Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Zagrożenia biobezpieczeństwa produkcji żywności pochodzenia zwierzęcego
K. Anusz
nr katalogowy: 20833
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
"Urzędowa kontrola jakości" - konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP
nr katalogowy: 81269
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-7
Wewnętrzna kontrola jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji
nr katalogowy: 6330
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Kontrola ekologicznej żywności
Urszula GIERAŁTOWSKA
Małgorzata SOBCZAK
Sylwia CHUDY
nr katalogowy: 34755
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Bezpieczeństwo i jakość żywności
nr katalogowy: 94958
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Pełna kontrola
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 30185
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Kontrola ekologicznej żywności
Urszula GIERAŁTOWSKA
Sylwia CHUDY
nr katalogowy: 31720
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Żywność pod kontrolą
Joanna Obara
nr katalogowy: 98916
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Polska Izba Dodatków do Żywności - dorobek i zadania
nr katalogowy: 7124
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-5
KRONIKA
nr katalogowy: 59765
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Konferencja "Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce"
nr katalogowy: 67459
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Co warto wiedzieć o granicznej kontroli żywności
nr katalogowy: 148167
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kontrola jakości zboża i mąki w zakładach Polskich Młynów S.A. w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Elżbieta Sitkowska
nr katalogowy: 27772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Alergeny - problemy znakowania żywności i kontrola ryzyka występowania substancji alergennych w zakładzie produkcyjnym
Dorota Sokołowska-Kozieł
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 27070
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Bezpieczne opakowania w przemyśle spożywczym - nowe trendy i legislacja
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 75482
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Produkcja, kontrola i znakowanie pieczywa wytwarzanego metodami ekologicznymi
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 25202
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Od producenta do konsumenta kontrola temperatury artykułów spożywczych
nr katalogowy: 46505
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Kontrole żywności – u producenta, w sklepie i na granicy
nr katalogowy: 149060
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-5
Informedia Polska szkoli producentów i dystrybutorów w dziedzinie prawa żywnościowego
nr katalogowy: 35350
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Techniki analityczne on-line w procesie produkcji żywności
Aleksander Siger
Krzysztof Dwiecki
Jarosław Czubiński
nr katalogowy: 50147
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-4
Metody mycia stosowane w przemyśle mleczarskim
Joanna Piepiórka-Stepuk
nr katalogowy: 58955
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-10
PODSTAWOWE SYSTEMY ZAPEWNIENIA HIGIENY W ZAKŁADACH MIĘSNYCH
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 145525
higiena
systemy kontroli
jakość żywności
hygiene
control systems
food quality
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności - kto nas chroni? co nam zagraża?
Anna Karwowska
nr katalogowy: 88494
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Rozwiązanie, które wszystkim smakuje
nr katalogowy: 93120
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
XX Ogólnopolska Konferencja Producentów Wód i Napojów
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 56556
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Kontrole żywności prawa i obowiązki przedsiębiorców
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 74717
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Modelowanie mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
Anna Sylwia Tarczyńska
Jarosław Kowalik
Adriana Łobacz
nr katalogowy: 68731
OPAKOWANIE 2018-5
Inspekcja w linii: kontrola jakości opakowań
nr katalogowy: 113721
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
OPAKOWANIE 2019-4
Mikotoksyny w żywności i opakowaniach do żywności - metody badań. Część 4. Środowisko procesu produkcyjnego
Karol Bal
Alicja Kaszuba
nr katalogowy: 119875
10.15199/42.2019.4.2
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Aspekty bezpieczeństwa żywności w sklepach mięsnych
Wioletta Kłopotek
nr katalogowy: 87481
CHŁODNICTWO 2024-3
Jaką wybrać
Andrzej Pokrowski
nr katalogowy: 149171
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
"Kontrola" talerza
nr katalogowy: 117500
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-3
Co warto wiedzieć o granicznej kontroli żywności
nr katalogowy: 148939
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-4
Co jeszcze można zrobić w zakresie bezpieczeństwa żywności, czyli jak kupić bezpieczny surowiec?
Maciej Majewski
nr katalogowy: 113420
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Kontrola pochodzenia: od analizy procesów do zastosowania w praktyce (cz. 1)
nr katalogowy: 74638
OPAKOWANIE 2011-8
Aktywne materiały przeznaczone do kontaktu z żywnością
MAŁGORZATA NOWACKA
ALEKSANDRA FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 61745
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 84669
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Wybrane doniesienia z rynku zbóż i pasz
nr katalogowy: 47107
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-3
Opakowania jadalne do żywności aspekty prawne
Justyna Kadzińska
Sabina Galus
nr katalogowy: 83238
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Chemometria w kontroli jakości produktów spożywczych Cz. II. Napoje i żywność pochodzenia roślinnego
Magdalena Efenberger-Szmechtyk
Agnieszka Nowak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 98611
10.15199/65.2016.5.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola sieci handlowych w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego: wyzwania i rozwój możliwości (cz. 1)
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 147271
AURA 2015-7
Kronika Ekologiczna
nr katalogowy: 92237
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-2
Model kontroli dostępu opartej na rolach i jego rozszerzenie
ANNA FELKNER
nr katalogowy: 24090
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Ocena czystości mikrobiologicznej powierzchni produkcyjnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 104727
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Szybkie metody oceny stanu higienicznego powierzchni produkcyjnych
Dorota Kręgiel
Anna Rygała
nr katalogowy: 66174
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Szybkie metody oceny stanu higienicznego powierzchni produkcyjnych
Dorota Kręgiel
Anna Rygała
nr katalogowy: 66173
SZKŁO I CERAMIKA 2006-2
Zakładowa kontrola produkcji w zakładach wyrobów sanitarnych
I. Mikołajczyk
nr katalogowy: 21019
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-12
Diagnostyka zabezpieczenia ziemnozwarciowego w polu wieloodpływowym
Z. Kołodziejczyk
J. Dumała
nr katalogowy: 9179
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-12
Wybrane aspekty dotyczące fałszowania żywności
Małgorzata Kowalska
Paulina Mitrosz
Klaudia Osytek
nr katalogowy: 117676
10.15199/65.2018.12.4
zafałszowanie żywności
dodatki do żywności
kontrola żywności
food adulteration
food additives
food control
OPAKOWANIE 2016-9
Mazurskie seminarium firm Ulma, Witt i Linde Gaz Polska
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 101444
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
Kontrola stosowania substancji dodatkowych do żywności w UE - dane z systemu RASFF
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 122450
10.15199/65.2019.9.3
substancje dodatkowe
system RASFF
food additives
RASFF system
CHŁODNICTWO 2006-8
Elektryczne zawory rozprężne. Kontrola przegrzania i nie tylko
ROBERT GREJCZ
nr katalogowy: 16078
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-4
Kontrola efektywności szkoleń bhp(cz. II)
Tadeusz Rzek
nr katalogowy: 7995
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-11
"Logistyka na rynku zbożowo-młynarskim"
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 72186
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Autentyczność i kontrola rynku soków w Polsce
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
nr katalogowy: 103966
10.15199/65.2017.2.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Kontrola jakości opakowań
Marta Lenartowicz-Klik
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 141299
10.15199/65.2022.12.7
kontrola jakości
opakowania szklane
opakowania tworzywowe
opakowania papierowe
opakowania metalowe
opakowania do żywności
quality control
glass packaging
plastic packaging
paper packaging
metal packaging
food contact packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Kontrola jakości opakowań
Marta Lenartowicz-Klik
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 141299
10.15199/65.2022.12.7
kontrola jakości
opakowania szklane
opakowania tworzywowe
opakowania papierowe
opakowania metalowe
opakowania do żywności
quality control
glass packaging
plastic packaging
paper packaging
metal packaging
food contact packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Kontrola jakości opakowań
Marta Lenartowicz-Klik
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 141299
10.15199/65.2022.12.7
kontrola jakości
opakowania szklane
opakowania tworzywowe
opakowania papierowe
opakowania metalowe
opakowania do żywności
quality control
glass packaging
plastic packaging
paper packaging
metal packaging
food contact packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Kontrola jakości opakowań
Marta Lenartowicz-Klik
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 141299
10.15199/65.2022.12.7
kontrola jakości
opakowania szklane
opakowania tworzywowe
opakowania papierowe
opakowania metalowe
opakowania do żywności
quality control
glass packaging
plastic packaging
paper packaging
metal packaging
food contact packaging
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-6
Kontrola wydzieleń siarczkowych i azotkowych w produkcji blachy transformatorowej o zorientowanym ziarnie
WYPARTOWICZ J.
PODORSKA D.
nr katalogowy: 2017
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-8
Dynamiczna kontrola jakości tkanin
STANISŁAW LEWANDOWSKI
nr katalogowy: 29426
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Kontrola freonów w całym łańcuchu produkcji żywności
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Urszula Stęplewska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 103649
10.15199/65.2017.1.2
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Poziom akumulacji arsenu i rtęci w tkankach zwierząt
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 101046
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Solidna kontrola pochodzenia szansą wzrostu konkurencyjności
nr katalogowy: 38751
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-7
Zakładowa Kontrola Produkcji płyt warstwowych
Irena Kotwica
nr katalogowy: 28009
OPAKOWANIE 2007-10
Wytyczne dotyczące pakowania towarów niebezpiecznych oraz kontrola jakości opakowań i sposobów pakowania
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 30683
OPAKOWANIE 2013-8
Opakowania tekturowe i etykiety samoprzylepne dla sektora kosmetycznego - wymagania jakościowe i ich badanie część I
KAMIL MAZUREK
STEFAN JAKUCEWICZ
nr katalogowy: 78680
AUTO MOTO SERWIS 2021-4
Kontrola ustawienia reflektorów LED
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134499
CHŁODNICTWO 2014-5
Przegląd technik analitycznych ON-LINE w kształtowaniu jakości chłodzonego mięsa i produktów mięsnych
Jacek Kondratowicz
Ewa Burczyk
Marta Drożdżal
nr katalogowy: 84402
CHŁODNICTWO 2013-10
Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna -; podstawowe systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności Część 2. Zapewnienie i monitoring higieny środowiska produkcji
Joanna Królasik
Anna Szosland -Fałtyn
nr katalogowy: 80074
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Przewodnik Dobrej Praktyki Higienicznej w produkcji ciastkarskiej (cz. IV) KONTROLA, ZAPISY I INSTRUKCJE
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 63517
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-6
Przejrzyście i pewnie - kontrola pochodzenia przy wsparciu CSB-System
nr katalogowy: 92000
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-6
Optyczna kontrola jakości
nr katalogowy: 58655
AUTO MOTO SERWIS 2022-1
Kontrola wykonania czynności obsługowych i naprawczych
Rafał Dmowski
nr katalogowy: 136175
AUTO MOTO SERWIS 2023-2
Czy kontrola geometrii zawieszenia po wymianie amortyzatorów jest konieczna?
nr katalogowy: 142216
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
PROWADZIMY FIRMĘ. Jak długo może trwać kontrola w firmie
nr katalogowy: 148019
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Kwestia przekazywania konsumentom informacji na temat żywności na opakowaniach jednostkowych
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 115376
10.15199/48.2018.8.4
opakowanie jednostkowe
konsument
znakowanie żywności
system RASFF
system AAC & EU FFN
urzędowa kontrola żywności
individual packaging
consumer
food labelling
RASFF system
AAC & EU FFN system
food control
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-2
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 106965
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Nadmiar punktów krytycznych
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 62221
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-12
Zawartość dioksyn i polichlorowanych bifenyli (PCB) w tkankach zwierząt
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 111268
OPAKOWANIE 2020-5
Optymalizacja pod kątem migracji jako dyscyplina
nr katalogowy: 126478
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Zarządzanie alergenami
Justyna Górna Ewa Sikora
nr katalogowy: 99233
10.15199/65.2016.6.4
AUTO MOTO SERWIS 2021-4
Kontrola ustawienia reflektorów LED
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134499
AUTO MOTO SERWIS 2023-2
Czy kontrola geometrii zawieszenia po wymianie amortyzatorów jest konieczna?
nr katalogowy: 142216
AUTO MOTO SERWIS 2022-1
Kontrola wykonania czynności obsługowych i naprawczych
Rafał Dmowski
nr katalogowy: 136175
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Łańcuch chłodniczy w produkcji i przechowywaniu żywności
Joanna Markowska Elżbieta Polak
nr katalogowy: 121991
10.15199/65.2019.8.9
łańcuch chłodniczy
produkcja
przechowywanie
żywność
środowisko
cold chain
production
storage
foods
environment
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-6
WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 60174
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-6
Zakładowa kontrola produkcji słupów wirowanych
Jarosław Michałek
nr katalogowy: 84892
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-11
Wycena i kontrola kosztów w procesie inwestycyjnym
nr katalogowy: 47961
CHŁODNICTWO 2016-10
EasyPACK - seria nowoczesnych agregatów wody lodowej Rhoss
nr katalogowy: 101679
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-5
Rzetelna kontrola procesu w części mokrej MP przy wykorzystaniu aparatu FPO do pomiaru potencjału Zeta online
Alexander Grüner
nr katalogowy: 137711
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-9
Wspomnienia inspektora pracy z lat 1991–2011 (cz. 5)
Jacek Koszteyn
nr katalogowy: 133382
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-2
Zapewnienie bezpieczeństwa żywności w gastronomii w dobie pandemii COVID-19 – studium przypadku
Ewa MALINOWSKA
Małgorzata SZYMAŃSKA-BRAŁKOWSKA
nr katalogowy: 130482
10.15199/46.2021.2.1
bezpieczeństwo żywności
pandemia
COVID-19
gastronomia
HACCP
food safety
pandemic
COVID-19
gastronomy
HACCP
POLISH TECHNICAL REVIEW 2023-1
QUALITY CONTROL OF RAW MATERIALS IN THE MILL AND BAKERY
Joanna Kaszuba
Karolina Pycia
nr katalogowy: 143032
10.15199/180.2023.1.1
grain
flour
baking value
farinograph
extensograph
fermentograph
alveograph
ziarno
mąka
wartość wypiekowa
farinograf
ekstensograf
fermentograf
alweograf
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-1
Sterownik S7-200 i modem MD720-3
Rafał Lipowski
nr katalogowy: 50064
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-8
Kontrola legalności zatrudnienia
Dariusz Natkaniec
nr katalogowy: 46729
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
ZKP w kontekście wymagań normy ISO 9001
Olaf Henrykowski
nr katalogowy: 68392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Zautomatyzowana kontrola wizyjna umożliwia kompleksowe monitorowanie procesu
nr katalogowy: 144835
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-11
Kontrola betonu towarowego podczas produkcji, wbudowywania oraz w konstrukcji
Grzegorz Bajorek
Marta Kiernia-Hnat
nr katalogowy: 95131
10.15199/33.2015.11.64
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 14876
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Największa przedsięwzięcie Tymbarku
nr katalogowy: 7123
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-10
Kontrola erozji powierzchniowej skarp
M. Zawisza
nr katalogowy: 21762
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-4
Kontrola szczelności
nr katalogowy: 2253
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-4
Wybrane problemy bezpieczeństwa systemu zaopatrzenia w wodę
Janusz Rak
Barbara Tchórzewska-Cieślak
Jan Studziński
nr katalogowy: 42831
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-2
Rozproszona kontrola dost˛epu w praktyce
Anna FELKNER
Adam KOZAKIEWICZ
nr katalogowy: 96946
10.15199/48.2016.02.46
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-10
Projekt PHARE
nr katalogowy: 22088
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Geosyntetyki w budownictwie drogowym
Magdalena Zawisza
Leszek Janusz
nr katalogowy: 10411
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
NOWOŚCI TECHNIKI II
nr katalogowy: 8962
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-6
Lepsza kontrola biegu wstęgi
Wojciech Barabasz
nr katalogowy: 4610
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Geosyntetyki w budownictwie drogowym
Magdalena Zawisza
Leszek Janusz
nr katalogowy: 10411
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
NOWOŚCI TECHNIKI II
nr katalogowy: 8962
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-10
Sposób postępowania w przypadku kontroli na budowie
nr katalogowy: 133916
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-9
Kontrola i projektowanie mieszanek betonowych
S. Leśniak
nr katalogowy: 17366
GOSPODARKA WODNA 2006-4
Kontrola gospodarowania wodami
Maria Łakomska
nr katalogowy: 16863
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Z internatu do internetu
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 13008
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-3
Kontrola pakietów blach elektrycznych
kd
nr katalogowy: 10276
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-1
Kontrola mikrobiologiczna w browarze
J. Baranowska
nr katalogowy: 20705
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-2
Kontrola mikrobiologiczna w browarze (2)
J. Baranowska
nr katalogowy: 20680
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-7
Zanieczyszczenia w obiegach wodnych - kontrola i zapobieganie
nr katalogowy: 17744
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-5
Sterowanie i kontrola procesu mielenia
Konrad Olejnik
nr katalogowy: 4596
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-4
Wieloosiowa kontrola ruchu, Czujnik ciśnienia
nr katalogowy: 2255
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-4
Kontrola geometrii światłowodów kapilarnych
R. Romaniuk
J. Dorosz
nr katalogowy: 16408
DOZÓR TECHNICZNY 2006-2
Kontrola geometrii światłowodów kapilarnych
R. Romaniuk
J. Dorosz
nr katalogowy: 16288
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Kontrola temperatury - z klasą
nr katalogowy: 14576
OPAKOWANIE 2004-5
Czas na zmiany
Rafał Modzelewski
nr katalogowy: 3232
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-3
Przemysłowe ważenie
nr katalogowy: 17274
CHŁODNICTWO 2006-3
Termostatyczne zawory rozprężne. Kontrola przegrzania i nie tylko
Robert Grejcz
nr katalogowy: 16128
CHŁODNICTWO 2005-5
Agregaty do schładzania cieczy
Bartosz Nowacki
nr katalogowy: 8649
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-2
Ocena przyczepności metodą impact-echo w układach naprawionych
Tomasz Piotrowski
Andrzej Garbacz
nr katalogowy: 49860
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-3
System wizyjny 3D dla wszystkich przypadków
nr katalogowy: 132116
AUTO MOTO SERWIS 2022-5
Mikrokamera w diagnostyce warsztatowej
Rafał Dmowski
nr katalogowy: 137918
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-3
Radarowy miernik poziomu, Szybkie pomiary, Kontrola blach
nr katalogowy: 2224
SZKŁO I CERAMIKA 2005-2
Zakładowa Kontrola Produkcji
ALICJA PAPIER
TERESA SIEKIERSKA
nr katalogowy: 15131
OPAKOWANIE 2005-7
Tektury faliste trójwarstwowe i pięciowarstwowe
Gabriela Kmita
nr katalogowy: 11230
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-7
Badania korozyjne
nr katalogowy: 10893
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-5
Technika na co dzień
nr katalogowy: 8009
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-2
Kryteria statystyczne zgodności wytrzymałości betonu na ściskanie
Sz. Woliński
I. Skrzypczak
nr katalogowy: 17628
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-3
Oznaczanie czystości enancjomerycznej oraz kontrola międzyoperacyjna metodą HPLC w technologii wytwarzania optycznie czynnej substancji aktywnej na przykładzie winianu tolterodyny
Maria Puchalska
Joanna Zagrodzka
Ewelina Czerniec-Michalik
Marta Zezula
Justyna Chmiel
Wojciech Łuniewski
Bogdan Zagrodzki
nr katalogowy: 66450
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-7-8
Kontrola temperatury w szafie z aparaturą elektryczną
Danka Hozakowska
nr katalogowy: 15297
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Kontrola pochodzenia surowca i produktu w przemyśle piekarniczym
A. Krzywiński
H. Schalk
nr katalogowy: 14792
OPAKOWANIE 2005-2
Automatyczna kontrola jakości drukowania opakowań. Możliwości i korzyści zastosowań
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 11091
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-1
Kontrola jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych eksportowanych i importowanych
M. Wiercińska
nr katalogowy: 6990
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Wrażenia z pobytu Kontrola jakości w hotelarstwie
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4108
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-5
Pest Control czyli kontrola szkodników
Michał Kundzicz
nr katalogowy: 16729
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-10
Kontrola dzianiny w procesie dziania metodą online
nr katalogowy: 13880
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-2
Urządzenia do kontroli jakości form offsetowych
Svitlana Khadzhynova
Marek Kryczka
Iwona Waszkiewicz
nr katalogowy: 18949
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Podstawą sukcesu elastyczność, optymalna organizacja oraz kontrola pochodzenia surowca i produktu
A. Krzywiński
nr katalogowy: 7020
AUTO MOTO SERWIS 2021-1
Kontrola akumulatora testerem diagnostycznym
nr katalogowy: 134558
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
Adam Steć
nr katalogowy: 85513
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-1
Schematy przemiałowe i kontrola jakości miewa w poszczególnych pasażach
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 6215
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2011-6
Wizyjna kontrola narzędzi
nr katalogowy: 63685
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Pełna kontrola kosztów od przyjęcia surowca do wyrobu gotowego
A. Krzywiński
H. Schalk
nr katalogowy: 14812
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-6
Czy zawsze DNA drobiowe w produkcie wieprzowym oznacza zafałszowanie produktu?
Paweł Borek
nr katalogowy: 132239
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-11
Kontrola gospodarowania wodami w regionie wodnym Górnej Wisły
RYSZARD STAWSKI
nr katalogowy: 21525
OPAKOWANIE 2004-9
Jakościowe wymagania i kontrola opakowań szklanych w Rexam Szkło Gostyń S.A.
Olga Lorek
nr katalogowy: 3342
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-10
Ocena zgodności i zakładowa kontrola produkcji wyrobów budowlanych
W. Nowak
nr katalogowy: 2726
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
Przejrzysta kontrola pochodzenia w mleczarni Naabtaler Milchwerke
J. Szablewski
M. Miller
nr katalogowy: 14864
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-4
System kontroli jakości masy włóknistej. Cz. II. Wymiary i kształt włókien
Kazimierz Przybysz
nr katalogowy: 12416
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-9
Nowy dokument informacyjny Komisji Europejskiej dotyczący oceny zgodności wyrobów budowlanych
Katarzyna Wiśniewska
nr katalogowy: 10648
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-4
Kontrola autentyczności win metodami Spektrometrii Masowej Izotopów Stabilnych (IRMS)
R. Wierzchnicki
nr katalogowy: 6777
CHŁODNICTWO 2006-7
System rejestracji parametrów powietrza i wielkości elektrycznych. Rejestratory KISTOCK
ŁUKASZ KOŁODZIEJCZYK
nr katalogowy: 16089
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-5
Zadania producenta i rola zakładowej kontroli produkcji jako obowiązkowego elementu systemu oceny zgodnoci
Barbara Jaśpińska
nr katalogowy: 10534
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Kontrola PIH w restauracji
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 134019
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-3
Zagrożenia mikrobiologiczne występujące w produktach mięsnych
Elżbieta Maćkiw
Monika Stasiak
Joanna Kowalska
Katarzyna Kucharek
nr katalogowy: 112858
10.15199/65.2018.3.5
mięso i produkty mięsne
kryteria bezpieczeństwa
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
meat and meat products
safety criteria
microbiological contamination
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-12
Kontrola wymiarów w procesie kucia swobodnego dużych odkuwek
SIŃCZAK J.
KOWALSKI J.
ŻUREK W.
SILARSKI W.
nr katalogowy: 22746
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-4
Ocena zgodności i zakładowa kontrola produkcji wyrobów budowlanych
Wanda Nowak
nr katalogowy: 7846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Czynniki decydujące o jakości produkcji w przemyśle piekarskim i zbożowo-młynarskim
Wojciech GÓRNIAK
nr katalogowy: 4832
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-9
Kontrola pracy pieca szybowego podczas wytwarzania kruszywa z odpadów energetycznych zawierających małe ilości części palnych
nr katalogowy: 2078
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Pełna kontrola pochodzenia surowca i produktu w przemyśle napojów. System ERP realizuje wytyczne unijne
H. Schalk
J. Szablewski
nr katalogowy: 14775
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-3
Nowelizacja normy norweskiej dotycząej kwalifikacji inspektorów nadzoru nakładania powłok, QS - bezpieczne monitorowanie i kontrola z ziemi
nr katalogowy: 10833
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-10
Kontrola nadmiernego wzrostu mikroorganizmów nitkowatych w osadzie czynnym poprzez zastosowanie koagulantów glinowych lub żelazowych
MAREK CIBOROWSKI
nr katalogowy: 9320
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2014-5
Przeglądy ekologiczne składowisk odpadów. Część I. Aspekty organizacyjno-prawne
nr katalogowy: 84271
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Kontrola jakości opakowań za pomocą systemów wizyjnych
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 147794
10.15199/65.2024.3.4
kontrola wizyjna
opakowania
przemysł spożywczy
vision inspection
packaging
food industry
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
National Starch Food Innovation. Skrobia Hi-maize
nr katalogowy: 12749
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Zakładowa Kontrola Produkcji w sektorze MŚP - propozycja metody zarządzania dokumentacją systemu
Piotr GRUDOWSKI
Magdalena KAŁUŻNA
nr katalogowy: 116064
10.15199/48.2018.9.22
zakładowa kontrola produkcji
zarządzanie dokumentacją
Factory Production Control
documentation management
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Kompleksowa kontrola pochodzenia (traceability) wraz z mobilną kompletacją dostaw w Systemie CSB
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 20801
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-5
Parametry papieru - kontrola i monitorowanie z wykorzystaniem automatycznej linii pomiarowej oraz Plant Information System - na przykładzie Mondi Packaging Paper Świecie
Sebastian Rzepa
nr katalogowy: 18900
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Kontrola jakości wyrobów czekoladowych
nr katalogowy: 53365
GOSPODARKA WODNA 2012-6
Kontrola gospodarowania wodami
MAŁGORZATA KASPEREK-KAWAŁEK
nr katalogowy: 68357
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-9
Możliwości zastosowania technik pomiarowych w procesach kucia matrycowego na gorąco
MAREK HAWRYLUK
MARCIN KASZUBA
PAWEŁ WIDOMSKI
JACEK ZIEMBA
nr katalogowy: 101056
10.15199/148.2016.9.1
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
PRAKTYCZNE ZASTOSOWANIE JĘZYKÓW ZARZĄDZANIA ZAUFANIEM
Anna Felkner
Adam Kozakiewicz
nr katalogowy: 93767
10.15199/59.2015.8-9.58
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Chemometria w kontroli jakości produktów spożywczych Cz. I. Żywność pochodzenia zwierzęcego
Magdalena Efenberger-Szmechtyk
Agnieszka Nowak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 97380
10.15199/65.2016.3.7
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-3
Możliwości wykorzystania energetyki wiatrowej
nr katalogowy: 33784
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-4
Wprowadzanie do obrotu i kontrola wyrobów budowlanych po 1 maja 2004 r
P. Ziemski
nr katalogowy: 2500
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Kontrola pochodzenia "na klik"
nr katalogowy: 106813
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2013-1
Międzynarodowe Targi Ochrony Środowiska "POLEKO 2012" (Poznań, 20 - 23 listopada 2012 r.)
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 74121
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-2
Zastosowanie standaryzacji w procesie kontroli jakości wyrobów
Hanna GOŁAŚ
Anna MAZUR
Paweł PIASEK
Przemysław CZAJKOWSKI
nr katalogowy: 104172
10.15199/48.2017.2.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Kontrola PIH w restauracji
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 134019
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-5
Rzetelna kontrola procesu w części mokrej MP przy wykorzystaniu aparatu FPO do pomiaru potencjału Zeta online
Alexander Grüner
nr katalogowy: 137711
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1996-9
Energetyka w przemyśle chemicznym
Marek Lewandowski
nr katalogowy: 42526
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-1
Kontrola osobista pracownika
Piotr Wąż
nr katalogowy: 32632
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-9
Departament Wyrobów Budowlanych GUNB
nr katalogowy: 38196
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-5
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
nr katalogowy: 101320
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Z prasy zagranicznej
Piotr Rogala
nr katalogowy: 139099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Relacje z Sanepidem, czyli na co zwracać uwagę?
nr katalogowy: 114532
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2013-4
Kontrola jakości gazu narzędziem oszczędzania energii
Aleksander Szkarowski
Sylwia Janta-Lipińska
Anatoliy Kolienko
nr katalogowy: 75954
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH