego przemysłu napojowego po wejściu do Unii Europejskiej
A. Krejner-Pawełas
nr katalogowy: 14605
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-2
Potencjalne funkcje żywności a jakość ziarna zbóż i nasion oleistych
Łucja FORNAL
Witold KOZIROK
Daniela ROTKIEWICZ
nr katalogowy: 6249
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
II Kongres Żywność, Żywienie a Zdrowie w Polsce zintegrowanej z Unią Europejską
Renata Gasparska
nr katalogowy: 5107
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing. Cz. 2. Napoje funkcjonalne - trendy i czynniki rozwoju
A. Bogacz
nr katalogowy: 23137
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Nie byłoby turystyki bez gastronomii
Beata Mikuta
nr katalogowy: 54042
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing. Napoje funkcjonalne - szansa dla producentów i konsumentów. Cz. 1
A. Bogacz
nr katalogowy: 22414
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
08.11.2011. V Konferencja Piekarska
nr katalogowy: 62768
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
08.11.2011. V Konferencja Piekarska
nr katalogowy: 61994
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Jaja. Samo zdrowie
Wiesław Przybylski
nr katalogowy: 70279
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
Wpływ żywienia bydła na jakość mięsa
Joanna Brzozowska
nr katalogowy: 73861
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Na stołówce
nr katalogowy: 101274
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Szpital od kuchni
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 31729
AURA 2018-8
Zanieczyszczenie ryb rtęcią
ADAM MIROWSKI
ANETA JACHNIS
nr katalogowy: 115299
10.15199/2.2018.8.5
rtęć
ryby
zanieczyszczenie
żywienie.
mercury
contamination
food.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Producenci żywności mogą i powinni wpływać na zdrowe żywienie Polaków
nr katalogowy: 110819
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Jaworskie targi nabierają rozmachu
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 38986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Przygotowania do Olimpiady
nr katalogowy: 118557
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Producenci żywności mogą i powinni wpływać na zdrowe żywienie Polaków
nr katalogowy: 110967
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Zdrowy kierunek
nr katalogowy: 30192
AURA 2007-8
Recenzje
nr katalogowy: 29011
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Światowe trendy
Jerzy Pasikowski
nr katalogowy: 39714
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Produkty zbożowe w żywieniu
nr katalogowy: 102750
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Zdrowa dieta(I) Zdrowie na talerzu
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 97692
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-5
Wpływ dodatku wycierki ziemniaczanej na proces zagęszczania mieszanek perzu
Małgorzata Kowczyk-Sadowy
Jolanta Piekut*
Sławomir Obidziński
nr katalogowy: 113861
10.15199/62.2018.5.16
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-7
Nowoczesny przerób owsa i wykorzystanie produktów owsianych
nr katalogowy: 27809
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Dodatki do żywności - Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing
Adam Bogacz
nr katalogowy: 27432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Mały smakosz
Danuta Gajewska
nr katalogowy: 37901
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-9
"Żywność i żywienie w XXI w. Wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego"
nr katalogowy: 62802
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
W przedszkolnej kuchni
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 119626
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-7
Międzynarodowe targi maszyn dla przemysłu zbożowo-młynarskiego i paszowego VICTAM 2007
LESZEK MOŚCICKI
nr katalogowy: 27807
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-4
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing - Cz. 5. Napoje funkcjonalne inaczej... bo z gazem
Adam Bogacz
nr katalogowy: 25449
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Dobrostan zwierząt gospodarskich w transporcie
Bogdan Klepacki
nr katalogowy: 127241
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Dobrostan zwierząt gospodarskich w transporcie
Bogdan Klepacki
nr katalogowy: 127241
CHŁODNICTWO 2012-7-8
Wpływ metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne mięsa króliczego
Iwona Chwast owska-Siwiecka
Iwona Bar yczka
Natalia Skiepko
nr katalogowy: 70338
CHŁODNICTWO 2011-1-2
Jakość sensoryczna mięsa króliczego w zależności od metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania
IWONA CHWASTOWSKA-SIWIECKA
Marzena Hajduczenia
nr katalogowy: 57678
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-10
Zmiany w bhp przy obsłudze zwierząt gospodarskich i innych przepisów
nr katalogowy: 109744
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-1
Niebezpieczne zwierzęta
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 65035
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-2
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing Cz. 4. Ekspansja gigantów i co z tego może wyniknąć (cd.)
nr katalogowy: 24364
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-12
Czy widzieliście, kto zamierza być na nowych Targach VICT AM/FIAAP/GRAPAS w Kolonii?
nr katalogowy: 56220
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
Nowe przepisy bioasekuracji w gospodarstwach
Kamil Stolarski
Konrad Majewski
nr katalogowy: 94533
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing Cz. 3. Ekspansja gigantów i co z tego może wyniknąć
ADAM BOGACZ
nr katalogowy: 23837
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Żywienie na mieście snacking oraz food to go - siłą napędową branży piekarskiej
nr katalogowy: 97845
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Szkoła od kuchni
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 78853
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
WPŁYW DODATKÓW PASZOWYCH O DZIAŁANIU IMMUNOMODULUJĄCYM, PRE- I PROBIOTYKÓW ORAZ ZIÓŁ na status zdrowotny i jakość uzyskiwanego mięsa drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 135925
dodatki paszowe
żywienie drobiu
status zdrowotny
jakość mięsa
feed additives
poultry nutrition
health status
meat quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-5
Produkcja wysokojakościowej karmy dla zwierząt domowych zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta
nr katalogowy: 122804
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-12
Projekty ustaw
nr katalogowy: 22726
OPAKOWANIE 2006-1
Dobre perspektywy dla opakowań do pożywienia dla zwierząt domowych
L. F.
nr katalogowy: 18107
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Jak "ugryźć" zdrowe żywienie w szkolnych sklepikach?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 94495
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Żywienie a praca online
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 136595
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Żywienie w nadciśnieniu tętniczym w praktyce
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 138667
AURA 2023-4
O ochronie zwierząt
Magdalena Komorowska
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 142637
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-7
Procesy technologiczne uboju i ich wpływ na jakość surowca
Dagmara Prasek
nr katalogowy: 132612
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
Posiedzenie Krajowej Rady Klasyfikacji Tusz Zwierząt Rzeźnych
nr katalogowy: 77439
AURA 2023-4
O ochronie zwierząt
Magdalena Komorowska
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 142637
AURA 2013-12
Biotechnologia zwierząt
Małgorzata SZCZĘSNA
nr katalogowy: 80799
AURA 2012-10
Grzyby pleśniowe w pomieszczeniach inwentarskich
Agnieszka GALUS-BARCHAN
nr katalogowy: 71246
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Żywność, żywienie a zdrowie
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 44689
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
HACCP w służbie zdrowia
nr katalogowy: 46506
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-1
Piotr Kaczmarek
nr katalogowy: 57235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
I Narodowy Kongres Żywieniowy - Warszawa 20 stycznia 2016 r.
nr katalogowy: 96677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Menu bez glutenu
Ewa Czarniecka-Skubina
Marlena Pielak
nr katalogowy: 110315
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Nowe przepisy
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 94058
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Jadłospis przedszkolaka
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 92440
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Polska - Unia -Świat
nr katalogowy: 29767
AURA 2012-12
W obronie praw "braci młodszych"
Antoni BEWSZKO
nr katalogowy: 72775
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
75 Sesja Generalna Światowej Organizacji do spraw Zdrowia Zwierząt
Henryk Lis
nr katalogowy: 29128
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-4
Stosowanie konstrukcji gruntowo-powłokowych jako przejść dla zwierząt w infrastrukturze komunikacyjnej
Adam Wysokowski
Jerzy Howis
nr katalogowy: 34672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Na dziko
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 24622
AURA 2013-7
PARAGRAF I ŚRODOWISKO
Wojciech RADECKI
nr katalogowy: 77707
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Zasady rekompensowania strat spowodowanych zwalczaniem chorób zakaźnych zwierząt
Łukasz Kania
Kamil Stolarski
nr katalogowy: 92049
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-9
Transport trzody chlewnej
Ryszard Pleskot
nr katalogowy: 86624
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-3
Zastosowanie fitobiotyków w profilaktyce zwierząt
Robert Kupczyński
Antoni Szumny
nr katalogowy: 125271
10.15199/62.2020.3.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-11
Uregulowania prawne w produkcji ekologicznej
Ilona Błaszczyk
nr katalogowy: 72605
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-9
Dziczyzna jako zdrowa żywność
Natalia Piaskowska
nr katalogowy: 93934
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-8
Przejścia dla zwierząt w konstrukcji z podatnej blachy falistej SuperCor SCA-35
Piotr Tomala
Maciej Węgrzynowski
nr katalogowy: 29302
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-21-22
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 94275
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-2
Strategie eliminacji zapachu knura w wieprzowinie
Katarzyna Tkacz
Monika Modzelewska-Kapituła
Marzena Zając
nr katalogowy: 147306
zapach knura
genetyka
żywienie zwierząt
folie jadalne
przyprawy
boar taint
genetics
animal nutrition
edible films
spices
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Światowa Organizacja Zdrowia Zwierząt o bezpieczeństwie żywności
Henryk Lis
nr katalogowy: 42101
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Nowoczesna Szkoła Mistrzów
Anna Wrona
Cezary Skalski
nr katalogowy: 52079
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Żywienie w szkołach podstawowych
nr katalogowy: 148448
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-3
Charakterystyka i kierunki zagospodarowania dziczyzny
Tomasz Żmijewski
Wacław Mozolewski
Sylwester Rybaczek
nr katalogowy: 112859
10.15199/65.2018.3.6
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
KSIĄŻKI
Zbigniew Duda
nr katalogowy: 20839
AURA 2016-6
Dobrostan zwierząt jako element humanitaryzmu w zrównoważonej produkcji zwierzęcej
Janusz R. Mroczek
nr katalogowy: 98874
10.15199/2.2016.6.2
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
Etyka w branży mięsnej
nr katalogowy: 82083
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-12
Znaczenie inwestowania na rzecz ochrony zwierząt
Henryk Lis
nr katalogowy: 22716
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-10
PATENTY I PROJEKTY
nr katalogowy: 21316
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-2
Specyfika budowy dolnych przejść dla zwierząt w technologii bezwykopowej
Adam Wysokowski
nr katalogowy: 82830
AURA 2017-1
Zoologia w Rzeczypospolitej Obojga Narodów do XVIII wieku
Agnieszka Bywalec
nr katalogowy: 103504
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-12
72 Sesja Generalna Światowej Organizacji Zdrowia Zwierząt
Henryk Lis
nr katalogowy: 1762
AURA 2006-4
DOBROSTAN -WARUNEK UTRZYMYWANIA ZWIERZĄT
Alicja Dańczak
Anna Sammel
nr katalogowy: 15981
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-5
Zasady postępowania z bydłem w czasie obrotu przedubojowego
Stanisław Wajda
Ewa Bur czyk
nr katalogowy: 105806
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Antyutleniacze jako dodatki do karmy zwierząt mięsożernych
Hanna Bis-Wencel
Agnieszka Z. Rowicka
nr katalogowy: 59845
AURA 2006-10
PARAGRAF I ŚRODOWISKO WYCINANIE DRZEW I KRZEWÓW W OSTOJACH ZWIERZĄT
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 21370
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
74 Sesja Generalna Światowej Organizacji Zdrowia Zwierząt
Henryk Lis
nr katalogowy: 21559
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Warto tworyć niezależne firmy klasyfikacyjne tusz zwierząt rzeżnych w Posce
Dariusz Lisiak
Karol Borzuta
nr katalogowy: 1710
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-11
Sesja Generalna Światowej Organizacji Zdrowia Zwierząt (OIE)
Henryk Lis
nr katalogowy: 9648
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Spożycie mięsa i jego przetworów przez młodzież w wybranych regionach kraju
Barbara Szczepaniak
Danuta Górecka
nr katalogowy: 41447
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Żywienie w nadciśnieniu tętniczym w praktyce
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 138667
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Oporność na środki przeciwdrobnoustrojowe, ryzyko rozprzestrzeniania się poprzez transport zwierząt
nr katalogowy: 134739
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-4
teksty-preteksty
nr katalogowy: 83495
AURA 2023-10
Kochajmy i szanujmy!
nr katalogowy: 145416
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-7
Kronika
nr katalogowy: 53057
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-5
Bezpieczeństwo w ubojni zakładów mięsnych
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 105809
OPAKOWANIE 2006-7
Szeroki asortyment inteligentnych opakowań do pożywienia dla zwierząt firmy Mondi Packaging Flexibles
L. F.
nr katalogowy: 17934
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Oporność na środki przeciwdrobnoustrojowe, ryzyko rozprzestrzeniania się poprzez transport zwierząt
nr katalogowy: 134739
AURA 2012-12
Sterylizacja lub kastracja bezdomnych zwierząt
Wojciech RADECKI
nr katalogowy: 72785
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Wstęp do uczty
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 78854
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Badania Eurobarometr pokazują, jak ważny dla Europejczyków jest dobrostan zwierząt
nr katalogowy: 145688
AURA 2022-2
Zwierzęta hodowlane w antropocenie
Piotr SKUBAŁA
nr katalogowy: 136238
10.15199/2.2022.2.3
udomowienie
hodowla zwierząt
rasy hodowlane
„dieta planetarna”
domestication
animal husbandry
breeds
“planetary diet”
AURA 2022-2
Zwierzęta hodowlane w antropocenie
Piotr SKUBAŁA
nr katalogowy: 136238
10.15199/2.2022.2.3
udomowienie
hodowla zwierząt
rasy hodowlane
„dieta planetarna”
domestication
animal husbandry
breeds
“planetary diet”
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-9
Największe na świecie przejście dla zwierząt nad autostradą wykonane z konstrukcji z blach falistych
Leszek Janusz
Barbara Bednarek
nr katalogowy: 10681
AURA 2018-8
Uprawnienia organizacji społecznej odbierającej zwierzę w sytuacji niecierpiącej zwłoki
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 115307
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-10
Futro od zawsze...
Agata Gołubowska
nr katalogowy: 72628
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
Należy uważnie przyjrzeć się zagadnieniom rozporządzenia 1099/2009 już teraz
nr katalogowy: 69405
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
Zdrowe odżywianie dorosłego człowieka
Katarzyna Lemanowicz
nr katalogowy: 47493
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego
nr katalogowy: 59551
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-2
Efektywność przejść dla zwierząt na drogach publicznych w Polsce
Adam Wysokowski
nr katalogowy: 124997
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-3
System EUROP klasyfikacja tusz zwierząt rzeźnych
Agnieszka Pawelec
nr katalogowy: 50746
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Euro Lider Rynku dla Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Krystyna Zielińska
nr katalogowy: 45705
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
B2B - Deutsch - Praktyczny niemiecki dla biznesu
nr katalogowy: 69415
AURA 2018-11
Czy lepsze są skóry zwierząt futerkowych, czy sztuczne "ekologiczne"
Janusz Jerzy KUŹNIEWICZ
nr katalogowy: 117034
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-12
Dobrostan w obrocie żywcem rzeźnym oraz jego związek z jakością mięsa
Karol Borzuta
Piotr Janiszewski
nr katalogowy: 111264
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
Historia zawodu rzeźnika i cechów rzeźniczych w zarysie
Aleksandra Marciniak
Marian Winiarski
nr katalogowy: 83746
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Podstępne pałeczki. Patogeny bakteryjne w kuchni - Escherichia coli
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 106244
zatrucia pokarmowe
żywienie zbiorowe
charakterystyka zagrożenia
E. coli
środki kontroli/nadzoru.
foodborne poisonings
catering and food service
hazard characterization
E. coli
control measures
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-5
Działanie prądu elektrycznego na zwierzęta hodowlane i leśne
Stefan GIERLOTKA
nr katalogowy: 25714
AURA 2007-7
Poszukiwania nowej formy budynków inwentarskich
MAŁGORZATA DROŻDŻ-SZCZYBURA
nr katalogowy: 27672
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-7
Budowa ekologicznych przejść dla zwierząt WD-27 i WD-29
Maciej Węgrzynowski
nr katalogowy: 114962
10.15199/33.2018.07.11
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-1
teksty-preteksty
nr katalogowy: 96115
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-5
Struktura ubojni trzody i bydła w Polsce
Dariusz Lisiak
nr katalogowy: 91531
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Rynek karmy dla zwierząt domowych
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 67958
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-4
Śruta rzepakowa jako cenny surowiec do produkcji pasz
Stanisław Urban
nr katalogowy: 34492
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Mięso zwierząt egzotycznych nietypowe źródło białka
DARIUSZ NOWAK
nr katalogowy: 33811
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Z czego składają się lody
nr katalogowy: 27080
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Sesja Generalna Światowej Organizacji Zdrowia Zwierząt
Henryk Lis
nr katalogowy: 40315
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
40. Sesja Komitetu Nauk o Żywności PAN uświetniła 50-lecie Wydziału Nauk o Żywności SGGW
Wiesława Szafulera
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 62769
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-11
Zastosowanie prefabrykacji w budownictwie komunikacyjnym
Andrzej Jodłowski
nr katalogowy: 80750
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-10
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 145522
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Nie tylko na Święto Dziękczynienia
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 31174
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-20-21
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 55091
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Złoty medal dla dr inż. Edyty Bauer oraz jej Zespołu za zainicjowanie prac nad opracowaniem innowacyjnej metody wczesnego wykrywania podklinicznych stanów chorobowych u bydła mlecznego
nr katalogowy: 129152
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Złoty medal dla dr inż. Edyty Bauer oraz jej Zespołu za zainicjowanie prac nad opracowaniem innowacyjnej metody wczesnego wykrywania podklinicznych stanów chorobowych u bydła mlecznego
nr katalogowy: 129152
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Dziki rarytas na talerzu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 54775
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
PORÓWNANIE RÓŻNYCH METOD DETEKCJI I ROZPOZNAWANIA ZWIERZĄT NA OBRAZACH Z KAMERY TERMOWIZYJNEJ
Łukasz Popek
Rafał Perz
Grzegorz Galiński
nr katalogowy: 138998
10.15199/59.2022.4.66
detekcja
głębokie sieci neuronowe
termowizja
obserwacja dzikiej przyrody
detection
deep neural networks
thermal imaging
wildlife surveillance
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
PORÓWNANIE RÓŻNYCH METOD DETEKCJI I ROZPOZNAWANIA ZWIERZĄT NA OBRAZACH Z KAMERY TERMOWIZYJNEJ
Łukasz Popek
Rafał Perz
Grzegorz Galiński
nr katalogowy: 138998
10.15199/59.2022.4.66
detekcja
głębokie sieci neuronowe
termowizja
obserwacja dzikiej przyrody
detection
deep neural networks
thermal imaging
wildlife surveillance
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
PORÓWNANIE RÓŻNYCH METOD DETEKCJI I ROZPOZNAWANIA ZWIERZĄT NA OBRAZACH Z KAMERY TERMOWIZYJNEJ
Łukasz Popek
Rafał Perz
Grzegorz Galiński
nr katalogowy: 138998
10.15199/59.2022.4.66
detekcja
głębokie sieci neuronowe
termowizja
obserwacja dzikiej przyrody
detection
deep neural networks
thermal imaging
wildlife surveillance
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-9
Obrót mięsem zwierząt łownych - Punkty Skupu Dziczyzny
Katarzyna Pietrzkiewicz
Elżbieta Bombik
nr katalogowy: 109657
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-11
Enterokoki i ich znaczenie w przemyśle mięsnym
Dorota Kręgiel
Ewelina Parzęcka
nr katalogowy: 72614
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Ubój z konieczności w świetle aktualnych przepisów
Robert Palka
nr katalogowy: 79227
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-4
SYSTEM ŚLEDZENIA PTAKÓW OPARTY NA ODBIORNIKU GPS I NADAJNIKU GSM
Maria Urbańska
Henryk Gierszal
Grzegorz Maciorowski
Tadeusz Mizera
Piotr Tryjanowski
nr katalogowy: 90484
10.15199/59.2015.4.87
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-1
O humanitarnym uboju świń słów kilka
Robert Palka
nr katalogowy: 23520
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Żywienie seniora
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 113438
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2008-9
Charakterystyka ilościowa ścieków dopływających do przydomowej oczyszczalni z pojedynczego gospodarstwa wiejskiego
Krzysztof Chmielowski
Ryszard Ślizowski
nr katalogowy: 38109
OPAKOWANIE 2008-7
Wydział Opakowań Giętkich do Artykułów Konsumpcyjnych Grupy Mondi (Mondi Consumer Flexibles) ustanowił nowy standard wygody dla opakowań pożywienia dla zwierząt domowych
nr katalogowy: 36889
AURA 2014-11
Wyrok Trybunału z 4 września 2014 r. w sprawie konfiskaty przez władze węgierskie dzikich zwierząt pochodzących z Tanzanii, C - 532/13
Adam Habuda
nr katalogowy: 87623
AURA 2014-10
Wabienie zwierzyny
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 87024
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Możliwości wykorzystania naturalnych surowców wysokobiałkowych (rzęsy wodnej i much) do celów paszowych
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 96594
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-3
Rynek karm dla zwierząt domowych w Polsce
Leszek Mościcki
nr katalogowy: 82851
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Ogłuszanie gazowe czy elektryczne? Wady i zalety
Robert Palka
nr katalogowy: 54639
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz. IX. Produkcja karmy dla zwierząt domowych i ryb
Leszek Mościcki
nr katalogowy: 79014
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-4
Study on the chemical composition of the air in fur animal farms Badanie składu chemicznego powietrza w fermach zwierząt futerkowych
Bożena Nowakowicz-Dębek
Halina Pawlak
Łukasz Wlazło
Piotr Maksym
Hanna Bis-Wencel
Nada Sasáková
Beata Stasińska
nr katalogowy: 97896
10.15199/62.2016.4.11
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Smakowite pieczywo w "Sercu Polski"
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 108650
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-5
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 91529
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Ochrona paszarni przed patogenami chorobotwórczymi sprawą priorytetową
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 131275
AURA 2023-8
Zwierzęta w ZOO, a stres
nr katalogowy: 144511
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-11
Adaptacja wymagań standardu BRC w zakładzie produkującym karmę dla zwierząt
Katarzyna Michalska Jolanta Kowalska
nr katalogowy: 117179
10.15199/65.2018.11.4
BRC
karma dla zwierząt
jakość
bezpieczeństwo
BRC
pet food
quality
safety
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-8
Stability of some lipophilic vitamins in premixes used for animal nutrition Ocena stabilności wybranych witamin lipofilnych w premiksach stosowanych w żywieniu zwierząt
Joanna Maćkowiaka
Adam Voelkel
Joanna Zembrzuska
Irena Budnik
nr katalogowy: 86101
10.12916/przemchem.2014.1350
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Rozporządzenie Rady (WE) nr 1099/2009 - najważniejsze wymagania i obowiązki dotyczące uboju trzody chlewnej
Robert Palka
nr katalogowy: 71037
AURA 2016-3
Psy w wierzeniach religijnych
Janusz Kuźniewicz
Dominika Gulda
nr katalogowy: 97060
AURA 2015-4
Rośliny uprawne i zwierzęta hodowlane - nasi towarzysze od wieków (2) Propozycja zajęć dydaktycznych
Elżbieta Tyralska -Wojtycza
nr katalogowy: 90320
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH