Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Kreuj żywność na miarę XXI wieku Nowe kierunki studiów w SGGW w Warszawie
nr katalogowy: 137850
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-11
Projektowanie i budowanie maszyn i urządzeń spożywczych w aspekcie wymagań normy PN-EN ISO 22000:2006
Janusz B. BERDOWSKI
nr katalogowy: 39190
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-1
Bezpieczna żywność (2)
Katarzyna Żylik
nr katalogowy: 12898
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-26
Bezpieczna żywność (1)
Katarzyna Żylik
nr katalogowy: 5686
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-1
Bezpieczna żywność (2)
Katarzyna Żylik
nr katalogowy: 12898
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-12
Czy żywność genetycznie zmodyfikowana jest bezpieczna???
nr katalogowy: 39788
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Kreuj żywność na miarę XXI wieku Nowe kierunki studiów w SGGW w Warszawie
nr katalogowy: 137850
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-1
Czyste zboże - bezpieczna żywność
nr katalogowy: 64971
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Od granatów do dziur w serze
nr katalogowy: 33034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Rady na lato... i nie tylko
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 29137
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Skuteczne rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa żywności - JohnsonDiversey Consulting
nr katalogowy: 35134
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Bezpieczna żywność - skuteczna walka z zakażeniami mikrobiologicznymi
nr katalogowy: 25372
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Bezpieczna żywność wysokiej jakości
Joanna Markowska
Iwona Kasprzyk
nr katalogowy: 65780
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Bezpieczna żywność - detektor X-ray to Wielozadaniowy System Kontroli Jakości
Konrad Stępień
nr katalogowy: 25373
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Jakość mikrobiologiczna żywności w Polsce
Bożena Windyga
Halina Ścieżyńska
nr katalogowy: 50146
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-26
Bakterie w szynce?
nr katalogowy: 56809
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Unijne kontrole zapewniają bezpieczeństwo naszej żywności
Marta Angrocka-Krawczyk
nr katalogowy: 70529
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności w zakładach żywienia zbiorowego w Polsce i UE
Dorota Miarka
Monika Stanisławek
Jolanta Kowalska
nr katalogowy: 105830
10.15199/65.2017.5.5
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
Rzetelna informacja o produktach głównym elementem polityki społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstw łańcucha żywnościowego
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 100741
10.15199/47.2016.9.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Propozycje zmian w rozporządzeniu o nowej żywności
Katarzyna Stoś
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 51877
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zanieczyszczenia fizyczne w żywności
Antoni Gibowicz
Robert Palka
nr katalogowy: 139147
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-19
Nos w telefonie
nr katalogowy: 86535
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Ocena skuteczności procesów mycia w przemyśle spożywczym
Joanna Piepiórka
nr katalogowy: 41831
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Dobrze zaprojektowane
nr katalogowy: 125919
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Opracowywanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz. II
Janusz Czapski
nr katalogowy: 66176
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Produkcja żywności ilość czy jakość? Cz. II
Joanna Barłowska
Mariusz Florek
Zygmunt Litwińczuk
nr katalogowy: 97374
10.15199/65.2016.3.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
VARIA
nr katalogowy: 106575
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
Zimny sposób na bakterie
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 68298
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
Czy możemy czuć się bezpieczni? Bezpieczeństwo żywności w Polsce w kontekście niedawnych zatruć E. coli w Niemczech
nr katalogowy: 63332
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Fascynacja chłodem
nr katalogowy: 122289
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-5
Z Życia Polskiej Izby Przemysłu Chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 143284
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-5
Z Życia Polskiej Izby Przemysłu Chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 143284
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-12
Bezpieczna Maszyna
nr katalogowy: 95583
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
Problem fałszowania żywności w Polsce
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 100742
10.15199/47.2016.9.4
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-4
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności w oparciu o obowiązujące regulacje prawne UE
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
nr katalogowy: 90406
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-1
Zagrożenia mikrobiologiczne żywności
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
nr katalogowy: 89202
10.15199/65.2015.1.3
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-7-8
Niebezpieczne substancje chemiczne a bezpieczna praca
nr katalogowy: 149914
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne novel food – wiodący trend ostatnich lat
Joanna Markowska
Agnieszka Tyfa
Anna Drabent
nr katalogowy: 150454
10.15199/65.2024.9.3
nowa żywność
bezpieczeństwo zdrowotne
ustawodawstwo
fermentacja precyzyjna
mięso hodowlane
glony
mykoproteiny
owady
novel foods
health safety
legislation
precision fermentation
cultured meat
algae
mycoproteins
insects
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-11
Bezpieczna praca w przestrzeniach zamkniętych
nr katalogowy: 123601
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-11
Seminarium "Bezpieczna Chemia"
nr katalogowy: 94993
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Z życia Polskiej Izby Przemysłu Chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 134656
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Bezpieczna „Przemysłowa Jesień”
nr katalogowy: 127513
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Czy trzeba myć truskawki?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 144831
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Bezpieczna „Przemysłowa Jesień”
nr katalogowy: 127513
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-7-8
Konferencja „Niebezpieczne substancje chemiczne a bezpieczna praca”
nr katalogowy: 132806
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-8
Bezpieczna ewakuacja użytkowników hal pneumatycznych
Piotr Antosiewicz
nr katalogowy: 138910
10.15199/33.2022.08.10
hale pneumatyczne
ewakuacja
bezpieczeństwo pożarowe
obiekty tymczasowe
zawalenie się hali pneumatycznej.
air halls
evacuation
fire safety
temporary objects
collapsed air dome.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
"Bezpieczna piekarnia"
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 55890
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Czysty stół do pracy
nr katalogowy: 124862
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-11
Bezpieczna i świadoma praca na wysokości
nr katalogowy: 110454
CHŁODNICTWO 2018-4
Monitoring temperatur chłodniczych
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 115883
10.15199/8.2018.4.1
chłodzenie
mrożenie
przechowywanie żywności
monitorowanie temperatury
cooling
freezing
food storage
temperature monitoring
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-1
Przegląd norm
nr katalogowy: 31
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-11
Niczego nie należy się w życiu bać, należy to tylko zrozumieć
Robert Kozela
nr katalogowy: 116944
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-10
Bezpieczna praca z chemikaliami Szkolenie w COS OSPSBHP w Kaliszu - listopad 2012
nr katalogowy: 71653
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Bezpieczna praca z chemikaliami Szkolenie w COS OSPSBHP w Kaliszu - marzec 2013
nr katalogowy: 74495
CHŁODNICTWO 2016-7-8
Konferencja "Bezpieczna ewakuacja" - największe wydarzenia w branży wentylacji pożarowej w Polsce w 2016 roku
nr katalogowy: 100475
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-6
Seminarium "Bezpieczna Chemia"
Zofia Machowska
nr katalogowy: 107048
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-6
Redakcja Odpowiada
nr katalogowy: 68478
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-12
Bezpieczny start, oby bezpieczna meta
R. Kozela
nr katalogowy: 22791
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Priorytety w zakresie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
Halina Makała
nr katalogowy: 116675
10.151.99/65.2018.10.9
bezpieczeństwo żywnościowe
ochrona konsumentów
bezpieczna żywność
food safety
consumer protection
safe food
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-10
Substancje chemiczne w żywności jako zagrożenie zdrowotne
Ewa Ochwanowska
Małgorzata Czarny-Działak
Ilona Żeber-Dzikowska
Boże na Wójtowicz
Barbara Gworek
Halina Król
Małgorzata Dziechciaż
Monika Szpringer
Jarosław Chmielewski
nr katalogowy: 122844
10.15199/62.2019.10.17
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2016-7
Konferencja "Bezpieczna ewakuacja" - największe wydarzenia w branży wentylacji pożarowej w Polsce w 2016 roku
nr katalogowy: 99860
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-2
Szybka kolej bezpieczna
Andrzej Fórmaniak
nr katalogowy: 5211
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-5
Bezpieczna komunikacja - Ethernet przemysłowy
Wojciech Pawełczyk
nr katalogowy: 10326
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Opracowywanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz. I
Janusz Czapski
nr katalogowy: 65292
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-2
Bezpieczna kotłownia gazowa - zgodnie z przepisami
MARIUSZ KARWOWSKI
nr katalogowy: 16549
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-4
Listwy kontrolno-pomiarowe WAGO - komfort użytkowania i bezpieczna eksploatacja obwodów wtórnych
Jacek Woźniak
nr katalogowy: 7542
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-10
Bezpieczna moda na lato! Czy zagości w Polsce
J. Alvarez
nr katalogowy: 13878
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-7-8
Klasyfikacja domowych stacji doczyszczania wody
MAŁGORZATA PERCHUĆ
MAŁGORZATA ROWIŃSKA
nr katalogowy: 9292
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-10
Z ŻYCIA POLSKIEJ IZBY PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO V Seminarium "Bezpieczna Chemia"
nr katalogowy: 116788
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-5
Z Życia Polskiej Izby Przemysłu Chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 143284
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-11
Modernizacja systemów grzewczych, bezpieczna i niezawodna dostawa ciepła na przykładzie MPEC S.A. w Krakowie
Marek Jaglarz
Krzysztof Marendziuk
nr katalogowy: 9346
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-12
Udany start nowego cyklu konferencji ZPUE
Agata Kobyłecka
nr katalogowy: 102696
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Nowe rozwiązania w opakowalnictwie przedłużające trwałość produktów spożywczych
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 147792
10.15199/65.2024.3.2
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
MAP
biotworzywa
active packaking
inteligent packaking
MAP
bioplastics
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Bezpieczeństwo i jakość polskiej żywności po akcesji do UE - próba oceny
Marta Szyba
nr katalogowy: 84665
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Bezpieczne opakowania a bezpieczna żywność
Agnieszka Mężyńska
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 86468
OPAKOWANIE 2012-9
Integratory TTI jako innowacyjny element opakowania
WOJCIECH KOZAK
MARTA BIEGAŃSKA
nr katalogowy: 71158
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-3
Listeria monocytogenes Metody eliminowania z żywności - chemiczne, biologiczne i kombinowane
Anna Sip
Anna Gardo
nr katalogowy: 58464
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-1
Zjonizowany organiczno- -mineralny nawóz "stymjod"
Adam Jeznach
nr katalogowy: 96069
CHŁODNICTWO 2022-4
Lodówka i jej budowa
nr katalogowy: 139334
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-4
WIEDZA I NARZĘDZIA DLA BEHAPOWCA - KATALOG ODDK
nr katalogowy: 131123
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-4
WIEDZA I NARZĘDZIA DLA BEHAPOWCA - KATALOG ODDK
nr katalogowy: 131123
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Z życia Polskiej Izby Przemysłu Chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 134656
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Materiały dydaktyczne
nr katalogowy: 29784
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Poznaj Dobrą Żywność
nr katalogowy: 20574
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-2
edukacja > angielski dla behapowców Bezpieczna praca z niebezpiecznymi chemikaliami w firmach farmaceutycznych (1)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 118449
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-2
Z życia Polskiej Izby Przemysłu Chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 141960
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-4
Bezpieczna etyka
nr katalogowy: 33319
DOZÓR TECHNICZNY 2024-2
Bezpieczna praca w wymagającym środowisku
nr katalogowy: 148233
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-1
Firma oparta na wiedzy
Robert Kozela
Zofia Lejko
nr katalogowy: 96133
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-11
Wiedza i narzedzia dla behapowca - oddk
nr katalogowy: 134325
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-11
Wiedza i narzedzia dla behapowca - oddk
nr katalogowy: 134325
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
DOKUMENTACJA SYSTEMU HACCP w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 135050
CHŁODNICTWO 2023-2
Mrożenie i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 142832
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-21
Bezpieczna PKP Informatyka XXI wieku
nr katalogowy: 30476
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-2
Bezpieczna fabryka
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 23740
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Nowe rozwiązania w opakowalnictwie przedłużające trwałość produktów spożywczych
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 147792
10.15199/65.2024.3.2
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
MAP
biotworzywa
active packaking
inteligent packaking
MAP
bioplastics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
SKUTECZNA, BEZPIECZNA I DŁUGOTRWAŁA DEZYNFEKCJA W SEKTORZE SPOŻYWCZYM
nr katalogowy: 123064
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Novel Foods - nowa żywność w UE oraz możliwości jej zastosowania w przemyśle mięsnym
Dariusz Nowak
Michał Gośliński
nr katalogowy: 122546
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Żywność minimalnie przetworzona - owoce i warzywa
H. Kowalska
nr katalogowy: 20786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność ekologiczna - rynek z perspektywą
Marta Stus
nr katalogowy: 18998
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-6
Płyty EcoTherm XR bezpieczna i trwała izolacja
nr katalogowy: 26987
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-9
Bezpieczna kuchnia domowa
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 38282
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Co piszą inni
nr katalogowy: 25376
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 24753
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
SKUTECZNA, BEZPIECZNA I DŁUGOTRWAŁA DEZYNFEKCJA W SEKTORZE SPOŻYWCZYM
nr katalogowy: 121982
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Żywność funkcjonalna - dyskusyjnie
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 32764
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Żywność zmodyfikowana genetycznie - podstawy prawne (1)
I. Tańska
nr katalogowy: 22399
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Ocieplanie budynków w technologii BSO
Marcin Adamowicz
nr katalogowy: 32502
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-10
Bezpieczna kuchnia domowa
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 38564
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-2
Listy do redakcji
nr katalogowy: 82457
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2013-7
Seminarium "Bezpieczeństwo pracy w przemyśle" (Katowice, 7 czerwca 2013 r.)
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 77868
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-9
Bezpieczna maszyna
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 54366
ELEKTROINSTALATOR 2019-2
ESE - bezpieczna strefa podczas wyładowań atmosferycznych
Tadeusz Miczel
nr katalogowy: 119036
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-2
Bezpieczna praca w każdym wieku
nr katalogowy: 103944
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-12
Roczny spis treści miesięcznika "Przegląd Zbożowo-Młynarski" Rocznik LVI – 2012 r.
nr katalogowy: 72907
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
Produkty mleczne nośnikami składników prozdrowotnych
Justyna Żulewska
nr katalogowy: 76482
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Poznaj Dobrą Żywność - na dziedzińcu SGGW
Marta Stus
nr katalogowy: 62009
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-7
Innowacyjne technologie i bezpieczna praca
J. Zakrzewski
nr katalogowy: 78172
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-5
Z ŻYCIA POLSKIEJ IZBY PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
nr katalogowy: 120213
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Nowa żywność aktualny stan prawny
Justyna Cieślak
nr katalogowy: 95672
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Biotechnologia i nanotechnologia w produkcji żywności
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 67953
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Perspektywy rynku żywnościowego Cz. II. Zmiany popytu na żywność
Jadwiga Seremak-Bulge
nr katalogowy: 74711
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Żywność funkcjonalna - aspekty prawne
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 41091
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-5
Wymagania dotyczące bezpieczeństwa urządzeń elektrycznych w strefach zagrożonych wybuchem Część IV. Dobór urządzeń elektrycznych do poszczególnych stref zagrożenia
Michał Świerżewski
nr katalogowy: 25826
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2017-2
Premiera ZODIC - nowoczesnych systemów oddymiania klatek schodowych
nr katalogowy: 104168
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-9
Żywność genetycznie modyfikowana w Polsce: gdy histeria zalewa fakty
Krzysztof Grygier
nr katalogowy: 29979
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Żywność ekologiczna kontra konwencjonalna
nr katalogowy: 43850
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Polskie Forum Żywności Ekologicznej
nr katalogowy: 145170
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-22-23
Bezpieczna profilaktyka jest najtańsza
Janusz Kowalski
nr katalogowy: 87820
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-4
Prof. dr hab. med. Witold ZATOŃSKI, kierownik Zakładu Epidemiologii i Prewencji Nowotworów Centrum Onkologii-Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie w Warszawie.
nr katalogowy: 89736
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2016-4
Bezpieczna ewakuacja Ruszyły zapisy na konferencję poświęconą bezpieczeństwu pożarowemu
nr katalogowy: 97636
CHŁODNICTWO 2009-9
Żywność genetycznie modyfikowana - szanse i zagrożenia dla konsumentów
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
PAULINA DĄBROWSKA
nr katalogowy: 46822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność funkcjonalna - żywność poszukiwana
Marta Stus
nr katalogowy: 18989
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Poznaj Dobrą Żywność
nr katalogowy: 1752
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Piknik "Poznaj Dobrą Żywność" w ogrodach SGGW
nr katalogowy: 68852
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-2-3
Innowacyjna technologia produkcji prozdrowotnych wyrobów mięsnych
nr katalogowy: 103843
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-9-10
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 105494
OPAKOWANIE 2019-1
Schubert zaprasza na targi Pharmapack
nr katalogowy: 118297
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-26
Wiatraki w przestworzach
nr katalogowy: 95949
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2015-11
Zunifikowane zestawy odpowietrzająco-napowietrzające i spustowe z innowacyjnymi szybkozłączami
nr katalogowy: 94947
ELEKTROINSTALATOR 2022-11
BEZPIECZNA ENERGETYKA JĄDROWA
Andrzej Kochmański
nr katalogowy: 140682
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Żywność light coraz nardziej popularna
nr katalogowy: 4991
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Żywność funkcjonalna - co to dziś oznacza?
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 59552
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Żywność funkcjonalna na rynku amerykańskim
Bohdan Achremowicz
Adam P. Kuczyński
nr katalogowy: 91372
10.15199/65.2015.5.5
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Piknik "Poznaj Dobrą Żywność"
nr katalogowy: 92052
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-6
Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 52370
ELEKTROINSTALATOR 2024-2
SZYBKA I BEZPIECZNA INSTALACJA
nr katalogowy: 147520
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Poznaj Dobrą Żywność
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 61436
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
Ocena możliwości wykorzystania proszku buraczanego jako substancji barwiącej do produkcji kiełbas homogennych
Karol Kostecki
Marta Woźniak
Ryszard Kowalski
nr katalogowy: 120395
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wyroby mięsne jako żywność wygodna
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 88577
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Projektowanie termicznej obróbki żywności kwaśnej i zakwaszonej. Cz. I
Richard Podolak
Piotr Kołakowski
nr katalogowy: 75465
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. I
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 59550
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-10
Żywność funkcjonalna
nr katalogowy: 62914
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Wymagania higieniczne dotyczące ścian, podłóg i sufitów w zakładach produkujących żywność
MARCIN KOZŁOWSKI
nr katalogowy: 22552
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Drożdże Organiczne-BIO EKOrewolucja na rynku drożdży
nr katalogowy: 124725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Drożdze Organiczne - EKOrewolucja na rynku drożdży
nr katalogowy: 119908
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-6
Bezpieczna eksploatacja żurawi przenośnych
Marcin Pazio
nr katalogowy: 91714
OPAKOWANIE 2023-9
Oxypad: nowa klasa urządzeń do pomiaru zawartości gazów
nr katalogowy: 145041
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Znakowanie i reklama żywności funkcjonalnej - czyli jak zgodnie z przepisami podkreślić właściwości prozdrowotne żywności
Izabela Tańska
nr katalogowy: 119340
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-2
GMO to poważny problem czy "gonimy" króliczka?
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 104092
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-6
Bezpieczna konserwacja dźwigów
Wojciech Piłatowicz
Ewa Dorobińska
nr katalogowy: 106777
DOZÓR TECHNICZNY 2017-3
Bezpieczna konserwacja dzwigów
Wojciech Piłatowicz
Ewa Dorobinska
nr katalogowy: 106279
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2017-2
BEZPIECZNA KONSERWACJA DŹWIGÓW
Wojciech Piłatowicz
Ewa Dorobińska
nr katalogowy: 105792
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-12
Bezpieczna konserwacja dźwigów
Wojciech Piłatowicz
Ewa Dorobińska
nr katalogowy: 111155
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2024-9
Domowa pompa ciepła jak lodówka – w pełni bezpieczna dla użytkowników
nr katalogowy: 150498
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Piknik Poznaj Dobrą Żywność
łęk
nr katalogowy: 45687
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-8
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 48464
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Żywność koszerna. Cz. 1
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 47053
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
"Dobra żywność" na warszawskim pikniku
nr katalogowy: 54454
AURA 2007-8
Recenzje
nr katalogowy: 29011
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-7
Czy mięso może być żywnością funkcjonalną?
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 27871
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Żywność wygodna w sektorze mięsnym
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 25471
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-4
Możliwość zastosowania gryki jako surowca w procesie ekstruzji
KAROLINA CHRISTA
nr katalogowy: 43805
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Halina Makała
nr katalogowy: 82519
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
Mięso i przetwory mięsne żywnością funkcjonalną
Miros ław Słowiński
Leonard Jankiewicz
nr katalogowy: 59062
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Smaczna i zdrowa żywność - zgodnie z oczekiwaniami konsumentów
nr katalogowy: 32542
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-12
Pakiet rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady w sprawie środków polepszających żywność
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 40141
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Surowce i produkty finalne łańcucha piekarskiego a ich zanieczyszczenie wielopierścieniowymi węglowodorami aromatycznymi
Marta Ciecierska
Mieczysław Obiedziński
nr katalogowy: 38734
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Prawne warunki wprowadzania nowej żywności do obrotu
ŁUKASZ BOBEŁ
nr katalogowy: 35491
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
"Żywność i żywienie w XXI wieku – wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego"
nr katalogowy: 50130
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-11
Ogólnopolska konferencja "Bezpieczna firma"
nr katalogowy: 56007
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Po czym poznać dobrą wołowinę?
nr katalogowy: 119005
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-11
Technika na co dzień
nr katalogowy: 102479
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-2
Z życia Polskiej Izby Przemysłu Chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 141960
DOZÓR TECHNICZNY 2022-3
Bezpieczna praca w trudnych warunkach
nr katalogowy: 138169
DOZÓR TECHNICZNY 2022-3
Bezpieczna praca w trudnych warunkach
nr katalogowy: 138169
DOZÓR TECHNICZNY 2024-5
Metody oceny ryzyka
Rolf Brunner
nr katalogowy: 150941
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Żywność projektowana dla kobiet oraz mężczyzn
Adonis Hilal
Natalia Pyl
Anna Florowska
Małgorzata Wroniak
nr katalogowy: 129752
10.15199/65.2020.12.5
produkty dedykowane
płeć
kobieta
mężczyzna
dedicated products
gender
woman
man
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Żywność projektowana dla kobiet oraz mężczyzn
Adonis Hilal
Natalia Pyl
Anna Florowska
Małgorzata Wroniak
nr katalogowy: 129752
10.15199/65.2020.12.5
produkty dedykowane
płeć
kobieta
mężczyzna
dedicated products
gender
woman
man
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-12
"Żywność funkcjonalna w Polsce - dziś i jutro"
Anna Karwowska
Adam Bogacz
nr katalogowy: 32215
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Uleganie modom może być niebezpieczne dla piekarzy
nr katalogowy: 36584
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Żywność regionalna i tradycyjna
Katarzyna Majewska
nr katalogowy: 66219
CHŁODNICTWO 2023-1
Amerykańskie wagony chłodnie
nr katalogowy: 142003
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
New Product Development - jak opracowywać nowe napoje funkcjonalne, cz. I
Adam Bogacz
nr katalogowy: 70383
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Poznaj Dobrą Żywność!
nr katalogowy: 69683
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Żywność funkcjonalna obecnie i w przyszłości
KRZYSZTOF KRYGIER
ANNA FLOROWSKA
nr katalogowy: 35489
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
PDŻ jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych polskich znaków jakości żywności - podkreśla Anita Szczykutowicz, dyrektor departamentu promocji i komunikacji MRiRW w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 71036
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Co to jest "czysta etykieta" - CLEAN LABEL?
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 84842
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Produkty funkcjonalne w żywieniu osób starszych
Anna Jędrusek-Golińska
Danuta Górecka
Krystyna Szymandera-Buszka
nr katalogowy: 98615
10.15199/65.2016.5.9
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH