Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-8
Rynek napojów bezalkoholowych1 w Polsce
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 115586
10.15199/65.2018.8.2
napoje bezalkoholowe
produkcja
spożycie
handel zagraniczny
non-alcoholic beverages
production
consumption
foreign trade
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Napoje bezalkoholowe Produkcja, ceny, spożycie
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 45311
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
Rynek napojów bezalkoholowych w Polsce
B. Nosecka
I. Szczepaniak
nr katalogowy: 7106
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Rynek wód w opakowaniach jednostkowych w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 52616
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Rynek soków, nektarów oraz napojów owocowych i warzywnych
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 60516
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Trendy na rynku napojów bezalkoholowych
Bożena Waszkiewicz-Robak
Elżbieta Biller
Mieczysław W. Obiedziński
nr katalogowy: 105155
10.15199/64.2017.4.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Sytuacja produkcyjno-finansowa sektora napojów bezalkoholowych w Polsce
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 148165
10.15199/65.2024.4.1
produkcja napojów bezalkoholowych
spożycie
ceny
wyniki ekonomiczno- -finansowe
handel zagraniczny
production of soft drinks
consumption
prices
economic and financial results
foreign trade
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Stagnacja w sektorze napojów
Roman Urban
nr katalogowy: 81715
OPAKOWANIE 2014-4
Wzrost produkcji puszek na napoje
nr katalogowy: 83620
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Wody smakowe i napoje funkcjonalne będą napędzać sprzedaż napojów bezalkoholowych
nr katalogowy: 27419
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Tendencje na rynku napojów alkoholowych i bezalkoholowych
nr katalogowy: 22382
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
ACNielsen - rynek napojów bezalkoholowych
K. Józefiak
nr katalogowy: 6923
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Rynek soków, nektarów i napojów niegazowanych
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 27213
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Od początku prężna organizacja
nr katalogowy: 76229
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-10
Rynek napojów bezalkoholowych w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 30747
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-15-16
Co się kryje w napojach?
Ewa Sicińska
nr katalogowy: 37455
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Wyznaczanie trendów dzięki innowacjom WILD
nr katalogowy: 78953
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-8
Rynek napojów bezalkoholowych w Polsce w liczbach
nr katalogowy: 108768
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Preferencje konsumentów na rynku napojów bezalkoholowych
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Bartosz Kruszewski
Andrzej Mazurkiewicz
nr katalogowy: 114464
10.15199/65.2018.6.6
napoje bezalkoholowe
preferencje konsumenckie
soki
nektary
napoje
non-alcoholic beverages
juices
nectars
consumer preferences
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-1
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 142048
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Rynek wód w opakowaniach jednostkowych w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 45288
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Rynek napojów bezalkoholowych w Polsce
nr katalogowy: 45323
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Pomyślny rok 2010 w przemyśle rozlewniczym naturalnych wód w opakowaniach i napojów bezalkoholowych
nr katalogowy: 57201
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-1
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 142048
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Kalejdoskop ze świata napojów IV 2014
nr katalogowy: 84847
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Rynek napojów energetyzujących
Beata Marchand
nr katalogowy: 99229
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-5
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 20626
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2021-12
Ocena efektywności działania oczyszczalni ścieków z produkcji napojów bezalkoholowych i niskoalkoholowych
Radosław Żyłka
Wojciech Dąbrowski
nr katalogowy: 135059
10.15199/17.2021.12.5
Produkcja napojów
przemysł napojowy
oczyszczanie ścieków
ultrafiltracja
flotacja DAF
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-2
Popyt i podaż na krajowym rynku soków pitnych
BOŻENA NOSECKA
nr katalogowy: 14517
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Napoje na lato
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 127628
woda
pragnienie
napoje gazowane
napoje niegazowane
mrożona herbata i kawa
piwa bezalkoholowe
kwas chlebowy
kwas buraczany
water
thirst
carbonated drinks
non-carbonated drinks
iced tea and coffee
non-alcoholic beers
kvass
beetroot acid
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-6
Lato 2006... i producenci na rynku wód i napojów
nr katalogowy: 20596
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 132383
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Targi piwa i napojów bezalkoholowych BrauBeviale
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 118716
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-4
KALEJDOSKOP VII–VIII 2024 ZE ŚWIATA NAPOJÓW
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 150169
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-6
Rynek wód i napojów
LIDIA OKTABA
nr katalogowy: 20595
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-4
Dlaczego szkło do soków?
nr katalogowy: 51266
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-2
KALEJDOSKOP ZE ŚWIATA NAPOJÓW
nr katalogowy: 148478
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Soki NFC w natarciu
Piotr Trojanowicz
nr katalogowy: 111188
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
Ceny żywności w 2011 r. i przewidywane ich zmiany w 2012 r.
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 67521
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 132383
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Od redakcji
Maria Przegalińska
nr katalogowy: 6726
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-7
Innowacyjność na Międzynarodowych Targach Brau Beviale 2006
A. Górecka
nr katalogowy: 20774
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-4
Wspólne działanie z korzyścią dla przyszłości krajowego przemysłu sokowniczego
nr katalogowy: 6780
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-1
VAT 7% na napoje i wody
JP
nr katalogowy: 6716
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-1
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 89222
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-4
Rozwój rynku wód mineralnych w Polsce
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 20825
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Polskie napoje - warunki dalszego dynamicznego rozwoju
map
nr katalogowy: 14601
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Code of Nature - odpowiedź na trendy decydujące o rozwoju segmentu napojów bezalkoholowych w 2016 r. i latach kolejnych - krótki zarys
Ferdinand Rotter
nr katalogowy: 98687
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Zdrowie w smaku
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 99745
GAZETA CUKROWNICZA 2005-11
Wymagania jakościowe dotyczące cukru w świetle obowiązujących aktów normatywnych
K.Lisik
nr katalogowy: 9465
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-7
Rynek zimnych napojów bezalkoholowych
K. Józefiak
A. Gosiewska
nr katalogowy: 14635
GAZETA CUKROWNICZA 2004-4
O niektórych istotnych wskaźnikach jakościowych cukru konsumpcyjnego
T. Sumińska
J. Strębska-Zając
nr katalogowy: 1436
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-4
Sektor napojów bezalkoholowych i alkoholowych oraz przetworów owocowych i warzywnych w Polsce po akcesji*)
ROMAN URBAN
nr katalogowy: 25441
OPAKOWANIE 2006-8-1
Opakowania do soków, nektarów i innych napojów bezalkoholowych
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 17915
OPAKOWANIE 2004-1
Firma Amcor pomaga firmie Calypso wprowadzić na rynek nowy produkt
L.F.
nr katalogowy: 3121
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Potrzeba wspólnych działań producentów soków pitnych i soków zagęszczonych
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 6727
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Tendencje na rynku napojów i informacje prawne - głównymi tematami sympozjum
nr katalogowy: 52615
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Czy każdy browar może konkurować w rozwijającym się sektorze napojów bezalkoholowych?
Mike Tysarczyk
nr katalogowy: 129148
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Czy każdy browar może konkurować w rozwijającym się sektorze napojów bezalkoholowych?
Mike Tysarczyk
nr katalogowy: 129148
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Czy każdy browar może konkurować w rozwijającym się sektorze napojów bezalkoholowych?
Mike Tysarczyk
nr katalogowy: 129148
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
XX Ogólnopolska Konferencja Producentów Wód i Napojów
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 56556
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Segmentacja konsumentów na rynku napojów bezalkoholowych (na przykładzie mieszkańców Poznania)
SZYMON TARANT
JOANNA CAŁUJEK
nr katalogowy: 14503
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Segmentacja konsumentów na rynku napojów bezalkoholowych (na przykładzie mieszkańców Poznania)
SZYMON TARANT
JOANNA CAŁUJEK
nr katalogowy: 14503
OPAKOWANIE 2012-5
Tektura, PET czy szkło?
nr katalogowy: 67902
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Produktywność i efektywność produkcji soków i napojów bezalkoholowych
Roman Urban
nr katalogowy: 67197
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 90904
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-5
Wiosenna konferencja napojowa KIG "Przemysł Rozlewniczy"
nr katalogowy: 60280
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-3
Pełny smak, zero alkoholu ze Schmidt-Bretten GmbH
nr katalogowy: 112837
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Zdrowa słodycz
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 82377
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
Przegląd ciekawych ofert na targach Drinktec 2022. Cz.2
nr katalogowy: 141048
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Napoje funkcjonalne III 2013
Adam Bogacz
nr katalogowy: 76243
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Innowacje w sektorze bezalkoholowych napojów fermentowanych
Nadia Guzińska
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 142851
10.15199/64.2023.2.6
żywność fermentowana
żywność funkcjonalna
kefir
kombucha
piwo bezalkoholowe
fermented food
functional food
kefir
kombucha
non-alcoholic beer
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Innowacje w sektorze bezalkoholowych napojów fermentowanych
Nadia Guzińska
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 142851
10.15199/64.2023.2.6
żywność fermentowana
żywność funkcjonalna
kefir
kombucha
piwo bezalkoholowe
fermented food
functional food
kefir
kombucha
non-alcoholic beer
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-2
Drodzy czytelnicy
nr katalogowy: 24349
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Ogólnopolska Konferencja Producentów Wód i Napojów KIG "PR" W branży rozlewniczej dzieje się dobrze
nr katalogowy: 88503
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Co nowego na rynku soków, nektarów i napojów?
Marta Mitek
Andrzej Gasik
nr katalogowy: 68728
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Norymberska Mekka dla branż piwowarskiej i napojowej
nr katalogowy: 34176
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Trend produktów PREMIUM w sokownictwie
Grzegorz Frącek
nr katalogowy: 30027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Napoje energetyzujące i ich składniki funkcjonalne
MONIKA HOFFMANN
FRANCISZEK ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 38038
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Sukraloza - nowa szansa dla konsumentów i producentów
Łukasz Kibalczyc
nr katalogowy: 37623
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-4
Przegląd rynku soków na Ukrainie
nr katalogowy: 34808
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Higiena produkcji bezalkoholowych napojów orzeźwiających
ANDRZEJ GASIK
MARTA MITEK
nr katalogowy: 24314
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125142
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Czy każdy browar może konkurować w rozwijającym się sektorze napojów bezalkoholowych?
Mike Tysarczyk
nr katalogowy: 127677
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-4
Jakość handlowa i oznakowanie soków - wyniki kontroli Inspekcji Handlowej
nr katalogowy: 34810
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Aktualności w branży napojowej - tematem konferencji KIG "PR"
nr katalogowy: 68860
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Brau Beviale 2010 przekonuje swoją atrakcyjną ofertą
nr katalogowy: 54156
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Dostępność na stołecznym rynku win bezalkoholowych i niskoalkoholowych
Sylwia Bonin
Patryk Czarnecki
nr katalogowy: 134171
10.15199/64.2021.5.1
wina bezalkoholowe
rynek win bezalkoholowych
metody dealkoholizacji win
prawo winiarskie
nonalcoholic wines
market of nonalcoholic wines
methods of wine dealcoholization
wine laws
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Dostępność na stołecznym rynku win bezalkoholowych i niskoalkoholowych
Sylwia Bonin
Patryk Czarnecki
nr katalogowy: 134171
10.15199/64.2021.5.1
wina bezalkoholowe
rynek win bezalkoholowych
metody dealkoholizacji win
prawo winiarskie
nonalcoholic wines
market of nonalcoholic wines
methods of wine dealcoholization
wine laws
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Dostępność na stołecznym rynku win bezalkoholowych i niskoalkoholowych
Sylwia Bonin
Patryk Czarnecki
nr katalogowy: 134171
10.15199/64.2021.5.1
wina bezalkoholowe
rynek win bezalkoholowych
metody dealkoholizacji win
prawo winiarskie
nonalcoholic wines
market of nonalcoholic wines
methods of wine dealcoholization
wine laws
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Proste rozwiązania do kontroli jakości wody w przemyśle spożywczym
Małgorzata Rybińska-Gacek
nr katalogowy: 29264
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Czy każdy browar może konkurować w rozwijającym się sektorze napojów bezalkoholowych?
Mike Tysarczyk
nr katalogowy: 127677
OPAKOWANIE 2012-2
Drinksplus, czyli napoje o wartości dodanej
nr katalogowy: 65814
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Zwolnienia darowizn żywności z podatku VAT nie dla sklepów
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 60713
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Światowe Targi Technologii Produkcji Napojów i Płynnej Żywności drinktec 2013 już wkrótce
nr katalogowy: 77495
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
20 lat działalności KUPS - refleksje, wspomnienia...
nr katalogowy: 76232
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-5
4th Innobev Global Soft Drinks Congress w Moskwie
nr katalogowy: 35355
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-10
Koncepcje trendów w kategoriach wzrostowych
nr katalogowy: 72033
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Trendy na rynku napojów
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 84840
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-4
Rynek soków pitnych, nektarów i napojów owocowych
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 51263
OPAKOWANIE 2012-11
Puszka zmienia postać rzeczy
nr katalogowy: 72382
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-12
Jesienna konferencja branży rozlewniczej w Wieńcu-Zdroju
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 102828
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-11
Rynek wód i napojów orzeźwiających
Arkadiusz Zalewski
nr katalogowy: 72606
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Zastój w sektorze napojów trwa1
Roman Urban
nr katalogowy: 93081
10.15199/64.2015.7-8.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-6
Pijmy na zdrowie
nr katalogowy: 91993
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
Przegląd ciekawych ofert na targach Drinktec 2022. Cz.2
nr katalogowy: 141048
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Piwo bezalkoholowe – alternatywa, czy trunek uniwersalny? Wyniki badań konsumenckich
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 140085
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-12
Polskie firmy spożywcze na rankingowej Liście 2000
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 88421
OPAKOWANIE 2017-10
Drinktec pełen premier i rekordów
Blanka Zapalska
nr katalogowy: 110023
OPAKOWANIE 2021-8
WEILBURGER Graphics: nowy, wodoodporny lakier impregnujący
nr katalogowy: 133083
OPAKOWANIE 2018-9
Superlekkie butelki Sidel z podstawą StarLite UltraLight
nr katalogowy: 116088
OPAKOWANIE 2019-12
Producent Coca-Coli rezygnuje z pakowania wielopaków w folię
nr katalogowy: 124294
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-12
Zmiany cen produktów mięsnych paczkowanych w sklepach małoformatowych i supermarketach
Nikodem Pankowiak
nr katalogowy: 152024
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
BrauBeviale pod znakiem kreatywnej kultury piwa (2) Najciekawsze oferty targowe dla polskiego sektora napojów*
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 89764
OPAKOWANIE 2020-11
Branża napojów spogląda w przyszłość
nr katalogowy: 129021
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-4
Polski rynek soków, nektarów i napojów owocowych i owocowo-warzywnych.
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 34806
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
BrauBeviale 2019 -"święto" branży piwa i napojów bezalkoholowych
nr katalogowy: 125137
OPAKOWANIE 2018-11
Węgierska firma doceniła zalety listew Hyperion
nr katalogowy: 117107
OPAKOWANIE 2018-1
Nowa aseptyczna linia COMBI PREDIS firmy Sidel
nr katalogowy: 111845
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-5
Duże oszczędności dzięki łożyskom NSK
nr katalogowy: 126455
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 112313
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 83355
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 71068
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-6
Zmiany na rynku soków pitnych, nektarów i napojów
BOŻENA NOSECKA
nr katalogowy: 35997
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Opinie konsumentów o rynku soków, nektarów oraz napojów owocowych i warzywnych
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 56860
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
Polski rynek napojów spirytusowych w latach 2013-2014
Katarzyna Rola
nr katalogowy: 89767
10.15199/64.2015.2.4
OPAKOWANIE 2023-11
UNESDA i NATUREEF krytyczne wobec zmian w PPWR
nr katalogowy: 146011
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-1
Brau Beviale 2012 - targi nr 1 dla przemysłu napojów w Europie (1)
M. Przegalińska
nr katalogowy: 74027
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
"CO2 zapewnia bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 101044
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-3
"CO2 zapewnia bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 97358
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-7
Napoje butelkowane odchodzą od chemii
Ludwik M. Bednarz
nr katalogowy: 144098
10.15199/62.2023.7.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Barmańscy olimpijczycy
nr katalogowy: 44868
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-7
Wiadomości
nr katalogowy: 99843
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Zboża jako surowiec do produkcji funkcjonalnych napojów fermentowanych
Paulina Pawłowska
Anna Diowksz
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 54905
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Skład napojów funkcjonalnych a ich stabilność mikrobiologiczna
Hubert Antolak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 103650
10.15199/65.2017.1.3
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Dobre praktyki wskazane
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 87665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Piekarnie mają się nieźle, ale chleb drożeje
nr katalogowy: 118011
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-8
Droga żywność zafunduje nam inflację
nr katalogowy: 108791
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Spektroskopia NIR on-line w kontroli procesów produkcji żywności
Arkadiusz Szterk
Piotr Paweł Lewicki
nr katalogowy: 49523
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Cenowe dylematy rynku żywnościowego w 2009 r.
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 45310
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Klejnoty Marie Brizard
Piotr Dziadkowiec
nr katalogowy: 46108
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 80288
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Drinki rządzące światem w 2024 r.
Marcin Pietraszek
nr katalogowy: 148453
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Jakość wód butelkowanych i napojów problemy mikrobiologiczne
Dorota Kręgiel
Anna Rygała
nr katalogowy: 60524
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
Rynek i produkcja napojów w Polsce - tendencje i zagrożenia
Roman Urban
nr katalogowy: 43992
OPAKOWANIE 2012-3
Łatwiejsze znakowanie butelek
nr katalogowy: 66347
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
20-lecie KUPS - wspaniała przeszłość niech służy równie wspaniałej przyszłości
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 76227
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Napoje bezalkoholowe nowe tendencje w produkcji
Grażyna Jaworska
Aleksandra Olczak
nr katalogowy: 53789
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-9
Inulina - właściwości fizykochemiczne i zdrowotne ważne w produkcji napojów
Bożena Waszkiewicz-Robak
Klaudia Kulik
nr katalogowy: 93611
10.15199/64.2015.9.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-9
Inulina - właściwości fizykochemiczne i zdrowotne ważne w produkcji napojów
Bożena Waszkiewicz-Robak
Klaudia Kulik
nr katalogowy: 93611
10.15199/64.2015.9.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
I przyszła do Polski RC Cola, trzecia cola świata
nr katalogowy: 125147
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-1
Treść rocznika PFiOW 2009
nr katalogowy: 49513
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Forum Handlu Napojami
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 77512
OPAKOWANIE 2021-3
Branża napojowa zaprezentowała swoją wizję
nr katalogowy: 130916
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Konferencja nt. targów BrauBeviale we włoskim Merano
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 86184
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Soki NFC - kategoria z przyszłością
Piotr Trojanowicz
nr katalogowy: 116216
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Produkcja żywności i napojów w XXI wieku
Jadwiga Drożdż
Bożena Nosecka
Grażyna Morkis
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 41070
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 94409
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-5
Metody badań stosowane przy oznaczaniu parametrów mających wpływ na wysokość podatku akcyzowego
Dawid Siedlecki
nr katalogowy: 151234
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-2
Biologiczne metody produkcji piwa o obniżonej zawartości alkoholu
Krystian Klimczak
Monika Cioch-Skoneczny
Aleksander Poreda
nr katalogowy: 148464
10.15199/64.2024.2.1
piwo bezalkoholowe
drożdże specjalne
metody biologiczne
non-alcoholic beer
special yeast
biological methods
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 105161
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 86193
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Ranking wartości marek
Hanna Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 66713
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 125145
OPAKOWANIE 2022-8
Kompletna linia do butelkowania PET od Sidel
nr katalogowy: 139136
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Słodkie napoje bez cukru
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 120740
10.15199/64.2019.5-6.5
napoje bezalkoholowe
cukier
substancje intensywnie słodzące
oświadczenia żywieniowe
beverages
sugar
intense sweeteners
nutrition claims
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Polski sektor żywnościowy a światowy kryzys finansowy
Roman Urban
nr katalogowy: 65283
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Substancje słodzące w napojach funkcjonalnych - jak znakować?
Joanna Olszak
nr katalogowy: 120739
10.15199/64.2019.5-6.4
napój funkcjonalny
substancja słodząca
dodatek do żywności
stewia
glikozydy stewiolowe
owoc mnicha
Siraitia grosvenorii
functional beverage
sweetener
food additive
stevia
steviol glycosides
monk fruit
Siraitia grosvenorii
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Światowy rynek opakowań i maszyn do pakowania
nr katalogowy: 57750
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Polscy winiarze dbają o tradycje
nr katalogowy: 61902
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-4-5
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 126511
GAZETA CUKROWNICZA 2011-6
Charakterystyka składu chemicznego kłaczków izolowanych z zakwaszonych roztworów cukru
Jan Iciek
Ilona Błaszczyk
Joanna Biernasiak
nr katalogowy: 64436
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Bezalkoholowe – jakie to proste
Mateusz Jackowski
nr katalogowy: 133168
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Bezalkoholowe – jakie to proste
Mateusz Jackowski
nr katalogowy: 133168
OPAKOWANIE 2022-8
Kompletna linia do butelkowania PET od Sidel
nr katalogowy: 139136
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-8
IV Kongres Branży Spirytusowej – zapowiedź korzystnych zmian
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 108765
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
Kalejdoskop ze świata napojów - styczeń 2010 r.
nr katalogowy: 50143
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
Pierwsze skutki zachłannej polityki akcyzowej w ocenie branży
Leszek Wiwała
nr katalogowy: 83795
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Wpływ dodatku soku z rabarbaru i aronii czarnoowocowej na stabilność antocyjanów i barwę nektarów truskawkowych
Stanisław Kalisz
Marta Mitek
Marta Górska
nr katalogowy: 79268
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Wysokoobciążone oczyszczalnie beztlenowe dla sektora soków i koncentratów owocowych Sprawdzone i rozwojowe rozwiązania - opis technologii
Wojciech Pietraszek
nr katalogowy: 38243
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
20 lat rynku soków w Polsce
Julian Pawlak
nr katalogowy: 76233
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Przemysł spożywczy po turbulencjach spowodowanych pandemią COVID-19
Jadwiga Drożdż
Robert Mroczek
Anna Staszczak
nr katalogowy: 133089
10.15199/65.2021.8.2
przemysł spożywczy
żywność
napoje
wyroby tytoniowe
popyt
produkcja
zysk
food industry
food
beverages
tobacco products
demand
production
profit
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Przemysł spożywczy po turbulencjach spowodowanych pandemią COVID-19
Jadwiga Drożdż
Robert Mroczek
Anna Staszczak
nr katalogowy: 133089
10.15199/65.2021.8.2
przemysł spożywczy
żywność
napoje
wyroby tytoniowe
popyt
produkcja
zysk
food industry
food
beverages
tobacco products
demand
production
profit
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Przemysł spożywczy po turbulencjach spowodowanych pandemią COVID-19
Jadwiga Drożdż
Robert Mroczek
Anna Staszczak
nr katalogowy: 133089
10.15199/65.2021.8.2
przemysł spożywczy
żywność
napoje
wyroby tytoniowe
popyt
produkcja
zysk
food industry
food
beverages
tobacco products
demand
production
profit
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Przemysł spożywczy po turbulencjach spowodowanych pandemią COVID-19
Jadwiga Drożdż
Robert Mroczek
Anna Staszczak
nr katalogowy: 133089
10.15199/65.2021.8.2
przemysł spożywczy
żywność
napoje
wyroby tytoniowe
popyt
produkcja
zysk
food industry
food
beverages
tobacco products
demand
production
profit
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Przemysł spożywczy po turbulencjach spowodowanych pandemią COVID-19
Jadwiga Drożdż
Robert Mroczek
Anna Staszczak
nr katalogowy: 133089
10.15199/65.2021.8.2
przemysł spożywczy
żywność
napoje
wyroby tytoniowe
popyt
produkcja
zysk
food industry
food
beverages
tobacco products
demand
production
profit
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-6
Zagrożenia dla zdrowia człowieka, ustawodawstwo Bisfenol A w wyrobach do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 85104
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Glikozydy stewiolowe - nowe zamienniki cukru
Anita Biesiada
Agnieszka Nawirska-Olszańska
nr katalogowy: 77517
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Podsumowanie 30-lecia działalności Stowarzyszenia Krajowa Unia Producentów Soków
nr katalogowy: 142841
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Jaka przyszłość czeka polską gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 99934
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-1
Treść rocznika PFiOW 2023 Spis artykułów według działów
nr katalogowy: 147575
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-3
Kalejdoskop ze świata napojów
nr katalogowy: 104721
AURA 2014-1
Przydatność serwatki do otrzymywania napojów owocowych
Krzysztof SIEMIANOWSKI
nr katalogowy: 81789
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Struktura rozdysponowania produkcji towarowej owoców w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 53827
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Czy cydr może stać się znaną polską specjalnością?
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 75477
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Browar Trzech Kumpli będzie rozwijać linie piw kwaśnych, bezalkoholowych oraz leżakowanych w drewnianych beczkach
nr katalogowy: 134185
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Od alkoholowego lagera do bezprocentowego radlera. Ewolucja rynku piw bezalkoholowych w Polsce
nr katalogowy: 139101
OPAKOWANIE 2013-4
Ocena zużycia energii i emisji do środowiska szkodliwych związków chemicznych w procesie wytwarzania opakowań do spożywczych napojów gazowanych i niegazowanych
PAWEŁ WAWRZYNIAK
WALDEMAR KARASZEWSKI
nr katalogowy: 76103
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Rewolucja 0,0% na rynku piwa Sektor piwowarski podsumowuje rok 2018
nr katalogowy: 119346
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Browar Trzech Kumpli będzie rozwijać linie piw kwaśnych, bezalkoholowych oraz leżakowanych w drewnianych beczkach
nr katalogowy: 134185
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH