Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-3
Nowa linia ZZ Easy 2 Combine Zdalne oświetlenie
nr katalogowy: 10282
AURA 2015-6
Alternatywne źródła energii na znaczkach pocztowych
Andrzej Żarczyński
nr katalogowy: 91640
AURA 2015-2
Postawy proekologiczne okiem polskiego seniora
Katarzyna Kołaczyńska
nr katalogowy: 89320
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Ciechan Mocny - Piwem Roku 2011
nr katalogowy: 67232
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-3
Metsa Tissue SA posiada najnowocześniejszą linię ZZ w Polsce
nr katalogowy: 12391
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu
nr katalogowy: 70397
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Wprowadzanie na rynek żywnościowy wzbogacanych środków spożywczych
Monika Zagrajek
nr katalogowy: 98688
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Odtlenianie wody metodą membranową
Martin Jörg
Robert Koukol
Mateusz Jackowski
Janusz Rozumecki
nr katalogowy: 135244
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Fundusze Promocji Produktów Rolno-Spożywczych
Zdzisław Woźniak
nr katalogowy: 70377
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Kariera butelki i puszki w piwowarstwie - krótka monografia
Adam Pawełas
nr katalogowy: 67228
AURA 2017-4
Wykorzystanie aplikacji mobilnych podczas zajęć terenowych Rozpoznawanie gatunków roślin
Anna MICHNIEWSKA
nr katalogowy: 104976
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
POZYSKIWANIE I PRZYDATNOŚĆ TECHNOLOGICZNA osłonek naturalnych
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 135921
osłonki naturalne
pozyskiwanie
cechy technologiczne
przechowywanie
natural casings
sourcing
technological features
storage
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Nowe otwarcie KIG "Przemysł Rozlewniczy" - bogaty program na 2014 r. Konferencja nt. transportu i logistyki
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 84839
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Innowacyjne podejście w oczyszczaniu ścieków z przetwórstwa owocowo-warzywnego
nr katalogowy: 77509
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Oddział Cukrownictwa w Lesznie
nr katalogowy: 70398
AURA 2018-4
Hałas - zagrożenie dla środowiska i zdrowia
Krzysztof PAWLAK
Magdalena SWADŹBA-KARBOWY
nr katalogowy: 113197
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Problemy z redukcją emisji CO2 biopaliw transportowych w Polsce Cz. II . Przyszłość sektora biopaliw transportowych
Ewa Golisza
Jakub Gawrona
Agata Żak
Adam Kupczyka
nr katalogowy: 82788
AURA 2016-3
Scenariusz lekcji dla klas 4-6 Jak człowiek może uratować zagrożone gatunki?
nr katalogowy: 97062
AURA 2016-2
Scenariusz lekcji dla klas 1-3 Jak żyć w zgodzie ze zwierzętami?
nr katalogowy: 96510
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
VII Akademia Sokowa
Anna Wilczyńska
nr katalogowy: 146650
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Zakład Technologii Piwa, Słodu i Żywności Prozdrowotnej
nr katalogowy: 70391
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Najnowsze zmiany przepisów dotyczących substancji dodatkowych - glikozydy stewiolowe oraz barwniki z Southampton
Joanna Gajda-Wyrębek
Katarzyna Kuźma
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 70384
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-7
Zarządzanie zmianami w systemach informatycznych w aspekcie jakości
Radosław Mikurenda
nr katalogowy: 11513
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Stabilność fizykochemiczna piwa - wybrane aspekty praktyczne
nr katalogowy: 82782
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8a
Jak uzyskać bezpieczny sok NFC?
Bożenna Pałacha
nr katalogowy: 93103
AURA 2015-2
Treści ekologiczne i z ochrony przyrody w części matematyczno-przyrodniczej egzaminu gimnazjalnego (3)
Elżbieta Tyralska -Wojtycza
nr katalogowy: 89321
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Substancje krioochronne w chłodniczej obróbce żywności wygodnej i funkcjonalnej
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Dariusz Góral
nr katalogowy: 87607
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-12
Wpływ warunków przechowywania na jakość wina
Anna Flis
Paulina Karczmarczyk
dr inż. Przemysław Dmowski
nr katalogowy: 102831
10.15199/64.2016.12.3
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-5-6
Reinheitsgebot nie był pierwszym... Starożytne piwne nakazy i zakazy oraz podatki
Marek Suliga
nr katalogowy: 114520
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-2
Zmiany załączników do Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady nr 1333/2008 w sprawie dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 66078
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-4-5
Substancje słodzące w żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 126508
10.15199/64.2020.4-5.5
substancje słodzące
ADI
oświadczenia żywieniowe
bez dodatku cukru
o obniżonej wartości energetycznej
sweeteners
ADI
nutrition claims
with no added sugars
energy-reduced
GOSPODARKA WODNA 2007-8
ZEW Niedzica w drugim dziesięcioleciu istnienia: tylko źródło energii odnawialnej, czy także lider wzrostu cywilizacyjnego Podhala?
nr katalogowy: 29048
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
Konferencja producentów mrożonych owoców i warzyw
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 89760
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
Bhp w komunikacji miejskiej oraz autobusowej komunikacji międzymiastowej
nr katalogowy: 136645
zz
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
Bhp w komunikacji miejskiej oraz autobusowej komunikacji międzymiastowej
nr katalogowy: 136645
zz
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-5-6
Nowe Prawo Wodne - jak mniej stracić na zmianach
Jan Marjanowski
nr katalogowy: 114508
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-9
Substancje skażające alkohol etylowy, mające wpływ na jego popyt
Aleksandra Roszak
Katarzyna Kotarska
nr katalogowy: 86645
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-1
Świece filtracyjne w produkcji piwa
nr katalogowy: 142037
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Świece filtracyjne w produkcji piwa
nr katalogowy: 131440
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
KIG "Przemysł Rozlewniczy" o nowym Prawie wodnymi gospodarce opakowaniami
nr katalogowy: 100329
AURA 2015-1
Małopolska Chmura Edukacyjna - projekt pilotażowy
Barbara Filipek-Mazur
nr katalogowy: 88865
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Wysokie ciśnienia w przemyśle owocowo-warzywnym
Krystian Marszałek
Łukasz Woźniak
Sylwia Skąpska
nr katalogowy: 88496
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-1
Analiza obwodu zasilania rezonansowych wzmacniaczy mocy klasy D
Juliusz Modzelewski
nr katalogowy: 74232
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Produktywność i efektywność produkcji soków i napojów bezalkoholowych
Roman Urban
nr katalogowy: 67197
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Problemy z redukcją emisji CO2 biopaliw transportowych w Polsce Cz. III. Badania redukcji emisji CO2 bioetanolu
Ewa Golisz
Piotr Borowski
Michał Sikora
nr katalogowy: 86189
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8a
Jakość handlowa soków NFC
Barbara Groele
nr katalogowy: 93100
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Rola i znaczenie sektora produkcji żywności w gospodarce narodowej
nr katalogowy: 64600
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-12
Jesienna konferencja branży rozlewniczej w Wieńcu-Zdroju
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 102828
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
Rynkowe dnia gotowe z mięsem – analiza składu, wartości odżywczej i ceny
Mirosław Słowiński
ANETA CEGIEŁKA
nr katalogowy: 151611
dania gotowe
wartość odżywcza
zawartość mięsa
ready made meals
nutritional value
content of meat
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-10
Problem marnotrawstwa żywności na przykładzie wyrobów mięsnych – analiza problemu na obszarze województwa lubelskiego
Agnieszka DUDZIAK
Beata PAĆKOWSKA
nr katalogowy: 151153
żywność
marnotrawstwo
rynek mięsa i wędlin
konsument
sieci handlowe
food
waste
meat and cold cuts market
consumer
retail chains
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Liczymy kalorie
nr katalogowy: 61297
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-7-8
Normy dotyczące elektrycznego sprzętu do użytku domowego i podobnego
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 138614
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Stanowisko branży spirytusowej ws. planowanej podwyżki podatku akcyzowego na wyroby spirytusowe
nr katalogowy: 80284
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-23
Murarz europejski
nr katalogowy: 56736
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-4
W poszukiwaniu pracy
nr katalogowy: 90684
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-2
Moda na BHP
nr katalogowy: 89451
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
System opomiarowania jako narzędzie do wyznaczania śladu węglowego produkcji na przykładzie mrożonej cebuli
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Ewelina Włodarczyk
nr katalogowy: 144733
10.15199/64.2023.4.4
ślad węglowy
mrożone warzywa
system opomiarowania linii produkcyjnej
carbon footprint
frozen vegetables
production line metering system
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Wiadomości w głowie i na głowie
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 62217
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-7-8
Systemowe podejście do zarządzania bhp
nr katalogowy: 132791
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
Podsumowanie działań KUPS w 2019 r. dla branży sokowniczej
Barbara Groele
nr katalogowy: 125123
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-3
Opakowania napojów bezalkoholowych w modelu gospodarki opakowaniowej w obiegu zamkniętym
Hanna Żakowska
nr katalogowy: 104715
10.15199/64.2017.3.4
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2017-12
Inżynierowie świętowali wspólnie z Wydziałem Inżynierii Lądowej PW Mazowiecki Dzień Budowlanych i Jubileusz XV-lecia Mazowieckiej Okręgowej Izby Inżynierów Budownictwa
nr katalogowy: 111152
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
V Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 118711
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-2
V Noworoczne Spotkanie Branżowe KUPS
nr katalogowy: 96861
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-4
PRACE DOKTORSKIE
nr katalogowy: 67883
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Możliwość wykorzystania wód odwarowych z procesów zatężania soków w przemyśle owocowym. Cz. 2
Jan Marjanowski
Jarosław Ostrowski
Andrzej Kukiełko
nr katalogowy: 67201
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-7
Drobne, lecz istotne problemy wynikające z izolowania podziemnej konstrukcji metra
Józef Dąbrowski
nr katalogowy: 60727
AURA 2017-2
Świadoma konsumpcja
Anna Batorczak
nr katalogowy: 104068
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-1
Na European Beer Star 2014 dostrzeżono zmiany w branży piwowarskiej
Marek Suliga
nr katalogowy: 89216
AURA 2015-4
Rośliny uprawne i zwierzęta hodowlane - nasi towarzysze od wieków (2) Propozycja zajęć dydaktycznych
Elżbieta Tyralska -Wojtycza
nr katalogowy: 90320
GOSPODARKA WODNA 2020-8
Realizacja zasady dwuinstancyjności w Państwowym Gospodarstwie Wodnym Wody Polskie
JAROSŁAW DOLNY
nr katalogowy: 127712
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-10
Przygotowanie mas makulaturowych z surowców wielomateriałowych częściowo wodoodpornych z wykorzystaniem frakcjonowania
Alicja Biel-Tyralska
Tomasz Tyralski
nr katalogowy: 123111
10.15199/54.2019.10.1
przygotowanie mas włóknistych
technologia frakcjonowania włókien
proces rozwłókniania z sortowaniem wstępnym
oddzielenie folii polietylenowych i aluminiowych
pulp preparation
fiber fractionation technology
fiberising process with pre-sorting
separation of polyethylene and aluminum foils
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH