Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Bogata oferta
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 113663
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Sosy Do wyboru, do koloru
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 90561
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
W słońcu i w deszczu
nr katalogowy: 67388
CHŁODNICTWO 2012-10
Instalacje chłodnicze dla marketów.Część 4
Bartosz Nowacki
nr katalogowy: 72008
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-7
TECHNIKA NA CODZIEŃ
nr katalogowy: 69374
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Dania - światowy lider w produkcji mięsa wieprzowego
Andrzej Pisula
Marta Marciniak
nr katalogowy: 49796
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Kresowe specjały
nr katalogowy: 12083
AURA 2004-4
WIADOMOŚCI z INTERNETU
Adam Wieczorek
nr katalogowy: 496
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-1
Środowiska gorące
M. Majka
nr katalogowy: 15843
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4267
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-10
Gorące punkty
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 5360
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-10
O klimatyzacji... ponownie
Jerzy Kosieradzki
nr katalogowy: 8872
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Ryby na Wigilię
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 124224
Wigilia
potrawy rybne
karp
śledź
łosoś
galarety rybne
zupy
dania gorące
sałatki
Christmas Eve
fish dishes
carp
herring
salmon
fish jelly
soups
hot dishes
salads
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Żywność mrożona a zachowania nabywcze konsumentów
Hanna Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 62557
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Lato z kostkami lodu
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12036
OPAKOWANIE 2004-5
Kraft Foods France kusi kawą Grand Mere Familial au lait
Janusz Rynkiewicz
nr katalogowy: 3234
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Kuchnia pachnąca papryką
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 35138
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Wspaniała polska przygoda
nr katalogowy: 87978
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Nazwy dań gotowych z głównym składnikiem mięsnym
nr katalogowy: 121372
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Najczęściej wybierane marki na rynku żywności mrożonej
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 40047
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-9
Analiza sytuacji na rynku zbożowym Unii Europejskiej w sezonie 2003-04 oraz prognoza na nowy sezon
nr katalogowy: 6402
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-4
Targi ITM INDUSTRY EUROPE − światowe trendy zgodne z ideą Przemysłu 4.0.
nr katalogowy: 148210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Revent - niezmiennie dobry piec
nr katalogowy: 93309
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Ochrona nóg
nr katalogowy: 32031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Urządzenia wielofunkcyjne
Wiesława Grzesińsk
nr katalogowy: 38464
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-1
Energetyka geotermiczna w Islandii
Stefan Gierlotka
nr katalogowy: 32464
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Pora na sosy
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 29644
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-4
MACADEN system automatycznego układania pap
nr katalogowy: 25897
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Nowa jakość na polskim rynku
nr katalogowy: 23771
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Gorące nowości
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 23279
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-1
Wykorzystajmy duńskie doświadczenia ze stosowania energii odnawialnej
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 74064
AURA 2007-7
WIADOMOŚCI Z INTERNETU
nr katalogowy: 27684
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-3
Środowiska gorące - ocena na podstawie wskaźnika WBGT
Andrzej Uzarczyk
nr katalogowy: 24856
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-1
PRZEGLĄD PUBLIKACJI
nr katalogowy: 23696
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Technologia odroczonego wypieku pieczywa z zastosowaniem spowalniania fermentacji kęsów ciasta (cz.I)
Magdalena Kot
nr katalogowy: 33737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Zbliża się lato! Już dziś zadbaj o swoje ciasto!
nr katalogowy: 34901
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Energooszczędne rozwiązania w suszarniach powlekanych papierów i tektur. Część 1.
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 131499
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-7-8
Angielski dla behapowców - Lekcja 171
nr katalogowy: 149924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Historia kuchni polskiej w pigułce
nr katalogowy: 140252
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-6
Lato,... lato krystalicznej wody, smaków i aromatów, w butelkach i kartonach
nr katalogowy: 36225
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-8
Carta Dedica - na zimne i gorące produkty na wynos
nr katalogowy: 93395
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Sposoby restauratorów na owady
nr katalogowy: 138826
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Zielona lekcja
nr katalogowy: 18690
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Radość i duma
nr katalogowy: 112580
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
O smakach i zapachach w kuchni Karola Okrasy
nr katalogowy: 78297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Smaki Italii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 94672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 122286
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Revent wypieka nawet serniki
nr katalogowy: 122159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Wykorzystywanie sezonowych owoców w wypiekach – dlaczego cukiernictwo tak bardzo kocha lato?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143930
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-13
Lasy po katastrofie
Henryk Pieku
nr katalogowy: 52573
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Lato w kraju wiatraków Modniś na plaży
nr katalogowy: 99766
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Sielawa z sandaczem
nr katalogowy: 18501
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kolaże smaków
nr katalogowy: 4206
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Słodkie dekoracje
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 119006
desery
desery czekoladowe
mleczne
jajeczne
mączne
owocowe
różowa czekolada
dekoracje
desserts
chocolate
milk
egg
flour
fruit desserts
ruby chocolate
decorations
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Konkursowe warzywa
nr katalogowy: 18512
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Wyróżniaj się
nr katalogowy: 105503
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
"Kulinarne podróże po świecie", czyli XIII Małopolski Konkurs Kucharsko-Cukierniczy dla uczniów szkół zawodowych specjalnych
Anna Korfel
nr katalogowy: 85201
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-8
Nowe - nie znaczy złe...
nr katalogowy: 46315
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Koktajl szyty na miarę
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Wygoda i bezpieczeństwo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 131702
żywność wygodna
metody utrwalania
koronawirus
gotowe dania restauracyjne
zestawy do samodzielnego przygotowania
oferta sklepowa gastronomii
convenience food
preservation methods
coronavirus
ready-made restaurant dishes
do it yourself kits
gastronomy offer for stores
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Wygoda i bezpieczeństwo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 131702
żywność wygodna
metody utrwalania
koronawirus
gotowe dania restauracyjne
zestawy do samodzielnego przygotowania
oferta sklepowa gastronomii
convenience food
preservation methods
coronavirus
ready-made restaurant dishes
do it yourself kits
gastronomy offer for stores
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Świąteczne wina
SŁAWOMIR CHRZCZONOWICZ
nr katalogowy: 12170
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-11
Solution of a Hot Spot Problem of the Housing of a Channel Induction Furnace
Dietrich HECTORS
Koen VAN REUSEL
Johan DRIESEN
nr katalogowy: 39587
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Bariści z fantazją
nr katalogowy: 87002
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 120183
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-11
Normy dotyczące środowiska termicznego
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 102504
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Smak indywidualności
nr katalogowy: 18527
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Dania z rodowodem
BARBARA POKORSKA
nr katalogowy: 4089
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
M jak Martell
DG
nr katalogowy: 11924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Oblicza pizzy
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 12000
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Dania z rodowodem
nr katalogowy: 4185
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Z hiszpańskim temperamentem
nr katalogowy: 4094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Włoskie sekrety
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4093
GOSPODARKA WODNA 2018-3
INFORMACJE NOWOŚCI
nr katalogowy: 112730
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Kulinarny Talent 2011
nr katalogowy: 59491
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Gotowe kanapki w dobrej diecie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 98576
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-19
CO PISZĄ INNI efekty-defekty
nr katalogowy: 118939
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Rośnie apetyt "na snacka"
nr katalogowy: 103069
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Kuchnia wczoraj i dziś
URSZULA MACHAJ
WANDA MAZUREK
nr katalogowy: 18516
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-10
Ocena wpływu wiatru na skuteczność działania grawitacyjnej wentylacji oddymiającej
nr katalogowy: 87559
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Samo zdrowie na deser
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 4037
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Rozwój rynku żywności mrożonej
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 14907
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Opakowanie-niemy sprzedawca mięsa i przetworów
Lech Rak
nr katalogowy: 9569
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Przepisy Ambasadorów
nr katalogowy: 134024
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4057
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Wileńsko-mazurska nuta
JÓZEF ANDRZEJ NARÓĆ
nr katalogowy: 12019
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Mistrzowskie risotto i gorgonzola
D. M.
nr katalogowy: 11925
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Szybka rybka
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4146
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Bukiet smaków
DAG
nr katalogowy: 11980
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-5
Spotkanie przedstawicieli Izby Gospodarczej Ciepłownictwo Polskie z przedstawicielami duńskiego sektora ciepłowniczego
nr katalogowy: 76427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Tajniki sous-vide
Wiesława Grzesińska
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 74946
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Na głębokim tłuszczu Frytownice - urządzenia do smażenia zanurzeniowego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4300
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-7
Dzień Ziemi w smogu niepewności?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 112931
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Informacje
nr katalogowy: 83142
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-8
Uwarunkowania stosowania koszy siatkowo-kamiennych w budownictwie wodnym
K. Parylak
nr katalogowy: 2647
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Dekoracyjne dodatki do ciast i ciasteczek
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 111491
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Przysmaki Krainy Wielkich Jezior
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 63449
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-1
Zastosowanie aerożeli w materiałach włókienniczych do ochrony przed czynnikami gorącymi
SYLWIA KRZEMIŃSKA
AGNIESZKA GRESZTA
nr katalogowy: 111869
10.15199/60.2018.01.3
aerożele
materiały włókiennicze
odzież ochronna
czynniki gorące
promieniowanie cieplne
aerogels
textile materials
protective clothing
heat factors
heat radiation
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Tea&coff ee. Desery i ciastka do herbaty - i z herbatą
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 19109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Stół to najlepsze miejsce do rozmowy
nr katalogowy: 51621
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Historia kuchni polskiej w pigułce
nr katalogowy: 140252
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Moduły procesowe Alfa Laval to nowoczesne, efektywne i gotowe do podłączenia rozwiązania dla browarów rzemieślniczych
nr katalogowy: 108403
SZKŁO I CERAMIKA 2014-1
Festiwal Wysokich Temperatur
AGATA JANUS
nr katalogowy: 82810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Młodzi cukiernicy na Mistrzostwach Świata
nr katalogowy: 87985
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Centra usług wspólnych optymalizacja działalności firmy
Joanna Plizga
Michał Turczyk
nr katalogowy: 46494
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-7-8
Dziurawa tarcza antykryzysowa
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 125867
OPAKOWANIE 2023-4
Wejdź do obiegu (zamkniętego) z Windmöller & Hölscher
nr katalogowy: 143046
OPAKOWANIE 2023-4
Wejdź do obiegu (zamkniętego) z Windmöller & Hölscher
nr katalogowy: 143046
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-3
Środowisko pracy personelu medycznego cz. 1- Czynniki fizyczne
Małgorzata Tarczoń
nr katalogowy: 104437
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-4
E jak Ergonomiczna Lista Kontrolna MOP Budynki
Zbigniew Jóźwiak
nr katalogowy: 90590
AURA 2021-2
Wymienniki do odzysku ciepła ze spalin (rekuperatory)
Ryszard TYTKO
nr katalogowy: 130605
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-9
Pożywne i wygodne
Soups in Gastronomy
nr katalogowy: 115759
zupy
rodzaje
wywar
składnik główny
zagęszczanie
żywność wygodna
soups
types
bouillon
main component
thickening
convenient food
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Restauracja Brasserie w nowej hali Selgros Cash&Carry
nr katalogowy: 110318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Fasola z nutką wanilii
nr katalogowy: 93911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Przepisy Ambasadorów
nr katalogowy: 134024
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
PLACKI I PYZY zawojują rynek HoReCa
Elżbieta Wójcik
nr katalogowy: 67380
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Piekarnia i restauracja PAUL już w Polsce
nr katalogowy: 93306
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-3
List do redakcji – prof. dr hab. inż. Andrzej Błędzki
nr katalogowy: 130827
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Młodzi profesjonaliści
nr katalogowy: 32380
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-1
Zawodowy tytuł "Inżynier Europejski"
nr katalogowy: 28505
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Turniej wielkanocny
nr katalogowy: 51630
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Azjatyckie dania z grzybami
nr katalogowy: 145167
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-4
Paliwa z odpadów
Maria Żubrzak
nr katalogowy: 84223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Targi Hert 8-10.04.2014, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a, godz. 10:00-17:00
nr katalogowy: 83172
CHŁODNICTWO 2009-7
Zadbaj o chłód, komfort i... portfel w najgorętszych dniach lata
Paweł Markiton
nr katalogowy: 45781
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Wygoda za barem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 44638
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Walidacja procesów cieplnych
Tomasz TKACZYK
nr katalogowy: 48737
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-6
Czujniki ciśnienia
nr katalogowy: 48100
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Wykorzystywanie sezonowych owoców w wypiekach – dlaczego cukiernictwo tak bardzo kocha lato?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143930
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Energooszczędne rozwiązania w suszarniach powlekanych papierów i tektur. Część 1.
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 131499
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-1
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 32418
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Olimpijski catering
WŁADYSŁAW SERWATOWSKI
nr katalogowy: 32366
OPAKOWANIE 2012-1
Nowe opakowanie do żywności od RPC
nr katalogowy: 65304
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Dania z warzywniaka
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 31173
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-9
Targi Innowacje-Technologie-Maszyny ITM Polska
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 30021
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Smak domowej roboty
nr katalogowy: 29645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Między Wschodem a Zachodem
nr katalogowy: 38470
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-9
Posiedzenie Zarządu GAM
nr katalogowy: 37692
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Gotuj z ARDO
nr katalogowy: 36842
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 88291
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Symfonia zapachów
Teresa W.
nr katalogowy: 78118
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Rybne zmagania
nr katalogowy: 75786
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Konkursowe ryby
nr katalogowy: 57398
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-7
Poznań stolicą innowacji dla przemysłu
nr katalogowy: 92698
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Znamy laureatów plebiscytu „Najlepsza Restauracja 2024”
nr katalogowy: 150012
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Dialog z tradycją
nr katalogowy: 119634
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Koktajl szyty na miarę
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Warszawa-Jerozolima
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 34394
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Jesteś tym, co jesz
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 34393
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Polski handel suszami warzywnymi
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 34162
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Sander Gourmet to gwarancja jakości
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 33031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Jedz, co chcesz
nr katalogowy: 32370
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Przy wigilijnym stole
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 31732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Świąteczne przyprawy
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 31698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Drużyna do zadań specjalnych
nr katalogowy: 29160
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Lubuskie Smaki
nr katalogowy: 85471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Ze zbójnicką fantazją
nr katalogowy: 78864
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Comfort food – żywność na pocieszenie
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 142327
żywienie
żywność na pocieszenie
nutrition
comfort food.
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2009-3
Ocena odporności na pękanie gorące stali duplex gatunku 2205
JANUSZ ADAMIEC
nr katalogowy: 44826
AURA 2009-12
Ekstremofile – czyli życie na krawędzi
MARIA J. CHMIEL
nr katalogowy: 48303
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-17-18
Wielki słoneczny krąg
Zbigniew Gawryś
nr katalogowy: 46681
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Na ryby do Bergen
nr katalogowy: 63458
AURA 2019-12
Konferencja pt."Zaczęło się od Tatr"
nr katalogowy: 123873
AURA 2016-10
Z piekła rodem
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 101265
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Sposoby restauratorów na owady
nr katalogowy: 138826
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Wdrażanie Dyrektywy 2002/91/WE w Danii
Susanne Dyrbol
Soren Aggerholm
nr katalogowy: 32489
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Zwycięstwa na najwyższym poziomie
JERZY PASIKOWSKI
nr katalogowy: 31176
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Trunki do potraw świątecznych
winny maniak.
nr katalogowy: 40308
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Kawa rozgrzewa ciało i duszę
nr katalogowy: 39003
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Świętomięs Polski w Bydgoszczy
nr katalogowy: 101052
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-2-3
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 96332
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-8
Najstarsze rzemiosło
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 86216
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
Akumulatory ciepła
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 67087
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Kawowe menu
nr katalogowy: 122771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Dobra kawa to podstawa
nr katalogowy: 149855
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-9
Kucharz doskonały
nr katalogowy: 109186
OPAKOWANIE 2007-11
Grupa Mispol wprowadza tacki wielowarstwowe firmy RPC Bebo na polski rynek dań gotowych
nr katalogowy: 31015
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Sektor zbożowo-paszowy w Polsce i Unii Europejskiej
AGNIESZKA JUDZIŃSKA
nr katalogowy: 29755
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-5
BADANIA WŁAŚCIWOŚCI ODLEWNICZYCH, MECHANICZNYCH I STRUKTURY NOWYCH EKOLOGICZNYCH MOSIĄDZÓW ARMATUROWYCH BADANIA WSTĘPNE
LUDWIK CIURA
BEATA CWOLEK
WITOLD MALEC
ŁUKASZ MARCHEWKA
nr katalogowy: 25835
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-1
Profesor OLE FANGER nie żyje
Bogdan Mizieliński
nr katalogowy: 23258
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Produkty mięsne w atmosferze ochronnej
nr katalogowy: 83608
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Mistrzowie na start
nr katalogowy: 71219
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
Na najwyższym poziomie
nr katalogowy: 77107
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 97686
CHŁODNICTWO 2007-3
Czynniki HFC czy stare czynniki chłodnicze - co będzie przyszłością?
HERMAN HALOZAN
RENE RIEBERER
nr katalogowy: 24964
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 74944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Apetyt na grilla
nr katalogowy: 52072
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-20-21
Morderca korupcji
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 55063
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Na co dzień i od święta
nr katalogowy: 94681
OPAKOWANIE 2016-10
Tetra Recart - to się opłaca!
nr katalogowy: 101463
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
JAKOŚĆ I ŚWIEŻOŚĆ - przepis na sukces każdej restauracji
nr katalogowy: 97171
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
"Kulinarny Talent 2015" wyłoniony! Młodzi i zdolni
nr katalogowy: 91211
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Specjały kaszubskiej gospodyni
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 62231
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Piec, ale jaki?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 108490
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH