Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Ocena jakości handlowej mąki pszennej typ 450 krupczatka
Grażyna Cacak -Pietrzak
Alicja Ceglińska
Sylwia Stępniewska
Klaudia Kuciara
nr katalogowy: 118510
pszenica
mąka handlowa
popiół
białko
gluten
aktywność amylolityczna
wheat
commercial flour
ash
protein
gluten
amylolytic activity
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-5
OSWAJANIE CHATBOOTA
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 143390
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Produkcja mąk pszennych o specjalnym przeznaczeniu
Roman JURGA
nr katalogowy: 20106
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Z tej mąki będzie chleb
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 121413
produkty zbożowe
mąka
zagęszczające właściwości mąki
pieczywo
makarony
wyroby mączne
kasze
cereals
flour
bread
pasta
pizza dough
thickenig properties of flour
groats
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-4
Jakość handlowa i oznakowanie soków - wyniki kontroli Inspekcji Handlowej
nr katalogowy: 34810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Cała ta mąka...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 137860
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Mąka wpisuje się w trend slow food
nr katalogowy: 123778
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-7
Charakterystyka i zastosowanie mąki z nasion roślin oleistych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 52967
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Nietypowe rodzaje mąki – charakterystyka i możliwości wykorzystania w przemyśle spożywczym
Aleksandra Boniecka
nr katalogowy: 133699
mąka pszenna
mąka bananowa
mąka gryczana
mąka kasztanowa
mąka kokosowa
mąka z pestek dyni
wheat flour
banana flour
buckwheat flour
chestnut flour
coconut flour
pumpkin seed flour
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Nietypowe rodzaje mąki – charakterystyka i możliwości wykorzystania w przemyśle spożywczym
Aleksandra Boniecka
nr katalogowy: 133699
mąka pszenna
mąka bananowa
mąka gryczana
mąka kasztanowa
mąka kokosowa
mąka z pestek dyni
wheat flour
banana flour
buckwheat flour
chestnut flour
coconut flour
pumpkin seed flour
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Nietypowe rodzaje mąki – charakterystyka i możliwości wykorzystania w przemyśle spożywczym
Aleksandra Boniecka
nr katalogowy: 133699
mąka pszenna
mąka bananowa
mąka gryczana
mąka kasztanowa
mąka kokosowa
mąka z pestek dyni
wheat flour
banana flour
buckwheat flour
chestnut flour
coconut flour
pumpkin seed flour
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Cała ta mąka...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 137860
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Mąka przede wszystkim
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 49030
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-5
OSWAJANIE CHATBOOTA
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 143390
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-10
Zmiany jakościowe mąki pszennej w czasie przechowywania
Alicja CEGLIŃSKA
nr katalogowy: 22306
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Nowa umowa handlowa USA, Meksyku i Kanady
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 131284
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Pełne ziarno, pełnoziarnisty chleb - a cóż to takiego? O nazwach produktów razowych
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 122756
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Transport mąki z młyna
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 98570
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-5
Pełne ziarno, pełnoziarnisty chleb - a cóż to takiego? O nazwach produktów razowych
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 122798
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Nowa umowa handlowa USA, Meksyku i Kanady
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 131284
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Siła przyciągania
nr katalogowy: 86446
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-10
Mąka z sorgo coraz popularniejszym składnikiem produktów bezglutenowych
nr katalogowy: 79520
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-9
O nowych nazwach produktów razowych
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 62036
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Ocena jakości handlowej mąki tortowej różnych producentów
Grażyna Cacak-Pietrzak
Daria Romankiewicz
Alicja Ceglińska
nr katalogowy: 99946
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Do spraw jakości podchodzimy ze szczególną troską. Rozmowa z Romanem Kalkowskim, prezesem ZPZ Szymanów Sp. z o.o.
Marta P. Stus
Magdalena Mart
nr katalogowy: 4742
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-6
Skażenie mikrobiologiczne surowców a konieczność pasteryzacji świeżych makaronów
nr katalogowy: 77122
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-1
Świąteczno-noworoczne podsumowanie sezonu budowlanego
nr katalogowy: 17671
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Podstawowe surowce piekarskie:Mąka (cz. I)
nr katalogowy: 34455
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-3
Charakterystyka jakościowa i zasady produkcji mąk pszennych o specjalnym przeznaczeniu
Roman Jurga
nr katalogowy: 33844
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-9
Dodawanie mikroelementów do mąki coraz częstszą praktyką na świecie
nr katalogowy: 37696
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Podstawowe surowce piekarskie: Mąka (cz. II)
nr katalogowy: 34912
OPAKOWANIE 2004-11
Zaprosili nas
Monika Mularska
nr katalogowy: 3379
OPAKOWANIE 2004-1
Nowości firmy TERMOPAK
nr katalogowy: 3105
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Zasady i porady warte przypomnienia
nr katalogowy: 44521
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-8
GASTROFESTIVAL OSTRAVA2004
nr katalogowy: 1699
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-5
P. U. H. CHEMIKOLOR S.A.
nr katalogowy: 5940
OPAKOWANIE 2004-8-2
Nowy przemiennik częstotliwości Altivar 31 Telemecanigue
Adam Modzelewski
nr katalogowy: 3445
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-12
POLSKA IZBA PRZEMYSŁOWO-HANDLOWA BUDOWNICTWA
nr katalogowy: 2802
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Chleb razowy lub z całego ziarna, a nie - pełnoziarnisty
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 64105
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Mąka - podstawowy surowiec w piekarni
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 124723
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-1
Wartość technologiczna mąki łubinowej
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 88926
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-1
Wartość technologiczna mąki łubinowej
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 88926
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-1
Świąteczno-noworoczne podsumowanie sezonu budowlanego - Ceramika Tubądzin - nagrody i odznaczenia
nr katalogowy: 21260
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-4
Wielokierunkowa działalność na rzecz budownictwa
nr katalogowy: 2479
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-1
Wpływ stopnia rozdrobnienia mąki żytniej na jakość pieczywa żytniego
Elżbieta Słow ik
Małgorzata Mielcarz
Magdalena Kot
nr katalogowy: 49098
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Transport mąki z młyna
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 60022
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-1
Niektóre z możliwości poprawy i modyfikacji jakości mąki w młynie
ROMAN JURGA
nr katalogowy: 32425
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Jak producent pieczywa powinien rozumieć mąkę?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 137856
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-3
Europejska oferta
nr katalogowy: 19911
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-4
Szkolenia dotyczące nowych przepisów w budownictwie
nr katalogowy: 2480
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-2
Więcej optymizmu
P. Jesionowski
nr katalogowy: 13619
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-11
Studia podyplomowe: Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy oraz ochroną środowiska Wyższa Szkoła Handlowa w Kielcach
nr katalogowy: 48227
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-2
Ocena jakości handlowych mąk żytnich typ 720
Grażyna Cacak-Pietrzak
Kamila Rutkowska
nr katalogowy: 125849
żyto
mąka handlowa
cechy fizyko-chemiczne
wartość wypiekowa
pieczywo
jakość
rye
commercial flour
physico-chemical characteristics
baking value
quality
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-8
Hurtownia skór dla przemysłu obuwniczego
nr katalogowy: 93048
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Świąteczne spotkanie na Bartyckiej
Andrzej S. Kamiński
nr katalogowy: 10375
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-8-9
Jakość handlowa wyrobów winiarskich. Wyniki kontroli IJHARS
D. Balińka-Hajduk
nr katalogowy: 14653
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-12
Polska i Saksonia - partnerzy w Unii
nr katalogowy: 13939
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Świąteczne spotkanie na Bartyckiej
Andrzej S. Kamiński
nr katalogowy: 10375
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-2
Heimtextil 2004
J. Zakrzewski
nr katalogowy: 5837
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-6
Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu
nr katalogowy: 15646
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-2
Prognoza dla budownictwa na 2005 rok
Andrzej S. Kamiński
nr katalogowy: 10445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Jakość handlowa pieczywa w 2022 r.
nr katalogowy: 139670
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-2
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 125857
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Inspekcja Handlowa informuje - Jakość mleka i przetworów mlecznych
A.K
nr katalogowy: 14750
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
APC. Partnerstwo dla rozwoju
Joanna Cygal
nr katalogowy: 5154
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Inspekcja Handlowa informuje - Jakość mleka i przetworów mlecznych
A.K
nr katalogowy: 14750
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Mąka standaryzowana – czy na pewno wiemy, co to jest?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 143475
OPAKOWANIE 2006-1
Zmiana cen tworzyw sztucznych oferowanych przez Basell Orlen polyolefins
nr katalogowy: 18103
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-5
Mąki niechlebowe i ich zastosowanie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 51682
OPAKOWANIE 2004-1
Oferta handlowa firmy MARFLEX - M. J. Maills Poland Sp. z. o.o.
nr katalogowy: 3104
OPAKOWANIE 2005-2
Paweł Nowicki - Kursy dla specjalistów w zakresie opakowań
LIPSK 2004
nr katalogowy: 11090
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Kontrola PIH w restauracji
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 134019
GAZETA CUKROWNICZA 2004-2-3
10 lat - Firma Handlowa Towarzystwo Węglowe Sp. z o.o
nr katalogowy: 1429
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
Zmiany w ustawodawstwie. Jakość handlowa wyrobów kakaowych i czekoladowych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 12748
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-6
Wartość odżywcza i walory zdrowotne żyta, mąki żytniej i pieczywa żytniego
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 60161
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Co z tą mąką?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 54806
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-6
Bezglutenowe mąki na warszawskim rynku
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 91646
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-3
Wyniki kontroli Inspekcji Handlowej
nr katalogowy: 112590
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-6
Sytuacja produkcyjna i handlowa w polskim hutnictwie żelaza i stali
KLIŚ J.
TALAREK R.
KOWALSKI K.
nr katalogowy: 9931
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Kontrola jakości wyrobów czekoladowych
nr katalogowy: 53365
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Jakość handlowa pieczywa w 2022 r.
nr katalogowy: 139670
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-11
Forum Budownictwa Śląskiego - w integracji tkwi siła
nr katalogowy: 39415
CHŁODNICTWO 2006-12
IGLOTEX - lider na rynku mrożonych produktów mącznych i ziemniaczanych. Innowacyjność rozwiązań w produkcji pizzy i pierogów mrożonych
JANINA JĘDRZEJEWSKA
nr katalogowy: 22637
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-8-9
Sytuacja produkcyjna i handlowa w polskim hutnictwie żelaza i stali w 2005
KLIŚ J.
TALAREK R.
KOWALSKI K.
nr katalogowy: 16927
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Wskazówki praktyczne
nr katalogowy: 54813
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Wydajność pieczywa – ważny wskaźnik technologiczny i ekonomiczny
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 136589
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-6
Wymagania jakościowe dla mąk pszennych o specjalnym przeznaczeniu
Roman Jurga
nr katalogowy: 91645
OPAKOWANIE 2005-1
Wywiad z Bogdanem Krysiakiem, współwłaścicielem i Dyrektorem Generalnym firmy Bahpol Sp. j. z Kłobucka
nr katalogowy: 11063
OPAKOWANIE 2005-1
Wywiad z Bogdanem Krysiakiem, współwłaścicielem i Dyrektorem Generalnym firmy Bahpol Sp. j. z Kłobucka
nr katalogowy: 11063
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Umowa brexitowa z UE przyjęta z ulgą przez brytyjskich młynarzy
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 132045
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Kontrola PIH w restauracji
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 134019
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Piekarnie geesowskie cieszą się dobrą sławą
Magdalena Mart
nr katalogowy: 71370
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
"Ziarno zbóż, mąka, pieczywo - na polskim rynku"
nr katalogowy: 48344
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Pełne ziarno, pełnoziarnisty chleb – a cóż to takiego? O nazwach produktów razowych
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 146300
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Światowy handel mąką pszenną
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 110968
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 109927
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Ocena wyników przemiału
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 70532
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-6
Makarony z dodatkami: warzyw, białka roślinnego oraz mąki innych (niż mąka pszenna) zbóż, kukurydzy i ryżu
nr katalogowy: 68275
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Cz. I. Pieczywo zapiekane
Magdalena Mart
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 75345
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-6
PERSONALIA
nr katalogowy: 28216
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Umowa brexitowa z UE przyjęta z ulgą przez brytyjskich młynarzy
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 132045
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Forum brytyjskich i polskich producentów żywności
nr katalogowy: 23596
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-11
PERSONALIA
nr katalogowy: 28613
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-11
Wymagania jakościowe i zasady produkcji mąk pszennych o specjalnym przeznaczeniu
Roman Jurga
nr katalogowy: 48400
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Uwaga na mąkę z porośniętego ziarna
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 55243
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Mąka standaryzowana – czy na pewno wiemy, co to jest?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 143475
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-12
Wimatech w ciągłym rozwoju
KAZIMIERZ KLEPACZEWSKI
nr katalogowy: 31885
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Alternatywne kanały dystrybucji żywności w polskim handlu hurtowym
WACŁAW SZYMANOWSKI
nr katalogowy: 31135
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Racjonalizacja organizacji w przedsiębiorstwie Kroeswang
nr katalogowy: 30673
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-10
Płyty gipsowo-włóknowe fermacell w budownictwie szkieletowym - cz. I
nr katalogowy: 30622
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-8
Drogi do Euro 2012
nr katalogowy: 29308
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 100601
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-9
Bogata oferta handlowa
KAZIMIERZ KLEPACZEWSKI
nr katalogowy: 29958
GAZETA CUKROWNICZA 2007-6
Import do Unii Europejskiej produktów objętych wspólną organizacją rynku cukru
Paweł Smoliński
nr katalogowy: 27359
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Rynek brytyjski - wyzwanie dla polskich producentów żywności
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 40052
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Wielki świat, wielka impreza
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 38745
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Jakość pieczywa nadal krytykowana
Marta Stus
nr katalogowy: 35893
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-3
Prawie jedna trzecia wyrobów zakwestionowana
nr katalogowy: 119170
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-7-8
Optymalizacja parametrów napędu magnetohydrodynamicznego z kanałem o przekroju eliptycznym
Marcin MĄKA
nr katalogowy: 11758
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Przygotowanie ciasta chlebowego
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 68238
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Pieczywo graham
Roman Jurga
nr katalogowy: 56909
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-14-15
Mąka z wody i powietrza
Maciej Kamyk
nr katalogowy: 121339
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Ekohistoria Podlaskiego Młyna Wodnego i wzór: dobra mąka, dobry chleb = dobre życie
nr katalogowy: 120562
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W próżni Próżniowe pakowanie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18559
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
ITP. Silosy belgijskiej firmy Spiromatic
nr katalogowy: 12782
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Okres przechowywania mąki (wg badań wykonanych w ZPZiP IBPRS) może być znacznie dłuższy
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 60023
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-6
Charakterystyka i zastosowanie mąki z ziaren roślin strączkowych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 52050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Z tej mąki będzie chleb
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 89398
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2012-7
DZIAŁANIA FISKUSA POGRĄŻAJĄ BRANŻĘ ZŁOMIARSKĄ
Aleksandra Konieczny
nr katalogowy: 69581
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Mąka ze zbiorów 2006 roku
Elżbieta Sitkowska
nr katalogowy: 22112
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-1
Ścisła współpraca z klientami kluczem do sukcesu młyna na rynku
nr katalogowy: 20142
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Mąka przeznaczona do celów dietetycznych i żywienia dzieci
nr katalogowy: 6435
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-7
Współczesne systemy przemiału żyta
Zbigniew Kostecki
nr katalogowy: 6336
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-3
Mąka z porośniętego ziarna żyta, pszenżyta i jęczmienia w żywieniu dzieci
nr katalogowy: 6253
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Mąki zapobiegające przywieraniu
nr katalogowy: 69594
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Piekarstwo krok po kroku. Ocena jakości mąki bezpośrednio w piekarni
Henryk Piesiewicz
Mariusz Zieliński
nr katalogowy: 19000
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Bezpieczeństwo zdrowotne mąki poddanej rozdrabnianiu w młynie kulowym
nr katalogowy: 6446
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-7
Wyniki kontroli Inspekcji Jakości Handlowej AR-S w zakresie jakości makaronu
nr katalogowy: 27812
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-10
Męski fason
nr katalogowy: 54850
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Wykorzystanie NSP do produkcji pieczywa - wartości żywieniowe i technologiczne
Małgorzat Mielcarz
nr katalogowy: 19270
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Innowacyjna mąka z kaki
nr katalogowy: 136040
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-11
Gatunkowanie mąk piekarskich u naszych wschodnich sąsiadów
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 87637
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-4
Wykorzystanie komosy ryżowej w przemyśle spożywczym
Grażyna Cacak -Pietrzak
Aleksandra Szybilska
nr katalogowy: 58922
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Termometr w rzemieślniczej piekarni to niezbędny przyrząd pomiarowy
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 140766
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Tradycyjny, polski żytni chleb - zagrożony. 100 dni żyta
Kazimierz Czekaj
nr katalogowy: 19165
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
TANAKE S.A. + SPIROMATIC N.V. Bezpieczeństwo i higiena w przechowaniu i transporcie surowców sypkich
Piotr KIEŁBIEWSKI
nr katalogowy: 5047
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-2
Prognozy na 2023 rok. Mąka tańsza nie będzie
nr katalogowy: 142581
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-25
Wielka przyszłość dla BIM
nr katalogowy: 88313
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Coraz ostrzej krytykowana nowa matryca VAT
nr katalogowy: 121516
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Efekty-Defekty
nr katalogowy: 132929
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-11
EFEKTY–DEFEKTY
nr katalogowy: 146159
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-4
Dojrzewanie mąki pszennej a jakość pieczywa
Alicja CEGLIŃSKA
Tadeusz HABER
Grażyna CACAK-PIETRZAK
Agnieszka ZMYSŁOWSKA
nr katalogowy: 20094
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-11
Mąka z Polskich Młynów S. A. wzbogacana witaminami - szczególnie kwasem foliowym
Roman Jurga
nr katalogowy: 14165
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Zakładamy firmę branży spożywczej (cz. IV) Szczególne wymagania dla zakładów piekarskich i cukierniczych
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 61380
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Porównanie jakości chlebów bezglutenowych z mieszanek mąki kukurydzianej i mąki z nasion roślin strączkowych
Joanna Kaszuba
Justyna Ptak
Karolina Pycia
nr katalogowy: 137843
10.15199/65.2022.5.4
chleb bezglutenowy
mąka kukurydziana
mąka z ciecierzycy
mąka grochowa
mąka z soczewicy
gluten-free bread
corn flour
chickpea flour
pea flour
lentil flour
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Porównanie jakości chlebów bezglutenowych z mieszanek mąki kukurydzianej i mąki z nasion roślin strączkowych
Joanna Kaszuba
Justyna Ptak
Karolina Pycia
nr katalogowy: 137843
10.15199/65.2022.5.4
chleb bezglutenowy
mąka kukurydziana
mąka z ciecierzycy
mąka grochowa
mąka z soczewicy
gluten-free bread
corn flour
chickpea flour
pea flour
lentil flour
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Porównanie jakości chlebów bezglutenowych z mieszanek mąki kukurydzianej i mąki z nasion roślin strączkowych
Joanna Kaszuba
Justyna Ptak
Karolina Pycia
nr katalogowy: 137843
10.15199/65.2022.5.4
chleb bezglutenowy
mąka kukurydziana
mąka z ciecierzycy
mąka grochowa
mąka z soczewicy
gluten-free bread
corn flour
chickpea flour
pea flour
lentil flour
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-1
Wpływ rodzaju kationu metalu i pochodnych imidazolowych na czas życia kompozycji epoksydowych oraz wytrzymałość połączeń klejowych na ścinanie
Ryszard Pilawka
Honorata Mąka
nr katalogowy: 65162
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-4
Modernizacja systemu kształcenia zawodowego
nr katalogowy: 75665
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Jak pączek, byle nie w maśle Pączki i faworki - tradycyjne, polskie smakołyki, synonim dostatku i ucztowania
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18640
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-3
Od l stycznia 2005 roku obowiązuje w Rosji nowa norma na mąki pszenne
Roman Jurga
nr katalogowy: 14010
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Spółdzielczość na Lubelszczyźnie to kawał historii
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 115675
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-3
Sytuacja produkcyjna i handlowa w polskim hutnictwie żelaza i stali w 2006 r.
JANUSZ KLIŚ
ROMUALD TALAREK
KAZIMIERZ KOWALSKI
nr katalogowy: 24643
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Kulinarne potyczki w Wyszkowie
nr katalogowy: 84683
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-8
PERSONALIA
nr katalogowy: 92992
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Efekty-Defekty
nr katalogowy: 132929
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-3
Kącik zadań geodezyjnych
Stanisław Grodzicki
nr katalogowy: 136632
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Wymagania dotyczące obowiązkowych informacji o wartości odżywczej w oznakowaniu środków spożywczych (cz. III) Przykład obliczenia wartości odżywczej chleba
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 83158
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-9
Makarony z ciemnej mąki pszennej i wzbogacone błonnikiem pokarmowym
nr katalogowy: 54197
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Alkaloidy sporyszu i tropanowe – co piekarze powinni o nich wiedzieć?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 137858
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-3
Sytuacja produkcyjna i handlowa w polskim hutnictwie żelaza i stali w 2007 r.
JANUSZ KLIŚ
ROMUALD TALAREK
KAZIMIERZ KOWALSKI
nr katalogowy: 33677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Otwarcie nowej hali Selgros Cash&Carry
nr katalogowy: 110320
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-3
Właściwości reologiczne ciasta z jasnych mąk pszennych
Alicja Ceglińska
Grażyna Cacak -Pietrzak
Katarzyna Sujka
Ewa Małkińska
nr katalogowy: 119594
mąka pszenna
typ mąki
gluten
właściwości reologiczne ciasta
wheat flour
type of flour
gluten
dough rheological property
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Mąki specjalistyczne
nr katalogowy: 97840
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Standaryzacja mąki pszennej
Ireneusz Nowacki
nr katalogowy: 32299
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Lokalny produkt sposobem na dobry biznes
nr katalogowy: 40340
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-6
Produkcja wyrobów makaronowych z wykorzystaniem alternatywnych surowców
nr katalogowy: 35954
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-1
Stosowanie zabiegów poprawiających jakość mąki przed jej ekspedycją
nr katalogowy: 23481
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Innowacyjna mąka z kaki
nr katalogowy: 136040
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Ewolucja pojęcia "jakość mąki" w rozwoju technologii zbóż
Mieczysław Jankiewicz
nr katalogowy: 70530
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-1
Komentarz do artykułu w nr 11/2010 "Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego” pt. "Pieczywo Graham”
Roman Jurga
nr katalogowy: 56848
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-8
Rozwój tradycyjnego młynarstwa w dobie pełnej mechanizacji
Celina Habryka
nr katalogowy: 92759
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Włoskie specjały
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 137467
kuchnia włoska
potrawy mączne
pizza
makarony
pierożki
pieczywo
mąka pszenna typ 00
semolina
Italian cuisine
flour dishes
pizza
pasta
dumplings
bread
wheat flour type 00
semolina
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Włoskie specjały
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 137467
kuchnia włoska
potrawy mączne
pizza
makarony
pierożki
pieczywo
mąka pszenna typ 00
semolina
Italian cuisine
flour dishes
pizza
pasta
dumplings
bread
wheat flour type 00
semolina
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Chleb z robakami? – Nie, dziękuję!
nr katalogowy: 142509
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-2
Chleb z robakami? – Nie, dziękuję!
nr katalogowy: 142587
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-5
Klasyfikacja i charakterystyka głównych grup wyrobów makaronowych w USA i krajach azjatyckich
nr katalogowy: 51683
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Jak producent pieczywa powinien rozumieć mąkę?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 137856
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-12
Budownictwo po raz kolejny pod lupą ekspertów
nr katalogowy: 117804
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
Reforma szkolnictwa zawodowego - prognozy i plany
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 49815
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-4
XVI Targi Budownictwa - INTERBUD 2009
Agnieszka Miecznikowska
nr katalogowy: 43697
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-9
Zdrowy len
nr katalogowy: 79277
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-8
Textilimpex - handlowa centrala
nr katalogowy: 78794
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-1
Niepewność na światowym rynku zbożowym wobec zbyt dużej podaży i zbyt niskiego popytu
nr katalogowy: 124782
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-4
Pomoc środowiska budowlanego dla szpitali czyli Budowlana Dawka Wsparcia
nr katalogowy: 125933
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-7-8
Belimo Energy ValveTM: Innowacyjny zawór z elektronicznym równoważeniem oraz regulatorem delta-T
nr katalogowy: 127220
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-7-8
Belimo Energy ValveTM: Innowacyjny zawór z elektronicznym równoważeniem oraz regulatorem delta-T
nr katalogowy: 127220
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2015-2
Eksperymentalne badania temperatury powierzchni płyt styropianowych poddanych ekspozycji promieniowania słonecznego
ANNA KONDROT-BUCHTA
PIOTR KONIORCZYK
JANUSZ ZMYWACZYK
nr katalogowy: 89423
10.15199/9.2015.2.3
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-4
Elastyczne systemy pakujące - innowacyjne rozwiązania dla przemysłu młynarskiego
nr katalogowy: 34488
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Zaparzanie mąki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 33736
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH