Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Jadalne opakowania i naczynia jednorazowe do żywności
Iwona Szymańska
Anna Żbikowska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 121995
10.15199/65.2019.8.11
rynek opakowań
filmy i powłoki jadalne
jednorazowe naczynia jadalne
Dyrektywa Plastikowa
packaging market
edible films and coatings
edible disposable dishes
Plastic Directive
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Idealne naczynia jednorazowe
nr katalogowy: 38486
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Ekologiczne opakowania dla gastronomii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 127621
żywność
gastronomia ekologia
opakowania biodegradowalne
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
opakowania jadalne
surowce
food
gastronomy ecology
biodegradable packaging
active packaging
smart packaging
edible packaging
raw materials
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Dlaczego błonnik pokarmowy jest ważny w profilaktyce i leczeniu chorób układu krążenia?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 103588
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-3
Wpływ jednorazowego odszkodowania należnego z tytułu wypadku przy pracy na wysokość zadośćuczynienia pieniężnego
Aleksandra Lejko
nr katalogowy: 147684
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Powłoki jadalne - tworzenie i zastosowanie
Sabina Kokoszka
Andrzej Lenart
nr katalogowy: 48954
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-3
Opakowania jadalne do żywności aspekty prawne
Justyna Kadzińska
Sabina Galus
nr katalogowy: 83238
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Jadalne kwiaty podano do stołu!
nr katalogowy: 139524
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Polskie biodegradowalne naczynia z otrębów pszennych podbijają świat
nr katalogowy: 120569
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Polskie biodegradowalne naczynia z otrąb pszennych podbijają świat
nr katalogowy: 121624
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-12
Nanobroń na miażdżycę
nr katalogowy: 91772
OPAKOWANIE 2017-2
PACKAGING SPECTRUM- Funkcje opakowań a rozwiązania dotyczące pakowania mleka
Joanna Kuzincow
nr katalogowy: 104233
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-14-15
Od Teneryfy (przez Dublin) do serca
nr katalogowy: 78220
SZKŁO I CERAMIKA 2014-2
Ceramika Majów okresu klasycznego Przedstawienia i zastosowanie
MAREK ŁASISZ
nr katalogowy: 83464
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-5
Powłoki jadalne
Dagmara Prasek
nr katalogowy: 126412
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Wyższe kwoty jednorazowego odszkodowania
nr katalogowy: 137498
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Jadalne kwiaty podano do stołu!
nr katalogowy: 139524
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Strefa czystości
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 92436
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-11
Jednorazowe rękawice ochronne dla przemysłu spożywczego
Tomasz Dajerling
nr katalogowy: 116954
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-10
Photo- and biodegradation of cellulose triacetate - modified polystyrene. Foto- i biodegradacja polistyrenu modyfikowanego trioctanem celulozy
Agata Zielińska
Halina Kaczmarek
Małgorzata Świątek
nr katalogowy: 79875
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Wyższe kwoty jednorazowego odszkodowania
nr katalogowy: 137498
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Mąka kasztanowa
nr katalogowy: 110287
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-12
Zastosowanie procesu powlekania w monitorowaniu jakości pozbiorczej jabłek
Magdalena Mikus
Sabina Galus
nr katalogowy: 151917
10.15199/65.2024.12.4
powłoki jadalne
jabłka
jakość owoców
przechowywanie
edible coatings
apples
fruit quality
storage
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Dajmy Nadzieję
nr katalogowy: 18620
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-10
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego nr 10–12 z 2021 r.)
Mirosława Koperska
nr katalogowy: 134201
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-2
Francuski sposób... Jak zostać hotelem wolnym od plastiku!
nr katalogowy: 142796
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-9
Technika na co dzień
nr katalogowy: 115698
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
Technika na co dzień
nr katalogowy: 122107
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Huppmann Lauterstar - elastyczniej, zaskakujące rezerwy wydajności
nr katalogowy: 14575
AURA 2004-9
RECENZJE RÓŻE - PIKNIKI - JADALNE DZIKIE JAGODY I ROŚLINY
kb
nr katalogowy: 608
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Kwiaty na talerzach
nr katalogowy: 138206
ELEKTROINSTALATOR 2021-1-2
TYPY MASECZEK I ICH SKUTECZNOŚĆ W OCHRONIE PRZED KORONAWIRUSEM
nr katalogowy: 130400
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-11
Przegląd zgłoszeń patentowych
Mirosława Koperska
nr katalogowy: 6677
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-6
Środek do czyszczenia szkła
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 8086
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-6
Fałszerstwa z górniczą głuchotą
Robert Kozela
nr katalogowy: 8050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Mały podatnik ma prawo do dwóch ulg inwestycyjnych
nr katalogowy: 110311
ELEKTROINSTALATOR 2023-5
BEZPRZEWODOWE ŁADOWANIE INDUKCYJNE
nr katalogowy: 143261
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Dyskretny urok filiżanki
DD
nr katalogowy: 11901
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-2
Francuski sposób... Jak zostać hotelem wolnym od plastiku!
nr katalogowy: 142796
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Kwiaty jadalne
nr katalogowy: 148927
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-12
Dojrzewanie cydru (FJM)
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 151748
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-1
Słaby popyt rynku amerykańskiego na tekturę z bielonej celulozy siarczanowej
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 18955
AURA 2006-10
Wtorki z Linneuszem
MARIA ROJEK
nr katalogowy: 21382
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-6
Bezpieczeństwo chemiczne w laboratorium Zasady postępowania - cd.
Paweł Szczepański
nr katalogowy: 91712
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Lipidy w powlekaniu żywności
Justyna Kadzińska
Sabina Galus
nr katalogowy: 83597
OPAKOWANIE 2014-1
Parlament Europejski zdecydował o tworzywach
nr katalogowy: 82141
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-6
Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 77229
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-1
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 96141
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 96566
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-8
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 108968
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
„Nie” dla szkła w systemie kaucyjnym
nr katalogowy: 139531
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Dereń właściwy - roślina zapomniana
ANDRZEJ GASIK
MARTA MITEK
nr katalogowy: 38048
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-10
NOWOŚCI
nr katalogowy: 80016
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-8
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 92897
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-12
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 111005
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
Opakowania do żywności - wymagania, kontrowersje i trendy
Iwona Szymańska
Anna Żbikowska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 119419
10.15199/65.2019.3.8
bezpieczeństwo
tworzywa sztuczne
biodegradowalność
opakowania jadalne
safety
plastics
biodegradability
edible packages
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
NOWOŚC
nr katalogowy: 39508
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Chleb pieczony w domu
nr katalogowy: 37334
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Kwiaty na talerzach
nr katalogowy: 138206
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-7
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 114869
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-4
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 97747
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-3
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 97151
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Zmywarka idealna nie istn... A nie, czekaj...
nr katalogowy: 143448
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-9
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 115716
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-1
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 118071
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-6
Zapobieganie "wypadkom w zatrudnieniu"
Ryszard Szozda
nr katalogowy: 26892
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 82039
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-10
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 79913
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 122127
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-10
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 94234
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-10
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 101183
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-7
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 99542
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-6
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 91730
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-8
Opakowania jednorazowe czy wielokrotnego użytku?
nr katalogowy: 133144
OPAKOWANIE 2023-4
Przełomowa technologia Mark Andy do druku na kubkach
nr katalogowy: 143055
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Imbir na zimowe dni
EDYTA KWIATKOWSKA
nr katalogowy: 23284
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nowa grupę klientów. Część czwarta. Owoce liofilizowane i jadalne kwiaty w cukiernictwie
nr katalogowy: 132514
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
Kufel na kompostownik
Henryk Piekut
nr katalogowy: 39073
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-2
Stabilizacja ciśnienia w wysokoparametrowej instalacji wodnej ciepła technologicznego
MACIEJ MINIEWICZ
ANDRZEJ BUGAJ
nr katalogowy: 24160
SZKŁO I CERAMIKA 2014-5
Entrada Gratis BEZCENNA CERAMIKA Z NIKARAGUI
DOROTA ŁASISZ
nr katalogowy: 87115
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-7
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 107429
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-1
Zawał serca w drodze do pracy
nr katalogowy: 32661
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-8
SOUDAL WINDOW SYSTEM - Kompleksowe uszczelnienie złącza okiennego
nr katalogowy: 29312
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-5
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 84139
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-7
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 121263
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-11
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 102503
AURA 2024-4
Jak rozwiązać problem opakowań z tworzyw?
nr katalogowy: 148185
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-5b
Modeling the flow of compressible media in a vessel by means of Simulin S-functions
Stepan OZANA
Martin PIES
nr katalogowy: 67859
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-10
Wykorzystanie folii jadalnych w opakowaniach produktów mięsnych i spożywczych
MARIAN PANASIEWICZ
JACEK MAZUR
nr katalogowy: 151151
folie jadalne
opakowania produktów mięsnych
właściwości folii
edible foils
packaging of meat products
foil properties
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-4
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 104909
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 113802
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-11
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 110472
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-4
Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 83526
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-7
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 85426
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-10
/najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 122667
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-2
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 118452
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-12
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 102895
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-12
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 95592
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-5
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 98470
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-3
Biomateriały
nr katalogowy: 90276
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-8
Opakowania jednorazowe czy wielokrotnego użytku?
nr katalogowy: 133144
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2018-4
Sprawność cieplna procesu podgrzewania wody na kuchni gazowej
CZESŁAW OLEŚKOWICZ-POPIEL
PRZEMYSŁAW FERTAŁA
nr katalogowy: 113249
10.15199/9.2018.4.6
sprawność cieplna
pomiar zużycia gazu oraz ciepła pochłanianego przez wodę
thermal efficiency
measurements of gas consumption and heat warming water
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-3
Jakość i efektywność: kolagenowe osłonki jadalne Fcase
nr katalogowy: 97364
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-1
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 111598
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-1
Edukacja
nr katalogowy: 124524
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-4
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 119467
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-3
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 119141
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-2
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 103957
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-5
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 91182
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-9
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 93491
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2012-3
Implanty naczyń krwionośnych
nr katalogowy: 68444
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-7
Wykorzystanie folii i powłok biodegradowalnych do przedłużania trwałości produktów
MIŁOSZ TRYMERS
MARTA ŻUK
KATARZYNA TKACZ
nr katalogowy: 149626
folie jadalnie
powłoki jadalne
trwałość żywności
ekstrakty roślinne
olejki eteryczne
edible films
edible coatings
shelf life
plant extracts
essential oils
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-6
Modernizacja instalacji syntezy amoniaku w Zakładach Azotowych "Puławy" S.A.
RUDOLF FRIEDRICH
WACŁAW HENNEL
SYLWESTER MORDECKI
ZOFIA MORDECKA
ZDZISŁAW WÓJCIK
nr katalogowy: 28220
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-9
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 54129
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-5
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 105409
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-12
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 117712
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-2
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 112045
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 115289
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-6
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 84965
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-11
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 80559
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-8
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 121675
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 103433
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-9
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 100820
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-2
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 89540
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2020-7-8
Ekspert: jednorazowe maski i rękawice – tak, ale najlepiej tylko w szpitalach
nr katalogowy: 127539
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-4
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 113165
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-6
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 114563
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-9
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 109417
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 81201
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-12
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 88542
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-11
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 94901
SZKŁO I CERAMIKA 2014-2
Raku po polsku
MARTA WASILCZYK
nr katalogowy: 83470
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-5
Event-triggered reliable synchronization of chaotic coronary artery system
K. Sivaranjani
P. Evanzalin Ebenanjar
D. Ponmary Pushpa Latha
nr katalogowy: 137342
10.15199/48.2022.05.12
tętnienia wieńcowe serca
synchronizacja
układ chaotyczny
Coronary artery system
synchronization
Event- triggered control
Reliable control
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Pamiętajcie o ziołach
nr katalogowy: 51049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Słodkie szopki bożonarodzeniowe w Rzeszowie
Małgorzata Słowińska
nr katalogowy: 140777
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Kulinarny Festiwal Kwiatów Jadalnych
nr katalogowy: 150005
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Kwiaty jadalne - właściwości prozdrowotne oraz potencjalne kierunki ich wykorzystania w przemyśle spożywczym
Paulina Nowicka
Igor Turkiewicz
Aneta Wojdyło
Karolina Tkacz
nr katalogowy: 111756
10.15199/64.2018.1.1
kwiaty jadalne
właściwości prozdrowotne
nutraceutyki
edible flowers
pro-health properties
nutraceuticals
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-3
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 112621
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-5
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 120022
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-3
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 104457
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-6
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 99015
DOZÓR TECHNICZNY 2012-2
Obliczanie wymaganej przepustowości zaworu bezpieczeństwa w przypadku ekspansji hydraulicznej
Ryszard Wikira
nr katalogowy: 66779
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
Zdradliwa zupa szczawiowa
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 70507
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Słodkie szopki bożonarodzeniowe w Rzeszowie
Małgorzata Słowińska
nr katalogowy: 140777
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-10
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 87064
OPAKOWANIE 2023-10
Kartonowe uchwyty zastąpią plastikowe wielopaki
nr katalogowy: 145614
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-2
EFEKTY–DEFEKTY
nr katalogowy: 147512
OPAKOWANIE 2024-7
PET na tapet... recykling opakowań o krótkim cyklu życia
nr katalogowy: 149711
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Nowa seria PT od Winterhalter: bezkompromisowe zmywarki kapturowe
nr katalogowy: 132662
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Nowa seria PT od Winterhalter: bezkompromisowe zmywarki kapturowe
nr katalogowy: 133972
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Metody generacji kontrolowanych stężeń par sarinu
Michał Wiktorko
Alicja Szulińska
Piotr Kot
Krystyna Ratajewska
Jerzy Mateja
nr katalogowy: 134686
10.15199/62.2021.11.14
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-5
Event-triggered reliable synchronization of chaotic coronary artery system
K. Sivaranjani
P. Evanzalin Ebenanjar
D. Ponmary Pushpa Latha
nr katalogowy: 137342
10.15199/48.2022.05.12
tętnienia wieńcowe serca
synchronizacja
układ chaotyczny
Coronary artery system
synchronization
Event- triggered control
Reliable control
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-5
Event-triggered reliable synchronization of chaotic coronary artery system
K. Sivaranjani
P. Evanzalin Ebenanjar
D. Ponmary Pushpa Latha
nr katalogowy: 137342
10.15199/48.2022.05.12
tętnienia wieńcowe serca
synchronizacja
układ chaotyczny
Coronary artery system
synchronization
Event- triggered control
Reliable control
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-5
Event-triggered reliable synchronization of chaotic coronary artery system
K. Sivaranjani
P. Evanzalin Ebenanjar
D. Ponmary Pushpa Latha
nr katalogowy: 137342
10.15199/48.2022.05.12
tętnienia wieńcowe serca
synchronizacja
układ chaotyczny
Coronary artery system
synchronization
Event- triggered control
Reliable control
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-10
TECHNIKA NA CO DZIEŃ
nr katalogowy: 79888
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
MAPA Professional − nowa, ekskluzywna linia rękawic „Ultra Comfort”
nr katalogowy: 144915
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Winterhalter. Krótki przewodnik po najlepszych zmywarkach gastronomicznych
nr katalogowy: 147189
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
VIII Kulinarny Festiwal Kwiatów Jadalnych
nr katalogowy: 145007
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-11
Zagospodarowanie i przetwarzanie odpadów poubojowych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 87946
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Powłoki jadalne do minimalnie przetworzonych owoców i warzyw
Sabina Galus
nr katalogowy: 67209
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Bezpieczne grzybobranie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 93433
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Wykorzystanie odpadów poubojowych
JERZY WAJDZIK
nr katalogowy: 148322
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-5
Możliwości przedłużenia jakości mięsa z zastosowaniem biopolimerowych folii i powłok aktywnych
Adrianna PRZYBYSZEWSKA
Sabina GALUS
nr katalogowy: 148728
folie jadalne
powłoki ochronne
biopolimery
mięso
pakowanie aktywne
edible films
protective coatings
biopolymers
meat
active packaging
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Naczynia połączone
nr katalogowy: 63732
SZKŁO I CERAMIKA 2013-5
Najmniejszy GARNCARZ świata
DOROTA ŁASISZ
nr katalogowy: 79945
SZKŁO I CERAMIKA 2013-4
Piękno w detalach
KATIA SOKOŁOWA-ZYZAK
nr katalogowy: 78422
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Zmywarka idealna nie istn... A nie, czekaj...
nr katalogowy: 143448
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2018-9
Projekt naczynia analitycznego do odwzorowania w małej skali obiegu wody basenowej z wyłączeniem układu filtracji i dezynfekcji
WOJCIECH KACZMAREK
SZYMON BORYS
nr katalogowy: 116230
10.15199/148.2018.9.5
automatyka
naczynie analityczne
parametry wody
THM
basen
automation
analytical system
water parameters
THM
swimming pool
CHŁODNICTWO 2009-11
Profesjonalna obsługa serwisowa Bezpieczeństwo, jakość, wiarygodność, doświadczenie
ANDRZEJ RÓŻYCKI
nr katalogowy: 47913
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-4
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 90602
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Olejki eteryczne naturalne substancje antydrobnoustrojowe
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 44558
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Dobre ujęcie smaku
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 47116
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-2-3
Paczki jadalne, rośliny żarłoczne
nr katalogowy: 124551
AURA 2013-10
Rośliny jadalne łąk i pastwisk
Piotr BRĄGIEL
nr katalogowy: 79501
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-11
Charakterystyka i właściwości osłonek naturalnych
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
Marlena Baryczka
Anna Dębczyńska
Łukasz Mroziński
nr katalogowy: 102456
SZKŁO I CERAMIKA 2014-4
20. Bolesławieckie Święto Ceramiki 20-24 sierpnia 2014 r.
nr katalogowy: 85900
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-5-6
Biodegradowalne rusztowania kostne
nr katalogowy: 42323
SZKŁO I CERAMIKA 2014-4
Piece kaflowe CZ. 1. Rys historyczny
HENRYK PIECZAROWSKI
nr katalogowy: 85894
SZKŁO I CERAMIKA 2014-6
Ceramika siwa i czarna pogranicza polsko-litewskiego
JAROSŁAW WOWAK
nr katalogowy: 88594
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Z życia SPP
nr katalogowy: 129821
OPAKOWANIE 2023-8
Biotworzywa z alg szansą na ograniczenie zanieczyszczeń
nr katalogowy: 144648
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Udoskonalanie produktu hotelarskiego
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 150006
AURA 2012-3
Wycinka pod pretekstem rewitalizacji
nr katalogowy: 66244
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
Wikliniarstwo
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 96559
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Owoce jagodowe - doskonałe źródło składników funkcjonalnych do napojów oraz na przetwory Cz. II. Owoce czarne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 86179
OPAKOWANIE 2017-1
PACKAGING SPECTRUM: Naczynia jednorazowego użytku w teorii i praktyce
Maria Sielicka
Karolina Assman
nr katalogowy: 103741
10.15199/42.2017.1.2
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-9
Wspomagają bicie serca
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 133344
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-2
Nieprzedawniające się roszczenia
nr katalogowy: 41622
OPAKOWANIE 2023-4
Przełomowa technologia Mark Andy do druku na kubkach
nr katalogowy: 143055
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
DEVRO jadalne osłonki najwyższej jakości
Małgorzata Ławniczak
nr katalogowy: 106582
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
Ocena jakości zaprojektowanych jadalnych kubków żelowych
Dominika Chałupka
Anna Galińska
Angelika Kucharska
Ewelina Radzimsk
nr katalogowy: 123538
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH