Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
Przekąski mięsne – smaczna alternatywa
Monika Modzelewska-Kapituła
Katarzyna Tkacz
Weronika Zduńczyk
nr katalogowy: 127699
produkty mięsne
mięso
konsument
jakość
wartość odżywcza
meat products
meat
consumer
quality
nutritional value
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-3
Tradycyjne i niekonwencjonalne przekąski mięsne
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 50747
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-3
Przekąski mięsne w Polsce i na świecie
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 58470
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Nowe technologie wykorzystywane w przemyśle przekąsek
Kamil Wawrzyniak
Grzegorz Ligaj
Bartłomiej Wióra
Sandra Zielińska
Sylwia Baluta
nr katalogowy: 143469
10.15199/65.2023.5.5
czipsy
przekąski mięsne
przekąski owocowe
przekąski warzywne
chips
meat snacks
fruit snacks
vegetable snacks
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Nowe technologie wykorzystywane w przemyśle przekąsek
Kamil Wawrzyniak
Grzegorz Ligaj
Bartłomiej Wióra
Sandra Zielińska
Sylwia Baluta
nr katalogowy: 143469
10.15199/65.2023.5.5
czipsy
przekąski mięsne
przekąski owocowe
przekąski warzywne
chips
meat snacks
fruit snacks
vegetable snacks
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Nowe technologie wykorzystywane w przemyśle przekąsek
Kamil Wawrzyniak
Grzegorz Ligaj
Bartłomiej Wióra
Sandra Zielińska
Sylwia Baluta
nr katalogowy: 143469
10.15199/65.2023.5.5
czipsy
przekąski mięsne
przekąski owocowe
przekąski warzywne
chips
meat snacks
fruit snacks
vegetable snacks
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Słone i pikantne przekąski na rynkach Polski i świata
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 59563
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-6
Nazwy mięsnych przekąsek
nr katalogowy: 120748
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Dieta przeciwzapalna
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 146305
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Jakość parówek oferowanych konsumentom w sprzedaży detalicznej
Halina Makała
nr katalogowy: 68842
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Ekstrudowane przekąski nowej generacji
Aleksandra Wesołowska
nr katalogowy: 86362
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Przekąski - sposób na sukces
nr katalogowy: 32318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Przekąski - sposób na sprzedaż pieczywa
nr katalogowy: 59331
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Przekąski Wolf ButterBack - jakość prosto z pieca
nr katalogowy: 85526
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-2
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 66082
OPAKOWANIE 2010-10
Zintegrowany system do szybkiego pakowania przekąsek
nr katalogowy: 54770
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Puffingi wieprzowe dobór obróbki wstępnej surowca
Tomasz Pawlak
Michał Piątek
Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak
Antoni Ryniecki
nr katalogowy: 95675
10.15199/65.2015.12.2
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Przekąski coraz popularniejsze
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 148552
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
OFERTA SPECJALNA DLA PIEKARNI
nr katalogowy: 4743
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Mięsne rarytasy
nr katalogowy: 4052
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Zakłady mięsne Salus
nr katalogowy: 1708
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-2
Informacje
nr katalogowy: 16778
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Przekąska miesiąca
nr katalogowy: 103079
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Zakłady Mięsne NOWAK już w Unii
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 1541
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Historia parówką i bułką pisana
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 135313
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
Zakłady Mięsne MAZURY SA już w Unii
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 1592
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Mięsne Specjały Polskiej Kuchni
nr katalogowy: 145172
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-7
Mięsne perspektywy
nr katalogowy: 107976
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-2
Zakłady Mięsne Łmeat-Łuków SA już w Unii
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 1567
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Zakłady Mięsne SALUS w przeddzień certyfikacji
nr katalogowy: 67060
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Mięso i produkty mięsne w świetle aktualnych przepisów prawa żywnościowego
Krzysztof Ćwiertniewski
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 16139
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Czy powinniśmy podjadać pomiędzy posiłkami?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 102525
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Wielkanoc - mięsne święta i polska tradycja
nr katalogowy: 67058
OPAKOWANIE 2006-6
Pierwsze w Wielkiej Brytanii opakowanie do zdrowej żywności w postaci przekąski marki Tesco Tempations firmy Readifoods
L. F.
nr katalogowy: 17955
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Vending sposobem na biznes w branży mięsnej?
nr katalogowy: 123013
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Bez chleba ani rusz
nr katalogowy: 85525
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Historia parówką i bułką pisana
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 135313
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Dodatki a współczesne przetwórstwo mięsne
nr katalogowy: 35415
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Piekarnia i restauracja PAUL już w Polsce
nr katalogowy: 93306
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-2
Informacje
nr katalogowy: 24126
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 104151
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Mrożone przekąski
nr katalogowy: 33752
AURA 2024-5
Ciężarówki bezemisyjne rozwożą produkty PepsiCo w Warszawie
Julian KRZYŻANOWSKI
nr katalogowy: 148584
OPAKOWANIE 2021-7
Proces pakowania o najwyższej wydajności
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 132606
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Desery to nasza pasja
nr katalogowy: 27099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Desery to nasza pasja
nr katalogowy: 36846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Tradycja i smak polskiego pieczywa
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 134224
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Do kawy coś słodkiego...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138665
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Znamy zwycięzców konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet”!
nr katalogowy: 150016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
UNIFINE - desery to nasza pasja
nr katalogowy: 23770
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Nowe technologie wykorzystywane w przemyśle przekąsek
Kamil Wawrzyniak
Grzegorz Ligaj
Bartłomiej Wióra
Sandra Zielińska
Sylwia Baluta
nr katalogowy: 143469
10.15199/65.2023.5.5
czipsy
przekąski mięsne
przekąski owocowe
przekąski warzywne
chips
meat snacks
fruit snacks
vegetable snacks
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Łukowska spiżarnia zapełniona po brzegi
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 71049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Producent przekąsek przyznaje firmie Ishida najwyższą ocenę za zmniejszenie strat
nr katalogowy: 87298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Tradycja i smak polskiego pieczywa
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 134224
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Do kawy coś słodkiego...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138665
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-8
Nowe trendy w produkcji konserw
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 53484
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Dopracowane pomysły na wysokiej jakości produkty mięsne
Piotr Andrzej Pawłowski
nr katalogowy: 63862
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-3
Burger wieprzowo-wołowy stabilizowany preparatem alginianowym
Paweł Pełka
nr katalogowy: 130894
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-5
Mięso i przetwory mięsne żywnością funkcjonalną
Mirosław Słowiński
Leonard Jankiewicz
nr katalogowy: 59758
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 42536
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Zakłady Mięsne SKIBA wybrały rozbiór potokowy firmy MPS
nr katalogowy: 54640
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Rośnie apetyt "na snacka"
nr katalogowy: 103069
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Wypiek pieczywa w punkcie sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129965
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Dawne i zapomniane przepisy mięsne
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 42104
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-8
Nowe - nie znaczy złe...
nr katalogowy: 46315
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Zakład Mięsny Wiesbauer wyznacza standardy wspierane przez innowacyjne koncepcje i rozwiązania techniczne CSB-System
nr katalogowy: 54308
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-11
Stosowanie substancji dodatkowych do surowych wyrobów mięsnych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
Katarzyna Kuźma
nr katalogowy: 87958
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Co piszą inni
nr katalogowy: 9487
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Amerykańscy eksperci w zakładach mięsnych
J. Leonkiewicz
nr katalogowy: 7183
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Złote Stalki' 2004
nr katalogowy: 1656
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-6
Kuchnie świata
hp
nr katalogowy: 13033
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Co piszą inni
nr katalogowy: 9487
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Analitycy oceniają stan i perspektywy światowego rynku snacków
nr katalogowy: 64994
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-1
Dni Przemysłu Mięsnego
nr katalogowy: 16791
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Innowacyjne rozwiązania w Prime Food
nr katalogowy: 14793
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-8
15 lat Zakładów Mięsnych NOWAK
nr katalogowy: 16691
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-9
Co piszą inni
nr katalogowy: 16676
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Dodatki przyprawowe do mięs
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 9524
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-2
Wędzenie produktów pochodzenia zwierzęcego
Mirosław Michalski
nr katalogowy: 9499
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
Wielkanoc - mięsne święta!
nr katalogowy: 119296
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-3
Aktualności
nr katalogowy: 58465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Jeśli coś zjeść, to w piekarni!
nr katalogowy: 121618
OPAKOWANIE 2016-9
Opakowanie z białek mleka
nr katalogowy: 101447
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Wypiek pieczywa w punkcie sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129965
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Polska – Europa – Świat
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 137879
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Polska – Europa – Świat
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 137879
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Przetwory mięsne o zmniejszonej zawartości tłuszczu
Marek Cierach
Kamil Szacłlo
nr katalogowy: 1706
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-3
Dławnice Skintop firmy Lapp Kabel w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 15235
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Warszawskie Targi Spożywcze Euro Food
nr katalogowy: 1555
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Co pisza inni - z kraju
nr katalogowy: 9544
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Gotowanie bez glutenu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 122291
nietolerancje
gluten
celiakia
zboża bezglutenowe
posiłki
gastronomia.
intolerance
gluten
celiac disease
gluten free cereals
dishes
gastronomy
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Kraje bałtyckie nowymi członkami Unii Europejskiej
nr katalogowy: 6412
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
U Bystrego w Swarzędzu
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 1712
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-2
Zanik targów w Katowicach
nr katalogowy: 1578
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Wyróżnienie dla ZM DUDA SA
nr katalogowy: 1554
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Zakłady Mięsne DUDA S.A. firma z europejskiego peletonu
E. Smoliński
nr katalogowy: 7041
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-11
Między Warszawą a Mińskiem Mazowieckim
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 9649
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Szanse dla regionalnych i tradycyjnych przetworów mięsnych. Część l
Jacek Zin
nr katalogowy: 9626
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
SILESIA tutaj jest moc
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 83747
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-18
Wędliny niezwyczajne
Henryk Piekut
nr katalogowy: 54497
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Certyfikaty dla Zakładów Mięsnych MAZURY w Ełku
nr katalogowy: 1755
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2004-4
Fosfor w ściekach zakładów mięsnych -zanieczyszczenia które można skutecznie usunąć
Piotr Konieczny
nr katalogowy: 1314
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Zakład na obrzeżu Borów Tucholskich
Krzysztof Łekawski
nr katalogowy: 9627
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Przyprawa do mięs Prymat
nr katalogowy: 97167
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
Mięsne produkty panierowane jako przykład żywności wygodnej
Oskar Nowak
Monika Modzelewska-Kapituła
nr katalogowy: 149204
żywność wygodna
mięsne produkty panierowane
innowacje
zdrowie
convenient meat products
breaded meat
battered meat
innovations
health
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Znakowanie czekolady i kakao
Katarzyna Krzewska
nr katalogowy: 109764
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Przekąski - smacznie i zdrowo
nr katalogowy: 59330
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-2
Przyszłość przekąsek owocowych i warzywnych
Monika Janowicz
Hanna Kowalska
Andrzej Lenart
nr katalogowy: 66081
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
Sherry i Manzanilla
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 92084
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Jakość sensoryczna przekąsek na bazie białka roślinnego
Inga Klimczak
Daniel Głogowski
Radosław Bezler
nr katalogowy: 143471
10.15199/65.2023.5.7
przekąski
białko roślinne
projektowanie
jakość sensoryczna
pożądalność konsumencka
snacks
plant protein
design
sensory quality
consumer acceptance
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Jakość sensoryczna przekąsek na bazie białka roślinnego
Inga Klimczak
Daniel Głogowski
Radosław Bezler
nr katalogowy: 143471
10.15199/65.2023.5.7
przekąski
białko roślinne
projektowanie
jakość sensoryczna
pożądalność konsumencka
snacks
plant protein
design
sensory quality
consumer acceptance
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Jakość sensoryczna przekąsek na bazie białka roślinnego
Inga Klimczak
Daniel Głogowski
Radosław Bezler
nr katalogowy: 143471
10.15199/65.2023.5.7
przekąski
białko roślinne
projektowanie
jakość sensoryczna
pożądalność konsumencka
snacks
plant protein
design
sensory quality
consumer acceptance
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-5
Jakość sensoryczna przekąsek na bazie białka roślinnego
Inga Klimczak
Daniel Głogowski
Radosław Bezler
nr katalogowy: 143471
10.15199/65.2023.5.7
przekąski
białko roślinne
projektowanie
jakość sensoryczna
pożądalność konsumencka
snacks
plant protein
design
sensory quality
consumer acceptance
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
Finał XXXIV Konkursu z zakresu technologii mięsa
nr katalogowy: 1601
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Nowoczesność wsparta tradycją
nr katalogowy: 78861
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Rozmawiamy z Marianem Meyerem właścicielem Zakładów Mięsnych VIOLA w Lnianie
Krzysztof Łękawski
Jolanta Wilczak
nr katalogowy: 1536
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 77428
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-11
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 72536
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-9
Sklepy mięsne: decyduje jakość i świeżość
Barbara Mikusińska
nr katalogowy: 150471
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
Wyposażenie techniczne magazynów w zakładach mięsnych
Adam Wojciechowski
nr katalogowy: 80782
OPAKOWANIE 2010-1
Kubki pełne "czarnego złota"
nr katalogowy: 49234
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Akryloamid - fakty i opinie
Roman Jurga
nr katalogowy: 45159
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Żywienie w szkołach podstawowych
nr katalogowy: 148448
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Smak, zapach, barwa i trwałość wyrobu...
nr katalogowy: 121370
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-5
Wielkanoc Mięsne Święta
nr katalogowy: 25974
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wędliny premium ZM Henryka STOKŁOSY
Joanna Miazek
nr katalogowy: 88585
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-10
KRONIKA
nr katalogowy: 80015
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-9
Walory mięsa jeszcze raz
Waldemar Jaworski
Alicja Jaworska-Piasecka
nr katalogowy: 128144
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Informacje
nr katalogowy: 33857
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-6
Informacje
nr katalogowy: 26949
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 149195
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Lokale gastronomiczne - droga rozwoju piekarni i cukierni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 85528
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Przekąski i konkursy
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 85197
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Wyroby cukiernicze w Indochinach
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 69084
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Na ryby do Bergen
nr katalogowy: 63458
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Mała gastronomia w piekarni
nr katalogowy: 121619
OPAKOWANIE 2017-1
Schubert pakuje kruche ciasteczka
nr katalogowy: 103733
OPAKOWANIE 2021-10
Produkcja słodkości z rozwiązaniami firmy Ishida
nr katalogowy: 133827
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Polska – Europa – Świat
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 137879
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Opakowania - niezbędny element w obrocie towarowym
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 31755
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Mięsne akcesoria
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 39487
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123016
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123015
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Targi MIĘSO I WĘDLINY 2008
nr katalogowy: 34315
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Targi MIĘSO I WĘDLINY 2008
nr katalogowy: 34314
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
50 lat temu pisaliśmy
nr katalogowy: 32576
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
Co piszą inni
nr katalogowy: 32570
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Informacje Biznesowe
nr katalogowy: 31948
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Co piszą inni
nr katalogowy: 31758
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Racjonalizacja organizacji w przedsiębiorstwie Kroeswang
nr katalogowy: 30673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Wysmakowane towarzystwo
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 29643
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Tradycyjne wyroby mięsne z "Soplicowa"
nr katalogowy: 29131
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Mięsne artykuły tradycyjne w województwie podkarpackim
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 38223
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-5
Rozwój Zakładów Mięsnych NOVE
nr katalogowy: 25973
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
OptymaTM Slim Pack - agregaty chłodnicze w obudowie
nr katalogowy: 83807
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
KRONIKA
nr katalogowy: 73870
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-4
Środki transportu w przemyśle mięsnym
Joanna Kulikowska
nr katalogowy: 131405
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Tradycyjne produkty mięsne Azji
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 63177
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Czekolada na lato
nr katalogowy: 106094
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
CSB-System steruje procesami w przedsiębiorstwie Dr. Karg
nr katalogowy: 54422
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 53807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Kawowe menu
nr katalogowy: 122771
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-8
Firma będzie ci matką
Robert Kozela
nr katalogowy: 100085
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Kanapki koktajlowe
Ewa Ceborska-Scheiter bauer
nr katalogowy: 91502
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-2
Moda na pieczywo całoziarnowe Czy pieczywo jasne tuczy i jest niezdrowe?
Aleksandra Kępińska
nr katalogowy: 89325
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Dobra kawa to podstawa
nr katalogowy: 149855
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Mięso zwierząt egzotycznych nietypowe źródło białka
DARIUSZ NOWAK
nr katalogowy: 33811
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w kontrolowanej atmosferze
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 39094
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-10
Walne zgromadzenie UPEMI
nr katalogowy: 134016
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-9
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 109652
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Niemcy - szansa zdobycia rynku przez polską żywność
nr katalogowy: 30026
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Mówisz - masz
nr katalogowy: 37907
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
35 lat Zakładów Mięsnych w Łukowie
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 37285
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Mięsne innowacje
nr katalogowy: 78778
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Świętomięs Polski w Bydgoszczy
nr katalogowy: 101052
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Wiadomości
nr katalogowy: 101039
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-3
Kolorystyka firmowa
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 90199
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-5
Staropolskie tuszki gołębi na współczesnym stole konsumenta
Marcin Różewicz
Karol Kaszperuk
nr katalogowy: 114012
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Koncept z kawą, wypiekami i delikatesami. O kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128985
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Tradycyjne produkty mięsne A zji
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 62722
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-4
wiadomości
nr katalogowy: 113398
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Co piszą inni - z kraju i ze świata
nr katalogowy: 37287
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Produkty mięsne w atmosferze ochronnej
nr katalogowy: 83608
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 75369
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Prognozowany spadek produkcji pasz w UE
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 139844
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-3
Zagrożenia mikrobiologiczne występujące w produktach mięsnych
Elżbieta Maćkiw
Monika Stasiak
Joanna Kowalska
Katarzyna Kucharek
nr katalogowy: 112858
10.15199/65.2018.3.5
mięso i produkty mięsne
kryteria bezpieczeństwa
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
meat and meat products
safety criteria
microbiological contamination
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-11
Barwotwórcze działanie dymu wędzarniczego
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 129216
dym wędzarniczy
drewno wędzarnicze
barwa wyrobów wędzonych
smoke
smoking wood
colour of smoked products
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Produkcja kulinarnego mięsa wołowego z bydła rasy limousin
Stanisław Wajda
nr katalogowy: 29126
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Zakłady mięsne wyróżnione godłem AGRO POLSKA
nr katalogowy: 68853
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 61704
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-4
Partnerskie podejście do kontroli
nr katalogowy: 125725
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-2
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 96665
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
Od polskiego rolnika do Twojego koszyka
Bogdan Nowak
nr katalogowy: 68048
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Na zdrowie, czyli jak wydać zdrowe przyjęcie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 97323
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Liczy się tylko jakość
Adam Steć
nr katalogowy: 90358
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Kronika
nr katalogowy: 54312
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja
nr katalogowy: 90917
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH