Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Gotowe kanapki w dobrej diecie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 98576
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Nazwy dań gotowych z głównym składnikiem mięsnym
nr katalogowy: 121372
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-8
Nowe - nie znaczy złe...
nr katalogowy: 46315
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
Rynkowe dnia gotowe z mięsem – analiza składu, wartości odżywczej i ceny
Mirosław Słowiński
ANETA CEGIEŁKA
nr katalogowy: 151611
dania gotowe
wartość odżywcza
zawartość mięsa
ready made meals
nutritional value
content of meat
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
PLACKI I PYZY zawojują rynek HoReCa
Elżbieta Wójcik
nr katalogowy: 67380
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Wygoda i bezpieczeństwo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 131702
żywność wygodna
metody utrwalania
koronawirus
gotowe dania restauracyjne
zestawy do samodzielnego przygotowania
oferta sklepowa gastronomii
convenience food
preservation methods
coronavirus
ready-made restaurant dishes
do it yourself kits
gastronomy offer for stores
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Wygoda i bezpieczeństwo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 131702
żywność wygodna
metody utrwalania
koronawirus
gotowe dania restauracyjne
zestawy do samodzielnego przygotowania
oferta sklepowa gastronomii
convenience food
preservation methods
coronavirus
ready-made restaurant dishes
do it yourself kits
gastronomy offer for stores
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Smak domowej roboty
nr katalogowy: 46503
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Polski handel suszami warzywnymi
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 34162
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Sander Gourmet to gwarancja jakości
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 33031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Jedz, co chcesz
nr katalogowy: 32370
OPAKOWANIE 2007-11
Grupa Mispol wprowadza tacki wielowarstwowe firmy RPC Bebo na polski rynek dań gotowych
nr katalogowy: 31015
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Produkty mięsne w atmosferze ochronnej
nr katalogowy: 83608
OPAKOWANIE 2016-10
Tetra Recart - to się opłaca!
nr katalogowy: 101463
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-10
Makarony błyskawiczne - skład surowcowy a wartość odżywcza
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 86966
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Żywność mrożona a zachowania nabywcze konsumentów
Hanna Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 62557
OPAKOWANIE 2019-12
Opakowania produktów do podgrzewania w wysokich temperaturach - część 1.
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 124289
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Gotowe rozwiązania przygotowane przez specjalistów
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 137390
CHŁODNICTWO 2012-3
Nowy tunel kriogeniczny Freshline QS firmy Air Products zapewnia przetwórcom żywności szybkie i łatwe mrożenie produktów spożywczych
nr katalogowy: 66791
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-6
Efektywnie i przejrzyście
nr katalogowy: 60578
CHŁODNICTWO 2013-9
Air Products pomaga polskim producentom żywności zaspokoić rosnące zapotrzebowanie na mrożone metodą IQF pojedyncze porcje mięsa, wędliny w plasterkach oraz dania gotowe
nr katalogowy: 79215
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Mrożone dania gotowe
nr katalogowy: 54144
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 109574
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Bogata oferta
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 113663
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Żywność gotowa na czas kryzysu
nr katalogowy: 49527
CHŁODNICTWO 2012-10
Instalacje chłodnicze dla marketów.Część 4
Bartosz Nowacki
nr katalogowy: 72008
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-3
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 147893
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Listy do redakcji
nr katalogowy: 74490
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-10
Skuteczna integracja "w chmurze"
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 101719
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Wygoda w kuchni
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 94059
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 87614
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 149196
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Substancje krioochronne w chłodniczej obróbce żywności wygodnej i funkcjonalnej
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Dariusz Góral
nr katalogowy: 87607
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Zyski w przerwie międzyświątecznej
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 112578
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-9
ROZMOWA MIESIĄCA
Barbara Mikusińska
nr katalogowy: 150468
OPAKOWANIE 2020-2
Packaging spectrum: Opakowania w świetle założeń GOZ i SUP
Katarzyna Samsonowska
nr katalogowy: 125168
10.15199/42.2020.2.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Systemy obsługi gości
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 132655
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-11
READY TO .... szybka kulinarna rewolucja naszych czasów
nr katalogowy: 140665
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Dania - światowy lider w produkcji mięsa wieprzowego
Andrzej Pisula
Marta Marciniak
nr katalogowy: 49796
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2010 r.
nr katalogowy: 56233
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-1
Gotowe masy do wykonywania tynków cienkowarstwowych ...
R. Szymański
nr katalogowy: 2347
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-11
READY TO .... szybka kulinarna rewolucja naszych czasów
nr katalogowy: 140665
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4267
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Opakowania dla przemysłu mięsnego
Halina Makała
nr katalogowy: 90912
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Uniwersalne dodatki
nr katalogowy: 116446
ziemniaki
frytki
placki
kluski
półprodukty ziemniaczane
żywność wygodna
potrawy
potatoes
chips
pancakes
noodles
potato semi-finished products
convenience food
dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Kuchnia pachnąca papryką
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 35138
OPAKOWANIE 2008-12
Opakowania gotowe na półkę - uzasadnienie biznesowe - pierwsze kroki
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 40426
OPAKOWANIE 2008-9
Opakowania gotowe na półkę - łatwe otwieranie i kolejne zasady ECr
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 37934
OPAKOWANIE 2008-8
Opakowania gotowe na półkę - łatwa identyfikacja i kolejne zasady ECR
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 37319
OPAKOWANIE 2008-6
Opakowania gotowe na półkę - podstawowa funkcja i główna zasada ECR
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 35886
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Opakowania do chłodzonej żywności wygodnej
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 56896
OPAKOWANIE 2008-10
Opakowania gotowe na półkę - łatwe funkcjonowanie na półce i standardy opakowań
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 38593
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Najczęściej wybierane marki na rynku żywności mrożonej
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 40047
OPAKOWANIE 2008-11
Opakowania gotowe na półkę - łatwe usuwanie a zasady ECR i problemy implementacji SRP w Polsce
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 39480
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-1
Wykorzystajmy duńskie doświadczenia ze stosowania energii odnawialnej
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 74064
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Sushi funkcjonalne danie gotowe
Ewa Dybkowska
Małgorzata Żebrowska-Krasuska
Justyna Serwatka
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 81365
OPAKOWANIE 2011-4
Opakowania cienkościenne jako wyraz dążenia do redukcji masy opakowań
MARIAN FELDMAN
nr katalogowy: 59284
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Historia kuchni polskiej w pigułce
nr katalogowy: 140252
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-11
Nowości
nr katalogowy: 47928
OPAKOWANIE 2009-9
Ocena opakowań gotowych na półkę (SRP - Shelf Ready Packaging) stosowanych do prezentacji czekolad
Małgorzata Szyszka
nr katalogowy: 46563
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Zielona lekcja
nr katalogowy: 18690
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Radość i duma
nr katalogowy: 112580
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
O smakach i zapachach w kuchni Karola Okrasy
nr katalogowy: 78297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Smaki Italii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 94672
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-2
Jak ograniczyć wydzielanie zapachów
nr katalogowy: 19951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Sielawa z sandaczem
nr katalogowy: 18501
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kolaże smaków
nr katalogowy: 4206
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-1
Elewacja w technologii
nr katalogowy: 17688
OPAKOWANIE 2009-1
Opakowania gotowe na półkę Kolejne kroki uzasadnienia biznesowego
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 41193
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Konkursowe warzywa
nr katalogowy: 18512
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Wyróżniaj się
nr katalogowy: 105503
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
"Kulinarne podróże po świecie", czyli XIII Małopolski Konkurs Kucharsko-Cukierniczy dla uczniów szkół zawodowych specjalnych
Anna Korfel
nr katalogowy: 85201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Koktajl szyty na miarę
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131986
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-1
Moduły łazienkowe DĘBA
Urszula Wincel
nr katalogowy: 7737
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Tacki nadające się do recyklingu
nr katalogowy: 133597
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Świąteczne wina
SŁAWOMIR CHRZCZONOWICZ
nr katalogowy: 12170
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-5
Żeliwo - tworzywo nowoczesne
nr katalogowy: 22572
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-2
Nowości
nr katalogowy: 16779
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Wymrażanie Komesa Barley Wine
nr katalogowy: 140086
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Smak indywidualności
nr katalogowy: 18527
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Dania z rodowodem
BARBARA POKORSKA
nr katalogowy: 4089
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
M jak Martell
DG
nr katalogowy: 11924
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Chleby Biosielskie. Sielskie smaki chleba bio
nr katalogowy: 18997
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Oblicza pizzy
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 12000
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Dekoracyjne pieczywo
nr katalogowy: 4993
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Na patelnię i gotowe
nr katalogowy: 12004
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-10
Gips tynkarski BAUMIT
Remigiusz Zabolski
nr katalogowy: 10704
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Gotowe kanapki w piekarniach
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 92629
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Dania z rodowodem
nr katalogowy: 4185
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Z hiszpańskim temperamentem
nr katalogowy: 4094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Włoskie sekrety
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4093
GOSPODARKA WODNA 2018-3
INFORMACJE NOWOŚCI
nr katalogowy: 112730
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Kulinarny Talent 2011
nr katalogowy: 59491
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 143462
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Kuchnia wczoraj i dziś
URSZULA MACHAJ
WANDA MAZUREK
nr katalogowy: 18516
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Wymrażanie Komesa Barley Wine
nr katalogowy: 140086
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Samo zdrowie na deser
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 4037
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Rozwój rynku żywności mrożonej
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 14907
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Opakowanie-niemy sprzedawca mięsa i przetworów
Lech Rak
nr katalogowy: 9569
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Przepisy Ambasadorów
nr katalogowy: 134024
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-7
Wykorzystanie folii i powłok biodegradowalnych do przedłużania trwałości produktów
MIŁOSZ TRYMERS
MARTA ŻUK
KATARZYNA TKACZ
nr katalogowy: 149626
folie jadalnie
powłoki jadalne
trwałość żywności
ekstrakty roślinne
olejki eteryczne
edible films
edible coatings
shelf life
plant extracts
essential oils
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4057
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Wileńsko-mazurska nuta
JÓZEF ANDRZEJ NARÓĆ
nr katalogowy: 12019
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Mistrzowskie risotto i gorgonzola
D. M.
nr katalogowy: 11925
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Szybka rybka
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4146
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Bukiet smaków
DAG
nr katalogowy: 11980
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-5
Spotkanie przedstawicieli Izby Gospodarczej Ciepłownictwo Polskie z przedstawicielami duńskiego sektora ciepłowniczego
nr katalogowy: 76427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Tajniki sous-vide
Wiesława Grzesińska
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 74946
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-1
Garbarnia u producenta obuwia
nr katalogowy: 5826
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-8
Wykorzystanie produktów przemiału kukurydzy na sucho w przetwórstwie (część 3)
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 14106
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Tacki nadające się do recyklingu
nr katalogowy: 133597
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Na głębokim tłuszczu Frytownice - urządzenia do smażenia zanurzeniowego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4300
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-12
Naprawa żelbetowego tunelu kolejowego stacji Detmarovice w Republice Czeskiej
K. Gielnik
nr katalogowy: 22758
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-3
Dlaczego okładzina z płytek ceramicznych nie stanowi zabezpieczenia przeciwwilgociowego
LESŁAW HEBDA
nr katalogowy: 15467
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-4
Farby KABE Polska - 10 lat na rynku materiałów wykończeniowych i renowacyjnych w Polsce
l.Labocha
nr katalogowy: 10489
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Zabawa smakiem
nr katalogowy: 96454
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-5
Najnowsze wersje Platformy Programowej zenon
nr katalogowy: 126450
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-6
Charakterystyka półproduktów do grillowania. Czas wrzucić coś na ruszt
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 91738
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-8
Uwarunkowania stosowania koszy siatkowo-kamiennych w budownictwie wodnym
K. Parylak
nr katalogowy: 2647
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Dekoracyjne dodatki do ciast i ciasteczek
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 111491
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Przysmaki Krainy Wielkich Jezior
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 63449
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Mleczne, gotowe do pieczenia prosię firmy duillard et Fils gwarancją udanej biesiady
nr katalogowy: 1721
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 138281
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Tea&coff ee. Desery i ciastka do herbaty - i z herbatą
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 19109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Stół to najlepsze miejsce do rozmowy
nr katalogowy: 51621
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Historia kuchni polskiej w pigułce
nr katalogowy: 140252
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Restauracja Brasserie w nowej hali Selgros Cash&Carry
nr katalogowy: 110318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Fasola z nutką wanilii
nr katalogowy: 93911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Przepisy Ambasadorów
nr katalogowy: 134024
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Piekarnia i restauracja PAUL już w Polsce
nr katalogowy: 93306
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-3
List do redakcji – prof. dr hab. inż. Andrzej Błędzki
nr katalogowy: 130827
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-9
Polska i świat - wydarzenia
nr katalogowy: 25782
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2013-2
Maszyna zastępuje murarza
Magdalena Gajewa-Kowalski
nr katalogowy: 75428
DOZÓR TECHNICZNY 2022-5
Przetrwać blackout
nr katalogowy: 140215
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Młodzi profesjonaliści
nr katalogowy: 32380
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-1
Zawodowy tytuł "Inżynier Europejski"
nr katalogowy: 28505
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Turniej wielkanocny
nr katalogowy: 51630
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Azjatyckie dania z grzybami
nr katalogowy: 145167
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Mięsne akcesoria
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 39487
CHŁODNICTWO 2012-1-2
Gotowe rozwiązanie dla przemysłu meblarskiego system MC firmy CAREL
SEBASTIAN SMOLARA
nr katalogowy: 66006
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-1
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 32418
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Olimpijski catering
WŁADYSŁAW SERWATOWSKI
nr katalogowy: 32366
OPAKOWANIE 2012-1
Nowe opakowanie do żywności od RPC
nr katalogowy: 65304
OPAKOWANIE 2017-12
Premierowa edycja ExpoOPAKOWANIA spełniła oczekiwania
nr katalogowy: 111353
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-6
Biblioteka MODBUS MASTER dla SIMATIC S7-200
Michał Bereza
nr katalogowy: 31971
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-12
Systemy AMR - polskie problemy
Krzysztof BILLEWICZ
nr katalogowy: 31821
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Herbaciany pył
nr katalogowy: 31704
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Dieta z pudełka
Redakcja
nr katalogowy: 130947
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Dieta z pudełka
Redakcja
nr katalogowy: 130947
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
FAEMINA – najmłodsze dziecko producenta profesjonalnych ciśnieniowych ekspresów do kawy FAEMA
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 137861
AURA 2023-3
Słoneczne systemy nawadniania
Nailach Kimani
nr katalogowy: 142200
OPAKOWANIE 2023-6
1 operator, 1 maszyna, 1 przebieg = gotowe opakowanie w minutę
nr katalogowy: 143916
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-2
Nowe technologie części mokrej są gotowe na Box Plant 2025
nr katalogowy: 147464
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Dania z warzywniaka
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 31173
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-9
Targi Innowacje-Technologie-Maszyny ITM Polska
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 30021
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Smak domowej roboty
nr katalogowy: 29645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Między Wschodem a Zachodem
nr katalogowy: 38470
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-9
Posiedzenie Zarządu GAM
nr katalogowy: 37692
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Gotuj z ARDO
nr katalogowy: 36842
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 88291
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Symfonia zapachów
Teresa W.
nr katalogowy: 78118
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Rybne zmagania
nr katalogowy: 75786
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Konkursowe ryby
nr katalogowy: 57398
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-7
Poznań stolicą innowacji dla przemysłu
nr katalogowy: 92698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Znamy laureatów plebiscytu „Najlepsza Restauracja 2024”
nr katalogowy: 150012
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Dialog z tradycją
nr katalogowy: 119634
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Koktajl szyty na miarę
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131986
OPAKOWANIE 2017-5
Globalny rynek opakowań z tworzyw sztucznych do 2022 r.
nr katalogowy: 106024
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-11
Narzędzia internetowe ATLAS
Piotr Idzikowski
nr katalogowy: 117075
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-12-13
Co piszą inni
nr katalogowy: 36637
OPAKOWANIE 2008-4
Nowa kategoria opakowań - nowe problemy?
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 34736
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Magiczne makaroniki (cz. II)
nr katalogowy: 85200
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-2
BHP W SIECI
nr katalogowy: 76171
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-10
Chemia na "Liście 500" za rok 2002
nr katalogowy: 28597
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Niedoceniony owies
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 71820
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-3
Kamienna łazienka
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 93518
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Gotowe rozwiązania przygotowane przez specjalistów
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 137390
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Warszawa-Jerozolima
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 34394
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Jesteś tym, co jesz
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 34393
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Przy wigilijnym stole
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 31732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Świąteczne przyprawy
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 31698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Drużyna do zadań specjalnych
nr katalogowy: 29160
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Lubuskie Smaki
nr katalogowy: 85471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Ze zbójnicką fantazją
nr katalogowy: 78864
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Comfort food – żywność na pocieszenie
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 142327
żywienie
żywność na pocieszenie
nutrition
comfort food.
OPAKOWANIE 2008-7
Opakowania gotowe na półkę - rodzaje i ich ocena przez klientów
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 36893
OPAKOWANIE 2012-12
Opakowania z tektury falistej w ankiecie CPI
nr katalogowy: 73612
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-6
YTONG Panel płyty do ścianek działowych
Piotr Harassek
nr katalogowy: 77469
OPAKOWANIE 2015-6
Maszyny Control-ing gotowe na przyszłe trendy
nr katalogowy: 92387
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Jak czyścić filtr DPF?
nr katalogowy: 134256
ELEKTROINSTALATOR 2024-6
BEZPIECZNY SYSTEM OŚWIETLENIOWY
nr katalogowy: 149271
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-9
Laboratorium cyfrowego przetwarzania sygnałów audio
MARCIN BYCZUK
ADAM ŁUTKOWSKI
nr katalogowy: 62691
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Wygoda na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 57389
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-1
W Poyry Poland przyszłość rysuje się optymistycznie
nr katalogowy: 118280
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Wdrażanie Dyrektywy 2002/91/WE w Danii
Susanne Dyrbol
Soren Aggerholm
nr katalogowy: 32489
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH