Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność ekologiczna - rynek z perspektywą
Marta Stus
nr katalogowy: 18998
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Żywność ekologiczna kontra konwencjonalna
nr katalogowy: 43850
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Polskie Forum Żywności Ekologicznej
nr katalogowy: 145170
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Drożdże Organiczne-BIO EKOrewolucja na rynku drożdży
nr katalogowy: 124725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Drożdze Organiczne - EKOrewolucja na rynku drożdży
nr katalogowy: 119908
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Wybrane doniesienia z rynku zbóż i pasz
nr katalogowy: 47107
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Kanały dystrybucji żywności ekologicznej
R. Nestorowicz
nr katalogowy: 23151
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-1
BioFach 2006 - efektywna promocja polskich producentów żywności ekologicznej
A.Ł.
nr katalogowy: 20713
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
Ocena możliwości wykorzystania proszku buraczanego jako substancji barwiącej do produkcji kiełbas homogennych
Karol Kostecki
Marta Woźniak
Ryszard Kowalski
nr katalogowy: 120395
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Zielony Tydzień
nr katalogowy: 131714
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-12
"Natura Food 2010" - ekologiczna i zdrowa żywność w natarciu
nr katalogowy: 56216
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Zielony Tydzień
nr katalogowy: 131714
OPAKOWANIE 2009-4
Nieustająca rewolucja ekologiczna
Ana Ces-Agraso
nr katalogowy: 44158
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Dowód pochodzenia
nr katalogowy: 33030
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-1
Zdrowa czy ekologiczna żywność?
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 32840
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Kontrola ekologicznej żywności
Urszula GIERAŁTOWSKA
Sylwia CHUDY
nr katalogowy: 31720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Przestało pachnieć świeżymi bułeczkami...
KRYSTYNA CZARNECKA
nr katalogowy: 27051
AURA 2024-7
Bycie EKO
Justyna Aleksandrzak
nr katalogowy: 149585
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-1
Żywność ekologiczna - zasady produkcji i kontroli
Urszula Sołtysiak
nr katalogowy: 32833
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Powołano Klaster Bioprodukt
Jan Kamionek
nr katalogowy: 30036
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Smaki uluBIOne
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 36834
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Kontrola ekologicznej żywności
Urszula GIERAŁTOWSKA
Małgorzata SOBCZAK
Sylwia CHUDY
nr katalogowy: 34755
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
Produkty ekologiczne - najszybciej rozwijający się segment rynku żywności
nr katalogowy: 23829
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Żywność ekologiczna - ruszyła kampania informacyjna
Marta Stus
nr katalogowy: 23331
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Ekożywność zdrowa żywność w XXI wieku?
Aneta Brodziak
Jolanta Król
nr katalogowy: 110551
żywność ekologiczna
certyfikat
jakość
konsument
organic food
certificate
quality
consumer
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
WYDARZENIA Polska - Unia - Świat
nr katalogowy: 47078
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Bio i eko - tylko dla żywności ekologicznej
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 56335
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Żywność ekologiczna w Polsce przetwórstwo oraz rynek
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 93652
10.15199/65.2015.9.7
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Żywność ekologiczna trendy na rynku oraz wymagania prawne
nr katalogowy: 53804
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Rynek żywności ekologicznej na świecie i w Polsce
Mariola Kwasek
Stanisław Kowalczyk
nr katalogowy: 130591
10.15199/65.2021.2.1
rolnictwo ekologiczne
sprzedaż
żywność ekologiczna
jakość i bezpieczeństwo żywności
organic farming
sales
organic food
food quality and safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Rynek żywności ekologicznej na świecie i w Polsce
Mariola Kwasek
Stanisław Kowalczyk
nr katalogowy: 130591
10.15199/65.2021.2.1
rolnictwo ekologiczne
sprzedaż
żywność ekologiczna
jakość i bezpieczeństwo żywności
organic farming
sales
organic food
food quality and safety
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
System znakowania produktów żywnościowych Nutri-Score – jego prostota nie idzie w parze z interesami polskich producentów, ani nie wspiera edukacji żywieniowej konsumenta
Redakcja PFiOW
nr katalogowy: 137300
Nutri-Score
edukacja żywieniowa
sok
zdrowie
znakowanie żywności
lokalni producenci
żywność lokalna
żywność regionalna
żywność ekologiczna
Nutri-Score
nutrition education
juice
health
food labeling
local producers
local food
regional food
organic food
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-2
Walory żywieniowe i zastosowanie orkiszu
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 41568
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Warzywa ekologiczne i konwencjonalne
Anna Wlazły
Monika Pytka
Anna Stój
Bożena Sosnowska
nr katalogowy: 86664
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
System znakowania produktów żywnościowych Nutri-Score – jego prostota nie idzie w parze z interesami polskich producentów, ani nie wspiera edukacji żywieniowej konsumenta
Redakcja PFiOW
nr katalogowy: 137300
Nutri-Score
edukacja żywieniowa
sok
zdrowie
znakowanie żywności
lokalni producenci
żywność lokalna
żywność regionalna
żywność ekologiczna
Nutri-Score
nutrition education
juice
health
food labeling
local producers
local food
regional food
organic food
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
System znakowania produktów żywnościowych Nutri-Score – jego prostota nie idzie w parze z interesami polskich producentów, ani nie wspiera edukacji żywieniowej konsumenta
Redakcja PFiOW
nr katalogowy: 137300
Nutri-Score
edukacja żywieniowa
sok
zdrowie
znakowanie żywności
lokalni producenci
żywność lokalna
żywność regionalna
żywność ekologiczna
Nutri-Score
nutrition education
juice
health
food labeling
local producers
local food
regional food
organic food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
WYDARZENIA informacje biznesowe
nr katalogowy: 83614
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-7
Charakterystyka żywności ekologicznej pochodzenia zwierzęcego i czynników jej wyboru przez konsumentów
Halina Makała
nr katalogowy: 121442
10.15199/65.2019.7.7
żywność ekologiczna
konwencjonalna
jakość mięsa i ekologicznych wyrobów mięsnych
ecological
conventional food
quality of meat and organic meat products
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-8
EKOLOGIA
nr katalogowy: 53670
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-9
Rynek żywności ekologicznej w Polsce to 50 mln euro
nr katalogowy: 62047
AURA 2006-10
Świadomość ekologiczna młodzieży szkół średnich w Starachowicach
RENATA BOREK-WOJCIECHOWSKA
JANINA MALINOWSKA
nr katalogowy: 21377
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-3
Ekologiczne metody zwalczania szkodników w magazynach zbóż i w młynach
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 119592
AURA 2016-5
Ekonomia a środowisko
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 98254
10.15199/2.2016.5.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Bioprodukty nieustanny wzrost popytu
nr katalogowy: 64634
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-12
Ekologiczne mięso – produkcja i jakość
Aneta Cegiełka
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 129668
produkcja ekologiczna
ekologiczne mięso
wartość odżywcza
organic production
organic meat
nutritional value
ELEKTROINSTALATOR 2022-12
EKOLOGICZNA MODERNIZACJA PRODUKCJI W SPÓŁCE ELKAT
nr katalogowy: 141303
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-7
Ekologiczna kurtka firmy Columbia
nr katalogowy: 108364
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Gawęda o ekologii
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 105288
ELEKTROINSTALATOR 2022-12
EKOLOGICZNA MODERNIZACJA PRODUKCJI W SPÓŁCE ELKAT
nr katalogowy: 141303
ELEKTROINSTALATOR 2022-12
EKOLOGICZNA MODERNIZACJA PRODUKCJI W SPÓŁCE ELKAT
nr katalogowy: 141303
AURA 2008-1
Działalność ekologiczna w Zespole Szkół Spożywczych w Bydgoszczy
KATARZYNA MAZALON
nr katalogowy: 32832
AURA 2018-8
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 115309
OPAKOWANIE 2013-11
Forum Recyklingu na POLEKO
nr katalogowy: 80595
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Poznaj Dobrą Żywność
nr katalogowy: 20574
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Napoje funkcjonalne - maj 2010 r.
nr katalogowy: 52629
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-5
Pozostałości poprodukcyjne – ważne dodatki prozdrowotne i funkcjonalne do żywności
Aleksandra Rolewicz
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
nr katalogowy: 148662
10.15199/65.2024.5.4
pozostałości poprodukcyjne
zrównoważony rozwój
składniki odżywcze
żywność funkcjonalna
post-production residues
sustainable development
nutrients
functional food
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-16
CO PISZĄ INNI efekty-defekty
nr katalogowy: 46644
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-4
Fasadowe Profile Powlekane Austrotherm
nr katalogowy: 2506
GOSPODARKA WODNA 2006-9
INFORMACJE - NOWOîCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 16805
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Novel Foods - nowa żywność w UE oraz możliwości jej zastosowania w przemyśle mięsnym
Dariusz Nowak
Michał Gośliński
nr katalogowy: 122546
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Żywność minimalnie przetworzona - owoce i warzywa
H. Kowalska
nr katalogowy: 20786
AURA 2009-4
Ekonomia ekologiczna
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 44048
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Żywność funkcjonalna - dyskusyjnie
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 32764
OPAKOWANIE 2006-10
Co nowego na POLEKO
nr katalogowy: 21900
AURA 2005-2
PODRĘCZNIK POLITYKI EKOLOGICZNEJ
Janusz Stochlak
nr katalogowy: 8364
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-21-22
Samochody na gaz ziemny
nr katalogowy: 22182
AURA 2006-10
Edukacja ekologiczna w żłobku
SYLWIA GRAJA
nr katalogowy: 21378
AURA 2006-8
KRONIKA EKOLOGICZNA - czerwiec - lipiec 2006 r.
eko
nr katalogowy: 15900
AURA 2005-11
KRONIKA EKOLOGICZNA wrzesień - październik 2005 r.
nr katalogowy: 8569
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Żywność zmodyfikowana genetycznie - podstawy prawne (1)
I. Tańska
nr katalogowy: 22399
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-5
Pozostałości poprodukcyjne – ważne dodatki prozdrowotne i funkcjonalne do żywności
Aleksandra Rolewicz
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
nr katalogowy: 148662
10.15199/65.2024.5.4
pozostałości poprodukcyjne
zrównoważony rozwój
składniki odżywcze
żywność funkcjonalna
post-production residues
sustainable development
nutrients
functional food
AURA 2006-12
KRONIKA EKOLOGICZNA - październik, listopad 2006 r.
nr katalogowy: 22623
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-24
Ekologiczna przezorność
Henryk Piekut
nr katalogowy: 5652
AURA 2004-10
KRONIKA EKOLOGICZNA - sierpień - wrzesień 2004 r. - (eko)
nr katalogowy: 625
AURA 2004-9
KRONIKA EKOLOGICZNA - lipiec - sierpień 2004 r. - (eko)
nr katalogowy: 607
AURA 2004-7
Z LISTÓW DO REDAKCJI - HIPOKRYZJA EKOLOGICZNA - ODPOWIEDĆ PREZYDENTA MIASTA
nr katalogowy: 560
AURA 2004-7
Z LISTÓW DO REDAKCJI - HIPOKRYZJA EKOLOGICZNA - ODPOWIEDĆ PREZYDENTA MIASTA
nr katalogowy: 559
AURA 2004-4
KRONIKA EKOLOGICZNA - październik - listopad 2004 r.
nr katalogowy: 498
AURA 2004-3
KRONIKA EKOLOGICZNA - styczeń - luty 2004 r.
nr katalogowy: 477
AURA 2006-5
KRONIKA EKOLOGICZNA - marzec - kwiecień 2006
nr katalogowy: 15968
AURA 2006-7
KRONIKA EKOLOGICZNA - maj - czerwiec 2006 r.
eko
nr katalogowy: 15920
AURA 2013-4
Edukacja ekologiczna dorosłych mieszkańców wsi elementem edukacji całożyciowej
Adam KOWALAK
nr katalogowy: 75677
CHŁODNICTWO 2011-1-2
Wpływ środowiska i stosowanych technologii na właściwości odżywcze oraz zdrowotne produktów mięsnych a substancje zanieczyszczające żywność
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 57682
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Substancje dodatkowe w produktach ekologicznych
Aneta Brodziak
Jolanta Król
nr katalogowy: 102844
10.15199/65.2016.12.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-2
Jakość ekologiczna wprowadzanych na rynek opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 3472
AURA 2004-11
KRONIKA EKOLOGICZNA - wrzesień - październik 2004 r. - (eko)
nr katalogowy: 643
AURA 2006-2
KRONIKA EKOLOGICZNA - styczeń 2006 r.
eko
nr katalogowy: 16037
OPAKOWANIE 2005-11
Kryteria oceny ekologicznej opakowań
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11351
AURA 2005-12
KRONIKA EKOLOGICZNA - pačdziernik - listopad 2005 r.
eko
nr katalogowy: 8599
AURA 2005-7
KRONIKA EKOLOGICZNA - maj - czerwiec 2005 r. - (eko)
nr katalogowy: 8480
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-7
Konferencja Ekologiczna w Warszawie
E. Włodarczyk
nr katalogowy: 53280
AURA 2006-11
KRONIKA EKOLOGICZNA - wrzesień - październik 2006 r.
nr katalogowy: 21398
OPAKOWANIE 2004-11
Czy i jak warto stosować opakowania wielokrotnego użycia
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 3378
AURA 2005-9
KRONIKA EKOLOGICZNA - lipiec - sierpień 2005 r.
eko
nr katalogowy: 8520
AURA 2005-8
KRONIKA EKOLOGICZNA - czerwiec - lipiec 2005 r.
eko
nr katalogowy: 8501
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
Produkty mleczne nośnikami składników prozdrowotnych
Justyna Żulewska
nr katalogowy: 76482
OPAKOWANIE 2006-9
Kampania "Czyste plaże" 2006 - VII edycja
nr katalogowy: 17904
AURA 2004-8
KRONIKA EKOLOGICZNA - czerwiec - lipiec 2004 r. - (eko)
nr katalogowy: 585
GOSPODARKA WODNA 2005-5
Kilka słów o ekologicznej odbudowie rzek
Stefan Bartosiewicz
nr katalogowy: 9742
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-12
Ekologiczna elektronika - uwarunkowania materiałowe i technologiczne
R
Kisiel
J. Felba
nr katalogowy: 9204
AURA 2005-5
KROMKA EKOLOGICZNA - marzec - kwiecień 2005 r. - (eko)
nr katalogowy: 8440
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Poznaj Dobrą Żywność - na dziedzińcu SGGW
Marta Stus
nr katalogowy: 62009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Ekologiczna produkcja żywności w świetle przepisów prawa. Cz. II.
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 5142
AURA 2004-9
ECHA NASZYCH ARTYKUŁÓW - EKOLOGICZNA ODBUDOWA RZEK
Stefan Bartosiewicz
nr katalogowy: 601
AURA 2004-7
KRONIKA EKOLOGICZNA - maj - czerwiec 2004 r.
nr katalogowy: 565
AURA 2004-6
KRONIKA EKOLOGICZNA - kwiecień - maj 2004 r.
nr katalogowy: 543
AURA 2004-6
EKOLOGICZNA ODBUDOWA RZEK (2)
Mariusz Czesak
nr katalogowy: 526
AURA 2004-3
RECENZJE: 'SŁOWNIK BOTANICZNY' EKOLOGICZNA SIEĆ NATURA 2000
nr katalogowy: 478
AURA 2005-10
KRONIKA EKOLOGICZNA sierpień - wrzesień 2005 r.
eko
nr katalogowy: 8541
AURA 2005-4
EDUKACJA EKOLOGICZNA STUDENTÓW EKONOMII AR W SZCZECINIE
Bartosz Mickiewicz
Jadwiga Orylska
nr katalogowy: 8399
AURA 2005-2
KRONIKA EKOLOGICZNA - styczeń - luty 2005 r. - (eko)
nr katalogowy: 8370
AURA 2023-12
Stabilny Program Edukacji Ekologicznej
Jolanta CZUDAK
nr katalogowy: 146426
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Nowa żywność aktualny stan prawny
Justyna Cieślak
nr katalogowy: 95672
AURA 2005-1
KRONIKA EKOLOGICZNA - grudzień 2004 r. - (eko)
nr katalogowy: 8350
AURA 2004-12
KRONIKA EKOLOGICZNA - październik - listopad 2004 r. - (eko)
nr katalogowy: 664
AURA 2004-5
KRONIKA EKOLOGICZNA - marzec - kwiecień 2004 r.
nr katalogowy: 519
AURA 2004-5
EKOLOGICZNA ODBUDOWA RZEK (1)
Mariusz Czesak
nr katalogowy: 510
AURA 2004-2
KRONIKA EKOLOGICZNA - grudzień 2003 - styczeń 2004 r. - (eko)
nr katalogowy: 457
AURA 2004-1
KRONIKA EKOLOGICZNA - listopad - grudzień 2003 r. - (eko)
nr katalogowy: 434
AURA 2006-9
KRONIKA EKOLOGICZNA - lipiec - sierpień 2006 r.
nr katalogowy: 15874
AURA 2005-11
Edukacja ekologiczna i ochrona środowiska na zajęcia koła ekologicznego
MAŁGORZATA DĄBSKA
nr katalogowy: 8574
AURA 2005-4
KRONIKA EKOLOGICZNA luty - marzec 2005 r. - (eko)
nr katalogowy: 8414
AURA 2005-1
KRONIKA EKOLOGICZNA - grudzień 2004 r. - (eko)
nr katalogowy: 8350
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Większe zainteresowanie zrównoważonymi opakowaniami podczas pandemii
nr katalogowy: 131871
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Biotechnologia i nanotechnologia w produkcji żywności
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 67953
AURA 2018-10
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 116434
ELEKTROINSTALATOR 2023-11
ELKAT EKOLOGICZNA MODERNIZACJA PROCESU PRODUKCJI
nr katalogowy: 145952
AURA 2006-1
KRONIKA EKOLOGICZNA - listopad - grudzień 2005 r. (eko)
nr katalogowy: 16058
AURA 2006-6
KRONIKA EKOLOGICZNA - kwiecień - maj 2006 r.
nr katalogowy: 15940
AURA 2005-5
EDUKACJA EKOLOGICZNA W MAŁOPOLSKICH LASACH
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 8428
AURA 2005-3
KRONIKA EKOLOGICZNA - styczeń - luty 2005 r. - (eko)
nr katalogowy: 8391
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Perspektywy rynku żywnościowego Cz. II. Zmiany popytu na żywność
Jadwiga Seremak-Bulge
nr katalogowy: 74711
AURA 2006-10
KRONIKA EKOLOGICZNA - sierpień - wrzesień 2006 r.
eko
nr katalogowy: 21374
AURA 2006-10
KLĘSKA EKOLOGICZNA W POWIDZKIM PARKU KRAJOBRAZOWYM
Piotr Ilnicki
Wojciech Orłowski
nr katalogowy: 21361
AURA 2006-3
KRONIKA EKOLOGICZNA - styczeń - luty 2006 r.
eko
nr katalogowy: 16017
AURA 2005-7
PROBLEMATYKA EKOLOGICZNA W MYŚLI JANA PAWŁA II
Stanisław Jaromi
nr katalogowy: 8483
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Większe zainteresowanie zrównoważonymi opakowaniami podczas pandemii
nr katalogowy: 131871
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Żywność funkcjonalna - aspekty prawne
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 41091
AURA 2004-2
ECHA NASZYCH ARTYKUŁÓW ŚWIADOMOŚĆ EKOLOGICZNA MŁODZIEŻY AKADEMICKIEJ
Lucyna Górska-Kłęk
nr katalogowy: 443
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-9
Żywność genetycznie modyfikowana w Polsce: gdy histeria zalewa fakty
Krzysztof Grygier
nr katalogowy: 29979
AURA 2006-4
KRONIKA EKOLOGICZNA - luty - marzec 2006 r.
eko
nr katalogowy: 15995
AURA 2005-6
KRONIKA EKOLOGICZNA - kwiecień - maj 2005 r. - (eko)
nr katalogowy: 8459
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-12
Rynek żywności ekologicznej na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 123988
OPAKOWANIE 2013-6
Świadomość ekologiczna w zakresie opakowań korzystnych dla środowiska - konsumenckie badania ankietowe
KONRAD NOWAKOWSKI
GRZEGORZ GANCZEWSKI
MAŁGORZATA GROCHOCKA
nr katalogowy: 77412
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Ekologiczna produkcja żywności w świetle przepisów prawa. Cz. I. Informacje ogólne
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 5112
CHŁODNICTWO 2009-9
Żywność genetycznie modyfikowana - szanse i zagrożenia dla konsumentów
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
PAULINA DĄBROWSKA
nr katalogowy: 46822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność funkcjonalna - żywność poszukiwana
Marta Stus
nr katalogowy: 18989
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Poznaj Dobrą Żywność
nr katalogowy: 1752
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Piknik "Poznaj Dobrą Żywność" w ogrodach SGGW
nr katalogowy: 68852
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-11
Rola edukacji ekologicznej na rzecz poprawy jakości powietrza
Bożena Wójtowicz
Jarosław Chmielewski
Barbara Gworek
Ilona Żeber-Dzikowska
Małgorzata Czarny-Działak
nr katalogowy: 110720
10.15199/62.2017.11.2
AURA 2011-10
Program Natura 2000 i jego funkcjonowanie w Polsce
Urszula WĄSIKIEWICZ-RUSNAK
nr katalogowy: 62836
AURA 2013-7
Zagadnienia ekologiczne w nowej podstawie programowej na II etapie edukacyjnym (klasy IV - VI szkoły podstawowej)
Danuta MACIEJOWSKA-MIAS
nr katalogowy: 77711
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-3
Wytwarzanie lekkich kruszyw budowlanych z popiołów lotnych ze spalania węgla jako ekologiczna metoda zagospodarowania odpadów. Część II. Kruszywa spiekane
Janusz Sokołowski
nr katalogowy: 14261
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-2-3
Innowacyjna technologia produkcji prozdrowotnych wyrobów mięsnych
nr katalogowy: 103843
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Żywność light coraz nardziej popularna
nr katalogowy: 4991
AURA 2008-2
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 33080
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-26
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 123924
OPAKOWANIE 2023-3
Ekologiczna folia opakowaniowa? Czas obalić mity
nr katalogowy: 142545
AURA 2016-1
Polityka ekologiczna Unii Europejskiej
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 96091
10.15199/2.2016.1.6
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Żywność funkcjonalna - co to dziś oznacza?
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 59552
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Żywność funkcjonalna na rynku amerykańskim
Bohdan Achremowicz
Adam P. Kuczyński
nr katalogowy: 91372
10.15199/65.2015.5.5
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-11-12
Zmobilizowani przez bariery
Henryk Piekut
nr katalogowy: 98653
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Piknik "Poznaj Dobrą Żywność"
nr katalogowy: 92052
AURA 2007-10
Gminy ekologiczne
JACEK BŁĘDOWSKI
nr katalogowy: 30448
AURA 2007-8
Kronika ekologiczna
nr katalogowy: 29010
AURA 2007-7
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 27685
AURA 2008-10
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 38521
AURA 2008-9
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 37966
AURA 2007-3
Kronika ekologiczna
nr katalogowy: 24710
OPAKOWANIE 2011-10
Folia Pillow Pak bardziej ekologiczna
nr katalogowy: 63212
AURA 2022-9
Katastrofy klimatyczne i ekologiczne w Polsce
nr katalogowy: 139415
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Poznaj Dobrą Żywność
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 61436
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wyroby mięsne jako żywność wygodna
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 88577
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Projektowanie termicznej obróbki żywności kwaśnej i zakwaszonej. Cz. I
Richard Podolak
Piotr Kołakowski
nr katalogowy: 75465
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. I
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 59550
AURA 2007-12
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 31655
AURA 2008-12
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 39857
AURA 2008-11
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 39359
AURA 2008-8
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 37223
AURA 2008-7
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 36324
OPAKOWANIE 2008-5
Ocena ekologiczna opakowań
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 35307
AURA 2007-1
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 23244
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-10
Żywność funkcjonalna
nr katalogowy: 62914
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Wymagania higieniczne dotyczące ścian, podłóg i sufitów w zakładach produkujących żywność
MARCIN KOZŁOWSKI
nr katalogowy: 22552
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-2
Ekologiczna ocena procesów produkcji niskosiarkowych olejów napędowych
ANETA GŁUSZEK
JANUSZ MAGIERA
nr katalogowy: 32992
OPAKOWANIE 2008-1
Nowa bobiniarka z Bobst Group
nr katalogowy: 32622
AURA 2007-9
Kronika ekologiczna
nr katalogowy: 29540
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-10
Zastosowanie wapna do produkcji wyrobów silikatowych i betonu komórkowego
Agnieszka Soczyńska
nr katalogowy: 38851
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-15-16
Co z węglem brunatnym?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 37468
AURA 2008-6
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 36116
AURA 2007-5
Kronika Ekologiczna
nr katalogowy: 26025
AURA 2007-4
Kronika ekologiczna
nr katalogowy: 25564
AURA 2007-2
Kronika Ekologiczna
nr katalogowy: 24024
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-12
O problemach produkcyjnych i integracji!
EMILIAN SZCZERBICKI
nr katalogowy: 23624
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH