Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Słodkie dekoracje
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 119006
desery
desery czekoladowe
mleczne
jajeczne
mączne
owocowe
różowa czekolada
dekoracje
desserts
chocolate
milk
egg
flour
fruit desserts
ruby chocolate
decorations
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Z ŻYCIA SZKOŁY
nr katalogowy: 65778
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Festiwal czekolady
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 125822
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Wisienka na torcie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 73878
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Desery mleczne innowacje produktowe
Jarosław Kowalik
nr katalogowy: 80049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
DESERY
Bożena Sikoń
nr katalogowy: 32326
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 140163
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Dekoracje czekoladowe z firmy PAN Centrum Słodkiej Dekoracji
nr katalogowy: 49460
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Samo zdrowie na deser
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 4037
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 140163
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 117404
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Tea&coff ee. Desery i ciastka do herbaty - i z herbatą
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 19109
GAZETA CUKROWNICZA 2007-10
Ulubione słodycze młodzieży akademickiej
Marlena Piekut
nr katalogowy: 30595
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Mistrzostwa Polski Cukierników w Kategorii Desery
nr katalogowy: 31372
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Słodki przedmiot pożądania, czyli rzecz o polskich deserach
nr katalogowy: 95047
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Wegańskie desery
nr katalogowy: 130432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Wegańskie desery
nr katalogowy: 130432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Wegańskie desery
nr katalogowy: 130432
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 141619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 141619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 132761
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Wygoda na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 57389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Kakao i czekolada pod lupą
nr katalogowy: 5164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
W poszukiwaniu cukierniczej tożsamości...
nr katalogowy: 49819
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 145846
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-1
Doskonałe desery wzbogacone dodatkiem kakao
nr katalogowy: 6995
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Owocowe akcenty
nr katalogowy: 11982
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Propozycje na Dzień Dziecka
nr katalogowy: 19107
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Produkcja słodyczy na stałym poziomie
nr katalogowy: 19102
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Wiosenna fuzja słodyczy
ANNA SOBAŃSKA
nr katalogowy: 18598
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
PROSPONA. Owoce jak świeże przez cały rok
nr katalogowy: 12797
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-4
Wykorzystanie inteligentnych kamer wizyjnych w przemyśle
nr katalogowy: 7557
OPAKOWANIE 2005-9
Folie skrętne do pakowania cukierków. Przegląd możliwości
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 11283
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
100 procent zrównoważonych składników
nr katalogowy: 128331
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Desery od serca
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18644
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Przysmak świata(II) Jak powstają czekoladowe słodkości
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 4304
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Wyroby czekoladowe w grupie żywności funkcjonalnej
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 12865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
100 procent zrównoważonych składników
nr katalogowy: 128331
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Rynek draży w USA
Magdalena Mroczkowska
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 61397
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Zmrożona słodycz
WIESŁAWA GRZESIŃSKI
nr katalogowy: 4082
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Przepisy Sebastiana Szmyda
nr katalogowy: 12633
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Złota słodka jesień
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18472
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Warzywne słodkości - zdrowe inspiracje, z historią w tle
nr katalogowy: 106102
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Lodowo i owocowo
nr katalogowy: 5137
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4267
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Producenci rosyjscy coraz dotkliwiej odczuwają konkurencję zachodnich koncernów
nr katalogowy: 5021
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 131212
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 132761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 90818
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Szkółka cukiernicza. Dekoracje z kuwertury. Lekcja 3. Drobne dekoracje na torciki i desery
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 4755
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Coś zimnego na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Unia w kalejdoskopie. Miejsca, wydarzenia i zwyczaje kulinarne krajów Unii Europejskiej -w telegraficznym skrócie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Czekoladowe smaki przyszłości
nr katalogowy: 101625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 138674
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Niezawodne desery
nr katalogowy: 89949
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzynskiej-Komorowskiej - Piernikowe dynie
nr katalogowy: 144848
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Owocowy zawrót głowy
nr katalogowy: 108489
owoce
zioła
desery zimne
desery mrożone
desery gorące
fruits
herbs
cold desserts
frozen desserts
hot desserts
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 142148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 142148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Zachęcamy do fantazjowania - ale ze smakiem. O prawidłowym podawaniu deserów
Bożena Sikoń
nr katalogowy: 4813
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Rynek wyrobów czekoladowych w USA
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 60699
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Coś zimnego na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143645
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Słodki świat PRL-u,czyli jakie desery jadaliśmy w czasie, gdy cukier był na kartki, a czekoladę zastępowały produkty czekoladopodobne?
nr katalogowy: 103085
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Nowości lodziarskie 2019
nr katalogowy: 118898
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Czekoladowe inspiracje natura
nr katalogowy: 95049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Czekoladowe ABC. Praktyczne wskazówki i informacje
nr katalogowy: 131210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Możliwości połączeń są nieograniczone
nr katalogowy: 105345
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Mistrzowski pokaz w Sobieskim
nr katalogowy: 33754
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Czekoladowe rocznice szczęścia
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 37915
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Dekoracje sklepów
nr katalogowy: 35912
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Pokarm królów i zakochanych
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 23298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 100601
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
W poszukiwaniu idealnej filiżanki czekolady
nr katalogowy: 143938
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Aranżacja słodkiego stołu Trochę o kolorach
nr katalogowy: 115195
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Smaki jesieni
nr katalogowy: 109867
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Dekoracyjne inspiracje
nr katalogowy: 109770
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Ujawnione sekrety
nr katalogowy: 24627
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Sekrety idealnego deseru
nr katalogowy: 124737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Rozpoczynamy sezon lodziarski 2023!
nr katalogowy: 142526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Walne Zebranie Polbisco
Magdalena Mart
nr katalogowy: 32782
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Tradycyjne i nowoczesne metody formowania wyrobów czekoladowych
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 31389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Walne Zebranie Polbisco
Renata Gasparska
nr katalogowy: 27793
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Mocna pozycja francuskich czekolad na "górnych półkach"
nr katalogowy: 39000
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Czekoladowe ABC. Praktyczne wskazówki i informacje
nr katalogowy: 131210
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Desery to nasza pasja
nr katalogowy: 27099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Desery to nasza pasja
nr katalogowy: 36846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Hit sezonu 2007 - konkurs na najlepszy deser lodowy
nr katalogowy: 25625
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Patronaty
nr katalogowy: 137475
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Nowości w witrynie
nr katalogowy: 27800
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Zamrażanie żywności
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 77291
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Rynek wyrobów cukierniczych wobec zmian klimatycznych
nr katalogowy: 124741
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czekoladowe ABC. O tym trzeba pamiętać!
nr katalogowy: 128334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Mistrzowskie Prezentacje
Joanna Profus
Małgorzata Weber
Iga Sarzyńska-Komorowska
Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 136600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Czekolada – trendy, które warto śledzić
nr katalogowy: 139675
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Poznaj smaki świata
nr katalogowy: 34458
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
UNIFINE - desery to nasza pasja
nr katalogowy: 23770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
"Wariacje karmelowo-czekoladowe"
Joanna Żebrowska
nr katalogowy: 53117
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Czekoladowe assiette, śliwki kalifornijskie i tonka (4 porcje )
nr katalogowy: 105346
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-11
Czekoladowy Cook Book - źródło inspiracji
nr katalogowy: 123168
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 127897
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Wyniki kontroli wyrobów cukierniczych
nr katalogowy: 150313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
ISM 2018 - nowości w świecie słodyczy i przekąsek
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 113442
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Promocja polskiego cukiernictwa
nr katalogowy: 95792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Dlaczego coraz bardziej kochamy wegańskie desery?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142957
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Nowości lodziarskie 2011
nr katalogowy: 57911
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Czekolada – trendy, które warto śledzić
nr katalogowy: 139675
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Ambasador gastronomii Lody w kuszącej odsłonie
nr katalogowy: 91210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Ekologiczne opakowania wspomagają sprzedaż
nr katalogowy: 126615
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Z KRAJU
nr katalogowy: 84386
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 127897
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Puste figurki czekoladowe
nr katalogowy: 142147
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Patronaty
nr katalogowy: 137475
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Puste figurki czekoladowe
nr katalogowy: 142147
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Grycan stawia na desery
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 113449
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Zdrowa słodycz
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 82377
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
WYDARZENIA
nr katalogowy: 84681
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Elegancja smaku
nr katalogowy: 93438
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Batony w natarciu
nr katalogowy: 66768
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Jesienne czekoladowe chwile
Maria Zaleska
nr katalogowy: 150837
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Sprzedajemy kawę
nr katalogowy: 70290
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Monoporcje w ofercie online
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 126101
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
50. lokal Fit Cake
nr katalogowy: 134036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Dlaczego coraz bardziej kochamy wegańskie desery?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142957
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Tort nie tylko urodzinowy
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 51055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Wnioski z debaty nad przyszłością czekolady
nr katalogowy: 124739
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Rośnie popyt na wyroby czekoladowe klasy premium i o podwyższonej wartości zdrowotnej
nr katalogowy: 99157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
ISM Światowe Targi Słodyczy (cz. II)
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 76277
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
51. Międzynarodowe Targi Słodyczy i Przekąsek ISM
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 136987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Czekoladowa przyjemność dla każdego
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 118026
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Czekoladowe dekoracje
Bożenna Sikoń
nr katalogowy: 40782
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Dekoracje cukiernicze
nr katalogowy: 40781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Nowa Akademia Czekolady Callebaut
Beata Marchand
nr katalogowy: 85535
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Rynek wyrobów cukierniczych dla dzieci w ocenie Euromonitor International
nr katalogowy: 60038
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czekoladowe ABC. O tym trzeba pamiętać!
nr katalogowy: 128334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Mistrzowskie Prezentacje
Joanna Profus
Małgorzata Weber
Iga Sarzyńska-Komorowska
Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 136600
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Czas na lody
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 49895
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Wygoda za barem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 44638
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Dobra Carma
nr katalogowy: 48016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Tak smakują święta,czyli najlepsze bożonarodzeniowe ciasta i desery
nr katalogowy: 123762
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Koncentraty deserów instant z zamiennymi środkami słodzącymi
Iwona Błasińska
Maria Jeżewska
Małgorzata Kulczak
nr katalogowy: 52490
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
HUG AG zwiększa wydajność produkcji i efektywność kompletacji
nr katalogowy: 86238
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Czekolada na szczęście
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 47241
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
MODA na MINI...
Magdalena Mroczkowska
nr katalogowy: 62785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Nowoczesność i tradycja - dwa oblicza znanej węgierskiej cukierni "SUGAR"
Leszek Truskolawski
nr katalogowy: 52424
OPAKOWANIE 2021-10
Produkcja słodkości z rozwiązaniami firmy Ishida
nr katalogowy: 133827
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-3
Wpływ umowy CETA na handel rolno-spożywczy Polski z Kanadą
Łukasz Ambroziak
nr katalogowy: 104677
10.15199/65.2017.3.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 50872
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 49891
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Opakowania żywności do ogrzewania w kuchenkach mikrofalowych
Izabela Przetaczek-Rożnowska
nr katalogowy: 49528
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Słodkie dwa lata
nr katalogowy: 40678
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Lokale gastronomiczne - droga rozwoju piekarni i cukierni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 85528
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Smaki otomańskie
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 47115
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Opakowania produktów mlecznych
nr katalogowy: 63156
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Desery doprawione fantazją
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 78113
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Sprosta każdemu wyzwaniu
nr katalogowy: 54779
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
50. lokal Fit Cake
nr katalogowy: 134036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Dieta przeciwzapalna
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 146305
OPAKOWANIE 2024-4
Szybki start z lightline Flowpacker
nr katalogowy: 148309
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Jakość kosztuje
Jan Klimek
nr katalogowy: 44362
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Księga kucharska
G+J Książki
nr katalogowy: 80330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Kawowe menu
nr katalogowy: 122771
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Dobra kawa to podstawa
nr katalogowy: 149855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Nowości
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 84371
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Śladami belgijskiej czekolady
Joanna Piotrowicz
nr katalogowy: 53113
OPAKOWANIE 2023-10
Schubert Pickerline w amerykańskiej stolicy słodyczy
nr katalogowy: 145611
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 51064
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
"Żywność wygodna" - tendencje i perspektywy
nr katalogowy: 78890
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Słodkie tradycje, czyli rzecz o najdziwniejszych deserach świata
nr katalogowy: 99156
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Wakacyjne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 132658
wakacyjne potrawy
ryby
pizza
smażone ziemniaki
burgery
kebab
sushi
chłodniki
sałatki
napoje
desery
holiday food
fish
pizza
fried potatoes
burgers
kebab
sushi
cold soups
salads
drinks
desserts
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Wakacyjne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 132658
wakacyjne potrawy
ryby
pizza
smażone ziemniaki
burgery
kebab
sushi
chłodniki
sałatki
napoje
desery
holiday food
fish
pizza
fried potatoes
burgers
kebab
sushi
cold soups
salads
drinks
desserts
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Inspiracja - Informacja - Innowacja
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 118033
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
15 lat Akademii Umiejętności Inspiracja
nr katalogowy: 144842
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Przy wielkanocnym stole
nr katalogowy: 104987
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Ale jaja!
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 76507
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Do jakich środków spożywczych można stosować barwniki: E150a, E150b, E150c, E150d?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 51652
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Za barem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 104416
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Liczy się tylko jakość
Adam Steć
nr katalogowy: 90358
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Porozmawiajmy o smakach i kolorach
nr katalogowy: 148029
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
102Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 86263
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Europain - u źródeł rzemiosła piekarskiego
nr katalogowy: 51659
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Wypieki z owocami i warzywami
nr katalogowy: 105343
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 115693
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Letnie smaki
Bożena Sikoń-Wojtal
nr katalogowy: 119904
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
W dekoracji widać duszę cukiernika. ROZMOWA Z IGOREM ZARITSKIM, SZEFEM WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
nr katalogowy: 131991
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
O historii i osiągnięciach firmy BARBARA LUIJCKX
nr katalogowy: 133288
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-12
Kryzysowe święta
nr katalogowy: 81046
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 87614
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Expo Sweet 2014 - nowe możliwości, z których warto skorzystać
nr katalogowy: 79479
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Sześć cnót restauracji japońskich
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 51625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 119921
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Wiedza jest podstawą - o monoporcjach i nie tylko
nr katalogowy: 126100
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
42 ISM - Kolonia 2012 (cz. 2)
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 67486
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
BALTPIEK - reaktywacja?
nr katalogowy: 77292
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Piekarnia Cukiernia AK Otrębusy optymalizuje procesy poprzez wprowadzenie rozwiązania informatycznego CSB-System
Adam Steć
nr katalogowy: 93307
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Desery Mus Pannacotta Mus Czekoladowy
nr katalogowy: 45446
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Dialog z tradycją
nr katalogowy: 119634
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH