Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
CHŁODNICTWO 2023-3
Najlepsze chłodnie na owoce i warzywa
Stanisław Wójcik
nr katalogowy: 143885
CHŁODNICTWO 2023-3
Najlepsze chłodnie na owoce i warzywa
Stanisław Wójcik
nr katalogowy: 143885
CHŁODNICTWO 2007-1-2
Z życia Unii Polskiego Przemysłu Chłodniczego: Problematyka zatrudnienia pracowników w okresie sezonu przetwórczego
JANINA JĘDRZEJEWSKA
nr katalogowy: 24260
CHŁODNICTWO 2013-10
ROSA buduje chłodnie i mroźnie
nr katalogowy: 80072
CHŁODNICTWO 2023-3
Zalety chłodni
Jan Wiśniewski
nr katalogowy: 143889
CHŁODNICTWO 2023-3
Zalety chłodni
Jan Wiśniewski
nr katalogowy: 143889
CHŁODNICTWO 2004-9
- Chłodnie płockie - kierunek na rozwój
Janina Jędrzejewska
nr katalogowy: 755
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2014-1
Wpływ parametrów mikroklimatu w komorze chłodniczej na skład chemiczny owoców i warzyw Część 1. Parametry mikroklimatu
KATARZYNA GŁADYSZEWSKA-FIEDORUK
DOROTA ANNA KRAWCZYK
ANDRZEJ GAJEWSKI
TOMASZ CHOIŃSKI4)
nr katalogowy: 81856
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Ograniczanie zwrotów pieczywa – system FreshBake
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 142949
CHŁODNICTWO 2023-5
Co to jest chłodnia?
Stanisław Piotrowski
nr katalogowy: 145900
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-16-17
Duży może więcej
Krystyna Forowicz
nr katalogowy: 92737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Ograniczanie zwrotów pieczywa – system FreshBake
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 142949
CHŁODNICTWO 2018-2
Zagadnienia modelowania zasobnika zimna w układzie chłodniczym obsługującym chłodnię składową warzyw
Kamil Śmierciew
nr katalogowy: 113744
10.15199/8.2018.2.2
zasobnik zimna
pośredni system chłodzenia
chłodnie warzyw
modelowanie CFD
cold storage vessel
indirect cooling system
vegetables cold storage chamber
CFD modelling
CHŁODNICTWO 2023-1
Jak zaczęła się era wagonów chłodni?
Ignacy Kalisiak
nr katalogowy: 142002
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-9
Naprawa powierzchni betonowych i żelbetowych w technologii torkretowania
nr katalogowy: 10652
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-9
Chłodnie wentylatorowe
Józef Bednarski
Joanna Liebersbach
nr katalogowy: 16159
CHŁODNICTWO 2023-3
Rodzaje chłodni
Jan Wiśniewski
nr katalogowy: 143888
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Nowości techniczne i technologiczne w polskich chtadniach wielobranżowych
J. Jędrzejewska
nr katalogowy: 7167
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Funkcjonowanie chłodnictwa wielobranżowego jako zaplecza przemysłu mięsnego
Janina Jędrzejewska
Zbigniew Błoński
nr katalogowy: 16141
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Revent - komory garowniczo-chłodnicze i mroźnie szokowe
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 115183
CHŁODNICTWO 2023-4
Gdyńskie chłodnie portowe
Anna Orchowska
nr katalogowy: 144655
10.1599/8.2023.1.1
architektura
chłodnie
budowle przemysłowe
architecture
cold stores
industrial buildings
CHŁODNICTWO 2024-4
Chłodnie z Mielca
Robert Przybylski
nr katalogowy: 150190
CHŁODNICTWO 2007-12
Możliwość wykorzystania natryskowo-wyparnych chłodnic cieczy do bezpośredniej klimatyzacji pomieszczeń
nr katalogowy: 32186
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-5
O naprawie słupów chłodni kominowych, jakości i trwałości ich powłok ochronnych
Tadeusz Chmielewski
Piotr Górski
nr katalogowy: 98282
10.15199/33.2016.05.12
CHŁODNICTWO 2023-4
Statki chłodnie
Jerzy Augusiak
nr katalogowy: 144650
CHŁODNICTWO 2023-1
Jak zaczęła się era wagonów chłodni?
Ignacy Kalisiak
nr katalogowy: 142002
CHŁODNICTWO 2023-1
Jak zaczęła się era wagonów chłodni?
Ignacy Kalisiak
nr katalogowy: 142002
CHŁODNICTWO 2023-3
Pojazdy chłodnie i ich użytkowanie
nr katalogowy: 143896
CHŁODNICTWO 2014-3
Modelowanie numeryczne wymiany ciepła i masy w komorze składowej marchwi
Mirosława Kołodziejczyk
Dariusz Butrymowicz
nr katalogowy: 83152
CHŁODNICTWO 2011-1-2
Walne Zebranie Członków UPPCH w Łodzi
Janina Jędrzejewska
Lidia Wąsowicz
nr katalogowy: 57677
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-11
Informacje
nr katalogowy: 31201
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-1
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 65229
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-5
Rola badań naukowo-technicznych w kontekście współpracy podmiotu gospodarczego z uczelnią techniczną
Leszek Hawro
Piotr Konderla
nr katalogowy: 98273
10.15199/33.2016.05.03
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Spotkanie producentów mrożonych owoców i warzyw
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 85134
CHŁODNICTWO 2010-4
Nowe rozwiązania i urządzenia Tecumseh
nr katalogowy: 51204
CHŁODNICTWO 2023-3
Jak zarządzać chłodnią
nr katalogowy: 143897
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Jak zwiększyć konsumpcję warzyw i owoców
nr katalogowy: 110553
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Znaczenie organizacji producentów i programów operacyjnych w rozwoju sektora owoców i warzyw
nr katalogowy: 124138
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-4
Departament Prawny GUNB informuje
nr katalogowy: 113353
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Revent
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 65761
CHŁODNICTWO 2023-1
Amerykańskie wagony chłodnie
nr katalogowy: 142003
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 14508
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 14508
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
Opakowalnictwo owoców i warzyw. Aktualne tendencje rozwoju systemów pakowania owoców i warzyw
M. Ucherek
nr katalogowy: 6833
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Opakowalnictwo owoców i warzyw (1). Aktualne tendencje rozwoju systemów pakowania owoców i warzyw
M. Ucherek
nr katalogowy: 6753
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
Konferencja producentów mrożonych owoców i warzyw
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 89760
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Cele i zadania Stowarzyszenia Przetwórców Owoców i Warzyw
nr katalogowy: 47533
OPAKOWANIE 2009-9
Pakowanie świeżych owoców i warzyw
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 46565
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-3
Zakłady przemysłu spożywczego w jak najlepszym świetle
nr katalogowy: 106439
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Zakłady przemysłu spożywczego w jak najlepszym świetle
nr katalogowy: 105326
CHŁODNICTWO 2010-4
Informacje
nr katalogowy: 51212
CHŁODNICTWO 2023-3
Pojazdy chłodnie i ich użytkowanie
nr katalogowy: 143896
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Garownio-chłodnie Revent z systemem Fresh Bake
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 148549
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
Konferencja KSPOiW dla producentów mrożonych owoców i warzyw
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 143873
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Sytuacja na krajowym i światowym rynku mrożonych owoców i warzyw na początku sezonu 2011/2012
Mariusz Ryszard Dziwulski
nr katalogowy: 61773
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Warzywa na talerz!
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131663
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Produkcja i eksport mrożonych owoców i warzyw
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 79248
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Produkcja i handel zagraniczny mrożonkami owocowymi i warzywnymi w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 75481
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Informacje Biznesowe
nr katalogowy: 29275
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
(Nie)bezpieczne warzywa i owoce
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 38050
OPAKOWANIE 2008-9
Opakowania do pakowania owoców i warzyw
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37932
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Rynek mrożonych owoców i warzyw w Polsce
BOŻENA NOSECKA
nr katalogowy: 38037
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
XIII Międzynarodowy Kongres Promocji Owoców i Warzyw AIAM5 po raz pierwszy w Polsce
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 111174
CHŁODNICTWO 2009-12
Zespoły sprężarkowe TEKOPACK tradycja, jakość, innowacje
nr katalogowy: 48666
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-9
Stosowanie płyt warstwowych
Olgierd Korycki
Piotr O. Korycki
nr katalogowy: 46970
CHŁODNICTWO 2024-5
Niezastąpione w gospodarstwie domowym
nr katalogowy: 151280
CHŁODNICTWO 2012-10
Korozja chłodni kominowych.Część 1
nr katalogowy: 72011
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Rola rodziców we wspieraniu spożywania warzyw i owoców przez dzieci
Barbara Groele
Dominika Głąbska
Krystyna Gutkowska
Dominika Guzek
nr katalogowy: 129640
10.15199/64.2020.9–10.4
warzywa
owoce
matki
dzieci
preferencje żywieniowe
konsumpcja
vegetables
fruit
mothers
children
food preferences
consumption
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Rola rodziców we wspieraniu spożywania warzyw i owoców przez dzieci
Barbara Groele
Dominika Głąbska
Krystyna Gutkowska
Dominika Guzek
nr katalogowy: 129640
10.15199/64.2020.9–10.4
warzywa
owoce
matki
dzieci
preferencje żywieniowe
konsumpcja
vegetables
fruit
mothers
children
food preferences
consumption
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Zmiany w spożyciu owoców i warzyw w krajach Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 140715
10.15199/65.2022.11.1
owoce
warzywa
spożycie
samowystarczalność żywnościowa
Unia Europejska
fruits
vegetables
consumption
self-sufficiency
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Zmiany w spożyciu owoców i warzyw w krajach Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 140715
10.15199/65.2022.11.1
owoce
warzywa
spożycie
samowystarczalność żywnościowa
Unia Europejska
fruits
vegetables
consumption
self-sufficiency
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Zmiany w spożyciu owoców i warzyw w krajach Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 140715
10.15199/65.2022.11.1
owoce
warzywa
spożycie
samowystarczalność żywnościowa
Unia Europejska
fruits
vegetables
consumption
self-sufficiency
European Union
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-5
Krajowa Rada Przetwórstwa i Zamrażalnictwa Owoców i Warzyw o sytuacji branży przed sezonem 2007 r.
A. Łazarowicz
nr katalogowy: 26224
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Jesienna konferencja branży mrożonkowej KSPOiW
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 135248
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
Docenione sukcesy kampanii KUPS "5 porcji warzyw, owoców lub soku"
Barbara Groele
nr katalogowy: 50128
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Otwartość na innowacje i nowe trendy szansą europejskich producentów mrożonych warzyw
nr katalogowy: 42371
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-1
Nowe asortymenty makaronu – wpływ dodatku warzyw i białka roślinnego na jego jakość
nr katalogowy: 49102
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 7187
CHŁODNICTWO 2014-1
Walne Zebranie Członków Unii Polskiego Przemysłu Chłodniczego
Janina Jędrzejowska
nr katalogowy: 82219
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Chłodnicze przetwórstwo owoców i warzyw
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 83339
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Podaż i popyt mrożonych owoców i warzyw na polskim rynku
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 47068
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
Sytuacja na rynku mrożonych owoców i warzyw w Polsce
Bożena Nosecka
Anna Bugała
nr katalogowy: 46196
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
VIII Ogólnopolska Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw
Dorota Walkowiak-Tomczak
nr katalogowy: 93087
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Konferencja branży mrożonkowej w Nałęczowie
nr katalogowy: 57209
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
Jarmuż - cenne warzywo kapustne Cz. II. Wartość odżywcza jarmużu
Anna Korus
nr katalogowy: 89761
10.15199/64.2015.2.1
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Wpływ dodatku wysuszonych i sproszkowanych warzyw na jakość wyrobów makaronowych
nr katalogowy: 20114
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Targi owoców i warzyw w Warszawie
nr katalogowy: 7168
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Wspólnie w KRPiZOiW osiągniemy wiele
K. Wardzyński
nr katalogowy: 6749
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Pozytywne efekty kampanii promocyjno-edukacyjnej
nr katalogowy: 67199
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Konferencja branży mrożonkowej KSPOiW w Kielcach
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 139108
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-4
Spotkanie przetwórców i producentów owoców i warzyw
JE
nr katalogowy: 6781
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-15
Stanisław Cholewiak
hp
nr katalogowy: 5469
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-9
Warunki pracy w przetwórstwie owoców i warzyw
JK
nr katalogowy: 8183
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Rynek mrożonych owoców i warzyw
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 54142
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-7
Problemy na rynku owoców i warzyw
map
nr katalogowy: 14637
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
Polski handel zagraniczny mrożonymi warzywami i owocami
Bożena Nosecka
Anna Bugała
nr katalogowy: 50127
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Kampania KUPS "5 porcji warzyw, owoców lub soku" rozpoczęta!
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 42372
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Fruitlogistica 2015 - nowoczesne maszyny do owoców i przetworów
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 90893
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Jedzmy owoce i warzywa!
nr katalogowy: 126736
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Przechowywanie warzyw
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 127413
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Jesienna konferencja branży mrożonkowej KSPOiW
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 135248
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
Konferencja KSPOiW dla producentów mrożonych owoców i warzyw
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 143873
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-12
Podsumowanie pracy Krajowej Rady Przetwórstwa i Zamrażalnictwa Owoców i Warzyw
nr katalogowy: 6976
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
Tendencje w przetwórstwie i handlu owocami i warzywami
B. Nosecka
nr katalogowy: 6919
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Powiew świeżości
nr katalogowy: 78107
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-5
Jest duży potencjał - potrzeba silnej organizacji
Władysław Mazur
nr katalogowy: 20627
CHŁODNICTWO 2004-12
Wybrane aspekty charakterystyki rynku mrożonych owoców i warzyw regionu lubelskiego
Dariusz Góral
Franciszek Kluza
nr katalogowy: 784
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
Opakowania owoców i warzyw - wymagania w zakresie ochrony środowiska
H. Zakowska
nr katalogowy: 6930
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Ceny warzyw do przetwórstwa w sezonie 2004 2005
T. Smoleński
G. Stępka
nr katalogowy: 14620
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
GEA Vaculiq – nowoczesny, wydajny i gwarantujący wysoką jakość system tłoczenia warzyw i owoców
nr katalogowy: 131466
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
GEA Vaculiq – nowoczesny, wydajny i gwarantujący wysoką jakość system tłoczenia warzyw i owoców
nr katalogowy: 131466
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Konferencja branży mrożonkowej KSPOiW w Kielcach
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 139108
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
SWDO - system wspomagania doboru opakowań
Andrzej Hejduk
Anna Kosmacz-Chodorowska
Jan Świetlik
nr katalogowy: 57031
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
Sytuacja w przetwórstwie owoców i warzyw po wejściu do UE
M. Maliszewski
nr katalogowy: 6921
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-2
AGF Totaal - największe targi sektora owoców i warzyw w Europie
JB
nr katalogowy: 14521
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
Wpływ suszenia próżniowo-mikrofalowego na wydajność i jakość utrwalonych owoców i warzyw
D. Piotrowski
A. Figiel
nr katalogowy: 14584
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Nowe przepisy dotyczące sektora owoców i warzyw oraz przetworów owocowych i warzywnych
nr katalogowy: 146894
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-1
Branża producentów mrożonych owoców i warzyw podsumowała sezon
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 96247
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Konferencja producentów mrożonych owoców i warzyw - przed sezonem
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 93076
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
Konferencja branży chłodniczej i mrożonkowej KSPOiW
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 141052
CHŁODNICTWO 2013-5
Spotkanie służb technicznych Chłodni
Janina Jędrzejewska
nr katalogowy: 76709
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Wykorzystanie kulinarne mrożonek warzywnych Warzywa na talerze!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 103519
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Konsumpcja owoców i warzyw w Polsce i w UE
I. Strojewska
nr katalogowy: 22387
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Przetwórstwo owoców i warzyw po akcesji Polski do Unii Europejskiej
B. Nosecka
nr katalogowy: 20724
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-6
Ceny warzyw do przetwórstwa w sezonie 2005-2006 r.
T. Smoleński
G. Stępka
nr katalogowy: 20602
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Warzywne co nieco
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143647
warzywa
wartość odżywcza
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
surówki/sałatki warzywne
vegetables
nutritional value
health values
culinary use
vegetable salads.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Warzywne co nieco
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143647
warzywa
wartość odżywcza
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
surówki/sałatki warzywne
vegetables
nutritional value
health values
culinary use
vegetable salads.
CHŁODNICTWO 2009-5
Szczecin. Dobry klimat dla ujemnych temperatur
nr katalogowy: 44586
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-7
Kingspan AIR – płyty warstwowe o zwiększonej szczelności powietrznej
nr katalogowy: 138544
CHŁODNICTWO 2024-4
Chłodnia wolska
Jakub Jastrzębski
nr katalogowy: 150189
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
KZGPOiW aktywnie uczestniczy w zorganizowaniu i rozwoju rynku owoców i warzyw
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 127682
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
60 dni po... czyli- jaka perspektywa dla polskiego sektora owoców i warzyw po wejściu do Unii Europejskiej
S. Pietrzak
nr katalogowy: 6870
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Konsumpcja warzyw i owoców
nr katalogowy: 140917
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami
Anna Bugała
nr katalogowy: 67221
OPAKOWANIE 2010-6
Platforma SWDO - narodziny gwiazdy!
nr katalogowy: 52563
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
OZONOWANIE WARZYW I OWOCÓW drogą do sukcesu
nr katalogowy: 122449
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kimchi – fermentowany przysmak warzywny o właściwościach funkcjonalnych – szansa na nowy asortyment żywności funkcjonalnej w Polsce
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 139107
10.15199/64.2022.4.3
żywność funkcjonalna
warzywa
fermentacja mlekowa
warzywa fermentowane
functional foods
vegetable
lactic acid fermentation
fermented vegetables
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Konferencja Stowarzyszenia Przetwórców Owoców i Warzyw
nr katalogowy: 48978
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Wiosenna edycja konferencji SPOiW dla branży mrożonych owoców i warzyw
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 77521
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-2
Programy promocyjne w branży owoców i warzyw
Julian Pawlak
nr katalogowy: 58022
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Możliwości połączeń są nieograniczone
nr katalogowy: 105345
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Nowa jakość w nowej puszce
nr katalogowy: 78119
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
Mimo sukcesów nadal poważne wyzwania przed polskim eksportem owoców i warzyw
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 81118
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
KZGPOiW aktywnie uczestniczy w zorganizowaniu i rozwoju rynku owoców i warzyw
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 127682
CHŁODNICTWO 2008-6
Możliwość zastosowania testów przyspieszonych w prognozowaniu trwałości zamrożonych warzyw
TOMASZ PUKSZTA
nr katalogowy: 36068
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
Sytuacja na rynku ogrodniczym w sezonie 2019/2020
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 125121
owoce
warzywa
zbiory
przetwórstwo
handel zagraniczny
ceny
spożycie
fruit
vegetables
harvest
processing
foreign trade
prices
consumption
CHŁODNICTWO 2020-6
Jakość mikrobiologiczna mrożonych surowców roślinnych i sposoby jej poprawy
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
Alicja Napiórkowska
nr katalogowy: 129736
10.1599/8.2020.6.1
jakość mikrobiologiczna
mrożonki
owoce
warzywa
microbiological quality
frozen food
fruit
vegetables
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-1
Bejo Zaden - światowa unikatowa oferta odmian warzyw
nr katalogowy: 32834
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-5
"Wyzwania i perspektywy dla branży owocowo-warzywnej"
nr katalogowy: 35351
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-4
Reforma rynku owoców i warzyw w UE
nr katalogowy: 25445
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-4
Soki owocowe o wysokiej aktywności biologicznej
JAN OSZMIAŃSKI
nr katalogowy: 25443
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw oficjalne otwarcie
nr katalogowy: 95653
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-1
Światowy i europejski rynek mrożonych owoców i warzyw
Anna Jaworowska
nr katalogowy: 49502
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Warzywa na talerz!
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131663
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Soki – przedstawiamy fakty
Barbara Groele
nr katalogowy: 134173
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Warunki eksportu warzyw i owoców do Chińskiej Republiki Ludowej
Agnieszka Sahajdak
nr katalogowy: 93642
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Soki – przedstawiamy fakty
Barbara Groele
nr katalogowy: 134173
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-12
Konferencja branży mrożonek KSPOiW Ważny głos o współpracy z rolnikami
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 117612
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2014-2
Wpływ parametrów mikroklimatu w komorze chłodniczej na skład chemiczny owoców i warzyw Część 2. Badania owoców i warzyw
KATARZYNA GŁADYSZEWSKA-FIEDORUK
DOROTA ANNA KRAWCZYK
Iwona Skoczko
ANDRZEJ GAJEWSKI
TOMASZ CHOIŃSKI
nr katalogowy: 82400
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-7
Rynek mrożonych owoców i warzyw w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 69898
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Owoce, warzywa i soki w zaleceniach żywieniowych - kontrowersje dotyczące spożycia
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 100323
10.15199/64.2016.7-8.2
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2015-6
Wpływ parametrów mikroklimatu w chłodni na jakościowe wskaźniki owoców i warzyw Zawartość cukrów i dwutlenku węgla
KATARZYNA GŁADYSZEWSKA-FIEDORUK
TOMASZ TELESZEWSKI
DOROTA KRAWCZYK
ANDRZEJ GAJEWSKI
IWONA SKOCZKO
nr katalogowy: 91791
10.15199/9.2015.6.6
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-2
Nawilżacze CAREL
Sebastian Smolara
nr katalogowy: 66090
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Prof. Eberhard Makosz komentuje skutki rosyjskiego embarga na nasze jabłka
nr katalogowy: 92019
CHŁODNICTWO 2023-2
Niesamowite funkcje lodówek
nr katalogowy: 142830
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Rynek owoców i warzyw nowe zasady wspólnej organizacji
BOŻENA NOSECKA
nr katalogowy: 31123
CHŁODNICTWO 2008-10
Mrożonki owoców i warzyw jako polska specjalność eksportowa
STANISŁAW URBAN
nr katalogowy: 38818
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-5
Priorytetem działań KRPiZOiW jest dbałość o interesy branży
nr katalogowy: 26225
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
Ocena realizacji programu "Mrożonki pełne natury"
Barbara Przybylska
nr katalogowy: 23832
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
Zdrowotność, wygoda i świeżość warzyw celem hodowców firmy Bejo Zaden B.V.
nr katalogowy: 23828
OPAKOWANIE 2011-12
Więcej automatyki w pakowaniu warzyw i owoców
nr katalogowy: 65057
CHŁODNICTWO 2023-1
Czy liofilizacja jest lepsza od mrożenia?
Karol Zarębiński
nr katalogowy: 142007
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-8
Warzywa i owoce przeciwdziałają chorobom cywilizacyjnym
nr katalogowy: 108790
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
Międzynarodowe warsztaty naukowe z udziałem projektów UE: ISAFRUIT, FLAVO, NOVEL Q
Monika Fastyn
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Dorota Konopacka
nr katalogowy: 46197
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Zmiana sposobu odżywiania to proces
nr katalogowy: 130950
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Zmiana sposobu odżywiania to proces
nr katalogowy: 130950
CHŁODNICTWO 2023-3
Tradycyjna chłodnia z płyt warstwowych
nr katalogowy: 143890
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-3
Owoce i warzywa, świeże i przetworzone - różne zalecenia dotyczące spożycia
Witold Płocharski
Monika Mieszczakowska-Frąc
nr katalogowy: 125637
10.15199/64.2020.3.3
owoce
warzywa
diety
zalecenia
kontrowersje
fruit
vegetables
diets
recommendations
controversy
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Skażenie mikrobiologiczne warzyw oraz metody ich ograniczania
Beata Kowalska
nr katalogowy: 146036
10.15199/65.2023.11.4
bakterie
grzyby pleśniowe
Salmonella
Listeria
praktyki rolnicze
zmiany klimatu
bacteria
mould
Salmonella
Listeria
good agricultural practice
climate change
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Zmiany na rynku mrożonych owoców i warzyw
BOŻENA NOSECKA
nr katalogowy: 29754
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Komisja proponuje program "owoce w szkole" w wysokości 90 mln euro rocznie
nr katalogowy: 38247
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Czy udźwigniemy nadwyżki owoców i warzyw?
nr katalogowy: 86168
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Wybrane aspekty chłodniczego przechowywania owoców i warzyw
Piotr Grzegory
Dariusz Kowalczyk
nr katalogowy: 85137
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Fundusze Promocji Produktów Rolno-Spożywczych
Zdzisław Woźniak
nr katalogowy: 70377
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-11
Obieraczka warzyw
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 80547
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Przechowywanie warzyw
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 127413
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Systemy studzenia próżniowego dla rzemiosła i przemysłu
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 103580
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Kupujesz owoce od rolnika, płacisz na Fundusz Promocji Owoców i Warzyw
nr katalogowy: 109776
OPAKOWANIE 2007-9
Vortal e-hortipak-cobro. eu - doradcą plantatora i eksportera świeżych owoców i warzyw
Andrzej Hejduk
nr katalogowy: 29741
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Czym jest Żywność Barwiąca?
nr katalogowy: 75474
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
„Jemy Eko Warzywa i Owoce”
nr katalogowy: 136219
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2017/18
Anna Bugała
nr katalogowy: 116713
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruit and vegetables
production
exports
imports
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Tendencje na rynku owoców i warzyw
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 122479
10.15199/64.2019.8-9.3
rynek owoców i warzyw
zbiory
spożycie
eksport
przetwórstwo
fruit and vegetable market
crops
consumption
export
processing
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-4
Spożycie owoców, warzyw i ich przetworów w Polsce i w krajach UE
Weronika Czerwińska
nr katalogowy: 150166
10.15199/64.2024.4.5
konsumpcja
świeże owoce i warzywa
przetwory
soki
consumption
fresh fruits and vegetables
preserves
juices
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
Problemy w zamrażalnictwie owoców i warzyw po wejściu do Unii Europejskiej
Bogumiła Grzegorczyk
nr katalogowy: 23831
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Postępy w technologii i ocenie produktów z owoców i warzyw
Krzysztof Kołodziejczyk
nr katalogowy: 70379
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Pożegnanie doc. dr. inż. Eugeniusza Rembowskiego (1921-2010)
nr katalogowy: 56563
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Konferencja KSPOiW dla producentów mrożonych owoców i warzyw
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 121513
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Konferencja producentów mrożonych owoców i warzyw
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 116211
CHŁODNICTWO 2014-11-12
Ewaluacja eksperymentalna pracy układów chłodniczych obsługujących komory składowe kapusty pekińskiej
Grzegorz Mizera
Jarosław Karwacki
Tomasz Przybyliński
nr katalogowy: 88395
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH