Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Hotele prestiżowe
nr katalogowy: 32382
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Destigo Hotels – nowa polska marka hotelowa i sieć hotelowa
nr katalogowy: 150007
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Pod żaglami
nr katalogowy: 98911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Krakowskie trio
nr katalogowy: 49038
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Kapuśniak dla Orkiestry
A.J
nr katalogowy: 4058
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Młodzi profesjonaliści
nr katalogowy: 32380
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Tu mieszka sztuka
nr katalogowy: 139528
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Z hotelu na pokład
nr katalogowy: 116451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Z klasą i z rozmachem
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 32381
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Pod żaglami
nr katalogowy: 108500
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Włoskie smaki
nr katalogowy: 119632
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-4
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 97927
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Rezerwuj pokój
nr katalogowy: 115008
agent turystyczny
digitalizacja
dystrybucja
globalne systemy dystrybucji
gość hotelowy
hurtownik
kanały dystrybucji
konsument
marketing internetowy
pośrednik
producent
touroperator.
travel agent
digitalization
distribution
global distribution systems
hotel guest
wholesaler
distribution channels
consumer
internet marketing
broker
producer
tour operator
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
1000 najlepszych hoteli
nr katalogowy: 144997
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-10
Współczesne trendy w budowie systemów zaciemnienia pomieszczeń sektora hotelowego i strefy "business"
Joanna Szkudlarek
Aleksander Koryciński
nr katalogowy: 101387
10.15199/60.2016.10.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Hotele w Interlaken w opinii gości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 145015
jakość usług hotelarskich
opinie gości
produkt turystyczny
quality of hotel services
guest reviews
tourist product
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Kwintesencja luksusu
nr katalogowy: 74955
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-12
Zastosowanie stolarki drzwiowej w obiektach hotelowych
Paweł Krause
Iwona Pokorska-Silva
nr katalogowy: 117769
10.15199/33.2018.12.07
stolarka drzwiowa
drzwi wewnętrzne
problemy wykonania stolarki
utrzymanie stanu technicznego
hotel.
door joinery
problems of door joinery
maintenance of technical condition
hotel.
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Angielski dla behapowców - Lekcja 49
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 82036
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-11
Problemy techniczne adaptacji budynków zabytkowych na cele hotelowe na przykładzie wybranych obiektów
Piotr Berkowski
Grzegorz Dmochowski
nr katalogowy: 110677
10.15199/33.2017.11.28
budynki zabytkowe
przebudowa
hotele.
historical buildings
redevelopment
hotels.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Odpowiednie pytania
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 129539
ankieta
badania marketingowe
kwestionariusz ankiety
metryczka
pytania otwarte
pytania zamknięte
skala nominalna
skala porządkowa
skala przedziałowa
survey
marketing research
survey questionnaire
record
open questions
closed questions
nominal scale
ordinal scale
interval scale
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Odpowiednie pytania
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 129539
ankieta
badania marketingowe
kwestionariusz ankiety
metryczka
pytania otwarte
pytania zamknięte
skala nominalna
skala porządkowa
skala przedziałowa
survey
marketing research
survey questionnaire
record
open questions
closed questions
nominal scale
ordinal scale
interval scale
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Funkcje ceny w marketingu usług hotelarskich
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 137479
cena
funkcja ceny
rodzaje cen
znaczenie ceny
price
price function
price types
price importance
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Funkcje ceny w marketingu usług hotelarskich
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 137479
cena
funkcja ceny
rodzaje cen
znaczenie ceny
price
price function
price types
price importance
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Kierunki zmian w gastronomii w pandemii
Anna Gramza-Michałowska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 133586
10.15199/65.2021.9.2
gastronomia
żywienie zbiorowe
pandemia
konsument
gastronomy
catering
pandemic
consumer
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Kierunki zmian w gastronomii w pandemii
Anna Gramza-Michałowska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 133586
10.15199/65.2021.9.2
gastronomia
żywienie zbiorowe
pandemia
konsument
gastronomy
catering
pandemic
consumer
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Kierunki zmian w gastronomii w pandemii
Anna Gramza-Michałowska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 133586
10.15199/65.2021.9.2
gastronomia
żywienie zbiorowe
pandemia
konsument
gastronomy
catering
pandemic
consumer
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Kierunki zmian w gastronomii w pandemii
Anna Gramza-Michałowska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 133586
10.15199/65.2021.9.2
gastronomia
żywienie zbiorowe
pandemia
konsument
gastronomy
catering
pandemic
consumer
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-9
Lampa LED o regulowanej temperaturze barwowej
Jacek CHĘCIŃSKI
Zdzisław FILUS
nr katalogowy: 100501
10.15199/48.2016.09.13
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-1a
Generic Model of Coastal Distribution Network for Power System Harmonics Studies
Velimir Lj. STRUGAR
Vladimir A. KATIC
Jovica V. MILANOVIC
nr katalogowy: 74171
CHŁODNICTWO 2018-6
Analiza różnych systemów klimatyzacji w obiektach hotelowych
Anna Grudzień
Artur Rusowicz
Maciej Leszczyński
Tomasz Ziąbka
nr katalogowy: 117857
10.15199/8.2018.6.1
systemy klimatyzacji
obiekty hotelowe
system VRV.
air-conditioning systems
hotels
VRV system.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Ekożywność zdrowa żywność w XXI wieku?
Aneta Brodziak
Jolanta Król
nr katalogowy: 110551
żywność ekologiczna
certyfikat
jakość
konsument
organic food
certificate
quality
consumer
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-11
Aspekty sustainability jako nowy wymiar jakości w branży hotelarskiej - wyniki badań
Agata TARKOWSKA
Agata RUDNICKA
nr katalogowy: 110434
10.15199/48.2017.11.5
odpowiedzialna turystyka
zrównoważony rozwój
zrównoważony rozwój w hotelach
sustainable tourism
sustainable development
sustainability in hotels
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-8
Routing protocols in Mobile Ad-hoc Networks
Bratislav MIKARIĆ
Dejan RANČIĆ
Slaviša ILIĆ
nr katalogowy: 127353
10.15199/48.2020.08.21
MANET - mobile ad-hoc networks
wireless communications
routing
protocols
sieci bezprzewodowe
protokoły routingu
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-8
Badanie laboratoryjne styków pontonów platformy budynku pływającego
Grzegorz Gremza
Szymon Swierczyna
Kamil Słowiński
nr katalogowy: 150126
10.15199/33.2024.08.05
budynek pływający
ponton
stykmontażowy
niesymetryczne połączenie doczołowe śrubowe
floating building
pontoon
field joint
non- -symmetrical end-plate bolted connection
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-8
Badanie laboratoryjne styków pontonów platformy budynku pływającego
Grzegorz Gremza
Szymon Swierczyna
Kamil Słowiński
nr katalogowy: 150126
10.15199/33.2024.08.05
budynek pływający
ponton
stykmontażowy
niesymetryczne połączenie doczołowe śrubowe
floating building
pontoon
field joint
non- -symmetrical end-plate bolted connection
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Powracający klient (cz. I)
nr katalogowy: 121418
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych.
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Powracający klient (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 122293
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych. Title: Returning Customer (part II)
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-7-8
The research results of physico-mechanical properties of hiking shoes
MYKHAILO STEFANYK
IRYNA YEMCHENKO
NATALIIA POPOVYCH
nr katalogowy: 121786
10.15199/60.2019.07-08.2
hiking footwear
innovative technologies
commodity science
consumer properties of footwear
obuwie turystyczne
innowacyjne technologie
towaroznawstwo
właściwości użytkowe obuwia
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 131721
marketing mix
narzędzia promocji
promocja
reklama
reklama internetowa
marketing mix
promotion tools
promotion
advertising
internet advertising
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 131721
marketing mix
narzędzia promocji
promocja
reklama
reklama internetowa
marketing mix
promotion tools
promotion
advertising
internet advertising
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-1
Helipad Detection and Classification for Safe Helicopter landing
Emad A. Mohammed
Ahmed J. Ali
Abdullah Mohammed Abdullah
nr katalogowy: 147106
10.15199/48.2024.01.26
VGG19
RESNET 50
Helipad image detection
VGG19
RESNET50
Wykrywanie obrazu lądowiska dla helikopterów
GOSPODARKA WODNA 2018-2
Zastosowanie oczyszczalni roślinno-stawowych jako technologii umożliwiającej zero zrzutu zanieczyszczeń
WOJCIECH HALICKI
KATARZYNA KITA
ARTUR ZAJĄC
nr katalogowy: 112067
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-1
Problematyka funkcjonalności systemów dekoracji okiennych stosowanych we wnętrzach użyteczności publicznej
Joanna Szkudlarek
nr katalogowy: 130738
10.151199/60.2021.1.1
dekoracje okienne
tkaniny zasłonowe
tkaniny zaciemniające
hotele
HoReCa
window decorations
curtains
blackout fabrics
hotels
HoReCa
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-1
Problematyka funkcjonalności systemów dekoracji okiennych stosowanych we wnętrzach użyteczności publicznej
Joanna Szkudlarek
nr katalogowy: 130738
10.151199/60.2021.1.1
dekoracje okienne
tkaniny zasłonowe
tkaniny zaciemniające
hotele
HoReCa
window decorations
curtains
blackout fabrics
hotels
HoReCa
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH