Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Na każdą kieszeń
Piotr Dominik
nr katalogowy: 48029
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Silna grupa
CZESŁAW WITKOWSKI
nr katalogowy: 11929
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Hotele gotowe na restart
nr katalogowy: 130439
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Hotele gotowe na restart
nr katalogowy: 130439
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Hotel od kuchni
Piotr Dominik
nr katalogowy: 39505
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Cena niestandardowa
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 38480
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-9
Hotele przyjazne ludziom
nr katalogowy: 29905
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-9
Niezawodny partner
nr katalogowy: 100607
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Jurata - kurort z historią w tle Na lato od lat
nr katalogowy: 85477
AURA 2014-5
Przychylmy pszczołom nieba - Hotele dla dzikich zapylaczy
Jolanta Zientek-Varga
nr katalogowy: 84529
CHŁODNICTWO 2012-7-8
Nowoczesne hotele z basenami ogrzewane są pompami ciepła
nr katalogowy: 70335
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
1000 najlepszych hoteli
nr katalogowy: 144997
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Niebiańskie tiramisu
nr katalogowy: 11860
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Niebiańskie tiramisu
nr katalogowy: 11860
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Koralowe wczasy
DG
nr katalogowy: 12044
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-2
wellness z wedi
nr katalogowy: 21254
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Rzeźby lodowe
nr katalogowy: 19309
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Majówkowy optymizm
nr katalogowy: 148451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Z kraju - ze świata
nr katalogowy: 4111
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-10
Zastosowanie suchej zabudowy w hotelach i pensjonatach
Zbigniew Rekucki
nr katalogowy: 10699
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Luksus i jego klienci
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 123658
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
TECHNIKA NA CO DZIEŃ
nr katalogowy: 81174
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Austriacka elegancja
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 140932
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
O czym mówią gwiazdki hotelowe?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 143655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Potrzebne udogodnienia
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 25268
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Hotelarze dla Ukrainy
nr katalogowy: 137480
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Gotowałem z...
nr katalogowy: 29142
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Biznes hotel
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 23971
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Bezpiecznie, jak w hotelu
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 23303
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Overbooking w hotelach
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 33381
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Mistrzostwa Polski Cukierników w Kategorii Desery
nr katalogowy: 31372
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-10
Współczesne trendy w budowie systemów zaciemnienia pomieszczeń sektora hotelowego i strefy "business"
Joanna Szkudlarek
Aleksander Koryciński
nr katalogowy: 101387
10.15199/60.2016.10.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Z hotelu na pokład
nr katalogowy: 116451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Hotele prestiżowe
nr katalogowy: 32382
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-10
Powstawanie biofilmu w warunkach przemysłowych Cz. 3. Zagrożenia bakteriami Legionella pneumophila
Anna Sałek
nr katalogowy: 38916
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-3
Rozmyślania na temat prania... Wyrywanie klientów
Marcin Barszcz
nr katalogowy: 90247
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-9
Hotele w centrum zainteresowania inwestorów
Ewa Zychowicz
nr katalogowy: 29904
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Gęsie smaki
nr katalogowy: 78124
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
O czym mówią gwiazdki hotelowe?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 143655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Wyjątkowe klucze
nr katalogowy: 146351
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Pod żaglami
nr katalogowy: 108500
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Pod żaglami
nr katalogowy: 98911
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-7-8
ZŁOTY INŻYNIER 2014
nr katalogowy: 83660
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Czy ten hotel ma duszę?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 136722
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-3
ISSA Interclean
nr katalogowy: 59625
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Rok w pandemii
Redakcja
nr katalogowy: 130942
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Czysty zysk
nr katalogowy: 83917
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Polska na targach ITB w Berlinie
nr katalogowy: 44532
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Funkcjonalnie i przepisowo
Piotr Dominik
nr katalogowy: 46101
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Na dzień dobry
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 102070
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Rok w pandemii
Redakcja
nr katalogowy: 130942
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Od redakcji
nr katalogowy: 131698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Od redakcji
nr katalogowy: 131698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-6
Technologia i design zmieniają przestrzeń hotelową i restauracyjną
nr katalogowy: 151847
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Gospodarz hotelu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 83262
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Globalne ułatwienia
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 43723
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-3
Papiery higieniczne: ograniczenie wykorzystania mocy produkcyjnych
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 42440
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-12
Nowoczesne hutnictwo stalowe w Polsce wobec globalnego kryzysu ekonomicznego
ROMUALD TALAREK
nr katalogowy: 48701
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-5
LOGO! chroni nasze życie
Roger Odyński
nr katalogowy: 47260
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Bezcenne źródło informacji
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 47243
OPAKOWANIE 2022-3
Wiązarka RO-M Fusion – cichy bohater małych i średnich zakładów pralniczych
nr katalogowy: 136914
AURA 2010-1
Trzeba ważyć słowa
EDWARD GARŚCIA
nr katalogowy: 49109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Krakowskie trio
nr katalogowy: 49038
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Herbata w menu
nr katalogowy: 41517
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Problem zaufania w usługach
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 48742
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Pritchitts – irlandzka firma z tradycjami
nr katalogowy: 48355
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Dodatkowy sposób na gości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 65480
AURA 2012-3
Euro 2012
Edward GARŚCIA
nr katalogowy: 66235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
MODA na MINI...
Magdalena Mroczkowska
nr katalogowy: 62785
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-2
Odpływy liniowe firmy CED'OR
nr katalogowy: 91575
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Wakacyjna poprawa wyników
nr katalogowy: 145177
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
Udany wrzesień w hotelach
nr katalogowy: 145631
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-11
Pozwolenia na budowę hoteli i budynków zakwaterowania turystycznego w statystyce
Mirosław Ziach
nr katalogowy: 146123
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Greenwashing, czyli ekościema
nr katalogowy: 146893
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Bezcenna lokalizacja
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 116450
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-4
Nowa linia produktów
nr katalogowy: 67920
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Produkty piekarskie w gastronomii
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 121617
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Wszystko na jedną kartę
Magda Wójcik
nr katalogowy: 80327
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Jak zatrzymać gościa w hotelu?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 118552
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Kryzys w branży
nr katalogowy: 130945
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Czy ten hotel ma duszę?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 136722
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-7
Złoty Inżynier 2023
nr katalogowy: 144089
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Pakiet jako nowoczesny produkt hotelarski
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 149488
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Apetyt na iberyjską kuchnię
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 85473
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Bez śniadania ani rusz
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 63462
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Kwintesencja luksusu
nr katalogowy: 74955
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Kuchnia z gwiazdami
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 102068
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Kryzys w branży
nr katalogowy: 130945
OPAKOWANIE 2022-3
Wiązarka RO-M Fusion – cichy bohater małych i średnich zakładów pralniczych
nr katalogowy: 136914
AURA 2022-8
Świadomość konsumencka i ekologia, a greenwashing
Michał ROZMARYNOWSKI
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138764
OPAKOWANIE 2022-8
Dlaczego technologia RFID jest ważna dla producentów etykiet?
nr katalogowy: 139127
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Tylko dla pasjonatów
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 64522
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-5
Archeogeodezja, czyli o tym jak się mierzy na pustyniach
Paweł Czernic
nr katalogowy: 143077
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
XX Walne Zgromadzenie Krajowej Rady Winiarstwa i Miodosytnictwa
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 61787
CHŁODNICTWO 2018-6
Analiza różnych systemów klimatyzacji w obiektach hotelowych
Anna Grudzień
Artur Rusowicz
Maciej Leszczyński
Tomasz Ziąbka
nr katalogowy: 117857
10.15199/8.2018.6.1
systemy klimatyzacji
obiekty hotelowe
system VRV.
air-conditioning systems
hotels
VRV system.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Myjki kabinowe VeLoX - mycie bez kompromisów
nr katalogowy: 115668
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-1
Wybrane targi dla branży spożywczej w 2013 r.
nr katalogowy: 73857
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-11
Okładziny ścian we wnętrzach
Barbara Łukasiak
nr katalogowy: 123465
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Nowe przepisy
nr katalogowy: 124866
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Velox - pionier z doświadczeniem od 1929 roku
nr katalogowy: 96680
OPAKOWANIE 2020-8
Opakowania jak „milion dolarów”
nr katalogowy: 127782
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-11
Prefabrykacja konstrukcji z litego drewna
Wojciech Sikora
nr katalogowy: 129083
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-6
Pompy ciepła zmieniaja swiat...
nr katalogowy: 132232
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-6
Pompy ciepła zmieniaja swiat...
nr katalogowy: 132232
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2024-1
Tynki gipsowe jako podłoże pod płytki ceramiczne
Tomasz Jefimow
nr katalogowy: 147973
CHŁODNICTWO 2018-3
Modułowe pompy ciepła na ekologiczny czynnik CO2
nr katalogowy: 114891
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Popyt na luksus
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 78860
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-6
Z PRASY TECHNICZNEJ
nr katalogowy: 132077
OPAKOWANIE 2023-1
Po zawirowaniach rynek wraca do normalności
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 141675
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-11
Problemy techniczne adaptacji budynków zabytkowych na cele hotelowe na przykładzie wybranych obiektów
Piotr Berkowski
Grzegorz Dmochowski
nr katalogowy: 110677
10.15199/33.2017.11.28
budynki zabytkowe
przebudowa
hotele.
historical buildings
redevelopment
hotels.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Hotele w Interlaken w opinii gości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 145015
jakość usług hotelarskich
opinie gości
produkt turystyczny
quality of hotel services
guest reviews
tourist product
AURA 2014-5
Turystyka i rekreacja a ochrona środowiska - konflikt interesów
Lidia Loranc-Wiśniewska
nr katalogowy: 84523
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2010-11
Czy w Polsce istnieje realna szansa na chłód z central zasilanych ciepłem systemowym
ADAM SMYK
ZBIGNIEW PIETRZYK
nr katalogowy: 55674
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-7-8
Wentylacja pożarowa garaży w budynkach handlowych
WŁODZIMIERZ ŁĄCKI
nr katalogowy: 132936
AURA 2022-8
Świadomość konsumencka i ekologia, a greenwashing
Michał ROZMARYNOWSKI
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138764
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2010-11
Czy w Polsce istnieje realna szansa na chłód z central zasilanych ciepłem systemowym
ADAM SMYK
ZBIGNIEW PIETRZYK
nr katalogowy: 55674
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-3
Przyszłość gresu barwionego w masie - nowe możliwości technologiczne
Kazimierz Ruczyński
nr katalogowy: 109381
SZKŁO I CERAMIKA 2014-3
Blaski i cienie efektywności energetycznej szklanych fasad
IRENA ICKIEWICZ
nr katalogowy: 84818
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-10
Sterowane sygnałem PWM lampy LED jako źródło zakłóceń układów podczerwieni
Jacek Chęciński
Zdzisław Filus
nr katalogowy: 71941
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2011-12
Produkcja chłodu w miejskich systemach ciepłowniczych z akumulatorem ciepła
RYSZARD ZWIERZCHOWSKI
MARCIN MALICKI
nr katalogowy: 64189
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2013-5
Wymiarowanie instalacji wodociągowej w zakładach przyrodoleczniczych
Edyta Dudkiewicz
Sebastian Englart
nr katalogowy: 76429
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Przykłady modyfikacji skali SER VQUA L
Monika Stoma
nr katalogowy: 51600
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-4
WYDARZENIA Targi
nr katalogowy: 58959
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-12
Dwustrefowy napęd małego pojazdu elektrycznego z silnikami BLDC
Aleksander Bodora
Tomasz Biskup
Arkadiusz Domoracki
nr katalogowy: 55923
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-12
Miksery
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 95582
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-7
Budynki wysokie - w dążeniu do zeroenergetyczności
Tomasz Z. Błaszczyński
Błażej Gwozdowski
nr katalogowy: 92582
10.15199/33.2015.07.33
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2011-12
Produkcja chłodu w miejskich systemach ciepłowniczych z akumulatorem ciepła
RYSZARD ZWIERZCHOWSKI
MARCIN MALICKI
nr katalogowy: 64189
CHŁODNICTWO 2012-11
Gazowe pompy ciepła Cechy charakterystyczne, analiza zastosowania Część 2
Daniel Lipiński
Adam Ruciński
nr katalogowy: 72828
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-11-12
Przeżywalność bakterii Staphylococcus aureus na tkaninach użytkowych
KATARZYNA JEKIEL
JADWIGA SZOSTAK-KOT
JUSTYNA SYGUŁA-CHOLEWIŃSKA
nr katalogowy: 64842
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-6
Chleb jako podstawowy składnik pokarmowy diety Część II . Surowce zbożowe i ich przetwórstwo w procesach technologicznych produkcji chleba
Alicja Siuta
nr katalogowy: 68272
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2012-5
Analiza porównawcza trzech sposobów ogrzewania budynku hotelowego z częścią konferencyjno-bankietową
DOROTA ANNA KRAWCZYK
MARTA SIEMIOŃCZYK
nr katalogowy: 67329
AURA 2010-8
Wpływ turystyki na zmianę środowiska naturalnego gór Korony Ziemi - Kilimandżaro
Michał APOLLO
nr katalogowy: 53462
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-9
Bateria na asymetrię - kompensacja mocy biernej ogranicza koszty i poprawia jakość energii
Piotr Wilczek
nr katalogowy: 53956
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-7
Zmywarki do naczyń z przenośnikiem
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 121265
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Myśliwskie menu Potrawy z dziczyzny
Ewa Czarniecka-Skubina
Jadwiga Hamułka
nr katalogowy: 103526
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-9
Lampa LED o regulowanej temperaturze barwowej
Jacek CHĘCIŃSKI
Zdzisław FILUS
nr katalogowy: 100501
10.15199/48.2016.09.13
GOSPODARKA WODNA 2015-7
Wpływ ścieków odprowadzanych ze schronisk turystycznych na stężenia związków biogennych w potokach – odbiornikach tych ścieków na terenie Tatrzańskiego Parku Narodowego (lata 2008-2009)
JOANNA PAULINA SIWEK
WOJCIECH BIERNACKI
nr katalogowy: 92429
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-10
Wybrane przypadki wad systemów żywicznych: na izolacjo-nawierzchni i posadzce
URSZULA PASZEK
nr katalogowy: 133953
10.15199/40.2021.10.2
systemy żywiczne
powłoki
beton
problemy z przyczepnością powłok
odporność chemiczna powłok
izolacjo-nawierzchnie
posadzki
wady powłok
trwałość powłok
resin systems
coatings
concrete
coating adhesion problems
chemical resistance of coatings
sidewalk coating systems
flooring
defects of coatings
durability of coatings
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2019-3
Wpływ systemów oświetleniowych LED na zaburzenia nisko częstotliwościowe
Stanisław GALLA
Mirosław WŁAS
nr katalogowy: 118952
10.15199/48.2019.03.07
systemy oświetlenia
LED
przyrosty temperatury
moc bierna pojemnościowa.
LED lighting systems
temperature increments
capacitive reactive power.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-4
ZASTOSOWANIE KRIGINGU MAP RSSI DO LOKALIZACJI WEWNĄTRZBUDYNKOWEJ METODĄ ODCISKÓW PALCÓW WSPOMAGANEJ FILTRACJĄ CZĄSTECZKOWĄ
Robert Kawecki
Sławomir Hausman
Piotr Korbel
nr katalogowy: 144780
10.15199/59.2023.4.52
kriging
RSSI
lokalizacja wewnątrz budynków
metoda odcisków palców
filtracja cząsteczkowa
Bluetooth
BLE
kriging
RSSI
indoor localization
fingerprinting
particle filter
Bluetooth
BLE
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Powracający klient (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 122293
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych. Title: Returning Customer (part II)
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 132673
marketing mix
narzędzia promocji
public relations
sprzedaż osobista
promocja uzupełniająca
marketing mix
promotion tools
public relations
personal sales
complementary promotion
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 132673
marketing mix
narzędzia promocji
public relations
sprzedaż osobista
promocja uzupełniająca
marketing mix
promotion tools
public relations
personal sales
complementary promotion
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-1
Problematyka funkcjonalności systemów dekoracji okiennych stosowanych we wnętrzach użyteczności publicznej
Joanna Szkudlarek
nr katalogowy: 130738
10.151199/60.2021.1.1
dekoracje okienne
tkaniny zasłonowe
tkaniny zaciemniające
hotele
HoReCa
window decorations
curtains
blackout fabrics
hotels
HoReCa
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-1
Problematyka funkcjonalności systemów dekoracji okiennych stosowanych we wnętrzach użyteczności publicznej
Joanna Szkudlarek
nr katalogowy: 130738
10.151199/60.2021.1.1
dekoracje okienne
tkaniny zasłonowe
tkaniny zaciemniające
hotele
HoReCa
window decorations
curtains
blackout fabrics
hotels
HoReCa
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2018-5
Możliwości odzysku ciepła ze ścieków szarych na cele wstępnego podgrzewania wody
Kaja Niewitecka
nr katalogowy: 113738
10.15199/17.2018.5.10
ścieki szare
odzysk ciepła ze ścieków
instalacja do odzysku ciepła
oszczędzanie energii
graywater
heat recovery
drain water heat recovery
DWHR unit
energy conservation
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH