Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Badanie skuteczności reklamy zapachowej na opakowaniach
Svitlana Havenko
Mychailo Ohirko
nr katalogowy: 134067
10.15199/54.2021.10.1
aromatyzacja
klej zapachowy
tektura
opakowanie
mikroskopia elektronowa
prezentacja aromatu
aromatization
aroma glue
cardboard
packaging
electron microscopy
aroma presentation.
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Badanie skuteczności reklamy zapachowej na opakowaniach
Svitlana Havenko
Mychailo Ohirko
nr katalogowy: 134067
10.15199/54.2021.10.1
aromatyzacja
klej zapachowy
tektura
opakowanie
mikroskopia elektronowa
prezentacja aromatu
aromatization
aroma glue
cardboard
packaging
electron microscopy
aroma presentation.
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Badanie skuteczności reklamy zapachowej na opakowaniach
Svitlana Havenko
Mychailo Ohirko
nr katalogowy: 134067
10.15199/54.2021.10.1
aromatyzacja
klej zapachowy
tektura
opakowanie
mikroskopia elektronowa
prezentacja aromatu
aromatization
aroma glue
cardboard
packaging
electron microscopy
aroma presentation.
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Badanie skuteczności reklamy zapachowej na opakowaniach
Svitlana Havenko
Mychailo Ohirko
nr katalogowy: 134067
10.15199/54.2021.10.1
aromatyzacja
klej zapachowy
tektura
opakowanie
mikroskopia elektronowa
prezentacja aromatu
aromatization
aroma glue
cardboard
packaging
electron microscopy
aroma presentation.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Chromatografia gazowa - olfaktometria do identyfikacji związków zapachowych żywności
nr katalogowy: 56027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Symrise wyznacza nowe standardy dla wanilii
nr katalogowy: 55113
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Słodki dylemat
MARIUSZ KAPCZYŃSKI
nr katalogowy: 11995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Prospona. Tradycyjna masa makowa w świątecznych wypiekach
nr katalogowy: 23009
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Rozmowa 4 - O przechowywaniu herbaty...
nr katalogowy: 22944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
O wodzie...
DILHAN C. FERNANDO
nr katalogowy: 18471
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Znakowanie napojów bezalkoholowych w zakresie aromatów
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 82787
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
O gotowaniu wody...
DILHAN C. FERNANDO
nr katalogowy: 22045
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
O szkle i porcelanie…
DILHAN C. FERNANDO
nr katalogowy: 22017
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-12
Obróbka cierna mąki żytniej-zwiększenie wodochłonności i aktywności enzymatycznej
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 14185
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Harmonia smaku i aromatu
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11992
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2004-2
Prezentacja systemu IPE-PTN
Marcin Karabin
nr katalogowy: 4388
OPAKOWANIE 2004-5
Prezentacja światowego koncernu Sealed Air Corporation, Cryovac
Elżbieta Mularska
nr katalogowy: 3239
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Szkółka cukiernicza. ABC czekolady. Od ziarna kakaowego do czekolady (cz. II)
Paulina Kania- Lentes
nr katalogowy: 12841
OPAKOWANIE 2013-8
Ponownie o bezpiecznych opakowaniach
nr katalogowy: 78665
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
KRONIKA
nr katalogowy: 83749
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-11
Aromaty naturalne przepisy prawne i zasady znakowania
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 102264
10.15199/65.2016.11.3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Fasola z nutką wanilii
nr katalogowy: 93911
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Wpływ dodatku rozdrobnionej mąki żytniej na jakość pieczywa
nr katalogowy: 34890
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-1
Prezentacja maszyn KBA Rapida w drukarni LCL w Łodzi
nr katalogowy: 32861
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-2
PREMIERA KOLEKCJI NEVE CREATIVE BY MAJA GANSZYNIEC
nr katalogowy: 138331
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-1
Dodatek mąki żytniej modyfikowanej przez obróbkę cierną do ciasta żytniego poprawia niektóre cechy pieczywa
nr katalogowy: 32430
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Rozmowa 11: O herbacianych drinkach...
nr katalogowy: 29153
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Herbaciane terroir: Watte
nr katalogowy: 27103
OPAKOWANIE 2008-10
Bakteriocyny jako składniki opakowań o działaniu przeciwdrobnoustrojowym
Anna Sip
Piotr Jusik
nr katalogowy: 38589
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
O herbacianych terroir
nr katalogowy: 25746
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Kolory herbaty - czarny
nr katalogowy: 25264
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Kolory herbaty - zielony
nr katalogowy: 24635
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Kolory herbaty - ulung
nr katalogowy: 23968
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Kolory herbaty - biały
nr katalogowy: 23301
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Święto Chleba w Gdańsku
nr katalogowy: 93312
OPAKOWANIE 2020-1
BOBST: premierowa prezentacja maszyny NOVA RS 5003
nr katalogowy: 124640
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Od wypieku do punktu sprzedaży, czyli wpływ zabiegów powypiekowych na jakość pieczywa
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 27779
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Tropicana
nr katalogowy: 23779
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
PRZEPISY MARKA SOBKOWIAKA - Cytrynowe cygaretki na karnawałowy stół
nr katalogowy: 23347
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Kulinarna pasja w rytmie slow food Prawo do smaku
nr katalogowy: 88300
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Dlaczego coraz bardziej kochamy wegańskie desery?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142957
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Czy Unia Europejska zabroni sprzedaży chipsów bekonowych?
nr katalogowy: 149398
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
VARIA
nr katalogowy: 48753
CHŁODNICTWO 2016-12
TARGI
nr katalogowy: 102982
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Martini Asti - przyjemność zamknięta w butelce
nr katalogowy: 56995
CHŁODNICTWO 2010-1-2
Walne Zebranie Członków Unii
Janina Jędrzejewska
Lidia Wąsowicz
nr katalogowy: 50031
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-4
Moda na przekór kryzysowi
Zofia K.
nr katalogowy: 44485
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-5
Substancje lotne kształtujące jakość jabłek i koncentratu jabłkowego
Paweł Bałdyga
Sylwia Bonin
Janusz Sękul
Marcin Bryła
nr katalogowy: 60287
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-3
EtherCAT
nr katalogowy: 2245
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-2
Prezentacja nagrodzonych kolekcji w salonach sprzedaży
Mirosław Bijoś
nr katalogowy: 106725
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-12
Hafty botaniczne
nr katalogowy: 6187
DOZÓR TECHNICZNY 2006-4
Europejska Konferencja Badań Nieniszczących
nr katalogowy: 16277
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-12
Prezentacja laureatów
nr katalogowy: 1774
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-4
Prezentacja nagrodzonych kolekcji w salonach sprzedaży
nr katalogowy: 110920
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-7-8
Rola termodynamiki w inżynierii materiałowej
KĘDZIERSKI Z.
nr katalogowy: 2038
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-4
Na wernisaż wzięli wolne
nr katalogowy: 13671
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-2
Prezentacja nagrodzonych kolekcji w salonie firmy Rebis
nr katalogowy: 120977
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-7-8
PCIM Europę 2004
nr katalogowy: 7636
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Dla wygody i higieny
nr katalogowy: 3972
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-1
Prezentacja nagrodzonych kolekcji w salonie firmy ARGO
nr katalogowy: 112904
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-9
Prezentacja techniczna w Bełchatowie
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 7666
OPAKOWANIE 2005-11
PrintinPoland.com na targach TAROPAK
nr katalogowy: 11331
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Dlaczego pieczywo czerstwieje?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 74636
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-4
Chmielenie piwa na zimno - kolejne doniesienia
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 119746
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-23-24
PORADNIK Wino dla inżyniera (156) Style win
winny maniak
nr katalogowy: 94832
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
NATURALNA BARWA I AROMAT UZY SKANY DZ IĘKI ZASTOSOWANIU SCANGOLD
Paweł Pełka
nr katalogowy: 94528
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Dlaczego coraz bardziej kochamy wegańskie desery?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142957
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Dubonnet - tradycyjny nowy styl
nr katalogowy: 4233
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Stabilność aromatu w żywności o zmniejszonej ilości tłuszczu
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 51870
OPAKOWANIE 2005-2
Nowy magazyn centralny firmy Europapier - Impap
nr katalogowy: 11092
AURA 2005-10
PREZENTACJA PRZYRODNICZEJ KULTURY WIZUALNEJ
Romuald Olaczek
nr katalogowy: 8532
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-1
Prezentacja nagrodzonych kolekcji w salonie firmy JORAPOL
nr katalogowy: 119219
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-2
Cele jakości w systemie ISO 9001
Wojciech BOBER
nr katalogowy: 18240
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-5
Problemy komputerowego wspomagania rachunkowości zarządczej w hutach stali
MACIOŁ A.
nr katalogowy: 2006
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
POLAGRA TECH 2019 za nami
nr katalogowy: 123023
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Wybory uzupełniające w Grupie PSB Handel S.A.
nr katalogowy: 141227
ODZIEŻ 2006-6
Pokaz firmy Olsen Fashion
B. Wziątek
nr katalogowy: 22847
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Czekolada i nie tylko
nr katalogowy: 19137
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-4
Prezentacja kolekcji płytek nominowanych w III etapie konkursu Perły Ceramiki 2005
nr katalogowy: 15480
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-3
Prezentacja kolekcji nominowanych w II edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2006
nr katalogowy: 21209
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Portugalia - kraina winem płynąca
Z. A. Kacprzyk
nr katalogowy: 6861
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Promocja polskich win owocowych w MRiRW (1)
MJP
nr katalogowy: 6762
OPAKOWANIE 2004-3
Prezentacja nowego Speedmastera 102 na targach drupa 2004
nr katalogowy: 3164
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-3
Prezentacja kolekcji płytek nominowanych w II etapie konkursu Perły Ceramiki 2005
nr katalogowy: 15450
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
SITSpoż. Program Euro-Kadry ożywia i uatrakcyjnia działalność SITSpoż
nr katalogowy: 19238
OPAKOWANIE 2006-3
Z wizytą w DS SMITH POLSKA S.A.
nr katalogowy: 18042
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-11
Polagra-Food 2005 - prezentacja branż fermentacyjnych
MP
nr katalogowy: 14709
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-7
Prezentacja polskich firm chemicznych - ANWIL S.A. - 40 lat działalności
nr katalogowy: 20400
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-1
Obrady Zarządu Głównego Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego
nr katalogowy: 20148
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-5
Prezentacja firm Comercial Quimica Masso SA i Sumitomo Chemical Europe SA - w Łodzi
W. Michałowski
nr katalogowy: 19851
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-8
Prezentacja polskich firm chemicznych- Zakłady Tworzyw Sztucznych Gamrat SA
nr katalogowy: 6626
OPAKOWANIE 2004-4
Prezentacja firmy Nilpeter na rynku rosyjskim
nr katalogowy: 3189
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-5
Spotkanie Sealed Air Polska Cryovac z dziennikarzami
nr katalogowy: 1625
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-10
Prezentacja skuteczności wybranych metod zabezpieczania danych w systemach telekomunikacyjnych
B. Pawłowicz
M. Gotfryd
nr katalogowy: 9145
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-3
Prezentacja nagrodzonych kolekcji w salonach firmy JETA
Dawid Gębski
nr katalogowy: 122334
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Moduły procesowe Alfa Laval to nowoczesne, efektywne i gotowe do podłączenia rozwiązania dla browarów rzemieślniczych
nr katalogowy: 108403
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-8
Energetycznie zoptymalizowane zagęszczanie soków owocowych
Edgar Zimmer
Hartmut Haverland
Michael Latz
nr katalogowy: 108770
odzysk aromatu
koszty energii
wyparki
MVR
TVR
OPAKOWANIE 2005-7
100-lecie Warszawskiej ASP Prezentacja Albumu Poligrafia sztuce - Sztuka poligrafii
E. M.
nr katalogowy: 11240
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Prezentacja nagrodzonych kolekcji w salonie firmy Korab
nr katalogowy: 115892
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Promocja pieczywa w Łodzi
nr katalogowy: 116893
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-12
Projekt EURO-KADRY - bezpłatne szkolenia dla przedsiębiorstw przemysłu spożywczego organizowane przez SITSpoż.
TD
nr katalogowy: 14736
CHŁODNICTWO 2005-11
Prezentacja systemu sterowania i monitoringu procesów chłodniczych YORK na targach Polagra Food 2005
nr katalogowy: 8719
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-12-13
Zdalnie o zdrowiu
nr katalogowy: 126720
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Wybory uzupełniające w Grupie PSB Handel S.A.
nr katalogowy: 141227
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Gluten na zdrowie
nr katalogowy: 116341
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-10
Różne
nr katalogowy: 38834
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-1
50 Międzynarodowy Kongres Nauki o Mięsie i Technologii w Helsinkach
Karol Borzuta
Andrzej Borys
nr katalogowy: 16786
OPAKOWANIE 2015-9
Premiera technologii hybrydowej
nr katalogowy: 94350
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2023-2
Aktualności
nr katalogowy: 143850
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-9
Prezentacja polskich firm chemicznych - Zakłady Chemiczne Luboń Sp. z o.o
Ewa Spasówka
nr katalogowy: 6636
OPAKOWANIE 2012-7
SisTrade dla branży opakowaniowej
nr katalogowy: 69022
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Smaki Podlasia
nr katalogowy: 76505
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-5
Prezentacja śoi na seminarium we Wrocławiu
nr katalogowy: 51844
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-2
Targi Warsaw Pack 2017 tuż tuż
nr katalogowy: 104247
AUTO MOTO SERWIS 2022-2
ŠKODA AFRIQ coraz bliżej finiszu. Premiera modelu już na wiosnę
nr katalogowy: 136670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Tłuszcz w czekoladzie
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 49458
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Rynek przypraw w Polsce
Sylwia Kalska
nr katalogowy: 42384
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Kawa dla zaawansowanych
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 91216
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-11-12
Gorycz czy goryczka
nr katalogowy: 73558
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Jak uzyskać w piwie dobry jakościowo i stabilny aromat chmielowy?
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 64607
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-9
Związki odpowiedzialne za aromat w owocach krajowych i w produkowanych z nich napojach alkoholowych. Cz. 1
Magdalena Kostrz
Paweł Satora
nr katalogowy: 101019
10.15199/64.2016.9.4
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-3
Prezentacja nagrodzonych kolekcji w salonach sprzedaży
nr katalogowy: 109373
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-2
Prezentacja nagrodzonych kolekcji w salonie firmy Servitor
nr katalogowy: 114394
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-1
Głosy z Polski
nr katalogowy: 23557
OPAKOWANIE 2007-9
Nowoczesne centrum targowe Europy
nr katalogowy: 29736
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
BakepoLOVE trendy
nr katalogowy: 119917
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 43774
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Przyprawy warzywne - naturalne bogactwo smaku i aromatu
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 42100
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Zmiany w udziałach najważniejszych składników olejków chmielowych i ich wpływ na jakość aromatu chmielowego w piwach
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 85131
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-10
Związki odpowiedzialne za aromat w owocach krajowych i w produkowanych z nich napojach alkoholowych. Cz. 2
Magdalena Kostrz
Paweł Satora
nr katalogowy: 101690
10.15199/64.2016.10.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-3
Analiza profilu związków lotnych w piwach wyprodukowanych z udziałem grysu kukurydzianego
Adam Siwek
Milena A. Stachelska
Adam Ekielski
Tomasz Żelaziński
Ewa Sobolewska
Piotr Karpiński
Joanna Rozmierska
Mieczysław W. Obiedziński
nr katalogowy: 97392
10.15199/64.2016.3.5
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-10
Prezentacja oferty Stora Enso Avant Performance
nr katalogowy: 116722
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-6
Spotkanie polskich architektów
Danuta Kossobudzka
nr katalogowy: 35866
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-6
Muzeum Papiernictwa zaprasza na XIV Święto Papieru. Świętujemy na dziedzińcu muzeum 26 i 27 lipca 2014 r. w godz. 10:00-18:00
nr katalogowy: 85316
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-24
Lata triumfu i dramatu
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 31491
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-5
Systemy UBIAS dla zadań kognitywnej interpretacji i analizy danych obrazowych
Lidia OGIELA
nr katalogowy: 34922
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-8
BHP W SIECI
nr katalogowy: 86219
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-12
Stora Enso od 22 lat gra z Orkiestrą!
nr katalogowy: 124017
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1996-12
Sympozjum nt. "Zastosowania współczesnej spektrometrii w podczerwieni"
Krystyna Pawliczek
nr katalogowy: 42213
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Prezentacja przedsiębiorstwa
nr katalogowy: 34161
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Opracowanie oraz wdrożenie systemu 5S w firmie motoryzacyjnej
Paweł ANTYPIN
nr katalogowy: 32960
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-11
Kierowcy oraz nagroda im. H. Krahelskiej
nr katalogowy: 39432
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-11
Pokaz działania elektronarzędzi Graphite na Stadionie X-lecia
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 39408
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-8
Konferencja LUMEL Tour 2008
nr katalogowy: 36953
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Spotkanie branży piwowarskiej i napojowej w Norymberdze (2)
nr katalogowy: 25005
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Ciekawa prezentacja Zeelandii
Marta Stus
nr katalogowy: 23776
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Święto Chleba w Warszawie
nr katalogowy: 80920
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
"Polskie" wina z Chile
winny maniak
nr katalogowy: 70525
SZKŁO I CERAMIKA 2011-6
"Przemysł Szklarski 2011"
Józef Molenda
nr katalogowy: 64347
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2011-9
KONFERENCJA DOLNOŚLĄSKI DOM ENERGOOSZCZĘDNY
nr katalogowy: 62125
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-5
Z życia stowarzyszeń
nr katalogowy: 51843
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-8
Z działalności FIG-u
Marcin Karabin
nr katalogowy: 132856
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-12
Skarbonki na 33. Finał WOŚP z Zakładu Stora Enso w Mosinie
nr katalogowy: 152036
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-12
Stowarzyszenie Producentów Betonów ponownie popularyzuje prefabrykaty betonowe oraz ABK na Politechnice Białostockiej
nr katalogowy: 103287
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142145
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-16-17
Grillowanie zdrowia
Irena Fober
nr katalogowy: 108572
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Eksplozja smaku. POP & JOY szansą dla deserów w HoReCA
nr katalogowy: 97170
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Analiza wybranych wyróżników jakości herbat liściastych
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Michał Sowiński
Weronika Bieniek
Katarzyna Żbikowska
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 138322
10.15199/65.2022.6.5
herbata
składniki bioaktywne herbaty
ocena organoleptyczna
barwa
teas
bioactive compounds of tea
organoleptic assessment
color
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Analiza wybranych wyróżników jakości herbat liściastych
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Michał Sowiński
Weronika Bieniek
Katarzyna Żbikowska
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 138322
10.15199/65.2022.6.5
herbata
składniki bioaktywne herbaty
ocena organoleptyczna
barwa
teas
bioactive compounds of tea
organoleptic assessment
color
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Wydarzenie w Credinie
Marek Perzyński
nr katalogowy: 110303
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Ach, ten Grüner Veltliner!
nr katalogowy: 29162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Lodziarskie tournée PreGela
nr katalogowy: 34914
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-4
Rewia mody sprzed wieków
Zofia K.
nr katalogowy: 34781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Targi EuroGastro - bogata oferta podana na tacy
nr katalogowy: 23784
AURA 2007-1
Mali przyjaciele ptaków - - współpraca ośrodków przyrodniczych w Chalinie i Pszczewie
Małgorzta Schubert
nr katalogowy: 23246
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Promocja regionu
Marta Stus
nr katalogowy: 56328
GOSPODARKA WODNA 2010-9
Prawne, administracyjne i środowiskowe uwarunkowania zagospodarowania dolin rzecznych
Beniamin Więzik
nr katalogowy: 54560
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-7-8
Tradycja i nowoczesność w firmie Teofilów S.A.
nr katalogowy: 121770
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
IDEALNE PRZYGOTOWANIE DO WYZWAŃ JUTRA: kompletne rozwiązania od firmy WEBER
nr katalogowy: 137144
AUTO MOTO SERWIS 2022-2
ŠKODA AFRIQ coraz bliżej finiszu. Premiera modelu już na wiosnę
nr katalogowy: 136670
OPAKOWANIE 2023-3
Packaging Matters, so Get in the Loop
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 142536
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-7
Włoska biel na lato
nr katalogowy: 138486
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-6
PT POLECA
nr katalogowy: 149339
OPAKOWANIE 2017-10
Tau 330 RSC - cyfra na przemysłową skalę
nr katalogowy: 110033
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Rola miedzi w ekobudownictwie i w rozwoju energii odnawialnej
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 32522
OPAKOWANIE 2011-12
Współczesna drukarnia etykietowa wg firmy Digiprint
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 65058
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Znakomite wina z Alzacji. Hugel - to jest to!
nr katalogowy: 80334
AURA 2011-5
25-lecie Instytutu Ochrony Środowiska
Jan SIUTA
nr katalogowy: 59716
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2019-11
RadioExpo
nr katalogowy: 123378
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
POLAGRA 2019 - kompleksowe wydarzenie branży spożywczej
nr katalogowy: 119307
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-6
Imponująca oferta młodych
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 143693
OPAKOWANIE 2019-10
O przyszłości produkcji opakowań w Poznaniu
nr katalogowy: 122975
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
Jak poznać jakość wina ?
nr katalogowy: 71533
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Analiza wybranych wyróżników jakości herbat liściastych
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Michał Sowiński
Weronika Bieniek
Katarzyna Żbikowska
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 138322
10.15199/65.2022.6.5
herbata
składniki bioaktywne herbaty
ocena organoleptyczna
barwa
teas
bioactive compounds of tea
organoleptic assessment
color
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Dzikie smaki
nr katalogowy: 106251
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-5
O programie wieloletnim
nr katalogowy: 105399
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-9
FRESH Kompleksowa oferta nowoczesnych bufetów chłodniczych, grzewczych i neutralnych
nr katalogowy: 109179
OPAKOWANIE 2007-9
Prezentacja innowacyjności w zakresie opakowań na "Total Processing & Packaging" Birmingham 2007"
Małgorzata Lisińska-Kuśnierz
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 29747
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-10
Budowa inteligentnego modelu procesu roztapiania złomu w piecu łukowym z wykorzystaniem sieci neuronowo-rozmytych
TADEUSZ WIECZOREK
MARCIN BLACHNIK
nr katalogowy: 38823
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Z wizytą w piekarni Robson
Paulina Kania-Lentes
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 64991
GOSPODARKA WODNA 2012-5
Wdrożenie elektronicznego systemu wspierającego proces nadzoru i podejmowania decyzji na potrzeby skutecznego prowadzenia akcji lodołamania Szczecin, 16 stycznia 2012 r.
Stefan Iwicki
nr katalogowy: 67353
OPAKOWANIE 2011-8
O-I propaguje szkło
nr katalogowy: 61736
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-6
Zebranie sprawozdawczo-wyborcze Polskiego Towarzystwa Fotogrametrii i Teledetekcji
Krzysztof Bakuła
nr katalogowy: 77132
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-12
Doświadczenia fizykochemiczne - prezentacja nowego podręcznika
K.W.
nr katalogowy: 55915
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-1
Kolejne dziesięciolecie w geodezji pod znakiem rozszerzonej rzeczywistości (AR). Prezentacja nowych rozwiązań Cubic Orb!
nr katalogowy: 124362
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
POLAGRA 2019 kompleksowe wydarzenie branży spożywczej
nr katalogowy: 119410
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-7
Habitaty
nr katalogowy: 132495
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-10
Z działalności FIG-u. Artykuł miesiąca – sierpień 2021
Marcin Karabin
nr katalogowy: 133773
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
„Wybierz naturę. Wybierz karton” – to już trzecia odsłona kampanii środowiskowej Tetra Pak
nr katalogowy: 143828
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 113454
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH