Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-5
MASA MIĘSA NETTO – analiza prawna i metodologiczna
Dariusz Lisiak
Piotr Włodawiec
Karol Borzuta
Eugenia Grześkowiak-Lisiak
Piotr Janiszewski
nr katalogowy: 143391
masa netto
wyciek soku mięsnego
orzecznictwo sądowe
net weight
drip loss
judicial decisions
meat quality
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-5
MASA MIĘSA NETTO – analiza prawna i metodologiczna
Dariusz Lisiak
Piotr Włodawiec
Karol Borzuta
Eugenia Grześkowiak-Lisiak
Piotr Janiszewski
nr katalogowy: 143391
masa netto
wyciek soku mięsnego
orzecznictwo sądowe
net weight
drip loss
judicial decisions
meat quality
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-9
Przyżyciowe i technologiczne czynniki wycieku soku mięsnego wieprzowiny w handlu mięsem
Dariusz Lisiak
Karol Borzuta
Eugenia Grześkowiak
Łukasz Samardakiewicz
Beata Lisiak
nr katalogowy: 150474
mięso wieprzowe wyciek soku mięśniowego
masa netto
pork meat
drip losses
net weight
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-10
Retencja wody w mięsie
Tadeusz Kołczak
nr katalogowy: 30656
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Walory kulinarne polskiej wieprzowiny
Wiesław Przybylski
nr katalogowy: 92044
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Aktualne problemy jakości rynkowego mięsa kulinarnego w opinii konsumentów
Klaudia Wojtulewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 130990
10.15199/65.2021.3.5
mięso kulinarne
wady jakości mięsa
badania konsumenckie
culinary meat
meat quality defects
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Aktualne problemy jakości rynkowego mięsa kulinarnego w opinii konsumentów
Klaudia Wojtulewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 130990
10.15199/65.2021.3.5
mięso kulinarne
wady jakości mięsa
badania konsumenckie
culinary meat
meat quality defects
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Aktualne problemy jakości rynkowego mięsa kulinarnego w opinii konsumentów
Klaudia Wojtulewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 130990
10.15199/65.2021.3.5
mięso kulinarne
wady jakości mięsa
badania konsumenckie
culinary meat
meat quality defects
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Aktualne problemy jakości rynkowego mięsa kulinarnego w opinii konsumentów
Klaudia Wojtulewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 130990
10.15199/65.2021.3.5
mięso kulinarne
wady jakości mięsa
badania konsumenckie
culinary meat
meat quality defects
consumer research
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-3
Nastrzykiwanie i uplastycznianie mięsa do produkcji wędzonek parzonych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 90200
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Stosowanie preparatów białkowych w przetwórstwie mięsnym
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 79233
GAZETA CUKROWNICZA 2007-12
Możliwości poprawy zużycia wapna podczas oczyszczania soku
Stanisław Wawro
Alexander Dandár
Radosław Gruska
nr katalogowy: 32078
GAZETA CUKROWNICZA 2009-6
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 45035
GAZETA CUKROWNICZA 2004-11
Praktyczne rezultaty eliminacji substancji redukujących i związków azotu w procesie oczyszczania soku surowego
E. Waleriańczyk
M. Zero
nr katalogowy: 1525
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 122475
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-8
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii
nr katalogowy: 100365
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
Światowy rynek zagęszczonego soku jabłkowego The Global Apple Juice Concentrate Market
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 83790
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-11
Metody pośrednie wykrywania nieszczelności
Andrzej J. Osiadacz
Łukasz Kotyński
nr katalogowy: 63661
GAZETA CUKROWNICZA 2011-2
Określenie stopnia usunięcia białka z soku surowego podczas progresywnego nawapniania
Bożena Wnuk
nr katalogowy: 59057
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Pasteryzacja soków
Mariusz Goca
nr katalogowy: 100968
10.15199/65.2016.7.6
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Soki cold pressed - światowy trend w sokownictwie
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 90888
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
XXVIII Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 32569
GAZETA CUKROWNICZA 2006-8
Konduktometryczne określanie gęstości mleka wapiennego
M. Ludwicki
nr katalogowy: 16592
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
Sytuacja na rynku soków zagęszczonych w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 59095
GAZETA CUKROWNICZA 2012-4
Jakość cukru białego wyprodukowanego podczas kampanii 2011
Barbara Gajewnik
Teresa Sumińska
nr katalogowy: 70117
GAZETA CUKROWNICZA 2004-7
Oczyszczanie soku surowego za pomocą technik membranowych
P. Regiec
nr katalogowy: 1473
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
50 lat Instutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
łęk
nr katalogowy: 9575
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
XII Dni Przemysłu Mięsnego
m.w
nr katalogowy: 9492
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Jublieuszowe Dni Przemysłu Mięsnego
nr katalogowy: 1547
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
XII Dni Przemysłu Mięsnego
m.w
nr katalogowy: 9492
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
XXII Dni Przemysłu Mięsnego
M.SZ.
D.C.
nr katalogowy: 14759
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Jubileusz 50-lecia Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
DC
nr katalogowy: 14910
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
XXII Dni Przemysłu Mięsnego
M.SZ.
D.C.
nr katalogowy: 14759
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
50-lecie Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Stanisław Tyszkiewicz
Andrzej Borys
nr katalogowy: 9605
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Zmiany w polskim handlu zagranicznym sokami zagęszczonymi w 2016 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 105150
10.15199/64.2017.4.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Jakość zagęszczonego soku jabłkowego w świetle badań urzędowej kontroli GIJHARS
B. Niewiarowicz
nr katalogowy: 6887
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-8-9
Tendencje na rynku soków owocowych i napojów w Niemczech
T. Kozłowski
nr katalogowy: 14663
GAZETA CUKROWNICZA 2005-4
Czystość soku surowego a efektywność oczyszczania
E. Waleriańczyk
M. Żero
nr katalogowy: 9391
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-12
Antagonistyczna aktywność bakterii Lactobacillus brevis Łock 0944 w fermentowanym soku buraczanym
E. Klewicka
I. Motyl
Z. Libudzisz
nr katalogowy: 6973
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
I Ogólnopolski Dzień Soku i Wielki Finał Konkursu "Piję sok przez cały rok"
nr katalogowy: 70375
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Rynek zagęszczonego soku jabłkowego w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 88495
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Rynek zagęszczonego soku jabłkowego w Polsce na tle rynku światowego
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 76235
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
Zmiany w konsumpcji soku pomarańczowego – analiza czynników determinujących światowy popyt
Mariusz Dziwulski
nr katalogowy: 144730
10.15199/64.2023.4.2
sok pomarańczowy
popyt konsumencki
orange juice
consumer demand
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Bakterie Alicyclobacillus acidoterrestris problem aktualny w przemyśle sokowniczym
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 45318
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-1
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 32447
GAZETA CUKROWNICZA 2013-2
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 76124
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Bez zatykania Dwustopniowy system filtracji wkładów zapewnia długi okres eksploatacji i łatwą obsługę, gwarantując sterylną filtrację klarownego soku NFC
Amos von Brüning
nr katalogowy: 122480
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-7
50 lat Sekcji Przemysłu Mięsnego SITSpoż.
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 36762
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
XXIX Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 36088
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-1
XXVI Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 23523
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-6
XXVII Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 26946
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Program SAPARD w finansowaniu przemysłu mięsnego i drobiarskiego
Katarzyna Gradziuk
nr katalogowy: 40313
GAZETA CUKROWNICZA 2010-2
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 50995
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Rynek koncentratu soku jabłkowego daleki od równowagi
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 75471
AURA 2007-10
Katastrofa tankowca a wartość dzikiej kaczki
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 30447
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-8
"Wycisnąć to, co najlepsze"
Ilona Schneider
Günter Maier
nr katalogowy: 108772
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-1
Fermentowany sok marchwiowy
Monika Trząskowska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 32844
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-6
54 DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
nr katalogowy: 143582
GAZETA CUKROWNICZA 2008-9
Nowości
nr katalogowy: 38358
AURA 2012-4
Cytron Cytryna
nr katalogowy: 67520
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
Docenione sukcesy kampanii KUPS "5 porcji warzyw, owoców lub soku"
Barbara Groele
nr katalogowy: 50128
GAZETA CUKROWNICZA 2009-11-12
Możliwości alternatywnego wykorzystania soku gęstego o podwyższonej czystości
Edmund Waleriańczyk
Michał Żero
nr katalogowy: 48675
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-6
XXXV Dni Przemysłu Mięsnego
nr katalogowy: 60585
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Seminarium dla specjalistów i technologów przemysłu sokowniczego
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 120729
GAZETA CUKROWNICZA 2008-1
Katalog firm 2008 Oferta dla cukrownictwa
nr katalogowy: 32937
GAZETA CUKROWNICZA 2008-10
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 38543
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Wpływ obróbki enzymatycznej miazgi na zawartość związków polifenolowych, aktywność przeciwutleniającą i jakość mętnego soku jabłkowego
Paweł Rubiński
Jan Oszmiański
nr katalogowy: 50732
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
BPSC informatyzuje Zakłady Przemysłu Mięsnego Tarczyński
nr katalogowy: 1598
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-2
Zdarzenia wypadkowe w zakładach przetwórstwa mięsnego
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 9502
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
ZAMRAŻANIE MIĘSA
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 136298
zamrażanie
przechowywanie zamrażalnicze
zmiany zamrażalnicze
rozmrażanie
freezing
frozen storage
changes caused by freezing
defrosting
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
ZAMRAŻANIE MIĘSA
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 136298
zamrażanie
przechowywanie zamrażalnicze
zmiany zamrażalnicze
rozmrażanie
freezing
frozen storage
changes caused by freezing
defrosting
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
ZAMRAŻANIE MIĘSA
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 136298
zamrażanie
przechowywanie zamrażalnicze
zmiany zamrażalnicze
rozmrażanie
freezing
frozen storage
changes caused by freezing
defrosting
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Ocena sytuacji sektora mięsnego
łęk
nr katalogowy: 9634
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-6
Krajowy Kongres Nauki o Mięsie i Technologii i XXXI Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 44877
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-2
Ryzyko ucieczki inwestycji z Polski
nr katalogowy: 82762
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-12
Polska gospodarka mięsna po wejściu do UE
Roman Urban
nr katalogowy: 9659
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Postęp w techologii mięsa
łęk
nr katalogowy: 9576
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-12
Hodowla bydła mięsnego
Piotr Wójcik
nr katalogowy: 64453
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
Zapiecze surowcowe polskiego przemysłu mięsnego
Karol Borzuta
nr katalogowy: 9589
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Sytuacja na rynku zagęszczonego soku jabłkowego
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 67202
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Kampania KUPS "5 porcji warzyw, owoców lub soku" rozpoczęta!
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 42372
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Wycisnąć jak najwięcej
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 69659
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Przerób sorga cukrowego na bioetanol
Joanna Chmielewska
Józef Sowiński
Piotr Nowakowski
nr katalogowy: 68140
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Charakterystyka użytkowanych ras bydła mięsnego w Polsce
Piotr Wójcik
nr katalogowy: 63175
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Aktualne problemy dotyczące stosowania azotynów w przetwórstwie mięsa w aspekcie zmian prawa żywnościowego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 101043
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-3
Handel zagraniczny zagęszczonym sokiem jabłkowym w 2019 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 125634
10.15199/64.2020.3.2
zagęszczony sok jabłkowy
eksport
import
concentrated apple juice
export
import
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Czynniki decydujące o wyniku finansowym zakładu mięsnego
Marian Winiarski
nr katalogowy: 1737
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Nowa ubojnia drobiu Zakładu Przetwórstwa Mięsnego ŁUKOSZ
nr katalogowy: 9619
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Punkt rentowności i analiza rentowności w aspekcie racjonalizacji działalności gospodarczej zakładu mięsnego
Marian Winiarski
nr katalogowy: 1537
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-6
personalia
nr katalogowy: 126891
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Międzynarodowe Targi Przemysłu Mięsnego IFFA 2004
Stefan Kien
Andrzej Borys
Eugeniusz Piotrowski
nr katalogowy: 1654
OPAKOWANIE 2018-9
Pięć mitów na temat soku w kartonie
nr katalogowy: 116092
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Rynek koncentratu soku jabłkowego pod znakiem dużych chińskich zapasów i większej produkcji w Europie
nr katalogowy: 38249
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Sprężarka o zmiennym skoku (CVC)
nr katalogowy: 135709
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-10
Przy soku NFC o usprawnieniach w zakładach przetwórstwa owocowo-warzywnego
Wojciech Kordalski
nr katalogowy: 101688
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-1
XXX Jubileuszowe Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 40721
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Zastosowanie wysokiego ciśnienia do utrwalania soków z jabłek i buraków ćwikłowych
Agnieszka Jankowska
Karolina Bałdyga
nr katalogowy: 105831
10.15199/65.2017.5.6
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
Perspektywy produkcji zagęszczonego soku jabłkowego w kraju i na świecie
Mariusz Ryszard Dziwulski
nr katalogowy: 63331
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-8
Czy leci z nami steward?
Marek Bielski
nr katalogowy: 51157
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-1
XXXII Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 49216
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu
nr katalogowy: 70397
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Pektyny w żywności
nr katalogowy: 64617
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-4
Rynek zagęszczonego soku jabłkowego w Polsce w sezonach 2017/18 i 2018/19
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 119732
koncentrat soku jabłkowego
produkcja
handel zagraniczny
ceny
concentrated apple juice
production
foreign trade
prices
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Zimny rozlew win, alternatywa dla procesu pasteryzacji
Janusz Mazur
nr katalogowy: 52623
GAZETA CUKROWNICZA 2013-1
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 74580
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-2
Analiza ekonomiczna kosztów produkcji w działalności zakładu mięsnego
Marian Winiarski
nr katalogowy: 33104
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Kilka refleksji sprzed lady....
Marzena Rutkowska
nr katalogowy: 37284
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-3
50 lat temu pisaliśmy
nr katalogowy: 24910
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-9
Powłoka BELZONA®5851 do zabezpieczania powierzchni eksploatowanych w podwyższonej temperaturze
Roman Masek
nr katalogowy: 150483
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-3
GROT Smakuje. Wyśmienicie!
Magdalena Borek -Daruk
nr katalogowy: 66671
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Rynek zagęszczonego soku jabłkowego w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 142844
10.15199/64.2023.2.1
zagęszczony sok jabłkowy
baza surowcowa
produkcja
handel zagraniczny
ceny
concentrated apple juice
raw material base
production
foreign trade
prices
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Rynek zagęszczonego soku jabłkowego w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 142844
10.15199/64.2023.2.1
zagęszczony sok jabłkowy
baza surowcowa
produkcja
handel zagraniczny
ceny
concentrated apple juice
raw material base
production
foreign trade
prices
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Sektor sokowniczy w Polsce
Iwona Szczepaniak
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 138317
10.15199/65.2022.6.1
soki
napoje
produkcja
spożycie
eksport
sytuacja ekonomiczno-finansowa
Polska
Unia Europejska
juices
beverages
production
consumption
export
economic-financial situation
Poland
European Union
GAZETA CUKROWNICZA 2010-1
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 49787
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Mistrzowie polecają na święta
nr katalogowy: 81257
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Rynek koncentratu jabłkowego - słabnący popyt groźniejszy od chińskiej konkurencji
nr katalogowy: 67206
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
Kwasy organiczne w cydrach jabłkowych. cz. I
Iwona Ścibisz
Sylwia Bonin
Marta Mitek
Małgorzata Ziarno
Dorota Zaręba
nr katalogowy: 83797
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Optymalizacja produkcji soków NFC z uwzględnieniem wartości odżywczych
Jan Oszmiański
Paweł Rubiński
nr katalogowy: 100343
10.15199/64.2016.7-8.7
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-9
Badanie przyczyn korozji drzwi ze stali nierdzewnej stosowanych w zakładach przemysłu mięsnego
ADAM LISICA
ANDRZEJ POPRZECZKA
nr katalogowy: 37941
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-4
51. DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
nr katalogowy: 119687
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-12
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu mięsnego i drobiarskiego z uwzględnieniem I półrocza 2009
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 48693
AURA 2019-6
Wraki - niewidzialne zagrożenie dla Bałtyku
Elżbieta Koniuszy
nr katalogowy: 120619
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
Innowacje i wyzwania
nr katalogowy: 120659
DOZÓR TECHNICZNY 2018-4
Awaria instalacji chłodniczej cz. II. Kwalifikacja zdarzenia. Wyciek czy eksplozja?
Leszek Gardynski
nr katalogowy: 115359
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-8
Projektowanie zaworów z wykorzystaniem modelowania bryłowego
JANUSZ ROGULA
nr katalogowy: 100189
10.15199/148.2016.8.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Trzcina dająca miód
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 72215
GAZETA CUKROWNICZA 2012-2
Zastosowanie nanofiltracji do zagęszczania soków cukrowniczych
Bogdan Mardofel
nr katalogowy: 67259
GAZETA CUKROWNICZA 2013-1
Katalog firm 2013
nr katalogowy: 74581
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Jubileuszowe 50. DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
nr katalogowy: 117816
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Postęp techniczny maszyn i urządzeń do podziału oraz rozdrabniania surowca mięsnego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Jerzy Denaburski
nr katalogowy: 31754
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Nowe wymagania Unii Europejskiej dotyczące stosowania wybranych dozwolonych substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa
Piotr Szymański
nr katalogowy: 86268
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Problemy konsolidacji w przemyśle mięsnym
Piotr Chechelski
Magdalena Krawczuk
nr katalogowy: 93106
10.15199/65.2015.8.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Sektor sokowniczy w Polsce
Iwona Szczepaniak
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 138317
10.15199/65.2022.6.1
soki
napoje
produkcja
spożycie
eksport
sytuacja ekonomiczno-finansowa
Polska
Unia Europejska
juices
beverages
production
consumption
export
economic-financial situation
Poland
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Sektor sokowniczy w Polsce
Iwona Szczepaniak
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 138317
10.15199/65.2022.6.1
soki
napoje
produkcja
spożycie
eksport
sytuacja ekonomiczno-finansowa
Polska
Unia Europejska
juices
beverages
production
consumption
export
economic-financial situation
Poland
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Sektor sokowniczy w Polsce
Iwona Szczepaniak
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 138317
10.15199/65.2022.6.1
soki
napoje
produkcja
spożycie
eksport
sytuacja ekonomiczno-finansowa
Polska
Unia Europejska
juices
beverages
production
consumption
export
economic-financial situation
Poland
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Sektor sokowniczy w Polsce
Iwona Szczepaniak
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 138317
10.15199/65.2022.6.1
soki
napoje
produkcja
spożycie
eksport
sytuacja ekonomiczno-finansowa
Polska
Unia Europejska
juices
beverages
production
consumption
export
economic-financial situation
Poland
European Union
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Obroty polskiego handlu zagranicznego zagęszczonymi sokami owocowymi
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 50731
GAZETA CUKROWNICZA 2009-9
Czystość soku surowego a efektywność oczyszczania Ustalenia i wniosek końcowy
Edmund Waleriańczyk
Michał Żero
nr katalogowy: 46534
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-8-9
Włókno ze skórek pomarańczy – w innowacyjnych i zrównoważonych wyrobach odzieżowych
Anna Morales Villavicencio
nr katalogowy: 128514
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-8-9
Włókno ze skórek pomarańczy – w innowacyjnych i zrównoważonych wyrobach odzieżowych
Anna Morales Villavicencio
nr katalogowy: 128514
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Soki – przedstawiamy fakty
Barbara Groele
nr katalogowy: 134173
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Soki, nektary, napoje - aspekty rynkowe i zdrowotne
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
Katarzyna Stoś
Agnieszka Kozioł-Kozakowska
nr katalogowy: 105146
10.15199/64.2017.4.1
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-4
Production of bioethanol from sweet sorghum juices with varying content of mineral compounds Produkcja bioetanolu z soku sorga cukrowego o zróżnicowanej zawartości składników mineralnych
Joanna Chmielewska
Józef Sowiński
Barbara Foszczyńska
Ewelina Szydełko-Rabska
Joanna Kawa-Rygielska
Ewelina Dziuba
nr katalogowy: 83704
10.12916/przemchem.2014.565
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Wpływ dodatku soku z rabarbaru i aronii czarnoowocowej na stabilność antocyjanów i barwę nektarów truskawkowych
Stanisław Kalisz
Marta Mitek
Marta Górska
nr katalogowy: 79268
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Skutki planowanej podwyżki VAT na nektary i napoje owocowe i warzywne dla sadowników i przetwórców
nr katalogowy: 118708
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
XXXVII Dni Przemysłu Mięsnego
nr katalogowy: 68849
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-6
54 DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
nr katalogowy: 143582
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-8-9
Unia z Chińczykami
(MJP
nr katalogowy: 14658
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu mięsnego i drobiarskiego
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 77435
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Sytuacja ekonomiczno-finansowa przemysłu mięsnego i drobiarskiego w I połowie 2015 roku1
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 95373
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Sytuacja ekonomiczno-finansowa przemysłu mięsnego i drobiarskiego w 2014 roku1
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 92046
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Rynek zagęszczonego soku jabłkowego
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 90886
10.15199/64.2015.4.1
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
Bezpieczeństwo w laboratorium
Ryszard Kowal
nr katalogowy: 62163
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Jakość wędlin podrobowych
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 92043
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
56. Dni Przemysłu Mięsnego
nr katalogowy: 149205
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
XXXIV Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 56897
GAZETA CUKROWNICZA 2006-9
Fizykochemiczna obróbka wysłodów
S. Wawro
nr katalogowy: 16588
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji soków owocowych
A. Kunicka
nr katalogowy: 7205
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-5
PHU ADAM od sklepu do koncernu mięsnego
Magdalena Borek-Daruk
Wioletta Kłopotek
nr katalogowy: 84418
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Łukowska spiżarnia zapełniona po brzegi
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 71049
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-6
XXXIII Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 52219
CHŁODNICTWO 2006-8
Trwałość przechowalnicza soku jeżynowego
JOLANTA KLIMCZAK
ZBIGNIEW IRZYNIEC
nr katalogowy: 16080
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czekoladowa nowość Sprüngli
nr katalogowy: 128337
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Produkcja win białych
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 44386
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
Sytuacja na rynku soków zagęszczonych w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 46190
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-4
Rynek zagęszczonego soku jabłkowego w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 113415
10.15199/64.2018.4.2
zagęszczony sok jabłkowy
produkcja
handel zagraniczny
ceny
concentrated apple juice
production
foreign trade
price
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Produkcja i handel zagraniczny zagęszczonym sokiem jabłkowym i sokami z owoców kolorowych w Polsce
Bożena Nosecka
Anna Bugała
nr katalogowy: 131474
10.15199/64.2021.2.4
eksport
import
soki zagęszczone
koncentrat soku jabłkowego
export
import
concentrated fruit juices
AJC
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Produkcja i handel zagraniczny zagęszczonym sokiem jabłkowym i sokami z owoców kolorowych w Polsce
Bożena Nosecka
Anna Bugała
nr katalogowy: 131474
10.15199/64.2021.2.4
eksport
import
soki zagęszczone
koncentrat soku jabłkowego
export
import
concentrated fruit juices
AJC
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-4
Światowy rynek zagęszczonego soku pomarańczowego
G. Frącek
nr katalogowy: 20638
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Doza soczystości
nr katalogowy: 12037
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czekoladowa nowość Sprüngli
nr katalogowy: 128337
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-6
Kronika
nr katalogowy: 44882
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-11
Kronika
nr katalogowy: 47927
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
"Nie ma procesów bez IT"
nr katalogowy: 73869
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
KOWALCZYK - Naszą pasją jest wołowina!
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 69412
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Od redakcji
Maria Przegalińska
nr katalogowy: 6768
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Przepisy Pawła Małeckiego
nr katalogowy: 4938
GAZETA CUKROWNICZA 2012-1
Katalog firm 2012
nr katalogowy: 65668
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-5
Substancje lotne kształtujące jakość jabłek i koncentratu jabłkowego
Paweł Bałdyga
Sylwia Bonin
Janusz Sękul
Marcin Bryła
nr katalogowy: 60287
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-3
Polski handel zagraniczny sokami zagęszczonymi w 2015 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 97384
10.15199/64.2016.3.2
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-2
Jak wybrać płytki do garażu?
Michał Nowakowski
nr katalogowy: 44719
GAZETA CUKROWNICZA 2004-9
Zastosowanie ozonu do odbarwiania klarówek
J. Grabka
L. Miłek
K
Śmigielski
nr katalogowy: 1491
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Napoje owocowe z zawartością soku
G. Frącek
E. Maciejczyk
nr katalogowy: 14606
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Możliwości zastosowania probiotyków i prebiotyków do produkcji soków warzywno-owocowych
M. Trząskowska
D. Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 14569
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-4
Analiza zmian właściwości fizykochemicznych mięsa byczków o zróżnicowanej rasie i wieku
Fabian Magda
nr katalogowy: 76019
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Technologia zagęszczania retentatu na membranach ceramicznych Jak zyskać, nie tracić...
nr katalogowy: 111169
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Sprostowanie do artykułu "Krajowy rynek soków pomarańczowych - ocena autentyczności i tożsamości", autor dr inż. Grzegorz Suwała, "Przemysł Spożywczy" Nr 6/2014
nr katalogowy: 86666
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Szampan, czyli odrobina luksusu (2)
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 56399
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Przepisy Sebastiana Szmyda
nr katalogowy: 4815
GAZETA CUKROWNICZA 2004-1
Rozwiązania konstrukcyjne wybranych urządzeń oferowanych przez AB TECHNO
M. Koch
nr katalogowy: 1417
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-2
Rynek soków zagęszczonych i nieskoncentrowanych
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 148470
10.15199/64.2024.2.4
soki zagęszczone i nieskoncentrowane
produkcja
handel zagraniczny
spożycie
concentrated and non-concentrated juices
production
foreign trade
consumption
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Informacje
nr katalogowy: 41452
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Planowanie finansowe w zakładach mięsnych - zarys problemu
Michał Soliwoda
nr katalogowy: 81262
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
Ryzyko w działalności gospodarczej zakładu mięsnego
Michał Soliwoda
nr katalogowy: 78759
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Innowacyjna mąka z kaki
nr katalogowy: 136040
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-12
Spis treści rocznika
nr katalogowy: 9672
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Wpływ stężenia SO2 w miazdze owocowej na przebieg enzymatycznego rozkładu pektyn
E. Pogorzelski
A. Wilkowska
nr katalogowy: 20541
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-3
Zwiększenie odporności tłuszczów na wytapianie z produktów mięsnych
Dariusz Papież
Małgorzata Albin
nr katalogowy: 50784
AUTO MOTO SERWIS 2024-2
Mobilny Mechanik
nr katalogowy: 148073
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
XLVII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
nr katalogowy: 106588
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH