Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Magiczny napój
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 4307
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Embodi - nowy napój funkcjonalny korzystny dla serca pojawił się na rynku USA
nr katalogowy: 38255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Miodowy miesiąc
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 48580
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Kalejdoskop ze świata napojów - sierpień 2007 r.
nr katalogowy: 30049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Prozdrowotny napój kakaowy
nr katalogowy: 135317
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
PRODUKTY-TECHNOLOGIE
nr katalogowy: 14932
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-6
Kwas chlebowy - napój na nowo odkrywany
PIOTR DZIUGAN
nr katalogowy: 20601
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 6813
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Z kraju i ze świata
CD
nr katalogowy: 6745
OPAKOWANIE 2006-3
Napój jogurtowy w jednoporcjowych butelkach
L. F.
nr katalogowy: 18044
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-7
Napoje butelkowane odchodzą od chemii
Ludwik M. Bednarz
nr katalogowy: 144098
10.15199/62.2023.7.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Napoje funkcjonalne - luty 2009 r.
nr katalogowy: 42386
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-2
Funkcjonalny i pokrzepiający napój kombucza - technologia otrzymywania oraz jakość sensoryczna i właściwości fizykochemiczne
Bożena Waszkiewicz-Robak
Elżbieta Biller
Klaudia Kulik
Magdalena Częścik
nr katalogowy: 96862
10.15199/64.2016.2.5
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-4
nr katalogowy: 34816
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-11
Napoje funkcjonalne - serwis informacyjny
nr katalogowy: 39533
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Kwas chlebowy – i do picia, i do pieczenia
Bohdan Juchniewicz
nr katalogowy: 150107
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-2
Historia piwa
Jakub Marczak
nr katalogowy: 33411
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 93095
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 67215
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 95669
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-7
Napoje butelkowane odchodzą od chemii
Ludwik M. Bednarz
nr katalogowy: 144098
10.15199/62.2023.7.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Kalejdoskop ze świata napojów
Adam Bogacz
nr katalogowy: 70414
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-4
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 113423
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-2-3
PORADNIK Wino dla inżyniera (65)
winny maniak
nr katalogowy: 57383
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Prozdrowotny napój kakaowy
nr katalogowy: 135317
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Z kraju nowości rynkowe
nr katalogowy: 67224
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Historia zapisana w tabliczce
Paweł Nowak
nr katalogowy: 54427
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
Grzańce
nr katalogowy: 96203
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Jakość mikrobiologiczna i sensoryczna fermentowanych napojów miodowych
mgr inż. Emilia Łapińska
inż. Małgorzata Pikora
dr hab. Monika Trząskowska
nr katalogowy: 130557
10.15199/64.2021.1.4
napój miodowy
probiotyki
fermentacja
Lactobacillus
honey drink
probiotics
fermentation
Lactobacillus
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Jakość mikrobiologiczna i sensoryczna fermentowanych napojów miodowych
mgr inż. Emilia Łapińska
inż. Małgorzata Pikora
dr hab. Monika Trząskowska
nr katalogowy: 130557
10.15199/64.2021.1.4
napój miodowy
probiotyki
fermentacja
Lactobacillus
honey drink
probiotics
fermentation
Lactobacillus
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Zdrowe orzeźwienie
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 4201
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Pogotowie ratunkowe
Teresa Wojciechowska
nr katalogowy: 44652
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 47067
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Kombucha - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 118722
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Rewolucja w gastronomii
nr katalogowy: 44991
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Rewolucja w gastronomii
nr katalogowy: 46093
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Refleksje Profesora Zbigniewa Kłosa - Lodowy napój
nr katalogowy: 65123
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Widmo innowacji krąży nad rynkiem napojów
Adam Bogacz
nr katalogowy: 93083
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 20586
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Sorbet coraz popularniejszy
nr katalogowy: 19042
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 6720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Fusy, musy i... krewetki
Renata ZAWADZKA
nr katalogowy: 19148
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-7-8
Od miodu do "zero waste"
Henryk Piekut
nr katalogowy: 125879
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Kwas chlebowy - napój na nowo odkrywany (2)
P. Dziugan
nr katalogowy: 20580
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Cydr chce zrównania szans
nr katalogowy: 82380
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 123891
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Słodki smakołyk, czy lekarstwo.Czekolada
DANUTA GAJEWSKA JOANNA MYSZKOWSKA-RYCIAK
nr katalogowy: 18568
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Granita - lodowy napój na wielkie upały
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 19075
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Napój bogów(I) Dodaje energii, poprawia samopoczucie, zwiększa wydzielanie endorfin charakterystycznych dla zakochanych
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 4247
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-5
Piwo gruit – zapomniany średniowieczny napój
Krystian Klimczak
Monika Cioch-Skoneczny
Aleksander Poreda
nr katalogowy: 145717
10.15199/64.2023.5.5
piwo gruit
zioła
fermentacja spontaniczna
koncentrat słodowy
gruit beer
herbs
spontaneous fermentation
malt concentrate
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 116212
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Japońska duma
Daria Majda
nr katalogowy: 89416
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Wino - jak opisać smak
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 61404
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Fermentowany napój sojowy o właściwościach prozdrowotnych
Dorota Zielińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 56553
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część druga – napoje roślinne i alternatywy nabiału
nr katalogowy: 131668
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Lato z blenderem
nr katalogowy: 51061
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 83353
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 102838
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
Napoje Funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 94407
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Gorąca czekolada na zimowe dni
Agata Baldwin
Michał Kleiber
nr katalogowy: 134812
OPAKOWANIE 2011-10
Woda w butelce z metalu
nr katalogowy: 63197
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Jeśli wino, to tylko z Bordeaux...Sauternes - napój bogów
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 69086
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Prosecco - kariera włoskich bąbelków
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 101152
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-3
Kombucza - fermentowany napar herbaciany
Ewa Jabłońska-Ryś
Waldemar Gustaw
Marta Zalewska-Korona
Aneta Sławińska
Wojciech Radzki
Monika Michalak-Majewska
nr katalogowy: 90188
10.15199/64.2015.3.4
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Karkade - ulubiony napój faraonów
nr katalogowy: 31393
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kawa a zdrowie
nr katalogowy: 133291
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-9
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 101023
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-9
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 101022
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-1
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 96258
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Napoje funkcjonalne - październik/listopad 2011 r.
nr katalogowy: 64624
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Kombucha – fermentowany napój herbaciany o właściwościach prozdrowotnych
Katarzyna Neffe-Skocińska
Piotr Lalowski
Ewelina Gocalińska
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 137842
10.15199/65.2022.5.3
Kombucha
SCOBY
napój fermentowany
właściwości prozdrowotne
Kombucha
SCOBY
beverage
pro-health properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Kombucha – fermentowany napój herbaciany o właściwościach prozdrowotnych
Katarzyna Neffe-Skocińska
Piotr Lalowski
Ewelina Gocalińska
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 137842
10.15199/65.2022.5.3
Kombucha
SCOBY
napój fermentowany
właściwości prozdrowotne
Kombucha
SCOBY
beverage
pro-health properties
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Soczyste normy
nr katalogowy: 30189
OPAKOWANIE 2007-1
Mrożona kawa z doskonałych kubeczków
nr katalogowy: 23727
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Rum - nie tylko dla piratów
Daria Majda
nr katalogowy: 63465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Zabaione
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 27082
GAZETA CUKROWNICZA 2007-4
Burak cukrowy jako surowiec do produkcji etanolu
Sławomir Podlaski
nr katalogowy: 25390
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Napoje z cząstkami - nowe wyzwanie dla branży napojowej
Ireneusz Lichota
Adam Bogacz
nr katalogowy: 105147
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Napoje na lato
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 127628
woda
pragnienie
napoje gazowane
napoje niegazowane
mrożona herbata i kawa
piwa bezalkoholowe
kwas chlebowy
kwas buraczany
water
thirst
carbonated drinks
non-carbonated drinks
iced tea and coffee
non-alcoholic beers
kvass
beetroot acid
OPAKOWANIE 2013-2
Oryginalne zamknięcie wzmacnia lecznicze własności napoju
nr katalogowy: 74760
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Kombucha Summit - It’s the Best Industry to work in!
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 123889
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Reguły deklarowania nazw innych kategorii napojów alkoholowych w znakowaniu piwa
Patryk Kalinowski
nr katalogowy: 139103
OPAKOWANIE 2014-7
Aluminiowa puszka napojowa pod mikroskopem
EWA KRYCZKO
nr katalogowy: 85444
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-9
Napoje funkcjonalne - sierpień 2011 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 62815
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część druga – napoje roślinne i alternatywy nabiału
nr katalogowy: 131668
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-2
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing Cz. 4. Ekspansja gigantów i co z tego może wyniknąć (cd.)
nr katalogowy: 24364
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-9
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 90959
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Tajemnica espresso
nr katalogowy: 76496
OPAKOWANIE 2010-4
Chłodna przyjemność z "mówiącej" puszki
nr katalogowy: 52885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Kwas chlebowy Kwas - na upały w sam raz
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 99753
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Napój herbaciany kombucha jako baza do produkcji innowacyjnych napojów niskoalkoholowych
Marcin Kruk
Szymon Pochylski
Katarzyna Neffe-Skocińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 137304
10.15199/64.2022.2.6
kombucha
napoje niskoalkoholowe
polifenole
aktywność antyoksydacyjna
fermentacja
kombucha
low-alcoholic beverages
polyphenols
antioxidant activity
fermentation
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Napój herbaciany kombucha jako baza do produkcji innowacyjnych napojów niskoalkoholowych
Marcin Kruk
Szymon Pochylski
Katarzyna Neffe-Skocińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 137304
10.15199/64.2022.2.6
kombucha
napoje niskoalkoholowe
polifenole
aktywność antyoksydacyjna
fermentacja
kombucha
low-alcoholic beverages
polyphenols
antioxidant activity
fermentation
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Napój herbaciany kombucha jako baza do produkcji innowacyjnych napojów niskoalkoholowych
Marcin Kruk
Szymon Pochylski
Katarzyna Neffe-Skocińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 137304
10.15199/64.2022.2.6
kombucha
napoje niskoalkoholowe
polifenole
aktywność antyoksydacyjna
fermentacja
kombucha
low-alcoholic beverages
polyphenols
antioxidant activity
fermentation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym
Magdalena Stobiecka
Joanna Wajs
nr katalogowy: 123072
10.15199/65.2019.10.7
mleko
alternatywa mleka
napoje roślinne
lody bezmleczne
milk
milk alternative
plant drinks
dairy- -free ice cream
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym
Magdalena Stobiecka
Joanna Wajs
nr katalogowy: 123072
10.15199/65.2019.10.7
mleko
alternatywa mleka
napoje roślinne
lody bezmleczne
milk
milk alternative
plant drinks
dairy- -free ice cream
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Historia jednej szklanej butelki
nr katalogowy: 116706
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Opodatkowanie alkopopów i hard seltzerów
Jacek Arciszewski
nr katalogowy: 140091
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Opodatkowanie alkopopów i hard seltzerów
Jacek Arciszewski
nr katalogowy: 140091
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Bimbrownictwo - wczoraj i dziś
Leszek Wiwała
nr katalogowy: 50736
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
"Polska Wódka produktem najwyższej jakości" - warsztaty szkoleniowe PPS
nr katalogowy: 45305
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Radość życia zaklęta w smaku
nr katalogowy: 43718
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Smoothie – napój "o wielu twarzach"
nr katalogowy: 48951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Cydr to cydr
Daria Majda
nr katalogowy: 80337
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Skarb z Ameryki Południowej
Daria Majda
nr katalogowy: 75790
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Mors czy kwas chlebowy
nr katalogowy: 54046
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Zielona herbata - najstarszy (po wodzie) napój świata
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 64619
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Napoje funkcjonalne - czerwiec i lipiec 2011 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 61800
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
Kalejdoskop ze świata napojów - styczeń 2010 r.
nr katalogowy: 50143
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Rewolucja w gastronomii
nr katalogowy: 44859
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Czy i jak ograniczać spożycie soli
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 42460
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Wino - istota żywa
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 41664
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Dobra kawa, czyli dobrze przyrządzona
Anna Owczarek
nr katalogowy: 69608
OPAKOWANIE 2019-3
Twój osobisty napój? Tak, to już możliwe dzięki elastycznej produkcji z ACOPOStrak
Stefan Hensel
nr katalogowy: 119332
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Indeks glikemiczny pieczywa
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 88781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kawa a zdrowie
nr katalogowy: 133291
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Gorąca czekolada na zimowe dni
Agata Baldwin
Michał Kleiber
nr katalogowy: 134812
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-8
The iso-alfa-acids preparation methods Metody wytwarzania izo-alfa-kwasów
Agnieszka Dobrzyńska-Inger
Edward Rój
Dorota Kostrzewa
nr katalogowy: 86095
10.12916/przemchem.2014.1321
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Napoje funkcjonalne - czerwiec i lipiec 2010 r.
nr katalogowy: 53834
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
Napoje funkcjonalne - czerwiec 2009 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 46215
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Mistrzostwo po raz trzeci
nr katalogowy: 59496
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Kawowe menu
nr katalogowy: 122771
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Eksplozja smaku. POP & JOY szansą dla deserów w HoReCA
nr katalogowy: 97170
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-12
Z prasy zagranicznej
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 141001
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 86194
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Rynek wód aromatyzowanych i funkcjonalnych w Europie Zachodniej
Adam Bogacz
nr katalogowy: 45298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Talerze pełne pyszności
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 67480
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
AKTUALNOŚCI Z KRAJU
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 119351
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Jedna szklanka, a tak dużo dobrego!
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 135321
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Jedna szklanka, a tak dużo dobrego!
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 135321
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Opodatkowanie alkopopów i hard seltzerów
Jacek Arciszewski
nr katalogowy: 140091
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
Od coli do mleka - do czego doprowadził spadek spożycia napojów cola w USA. Cz. 1
nr katalogowy: 109571
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Herbaty ready-to-drink - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 120736
10.15199/64.2019.5-6.3
herbata
rtd
rynek napojów herbacianych
trendy herbaciane
właściwości naparów herbaty
tea
ready-to-drink
tea-based beverages
trends in tea
tea characteristics
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 117625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Karnawał: czyli czas na kawę!
Elżbieta Citak
nr katalogowy: 81761
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-9
Zależności sensoryczne - analiza korelacji pomiędzy wyróżnikami sensorycznymi w różnych gatunkach piwa, cz.1
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 62805
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Festiwal najwyższych umiejętności
nr katalogowy: 53166
OPAKOWANIE 2019-4
Maksymalna wydajność w minimalnych przestrzeniach
nr katalogowy: 119872
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-9
Widmo innowacji krąży nad rynkiem napojów. Cz. 2
nr katalogowy: 93612
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Jak nie dać się wirusom?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 126609
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 131483
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 132384
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111185
SZKŁO I CERAMIKA 2014-2
KERO krótka opowieść o pewnym kubku
DOROTA ŁASISZ
nr katalogowy: 83473
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-10
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 123059
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 119354
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 118730
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 100337
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 100336
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-6
Napoje Funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 99255
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 98695
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Angielski „szampan” – czy koniec hegemonii Francuzów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 133674
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 116719
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 116214
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 86193
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Kawa, cappuccino, latte - jaki VAT: 23, 8, a może 5%?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 71383
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-1
Napoje funkcjonalne - grudzień 2011 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 65514
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Największe firmy wobec zmieniającego się "świata czekolady"
nr katalogowy: 62789
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Co kraj to obyczaj
nr katalogowy: 76461
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Nie tylko szafy na wino
nr katalogowy: 123624
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Franchise Bottling Agreement - fundament branży napojowej w świecie
Adam Bogacz
nr katalogowy: 121485
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 120744
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Z KRAJU
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 122473
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-1
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 103492
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Rozwiązania Pall usprawniają proces filtracji hard seltzer
nr katalogowy: 134186
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 111769
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 83803
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-2
Napoje funkcjonalne - styczeń 2012 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 66092
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-IP
Zasady piwnej kultury
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 57194
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-10
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 123057
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-4
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 119749
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 131483
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Bezalkoholowe – jakie to proste
Mateusz Jackowski
nr katalogowy: 133168
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Bezalkoholowe – jakie to proste
Mateusz Jackowski
nr katalogowy: 133168
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Zioła jako składniki funkcjonalne napojów
nr katalogowy: 68883
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Składniki funkcjonalne napojów energetycznych i energetyzujących
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 77515
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Napój miłości
nr katalogowy: 51616
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 132384
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Jedna szklanka, a tak dużo dobrego!
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 135321
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Hard seltzer – nowa alternatywa dla browarów?
Katarzyna Grześkiewicz
Olga Hrabia
Aleksander Poreda
nr katalogowy: 139102
10.15199/64.2022.4.2
hard seltzer
browar
hard seltzer
brewery
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Hard seltzer – nowa alternatywa dla browarów?
Katarzyna Grześkiewicz
Olga Hrabia
Aleksander Poreda
nr katalogowy: 139102
10.15199/64.2022.4.2
hard seltzer
browar
hard seltzer
brewery
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
KALEJDOSKOP ZE ŚWIATA NAPOJÓW
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 146659
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Łyk dla ochłody
nr katalogowy: 115006
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 77526
OPAKOWANIE 2010-4
Puszka napojowa święci 75-lecie swoich urodzin
nr katalogowy: 52881
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Lody a może lód?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 58733
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Jak projektować wyroby z czekolady
Maria Zaleska
nr katalogowy: 148557
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-11
Domowy cydr – klarowanie (część II)
nr katalogowy: 151407
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Napoje Funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 70413
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Bogatsi, ale czy zdrowsi?
nr katalogowy: 65485
AURA 2011-10
Wykorzystać mikroba Grzyby
Maria J. CHMIEL
nr katalogowy: 62841
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Substancje słodzące w napojach funkcjonalnych - jak znakować?
Joanna Olszak
nr katalogowy: 120739
10.15199/64.2019.5-6.4
napój funkcjonalny
substancja słodząca
dodatek do żywności
stewia
glikozydy stewiolowe
owoc mnicha
Siraitia grosvenorii
functional beverage
sweetener
food additive
stevia
steviol glycosides
monk fruit
Siraitia grosvenorii
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Pijąc falerno
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 106108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Est! Est!! Est!!!
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 104877
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Kawa - sposób na sukces
nr katalogowy: 73958
OPAKOWANIE 2011-5
Reorganizacja szansą dla puszki
nr katalogowy: 59456
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Reguły deklarowania nazw innych kategorii napojów alkoholowych w znakowaniu piwa
Patryk Kalinowski
nr katalogowy: 139103
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Z czego robi się cydr?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 146315
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Domowy cydr – mętny czy klarowny?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 150320
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-3
Miód w proszku - sposoby otrzymywania i najnowsze osiągnięcia
Katarzyna Samborska
Alicja Barańska
nr katalogowy: 125597
10.15199/65.2020.3.4
suszenie rozpyłowe
nośnik
przemiana szklista
spray drying
carrier
glass transition
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH