Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-2
Moda na BHP
nr katalogowy: 89451
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-6
Bezpieczne grillowanie
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 26941
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-5
PRODUKTY CONVENIENCE I GRILLOWE w sektorze mięsnym
Agnieszka Starek-Wójcicka
Joanna Pawłat
nr katalogowy: 143394
produkty wygodne
bezpieczne i zdrowe grillowanie
nowe technologie
convenient products
safe and healthy grilling
new technologies
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-5
PRODUKTY CONVENIENCE I GRILLOWE w sektorze mięsnym
Agnieszka Starek-Wójcicka
Joanna Pawłat
nr katalogowy: 143394
produkty wygodne
bezpieczne i zdrowe grillowanie
nowe technologie
convenient products
safe and healthy grilling
new technologies
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-8
Dwa lata na ryzyko
nr katalogowy: 69853
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-1
Zmniejsz ciężar - nowa kampania
nr katalogowy: 124516
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-14-15
Zgrillowani?
Irena Fober
nr katalogowy: 121335
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-12
Substancje niebezpieczne pod kontrolą
nr katalogowy: 117695
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Prawda czy fałsz? Fakty o kawie
nr katalogowy: 138673
OPAKOWANIE 2014-6
Dzień Bezpieczeństwa w Smurfit Kappa
nr katalogowy: 85059
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
KRONIKA
nr katalogowy: 73870
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-6
bhp w sieci
nr katalogowy: 68485
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-1
Sztuka oceny ryzyka Warsztaty - część I
Teresa Szczepkowicz-Duda
nr katalogowy: 40992
CHŁODNICTWO 2021-1
Carrier planuje zmniejszyć ślad węglowy klientów o ponad jedną gigatonę
nr katalogowy: 130463
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Ryba z grilla
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 106245
ryby
wartość odżywcza
obróbka termiczna
grillowanie
potrawy
zdrowie
fish
nutritional value
heat treatment
grilling
grilled dishes
health
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
Grillowanie w sklepie mięsnym
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 120393
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-5
Wybrane aspekty związane z grillowaniem
Ewa Normark
nr katalogowy: 59759
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Wykorzystanie w branży piekarsko-cukierniczej genetycznie modyfikowanych surowców rolnych
Maciej Przeździak
Emilia Waleriańczyk
nr katalogowy: 72843
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Jeden piec - tysiące możliwości
nr katalogowy: 4063
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Zabawa na plus
DG
nr katalogowy: 4252
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Prawda czy fałsz? Fakty o kawie
nr katalogowy: 138673
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Nowe turbo
Jerzy Dyszy
nr katalogowy: 135721
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Moc inspiracji na firmowy dzień bezpieczeństwa 2023
Katarzyna Gulanowska
nr katalogowy: 142616
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
Prozdrowotne aspekty grillowania
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 98640
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Niezbędnik każdego działkowicza
Mariusz S. Kubiak
Radosław Grala
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 67373
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Grillowane plusy i minusy Grillowanie, to pieczenie potraw bez dodatku tłuszczu - na ruszcie, rożnie lub specjalnych grillach.
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18534
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-5
Zawartość tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych w mięsie ptaków
Elżbieta Głodek
Paulina Duma-Kocan
nr katalogowy: 105810
AURA 2016-12
Dlaczego różnorodność biologiczna jest ważna?
Piotr Skubała
nr katalogowy: 102576
10.15199/2.2016.12.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Wiadomości
nr katalogowy: 143996
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Zaproszenie na grilla
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 98896
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Chleb Cechowy pod patronatem św. Anny
nr katalogowy: 56367
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Proces pieczenia na ruszcie
Magdalena Borek
nr katalogowy: 35406
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Marynaty rynkowe do mięsa
Damian Cieśla
nr katalogowy: 35407
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-11
Kampania - zdrowe miejsca pracy
nr katalogowy: 39461
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 79794
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Niebezpieczna przyjemność
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 79795
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Jaworskie targi nabierają rozmachu
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 38986
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Wiadomości
nr katalogowy: 143996
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
FORUM PIEKARSKIE w czasie Polagry-Tech pod hasłem ZDROWE PIECZYWO
nr katalogowy: 86237
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-11
Substancje chemiczne w pracy - jak unikać zagrożeń?
nr katalogowy: 123511
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 78975
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Forum Piekarskie - Zdrowe Pieczywo
nr katalogowy: 101608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Czas na rehabilitację pieczywa pszennego
Anna Diowksz
nr katalogowy: 55874
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Jak "ugryźć" zdrowe żywienie w szkolnych sklepikach?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 94495
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
ASPEKTY ZDROWOTNE związane z grillowaniem mięsa
Aneta Cegiełka
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Mirosław Słowiński
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 137699
grillowanie
mięso
jakość zdrowotna
WWA
HCA
grilling
meat
health quality
PAH
HCA
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
ASPEKTY ZDROWOTNE związane z grillowaniem mięsa
Aneta Cegiełka
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Mirosław Słowiński
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 137699
grillowanie
mięso
jakość zdrowotna
WWA
HCA
grilling
meat
health quality
PAH
HCA
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-11
Uregulowania prawne w produkcji ekologicznej
Ilona Błaszczyk
nr katalogowy: 72605
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-1
Zdrowe narodzenie
Irena Fober
nr katalogowy: 103346
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Żywność dla zestresowanych
nr katalogowy: 57027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Technologie chłodzenia i mrożenia w przetwórstwie żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
Iwona Kasprzyk
nr katalogowy: 86655
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Smaczne i zdrowe - nasze produkty zbożowe
nr katalogowy: 73470
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-5
Aspekty zdrowotne grillowania
JERZY WAJDZIK
nr katalogowy: 148725
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Zdrowe orzeźwienie
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 4201
OPAKOWANIE 2019-9
Bezpieczne Opakowanie 9 we Wrocławiu
nr katalogowy: 122556
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
Zdrowe odżywianie dorosłego człowieka
Katarzyna Lemanowicz
nr katalogowy: 47493
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Czy chleb jest zdrowy?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 102511
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Nowa restauracja Złoty Indyk
nr katalogowy: 9636
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Warzywne słodkości - zdrowe inspiracje, z historią w tle
nr katalogowy: 106102
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Nowe turbo
Jerzy Dyszy
nr katalogowy: 135721
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Zdrowe smażenie Beztłuszczowe smażenie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 22010
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Mleko krowie jest bardzo zdrowe, ale nie dla wszystkich. Nietolerancja laktozy i galaktozy
M. Ziarno
nr katalogowy: 20837
OPAKOWANIE 2012-12
Bezpieczne czy niebezpieczne?
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 73613
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-16-17
Grillowanie zdrowia
Irena Fober
nr katalogowy: 108572
DOZÓR TECHNICZNY 2021-5
Bezpieczne monitorowanie stref ochronnych
nr katalogowy: 134077
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-7
Alergia na białka mleka a procesy technologiczne. Mleko krowie jest bardzo zdrowe, ale nie dla wszystkich
M. Ziarno
nr katalogowy: 20772
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-5
Przyprawy i mieszanki przypraw stosowane do mięsa na grilla
Dagmara Prasek
nr katalogowy: 131850
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-7
Bezpieczne maszyny
Robert Kozela
nr katalogowy: 85420
OPAKOWANIE 2011-9
Konferencja Bezpieczne Opakowanie, Poznań 12 września 2011
nr katalogowy: 62553
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Szkoły czekają na "Radziwiłłówkę"
nr katalogowy: 104856
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-6
Sympozjum MGA Bezpieczne Opakowanie
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 18882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Prosto z grilla!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 138204
grillowanie
mięso
marynowanie
przyprawy
warunki grillowania
potrawy z grilla
grilling
meat
marinating
spices
grilling conditions
grilled dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Prosto z grilla!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 138204
grillowanie
mięso
marynowanie
przyprawy
warunki grillowania
potrawy z grilla
grilling
meat
marinating
spices
grilling conditions
grilled dishes
OPAKOWANIE 2006-6
Sympozjum MGA- Bezpieczne opakowanie
E. M.
nr katalogowy: 17962
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zdrowe menu
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 108494
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-6
Charakterystyka półproduktów do grillowania. Czas wrzucić coś na ruszt
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 91738
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-12
Bezpieczne Opakowanie
nr katalogowy: 73540
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-10
Przeciwwłamaniowe okna na straży bezpieczeństwa obiektów
nr katalogowy: 128591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Producenci żywności mogą i powinni wpływać na zdrowe żywienie Polaków
nr katalogowy: 110819
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-12
Czy idea zrównoważonego rozwoju może być katalizatorem wdrożenia technologii BIM?
Piotr Miecznikowski
nr katalogowy: 81409
OPAKOWANIE 2022-9
„Bezpieczne Opakowanie” w Sopocie
nr katalogowy: 139565
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 94055
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-11
Zdrowe żywienie
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 55460
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Słone i pikantne przekąski na rynkach Polski i świata
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 59563
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Lody probiotyczne - zdrowe łakocie
ANNA MARIA SZOSLAND-FAŁTYN
nr katalogowy: 25854
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
Zdrowy styl życia
Dorota Szaleniec-Plichta
nr katalogowy: 68307
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Producenci żywności mogą i powinni wpływać na zdrowe żywienie Polaków
nr katalogowy: 110967
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Przez żołądek do zdrowia
nr katalogowy: 31738
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Żurawina i czekolada - stworzone dla siebie
nr katalogowy: 37756
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Dodatki dla piekarstwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 89100
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Czy AI nadaje się na dietetyka?
nr katalogowy: 150895
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-6
Bezpieczne prowadzenie przewodów na robocie, dzięki ekonomicznemu systemowi odciągu igus
nr katalogowy: 120860
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Metody określania trwałości przetworów zbożowych
ANNA SZAFRAŃSKA
nr katalogowy: 30253
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-10
Leśny raport
nr katalogowy: 35189
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Felieton - Czy ładne znaczy zdrowe
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 24333
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2017-11
BEZPIECZNE CIEPŁO 2017
nr katalogowy: 110586
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Przez nerki do serca
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 33373
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Bio menu
nr katalogowy: 37912
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-4
Kukurydza Część 2. Właściwości fizyczne pojedynczych ziarniaków
HenryK GĄSiOrOWSKi
nr katalogowy: 25154
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Soczyste normy
nr katalogowy: 30189
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Smaczna i zdrowa żywność - zgodnie z oczekiwaniami konsumentów
nr katalogowy: 32542
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Jedz owoce i warzywa – nadwaga a brak ruchu
nr katalogowy: 143827
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-5
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 91173
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-1
Produkty mleczne jako żywność funkcjonalna
nr katalogowy: 118243
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-11
Łazienka domowa - miejsce pracy, relaksu i odnowy
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 39447
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Naturalne barwy, które nigdy nie blakną GNT - daj się porwać kolorom!
nr katalogowy: 29446
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 92036
OPAKOWANIE 2018-9
8. konferencja Bezpieczne Opakowanie
nr katalogowy: 116075
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2017-12
Międzynarodowa Konferencja INNOWACYJNE ECO-MIASTO Zdrowe środowisko Zdrowi Ludzie
nr katalogowy: 111153
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 65459
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Drobiowe - smaczne i zdrowe
nr katalogowy: 66309
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
BIOEXPO Warsaw
nr katalogowy: 132098
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Pieczywo na grilla
nr katalogowy: 114048
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Serce kuchni
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 73876
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8a
Zdrowa inwestycja w branży!
nr katalogowy: 93098
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
Iberyjska obróbka w naturze
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 119304
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-12
Rozpoczęła się jubileuszowa, XX edycja konkursu AGRO POLSKA
nr katalogowy: 73022
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Polacy jedzą kaszę częściej niż dekadę temu!
nr katalogowy: 139599
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Polacy jedzą kaszę częściej niż dekadę temu!
nr katalogowy: 139599
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Polacy jedzą kaszę częściej niż dekadę temu!
nr katalogowy: 139599
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Jedz owoce i warzywa – nadwaga a brak ruchu
nr katalogowy: 143827
OPAKOWANIE 2013-11
Pod znakiem Braille'a
nr katalogowy: 80592
OPAKOWANIE 2022-12
Bezpieczne Opakowanie 11 – chłodnym okiem konferansjera
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 141129
OPAKOWANIE 2022-9
„Bezpieczne Opakowanie” w Sopocie
nr katalogowy: 139565
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-5
Zintegrowane zastosowanie czyściw i mat olejowych oraz myjki do części gwarantuje czystość w zakładzie
nr katalogowy: 120318
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
5 razy dziennie warzywa i owoce
Danuta Chyłek
nr katalogowy: 27216
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Znakomity rocznik 2020
nr katalogowy: 129548
OPAKOWANIE 2012-9
Druga edycja konferencji "ezpieczne Opakowanie"
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 71128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Biesiada przy grillu
nr katalogowy: 113660
grillowanie
mięso
przyprawy
sosy
potrawy mięsne z grilla
grilling
meat
spices
herbs
sauces
grilled meat dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Audyt wewnętrzny
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 52065
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Zdrowa inwestycja w branży
nr katalogowy: 93115
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Światowy rynek słodzików a napoje "Better for You"
Michał Linowski
nr katalogowy: 37622
OPAKOWANIE 2018-9
Pięć mitów na temat soku w kartonie
nr katalogowy: 116092
OPAKOWANIE 2016-12
Bezpieczne Opakowanie 6 - chłodnym okiem konferansjera
STEFAN JAKUCEWICZ
nr katalogowy: 102906
OPAKOWANIE 2014-8
Bezpieczne Opakowanie 4 w Poznaniu
nr katalogowy: 86131
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Bezpieczne maszyny kampania bezpieczeństwa CRH Polska
Jerzy Janusz
nr katalogowy: 82024
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-6
Wydarzenia
nr katalogowy: 45091
OPAKOWANIE 2021-10
Jubileuszowa edycja konferencji „Bezpieczne Opakowanie”
nr katalogowy: 133812
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-4
Efekty-Defekty
nr katalogowy: 137451
OPAKOWANIE 2010-3
Nowoczesna fleksografia – bezpieczne etykiety dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 50644
OPAKOWANIE 2011-10
O bezpiecznych opakowaniach w Warszawie
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 63190
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Trwałe, zdrowe i wygodne
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 78105
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 81125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 80050
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
EKSTRAKT DROŻDŻOWY - SKĄD TEN SMAK ?
nr katalogowy: 78771
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Wielkie grillowanie
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 59488
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-1
Bezpieczne miejsce pracy
nr katalogowy: 65038
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Spis treści Przeglądu Gastronomicznego za 2013 rok
nr katalogowy: 82383
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-10
Bezpieczne uwierzytelnianie biometryczne na przykładzie rozwiązania AXSionics Internet Passport
ROBERT POZNAŃSKI
KAROL SZACKI
nr katalogowy: 55013
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-5
Nowe technologie a "zdrowe" przyzwyczajenia
Piotr Karpiński
nr katalogowy: 105847
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Efektywny proces sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 93318
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-9
Bezpieczne szkło budowlane
Zofia Pollak
nr katalogowy: 46958
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Bezpieczne metody
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 57388
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Zdrowe pożegnanie szkoły
nr katalogowy: 115017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
Agnieszka Patrzykąt
nr katalogowy: 80095
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-5
TECHNOLOGICZNE ASPEKTY przygotowania mięsa do grillowania
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 143392
grillowanie
dobór mięsa
jakość i zdrowotność mięsa grillowanego
dodatki technologiczne
grilling
meat selection
quality and wholesomeness of grilled meat
technological additives
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-5
TECHNOLOGICZNE ASPEKTY przygotowania mięsa do grillowania
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 143392
grillowanie
dobór mięsa
jakość i zdrowotność mięsa grillowanego
dodatki technologiczne
grilling
meat selection
quality and wholesomeness of grilled meat
technological additives
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-7
Gospodarstwo rolne - bezpieczne miejsce pracy
Elżbieta Bożejewicz
nr katalogowy: 45815
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
W jaki sposób kadra kierownicza powinna kształtować bezpieczne zachowania pracowników?
Włodzimierz Biel
nr katalogowy: 138226
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
Jakość jest trendy!
nr katalogowy: 73871
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Zmiany, jakie nadchodzą z powodu Covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130781
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Płatkownica walcowa MDFA do zbóż
nr katalogowy: 109922
AURA 2010-1
RECENZJE
nr katalogowy: 49127
CHŁODNICTWO 2011-8
Panasonic oferuje nową serię urządzeń klimatyzacyjnych
nr katalogowy: 61701
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
Zdrowe wsparcie
nr katalogowy: 77106
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-2
Prosto od krowy
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 103951
OPAKOWANIE 2011-8
SPIS TREŚCI
nr katalogowy: 61720
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Zdrowy posiłek dla zabieganych
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136718
OPAKOWANIE 2013-9
Wyzwanie - bezpieczne opakowanie
nr katalogowy: 79680
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Puffing vs. ziarno
Agnieszka Mularczyk
nr katalogowy: 88773
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-26
Materiał na Sieć
nr katalogowy: 23066
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Przegląd norm
nr katalogowy: 70
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-10-11
Informatyka to bezpieczne drogi
nr katalogowy: 76673
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Trendy w branży cukierniczej na rok 2018
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 111488
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-5
Złączki QR1
Ireneusz Jakubowski
nr katalogowy: 10343
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grillowania
Mariusz S. Kubiak
Tomasz Borowy
Rados ław Grala
nr katalogowy: 68043
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-5
Nanotechnologie i bezpieczne leki
Robert Kozela
nr katalogowy: 174
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-14-15
KUKURYDZA CUKROWA - odżywcza i prozdrowotna
Henryk Piekut
nr katalogowy: 99483
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-9
Technika na co dzień
nr katalogowy: 296
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-3
Bezpieczne zawiesia i ich elementy
M.W
nr katalogowy: 7962
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Szczepionki przeciw Covid-19 w opakowaniach z tektury Metsä Board
nr katalogowy: 131493
AURA 2016-7-8
Czyste i zdrowe dorzecze Wisłoki
nr katalogowy: 99832
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Zmiany, jakie nadchodzą z powodu Covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130781
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-6
Bezpieczeństwo użytkowania instalacji elektrycznych
Andrzej Boczkowsku
nr katalogowy: 21091
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Ogrzewane schody i podjazdy
HENRYK PIECZAROWSKI
nr katalogowy: 22558
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-10
Bezpieczne poddasze
P. Kocemba
nr katalogowy: 2735
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-12
Rodzaje rękawic do prac budowlanych
nr katalogowy: 135185
OPAKOWANIE 2011-7
"Bezpieczne opakowanie" w Poznaniu
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 60751
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Organik Agro - nowa firma na rynku dodatków dla piekarstwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 87295
CHŁODNICTWO 2011-4
Panasonic w czasie Forum Wentylacja - Salon Klimatyzacja zaprezentował "Eko Idee" dla pokoi, domów i biur
nr katalogowy: 59184
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Transport chłodniczy - osiągnięcia i wyzwania
A. Jarczyk
nr katalogowy: 20732
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-12
Bezpieczne i trwałe powłoki dekoracyjne do wnętrz
nr katalogowy: 2816
OPAKOWANIE 2022-2
Zrównoważony rozwój zaczyna się u źródła
nr katalogowy: 136500
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
nnowacje firmy Bühler Płatkownica walcowa MDFA do zbóż
nr katalogowy: 110283
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-1
Bezpieczne instalacje
Jerzy Kosieradzki
nr katalogowy: 797
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Szczepionki przeciw Covid-19 w opakowaniach z tektury Metsä Board
nr katalogowy: 131493
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Wiadomości
nr katalogowy: 92606
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Podsumowanie Festiwalu Ryb z Roztocza
Marlena Wiciejowska
nr katalogowy: 138821
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-7
Niemalowane jaja
nr katalogowy: 67135
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Bezpieczne opakowanie
K. Olborska
I. Sitkiewicz
nr katalogowy: 20740
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-1
Badania ogniowe systemów z grubymi płytami styropianowymi
A. Matla
nr katalogowy: 2353
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH