Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Zdrowe słodkości
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136206
wyroby cukiernicze
dodatki prozdrowotne
produkty bezcukrowe
zamienniki sacharozy
produkty wegańskie
confectionery
health-promoting additives
sugar-free products
sucrose substitutes
vegan products
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Zdrowe słodkości
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136206
wyroby cukiernicze
dodatki prozdrowotne
produkty bezcukrowe
zamienniki sacharozy
produkty wegańskie
confectionery
health-promoting additives
sugar-free products
sucrose substitutes
vegan products
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Zdrowe słodkości
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136206
wyroby cukiernicze
dodatki prozdrowotne
produkty bezcukrowe
zamienniki sacharozy
produkty wegańskie
confectionery
health-promoting additives
sugar-free products
sucrose substitutes
vegan products
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Wyroby cukiernicze w Indochinach
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 69084
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Do jakich środków spożywczych można stosować barwniki: E150a, E150b, E150c, E150d?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 51652
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Wyroby czekoladowe w grupie żywności funkcjonalnej
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 12865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Wafle i herbatniki
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 68230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
"Wyroby cukiernicze a zdrowie" IV Seminarium Naukowe z zakresu cukiernictwa
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 48360
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Największe firmy spożywcze
J. Drożdż
nr katalogowy: 14822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Święta Bożego Narodzenia a wyroby piekarsko-cukiernicze
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 95045
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Rośnie popyt ale i rodzima produkcja
nr katalogowy: 4936
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Cukiernie muszą być jasne
Dominik BARTELAK
nr katalogowy: 4780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Jak przedłużyć trwałość wyrobów cukierniczych i ciastkarskich
Renata Gasparska
nr katalogowy: 22155
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Innowacje kluczem do sukcesu dla producentów wyrobów cukierniczych
nr katalogowy: 124329
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Słodycze w nowej odsłonie dzięki Żywności Barwiącej z etykietą organic
nr katalogowy: 139362
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Kremy w cukiernictwie
nr katalogowy: 143455
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Słodka historia reklamy
nr katalogowy: 105352
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Skromne targi Organic Marketing Forum roślina
Marta Stus
nr katalogowy: 62013
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Efektywny proces sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 93318
OPAKOWANIE 2008-2
Folie powlekane ułatwiają owijanie kartoników
nr katalogowy: 33281
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. MultiWasher – efektywny proces mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131194
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Innowacyjna mąka z kaki
nr katalogowy: 136040
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Turystyka ze smakiem Wyroby piekarskie i cukiernicze w kuchniach regionalnych
nr katalogowy: 145336
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Walne Zebranie Polbisco
Magdalena Mart
nr katalogowy: 32782
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Walne Zebranie Polbisco
Renata Gasparska
nr katalogowy: 27793
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
HERT na targach Polagra-Tech 2008
Krzysztof Skrzeczkowski
nr katalogowy: 40326
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Gala Konkursu "Lider Smaku" 2011r.
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 58712
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Ulubione produkty zbożowe Polaków? Na naszych stołach królują pieczywo, makaron i... wyroby cukiernicze
nr katalogowy: 137844
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Ulubione produkty zbożowe Polaków? Na naszych stołach królują pieczywo, makaron i... wyroby cukiernicze
nr katalogowy: 137844
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. MultiWasher – efektywny proces mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131194
OPAKOWANIE 2013-8
Brześć znakuje Videojetem
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 78675
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Co nowego w cukiernictwie?
nr katalogowy: 134232
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Przepisy podatkowe są z gumy (do żucia)
Renata Gasparska
nr katalogowy: 31700
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Tester jakości oleju spożywczego testo 270
Aneta Brodzik
nr katalogowy: 71212
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Cukiernictwo jako forma terapii
Marek Perzyński
nr katalogowy: 90365
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Słodka pasja
nr katalogowy: 84682
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Kremy w cukiernictwie
nr katalogowy: 143455
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
HUG AG zwiększa wydajność produkcji i efektywność kompletacji
nr katalogowy: 86238
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 65784
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Jaki VAT na pierniki?
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 113453
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Cukiernictwo – co nowego?
nr katalogowy: 145341
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-3
Wpływ umowy CETA na handel rolno-spożywczy Polski z Kanadą
Łukasz Ambroziak
nr katalogowy: 104677
10.15199/65.2017.3.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Co słychać w cukiernictwie?
nr katalogowy: 116353
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Klienci - znani i nieznani
Henryk Mruk
nr katalogowy: 44529
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Słodycze w nowej odsłonie dzięki Żywności Barwiącej z etykietą organic
nr katalogowy: 139362
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
O kolorach w piekarstwie i cukiernictwie
nr katalogowy: 92079
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Co nowego w cukiernictwie?
nr katalogowy: 134232
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Targi HERT
nr katalogowy: 45430
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 44549
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Opakowania giętkie dla przemysłu cukierniczego
nr katalogowy: 41659
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Fokus na produkcję cukierniczą Połączenie sztuki rzemieślniczej i nowoczesnej technologii informatycznej
nr katalogowy: 47775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Zmiana zachowań konsumenckich
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 126608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Piekarnia Cukiernia AK Otrębusy optymalizuje procesy poprzez wprowadzenie rozwiązania informatycznego CSB-System
Adam Steć
nr katalogowy: 93307
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-3
Oparzenie roztworem wodorotlenku sodu
Andrzej Nowak
nr katalogowy: 82999
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-10
Teoria i praktyka z zakresu sugar confectionery - relacja ze szkolenia organizowanego przez ZDS Solingen
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 47601
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
W dekoracjach króluje prostota. ROZMOWA Z JOWITĄ WOSZCZYŃSKĄ, MISTRZYNIĄ ŚWIATA W DEKORACJI TORTÓW
nr katalogowy: 131992
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Zmysły człowieka w procesie zakupowym
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 118025
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Sprzedaż bezpośrednia
Jan Kowalski
nr katalogowy: 77296
OPAKOWANIE 2021-5
EURO-NORM bakeline: stworzone z myślą o chlebie
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 131771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Trwałość wyrobów czekoladowych (1)
nr katalogowy: 144338
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Renomowane firmy branży cukierniczej stawiają na sprawdzone i efektywne rozwiązania IT Integracja staje się koniecznością
Adam Steć
nr katalogowy: 82201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
W dekoracjach króluje prostota. ROZMOWA Z JOWITĄ WOSZCZYŃSKĄ, MISTRZYNIĄ ŚWIATA W DEKORACJI TORTÓW
nr katalogowy: 131992
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Strzał w dziesiątkę
nr katalogowy: 63542
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-6
Wymagania jakościowe dla mąk pszennych o specjalnym przeznaczeniu
Roman Jurga
nr katalogowy: 91645
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
II Pyskowickie Targi Piekarniczo-Cukiernicze Polmarkus 2004
Lucyna Kubicka
nr katalogowy: 5065
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
V Seminarium Cukiernicze Kwartetu Boże Narodzenie 2003
Tomasz Wojciechowski
nr katalogowy: 4752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Dekoracje cukiernicze kolejnym produktem markowym Grupy APC
Tomasz Dziuk
nr katalogowy: 4920
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Reklama w stuletniej firmie
Sylwia Krębuszewska-Kozieł
nr katalogowy: 99144
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Cukiernicze nowości
nr katalogowy: 116354
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Tworzone z pasji
nr katalogowy: 86259
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
Marek Perzyński
nr katalogowy: 60048
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Expo Sweet 2014 - nowe możliwości, z których warto skorzystać
nr katalogowy: 79479
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Fotograficzny przewodnik, czyli ciasta w obiektywie
nr katalogowy: 102535
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Dlaczego warto wybrać profesjonalny tłuszcz do smażenia wyrobów cukierniczych?
Sylwia Onacik-Gür
nr katalogowy: 135322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Święta z KOMPLET Polska
nr katalogowy: 110836
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
"Jesteśmy po to, aby rozwiązywać problemy"
Dorota Karwacka
nr katalogowy: 70282
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Junk food
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 90555
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 87345
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Targi Piekarsko-Cukiernicze w Merkurze
nr katalogowy: 66753
OPAKOWANIE 2013-9
Rynek opakowań foliowych - perspektywy rozwoju
ANDRZEJ KORNACKI
nr katalogowy: 79701
OPAKOWANIE 2010-4
Słodycze - luksus, na który można sobie pozwolić
nr katalogowy: 52891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Co nowego w dekoracjach cukierniczych?
nr katalogowy: 111493
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kalendarz Targów w 2022 r.
nr katalogowy: 136204
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Targi Piekarsko-Cukiernicze firmy Merkur
nr katalogowy: 83169
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
O sytuacji w cukiernictwie - Rozmowa z Leszkiem Truskolawskim, prezesem Stowarzyszenia Cukierników, Karmelarzy i Lodziarzy RP
nr katalogowy: 79482
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Biszkopty jarosławskie - tradycyjnie od 134 lat
Iwona Oleniuch
nr katalogowy: 54832
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-1
Z historii OSPSBHP (cz. 4)
Henryk Karczowski
nr katalogowy: 135502
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Dlaczego warto wybrać profesjonalny tłuszcz do smażenia wyrobów cukierniczych?
Sylwia Onacik-Gür
nr katalogowy: 135322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Nowe książki i magazyny cukiernicze
nr katalogowy: 42481
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Gdańskie forum
nr katalogowy: 4163
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 23163
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Tort Williams
nr katalogowy: 19269
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
SIGEP 2004
nr katalogowy: 4911
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19317
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19121
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19084
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19047
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Pół na pół
nr katalogowy: 78117
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Święta na słodko
nr katalogowy: 19308
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 4874
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Nowa czekoladowa oferta z firmy PAN
nr katalogowy: 19257
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kalendarz Targów w 2022 r.
nr katalogowy: 136204
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Na słodko o czterech porach roku. Mistrzostwa Polski Cukierników oraz Młodych Cukierników
nr katalogowy: 12867
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Cukiernicze nowości od KOMPLET Polska: KOMPLET Bellkule Choco i KOMPLET Oponki
nr katalogowy: 136054
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 140161
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
APC. Krakowskie centrum piekarsko-cukiernicze APC DAMON
Katarzyna Karaś
nr katalogowy: 4770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Bajer. Centrum Dydaktyczno-Wystawienniczo-Handlowe Piekarniczo-Cukiernicze w Krakowie
Anna KORFEL
nr katalogowy: 4741
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Cukiernicze nowości od KOMPLET Polska: KOMPLET Bellkule Choco i KOMPLET Oponki
nr katalogowy: 136054
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Wiesenhof Eifix Delikatne białko cukiernicze
nr katalogowy: 12873
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Best Pastry Chef za nami!
nr katalogowy: 102532
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Niezawodne desery
nr katalogowy: 89949
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 140161
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Na słodkim szlaku
Witt Wilczyński
nr katalogowy: 113665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Walne Zebranie Polbisco
Marek Przeździak
nr katalogowy: 56933
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Książka roku już na rynku!
nr katalogowy: 130240
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Książka roku już na rynku!
nr katalogowy: 130240
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Złoto dla mistrzów Podczas poznańskich targów Gastro-Invest-Hotel zostały rozstrzygnięte konkursy kulinarne i cukiernicze Komisji Gastronomicznej PZH
WKK
nr katalogowy: 18676
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Gotowanie bez glutenu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 122291
nietolerancje
gluten
celiakia
zboża bezglutenowe
posiłki
gastronomia.
intolerance
gluten
celiac disease
gluten free cereals
dishes
gastronomy
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Otwórz się na sezam! Cukiernicze nowości od KOMPLET Polska
nr katalogowy: 136988
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Kreatywni Cukiernicy
nr katalogowy: 27100
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Otwórz się na sezam! Cukiernicze nowości od KOMPLET Polska
nr katalogowy: 136988
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Kalendarz Targów w 2023 r
nr katalogowy: 141813
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Produkcja pieczywa bezglutenowego
Elżbieta Dłużewska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 93649
10.15199/65.2015.9.5
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 33770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Zdrowotne aspekty produktów "AKO"
Adam Melkowski
nr katalogowy: 32767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 32336
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 31711
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 30240
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 28993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 27804
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 25631
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 25235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 24470
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Z wizytą w Kolonii i Kościanie
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 66210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 37361
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 36610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Tłuszcze specjalnego przeznaczenia w technologii czekolady - tłuszcz kakaowy i jego alternatywy
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 32781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 29600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Bayard prezentuje nowości cukiernicze
nr katalogowy: 23348
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Niezdrowa konkurencja problemem Wrocławia
Marek Perzyński
nr katalogowy: 53112
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
2-6 kwietnia 2011 Nowocześnie i ze smakiem!
nr katalogowy: 57897
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Sekrety idealnego deseru
nr katalogowy: 124737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Cukiernicze EuroSkills
nr katalogowy: 142963
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-3
Charakterystyka jakościowa i zasady produkcji mąk pszennych o specjalnym przeznaczeniu
Roman Jurga
nr katalogowy: 33844
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 28992
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 37771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 35925
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 34919
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 54437
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Spójna kompozycja
Agnieszka Pastuszka
nr katalogowy: 114706
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Expo Sweet 2014 Sama słodycz
nr katalogowy: 83442
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Cukiernicze EuroSkills
nr katalogowy: 142963
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Ślubne wypieki – cukiernicze trendy, które zaskoczą Twoich gości!
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 27104
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Muzyczne wariacje w kuchni
Marcin Polus
nr katalogowy: 61439
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-4
Izolowanie fosfolipidów z liofilizowanych żółtek jaj kurzych
WITOLD GŁADKOWSKI
GRZEGORZ KIEŁBOWICZ
ANNA CHOJNACKA
BARTŁOMIEJ PISARSKI
CZESŁAW WAWRZEŃCZYK
nr katalogowy: 51335
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-4
Wybrane informacje o pszenicy orkisz, wartości wypiekowej mąki i innych produktach orkiszowych
nr katalogowy: 58919
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 54840
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-3
Wpływ zmian klimatycznych na branżę młynarską
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 126424
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Małopolskie spotkanie piekarzy i cukierników
nr katalogowy: 71832
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Targi w Merkurze
nr katalogowy: 75349
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Wileńskie spotkanie cukiernicze
nr katalogowy: 56943
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Zagraniczni specjaliści chwalą polskie firmy cukiernicze
nr katalogowy: 100591
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-6
Problemy związane z interpretacją norm europejskich dotyczących wyrobów do pokryć dachowych i izolacji części podziemnych budynków
Barbara Francke
Jolanta Sowińska
nr katalogowy: 45037
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
X Małopolski Konkurs Kucharsko-Cukierniczy
Anna Korfel
nr katalogowy: 60711
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
BMS-G - Twój sprawdzony Partner
nr katalogowy: 124333
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Konkursy na EXPO SWEET
nr katalogowy: 134814
SZKŁO I CERAMIKA 2010-4
Wykaz certyfikatów wyrobów ze szkła i ceramiki wydanych przez Zakład Certyfikacji Instytutu Ceramiki i Materiałów Budowlanych w Warszawie
nr katalogowy: 53688
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Spotkanie Piekarzy i Cukierników Śląskich
Anna Korfel
nr katalogowy: 83171
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Tortowe atelier
Agnieszka Klimczak
nr katalogowy: 73879
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
"Woda - źródło życia" - mistrzowskie interpretacje
nr katalogowy: 72861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Higiena w nowoczesnym zakładzie cukierniczym
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 121154
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Szpitala nie będzie!
nr katalogowy: 129445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Wyzwania i szanse branży czekolady
nr katalogowy: 139673
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-1
Nowe rozwiązania izolacji termicznych
Tomasz Steidl
nr katalogowy: 57787
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-10
NORMA LIZACJA
nr katalogowy: 55028
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Obiecujący, ale trudny australijski rynek wyrobów cukierniczych
nr katalogowy: 53363
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Wyzwania cukiernicze czekają na odważnych
nr katalogowy: 122774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Mały biznes, wielkie szanse
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 121614
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Expo Sweet 2016. Najważniejsze targi cukiernicze w Polsce
nr katalogowy: 93322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Mistrzostwa cukiernicze w bezpiecznej formie
nr katalogowy: 128336
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Mistrzostwa cukiernicze w bezpiecznej formie
nr katalogowy: 128336
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Szpitala nie będzie!
nr katalogowy: 129445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Cukiernicze trendy na jesień i zimę
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 134226
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Charakterystyka tłuszczów cukierniczych ze szczególnym uwzględnieniem polimorfizmu i zawartości fazy stałej (cz. I)
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 69610
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-7
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 27906
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-5
Kontrola rynku wyrobów budowlanych w 2009 roku
nr katalogowy: 51991
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-6
Zasady projektowania, wykonywania i odbioru pokryć dachowych z pap i gontów asfaltowych
Barbara Francke
nr katalogowy: 35823
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-6
Dobór wyrobów ze styropianu do stosowania wg PN-B-20132:2005
Robert Geryło
nr katalogowy: 27000
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Szansa dla cukierników
nr katalogowy: 110839
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Młodzi cukiernicy na Mistrzostwach Świata
nr katalogowy: 87985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Propozycje na sezon jesienno-zimowy
nr katalogowy: 64993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Masters de la Boulangerie
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 51660
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
BAKEPOL "od ziarenka do bochenka"
nr katalogowy: 121623
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Cukiernicze niespodzianki na targach EuroGastro i WorldHotel
nr katalogowy: 118892
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Poznajmy prawdę o polskim cukiernictwie!
nr katalogowy: 129444
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Poznajmy prawdę o polskim cukiernictwie!
nr katalogowy: 129444
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Od rzemiosła po przemysł
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 130230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Od rzemiosła po przemysł
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 130230
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH