Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Przepisy Unii Europejskiej dotyczące aromatów
JOANNA GAJDA
nr katalogowy: 25843
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Aromaty spożywcze - zalety i wady
Bolesław Hoffmann
nr katalogowy: 79477
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Słoweńskie aromaty - rozmowa z Marią Podwysocką dyrektorem firmy Etol Polska
M. Witkowska
nr katalogowy: 7080
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-5
Aromaty dymu wędzarniczego
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
Katarzyna Kuźma
nr katalogowy: 84431
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Aromaty projekty nowych przepisów
Jolanta Jarecka
Joanna Gajda-Wyrębek
Agnieszka Świtka
Katarzyna Kuźma
nr katalogowy: 71082
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-5
Perspektywy stosowania aromatów dymu wędzarniczego w żywności
JOANNA GAJDA –WYRĘBEK
nr katalogowy: 148722
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Czy Unia Europejska zabroni sprzedaży chipsów bekonowych?
nr katalogowy: 149398
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Analiza zastosowania aromatów w produktach spożywczych
Emilia Janiszewska-Turak
Natalia Roman
nr katalogowy: 120365
10.15199/65.2019.5.5
aromaty spożywcze
produkty spożywcze
analiza rynku
badanie konsumenckie
food flavors
food products
market analysis
consumer research
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Zimowe smaki i aromaty. Wykorzystaj je w swoich wypiekach!
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 146304
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Nowości
nr katalogowy: 23013
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
Beata Zagroba
nr katalogowy: 105822
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Aromaty naturalne wyizolowane z surowców roślinnych
Krystyna Nowak
Barbara Żmudzińska-Żurek
nr katalogowy: 44555
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
Koktajlowo z Jaskulski Aromaty!
nr katalogowy: 44008
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Naturalne pochodzenie produktów inspiruje Symrise
nr katalogowy: 46515
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Substancje dodatkowe i aromaty zmiany w znakowaniu żywności
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 57022
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Zmiany unijnej listy substancji aromatycznych i projekt przewodnika o znakowaniu żywności zawierającej aromaty Aromaty w produkcji żywności na terenie UE
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 99232
10.15199/65.2016.6.3
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Smaki świata
nr katalogowy: 18672
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Aromaty spożywcze zażerające alkohol etylowy
nr katalogowy: 7114
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-5
Włókna i aromaty
E. Masłowski
nr katalogowy: 5947
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Korzenne aromaty
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 12070
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Regionalne smaki i aromaty
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 11991
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
Firma INWESTEL proponuje
nr katalogowy: 9603
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Czy, znakując pieczywo, można w wykazie składników nie wymienić określonych składników?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 47774
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Winiarskie tradycje Portugalskie aromaty i smaki
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 18523
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Aromaty Hiszpanii
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 4030
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-6
Polska Izba dodatków do Żywności
nr katalogowy: 1642
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Smak i kolor roku
nr katalogowy: 131206
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Znakowanie napojów bezalkoholowych w zakresie aromatów
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 82787
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-7
Aromaty w przemyśle chemicznym
Zofia Machowska
nr katalogowy: 20403
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-12
Dóhler. Kompleksowy wymiar kompetencji w zakresie owocu i technologii
nr katalogowy: 6959
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-6
Aromaty stosowane w produkcji żywności
J. Gajda
nr katalogowy: 14841
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Aromaty spożywcze zawierające alkohol etylowy
nr katalogowy: 14776
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Seminarium RGŻ i POLBISCO. Aromaty w branży czekoladowo-cukierniczej
Renata Gasparska
nr katalogowy: 12838
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Smak i kolor roku
nr katalogowy: 131206
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Aromaty, barwniki, konserwanty - perspektywy stosowania
R. Zawirska-Wojtasiak
nr katalogowy: 14809
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy w świetle nowych przepisów UE
J. Gajda
nr katalogowy: 14611
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-4
Aromaty firmy Etol zgodne z prawem UE
J. Bortkun
nr katalogowy: 6773
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Aromaty do alkopopów - najnowsza propozycja Etol Polska
J. Bortkun
nr katalogowy: 14557
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Widziane z Wiejskiej (32). Swoboda działalności i akcyza na aromaty
T. Pokrywka
nr katalogowy: 6904
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
Widziane z Wiejskiej (40). Kiedy aromaty bez akcyzy
T. Pokrywka
nr katalogowy: 14593
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Aromaty spożywcze w nowym Rozporządzeniu Ministra Zdrowia dostosowanym do wymogów unijnych
Bolesław HOFFMAN
nr katalogowy: 5072
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125144
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Aromaty konopne – wątpliwości prawne i perspektywa regulacyjna na przyszłość
Alicja Michałowska
nr katalogowy: 140079
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Afrykańskie aromaty
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 30232
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-11
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - październik 2008 r.
nr katalogowy: 39542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 79491
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 80288
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Aromaty w żywności - wymagania prawne, zmiany w przepisach
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 120362
10.15199/65.2019.5.2
aromaty spożywcze
EFSA
przepisy prawne
food flavourings
EFSA
legislation
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Nowości lodziarskie 2019
nr katalogowy: 118899
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Aromaty spożywcze najnowsze trendy w produkcji i zastosowaniu
MAREK DRURI
nr katalogowy: 37389
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
Wina z okolic Sieny
winny maniak
nr katalogowy: 70113
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Piwne mieszanki napojowe - jak wybrać najlepszą?
nr katalogowy: 71057
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 93432
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Słodkie smaki i aromaty, które królują na wielkanocnym stole
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Tajniki perfekcyjnych lodów - Technika infuzji
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 149865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Tajniki perfekcyjnych lodów - Technika infuzji
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 149865
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Pożegnanie śp. Stanisława Stępniewskiego
nr katalogowy: 130560
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-12
Czas na przedświąteczne aromaty piernikowe także w piekarni
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 151728
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-1
PORADNIK Wino dla inżyniera (194) Wina pachnące Atlantykiem
winny maniak
nr katalogowy: 111527
AURA 2014-12
Choinka
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 88237
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Smak i zapach pieczywa
nr katalogowy: 73296
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Pożegnanie śp. Stanisława Stępniewskiego
nr katalogowy: 130560
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Jesienne smaki w cukiernictwie. Zainspiruj się sezonowymi aromatami
nr katalogowy: 145338
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
PRZYPRAWY I AROMATY
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 137700
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Świąteczne przyprawy
nr katalogowy: 64121
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-4
Informatyczno-elektroniczne wino
nr katalogowy: 97831
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Wypieki, które przywołują magię Świąt
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 140775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Ślubne wypieki – cukiernicze trendy, które zaskoczą Twoich gości!
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143451
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Świąteczne przyprawy
nr katalogowy: 146444
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Aromaty w żywności
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 110329
OPAKOWANIE 2013-7
Technologia produkcji opakowań z zastosowaniem farb i lakierów zapachowych
SVITLANA HAVENKO
OLENA KOTMALOVA
PAVLO PETRYK
nr katalogowy: 77732
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-11
Aromaty naturalne przepisy prawne i zasady znakowania
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 102264
10.15199/65.2016.11.3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Smak kawy
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 85536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Olejki eteryczne naturalne substancje antydrobnoustrojowe
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 44558
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Aromaty konopne – wątpliwości prawne i perspektywa regulacyjna na przyszłość
Alicja Michałowska
nr katalogowy: 140079
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Australijskie shirazy
winny maniak
nr katalogowy: 113113
AURA 2019-4
Jajko
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 119618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Słodkie smaki i aromaty, które królują na wielkanocnym stole
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142142
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Wina pachnące Atlantykiem
winny maniak
nr katalogowy: 110328
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 118729
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Z winem przez Niemcy
winny maniak
nr katalogowy: 95514
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Trendy: naturalne aromaty i ekstrakty roślinne
nr katalogowy: 98608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Świąteczne przyprawy
nr katalogowy: 146308
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Rynek wód aromatyzowanych i funkcjonalnych w Europie Zachodniej
Adam Bogacz
nr katalogowy: 45298
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
Substancje dodatkowe, enzymy i aromaty - nowe przepisy krajowe i unijne
JOANNA GAJDA-WYRĘBEK
nr katalogowy: 41877
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-9
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności - sierpień 2011 r.
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 62816
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Karnawał: czyli czas na kawę!
Elżbieta Citak
nr katalogowy: 81761
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Aromaty "szyte na miarę" Współdziałamy odpowiedzialnie i z pasją O dwudziestoletnich dokonaniach i celach firmy Vimax rozmawiamy z Małgorzatą Rogiewicz, właścicielką
nr katalogowy: 68857
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 67237
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Z KRAJU
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 121519
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
PRZYPRAWY I AROMATY
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 137700
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 111186
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 110312
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 81136
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 83804
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
CO NOWEGO IV 2014
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 84849
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-1
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 89221
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
VIII Ogólnopolski Konkurs Piekarsko-Cukierniczy
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 87967
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 79275
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 76245
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywnoąci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 120743
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 121521
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-4
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 98028
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-2
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 96866
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 100339
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 93096
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Tajniki perfekcyjnych lodów - Kompensacja – istotny proces w tworzeniu lodów
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 148041
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 111769
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-4
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 113424
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 112313
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-7
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 115058
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 109574
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
O zdolnościach sensorycznych i wracaniu do korzeni smaku
nr katalogowy: 82205
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-9
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 86653
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 75898
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Substancje smakowo-zapachowe w przetwórstwie mięsa
Halina Makała
nr katalogowy: 51871
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 123890
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-10
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 123056
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-3
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125642
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 119353
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 89770
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Dodatki do żywności w koncentratach spożywczych
Elżbieta Dłużewska
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 120364
10.15199/65.2019.5.4
dodatki do żywności
koncentraty spożywcze
food additives
food concentrates
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Słody a bogata paleta piwnych barw
Marek Suliga
nr katalogowy: 64614
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-3
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywnosci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 90195
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
PROBIOKAP - na zdrowie!
Sebastian Żywicki
Alicja Tarnowiecka-Kuca
Wioletta Krawczyńska
Marta Rogalewska
Agnieszka Hrebień-Filisińska
nr katalogowy: 64633
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Wino - jak opisać smak
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 61404
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Studia? Tak, ale jakie?
Anna Diowksz
nr katalogowy: 59321
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-4
KARAGENY JAKO SKŁADNIK preparatów funkcjonalnych
Justyna Osiecka
Adam Kostecki
Lech Adamczak
nr katalogowy: 142887
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Portugalia znana i nieznana
winny maniak
nr katalogowy: 108509
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-4
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności – marzec 2010 r.
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 51270
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Wiosenne Warsztaty Sokownicze i Napojowe 2021
nr katalogowy: 132375
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Trendy na rynku napojów alkoholowych
Robert Wieprzkowicz-Rzewuski
nr katalogowy: 132270
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
XIX Szkoła Technologii Fermentacji
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 116199
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Szczep winorośli a smak wina
winny maniak
nr katalogowy: 112144
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Menu bez glutenu
Ewa Czarniecka-Skubina
Marlena Pielak
nr katalogowy: 110315
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-5
Przemysł ciężkiej syntezy organicznej w Polsce - baza materialna, inwestycje, ochrona środowiska
KONSTANTY CHMIELEWSKI
ANDRZEJ JAKUBOWICZ
HENRYK NAWROT
nr katalogowy: 107860
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-2
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
nr katalogowy: 107203
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
KRONIKA
nr katalogowy: 83749
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Ocena zawartości HMF w sorbetach owocowych
Anna Rój
Piotr Przybyłowski
nr katalogowy: 85716
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Skrobia modyfikowana typu OSA w układach emulsyjnych żywności
Ewa Świrydow
Ewa Domian
nr katalogowy: 63159
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Jakość wód butelkowanych i napojów problemy mikrobiologiczne
Dorota Kręgiel
Anna Rygała
nr katalogowy: 60524
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
ISM Światowe Targi Słodyczy (cz. II)
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 76277
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Konferencja producentów mrożonych owoców i warzyw
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 116211
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-5
Substancje zapachowe a środowisko
WŁADYSŁAW S. BRUD
nr katalogowy: 107632
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-5
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności – kwiecień 2011 r.
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 60294
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Alkohole wyższe w destylatach rolniczych
Katarzyna Pielech-Przybylska
Maciej Stanisz
Ewelina Sapińska
Maria Balcerek
nr katalogowy: 56540
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
AACC International Centennial Meeting 18-21 października 2015, Minneapolis, Minnesota, USA
Beata Marchand
nr katalogowy: 95176
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Trendy w aromatach spożywczych Aromat sposobem na sukces produktu
Sylwia Pabiś
Radosław Bonikowski
Józef Kula
nr katalogowy: 91367
10.15199/65.2015.5.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-5
Wpływ pary wodnej na proces syntezy metanolu z mieszaniny tlenku węgla i wodoru w trójfazowym reaktorze
WŁODZIMIERZ KOTOWSKI
WOLF-DIETER DECKWER
STANISŁAW LEDAKOWICZ
WOJCIECH SPISAK
nr katalogowy: 107633
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
cocktail bar
nr katalogowy: 68313
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności - sierpień 2010 r.
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 54449
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Trendy na rynku napojów alkoholowych
Robert Wieprzkowicz-Rzewuski
nr katalogowy: 132270
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-5
Doświadczenie jako element kreowania piwnej kultury gastronomicznej
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 151233
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Łza sosny
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 129448
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Łza sosny
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 129448
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-5
Zmiany przepisów UE dotyczące substancji dodatkowych i aromatów
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dłużewska
nr katalogowy: 113828
substancje dodatkowe
aromaty
fosforany
koszenila
eter rumowy
food additives
flavourings
phosphates
cochineal
rum ether
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-12
Właściwości barierowe współczesnych materiałów opakowaniowych
JANINA LEK S-STĘPIEŃ
nr katalogowy: 117723
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-4
UPLASTYCZNIANIE MIĘSA jako zabieg kształtujący jakość wędzonek parzonych
JERZY WAJDZIK
nr katalogowy: 142886
wędzonki parzone
składniki solanek
nastrzykiwanie i uplastycznianie
masownice
tenderyzacja
smoked and cooked whole muscle meat products
injection brines ingredients
injection and plastification
tumblers
tenderization
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
Świąteczne smaki i aromaty
nr katalogowy: 117487
Wigilia
potrawy
bakalie
miód
mak
korzenne przyprawy
kapusta kiszona
grzyby
suszone owoce
Christmas Eve
dishes
delicacies
honey
poppy
spicy condiments
sauerkraut
mushrooms
dried fruit
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-5
Ekstrakty drożdżowe nowa odsłona
Violetta Schube
Katarzyna Ratusz
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 113832
10.15199/65.2018.5.2
ekstrakty drożdżowe
umami
substytuty glutaminianu sodu
redukcja soli
yeast extracts
umami
substitutes for monosodium glutamate
salt reduction
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Substancje dodatkowe a składniki żywności stosowane w celach technologicznych – stanowisko Komisji Europejskiej
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 127227
10.15199/65.2020.7.3
dodatki do żywności
ekstrakty roślinne
żywność barwiąca
food additives
plant extracts
colouring foods
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Wpływ sposobu prażenia ziaren kawy na poziom związków fenolowych
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 148172
10.15199/65.2024.4.3
kawa
ziarna
palenie
prażenie
związki fenolowe
polifenole
coffee
beans
roasting
phenolic compounds
phenolic
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Ocena właściwości fizykochemicznych sosów serowych otrzymanych na bazie kazeiny kwasowej i oleju rzepakowego z dodatkiem koncentratu białek serwatkowych
Jagoda O. Szafrańska
Siemowit Muszyński
Bartosz G. Sołowiej
nr katalogowy: 121101
10.15199/65.2019.6.6
sos serowy
koncentrat białek serwatkowych (WPC80)
olej rzepakowy
tekstura
lepkość
cheese sauce
whey protein concentrate (WPC80)
rapeseed oil
texture
viscosity
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH