Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-4
Opakowania aktywne i inteligentne w przetwórstwie mięsa. Część II
Tomasz Lesiów
Małgorzata Kosiorowska
nr katalogowy: 16750
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Opakowania aktywne
Wojciech Kozak
Ryszard Cierpiszewski
nr katalogowy: 55120
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-9
Metody pakowania mięsa i wyrobów mięsnych
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Daniel Tokarski
Izabela Adamowicz-Łogwińska
nr katalogowy: 116035
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych w opakowania aktywne, inteligentne i biodegradowalne
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 71040
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
OPAKOWANIE 2022-10
Pakowanie w ekologiczne opakowania
nr katalogowy: 140200
OPAKOWANIE 2019-5
Pakowanie na wiele sposobów
nr katalogowy: 120417
OPAKOWANIE 2007-7
Konferencja naukowo-techniczna "Ważenie, dozowanie, pakowanie i opakowania w przemyśle"
nr katalogowy: 28042
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Pakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 40311
OPAKOWANIE 2022-10
Pakowanie w ekologiczne opakowania
nr katalogowy: 140200
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w atmosferze gazów ochronnych
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 38219
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Pod próżnią - nie na próżno
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 36830
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Opakowanie też się liczy
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 79796
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Postęp w pakowaniu produktów spożywczych
Helena Panfil-Kuncewicz
Andrzej Kuncewicz
Monika Mieczkowska
nr katalogowy: 61898
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Pakowanie mięsa
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 61710
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
Mikroflora próżniowo pakowanych produktów mięsnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 68044
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Bezpieczne opakowania w przemyśle spożywczym - nowe trendy i legislacja
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 75482
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Nowe techniki pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Marek Cierach
Agnieszka Bilicka
nr katalogowy: 53795
OPAKOWANIE 2024-1
Czy jest możliwe tańsze pakowanie w folię?
Adam Zagrodzki
nr katalogowy: 147072
OPAKOWANIE 2015-12
Pakowanie próżniowe jako metoda przedłużenia trwałości mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
JOANNA ŁOPACKA
URSZULA RAFALSKA
ANNA SAKOWSKA
nr katalogowy: 95537
10.15199/42.2015.12.1
CHŁODNICTWO 2013-8
Aktywne belki chłodzące
nr katalogowy: 78737
OPAKOWANIE 2014-1
Pakowanie malin w aksamitnych rękawiczkach
nr katalogowy: 82132
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
B2B - Deutsch - Praktyczny niemiecki dla biznesu
nr katalogowy: 71052
OPAKOWANIE 2014-11
Próba uzyskania saszetki do wytwarzania biologicznie modyfikowanej atmosfery w opakowaniu aktywnym
MAŁGORZATA MIZIELIŃSKA
SŁAWOMIR LISIECKI
IWONA CZYŻO
ARTUR BARTKOWIAK
nr katalogowy: 87896
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Opakowania aktywne i inteligentne - nowe spojrzenie w przyszłość
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 33849
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Bardziej ekologiczne pakowanie płynów
nr katalogowy: 128753
OPAKOWANIE 2004-1
Nowości firmy TERMOPAK
nr katalogowy: 3105
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Pakowanie mało przetworzonych owoców i warzyw w atmosferze modyfikowanej
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Róża Biegańska-Marecik
nr katalogowy: 45317
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W próżni Próżniowe pakowanie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18581
OPAKOWANIE 2005-1
Tanie, estetyczne pakowanie w folie wysokoprzezroczyste
Ryszard Racki
nr katalogowy: 11075
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-13
Zgryźć razem z kołami
jaz
nr katalogowy: 5411
OPAKOWANIE 2004-10
Duoplex - czas na pakowanie
E. M.
nr katalogowy: 3372
OPAKOWANIE 2005-1
Tanie, estetyczne pakowanie w folie wysokoprzezroczyste
Ryszard Racki
nr katalogowy: 11075
OPAKOWANIE 2005-1
Zastosowania robotów przemysłowych w procesach pakowania
Jan Barczyk
Bogdan Jarzembski
nr katalogowy: 11053
OPAKOWANIE 2004-10
Ogólnokrajowe seminarium - Pakowanie towarów niebezpiecznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 3375
OPAKOWANIE 2005-1
Zastosowania robotów przemysłowych w procesach pakowania
Jan Barczyk
Bogdan Jarzembski
nr katalogowy: 11053
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W próżni Próżniowe pakowanie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18559
OPAKOWANIE 2004-8-2
Pakowanie w folie - wciąż na fali
Iwona Kijewska
nr katalogowy: 3442
OPAKOWANIE 2014-5
Rozwiązania nanotechnologiczne w aktywnych opakowaniach żywności
JOANNA ŁOPACKA
ANDRZEJ PÓŁTORAK
nr katalogowy: 84335
OPAKOWANIE 2006-4
Z prac Polskiego Komitetu Normalizacyjnego
Monika Mularska
nr katalogowy: 18012
CHŁODNICTWO 2004-8
Możliwości przechowywania pieczywa w modyfikowanej atmosferze
Lucjan Krała
Anna Kułagowska
nr katalogowy: 751
OPAKOWANIE 2005-9
Folie skrętne do pakowania cukierków. Przegląd możliwości
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 11283
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Znaczenie procesu pakowania dla bezpieczeństwa żywności
K. Olborska
P. P. Lewicki
nr katalogowy: 14894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Targi słodyczy w Kolonii (cz. II)
Marta Stus
nr katalogowy: 12699
CHŁODNICTWO 2005-9
Pakowanie sera w modyfikowanej atmosferze z udziałem dwutlenku węgla
Jan Pikul
nr katalogowy: 8701
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Aseptyczne pakowanie w bag in box - technologia na dzisiaj
nr katalogowy: 20560
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych. Część II
Hanna Gajewska-Szczerbal
nr katalogowy: 9613
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych Część l
Hanna Gajewska-Szczerbal
nr katalogowy: 9587
OPAKOWANIE 2006-9
Pakowanie owoców i warzyw sprzedawanych na ogrodniczych rynkach hurtowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 17896
CHŁODNICTWO 2005-9
Pakowanie i przechowywanie wędlin w modyfikowanej atmosferze (MAP)
Lucjan Krala
Anna Kułagowska
nr katalogowy: 8700
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Bardziej ekologiczne pakowanie płynów
nr katalogowy: 128753
OPAKOWANIE 2011-8
Aktywne materiały przeznaczone do kontaktu z żywnością
MAŁGORZATA NOWACKA
ALEKSANDRA FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 61745
OPAKOWANIE 2010-11
Trendy na rynku opakowań do żywności.Opakowania aktywne i inteligentne
Halina Makała
nr katalogowy: 55421
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-3
Mieliśmy rekordowo niski wskaźnik reklamacji - rozmowa z Dominikiem Darskim ,dyrektorem produkcji w Arctic Paper Kostrzyn
Robert Borowy
nr katalogowy: 97553
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-5
Możliwości przedłużenia jakości mięsa z zastosowaniem biopolimerowych folii i powłok aktywnych
Adrianna PRZYBYSZEWSKA
Sabina GALUS
nr katalogowy: 148728
folie jadalne
powłoki ochronne
biopolimery
mięso
pakowanie aktywne
edible films
protective coatings
biopolymers
meat
active packaging
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
Woreczki Cryovac Grip & Tear oraz Quick Rip Łatwo otwierane woreczki termokurczliwe
nr katalogowy: 82087
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-8-9
Produkcja elektrod otulonych ze stali i materiałów specjalnych - dobór i nakładanie masy otulinowej
SKOŁYSZEWSKI A.
ŁUKSZA J.
SZAJDING K.
nr katalogowy: 16925
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Nowoczesne sposoby pakowania a ich wpływ na jakość i trwałość produktów
I.Kaćeńak
A. Dandar
S. Sekretar
nr katalogowy: 14900
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-12
NOWOCZESNY CENTRALNY SYSTEM WYTWARZANIA PRÓŻNI DO PAKOWANIA wędlin drobiowych
nr katalogowy: 117681
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
Pakowanie próżniowe
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 127694
pakowarki próżniowe
opakowania
mięso
vacuum packaging machines
packaging
meat
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Opakowania aktywne i inteligentne - w badaniach i w praktyce przemysłu spożywczego
Maria Trzcińska
nr katalogowy: 27770
OPAKOWANIE 2021-12
Schubert: bezpieczne i wydajne pakowanie produktów
nr katalogowy: 135076
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-6
Wyznaczanie wartości parametrów czterobiegunowego filtra Butterwortha z wykorzystaniem obliczeń ewolucyjnych
Zbigniew Handzel
Mirosław Gajer
nr katalogowy: 77253
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-12
Anuga FoodTec 2009 zaprasza
nr katalogowy: 40138
OPAKOWANIE 2008-9
Jak należy zapakować produkty spożywcze
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37927
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Anuga FoodTec za nami
nr katalogowy: 148179
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Uzdatnianie wody powierzchniowej metodą ozonowania i filtracji przez biologicznie aktywne węgle
BOŻENA SEREDYŃSKA-SOBECKA
AGATA MARKOWSKA
MARIA U. TOMASZEWSKA
nr katalogowy: 35041
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-7
Aktywne metody wzmacniania i zabezpieczania konstrukcji żelbetowych
Lesław Hebda
nr katalogowy: 78060
OPAKOWANIE 2018-10
Włoscy projektanci stworzyli opakowanie z ziemniaków
nr katalogowy: 116774
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-9
Pakowanie wędlin i przetworów mięsnych
nr katalogowy: 29839
OPAKOWANIE 2012-1
Nowe opakowanie do żywności od RPC
nr katalogowy: 65304
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Aktywne i inteligentne materiały do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka
Maria Wojciechowska-Mazurek
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 79258
OPAKOWANIE 2007-9
Polskie produkty ogrodnicze zasługują na dobre pakowanie
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 29740
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Odkryj zapakowaną świeżość
Maria Bonikowska
Piotr Śnieżawski
nr katalogowy: 37393
OPAKOWANIE 2008-6
Pakowanie w atmosferze modyfikowanej MAP na rynku krajowym
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 35876
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-3
Maszyny pakujące dla poligrafii i nie tylko
Ryszard Racki
nr katalogowy: 24990
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Bezpieczne pakowanie przesyłek w pudełka z tektury falistej
nr katalogowy: 129247
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-1
Opakowania aktywne w przemyśle spożywczym – część 1
Sabina Galus
Małgorzata Nowacka
nr katalogowy: 141629
10.15199/65.2023.1.5
opakowania aktywne
żywność
jakość
powłoki aktywne
active packaging
food
quality
active coatings
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-1
Opakowania aktywne w przemyśle spożywczym – część 1
Sabina Galus
Małgorzata Nowacka
nr katalogowy: 141629
10.15199/65.2023.1.5
opakowania aktywne
żywność
jakość
powłoki aktywne
active packaging
food
quality
active coatings
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-1
Opakowania aktywne w przemyśle spożywczym – część 1
Sabina Galus
Małgorzata Nowacka
nr katalogowy: 141629
10.15199/65.2023.1.5
opakowania aktywne
żywność
jakość
powłoki aktywne
active packaging
food
quality
active coatings
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w kontrolowanej atmosferze
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 39094
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
JAC - niezawodne krajalnice do chleba na polskim rynku
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 25605
OPAKOWANIE 2011-12
Więcej automatyki w pakowaniu warzyw i owoców
nr katalogowy: 65057
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Bezpieczne pakowanie przesyłek w pudełka z tektury falistej
nr katalogowy: 129247
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-9
Zastosowanie włóknistego bemitu do wytwarzania powłok w platynowych katalizatorach do dopalania zanieczyszczeń w gazach
ZOFIA JAWQRSKA-GALAS
STANISŁAW JANIAK
JÓZEF WRZYSZCZ
nr katalogowy: 107311
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie próżniowe
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 37282
OPAKOWANIE 2011-11
Tuleje: pakowanie na okrągło
nr katalogowy: 63968
OPAKOWANIE 2019-2
Samsung Electronics mówi "nie" opakowaniom z plastiku
nr katalogowy: 118799
OPAKOWANIE 2024-3
Pakowanie w atmosferze ochronnej nigdy bez kontroli gazu
nr katalogowy: 147947
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
D jak doradca ds. bezpieczeństwa przewozu towarów niebezpiecznych
Karolina Kołdys
nr katalogowy: 103427
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-7-8
Projekt aplikacji do pakowania konwerterów step-down LM2596 z wykorzystaniem robota IRB 360
WOJCIECH KACZMAREK
JAROSŁAW PANASIUK
ALEKSANDRA BINKIEWICZ
nr katalogowy: 121864
10.15199/148.2019.7-8.2
robotyka
automatyka
robot przemysłowy
system wizyjny
pakowanie
sortowanie
robotics
automation
industrial robot
vision system
packaging
sorting
OPAKOWANIE 2008-9
Internetowy system zapewnienia nowoczesnych opakowań w branży ogrodniczej
Andrzej Hejduk
Tadeusz Cąderek
Barbara Grabowska
Aleksander Sołtan
Jan Świetlik
nr katalogowy: 37933
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-8
Opakowania aktywne i inteligentne
Ewa Drzewińska
nr katalogowy: 53867
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-6
Pasta do zębów. Cz. II. Składniki aktywne
Elżbieta Kociołek-Balawejder
Marta K. Żebrowska
nr katalogowy: 60212
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Aktywne i inteligentne materiały w nowoczesnych opakowaniach żywności
Marzena Pawlicka
Maria Wojciechowska-Mazurek
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 78786
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-4
Aktywne struktury piezoelektryczne w układach regulacji
Wojciech JARZYNA
Michał AUGUSTYNIAK
Marcin BOCHEŃSKI
nr katalogowy: 51567
OPAKOWANIE 2017-9
Rewolucja w procesie pakowania ziół i roślin liściastych
nr katalogowy: 109691
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-3
Niezawodne pakowanie produktów zbożowych
Maria Brzezińska-Zjawin
nr katalogowy: 82852
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Opakowanie musi umożliwiać właściwą prezentację produktu - podkreśla Zbigniew Zdunek, prezes zarządu MULTIVAC Sp. z o.o. oddziału w Polsce firmy MULTIVAC Sepp Haggenmueller G mbH & Co.KG, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 66935
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-24
Foresight- aktywne prognozowanie
nr katalogowy: 5642
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-7
Otrzymywanie i właściwości liposomów
JÓZEF SĄGAŁA
ALINA BAZAN
nr katalogowy: 45407
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-5
Przewidywane kierunki działalności władz SPP w VIII kadencji
MACIEJ KUNDA
nr katalogowy: 98752
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Możliwości wykorzystania aktywnych materiałów i wyrobów w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym
Małgorzata Nowacka
Aleksandra Fijałkowska
nr katalogowy: 86176
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Opakowania aktywne w przemyśle spożywczym – część 2 – aspekty prawne
Mikołaj Trusiński
Paweł Wojciechowski
Sabina Galus
Magdalena Chądzyńska
Małgorzata Nowacka
nr katalogowy: 142072
10.15199/65.2023.2.2
opakowania aktywne
powłoki aktywne
żywność
aspekty prawne
active packaging
active coatings
food
legal aspects
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Opakowania aktywne w przemyśle spożywczym – część 2 – aspekty prawne
Mikołaj Trusiński
Paweł Wojciechowski
Sabina Galus
Magdalena Chądzyńska
Małgorzata Nowacka
nr katalogowy: 142072
10.15199/65.2023.2.2
opakowania aktywne
powłoki aktywne
żywność
aspekty prawne
active packaging
active coatings
food
legal aspects
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Opakowania aktywne w przemyśle spożywczym – część 2 – aspekty prawne
Mikołaj Trusiński
Paweł Wojciechowski
Sabina Galus
Magdalena Chądzyńska
Małgorzata Nowacka
nr katalogowy: 142072
10.15199/65.2023.2.2
opakowania aktywne
powłoki aktywne
żywność
aspekty prawne
active packaging
active coatings
food
legal aspects
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Opakowania aktywne w przemyśle spożywczym – część 2 – aspekty prawne
Mikołaj Trusiński
Paweł Wojciechowski
Sabina Galus
Magdalena Chądzyńska
Małgorzata Nowacka
nr katalogowy: 142072
10.15199/65.2023.2.2
opakowania aktywne
powłoki aktywne
żywność
aspekty prawne
active packaging
active coatings
food
legal aspects
CHŁODNICTWO 2020-3
Pakowanie w atmosferze modyfikowanej metodą na przedłużenie trwałości żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 126897
10.15199/8.2020.3.1
atmosfera ochronna MAP
pakownie żywności
przechowywanie żywności
trwałość
MAP
food packaging
food storage
shelf life
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-7
Aktywne wyroby włókiennicze
W. Michałowski
nr katalogowy: 19796
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
W poszukiwaniu racjonalnych usprawnień
nr katalogowy: 126603
OPAKOWANIE 2022-2
Z dbałością o szczegóły
nr katalogowy: 136517
OPAKOWANIE 2022-8
Air-commerce: niechlubny trend handlu internetowego
nr katalogowy: 139120
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Zbyt duże opakowania wysyłkowe generują koszty i odpady
nr katalogowy: 139218
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 65708
CHŁODNICTWO 2004-4
Seminarium szkoleniowe firmy Copeland
nr katalogowy: 707
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Aktywne i inteligentne materiały opakowaniowe
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 137849
10.15199/65.2022.5.7
opakowanie
materiały aktywne i inteligentne
tworzywa polimerowe
packaging
active and smart materials
polymers
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Aktywne i inteligentne materiały opakowaniowe
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 137849
10.15199/65.2022.5.7
opakowanie
materiały aktywne i inteligentne
tworzywa polimerowe
packaging
active and smart materials
polymers
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Aktywne i inteligentne materiały opakowaniowe
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 137849
10.15199/65.2022.5.7
opakowanie
materiały aktywne i inteligentne
tworzywa polimerowe
packaging
active and smart materials
polymers
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Aktywne i inteligentne materiały opakowaniowe
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 137849
10.15199/65.2022.5.7
opakowanie
materiały aktywne i inteligentne
tworzywa polimerowe
packaging
active and smart materials
polymers
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-12
planowanie energetyczne w gminach
Urszula Ajersz
nr katalogowy: 13163
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-9
Środki chemiczne dla garbarstwa i futrzarstwa
nr katalogowy: 13850
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
II KONGRES PRZEMYSŁU OPAKOWAŃ Innowacyjne opakowania dla innowacyjnych produktów 1 października 2014, Poznań
nr katalogowy: 85514
OPAKOWANIE 2024-8
Folie BOPP pod lupą – analiza danych rynkowych
nr katalogowy: 150213
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-2
Bhp w sieci
nr katalogowy: 7912
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Inteligentne i aktywne opakowania do żywności
D. Czajkowska
nr katalogowy: 14895
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-5
Bezpieczna komunikacja - Ethernet przemysłowy
Wojciech Pawełczyk
nr katalogowy: 10326
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-1
Taropak 2005 - techniki pakowania i logistyka
M. Kizyn
A. úazarowicz
nr katalogowy: 20871
OPAKOWANIE 2004-12
Zastosowanie sit molekularnych w opakowalnictwie
Emilia Frydrych
Zenon Foltynowicz
Stanisław Kowalak
nr katalogowy: 3402
OPAKOWANIE 2019-7
PACKAGING SPECTRUM: Aktywne opakowanie regulujące wilgotność i zawartość wody. Projekt HumidWRAP
onika Kaczmarczyk
Alicja Kaszuba
Jacek Frydrych
nr katalogowy: 121483
10.15199/42.2019.7.2
OPAKOWANIE 2005-4
Nowy rewolucyjny system neoSteamÖ
Monika Mularska
nr katalogowy: 11165
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-8
Kontrola atmosfery oraz jakości pakowania produktów spożywczych
Michał Bogaty
Phillippe Girardon
nr katalogowy: 115598
OPAKOWANIE 2013-1
Szybsze pakowanie z urządzeniami firmy Ishida
nr katalogowy: 73759
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
Dzięki technologi firmy ISHIDA, świeże mięso nie traci swych walorów smakowych
nr katalogowy: 78753
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Zbyt duże opakowania wysyłkowe generują koszty i odpady
nr katalogowy: 139218
OPAKOWANIE 2024-2
Anuga FoodTec: innowacyjność i odpowiedzialność
nr katalogowy: 147477
OPAKOWANIE 2024-5
Automatyzacja – robot czy grawitacja?
nr katalogowy: 148874
OPAKOWANIE 2014-8
Strukturalna synteza sprzętu do pakowania zbiorczego
MUKOLA YAKIMCHUK
OLEKSANDR GAVVA
VERONIKA CHALAYDZY
nr katalogowy: 86153
OPAKOWANIE 2016-1
URZĄDZENIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE
nr katalogowy: 96370
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
Opakowania do żywności - wymagania, kontrowersje i trendy
Iwona Szymańska
Anna Żbikowska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 119419
10.15199/65.2019.3.8
bezpieczeństwo
tworzywa sztuczne
biodegradowalność
opakowania jadalne
safety
plastics
biodegradability
edible packages
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-9
Filtry aktywne Butterwortha, Czebyszewa, Bessela oraz eliptyczne w praktycznej realizacji
Tomasz ADRIKOWSKI
Marian PASKO
Krzysztof SZTYMELSKI
nr katalogowy: 3843
ODZIEŻ 2006-5
Moda damska na sezon jesień-zima 2006-07
Magda Druri
nr katalogowy: 21874
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-3
Opakowania aktywne i inteligentne w przetwórstwie mięsa. Część I
Tomasz Lesiów
Małgorzata Kosiorowska
nr katalogowy: 16758
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2017-3
Rozwój techniki światłowodowej w Polsce 2017
Ryszard Romaniuk
Jan Dorosz
nr katalogowy: 104803
10.15199/13.2017.3.1
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-7
Rozwiązania stosowane w budownictwie energooszczędnym a komfort cieplny
Maria Teresa Małek
Halina Koczyk
nr katalogowy: 99805
10.15199/33.2016.07.27
OPAKOWANIE 2018-3
Aseptyczne pakowanie - fundament bezpiecznej żywności
nr katalogowy: 112807
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Nowoczesne opakowanie firmy PAKMAR
nr katalogowy: 46508
OPAKOWANIE 2011-9
Pakowanie żywności
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 62642
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-7
Opakowaniowe innowacje w Warszawie
nr katalogowy: 138588
OPAKOWANIE 2014-1
URZĄDZENIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE
nr katalogowy: 82136
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-12
Opakowania przyszłości rodzaje i funkcje opakowań aktywnych
Małgorzata Świtała
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 111094
10.15199/65.2017.12.6
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-4b
Obwód LCL dla równoległych kompensatorów aktywnych
Daniel WOJCIECHOWSKI
nr katalogowy: 67731
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-5
Analiza filtrów Butterwortha wyższego rzędu metodą obliczeń ewolucyjnych
Zbigniew Handzel
Mirosław Gajer
nr katalogowy: 76559
OPAKOWANIE 2013-3
Aktywny i inteligentny jak... opakowanie
EWA OSTROWSKA
nr katalogowy: 75698
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-3
Magnetyczne kompozytowe sorbenty węglowe. Otrzymywanie, struktura i zastosowania
Michał Bystrzejewski
nr katalogowy: 58214
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-6
Filtry aktywne do kompensacji harmonicznych prądu - aspekty techniczne i ekonomiczne
Andrzej Baranecki
Marek Niewiadomski
Tadeusz Płatek
nr katalogowy: 15284
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-1
Inteligentne poduszki powietrzne
nr katalogowy: 32729
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-11
II Kongres PORT PC - nadszedł czas na aktywne wsparcie pomp ciepła!
nr katalogowy: 80374
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-1
Próżniomierz ultradźwiękowy
ALEKSANDER ZAWADA
PIOTR KONARSKI
nr katalogowy: 40890
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Anuga FoodTec 2009 - najnowsze rozwiązania dla producentów napojów i żywności (cz. 2)
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 45304
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Kruchość mięsa wołowego i metody jej poprawy
Dariusz Nowak
nr katalogowy: 42538
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-11
Kalejdoskop ze świata napojów – październik 2009 r
Paweł Bogacz
nr katalogowy: 48290
OPAKOWANIE 2009-9
Pakowanie świeżych owoców i warzyw
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 46565
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Próżno o lepsze rozwiązanie
nr katalogowy: 46076
CHŁODNICTWO 2012-9
Air Products wprowadza na polski rynek gazy spożywcze w innowacyjnej butli Freshline® Plus z powłoką antybakteryjną, aby zapewnić większą higienę i bezpieczeństwo podczas pakowania żywności w atmosferze modyfikowanej (MAP)
nr katalogowy: 71024
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Zaawansowane rozwiązania Marel Poultry w zakresie przetwórstwa drobiu
nr katalogowy: 123401
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 137138
OPAKOWANIE 2022-3
Wiązarka RO-M Fusion – cichy bohater małych i średnich zakładów pralniczych
nr katalogowy: 136914
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-7
Opakowaniowe innowacje w Warszawie
nr katalogowy: 138588
OPAKOWANIE 2023-6
Ekologiczne pakowanie dzięki rozwiązaniu firmy Schubert
nr katalogowy: 143917
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Maszyny do pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Mariusz S. Kubiak
Radosław Grala
Tom asz Borowy
nr katalogowy: 61711
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Pakowanie próżniowe - bezpieczny sposób przechowywania mięsa i jego przetworów
Agnieszka Starek
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 122020
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Przechowalnictwo żywności w atmosferze modyfikowanej
Joanna Markowska
Iwona Kasprzyk
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 93646
10.15199/65.2015.9.4
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-5
Badania i rozwój posadzek przemysłowych
Lech Czarnecki
nr katalogowy: 25921
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-9
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii
nr katalogowy: 86555
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-10
Właściwości powierzchni aktywnych powłok cienkowarstwowych na bazie TiO2
Jarosław Domaradzki
Damian Wojcieszak
Michał Mazur
Danuta Kaczmarek
Agata Poniedziałek
nr katalogowy: 87359
10.15199/ELE-2014-169
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-7
Substancje biologicznie aktywne z Barszczu Sosnowskiego (Heracleum Sosnowsky Manden)
Anna Tomaszkiewicz-Potępa
Otmar Vogt
nr katalogowy: 52878
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-7-8
Hybrydowe energetyczne filtry aktywne
Marian PASKO
Dawid BUŁA
nr katalogowy: 27731
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-11
WIBERG zawsze idzie o krok dalej
Jolanta Wilczak
nr katalogowy: 87953
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Anuga FoodTec targi innowacyjności dla branży spożywczej
nr katalogowy: 44563
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Paryska IPA i Emballage dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 41838
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-9
Mieszanie, zabiegi poprawiające jakość mąki i pakowanie mąki
nr katalogowy: 47020
OPAKOWANIE 2017-1
Schubert pakuje kruche ciasteczka
nr katalogowy: 103733
OPAKOWANIE 2022-2
Z dbałością o szczegóły
nr katalogowy: 136517
OPAKOWANIE 2022-8
Air-commerce: niechlubny trend handlu internetowego
nr katalogowy: 139120
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-2
Krajowy rynek tektury falistej i opakowań z tektury falistej
AGNIESZKA WERNER
nr katalogowy: 112423
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Przegląd maszyn i urządzeń do pakowania mięsa i wyrobów mięsnych
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 122019
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1999-5
Nowoczesne środki piorące
MARIA RÓŻYŃSKA
KAZIMIERZ LINKIEWICZ
nr katalogowy: 43600
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1996-10
Funkcje rozkładu mikroporów adsorbentów węglowych
JERZY CHOMA
MIECZYSŁAW JARONIEC
nr katalogowy: 42178
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-2
Modelling a single phase multicell DC/AC inverter using FPGA
Stanisław PIRÓG
Marcin BASZYŃSKI
nr katalogowy: 33443
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Praktyczne problemy wdrażania systemu HACCP
nr katalogowy: 30041
SZKŁO I CERAMIKA 2007-1
60 lat kształcenia ceramików w Szczawnie - Zdroju
RAJMUNDA
STANISŁAW JURCZYK
nr katalogowy: 24155
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-11
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 28298
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-7
Bezpieczne modułowe domy aktywne wzbudzają zainteresowanie
nr katalogowy: 132634
AUTO MOTO SERWIS 2022-6
System podwójnych ograniczników hydraulicznych dostępny na rynku wtórnym
nr katalogowy: 138709
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-9
Aktywne obrazowanie przestrzeni - możliwości obserwacyjno-pomiarowe
Marek Piszczek
nr katalogowy: 86759
10.15199/ELE-2014-139
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-9
Wpływ utleniania kwasem azotowym węgli aktywnych otrzymanych z różnych surowców na ich strukturę porowatą
VLADIMIR V. STRELKO
NIKOŁAJ T. KARTEL
MIECZYSŁAW LASOŃ
ADAM NODZEŃSKI
WIESŁAW CHUDZIK
ANDRZEJ ŚWIĄTKOWSKI
nr katalogowy: 107316
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH