Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Tradycyjne i nowe kierunki wykorzystania probiotyków
Kinga Malczewska
Julia Kopczyńska
Olha Kostiuchenko
Joanna Żylińska-Urban
Magdalena Kowalczyk
nr katalogowy: 143470
10.15199/65.2023.5.6
probiotyki tradycyjne
probiotyki nowej generacji
zdrowie
mechanizm działania probiotyków
traditional probiotics
next-generation probiotics
health
probiotic mechanisms of action
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Tradycyjne i nowe kierunki wykorzystania probiotyków
Kinga Malczewska
Julia Kopczyńska
Olha Kostiuchenko
Joanna Żylińska-Urban
Magdalena Kowalczyk
nr katalogowy: 143470
10.15199/65.2023.5.6
probiotyki tradycyjne
probiotyki nowej generacji
zdrowie
mechanizm działania probiotyków
traditional probiotics
next-generation probiotics
health
probiotic mechanisms of action
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Probiotyki a żywność pochodzenia roślinnego
J. Kraszewska
W. Wzorek
nr katalogowy: 20788
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-10
Probiotyki - produkty drugiej generacji wkrótce zwiększą udziały w rynku
nr katalogowy: 14685
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Tradycyjne i nowe kierunki wykorzystania probiotyków
Kinga Malczewska
Julia Kopczyńska
Olha Kostiuchenko
Joanna Żylińska-Urban
Magdalena Kowalczyk
nr katalogowy: 143470
10.15199/65.2023.5.6
probiotyki tradycyjne
probiotyki nowej generacji
zdrowie
mechanizm działania probiotyków
traditional probiotics
next-generation probiotics
health
probiotic mechanisms of action
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Współczesne możliwości zastosowania probiotyków w przemyśle mięsnym
Michał Gośliński
Dariusz Nowak
nr katalogowy: 121376
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Probiotyki i prebiotyki
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 114055
AURA 2010-10
Probiotyki - czy to tylko moda?
Maria J. CHMIEL
Agnieszka BASIŃSKA
nr katalogowy: 54581
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Czas na kwas
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 37903
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Probiotyki w fermentowanych napojach owocowych – przegląd
Urszula T. Jasińska
nr katalogowy: 135251
10.15199/64.2021.6.3
fermentowane napoje owocowe
żywność funkcjonalna
probiotyki
weganizm
fermented fruit beverages
functional food
probiotics
veganism
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Probiotyki w fermentowanych napojach owocowych – przegląd
Urszula T. Jasińska
nr katalogowy: 135251
10.15199/64.2021.6.3
fermentowane napoje owocowe
żywność funkcjonalna
probiotyki
weganizm
fermented fruit beverages
functional food
probiotics
veganism
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Wpływ przeciwutleniaczy i atmosfery pakowania na przeżywalność immobilizowanych probiotyków
Małgorzata Mizielińska
Katarzyna Sobecka
Michał Jarosz
Dawid Urbański
Magdalena Stobińska
nr katalogowy: 101001
10.15199/65.2016.8.8
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-11
Probiotyki szansą dla garbarstwa
nr katalogowy: 80696
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-5
Produkcja mikrokapsułek z probiotykami do środków spożywczych oraz pasz
Olgierd Lossman
nr katalogowy: 84005
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-5
Mięso i przetwory mięsne żywnością funkcjonalną
Mirosław Słowiński
Leonard Jankiewicz
nr katalogowy: 59758
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Metody identyfikacji probiotyków w żywności
Dorota Zielińska
Aleksandra Ołdak
Anna Rzepkowska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 103969
10.15199/65.2017.2.5
AURA 2014-1
Prawda o bakteriach - prebiotyki i probiotyki
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 81797
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-12
Oświadczenia zdrowotne dotyczące probiotyków
nr katalogowy: 88428
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
WPŁYW DODATKÓW PASZOWYCH O DZIAŁANIU IMMUNOMODULUJĄCYM, PRE- I PROBIOTYKÓW ORAZ ZIÓŁ na status zdrowotny i jakość uzyskiwanego mięsa drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 135925
dodatki paszowe
żywienie drobiu
status zdrowotny
jakość mięsa
feed additives
poultry nutrition
health status
meat quality
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-5
Wyjścia półprzewodnikowe
nr katalogowy: 83947
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-9
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 101026
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Pieczywo tradycyjne i regionalne na małopolskim stole
nr katalogowy: 38741
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Tradycyjne jadło
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 35409
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Produkty tradycyjne i regionalne - kampania zakończona
Marta Stus
nr katalogowy: 30221
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka
Agnieszka Latoch
nr katalogowy: 39134
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Pożyteczne bakterie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 128002
fermentacja mlekowa
probiotyki
kiszona kapusta
kiszone ogórki
fermentowane napoje mleczne
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
lactic acid fermentation
probiotics
sauerkraut
pickled cucumbers
fermented milk drinks
health benefits
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Pożyteczne bakterie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 128002
fermentacja mlekowa
probiotyki
kiszona kapusta
kiszone ogórki
fermentowane napoje mleczne
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
lactic acid fermentation
probiotics
sauerkraut
pickled cucumbers
fermented milk drinks
health benefits
culinary use
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Koła Gospodyń Wiejskich wyruszyły w teren, aby promować lokalne i tradycyjne produkty
nr katalogowy: 116117
CHŁODNICTWO 2008-11
Konferencja "Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka"
Elżbieta Solska
nr katalogowy: 39383
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Konkursy
nr katalogowy: 96453
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Perła - od klasyki po okazy piwne
nr katalogowy: 87597
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-8
"Młynarstwo tradycyjne - wczoraj, dziś, jutro. Problemy zachowania ginącego dziedzictwa" - międzynarodowa konferencja w C horzowie - retrospekcje
nr katalogowy: 92755
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125144
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Jak przygotować się na Święta Wielkanocne?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 119429
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-5
Młynarstwo tradycyjne - wczoraj, dziś, jutro...
Paweł Roszak-Kwiatek
nr katalogowy: 91099
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-8
Opakowania aktywne i inteligentne
Ewa Drzewińska
nr katalogowy: 53867
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-12
TRADYCYJNE WĘDZONKI na święta
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 141100
surowiec wędzonkowy i jego dobór
wędzonki tradycyjne
proces produkcji wędzonek
raw material and its selection for whole muscle smoked meat products
traditional whole muscle smoked meat products
production process of whole muscle smoked meat products
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-12
TRADYCYJNE WĘDZONKI na święta
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 141100
surowiec wędzonkowy i jego dobór
wędzonki tradycyjne
proces produkcji wędzonek
raw material and its selection for whole muscle smoked meat products
traditional whole muscle smoked meat products
production process of whole muscle smoked meat products
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
ISM Światowe Targi Słodyczy (cz. II)
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 76277
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-7
SPADKI ELIPTYCZNE – innowacyjne rozwiązanie odwodnienia dachów płaskich
Mariusz Snopek
nr katalogowy: 149657
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-4
IMPREZY- SPOTKANIA- WYDARZENIA
nr katalogowy: 15255
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Enzymatyczna modyfikacja białek serwatkowych
J. Leman
nr katalogowy: 23156
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-7
Aktywne wyroby włókiennicze
W. Michałowski
nr katalogowy: 19796
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-1
Scalony sterownik silników krokowych
nr katalogowy: 17311
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-12
Inspiracje SITK
nr katalogowy: 19641
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Zaprosili nas
nr katalogowy: 4284
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-2
Z DZIAŁALNOŚCI STOWARZYSZENIA
nr katalogowy: 997
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Wytwarzanie włókninoprzędz
K. Ruszkowski
W.Podsiedlik
nr katalogowy: 13648
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-8
Dlaczego drony stają się ulubionymi narzędziami geodetów?
nr katalogowy: 138774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Nowości Zielonej Budki
nr katalogowy: 19078
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Produkty regionalne i tradycyjne
OB
nr katalogowy: 6792
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
ProBioKap - z myślą o zdrowiu konsumenta
nr katalogowy: 81360
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Wartość tradycyjnego smaku
nr katalogowy: 4109
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Produkty tradycyjne i regionalne
Halina Makała
nr katalogowy: 1739
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-11
Inspiracje SITK
Wojciech Adam Pawłowski
nr katalogowy: 19621
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-10
Elektroniczne czytelnictwo
Maciej Kamyk
nr katalogowy: 19594
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-3
Potencjometryczne czujniki drogi lub kąta
nr katalogowy: 7535
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
Mortadela - ciekawa propozycja dla polskich producentów
Michał Olkiewicz
Piotr Moch
nr katalogowy: 21557
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-5
Serwis obrabiarek w Niemczech
nr katalogowy: 2296
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Święta na deser
DG
nr katalogowy: 12155
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-11
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 151402
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Jak chronić produkty tradycyjne
nr katalogowy: 22140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Piekarstwo, to nie jest taki zwykły zawód...
nr katalogowy: 19242
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-11
Możliwość modyfikacji skrobi metodami inżynierii genetycznej
G. Lewandowicz
W. Grajek
nr katalogowy: 7214
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Produkty regionalne i tradycyjne na rynku europejskim
W. Łuczka-Bakuła
nr katalogowy: 7064
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Domowa Japonia
MAGDA KORAL
nr katalogowy: 4050
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-4
Między sypialnią a garderobą
ANNA CASCIARRI
nr katalogowy: 15495
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Święto w Warszawskim Domu Technika
Henryk Piekut
nr katalogowy: 11611
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-11
Lekkie hale w systemie BORGA HALE
nr katalogowy: 10739
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-6
Kompleksowa modyfikacja siluminu EN AC-AlSi7Mg dodatkami złożonymi
Piątkowski J.
nr katalogowy: 20919
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-5
Tradycyjne polskie zupy POLTINO
nr katalogowy: 20631
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-8
Oczyszczanie chromowych ścieków garbarskich - metody tradycyjne
P. Religa
J. Żarłok
nr katalogowy: 19780
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Jubileuszowy Dom Technika
HENRYK PIEKUT
nr katalogowy: 18642
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Świąteczne spotkanie na Bartyckiej
Andrzej S. Kamiński
nr katalogowy: 10375
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Świąteczne spotkanie na Bartyckiej
Andrzej S. Kamiński
nr katalogowy: 10375
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
Postbiotyki – co o nich wiemy?
Urszula T. Jasińska
nr katalogowy: 146657
10.15199/64.2023.6.4
postbiotyki
probiotyki
żywność funkcjonalna
mikrobiom
postbiotics
probiotics
functional food
microbiome
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-3
Profesjonalizm i nowoczesność w uszczelnianiu budowli
nr katalogowy: 97474
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-8
Konferencje - XI Płockie Seminarium nt. Parki przemysłowe i technologiczne
AJS
nr katalogowy: 6618
CHŁODNICTWO 2005-7
Nowe tendencjew systemach pakowania żywności przechowywanej w niskich temperaturach. Część l
Jacek Kondratowicz
Ewa Kościelak
nr katalogowy: 8675
CHŁODNICTWO 2005-3
Rozmrażanie - aktualny problem w technologii chłodniczej mięsa
Jacek Kondratowicz
Iwona Chwastowska
nr katalogowy: 8633
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Tradycyjne smaki Podkarpacia
Iwona Oleniuch
nr katalogowy: 56385
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Tradycyjne wytwarzanie ciast żytnich i mieszanych
Elżbieta Staszewska
Henryk Piesi
nr katalogowy: 12823
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Nowa technika wymrażania stali
Z. Rogalski
Z. Łataś
nr katalogowy: 10175
AUTO MOTO SERWIS 2020-3
Praktyka warsztatowa z Hella Polska
nr katalogowy: 135458
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-3
Linia produktów AQUA PROTECT rekomendowana przez Polskie Stowarzyszenie Dekarzy
nr katalogowy: 125423
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Zarządzanie jakością i zarządzanie wiedzą - płaszczyzny współdziałania w organizacji
Tomasz Kołakowski
Edyta Tabaszewska
nr katalogowy: 21920
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-2
XI Sympozjum Naukowo-Techniczne Nowe Osiągnięcia w Badaniach i Inżynierii Korozyjnej
nr katalogowy: 17819
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-2
Elewacje ceramiczne tradycyjne i nowoczesne
Joanna Mazurkiewicz-Sierzputowska
Adam Mazurkiewicz
nr katalogowy: 7774
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-3
Spotkanie noworoczne Oddziału Gliwicko-Opolskiego Polskiego Towarzystwa Elektrotechniki Teoretycznej i Stosowanej
Marian Pasko
nr katalogowy: 7528
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Kruszwica. Ciasta francuskie. Uproszczone metody wprowadzania margaryny do ciasta
Gyorgy Karlovits
Leszek Barczak
Ryszard Soiński
nr katalogowy: 4932
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-4
Stora Enso proponuje ekologiczny sposób pakowania kwiatów
nr katalogowy: 142862
AURA 2017-7-8
Usuwanie drzew i krzewów w parku krajobrazowym
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 108390
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-8
Dzień Chemika we Wrocławiu
Andrzej Puszyński
nr katalogowy: 100361
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-8
Makarony tradycyjne i błyskawiczne - aspekty techniczne i technologiczne
Agnieszka WOJTOWICZ
Leszek MOŚCICKI
nr katalogowy: 20034
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-25-26
Potrawa dla prawdziwych smakoszy
nr katalogowy: 103023
AUTO MOTO SERWIS 2020-3
Praktyka warsztatowa z Hella Polska
nr katalogowy: 135458
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-12
Nagroda Jamesa Dysona 2022 dla Polaków!
nr katalogowy: 141256
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kryzysy i rozwiązania
nr katalogowy: 140249
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-9
Regionalne i tradycyjne produkty zbożowe w Polsce
Marlena Piekut
nr katalogowy: 86404
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Zastosowanie materiałów opakowaniowych poddanych modyfikacjom fizycznym a jakość i bezpieczeństwo produktów mięsnych
nr katalogowy: 71041
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-1
Nowoczesne mąki funkcjonalne Q-FARIN
Aneta Bobryk-Mamczarz
nr katalogowy: 64966
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Probiotyki – aspekty prawne w UE
Grażyna Osęka
Marta Zawadka
nr katalogowy: 145681
10.15199/65.2023.10.2
probiotyk
oświadczenie zdrowotne
mikroflora jelitowa
etykietowanie żywności
probiotic
health claims
gut microflora
food labelling
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-9
Inżynieria wspak
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 25793
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Jak pączek, byle nie w maśle Pączki i faworki - tradycyjne, polskie smakołyki, synonim dostatku i ucztowania
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18640
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-10
DZIESIĄTA KRAJOWA KONFERENCJA ELEKTRONIKI
nr katalogowy: 63391
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Klient 2020
REDAKCJA
nr katalogowy: 122542
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-1
Hydraulika w miniaturze
nr katalogowy: 32745
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-10
Wiarygodne analizy on-line
nr katalogowy: 30744
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2023-3
Halton Vita OR Space
nr katalogowy: 142365
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2023-3
Halton Vita OR Space
nr katalogowy: 142365
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-4
Nowe technologie spajania elementów murowych
Paweł Sulik
nr katalogowy: 51455
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Bakterie fermentacji mlekowej – tradycyjne i nowe kierunki wykorzystania w przetwórstwie mięsa
Elżbieta HAĆ-SZYMAŃCZUK
Edyta LIPIŃSKA
Aneta CEGIEŁKA
Kamil PIWOWAREK
nr katalogowy: 148325
bakterie fermentacji mlekowej
mięsne produkty fermentowane
bakteriocyny
biokonserwowanie
lactic acid bacteria
fermented meat products
bacteriocins
biopreservation
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Specjalista od różnych ciast
nr katalogowy: 113033
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-12
Nowości techniki
nr katalogowy: 32126
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-4
Elektroerozja na okrągło
nr katalogowy: 36987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Rogalowe muzeum Poznania
nr katalogowy: 86254
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-3
Mlewnik kamienny nadal stosowany
nr katalogowy: 119599
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-3
Spotkanie Noworoczne Oddziału Gorzowskiego SEP im. Kol. Jerzego Szmyta
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 97220
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Tradycja sześciu pokoleń
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 63750
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-3
Młynarskie "Spotkanie opłatkowe"
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 33836
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Deskowania i rusztowania w budownictwie
nr katalogowy: 32520
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Rozmawiamy z Andrzejem Bobrowskim
nr katalogowy: 39096
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2007-2
Cotto na elewacjach
Karol Majerski
nr katalogowy: 26179
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-2
Sprężyste mocowanie szyn kolejowych i tramwajowych w Polsce
Maciej Karpała
nr katalogowy: 24208
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-2
Gigabitowa łączność radiowa w paśmie E
JAN BoGUCKI
nr katalogowy: 24096
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Z wizytą w Kolonii i Kościanie
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 66210
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2008-4
Spotkanie noworoczne w Oddziale Rzeszowskim
nr katalogowy: 34423
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-3
Oświetlenie dla systemów wizyjnych
nr katalogowy: 27272
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Stać ich na bhp
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 36146
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-12
Oczyszczanie chromowych ścieków garbarskich - procesy membranowe
PAWEŁ RELIGA
ROMAN GAWROŃSKI
nr katalogowy: 23627
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-10
DOMOTEX już w styczniu
nr katalogowy: 101390
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-3
Spotkanie noworoczne Oddziału Gliwicko-Opolskiego PTETiS
Marian PASKO
Andrzej KOWALIK
nr katalogowy: 89937
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
41. Konferencja przetwórstwa zbóż i piekarstwa
nr katalogowy: 144827
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Tradycja na liście
nr katalogowy: 114695
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-1
Reaktywne trawienie jonowe węglika krzemu SiC
KRZYSZTOF PIOTR GÓRA
nr katalogowy: 32581
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-10
Deskowania stropowe i ścienne ALTRAD-Mostostal
nr katalogowy: 30611
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-10
XI Forum Ciepłowników Polskich
Barbara Rubik
nr katalogowy: 30152
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-9
Zasady stosowania tynków renowacyjnych
Józef Adamowski
Włodzimierz Wydra
nr katalogowy: 29887
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Tradycyjne wyroby mięsne z "Soplicowa"
nr katalogowy: 29131
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 40328
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Drodzy Czytelnicy
nr katalogowy: 38729
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Święto Golonki 2008
nr katalogowy: 38225
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Mięsne artykuły tradycyjne w województwie podkarpackim
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 38223
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-8
Indukcyjne czujniki prądu linii średniego napięcia
nr katalogowy: 36957
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-6
Tradycyjne papy bitumiczne czy modyfikowane polimerami
nr katalogowy: 35829
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Włoskie produkty regionalne i tradycyjne Cz. I. Parmigiano-Reggiano
nr katalogowy: 25850
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-4
Spotkanie noworoczne Oddziału Gliwicko-Opolskiego PTETiS
Marian Pasko
nr katalogowy: 25322
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Nowe narzędzia wspomagania programów bezpieczeństwa żywności
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 24318
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-2
Wzmacnianie konstrukcji materiałami na bazie włókien węglowych, szklanych i aramidowych
Marta Kałuża
Tomasz Bartosik
nr katalogowy: 24209
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-25
Kto nie lubi Bogdanki?
Henryk Piekut
nr katalogowy: 88314
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-3a
Noworoczne spotkanie Oddziału Gliwicko-Opolskiego PTETiS
Marian Pasko
Andrzej Kowalik
nr katalogowy: 66606
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-10
DWUNASTA KRAJOWA KONFERENCJA ELEKTRONIKI
Włodzimierz Janke
nr katalogowy: 80184
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2015-8
23. Workshop "Ochrona przeciwkorozyjna konstrukcji podziemnych" 2-3 grudnia 2014, OREA hotel Pyramida, Praha, Republika Czeska
Wojciech Sokólski
nr katalogowy: 93222
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Südback – targi dla piekarzy i cukierników
nr katalogowy: 139347
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Südback zaprasza!
nr katalogowy: 148922
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Tradycyjne produkty mięsne Azji
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 63177
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-3
Spotkanie noworoczne Polskiego Towarzystwa Elektrotechniki Teoretycznej i Stosowanej
Następnie w miłej i serdecznej atmosferze
nr katalogowy: 33783
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-2
Parametry przekładników pola magnetycznego pracujących w układzie sumacyjnym
Aleksander Lisowiec
Stanisław Szkółka
nr katalogowy: 33052
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-12
Ditlenek tytanu jako pigment i fotokatalizator
ELŻBIETA KOCIOŁEK-BALAWEJDER
MARTA SZYMCZYK
nr katalogowy: 31921
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Przy wigilijnym stole
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 31732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Tradycyjne i nowoczesne metody formowania wyrobów czekoladowych
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 31389
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-11
Świąteczne zakupy w aspekcie prawnym
Piotr Swaczyński
nr katalogowy: 31198
CHŁODNICTWO 2007-8
Zastosowanie różnorodnych technologii do mrożenia wadliwego mięsa wieprzowego
JACEK KONDRATOWICZ
EWELINA ŁAŃCZKOWSKA
nr katalogowy: 29386
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-12
X Krajowa Konferencja Pomiary Korozyjne w Ochronie Elektrochemicznej - 17-19.09.2008 Jurata
nr katalogowy: 39974
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-11
Wykorzystanie języka XML w procesie projektowania układów SoC
DARIUSZ STACHAŃCZYK
nr katalogowy: 39662
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-11
JAK PROJEKTOWAĆ, WYTWARZAĆ I EKSPLOATOWAĆ RURY DO BEZPIECZNEJ PRACY POD CIŚNIENIEM
EDWARD STANISŁAW DZIDOWSKI
nr katalogowy: 39251
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-10
Układ do pomiaru natężenia pola elektrycznego przy wykorzystaniu elektrooptycznego efektu Kerra
Wojciech KASPRZAK
Zbigniew NADOLNY
nr katalogowy: 38629
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Dlaczego warto zainwestować w piece HEUFT?
nr katalogowy: 34902
ODZIEŻ 2007-2
Jeans Designe 2007
Magda Druri
nr katalogowy: 25587
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Zastosowanie testów PetrifilmTM firmy 3M w badaniach żywności i pasz
Krzysztof Kwiatek
nr katalogowy: 24744
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-2
Odpływy firmy KESMET nowy design w łazience
nr katalogowy: 77017
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-7
Dzień Chemika w Warszawie
nr katalogowy: 121288
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-2
Spotkanie świąteczno-noworoczne Stowarzyszenia Elektryków Polskich
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 103913
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-3
Spotkanie noworoczne Oddziału Gliwicko-Opolskiego PTETiS
Marian PASKO
Andrzej KOWALIK
nr katalogowy: 97041
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-2
Spotkanie świąteczno-noworoczne Stowarzyszenia Elektryków Polskich
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 96521
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-1
Spotkanie świąteczno-noworoczne Stowarzyszenia Elektryków Polskich
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 89017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Dzień Mistrza Szkolącego
nr katalogowy: 88788
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-9
Moduł oprogramowania Innova – Meat Performance Line
nr katalogowy: 128140
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-2
Nieczytanie tekstów drukowanych szkodzi
E. Włodarczyk
nr katalogowy: 147471
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Metody selekcji mikroorganizmów o właściwościach probiotycznych
Marcin Schmidt
Agnieszka Olejnik-Schmidt
nr katalogowy: 55116
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Przetwórstwo żywności oczekiwania i perspektywy
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 54145
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Pseudozboża w żywności bezglutenowej
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Elżbieta Dłużewska
nr katalogowy: 116123
10.15199/65.2018.9.8
pseudozboża
dieta bezglutenowa
celiakia
pseudocereals
gluten free diet
coeliac disease
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-1
Szlakiem Polskiego Mięsa - SMAKUJ DRÓB!
nr katalogowy: 111833
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-3
Pianokleje - technologia przyszłości w branży chemii budowlanej
nr katalogowy: 112682
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-2
Sieć czujników bezprzewodowych oparta na standardzie 802.15.4*
DARIUSZ ELJASZ
PIOTR POWROŹNIK
nr katalogowy: 33481
AURA 2007-10
Różnorodność biologiczna i jej ochrona
ELŻBIETA TYRALSKA-WOJTYCZA
nr katalogowy: 30464
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-9
Niekonwencjonalne przekładniki pomiarowe NCIT w zabezpieczeniach serii MiCOM P40
Bogusław Wilczyński
nr katalogowy: 30070
CHŁODNICTWO 2007-8
Sieci zewnętrznych agregatów skraplających rozwiązanie zastępujące tradycyjne sposoby zasilania mebli chłodniczych w obiektach handlowych
Adam Głowala
nr katalogowy: 29379
OPAKOWANIE 2007-6
Perspektywy rozwoju produkcji i stosowania opakowań z tworzyw sztucznych i z laminatów
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 27387
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Najczęściej wybierane marki na rynku żywności mrożonej
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 40047
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-8
Z PÓLKI KSIĘGARSKIEJ - Zdzisław Chilmończyk OD SUBSTANCJI PROSTYCH DO ŻYCIA. ŚWIAT RNA.POCZĄTKI ŻYCIA NA ZIEMI
Grzegorz Grynkiewicz
nr katalogowy: 37042
AURA 2007-2
Ochrona tradycyjnych odmian drzew owocowych i starych sadów przydomowych na terenie PKWŁ
nr katalogowy: 24027
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-4
Coroczne spotkanie Oddziału Gliwicko-Opolskiego PTETiS
Marian Pasko
Andrzej Kowalik
nr katalogowy: 83548
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Chleb zakopiański
Hanna Lubczyńska
nr katalogowy: 56366
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
N-podstawione aminofunkcyjne karbosilany jako promotory adhezji - technologia otrzymywania i zastosowania
KRZYSZTOF PANCERA
HIERONIM MACIEJEWSKIA
WIESŁAW PRUKAŁA
BOGDAN MARCINIEC
nr katalogowy: 28756
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH