Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-11
Wpływ konstrukcji cyfrowych układów scalonych na generację zaburzeń elektromagnetycznych
JULIUSZ SZCZĘSNY
nr katalogowy: 47735
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing - Cz. 7. Napoje funkcjonalne korzystne dla serca
Adam Bogacz
nr katalogowy: 29441
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Białka serwatkowe właściwości funkcjonalne i zastosowanie
Aneta Brodziak
Jolanta Król
Zygmunt Litwińczuk
nr katalogowy: 66717
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing. Napoje funkcjonalne - szansa dla producentów i konsumentów. Cz. 1
A. Bogacz
nr katalogowy: 22414
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-6
Rozwiązania Aqua - ekologiczne papier y do produkcji opakowań wytr zymałych na ekstremalne zmiany temperatur y i wilgotności
nr katalogowy: 77902
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-4
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing - Cz. 5. Napoje funkcjonalne inaczej... bo z gazem
Adam Bogacz
nr katalogowy: 25449
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Zmyślne zmywanie(II) Mycie naczyń - organizacja zmywalni naczyń stołowych
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18635
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing. Cz. 2. Napoje funkcjonalne - trendy i czynniki rozwoju
A. Bogacz
nr katalogowy: 23137
ELEKTROINSTALATOR 2019-9
System Plug & Light
Andrzej Dubrawski
nr katalogowy: 123550
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-1
DODATKI FUNKCJONALNE NA BAZIE BIAŁEK WYKORZYSTYWANE W TECHNOLOGII PRZETWÓRSTWA MIĘSA
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 146999
białkowe dodatki funkcjonalne
wykorzystywanie białek roślinnych i zwierzęcych
cechy funkcjonalne i fizyczne
essential oils
nanoemulsions
antimicrobial effect
antioxidant effect
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-5
Napoje funkcjonalne i dodatki - kwiecień 2008 r.
nr katalogowy: 35356
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-2
Szkło nieliniowe dla fotoniki Część 1. Nieliniowość elektryczna szkła
RYSZARD ROMANIUK
nr katalogowy: 33195
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Napoje funkcjonalne i składniki - sierpień 2008 r.
nr katalogowy: 38256
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Skład napojów funkcjonalnych a ich stabilność mikrobiologiczna
Hubert Antolak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 103650
10.15199/65.2017.1.3
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2014-2
Nowości
nr katalogowy: 82571
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-1
XII 2013 Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 82265
OPAKOWANIE 2014-12
Najważniejsze dodatki funkcjonalne do opakowań z tworzyw sztucznych
nr katalogowy: 88451
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Opakowania funkcjonalne i ekologiczne – moda czy konieczność
Katarzyna Żbikowska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Małgorzata Kowalska
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 144124
10.15199/65.2023.7.5
opakowania samoogrzewające się
opakowania samochłodzące się
regulacje prawne
materiały biokompostowalne
self-heating packaging
self-cooling packaging
regulations
biocompostable materials
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Opakowania funkcjonalne i ekologiczne – moda czy konieczność
Katarzyna Żbikowska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Małgorzata Kowalska
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 144124
10.15199/65.2023.7.5
opakowania samoogrzewające się
opakowania samochłodzące się
regulacje prawne
materiały biokompostowalne
self-heating packaging
self-cooling packaging
regulations
biocompostable materials
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Opakowania funkcjonalne i ekologiczne – moda czy konieczność
Katarzyna Żbikowska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Małgorzata Kowalska
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 144124
10.15199/65.2023.7.5
opakowania samoogrzewające się
opakowania samochłodzące się
regulacje prawne
materiały biokompostowalne
self-heating packaging
self-cooling packaging
regulations
biocompostable materials
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Za, a nawet przeciw...
Bogdan Mamaj
nr katalogowy: 58706
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-11
Wpływ prędkości skrawania na cechy funkcjonalne powierzchni Inconelu 625 po obróbce szlifowaniem
Adrian Kopytowski
nr katalogowy: 151485
10.15199/62.2024.11.26
szlifowanie
Inconel 625
chropowatość
morfologia powierzchni
grinding
Inconel 625
roughness
surface morphology
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-2-3
Strzeszczenia Artykułów
nr katalogowy: 5722
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-1
Naturalne przeciwutleniacze - dodatki funkcjonalne przedłużające trwałość wyrobów mięsnych
Natalia Krzemińska
nr katalogowy: 103666
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-1
I Kongres "Funkcjonalne wody i napoje z uwzględnieniem funkcjonalnych napojów mlecznych w Polsce i na świecie"
nr katalogowy: 82266
OPAKOWANIE 2023-8
Kwitnie popyt na powłoki funkcjonalne i barierowe
nr katalogowy: 144629
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2011-2
NOWE KSIĄŻKI
nr katalogowy: 60857
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-2
Nowa linia solanek
nr katalogowy: 89670
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-1
Kompaktowa łazienka
Ewa Paradowska
nr katalogowy: 15420
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-1
Kompaktowa łazienka
Ewa Paradowska
nr katalogowy: 15420
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Napoje funkcjonalne - luty 2010 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 50740
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-12
Analiza opisu funkcjonalnego oraz strukturalnego złożonego wyrobu odzieżowego
Katarzyna Marciniak
Marian Rybicki
nr katalogowy: 48884
AURA 2005-1
TRADYCJA - WSPÓŁCZESNOŚĆ - PRZYSZŁOŚĆ
Zbigniew Szpil
nr katalogowy: 8343
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-5
Suprex® Food funkcjonalne komponenty
LESZEK MOŚCICKI
nr katalogowy: 14058
OPAKOWANIE 2005-8-1
Inteligentne opakowania- nie głupszy papier
Paweł Wandelt
nr katalogowy: 11257
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-6
Czujniki bezdotykowe
Tadeusz Zioło
nr katalogowy: 10358
AURA 2005-1
TRADYCJA - WSPÓŁCZESNOŚĆ - PRZYSZŁOŚĆ
Zbigniew Szpil
nr katalogowy: 8343
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-6
Bezpieczeństwo użytkowania instalacji elektrycznych
Andrzej Boczkowsku
nr katalogowy: 21091
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-2
Chemikalia funkcjonalne
Z. Raczyńska
nr katalogowy: 4547
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Nowa Siedziba Sacmi Polska
nr katalogowy: 22547
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-6
Napoje funkcjonalne - potencjał do wykorzystania
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 20597
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-9
JM TRONIK
Adam Gawłowski
nr katalogowy: 7655
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Napoje funkcjonalne. Wody magnezowo-wapniowe
T. Wojtaszek
nr katalogowy: 6810
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-2
Specyfika fundamentowania wieżowców
A. Z. Pawłowski
I. Cała
nr katalogowy: 2386
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-3
Aspekty nowoczesnej produkcji wędlin podrobowych
Jerz y Wajdzik
nr katalogowy: 66661
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-5
Modelowanie funkcjonalne stawu biodrowego z wykorzystaniem kapoplastyki
Anna M. RYNIEWICZ\
Tomasz MADEJ
Andrzej RYNIEWICZ
Łukasz BOJKO
nr katalogowy: 91048
10.15199/48.2015.05.10
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Napoje funkcjonalne - nowości
nr katalogowy: 22415
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Dodatki funkcjonalne do żywności. Geneza i perspektywy
A. Rutkowski
nr katalogowy: 20806
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Nanokrystaliczne warstwy uzyskiwane z wykorzystaniem ablacji laserowej
B. Major
nr katalogowy: 10057
CHŁODNICTWO 2005-8
Krioprotekcja nierozdrobnionego mięsa wieprzowego
Marcin Dziomdziora
Lucjan Krala
nr katalogowy: 8685
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-8
Dobór okna dachowego i usytuowanie go w dachu
nr katalogowy: 17405
OPAKOWANIE 2006-3
Opakowania do luksusowych kosmetyków
L. F.
nr katalogowy: 18049
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-2
Profile komunikacyjne w sieci PROFIBUS
Dariusz Germanek
nr katalogowy: 2223
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-9
Mieszanki funkcjonalne. Część 1
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 150473
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-3
Studzienka Tegra 600 i jej nastawne kielichy - rozwiązanie na miarę XXI wieku
nr katalogowy: 16546
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Wyroby czekoladowe w grupie żywności funkcjonalnej
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 12865
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Napoje funkcjonalne IV 2014
nr katalogowy: 84848
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2020-1
I Międzynarodowa Konferencja "Materiały Funkcjonalne i Inżynierskie FEM - 2019"
Adam Rylski
nr katalogowy: 125991
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 91486
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
PRODUKTY SOJOWE FIRMY CARGILL JAKO FUNKCJONALNE l EKONOMICZNE DODATKI W PRODUKCJI WYROBÓW MIĘSNYCH
nr katalogowy: 1584
ODZIEŻ 2005-4
Elektroniczna rękawówka słupkowa transportem taśmowym oraz inteligentnym panelem IP - 200 C
nr katalogowy: 11023
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Pentozany - budowa, właściwości i znaczenie technologiczne
Sylwia Stępniewska
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 110955
aktywność enzymatyczna
chleb
krzywe pęcznienia
masa cząsteczkowa
pentozany nierozpuszczalne
pentozany rozpuszczalne
enzymatic activity
bread
swelling curves
molecular weight
water insoluble pentosans
water soluble pentosans
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-3
Sofit - estetyczne i funkcjonalne sufity podwieszone Rockwool
Mariusz Mazurek
nr katalogowy: 10451
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-10
Nowa generacja chemikaliów papierniczych osadzonych na włóknach. Zmikronizowana celuloza jako nośnik i środek pomocniczy
A. Ozersky
S. Galic
nr katalogowy: 22077
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Absolut - współczesny fenomen on-line
nr katalogowy: 57403
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Obserwujemy intensywny rozwój napojów funkcjonalnych w świecie - dlaczego niektóre z nich nie mogą utrzymać się na rynku?
Adam Bogacz
nr katalogowy: 83349
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-2
Rozwiązania funkcjonalne radiowych czujników wysokości stosowanych w zapalnikach zbliżeniowych
Maciej Podciechowski
Dariusz Rodzik
Stanisław Żygadło
nr katalogowy: 96812
10.15199/13.2016.2.4
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-5
BIM Kemi - Technologie chemiczne do papierów opakowaniowych - BIM Packaging Solutions
nr katalogowy: 105860
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2011-2
Obiekty wielkopowierzchniowe
Anna Jędrzejewska
nr katalogowy: 60558
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-1
CES 2022 ShowStoppers – SŁUCHAWKI DLA DZIECI
nr katalogowy: 135935
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
X 2013 Napoje funkcjonalne X
Adam Bogacz
nr katalogowy: 81132
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 78975
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 119354
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-14-15
Mosty funkcjonalne i... piękne
Marek Bielski
nr katalogowy: 92339
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
New Product Development - jak opracowywać nowe napoje funkcjonalne, cz. I
Adam Bogacz
nr katalogowy: 70383
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Preparaty białek serwatkowych właściwości funkcjonalne i zastosowanie
Bogdan Dec
nr katalogowy: 90143
10.15199/65.2015.3.3
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-1
Uniwersalne bloki funkcjonalne z wejściami rozszerzającymi funkcjonalność do sterowania napędami technologicznymi
Zbigniew MIKOŚ
Marcin JACHIMSKI
Grzegorz WRÓBEL
nr katalogowy: 88870
10.15199/48.2015.01.05
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-9
Wykładziny Gamrat - światowe oblicze
nr katalogowy: 38168
AURA 2006-12
ZRÓŻNICOWANIE FUNKCJONALNE MAŁYCH ZBIORNIKÓW WODNYCH OLSZTYNA
Renata Tandyrak
Jolanta Grochowska
Beata Dobrowolska
Przemysław Duszkiewicz
Kinga Guzowska
Tomasz Paluch
Anna Pawlikowska
Marta Wilczyńska
nr katalogowy: 22613
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-8
Bezpieczeństwo pożarowe - część X. Funkcjonalne projektowanie budynków z uwagi na bezpieczeństwo pożarowe
M. Kosiorek
G. Sztarbała
nr katalogowy: 17415
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Doskonałe do każdej profesjonalnej kuchni
nr katalogowy: 66295
CHŁODNICTWO 2013-3
Wpływ lecytyn sypkich na krioprotekcję mrożonego mięsa i przetworów
Radosław Mostowski
Lucjan Krala
Ilona Gałązka -Czarnecka
nr katalogowy: 75523
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-7
Zadania integracji systemów w budynkach inteligentnych
Andrzej JABŁOŃSKI
nr katalogowy: 36549
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-11
Ekologiczne opakowania transportowe
BOGUMIŁ BOMBOLA
nr katalogowy: 63994
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Innowacje w sektorze bezalkoholowych napojów fermentowanych
Nadia Guzińska
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 142851
10.15199/64.2023.2.6
żywność fermentowana
żywność funkcjonalna
kefir
kombucha
piwo bezalkoholowe
fermented food
functional food
kefir
kombucha
non-alcoholic beer
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Innowacje w sektorze bezalkoholowych napojów fermentowanych
Nadia Guzińska
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 142851
10.15199/64.2023.2.6
żywność fermentowana
żywność funkcjonalna
kefir
kombucha
piwo bezalkoholowe
fermented food
functional food
kefir
kombucha
non-alcoholic beer
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Mąki funkcjonalne nowa oferta National Starch Food Innovation
nr katalogowy: 32538
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Lody probiotyczne - zdrowe łakocie
ANNA MARIA SZOSLAND-FAŁTYN
nr katalogowy: 25854
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Hydrokoloidy we współczesnej produkcji żywności
ELŻBIETA DŁUŻEWSKA
KRZYSZTOF KRYGIER
nr katalogowy: 25845
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-3
Bezpieczeństwo funkcjonalne w zastosowaniach
Ireneusz Rogala
nr katalogowy: 24508
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-1
XXIII Seminarium Stowarzyszenia Polskich Chemików Kolorystów
Wojciech Michałowski
nr katalogowy: 23812
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-4
Toaleta damska bardzo glamour
Aneta Siwczuk
nr katalogowy: 72731
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-9
WYDAWNICTWA - Nanomateriały inżynierskie
nr katalogowy: 62058
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-11
"Zielone" papiery do produkcji wytrzymałych opakowań
nr katalogowy: 80424
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-4
Odpływ ścienny Scada - 3 zalety i wiele korzyści
nr katalogowy: 95460
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1993-10
Rola chemii w kształtowaniu się nowoczesnych społeczeństw
EDWARD GRZYWA
nr katalogowy: 42660
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Analiza światowego rynku napojów funkcjonalnych
Adam Bogacz
nr katalogowy: 34169
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Przeciwutleniacze na rynku żywności funkcjonalnej
Kristen Girard
nr katalogowy: 32546
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2007-9
Wykorzystanie testów technologicznych do oceny aktywności osadu czynnego oraz charakterystyki ścieków
Tomasz Baczyński
Piotr Beńko
Wiesława Styka
nr katalogowy: 29857
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Witaminy, karotenoidy, nutraceutyki i inne specjalistyczne dodatki do żywności
nr katalogowy: 29258
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Wody smakowe i napoje funkcjonalne będą napędzać sprzedaż napojów bezalkoholowych
nr katalogowy: 27419
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-6
Funkcjonalne gradientowe i wielowarstwowe struktury nanometrowej grubości, osadzone metodą laserowej ablacji
WALDEMAR MRÓZ
nr katalogowy: 40465
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Napoje energetyzujące i ich składniki funkcjonalne
MONIKA HOFFMANN
FRANCISZEK ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 38038
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Witaminy, karotenoidy, nutraceutyki i inne specjalistyczne dodatki do żywności
nr katalogowy: 37388
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-2
Wzornictwo posadzek W OBIEKTACH HANDLOWYCH
Urszula Wincel
nr katalogowy: 35521
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-1
Nietypowa łazienka
Anna Pietrzyk
nr katalogowy: 66735
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-1
Dom dla dwojga
nr katalogowy: 125514
OPAKOWANIE 2023-9
Kraftlux – nowa linia ekologicznych toreb premium
nr katalogowy: 145038
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-12
Źródła zagrożeń zawodowych w robotach budowlanych
Bożena Hoła
nr katalogowy: 64816
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Napoje funkcjonalne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 122476
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Napoje funkcjonalne - kalejdoskop
Adam Bogacz
nr katalogowy: 34166
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Substancje dodatkowe w produkcji płynnych produktów mleczarskich
DOROTA ZARĘBA
MAŁGORZATA ZIARNO
nr katalogowy: 33816
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Właściwości wypiekowe mąki żytniej i ich ocena na podstawie badania krzywych pęcznienia
Elżbieta Słowik
Małgorzata Mielcarz
nr katalogowy: 31678
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
DSM NUTRITIONAL PRODUCTS - Witaminy, karotenoidy, nutraceutyki i inne specjalistyczne dodatki do żywności
nr katalogowy: 29452
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-8
Uznawanie technologii łączenia przyłączy kablowych ochrony katodowej do gazociągu
EUGENIUSZ TURYK
WOJCIECH LEHRICH
EWA LUTEREK
nr katalogowy: 29109
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-6
Funkcjonalne rozwiązanie dla wielokrotnego opakowania
Krzysztof Głowacki
nr katalogowy: 27596
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Dodatki do żywności - Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing
Adam Bogacz
nr katalogowy: 27432
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-11
Napoje funkcjonalne - serwis informacyjny
nr katalogowy: 39533
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-10
Napoje funkcjonalne - serwis informacyjny
Adam Bogacz
nr katalogowy: 38920
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Innowacyjność i rozwój
nr katalogowy: 89944
CHŁODNICTWO 2008-1-2
Białka roślinne i zwierzęce jako dodatki funkcjonalne w przetwórstwie chłodzonego mięsa i przetworów mięsnych
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 33179
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-12
Trudne i krytyczne miejsca w hydroizolacji basenów
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 32052
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-10
Historia rozwoju techniki deskowań w Polsce
Wiktor Piwkowski
Emilia Sojka
nr katalogowy: 30602
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2007-5
Wpływ bombardowania jonowego na mikrostrukturę i właściwości mikromechaniczne metalicznych nanowarstw na podłożu HDPE
ANNA PIĄTKOWSKA
JACEK JAGIELSKI
PIOTR LIPIŃSKI
RENATA RATAJCZAK
nr katalogowy: 29871
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Napoje funkcjonalne i dodatki - lipiec 2008 r.
nr katalogowy: 37628
CHŁODNICTWO 2008-8
Właściwości prozdrowotne błonnika pokarmowego i możliwości zastosowania w przetwórstwie chłodzonych przetworów mięsnych.
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 37307
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-6
Napoje funkcjonalne i dodatki - maj 2008 r.
nr katalogowy: 36228
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-3
Charakterystyka struktury i właściwości stopu Fe-28Al-5Cr
IWONA BEDNARCZYK
EWELINA BERNSTOCK-KOPACZYŃSKA
MAGDALENA JABŁOŃSKA
DARIUSZ KUC
nr katalogowy: 35988
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-2
Przegląd odpływów prysznicowych
Radosław Jaczewski
nr katalogowy: 77016
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Nowa generacja opakowań do żywności
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 105283
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Halina Makała
nr katalogowy: 82519
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-12
Skrobie modyfikowane - charakterystyka, zastosowanie w przetworach zbożowych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 64146
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Mięso drobiowe odkostnione mechanicznie
Dorota Pietrzak
Mirosław Słowiński
Jan Mroczek
nr katalogowy: 61893
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-10
Mieszanki funkcjonalne. Część 2
Jerzy WAJDZIK
nr katalogowy: 151150
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-1
Norma PRO czy EXPERT? Trudny wybór...
nr katalogowy: 111710
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-2
Innowacyjny duet
Anna Zakrzewska
nr katalogowy: 74782
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Nowoczesne napędy w produkcji i przetwórstwie mleka
nr katalogowy: 139604
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Nowoczesne napędy w produkcji i przetwórstwie mleka
nr katalogowy: 139604
ELEKTROINSTALATOR 2023-5
STEROWANIE ZA POMOCĄ PRZEKAŹNIKÓW MONOSTABILNYCH I BISTABILNYCH
nr katalogowy: 143259
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-8
Norma PRO czy EXPERT? Trudny wybór...
nr katalogowy: 108742
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Amarantus - wartości odżywcze i funkcjonalne oraz możliwości wykorzystania w profilaktyce żywieniowej
Irena Kłoczko
nr katalogowy: 32766
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-13
Pamięć komputerowa
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 68702
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-25
Zaawansowane materiały i technologie ich wytwarzania
nr katalogowy: 95394
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-3
Sympozjum produktowe Frutarom Health
Adam Bogacz
nr katalogowy: 90193
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
Komponowanie mieszanek funkcjonalnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 94526
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Gdzieś zapodział się konsument
Izabela Tańska
nr katalogowy: 65287
CHŁODNICTWO 2011-8
Krioprotekcyjny wpływ lecytyny na właściwości mrożonego mięsa
Radosław Mostowski
Anna Bagnowska
Lucjan Krala
nr katalogowy: 61703
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-1
Badanie rozpoznawania twarzy przez człowieka z wykorzystaniem systemu śledzenia fiksacji wzroku Cyber-Oko
ŁUKASZ KULASEK
BARTOSZ KUNKA
ANDRZEJ CZYŻEWSKI
nr katalogowy: 57437
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-11
Methods for synthesis of fatty-acid esters of starch Metody syntezy estrów skrobi i kwasów tłuszczowych
Anna Stępień
Teresa Witczak
Mariusz Witczak
Mirosław Grzesik
nr katalogowy: 95020
10.15199/62.2015.11.22
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Rewaloryzacja, adaptacja i rozbudowa wrocławskiego secesyjnego budynku handlowego Modehaus M. Gerstel z początku XX w.
Jerzy Szołomicki
Maciej Minch
nr katalogowy: 140584
10.15199/33.2022.11.21
zabytkowy budynek handlowy
rewaloryzacja
zmiany funkcjonalne
rozwiązania konstrukcyjne
Wrocław.
historical commercial building
revitalization process
functional change
structural solutions
Wroclaw.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Rewaloryzacja, adaptacja i rozbudowa wrocławskiego secesyjnego budynku handlowego Modehaus M. Gerstel z początku XX w.
Jerzy Szołomicki
Maciej Minch
nr katalogowy: 140584
10.15199/33.2022.11.21
zabytkowy budynek handlowy
rewaloryzacja
zmiany funkcjonalne
rozwiązania konstrukcyjne
Wrocław.
historical commercial building
revitalization process
functional change
structural solutions
Wroclaw.
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-2
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing Cz. 4. Ekspansja gigantów i co z tego może wyniknąć (cd.)
nr katalogowy: 24364
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-3
SAN® 10 i SAN® 10 XS - igły do specjalnych zastosowań
nr katalogowy: 132308
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2017-12
Wykorzystanie nowoczesnych technologii informatycznych w urządzeniach elektronicznych sterujących procesami technologicznym
Andrzej Gacek
Leszek Książek
Karol Makowiecki
Piotr Prystupiuk
nr katalogowy: 111332
10.15199/13.2017.12.5
systemy informatyczne
urządzenia elektroniczne
sterowniki procesu
information systems
electronic device
process controller
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing Cz. 3. Ekspansja gigantów i co z tego może wyniknąć
ADAM BOGACZ
nr katalogowy: 23837
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-1
Nowoczesna łazienka jakość, design, wykonawstwo
nr katalogowy: 75633
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Napoje Funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 70413
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-9
Zastosowania zespołów zabezpieczeń rodziny iZAZ
Michał Krzęcio
nr katalogowy: 93405
10.15199/74.2015.9.8
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-7
Projektowanie wentylacji pożarowej garaży
Grzegorz Krajewski
Wojciech Węgrzyński
nr katalogowy: 92557
10.15199/33.2015.07.14
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
High tech w chłodnictwie przemysłowym? Tak! 45 kW energii elektrycznej zamiast 200 kW!
nr katalogowy: 61897
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2013-1
Nowa generacja sterowników swobodnie programowalnych SIMATIC S7-1500
nr katalogowy: 74800
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-8
Idealna ściana
Jan Szczygielski
nr katalogowy: 92955
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-3
SAN® 10 i SAN® 10 XS - igły do specjalnych zastosowań
nr katalogowy: 132308
CHŁODNICTWO 2014-9-10
Breezair zaawansowana technologia naturalnego chłodzenia
nr katalogowy: 87504
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Tendencje na rynku napojów i informacje prawne - głównymi tematami sympozjum
nr katalogowy: 52615
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2011-1
Safety Evaluation Tool
Wiesław Monkiewicz
nr katalogowy: 57765
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-2
Trendy w łazienkowej modzie
Agnieszka Hernik
nr katalogowy: 120990
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Cenne powroty
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 104424
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Lozamet - Profesjonalna kuchnia na miarę Twoich oczekiwań
nr katalogowy: 104418
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Inteligentne opakowania
nr katalogowy: 150460
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2017-10
ROZWÓJ PRZETWÓRSTWA METALI I INŻYNIERII MATERIAŁOWEJ W INSTYTUCIE METALI NIEŻELAZNYCH
WOJCIECH GŁUCHOWSKI
nr katalogowy: 110123
10.15199/67.2017.10.4
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-8
Perspektywy i problemy wdrożenia smart meteringu w Polsce
Krzysztof Billewicz
nr katalogowy: 61324
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Kuchnia szpitalna
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 95501
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
Środki funkcjonalne w produkcji wędlin
Łukasz Grabowski
nr katalogowy: 94527
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-1
Rola ergonomii w procesie konstruowania modułowego integratora do zarządzania systemem C4I żołnierza
Janusz DUDCZYK
Milena ZIELIŃSKA
Fryderyk WACHOWIAK
nr katalogowy: 96284
10.15199/13.2016.1.9
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2024-4
Modyfikowane i funkcjonalne włókna celulozowe typu Lyocell
EMILIA ŚMIECHOWICZ
nr katalogowy: 150875
10.15199/28.2024.4.2
special cellulose fibers
functional cellulose fibers
Lyocell
special cellulose fibers
functional cellulose fibers
Lyocell
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-3
Kompatybilność elektromagnetyczna przemysłowych sieci komunikacyjnych związanych z bezpieczeństwem
Tadeusz MISSALA
nr katalogowy: 50466
GOSPODARKA WODNA 2010-3
Rozwiązania konstrukcyjne murów oporowych nabrzeży Wrocławskiego Węzła Wodnego
Stanisław Klin
Rafał Idzikowski
nr katalogowy: 50320
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-6
Produkty pełnoziarniste.Część iV. Błonnik - funkcje fizjologiczne i rola włókna pokarmowego
Leszek Mościcki
Agnieszka Wójtowicz
nr katalogowy: 44894
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Napoje funkcjonalne - luty 2009 r.
nr katalogowy: 42386
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-5
SIMATIC CPU 315T
Wojciech Kuś
nr katalogowy: 47266
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-8
Dylematy pomiaru kosztów jakości
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 46175
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Dopracowane pomysły na wysokiej jakości produkty mięsne
Piotr Andrzej Pawłowski
nr katalogowy: 63862
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-9
Nowoczesny materiał na fasady
nr katalogowy: 62579
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-14-15
Narzędzie decyzyjne
Tomasz Sosnowski
nr katalogowy: 61025
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Z półki księgarskiej - Praca zbiorowa (red. Krzysztof Kurzydłowski i Małgorzata Lewandowska) NANOMATERIAŁY INŻYNIERSKIE KONSTRUKCYJNE I FUNKCJONALNE
Janusz Zieliński
nr katalogowy: 59835
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Personalizacja sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 100584
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2022-1
MADE IN POLAND
nr katalogowy: 136544
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-9a
Electromagnetic compatibility analysis of electric equipments
Matej KUČERA
Milan ŠEBÖK
nr katalogowy: 70660
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-10
A functional testing of analogue electronic circuits with the use of specification approximation in the time-domain response features space
Piotr JANTOS
Tomasz GOLONEK
Jerzy RUTKOWSKI
nr katalogowy: 63371
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-6
Napoje funkcjonalne - maj 2011 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 60665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Słodycze nie tylko słodkie (cz. I)
Marta Stus
nr katalogowy: 50254
OPAKOWANIE 2010-2
Metody badań marketingowych opakowań
Ewa Jerzyk
Renata Nestorowicz
nr katalogowy: 50113
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-1
Prądowy, potokowy przetwornik a/c małej mocy
KRZYSZTOF WAWRYN
ROBERT SUSZYŃSKI
BOGDAN STRZESZEWSKI
nr katalogowy: 49420
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-1
Blask Antykorozji.Wykorzystanie nawierzchniowych powłok malarskich w odcieniach metalicznych
ŁUKASZ KRUSZYŃSKI
nr katalogowy: 49374
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-1
3E, czyli ergonomia, ekonomia, ekologia
nr katalogowy: 49323
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH