Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Słodkie dekoracje
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 119006
desery
desery czekoladowe
mleczne
jajeczne
mączne
owocowe
różowa czekolada
dekoracje
desserts
chocolate
milk
egg
flour
fruit desserts
ruby chocolate
decorations
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Wygoda za barem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 44638
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Kawowe menu
nr katalogowy: 122771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Dobra kawa to podstawa
nr katalogowy: 149855
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Za barem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 104416
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Koncentraty deserów instant z zamiennymi środkami słodzącymi
Iwona Błasińska
Maria Jeżewska
Małgorzata Kulczak
nr katalogowy: 52490
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Owocowy zawrót głowy
nr katalogowy: 108489
owoce
zioła
desery zimne
desery mrożone
desery gorące
fruits
herbs
cold desserts
frozen desserts
hot desserts
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Desery mleczne innowacje produktowe
Jarosław Kowalik
nr katalogowy: 80049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
DESERY
Bożena Sikoń
nr katalogowy: 32326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Samo zdrowie na deser
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 4037
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Tea&coff ee. Desery i ciastka do herbaty - i z herbatą
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 19109
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Mistrzostwa Polski Cukierników w Kategorii Desery
nr katalogowy: 31372
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Słodki przedmiot pożądania, czyli rzecz o polskich deserach
nr katalogowy: 95047
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Wegańskie desery
nr katalogowy: 130432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Wegańskie desery
nr katalogowy: 130432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Wegańskie desery
nr katalogowy: 130432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Wygoda na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 57389
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-1
Doskonałe desery wzbogacone dodatkiem kakao
nr katalogowy: 6995
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Owocowe akcenty
nr katalogowy: 11982
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Propozycje na Dzień Dziecka
nr katalogowy: 19107
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-7
TECHNIKA NA CODZIEŃ
nr katalogowy: 69374
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Wiosenna fuzja słodyczy
ANNA SOBAŃSKA
nr katalogowy: 18598
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
PROSPONA. Owoce jak świeże przez cały rok
nr katalogowy: 12797
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Desery od serca
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18644
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Zmrożona słodycz
WIESŁAWA GRZESIŃSKI
nr katalogowy: 4082
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Złota słodka jesień
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18472
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Warzywne słodkości - zdrowe inspiracje, z historią w tle
nr katalogowy: 106102
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Lodowo i owocowo
nr katalogowy: 5137
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4267
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Szkółka cukiernicza. Dekoracje z kuwertury. Lekcja 3. Drobne dekoracje na torciki i desery
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 4755
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Coś zimnego na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Niezawodne desery
nr katalogowy: 89949
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzynskiej-Komorowskiej - Piernikowe dynie
nr katalogowy: 144848
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Zachęcamy do fantazjowania - ale ze smakiem. O prawidłowym podawaniu deserów
Bożena Sikoń
nr katalogowy: 4813
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Kresowe specjały
nr katalogowy: 12083
AURA 2004-4
WIADOMOŚCI z INTERNETU
Adam Wieczorek
nr katalogowy: 496
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-1
Środowiska gorące
M. Majka
nr katalogowy: 15843
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Coś zimnego na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143645
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Słodki świat PRL-u,czyli jakie desery jadaliśmy w czasie, gdy cukier był na kartki, a czekoladę zastępowały produkty czekoladopodobne?
nr katalogowy: 103085
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-10
Gorące punkty
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 5360
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-10
O klimatyzacji... ponownie
Jerzy Kosieradzki
nr katalogowy: 8872
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Możliwości połączeń są nieograniczone
nr katalogowy: 105345
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Lato z kostkami lodu
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
OPAKOWANIE 2004-5
Kraft Foods France kusi kawą Grand Mere Familial au lait
Janusz Rynkiewicz
nr katalogowy: 3234
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Aranżacja słodkiego stołu Trochę o kolorach
nr katalogowy: 115195
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Smaki jesieni
nr katalogowy: 109867
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Dekoracyjne inspiracje
nr katalogowy: 109770
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Ujawnione sekrety
nr katalogowy: 24627
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Sekrety idealnego deseru
nr katalogowy: 124737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Rozpoczynamy sezon lodziarski 2023!
nr katalogowy: 142526
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Desery to nasza pasja
nr katalogowy: 27099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Desery to nasza pasja
nr katalogowy: 36846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Hit sezonu 2007 - konkurs na najlepszy deser lodowy
nr katalogowy: 25625
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Patronaty
nr katalogowy: 137475
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Wspaniała polska przygoda
nr katalogowy: 87978
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Poznaj smaki świata
nr katalogowy: 34458
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
UNIFINE - desery to nasza pasja
nr katalogowy: 23770
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-9
Analiza sytuacji na rynku zbożowym Unii Europejskiej w sezonie 2003-04 oraz prognoza na nowy sezon
nr katalogowy: 6402
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-4
Targi ITM INDUSTRY EUROPE − światowe trendy zgodne z ideą Przemysłu 4.0.
nr katalogowy: 148210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Revent - niezmiennie dobry piec
nr katalogowy: 93309
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Ochrona nóg
nr katalogowy: 32031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Urządzenia wielofunkcyjne
Wiesława Grzesińsk
nr katalogowy: 38464
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Promocja polskiego cukiernictwa
nr katalogowy: 95792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Dlaczego coraz bardziej kochamy wegańskie desery?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142957
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-1
Energetyka geotermiczna w Islandii
Stefan Gierlotka
nr katalogowy: 32464
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Pora na sosy
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 29644
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-4
MACADEN system automatycznego układania pap
nr katalogowy: 25897
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Nowa jakość na polskim rynku
nr katalogowy: 23771
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Gorące nowości
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 23279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Festiwal czekolady
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 125822
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Ambasador gastronomii Lody w kuszącej odsłonie
nr katalogowy: 91210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Ekologiczne opakowania wspomagają sprzedaż
nr katalogowy: 126615
AURA 2007-7
WIADOMOŚCI Z INTERNETU
nr katalogowy: 27684
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-3
Środowiska gorące - ocena na podstawie wskaźnika WBGT
Andrzej Uzarczyk
nr katalogowy: 24856
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-1
PRZEGLĄD PUBLIKACJI
nr katalogowy: 23696
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Patronaty
nr katalogowy: 137475
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Technologia odroczonego wypieku pieczywa z zastosowaniem spowalniania fermentacji kęsów ciasta (cz.I)
Magdalena Kot
nr katalogowy: 33737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Zbliża się lato! Już dziś zadbaj o swoje ciasto!
nr katalogowy: 34901
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Energooszczędne rozwiązania w suszarniach powlekanych papierów i tektur. Część 1.
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 131499
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-7-8
Angielski dla behapowców - Lekcja 171
nr katalogowy: 149924
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Grycan stawia na desery
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 113449
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Zdrowa słodycz
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 82377
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
WYDARZENIA
nr katalogowy: 84681
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Elegancja smaku
nr katalogowy: 93438
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-6
Lato,... lato krystalicznej wody, smaków i aromatów, w butelkach i kartonach
nr katalogowy: 36225
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-8
Carta Dedica - na zimne i gorące produkty na wynos
nr katalogowy: 93395
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Sposoby restauratorów na owady
nr katalogowy: 138826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Sprzedajemy kawę
nr katalogowy: 70290
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Monoporcje w ofercie online
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 126101
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
50. lokal Fit Cake
nr katalogowy: 134036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Dlaczego coraz bardziej kochamy wegańskie desery?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142957
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 122286
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Revent wypieka nawet serniki
nr katalogowy: 122159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Wykorzystywanie sezonowych owoców w wypiekach – dlaczego cukiernictwo tak bardzo kocha lato?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143930
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-13
Lasy po katastrofie
Henryk Pieku
nr katalogowy: 52573
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Lato w kraju wiatraków Modniś na plaży
nr katalogowy: 99766
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-11
Solution of a Hot Spot Problem of the Housing of a Channel Induction Furnace
Dietrich HECTORS
Koen VAN REUSEL
Johan DRIESEN
nr katalogowy: 39587
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Bariści z fantazją
nr katalogowy: 87002
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 120183
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-11
Normy dotyczące środowiska termicznego
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 102504
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-19
CO PISZĄ INNI efekty-defekty
nr katalogowy: 118939
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Rośnie apetyt "na snacka"
nr katalogowy: 103069
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-10
Ocena wpływu wiatru na skuteczność działania grawitacyjnej wentylacji oddymiającej
nr katalogowy: 87559
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Sosy Do wyboru, do koloru
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 90561
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Czas na lody
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 49895
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Dobra Carma
nr katalogowy: 48016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Tak smakują święta,czyli najlepsze bożonarodzeniowe ciasta i desery
nr katalogowy: 123762
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-7
Dzień Ziemi w smogu niepewności?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 112931
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Informacje
nr katalogowy: 83142
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-1
Zastosowanie aerożeli w materiałach włókienniczych do ochrony przed czynnikami gorącymi
SYLWIA KRZEMIŃSKA
AGNIESZKA GRESZTA
nr katalogowy: 111869
10.15199/60.2018.01.3
aerożele
materiały włókiennicze
odzież ochronna
czynniki gorące
promieniowanie cieplne
aerogels
textile materials
protective clothing
heat factors
heat radiation
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 50872
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 49891
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Opakowania żywności do ogrzewania w kuchenkach mikrofalowych
Izabela Przetaczek-Rożnowska
nr katalogowy: 49528
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Słodkie dwa lata
nr katalogowy: 40678
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Lokale gastronomiczne - droga rozwoju piekarni i cukierni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 85528
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Smaki otomańskie
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 47115
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Z ŻYCIA SZKOŁY
nr katalogowy: 65778
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Opakowania produktów mlecznych
nr katalogowy: 63156
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Desery doprawione fantazją
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 78113
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Sprosta każdemu wyzwaniu
nr katalogowy: 54779
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
50. lokal Fit Cake
nr katalogowy: 134036
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Moduły procesowe Alfa Laval to nowoczesne, efektywne i gotowe do podłączenia rozwiązania dla browarów rzemieślniczych
nr katalogowy: 108403
SZKŁO I CERAMIKA 2014-1
Festiwal Wysokich Temperatur
AGATA JANUS
nr katalogowy: 82810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Młodzi cukiernicy na Mistrzostwach Świata
nr katalogowy: 87985
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Centra usług wspólnych optymalizacja działalności firmy
Joanna Plizga
Michał Turczyk
nr katalogowy: 46494
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-7-8
Dziurawa tarcza antykryzysowa
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 125867
OPAKOWANIE 2023-4
Wejdź do obiegu (zamkniętego) z Windmöller & Hölscher
nr katalogowy: 143046
OPAKOWANIE 2023-4
Wejdź do obiegu (zamkniętego) z Windmöller & Hölscher
nr katalogowy: 143046
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-3
Środowisko pracy personelu medycznego cz. 1- Czynniki fizyczne
Małgorzata Tarczoń
nr katalogowy: 104437
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-4
E jak Ergonomiczna Lista Kontrolna MOP Budynki
Zbigniew Jóźwiak
nr katalogowy: 90590
AURA 2021-2
Wymienniki do odzysku ciepła ze spalin (rekuperatory)
Ryszard TYTKO
nr katalogowy: 130605
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Jakość kosztuje
Jan Klimek
nr katalogowy: 44362
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Księga kucharska
G+J Książki
nr katalogowy: 80330
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-4
Paliwa z odpadów
Maria Żubrzak
nr katalogowy: 84223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Targi Hert 8-10.04.2014, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a, godz. 10:00-17:00
nr katalogowy: 83172
CHŁODNICTWO 2009-7
Zadbaj o chłód, komfort i... portfel w najgorętszych dniach lata
Paweł Markiton
nr katalogowy: 45781
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Walidacja procesów cieplnych
Tomasz TKACZYK
nr katalogowy: 48737
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-6
Czujniki ciśnienia
nr katalogowy: 48100
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Wykorzystywanie sezonowych owoców w wypiekach – dlaczego cukiernictwo tak bardzo kocha lato?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143930
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Energooszczędne rozwiązania w suszarniach powlekanych papierów i tektur. Część 1.
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 131499
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 51064
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
"Żywność wygodna" - tendencje i perspektywy
nr katalogowy: 78890
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Słodkie tradycje, czyli rzecz o najdziwniejszych deserach świata
nr katalogowy: 99156
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Wakacyjne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 132658
wakacyjne potrawy
ryby
pizza
smażone ziemniaki
burgery
kebab
sushi
chłodniki
sałatki
napoje
desery
holiday food
fish
pizza
fried potatoes
burgers
kebab
sushi
cold soups
salads
drinks
desserts
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Wakacyjne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 132658
wakacyjne potrawy
ryby
pizza
smażone ziemniaki
burgery
kebab
sushi
chłodniki
sałatki
napoje
desery
holiday food
fish
pizza
fried potatoes
burgers
kebab
sushi
cold soups
salads
drinks
desserts
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Bogata oferta
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 113663
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2009-3
Ocena odporności na pękanie gorące stali duplex gatunku 2205
JANUSZ ADAMIEC
nr katalogowy: 44826
AURA 2009-12
Ekstremofile – czyli życie na krawędzi
MARIA J. CHMIEL
nr katalogowy: 48303
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-17-18
Wielki słoneczny krąg
Zbigniew Gawryś
nr katalogowy: 46681
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Na ryby do Bergen
nr katalogowy: 63458
AURA 2019-12
Konferencja pt."Zaczęło się od Tatr"
nr katalogowy: 123873
AURA 2016-10
Z piekła rodem
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 101265
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Sposoby restauratorów na owady
nr katalogowy: 138826
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Przy wielkanocnym stole
nr katalogowy: 104987
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Ale jaja!
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 76507
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Do jakich środków spożywczych można stosować barwniki: E150a, E150b, E150c, E150d?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 51652
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Liczy się tylko jakość
Adam Steć
nr katalogowy: 90358
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Porozmawiajmy o smakach i kolorach
nr katalogowy: 148029
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-8
Najstarsze rzemiosło
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 86216
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
Akumulatory ciepła
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 67087
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Wypieki z owocami i warzywami
nr katalogowy: 105343
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Piec, ale jaki?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 108490
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Chilijskie wina od podstaw
winny maniak
nr katalogowy: 83929
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2023-5
Z prasy technicznej
nr katalogowy: 143276
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-12
Kryzysowe święta
nr katalogowy: 81046
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 87614
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Expo Sweet 2014 - nowe możliwości, z których warto skorzystać
nr katalogowy: 79479
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Sześć cnót restauracji japońskich
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 51625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 119921
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Wiedza jest podstawą - o monoporcjach i nie tylko
nr katalogowy: 126100
DOZÓR TECHNICZNY 2023-5
Komu najbardziej zagraża sztuczna inteligencja?
nr katalogowy: 145567
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Poszukiwania idealnej technologii piekarskiej nie ustają STUDZENIE próżniowe
nr katalogowy: 111914
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Jak funkcjonuje technologia studzenia próżniowego?
nr katalogowy: 118406
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-7
Debata Techniczna na KOS 2021
Andrzej M. Wilk
nr katalogowy: 132527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Desery Mus Pannacotta Mus Czekoladowy
nr katalogowy: 45446
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Dialog z tradycją
nr katalogowy: 119634
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Serce kuchni
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 73876
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Mistrz Wenecji
nr katalogowy: 52083
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-1
Gorące środowisko pracy – wytyczne dla pracodawców (4)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 146871
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-2
Angielski dla behapowców - Lekcja 166
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 147218
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Powrót do klasyki
nr katalogowy: 147603
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-2
Targi SAWO 2024 zwiększają powierzchnię ekspozycyjną!
nr katalogowy: 147208
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-11
Angielski dla behapowców - Lekcja 174
nr katalogowy: 151448
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Imponująca oferta
nr katalogowy: 106247
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Wisienka na torcie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 73878
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Praktyczny przewodnik dla wegan (część II)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 122162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Świńskie ucho i kawałek nóżki
nr katalogowy: 94066
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Kolory na słodko. Rozmowa z Bożeną Sikoń-Wojtal
nr katalogowy: 131205
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
„Rośniemy Mądrze” – Cukiernia Sowa ogłosiła strategię rozwoju do 2026 r.
nr katalogowy: 150903
CHŁODNICTWO 2014-5
Nowe pompy ciepła Johnson Controls
nr katalogowy: 84394
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Tradycyjnie, czy modnie?
nr katalogowy: 124234
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-5
Osłony konwekcyjne maszyn z cylindrem Yankee – nowe rozwiązania
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 137712
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-6
Rozważania po odczytaniu komunikatu GUGiK z dnia 13.05.2022 r.
®Szczutek
nr katalogowy: 137783
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-10
Gorące środowisko pracy – wytyczne dla pracodawców (1)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 145452
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
O deserach i tajnikach ich podawania
nr katalogowy: 81762
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Specjały kaszubskiej gospodyni
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 62231
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH