Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-10
Przydatność i dobór przypraw w produkcji wyrobów drobiowych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 140127
mięso drobiowe
smakowitość wyrobów
przyprawy
przyprawianie
poultry meat
products tastiness
spices
seasoning (spicing)
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-10
Przydatność i dobór przypraw w produkcji wyrobów drobiowych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 140127
mięso drobiowe
smakowitość wyrobów
przyprawy
przyprawianie
poultry meat
products tastiness
spices
seasoning (spicing)
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Przyprawy warzywne - naturalne bogactwo smaku i aromatu
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 42100
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-1
Współdziałanie surowca, dodatków i metod produkcji w kształtowaniu smakowitości kiełbas
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 103667
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Smakowitość mięsa
Tadeusz Kołczak
nr katalogowy: 31752
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 119303
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-4
Przyprawy ziołowe - subtelność smaku
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 42882
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Z glutaminianem sodu czy bez?
Joanna Szaciło
Kamil Szaciło
nr katalogowy: 104155
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Czy pieczywo jest dobrym źródłem naturalnych składników mineralnych?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 142138
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-2
Wpływ udziału mięsa chudego, tłuszczu, barwy mięśni oraz stopnia zaawansowania obróbki cieplnej na kształtowanie specyficznej smakowitości wołowiny i wieprzowiny
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 57880
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
"Dodatki kształtujące strukturę żywności" cz. II
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 79008
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Substancje kształtujące teksturę w niskotłuszczowych wyrobach mięsnych
Natalia Krzemińska
nr katalogowy: 88579
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Zużycie drożdży w piekarni
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 29569
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Konsumenci wysoko cenią dobrą polską żywność
nr katalogowy: 85520
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
Rola wybranych substancji smakowych i aromatyzujących
Halina Makała
nr katalogowy: 59065
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Świeże owoce każdego dnia
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 63448
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Go Sport - doskonałe pieczywo dla wszystkich, którzy dbają o zróżnicowany i zrównoważony sposób odżywiania się i prawidłowy, pro-sportowy styl życia.
Marcin Szczepaniak
nr katalogowy: 100560
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-10
Dodatki ziołowe
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 116751
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Postęp w higienizacji komór wędzarniczych
Joanna Piepiórka-Stepuk
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 74702
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-5
Smak tłuszczu
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 51702
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Zapomniany smak baraniny
Magdalena Spychaj
nr katalogowy: 58741
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Kodeks Dobrego Piwa Próba stworzenia sytemu certyfikacji piw wysokiej jakości
nr katalogowy: 102275
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Polifenole w żywności Wpływ na cechy organoleptyczne żywności
Marta Mitek
Andrzej Gasik
nr katalogowy: 44560
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Porównanie dokładności pomiarów zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym dokonanych różnymi analizatorami
Marek Zin
Janusz R. Mroczek
nr katalogowy: 100640
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-7
Technologiczne uwarunkowania produkcji wyrobów drobiowych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 132614
mięso drobiowe
wartość odżywcza
przydatność i cechy przerobowe
obróbka termiczna
poultry meat
nutritional value
processing usefullness and processing features
thermal treatment
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-1
Właściwości funkcjonalne wybranych przypraw naturalnych w technologii mięsa
Ewa Burczyk
Jacek Kondratowicz
Weronika Niszczak
nr katalogowy: 124494
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Barwa mięsa
Adam Kostecki
nr katalogowy: 127263
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Nieoczywiste połączenia w diecie(część 2)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 149853
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-3
Wołowina kulinarna cz. II – wartość odżywcza i cechy tekstury
Monika Modzelewska-Kapituła
Weronika Zduńczyk
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 130895
skład chemiczny
barwa
cechy sensoryczne
chemical composition
colour
sensory properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Co kryje piwny bukiet?
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 108400
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Aktualne metody optymalizacji produkcji piw bezalkoholowych pod kątem zapewnienia im właściwych cech sensorycznych
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 75483
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Słody a bogata paleta piwnych barw
Marek Suliga
nr katalogowy: 64614
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Przepis na pizzę
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 94670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Czy TRADYCJA staje się w piekarstwie synonimem nowoczesności?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 142947
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
O organizacji pizzerii słów kilka
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 112572
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Drinkability - radość z piwa
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 87605
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Zdolność redukcyjna piwa miarą jego stabilności smakowo-zapachowej
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 78955
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Zagrożenia związane ze stosowaniem do produkcji piwa chmieli i produktów chmielowych o podwyższonym stopniu zestarzenia
dr inż. Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 130554
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Zagrożenia związane ze stosowaniem do produkcji piwa chmieli i produktów chmielowych o podwyższonym stopniu zestarzenia
dr inż. Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 130554
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-3
Czynniki obniżające jakość pieczywa - część II
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 66128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Nauka ze smakiem
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 95503
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-6
WPŁYW MARYNOWANIA NA POPRAWĘ JAKOŚCI wieprzowych steków z kością – tomahawk
Jakub Rutkowski
Katarzyna Tkacz
Weronika Zduńczyk
Monika Modzelewska-Kapituła
nr katalogowy: 138120
grillowanie
soczystość
kruchość
marynowanie
grilling
marinating
juiciness
tenderness
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-6
WPŁYW MARYNOWANIA NA POPRAWĘ JAKOŚCI wieprzowych steków z kością – tomahawk
Jakub Rutkowski
Katarzyna Tkacz
Weronika Zduńczyk
Monika Modzelewska-Kapituła
nr katalogowy: 138120
grillowanie
soczystość
kruchość
marynowanie
grilling
marinating
juiciness
tenderness
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Piekarzu, czy wiesz, że...
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 114693
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-3
Walory odżywcze mięsa drobiowego
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 66662
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-5
Techniki wizyjne do oceny jakości mięsa
Fabian Magda
nr katalogowy: 59757
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-8
Wędzenie - proces utrwalania a bezpieczeństwo żywności
Mariusz S. Kubiak
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 53486
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Coraz zdrowsza wieprzowina
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 97165
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
Cechy sensoryczne i czynniki warunkujące jakość mięsa
Magdalena Górska
nr katalogowy: 98641
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Eksploatacyjne aspekty oceny jakości wyrobów
Jerzy Szkoda
nr katalogowy: 3521
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-7
Zastosowanie barwników spożywczych w przetwórstwie mięsa
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 53052
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Przyprawy do żywności charakterystyka i właściwości
Halina Makała
nr katalogowy: 56030
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Ekstrakty roślinne w produktach mlecznych
Dorota Zaręba
Mariola Kozłowska
Małgorzata Ziarno
nr katalogowy: 55112
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-3
Mikroklimat środowiska pracy w zakładach mięsnych
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 97359
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Prosto z pieca!
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 134935
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-10
Certyfikacja dobrowolna wyrobów użytkowych na polskim rynku
Anna MICHALSKA
Alicja MALESZKA
nr katalogowy: 101335
10.15199/47.2016.10.1
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-12
Bezpieczne użytkowanie wyrobów zawierających azbest
Marta Konieczna
nr katalogowy: 72979
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-10
Charakterystyka wyrobów w technologii seamless
Anna Pinar
Elżbieta Mielicka
nr katalogowy: 54859
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1995-10
System certyfikacji wyrobów w Polsce
LECHOSŁAW BOLIŃSKI
nr katalogowy: 43031
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-4
III Targi Technicznych Wyrobów Włókienniczych
nr katalogowy: 98041
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-9
Dynamiczny rozwój wyrobów betonowych w Polsce
Bartłomiej Sosna
nr katalogowy: 128060
SZKŁO I CERAMIKA 2005-6
Przegląd patentów zgłoszonych w UP RP
nr katalogowy: 15182
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
Aspekty produkcji wyrobów mięsnych typu light
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 75372
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-12
SPIS TREŚCI ZA ROK 2004
nr katalogowy: 3028
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-6
Przemysł i rynek wyrobów lakierowych w Polsce
STANISŁAW HŁAWICZKA
WITOLD WIECZOREK
nr katalogowy: 35720
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-9
Kontrola rynku wyrobów budowlanych w 2007 roku
nr katalogowy: 38197
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-11
Postęp w technologii powlekania wyrobów włókienniczych
Tomasz Cieślak
Andrzej Zawadzki
nr katalogowy: 48267
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Lotne związki smakowo-zapachowe w polskim maśle
Maria Baranowska
Marika Bielecka
Bogusław Staniewski
Hanna Nowak
nr katalogowy: 105827
10.15199/65.2017.5.4
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Steki, befsztyki, tatary,,,
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 82358
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
Czynniki warunkujące proces peklowania
Aneta Cegiełka
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 119300
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Smaki Italii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 94672
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Walory kulinarne polskiej wieprzowiny
Wiesław Przybylski
nr katalogowy: 92044
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Lotne związki smakowo-zapachowe w polskim maśle
Maria Baranowska
Marika Bielecka
Bogusław Staniewski
Hanna Nowak
nr katalogowy: 105827
10.15199/65.2017.5.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-3
Kiełbasa biała na wielkanocnym stole
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 147900
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-8
Rynek piekarski Unii Europejskiej: produkty, uczestnicy, trendy i perspektywy
nr katalogowy: 53667
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-1
Dobrowolna certyfikacja usług usuwania wyrobów zawierających azbest z obiektów budowlanych
Andrzej Obmiński
nr katalogowy: 49282
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-4
Kontrole wyrobów budowlanych prowadzone przez Głównego Inspektora Nadzoru Budowlanego na przykładzie wyrobów do izolacji cieplnej w budownictwie
Iwona Tokarska
Krzysztof Myszkowski
nr katalogowy: 83903
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-1
Zasady dopuszczania do obrotu i stosowania wyrobów budowlanych po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej
M. Wójtowicz
nr katalogowy: 2850
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-7
Podaż wyrobów budowlanych i sytuacja producentów w latach 2001 - 2003
M. Sochacki
nr katalogowy: 2631
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-11
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 63802
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-1
Statystyczna analiza jawnego zużycia stalowych wyrobów hutniczych w Polsce
BOGDAN RĘBIASZ
BOGDAN GARBARZ
WOJCIECH SZULC
nr katalogowy: 49355
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-5
Kontrola rynku wyrobów budowlanych w 2008 roku
nr katalogowy: 44628
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-10
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 71868
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-18
Troska o budownictwo
Michał Przymanowski
nr katalogowy: 79112
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-7
Wprowadzanie do obrotu wyrobów w kontekście obowiązków uczestników procesu budowlanego
Edyta Staniszewska
nr katalogowy: 108192
10.15199/33.2017.07.26
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
55 lat w służbie jakości (BZJ - CBJW - PCBC - PCBC SA)
Wojciech Henrykowski
nr katalogowy: 74542
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-5
Kontrola rynku wyrobów budowlanych w 2009 roku
nr katalogowy: 51991
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-2
Nowe zagadnienia dotyczące zrównoważonego budownictwa i uwalniania niebezpiecznych substancji z wyrobów budowlanych w pracach normalizacyjnych CEN
Michał Piasecki
nr katalogowy: 104111
10.15199/33.2017.02.10
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-4
Bezpieczeństwo pożarowe cz. VII. Klasyfikacja wyrobów budowlanych z uwagi na ich udział w rozwoju pożaru
M. Kosiorek
A. Kolbrecki
nr katalogowy: 17531
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-9
Zastosowanie metod statystycznych do kontroli odbiorczej prefabrykatów betonowych
Małgorzata Lenart
nr katalogowy: 93713
10.15199/33.2015.09.51
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-9
Departament Wyrobów Budowlanych GUNB
nr katalogowy: 38196
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-4
Krajowy Wykaz Zakwestionowanych Wyrobów Budowlanych
nr katalogowy: 34690
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-9
Przegląd zastosowania sztucznych sieci neuronowych w modelowaniu właściwości wyrobów włókienniczych
Anna Dąbrowska
nr katalogowy: 71585
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-2-3
Główne kierunki rozwoju produkcji masowej wyrobów spiekanych
Mariusz Rosiak
nr katalogowy: 118208
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-4
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 59015
SZKŁO I CERAMIKA 2007-6
Nowoczesne technologie produkcji wyrobów ogniotrwałych dla przemysłu szklarskiego
BARBARA STUDENCKA
DOROTA SIWIEC-BIAŁEK
nr katalogowy: 31950
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-12
Zabezpieczanie metali przed korozją za pomocą wodnych wyrobów lakierowych
ANTON SOLICH
MARTA KOWALSKA
nr katalogowy: 31794
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-8
Oznakowanie CE wybranych wyrobów budowlanych w zakresie właściwości akustycznych
Marek Niemas
nr katalogowy: 29290
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Artykuły sanitarne w handlu zagranicznym - ile ceramiki, ile tworzyw sztucznych?
Mirosław Ziach
nr katalogowy: 115901
CHŁODNICTWO 2012-7-8
Wpływ metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne mięsa króliczego
Iwona Chwast owska-Siwiecka
Iwona Bar yczka
Natalia Skiepko
nr katalogowy: 70338
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-6
Kolekcja CHLOE wyrobów skórzanych
Grzegorz Bednarski
nr katalogowy: 141018
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-7
Manipulator z orientowaniem i kontrolą wizyjną przenoszonych wyrobów
TADEUSZ KOZŁOWSKI
MARCIN KARLIŃSKI
ROMAN WOŹNIAK
nr katalogowy: 45496
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-2
NOWE WYDAWNICTWA
Małgorzata Zubielewicz
nr katalogowy: 41503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Co należy poprawić w oznakowaniu wyrobów garmażeryjnych? Kontrole GIJHARS
Dorota Krzyżanowska
nr katalogowy: 97688
SZKŁO I CERAMIKA 2014-2
Metoda obniżenia temperatury spiekania tworzyw alundowych zawierających powyżej 90% Al2O3
TADEUSZ JAKUBIUK
ANDRZEJ ŁOSIEWICZ
PIOTR TAŹBIERSKI
nr katalogowy: 83462
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-1
Bezpieczne usuwanie wyrobów zawierających azbest
Marta Konieczna
nr katalogowy: 73723
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-5
Problemy akredytacji laboratoriów, atestacji wyrobów i normalizacji
ANNA ŁUKSZO-BIEŃKOWSKA
LECHOSŁAW BOLIŃSKI
ZBIGNIEW DOBKOWSKI
PAWEŁ KIKOLSKI
nr katalogowy: 43283
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-1
Kontrole wyrobów budowlanych, wprowadzonych do obrotu, planowane na 2008 rok
nr katalogowy: 33792
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-9
Projekty zmian w Dyrektywie 89/106/EWG dotyczącej wyrobów budowlanych - część 3
Jadwiga Tworek
nr katalogowy: 29910
OPAKOWANIE 2007-9
Wymagania higieniczno-sanitarne w zakresie materiałów i wyrobów, przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Bohdan Czerniawski
Zbigniew Mielniczuk
nr katalogowy: 29737
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-8
Metoda zautomatyzowanej kontroli metrologicznej wielostanowiskowego systemu do testowania przemysłowych wyrobów elektrycznych
JERZY KERN
PIOTR MACHALICA
ŁUKASZ KRZEMIŃSKI
nr katalogowy: 29035
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Badania wyrobów w przedsiębiorstwie budowy maszyn
Andrzej S. Polak
nr katalogowy: 35553
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-1
Wpływ dyrektywy dotyczącej wyrobów budowlanych na funkcjonowanie wspólnego rynku i konkurencyjność budownictwa
Jadwiga Tworek
nr katalogowy: 23686
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-3
Międzynarodowa współpraca dotycząca harmonizacji wymagań i ocen środowiskowych wyrobów budowlanych
Michał Piasecki
nr katalogowy: 119203
10.15199/33.2019.03.14
ocena środowiskowa
niebezpieczne substancje
VOC
ETA
EPD
environmental assessment
dangerous substances
VOC
ETA
EPD.
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Produkcja przetworów mięsnych z dodatkiem surowców niemięsnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 104726
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1995-2
Polski przemysł chemikaliów i wyrobów chemicznych w statystyce (I-III kwartał 1994 r.)
nr katalogowy: 42937
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-11
Metody jakościowe oceny aktywności przeciwdrobnoustrojowej wyrobów włókienniczych
MARZENA DYMEL
BEATA GUTAROWSKA
MARZENA WIĘCKOWSKA-SZAKIEL
DANUTA CIECHAŃSKA
nr katalogowy: 39338
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-1
Wpływ prędkości narzędzi na zaburzenia kształtu wyrobów drążonych przepychanych obrotowo
Jarosław Bartnicki
nr katalogowy: 40929
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-1
Departament Wyrobów Budowlanych informuje:
nr katalogowy: 40650
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-7
Prace EOTA nad dokumentami określającymi zasady oceny wyrobów w procedurach udzielania Europejskich Aprobat Technicznych
Anna Panek
nr katalogowy: 45761
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-7
Uregulowania prawne wynikające z dokumentów Komisji Europejskiej dotyczące zabezpieczeń przeciwkorozyjnych w przemyśle i budownictwie
MICHAŁ WÓJTOWICZ
nr katalogowy: 45375
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Rynek wyrobów cukierniczych dla dzieci w ocenie Euromonitor International
nr katalogowy: 60038
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-6
Oznakowanie pokryć dachowych, świetlików, okien dachowych i wyrobów pomocniczych oraz zestawów dachowych
Martyna Kłos
Karolina Nowakowska
nr katalogowy: 126772
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-4
RÓŻNE
nr katalogowy: 16991
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-5
Zmiany w krajowym systemie wprowadzania do obrotu wyrobów budowlanych
Sebastian Wall
nr katalogowy: 105686
10.15199/33.2017.05.50
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 53122
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-4
Możliwości optymalizacji procesów wytwarzania trudnopalnych wyrobów tekstylnych
WALDEMAR MACHNOWSKI
nr katalogowy: 119990
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-11
BADANIA PROCESU WYCISKANIA METODĄ CONFORM W PRODUKCJI WYROBÓW I RECYKLINGU ALUMINIUM I JEGO STOPÓW
JÓZEF ZASADZIŃSKI
TADEUSZ KNYCH
EWA DZIEDZIC
nr katalogowy: 31341
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Zachowania konsumentów na rynku cukru i wyrobów cukierniczych
nr katalogowy: 27072
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Nestlé króluje na czeskim rynku czekolady
nr katalogowy: 44540
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Certyfikacja dobrowolna wyrobów na znak bezpieczeństwa "B"
Janusz LEŚNIEWSKI
nr katalogowy: 41784
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-11
Optymalizacja właściwości użytkowych wyrobów z włókien syntetycznych w wyniku ich modyfikacji wyładowaniami koronowymi. Cz. III
Stefan Brzeziński
Stefan Połowiński
Marian Żenkiewicz
Dorota Kowalczyk
Grażyna Malinowska
Stanisław Lutomirski
nr katalogowy: 48264
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-10
Klasyfikacja wyrobów gipsowych ze względu na reakcję na ogień
Michał Wieczorek
Małgorzata Sobala
Krzysztof Nosal
nr katalogowy: 47343
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Wpływ cukrów redukujących mąki na kolor wyrobów makaronowych
nr katalogowy: 47100
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-1
Nowe techniki badań wyrobów włókienniczych powszechnego użytku w aspekcie oceny ich właściwości użytkowych
Patrycja Bąk
Krystyna Wierus
Ewa Gontarska
nr katalogowy: 82169
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-10
Kontrole wyrobów budowlanych
nr katalogowy: 21767
OPAKOWANIE 2006-6
Materiały przeciwwstrząsowe z tworzyw sztucznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 17956
OPAKOWANIE 2008-6
Nowe rozwiązania firmy DuPont w dziedzinie wyrobów kosmetycznych zaprezentowane na wystawie Luxe Pack 2007: nowe i innowacyjne materiały opakowaniowe i technologie
nr katalogowy: 35879
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-7
Spotkanie świata włókienniczego w ŁODZI
nr katalogowy: 78156
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-9
Produkcja materiałów budowlanych w okresie styczeń - lipiec 2013 roku
Małgorzata Kowalska
nr katalogowy: 79399
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
Komponowanie mieszanek funkcjonalnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 94526
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-7
Sposoby i uwarunkowania modyfikacji właściwości wyrobów poliestrowych
M. Oczkowski
nr katalogowy: 19802
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-11
Funkcjonowanie systemu kontroli wyrobów budowlanych
nr katalogowy: 21836
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-7
Wojewódzki konkurs wyrobów piekarniczych Bratoszewice 2004
nr katalogowy: 4962
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-4
Nowości w dziewiarstwie osnowowym
J- Grębowski
nr katalogowy: 13674
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-3
Inżynieria wybranych wyrobów hutniczych ze stali konstrukcyjnych mikrostopowych
ADAMCZYK J.
OPIELA M.
nr katalogowy: 9894
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-1
Oznaczanie zawartości ołowiu i kadmu w próbkach wyrobów włókienniczych przy wykorzystaniu techniki płomieniowej absorpcyjnej spektrometrii atomowej FAAS
Agnieszka Lisiak-Kucińska
nr katalogowy: 74213
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-9
Układ do wyznaczania energii kinetycznej pocisków o niewielkiej prędkości
Janusz Tuśnio
Norbert Tuśnio
nr katalogowy: 70998
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-4
Dekorowanie wyrobów ceramicznych farbami
Henryk Pieczarowski
nr katalogowy: 7844
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-4
Rynek alkoholi w Polsce
Z. Wawrzyniak
nr katalogowy: 6775
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-7
Specyfika oznakowania CE wyrobów budowlanych
Katarzyna Wiśniewska
nr katalogowy: 10596
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-3
Sytuacja produkcyjna i handlowa w polskim hutnictwie żelaza i stali w 2006 r.
JANUSZ KLIŚ
ROMUALD TALAREK
KAZIMIERZ KOWALSKI
nr katalogowy: 24643
OPAKOWANIE 2014-10
Branża szykuje się na ujednolicenie etykiet farmaceutycznych
nr katalogowy: 87390
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-9-10
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 120076
OPAKOWANIE 2014-11
Polski Znak Ekologiczny dla termoplastycznych tworzyw sztucznych
nr katalogowy: 87892
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-18
Dyrektywy medyczne
Agnieszka Wiktorowska-Jezierska
nr katalogowy: 79111
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-6
Stowarzyszenie Producentów Pap dba o jakość wyrobów hydroizolacyjnych
nr katalogowy: 17453
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Wprowadzanie wyrobów budowlanych do obrotu
Andrzej Wiśniewski
nr katalogowy: 10377
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Wprowadzanie wyrobów budowlanych do obrotu
Andrzej Wiśniewski
nr katalogowy: 10377
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-5
Badania i ocena wyrobów malarskich do zabezpieczania stalowych wyrobów budowlanych – Rekomendacja Techniczna ITB
Michał Wójtowicz
Włodzimierz Gromek
nr katalogowy: 51998
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 96439
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-7-8
Zasady funkcjonowania polskiego rynku wyrobów budowlanych w Unii Europejskiej
nr katalogowy: 7629
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Walne Zebranie Stowarzyszenia Polskich Producentów Wyrobów Czekoladowych i Cukierniczych
nr katalogowy: 4809
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-3
Sytuacja produkcyjna i handlowa w polskim hutnictwie żelaza i stali w 2007 r.
JANUSZ KLIŚ
ROMUALD TALAREK
KAZIMIERZ KOWALSKI
nr katalogowy: 33677
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Przyjazna słodycz - przyjazna cukiernikom i konsumentom
nr katalogowy: 61401
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-3
Świat wyrobów higienicznych z papieru - targi dla branży tissue
nr katalogowy: 125565
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-6
Jedyne w Polsce spotkanie nauki i branży włókienniczej już w październiku w Łodzi!
nr katalogowy: 99023
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-9
Wzrost efektywności dzięki usprawnieniu procesów
nr katalogowy: 128074
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-11
Dorobek europejskiej harmonizacji technicznej w obszarze wyrobów budowlanych
Sebastian Wall
nr katalogowy: 95067
10.15199/33.2015.11.05
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Identyfikacja wyrobów budowlanych a technika RFID
Jarosław Michałek
nr katalogowy: 99334
10.15199/33.2016.06.78
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Coraz wie˛cej graczy na rynku pieczywa
nr katalogowy: 19288
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-8
Ocena zgodności wyrobów budowlanych
S.M. Wierzbicki
M. Kaproń
nr katalogowy: 2666
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-8
Charakterystyki energetyczno-ekologiczne wyrobów budowlanych
J. Górzyński
M. Piasecki
nr katalogowy: 2663
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-3
Produkcja wyrobów budowlanych w styczniu 2004 roku
M. Kowalska
nr katalogowy: 2413
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-12
Produkcja wyrobów budowlanych w okresie styczeń - październik 2005 roku
Małgorzata Kowalska
nr katalogowy: 10789
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-4
iTechnologia wyrobów pianoceramicznych z domieszkami koagulacyjnymi
Michał Bołtryk
Włodzimierz Jezierski
Dmitrij Krołewieckij
nr katalogowy: 10482
SZKŁO I CERAMIKA 2012-5
Program Oczyszczania Kraju z azbestu na lata 2009 – 2032 oraz zastosowanie azbestu
nr katalogowy: 71881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 54437
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-6
Analiza metod oceny szczelności pokryć dachowych z wyrobów rolowych
Barbara Francke
nr katalogowy: 106528
10.15199/33.2017.06.02
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-1
Podstawowe zasady znakowania wyrobów winiarskich gronowych
K. Potocki
nr katalogowy: 20707
OPAKOWANIE 2006-8-2
Cztery kluczowe czynniki optymalizacji opakowań metalowych do wyrobów przemysłowych
Marian Feldman
nr katalogowy: 17890
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-3
Produkcja wyrobów budowlanych w styczniu 2006 roku
M. Kowalska
nr katalogowy: 17619
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-2
Produkcja wyrobów budowlanych w 2003 roku
M. Kowalska
nr katalogowy: 2410
SZKŁO I CERAMIKA 2005-2
Statystyczna interpretacja pomiarów wytrzymałości tworzyw ceramicznych
WOJCIECH ŁUKASIK
WACŁAW M. REĆKO
nr katalogowy: 15129
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-6
Parametry termoizolacyjności cieplnej wyrobów typu Gore-tex. Cz. I
L Jasińska
I. Frydrych
W. Sybilska
nr katalogowy: 13732
OPAKOWANIE 2015-1
Niebezpieczny precedens?
nr katalogowy: 89183
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-4
Zharmonizowane europejskie normy dotyczące murowych elementów ceramicznych
W. Babik
L. Misiewicz
nr katalogowy: 17529
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-5
Środki do pielęgnacji i renowacji betonowych wyrobów wibroprasowanych
Krzysztof Kaczan
nr katalogowy: 10503
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-3
Produkcja wyrobów budowlanych w styczniu 2005 roku
Małgorzata Kowalska
nr katalogowy: 10476
GAZETA CUKROWNICZA 2005-12
Uwarunkowania spożycia cukru, wyrobów cukierniczych i ciastkarskich w polskich gospodarstwach domowych - część 1
M. Piekut
nr katalogowy: 9474
OPAKOWANIE 2006-8-1
Wymagania logistyczne, jakie należy brać pod uwagę przy projektowaniu opakowań transportowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 17913
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-10
Ocena zgodności i zakładowa kontrola produkcji wyrobów budowlanych
W. Nowak
nr katalogowy: 2726
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-9
Nowy dokument informacyjny Komisji Europejskiej dotyczący oceny zgodności wyrobów budowlanych
Katarzyna Wiśniewska
nr katalogowy: 10648
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-9
Obuwie i skóra w Poznaniu
nr katalogowy: 109292
OPAKOWANIE 2005-1
Opakowania do słodyczy w Dziale Materiałów Giętkich i Antyadhezyjnych Grupy Frantschach (Frantschach Flexibles & Release)
M.F.
nr katalogowy: 11078
GAZETA CUKROWNICZA 2006-2
Uwarunkowania spożycia cukru, wyrobów cukierniczych i ciastkarskich w polskich gospodarstwach domowych - cz. 2
M. Piekut
nr katalogowy: 16658
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-7
Badania wyrobów elektrycznych i elektronicznych na zgodność z dyrektywami UE
K. Gliński
S. Kuciński
nr katalogowy: 16352
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-2
ICT Poland staje się największym w europie Wschodniej producentem wyrobów z bibułki tissue
nr katalogowy: 12372
OPAKOWANIE 2005-1
Opakowania do słodyczy w Dziale Materiałów Giętkich i Antyadhezyjnych Grupy Frantschach (Frantschach Flexibles & Release)
M.F.
nr katalogowy: 11078
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH