Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych Wielkanoc - obrzędy wiosenne
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 96691
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Szkoła otwarta na pomysły
MARIA JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 11986
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych. Wiosna w polu - pierwsze prace rolnicze
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 97326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-6
Święta Bożego Narodzenia w Polsce – tradycje, zwyczaje, dania i napoje, symbolika
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 151849
Polska
tradycyjne potrawy i napoje
zwyczaje i obrzędy świąteczne
Poland
traditional dishes and drinks
Christmas customs and rituals
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych Żniwa - Dożynki
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 99150
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Domowo, tradycyjnie i ze smakiem - mięso i wędliny premium na świąteczny stół Polaków
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 117808
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 119432
AURA 2023-12
Gatunki roślin wykorzystywane w ozdobach i dekoracjach świątecznych
Marek KOPACKI
nr katalogowy: 146419
10.15199/2.2023.12.1
ozdoby i dekoracje świąteczne
gatunki rodzime
rośliny inwazyjne
ornaments and decorations
native species
invasive plants
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Chleb w obrzędach rodzinnych Narodziny - Chrzest
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 97851
ODZIEŻ 2005-6
Na świąteczne i karnawałowe okazje pragniemy wyglądać
Magda Druri
nr katalogowy: 11044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Karnawał na świecie (cz.II). Nie ma jak zapusty
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 19215
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Credi Cookies Sensations 4. edycja - 2014. W Credinie się działo!
Marek Perzyński
nr katalogowy: 85196
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Siła tradycji w świecie polskich piwowarskich "innowacji"
Sebastian Wawszczak
nr katalogowy: 87598
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Ciekawe zwyczaje ze słodkościami w tle
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 144330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Świąteczne przyprawy
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 31698
GOSPODARKA WODNA 2016-9
Dni Morza 2016
Michał Zaorski
nr katalogowy: 100925
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Ze starych receptur
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 100595
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Świąteczne przyprawy
nr katalogowy: 146444
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Świąteczne przyprawy
nr katalogowy: 64121
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-1
Świąteczne warsztaty gotowania
nr katalogowy: 96238
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
W bożonarodzeniowym klimacie
nr katalogowy: 40775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Nowe produkty na zimowe dni
L.K.
nr katalogowy: 56341
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Dekoracje świąteczne
Jacek Maślankiewicz
nr katalogowy: 48357
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-12
Świąteczne propozycje
nr katalogowy: 135024
AURA 2022-12
Problem „NIEDOPAŁKÓW”
Jakub Cieślak
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 140889
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Zaprosili nas
nr katalogowy: 4180
AURA 2016-5
Polskie zwyczaje związane z Zielonymi Świątkami
Czesława Trąba
Krzysztof Rogut
nr katalogowy: 98259
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Świąteczne wina
SŁAWOMIR CHRZCZONOWICZ
nr katalogowy: 12170
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Wiosenna fuzja słodyczy
ANNA SOBAŃSKA
nr katalogowy: 18598
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Pierniki nie tylko świąteczne
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 12868
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Świąteczne spotkanie na Bartyckiej
Andrzej S. Kamiński
nr katalogowy: 10375
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Świąteczne spotkanie na Bartyckiej
Andrzej S. Kamiński
nr katalogowy: 10375
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 73321
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Świąteczne dekoracje
nr katalogowy: 104867
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Nim zabłyśnie pierwsza gwiazdka
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 12173
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Zamówienia świąteczne krok po kroku
Sylwia Krębuszewska-Kozieł
nr katalogowy: 55895
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 12576
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 12576
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Kawowe drinki na magiczne świąteczne wieczory
Elżbieta Citak
nr katalogowy: 80932
AURA 2024-12
Boże Narodzenie w Polsce i na świecie
nr katalogowy: 151894
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Trochę jak w bajce
ANKA W.
nr katalogowy: 12167
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Co kraj, to obyczaj
ANNA Bocci
nr katalogowy: 4085
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4259
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Coś słodkiego pod choinkę
nr katalogowy: 22942
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Świąteczne dekoracje
nr katalogowy: 5168
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Świąteczne przepisy Pawła Małeckiego
nr katalogowy: 5170
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Świąteczne figurki
Bożena SIKOŃ
nr katalogowy: 5169
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Celiakia. Cz. I
Anna Korfel
nr katalogowy: 12710
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Święta na słodko
nr katalogowy: 19308
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Większe zainteresowanie zrównoważonymi opakowaniami podczas pandemii
nr katalogowy: 131871
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-1
Wielki Zjazd Rodziny Stora Enso
S. Jakucewicz
nr katalogowy: 18965
GAZETA CUKROWNICZA 2004-1
Kronika Wierzbowa nr 2
J. Dobrzycki
nr katalogowy: 1415
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Skromnie czy na bogato?
nr katalogowy: 140934
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-10
Widziane z Wiejskiej (44). Nowi aktorzy, stare zwyczaje
T. Pokrywka
nr katalogowy: 14693
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Świąteczne wypieki – jak wpleść w nie nutę nowoczesności?
Maria Pawlik
nr katalogowy: 134806
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Unia w kalejdoskopie. Miejsca, wydarzenia i zwyczaje kulinarne krajów Unii Europejskiej -w telegraficznym skrócie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4140
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Śródziemnomorskie smaki na Komorskiej
nr katalogowy: 67390
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Zwyczaje żywieniowe Polaków w zakresie spożycia owoców
M. Gazdecki
E. Goryńska
nr katalogowy: 6896
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-11
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 117242
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Izolacje Termiczne w obiektach handlowych
nr katalogowy: 32493
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Od redakcji
nr katalogowy: 39704
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-12
Góralski mundur
nr katalogowy: 23618
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
20 lat kawy Segafredo w Polsce
nr katalogowy: 140248
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Wielkanoc, jak drzewiej bywało
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 33550
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-11
Świąteczne zakupy w aspekcie prawnym
Piotr Swaczyński
nr katalogowy: 31198
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-12
Świąteczne wyzwanie
nr katalogowy: 141263
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Rozważania nad bożonarodzeniowym stołem
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 88582
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 147660
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Świąteczne gwiazdki i serduszka
Henryk Mruk
nr katalogowy: 40336
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Jak wykorzystać święta by docenić pracowników i zadbać o poprawę atmosfery w firmie?
Justyna Stefańska
nr katalogowy: 117393
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Nowości Lubiany, które upiększą świąteczny stół
nr katalogowy: 134939
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Regionalne smaki
nr katalogowy: 75787
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-12
Świąteczne propozycje
nr katalogowy: 135024
SZKŁO I CERAMIKA 2014-6
Gdy już działamy
KATARZYNA STEFANIAK
nr katalogowy: 88602
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Polacy pokochali bieganie
nr katalogowy: 115191
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Wielkanocna baba
nr katalogowy: 142146
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-11
Chleb z niejednego pieca
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 72590
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-12
Świąteczne opowieści o winie
winny maniak
nr katalogowy: 55977
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Świąteczne smaki
nr katalogowy: 129547
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Wigilia na Podkarpaciu
Iwona Oleniuch
nr katalogowy: 40337
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-12
Rok konferencji
Robert Kozela
nr katalogowy: 151818
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-9-10
Konserwacja
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 98237
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-12
MĄDRY CHRISTMAS
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 141099
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Święta w Twojej cukierni
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 123753
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-4
Na bieżąco....
nr katalogowy: 90581
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Nowości Lubiany, które upiększą świąteczny stół
nr katalogowy: 134939
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Nowe przestrzenie, świeże pomysły na biznes
nr katalogowy: 69595
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 90363
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Świąteczne wypieki – jak wpleść w nie nutę nowoczesności?
Maria Pawlik
nr katalogowy: 134806
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-12
MĄDRY CHRISTMAS
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 141099
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-12
Świąteczne wyzwanie
nr katalogowy: 141263
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Trendy kulinarne na 2022 rok
nr katalogowy: 134953
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-1
teksty-preteksty
nr katalogowy: 118044
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
Świąteczne smaki i aromaty
nr katalogowy: 117487
Wigilia
potrawy
bakalie
miód
mak
korzenne przyprawy
kapusta kiszona
grzyby
suszone owoce
Christmas Eve
dishes
delicacies
honey
poppy
spicy condiments
sauerkraut
mushrooms
dried fruit
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Wielkanocna baba
nr katalogowy: 112503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Spotkanie z suską sechlońską
nr katalogowy: 120192
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Wielkanoc Bajecznie jajecznie
nr katalogowy: 83437
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Wielkanocna baba
nr katalogowy: 142146
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Grecja – antyczne szczepy winorośli
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 129000
AURA 2022-12
Problem „NIEDOPAŁKÓW”
Jakub Cieślak
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 140889
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-12
Świąteczne, cyfrowe życzenia
Andrzej M. Wilk
nr katalogowy: 134998
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Baron rozbójnik
nr katalogowy: 132675
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Gwiazdka u Potockich
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 48586
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-8
9. Święto Papieru
nr katalogowy: 46488
AURA 2019-4
Jajko
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 119618
AURA 2009-12
Świąteczne rozmyślania
EDWARD GARŚCIA
nr katalogowy: 48299
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Koszt polskiej gościnności
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 43720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Dlaczego należy jeść chleb? Czy pieczywo tuczy?
nr katalogowy: 110812
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Mięsne sekrety
nr katalogowy: 83434
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Co piekarz wiedzieć powinien - Wielkanoc z pieczywem i… żurkiem
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 147655
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Słodki smak podróży, czyli pięć cukierni, które warto odwiedzić podróżując po Europie
nr katalogowy: 98581
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Nie tylko kuskus i tagines
Ewa Czarniecka-Skubina
Monika Kaczorowska
nr katalogowy: 50346
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Menu wróżbitów
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 48031
AURA 2012-12
Świat zwierzęcy Polski na wybranych przykładach (2)
Elżbieta TYRALSKA-WOJTYCZA
nr katalogowy: 72790
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Świąteczne przyprawy
nr katalogowy: 146308
AURA 2015-4
Palma wielkanocna w wierzeniach polskiego ludu
Czesława Trąba
nr katalogowy: 90307
10.15199/2.2015.4.6
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Jak budować świadomość klienta
Bożena Kordykiewicz
nr katalogowy: 40757
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-7
Pułapki rozwoju internetu
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 43784
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-6
Problem pracy w placówkach handlowych w święta
Piotr Wąż
nr katalogowy: 45100
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Grecja – antyczne szczepy winorośli
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 129000
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-5
Obradował Zarząd Główny SGP
Barbara Kosińska
nr katalogowy: 143093
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Na pyry do Poznania
Ewa Czarniecka
nr katalogowy: 72216
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Kuchnia meksykańska.Eksplozja smaku
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 87673
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-26
PORADNIK Wino dla inżyniera (41)
winny maniak
nr katalogowy: 49299
OPAKOWANIE 2014-8
Utrzymanie przejrzystości
EKATERINA MERZLIKINA
nr katalogowy: 86148
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Karp w dobrym towarzystwie
nr katalogowy: 88295
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Polscy konsumenci na rynku słodyczy
nr katalogowy: 85533
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
20 lat kawy Segafredo w Polsce
nr katalogowy: 140248
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-3
Do picia po świątecznym obiedzie
winny maniak
nr katalogowy: 50779
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Czasy obfitych posiedzeń
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 62230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Piekarze Roku, to Tadeusz Fogiel i Eugeniusz Głodowski
Zbigniew Miazga
nr katalogowy: 54826
OPAKOWANIE 2024-5
Mądrość w opakowaniu. 5. raport Mondi Commerce
nr katalogowy: 148857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Skromnie czy na bogato?
nr katalogowy: 140934
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Dziedzictwo kulinarne
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 57391
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
W zgodzie z naturą
Ewa Czarniecka
nr katalogowy: 66300
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Lato z KOMPLET Polska
nr katalogowy: 120491
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania kartonowe Tetra Pak - w odpowiedzi na potrzeby konsumentów
nr katalogowy: 99607
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Dekoracje świąteczne z klasą
Jolanta Nowak-Wicherska
nr katalogowy: 110827
ELEKTROINSTALATOR 2020-6
NOWA FILOZOFIA INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ SYSTEM LABRADOR-STANDARD cz.1
MAREK BURIAN
nr katalogowy: 126889
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych Boże Narodzenie - Nowy Rok
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 102517
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-12
Świadome zakupy (część 3), tym razem świąteczne
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 151734
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Baron rozbójnik
nr katalogowy: 132675
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 73967
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Waniliowy budyń (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 133707
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Waniliowy budyń (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 133707
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Bezbolesna zmiana sezonu
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 109870
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Podążamy za trendami
nr katalogowy: 69073
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Magia ciast i Świąt Bożego Narodzenia
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 117389
OPAKOWANIE 2013-11
Rola opakowań w ograniczaniu marnotrawstwa żywności
nr katalogowy: 80605
AURA 2019-4
Wielkanocne pisanki
Tadeusz Peter
nr katalogowy: 119616
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Chleb w obrzędach rodzinnych Wesele
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 98577
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Święta i przyjaciele
nr katalogowy: 72880
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Bikini kontra świecidełka
nr katalogowy: 146352
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Święta bez gospodarza
nr katalogowy: 72892
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Dialog z tradycją
nr katalogowy: 119634
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-12
TRADYCYJNE WĘDZONKI na święta
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 141100
surowiec wędzonkowy i jego dobór
wędzonki tradycyjne
proces produkcji wędzonek
raw material and its selection for whole muscle smoked meat products
traditional whole muscle smoked meat products
production process of whole muscle smoked meat products
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-12
TRADYCYJNE WĘDZONKI na święta
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 141100
surowiec wędzonkowy i jego dobór
wędzonki tradycyjne
proces produkcji wędzonek
raw material and its selection for whole muscle smoked meat products
traditional whole muscle smoked meat products
production process of whole muscle smoked meat products
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Tradycyjnie, czy modnie?
nr katalogowy: 124234
AURA 2016-3
Magia świąt wielkanocnych
Czesława Trąba
Krzysztof Rogut
Paweł Wolański
nr katalogowy: 97052
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-10
Kongres FIG w Polsce 2022 – wystawa, wystawcy i sponsorzy
Tomasz Malinowski
nr katalogowy: 139867
OPAKOWANIE 2018-3
Jak wygrać na sklepowej półce
nr katalogowy: 112806
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Czym skorupka za młodu...
nr katalogowy: 72222
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Waniliowy budyń (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 133707
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
O święconym baranku, pisankach i turkach.
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 83166
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Trendy w europejskim piekarstwie
nr katalogowy: 52409
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Barowy tygrys
nr katalogowy: 113112
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Kawy podanej kontrahentowi nie zaliczysz do kosztów firmy - kontrowersyjny wyrok NSA
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 68246
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Ryby mają głos
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 66302
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-1
VARIA
nr katalogowy: 56976
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
Bezpieczeństwo i zdrowie w transporcie
Robert Kozela
nr katalogowy: 62173
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-4
Ameryka Północna przechodzi na papiery specjalne
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 67191
AURA 2017-2
Jeleń szlachetny (Cervus elaphus)
Agnieszka Bywalec
nr katalogowy: 104062
OPAKOWANIE 2020-3
Kemira kreśli wizję przyszłości opakowań
nr katalogowy: 125534
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-12
Świąteczne, cyfrowe życzenia
Andrzej M. Wilk
nr katalogowy: 134998
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-12
Uwarunkowania rozwoju branży mięsnej na przykładzie metody PESTLE
Katarzyna Boratyńska
nr katalogowy: 111269
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Grudniowe nawyki Na bogato
nr katalogowy: 88303
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Marcepan, niedoceniony migdałowy rarytas
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 55902
OPAKOWANIE 2024-11
O przyszłości flekso na rynku polskim w kontekście globalnych zmian
nr katalogowy: 151678
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Wielkanoc przy stole
Wilhelm Karud
nr katalogowy: 83438
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Specjały kaszubskiej gospodyni
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 62231
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-12
Jesienne spotkania z książkami
Adam Kuźmicki
nr katalogowy: 111285
AURA 2016-12
Rośliny w wierzeniach polskiego ludu związane z okresem Bożego Narodzenia
Czesława Trąba
Krzysztof Rogut
nr katalogowy: 102573
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Po szabasowe chały – na Redutową
Renata Zawadzka –
Ben Dor
nr katalogowy: 60036
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Myśliwy i owieczka (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 120571
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-1
Czeskie zwyczaje polityczne
®Szczutek
nr katalogowy: 146789
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-21-22
Zdrowy krok
Irena Fober
nr katalogowy: 116375
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-4
Rozwój techniki światłowodowej w kraju 2009-2011
JAN DOROSZ
RYSZARD ROMANIUK
nr katalogowy: 59046
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Przetwórstwo żywności oczekiwania i perspektywy
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 54145
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Przysmaki Krainy Wielkich Jezior
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 63449
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-12
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 152035
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Chiński rynek spożywczy a szanse polskiej żywności
Blanka Gołębiowska
nr katalogowy: 93641
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-12
Czy sporządzenie mapy z projektem podziału nieruchomości musi być drogą przez mękę dla wykonawcy prac geodezyjnych?
Witold RADZIO
nr katalogowy: 117411
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Zmiany w zwyczajach żywieniowych Polaków
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 102840
10.15199/65.2016.12.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Wielkopolskie smaki
Ewa Czarniecka
nr katalogowy: 71220
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-10
Poprawianie omyłek w ofertach
Piotr Karkoszka
nr katalogowy: 71757
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-3
Ocalić od zapomnienia
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 58074
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Zwyczaje i nakazy spożywania mięsa w różnych religiach
nr katalogowy: 123022
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH